Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ah canım ya kıyamam sana üzülme diycem ama elde değil biliyorum ama nasipte nevarsa onu yaşıyoruz taşa toprağa can veren RABBİM elbet bizim içimizede ocanı verecek .vermiyosada mutlaka hayır var canım .
kardelen henüz yapmadı test daha var onun gününe canım

hoşbuldum kuzum ben iyiyim sen nasılsın?
buarada artık tüp yapmıyolar genelde mikroenjeksiyon oluyo kuzum benimde öyleydi .mikroenjeksyonda ihtimal daha yüksek olduğu için

abla tüp bebekle mikro aynı olmuyomu mikroenjeksiyon tüp bebeyin daha gelişmişi oluyo galiba

bir ara cok araştırıyodum ordan biliyom cünkü ama karıştırmışta olabilirim

kız o tüp bebek olmuyomu ben yanlışmı biliyom acaba sen aşılama demek istedin galiba

hayırlısı canım ALLAHIM oralara gerek görmeden bizlere versin hayırlısıylA İNŞALLAH

canım tüpbebek farklı mikro farklı ama adı hepsinin tüp olmuş
tüpbebekde spermi ve yumurtayı aynı ortama bırakıp döllenmesini bekliyolar
mikroda yumurta ve spremi döllüyolar yani doktorlar yapıyor
aslında işlem aynı ama biri kendi dölleniyo diğeri doktorlar tarafından dölleniyo
benimkide mikroenjeksiyondu

hoşbuldum kuzum ben iyiyim sen nasılsın?
buarada artık tüp yapmıyolar genelde mikroenjeksiyon oluyo kuzum benimde öyleydi .mikroenjeksyonda ihtimal daha yüksek olduğu için
evet canım araştırıyorum daha ama bakalım.
kız o tüp bebek olmuyomu ben yanlışmı biliyom acaba sen aşılama demek istedin galiba

hayırlısı canım ALLAHIM oralara gerek görmeden bizlere versin hayırlısıylA İNŞALLAH
canım aşılama,mikroenjeksiyon,tüp bebek bunlar 3 farklı yöntem.aşılamada sperm sonucunun çok iyi olması lazım ve spermi yumurtaya yakın bir yere bırakıyorlar.mikroenjeksiyonda iyi 1 tane sperm olması yeterli onuda lokal anestezi ile yumurtanın içine bırakıyorlar.tüp bebeği fazla incelemedim.zaten bu iki yöntemden bikaç olumsuz çıkınca tüpbebeğe yönlendiriyorlar.

evet abla haklısın ALLAHIMA sıgındım ne zamn hayırlıysa İNŞALLAH o zamn olur

öylemi İNŞALLAH pozitiftirrrr bugun gec kalmış uyuyo galiba

abla hangi aşamalardan geçtin anlatırmısın özel olmazsa.mikroenjeksiyon denemişsiniz.kaç gün sürüyo kaçıncı gün başlanıyo takibi muaynesi ilaçları fln.bide maliyetleri nasıl.

selina ben bunu yeni duydum sipermi kadının içindeyken mi yumurta sipermi koyuyolar bunu bilmiyodum

yoksa ikiside dişardayken mi dölleniyo

abla bende seninki gibi biliyom da selina dediyi farklı galiba kadın dan yumurta toplamadan yapılan bişe galiba

hayır canım toplanıyo.spermi içine dölleyip öyle enjekte ediyorlar anestezi ile. aşılamada toplanmıyodu onunda yumurtanın üzerine bırakıyorlar.bide mikroda yumurtanın zarını soyuyorlarmış yani spermin yapacağı işlemleri dr lar yapıyor.gerisi döllenmesi için hücrelere ayrılmasında onu kişinin kendi bünyesi yapabilirse gebelik oluşuyor.yapamazsa gebelik oluşmuyor.

iyiyim pelincim sen nasılsın?

KADINLAR GÜNÜNÜN KUTLU OLSUN KIZLARR
bende iyiyim canım sagol seninde kadınlar günün kutlu olsun...
eboşum burdayım canım tam cıkcaktım seni gördüm yazmadan cıkmıyım dedim...bende erken kelktım kocişe kahvaltı hazırladım benimde uykum var ama işler beni bekliyo daha yemek yapcam sen napıyosun tatlım...

aleynacım haklısın canım üzülmemek elde degil bende su anda korunuyorum diye rahatım ama sana hak veriyorum inş bidaki ay gelir minişin rabbim daha fazla bekletmez hicbirimizi inş...

günaydın herkeslere.... nasılsınız canlar??? hava nasıl soğuk bugün dimi ya.. acayip da kar var buz olmuş yerler...

