aleyna canım tüp bebek değilde mikroenjeksiyon düşünüyoruz.bakalım oda tahlil sonucuna göre.
abla hoşgeldin nasılsın.
günaydınnnn
,
sagol abla merak etmişsin beni hafta sonu giremiyorum eşim izin vermiyo tel. den okuyorum anca yazmak zor oluyo dünde adet oldum zaten morelim bozuldu işte böyler
sabah ezanından belli ayaktayım uyku tutmuyo sancım car zaten
sen napıyosun kardelen ne yaptı tast yaptımı bugundu günü dimi yanlış hatırlamıyosam
hoşbuldum kuzum ben iyiyim sen nasılsın?
buarada artık tüp yapmıyolar genelde mikroenjeksiyon oluyo kuzum benimde öyleydi .mikroenjeksyonda ihtimal daha yüksek olduğu için
kız o tüp bebek olmuyomu ben yanlışmı biliyom acaba sen aşılama demek istedin galiba
hayırlısı canım ALLAHIM oralara gerek görmeden bizlere versin hayırlısıylA İNŞALLAH
evet canım araştırıyorum daha ama bakalım.hoşbuldum kuzum ben iyiyim sen nasılsın?
buarada artık tüp yapmıyolar genelde mikroenjeksiyon oluyo kuzum benimde öyleydi .mikroenjeksyonda ihtimal daha yüksek olduğu için
canım aşılama,mikroenjeksiyon,tüp bebek bunlar 3 farklı yöntem.aşılamada sperm sonucunun çok iyi olması lazım ve spermi yumurtaya yakın bir yere bırakıyorlar.mikroenjeksiyonda iyi 1 tane sperm olması yeterli onuda lokal anestezi ile yumurtanın içine bırakıyorlar.tüp bebeği fazla incelemedim.zaten bu iki yöntemden bikaç olumsuz çıkınca tüpbebeğe yönlendiriyorlar.kız o tüp bebek olmuyomu ben yanlışmı biliyom acaba sen aşılama demek istedin galiba
hayırlısı canım ALLAHIM oralara gerek görmeden bizlere versin hayırlısıylA İNŞALLAH
ah canım ya kıyamam sana üzülme diycem ama elde değil biliyorum ama nasipte nevarsa onu yaşıyoruz taşa toprağa can veren RABBİM elbet bizim içimizede ocanı verecek .vermiyosada mutlaka hayır var canım .
kardelen henüz yapmadı test daha var onun gününe canım
abla hangi aşamalardan geçtin anlatırmısın özel olmazsa.mikroenjeksiyon denemişsiniz.kaç gün sürüyo kaçıncı gün başlanıyo takibi muaynesi ilaçları fln.bide maliyetleri nasıl.canım tüpbebek farklı mikro farklı ama adı hepsinin tüp olmuş
tüpbebekde spermi ve yumurtayı aynı ortama bırakıp döllenmesini bekliyolar
mikroda yumurta ve spremi döllüyolar yani doktorlar yapıyor
aslında işlem aynı ama biri kendi dölleniyo diğeri doktorlar tarafından dölleniyo
benimkide mikroenjeksiyondu
evet canım araştırıyorum daha ama bakalım.
canım aşılama,mikroenjeksiyon,tüp bebek bunlar 3 farklı yöntem.aşılamada sperm sonucunun çok iyi olması lazım ve spermi yumurtaya yakın bir yere bırakıyorlar.mikroenjeksiyonda iyi 1 tane sperm olması yeterli onuda lokal anestezi ile yumurtanın içine bırakıyorlar.tüp bebeği fazla incelemedim.zaten bu iki yöntemden bikaç olumsuz çıkınca tüpbebeğe yönlendiriyorlar.
selina ben bunu yeni duydum sipermi kadının içindeyken mi yumurta sipermi koyuyolar bunu bilmiyodum
yoksa ikiside dişardayken mi dölleniyo
abla bende seninki gibi biliyom da selina dediyi farklı galiba kadın dan yumurta toplamadan yapılan bişe galiba
bende iyiyim canım sagol seninde kadınlar günün kutlu olsun...iyiyim pelincim sen nasılsın?