bende dün oldum...
kızlar ben adet oldum hakkımzda hayırlısı hayırlı zamn deyilmiş demekki ALLAHIM İNŞALLAH bu ay nasip eder cok üzgünüm

evet abla haklısın ALLAHIMA sıgındım ne zamn hayırlıysa İNŞALLAH o zamn olur

öylemi İNŞALLAH pozitiftirrrr bugun gec kalmış uyuyo galiba
öyle kuzum yaa hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
evet bugün girmedi bende merak ettim kesin uyuyo uykucu şirine
abla hangi aşamalardan geçtin anlatırmısın özel olmazsa.mikroenjeksiyon denemişsiniz.kaç gün sürüyo kaçıncı gün başlanıyo takibi muaynesi ilaçları fln.bide maliyetleri nasıl.

canım anlatıyım tabiki
ben adetin 3. günü başladım testlerim yapıldı sonra ona göre dozaj ayarlandı ve ogüb iğnelere başladık göbekten 1 hafta kadar kullandım ama 2 günde bir gidiyordum yumurta kontrolüne yumoşlar büyüyünce ogün çatlatmama iğnesi vurdular kendiliğinden çatlamasın diye buarada sürekli değerlerede bakılıyo tabiki neyse sonra çatlatma vurdum ve ertesi sabah yumurta toplamaya gittik benim değerlerim çok iyi olduğu halde 4 tane yumurta oluştu doktorlarda şaırdı ama ben hep dua ettim allahım beni tercih yapmak zorunda bırakma diye .nedenide odönemde 3 embriyo yerleştiriyolardı ve 3nünde tutma ihtimali vardı tutarsada sonlandıracaklardı bunun olmasını istemediğim için hep öyle dua ettim sonunda 4 yumurtadan 2si döllendi ve iki tane yerleştirdiler .yumurta toplama işlemi anesteziyle oluyo zaten hiçbişey anlamıyosun .işte stres ondan sonra başlıyo döllendimi bölündümü .haber gelesiye 9 doğurdum sonra haber vakti geldi aradılar merkezden 2 tane bebişiniz var şugün gelin transfere diye .ogün erkenden gittik sıramızı bekledik he buarada yumurta toplama olduğu gün eşindende semen alıyorlr .neyse aldılar beni önce doktorum geldi azcık moral verdi hadi gel bakalım dedi ve kocişimi öpüp duasını alıp gittim .buarada sıkışık olmak gerekiyo rahimi üsten görebilmesi için ben heyecandan çok su içmişim çok fenaydım doktor katateri soktu üsttende bakıyo ama okadar doluyumki hem çok sancım oldu hemde rahimi göremedi dediki sen çok acı çekiyosun hadi git biraz boşalt ya nasıl olcak insan yaptımı nasıl tutabilir neyse hallettim şükür .ve sonrası aynı işlemler busefer tamam dedi ve dediki ebrar hanımın bebekleri ama ben nasıl ağlıyorum buarada bolca ayetel kürsi okudum ve bebişleri yolladılar içeri .sonra biraz orda yattım ve kadınlar hop sedyeye alıp odamıza götürdüler .sonra 12 gün bekleme .ama transferden sonrada çok acı çektim sıkışıklığım devam etti sürgü verdiler ama nerde eşim neler yptı ama yok enson dedim kaldır beni tutmuycaksada tutmaz dayanamadım ağrıya ve süre dolmadan kalktım azcık kociş kızsada .neyse çok uzattım .12. gün sonunda hamile olduğumu öğrenik hatta ikizdi
maddiyatına gelince biz odönem 6000civarı harcadık şuanda daha düşük fiyatlar kuzum .ya sormak istediklerin varsa seve seve cevaplarım

canım yok öyle bir yöntem duymadım yanlış anladın sanırsam

peloşum kolay gelsin canım iyi yaptın görüşmüş olduk kuzum
ben aynıyım bugün annemlere gidicem bende
günaydın herkeslere.... nasılsınız canlar??? hava nasıl soğuk bugün dimi ya.. acayip da kar var buz olmuş yerler...

bende dün oldum...

günaydın canım bizim burda henüz bişey yokya kara hasret kaldık resmen

istanbulda değilmiydin sen??? oralarada kar yagıyor du tv de gördüm..

evet canım birazda olsa görüşmüş olduk ama ben şimdi ckıyorum işlerimi halledeyim canım sonra görüşürüz opüyorum seni tatlım

,lagrima,banu145145,sevtun2,SeLiNa23,kardelen5233+,aleyna84,kızlar görüşmek üzre ben cıkıyorum hepinizi öptüm

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

ebrar_53 pelin67+ kardelen5233+ sevtun2+ banu145145+ aleyna84+

hoşgeldiniz hatunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…