KADINLAR GÜNÜNÜN KUTLU OLSUN KIZLARR
eboşum burdayım canım tam cıkcaktım seni gördüm yazmadan cıkmıyım dedim...bende erken kelktım kocişe kahvaltı hazırladım benimde uykum var ama işler beni bekliyo daha yemek yapcam sen napıyosun tatlım...canım bende seni merak ediyordum üzüldüm ya ama dediğin gibi demekki zamanı değilmiş inşallah dualarımız vesile olsun bitanem
saol canım seninde ağzına sağlık üzülme lütfen yaa
tamam kuzum görüşürsem söylerim
sen nasılsın buarada
sevtun kız gülün selamı var sana okumadın galiba çok sevindi tebrik ediyor seni
kayram evine gitti işlerini bitirirse girer heralde canım
söylerim tabiki kuzum
sende inşallah başlıycaksın tedaviye hadi hayırlısı balım dediğin çok doğru ben nesıkıntılar çekiyorum adat olmakda emin olunki büyük bi mucize neçok insan var olamıyan .inşallah gün gelicek 9 ay görmiycez okırmızıları
canım çok geçmiş olsun allahım şifa versin tez vakitte toprlanıp dön aramıza
buarada dua yazmıştım sana okuyacakmısın okuyamıyacakmısın bildirmemişsin inşallah yazdığımı görürsün ve haber edersin canım
peloşum ben geldim kuzum ama yine kaçırdım seni galiba
bugün erken kalktım uykum var ama erken kalkmakda güzelmiş
sen nasılsın canım?
canım eğer tekrar görüşürsem selamını iletirim
sagol boncuk üzlmemek elde deyil ALLAHIM beterin den korusun
sagol sevtun sen dua et bize canım
selene sagol canım İNŞALLAH bu ay olur cok üzgünüm içim yara gibi alttan da üstende
cok sızlıyo sancım var
selena size daha cok erken deyilmi tüp bebek için canım
pelincim sagol canım İNŞALLAH bu ay olur
pelincim üzmemek elde deyil ALLAHIM vermiyosa bi hayır vardır ALLAHIMA sıgındım İNŞALLAH cok beklemeyiz yakında hamile kalırım İNŞALLAH AMİN
kızlar ben adet oldum hakkımzda hayırlısı hayırlı zamn deyilmiş demekki ALLAHIM İNŞALLAH bu ay nasip eder cok üzgünüm
öyle kuzum yaa hakkımızda hayırlısı neyse o olsunevet abla haklısın ALLAHIMA sıgındım ne zamn hayırlıysa İNŞALLAH o zamn olur
öylemi İNŞALLAH pozitiftirrrr bugun gec kalmış uyuyo galiba
abla hangi aşamalardan geçtin anlatırmısın özel olmazsa.mikroenjeksiyon denemişsiniz.kaç gün sürüyo kaçıncı gün başlanıyo takibi muaynesi ilaçları fln.bide maliyetleri nasıl.
canım yok öyle bir yöntem duymadım yanlış anladın sanırsamselina ben bunu yeni duydum sipermi kadının içindeyken mi yumurta sipermi koyuyolar bunu bilmiyodum
yoksa ikiside dişardayken mi dölleniyo
abla bende seninki gibi biliyom da selina dediyi farklı galiba kadın dan yumurta toplamadan yapılan bişe galiba
peloşum kolay gelsin canım iyi yaptın görüşmüş olduk kuzumbende iyiyim canım sagol seninde kadınlar günün kutlu olsun...
eboşum burdayım canım tam cıkcaktım seni gördüm yazmadan cıkmıyım dedim...bende erken kelktım kocişe kahvaltı hazırladım benimde uykum var ama işler beni bekliyo daha yemek yapcam sen napıyosun tatlım...
aleynacım haklısın canım üzülmemek elde degil bende su anda korunuyorum diye rahatım ama sana hak veriyorum inş bidaki ay gelir minişin rabbim daha fazla bekletmez hicbirimizi inş...
günaydın herkeslere.... nasılsınız canlar??? hava nasıl soğuk bugün dimi ya.. acayip da kar var buz olmuş yerler...
bende dün oldum...
canım yok öyle bir yöntem duymadım yanlış anladın sanırsam
peloşum kolay gelsin canım iyi yaptın görüşmüş olduk kuzum
ben aynıyım bugün annemlere gidicem bende
günaydın canım bizim burda henüz bişey yokya kara hasret kaldık resmen
yarın doktora gitmeye karar verdim
istanbulda değilmiydin sen??? oralarada kar yagıyor du tv de gördüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?