Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selina tamam şekerim anladım bugun kafam yerinde deyil bende acaba başka yontemler mi var diye merak ettim canım

teyzemn kızının kocasınada eşinin kullandıgı ilactan vermiş dr yararını görürsünüz canım cok fayda gören var o ilactan İNŞALLAH başka bişeye gerek kalmaz ben eşimedeo ilactan istedim ama eşim dr vermediyi için kullanmadı biraz da pahalı ama bu yolda o kadar cok para gidiyoki bi taki bile 200 tl buluyo dıyer tedavileri düşünemiyorum bile ALLAHIM bize acısın

fox tvyi açınya ibrahim saraçoğlu var

AMİN İNŞALLAH

pelincim cok üzüldüm bu sefer İNŞALLAH daha üzlmem gelir yavrum ALLAHIM banada nasip eder İNŞALLAH

alt komsumun nerdeyse benim kadar cocugu var kadın bakkaldan geliyo karsılaştık hamileymiş ayyyyy nasıl oldum bide istemiyo bişiler nasıl sinir oldum nasıl gecen sene evlenen akraba vardı kendilerinindende hiç hoşlanmam onlarda hamileymiş bide korunuyo diyolardı onuda duydum baya kötü oldum

eşimde üzdü beni ben cok üstün düşüyomuşum herşey üst üste geldi sinirim den dün ne kadar agladım haşa oolmuyo diye deyil ALLAHIMIN bi bildiyi var elbet vermiyorsa ALLAHIMA sıgındım ALLAHIM vermiyorsa bi bilidyi var mutlaka

kızlar sizi de sıktım kusura bakmayın ben cıkıyım görümcem gelcek tel. konuştuk

k

Son düzenleme:
kızlar ben adet oldum hakkımzda hayırlısı hayırlı zamn deyilmiş demekki ALLAHIM İNŞALLAH bu ay nasip eder cok üzgünüm
öyle mi yaaa,hayırlısıyla bu ay olur inşallah.
inşallah selinam,inşallah,tek sisteğimi bu şu anda,rabbim nasib etsin.
geçmiş olsun yeşim cim.
hayırdır yaaa,bende şaşırdım,açınca ışığın yanıyo diye.:44:
yapmadım daha,koğkuyorummmmmmmmmmmmmmm:18:
abla tüp bebekle mikro aynı olmuyomu mikroenjeksiyon tüp bebeyin daha gelişmişi oluyo galiba

bir ara cok araştırıyodum ordan biliyom cünkü ama karıştırmışta olabilirim
bende senin gibi biliyorum aleyna cım,ama selinanın anlattığı yöntemde uygulanıyo diye duymuşluğum var

evet abla haklısın ALLAHIMA sıgındım ne zamn hayırlıysa İNŞALLAH o zamn olur

öylemi İNŞALLAH pozitiftirrrr bugun gec kalmış uyuyo galiba
bende bütün gece uyuyamadım stresten,hep hamile kalmak kalmamakla ilgili şeyler girdi rüyalarıma,7,30 da uyandım,sonra 8 de geri uyumuşum,10 30 da uyandım,,işim vardı,daha kahvaltı yapmadım,yani hamilelikle ilgili bi uykum yokkkkkkkkkkkk
eboşum,senin hikayeyi şimdi okicam.
herkeze hayırlı günler kızlar.

dilerim rabbimden öteki tarafta şefaatçi olurlar işşallah

tamam kuzum sana kolay gelsin öpüyorum canım
bende çıkıcam zaten

ah ah bunlar kıymet bilmezlerki deli oluyorum inanki
allahım sen bilirsin sabır yarabbim
çok öptüm seni canım allaha emanetsin

inşalahhhhh.....
hayırlı haberler al inşallah canım

hımmm ..haftayada düzelir zaten iyicene ısınır...
evet istanbuldayımda havada görüyorum şuan yerler beyazlamadı bile

görüşrüüz canım...Allah a emanet ol...

# ebrar_53+
# aleyna84
# banu145145
# kardelen5233+
# lagrima+
# SeLiNa23
# pelin67
günaydın dalularım biri gelsinde içinizden şu çeneme bir tokat patlatsın yaw çok kötüyüm ben amanın bu nasıl agrıymı yarrabbim dogum agrısı yanında az kalır vallahi en azından onda çekiyosun bitiyo diş öylemi boş boşuna kabir azabı demiyolar vay halimize ölünce ne deyim

sadece ilaç bile yeterince maliyetli canım ya.3 aylık ilaç 600 tutuyo pazartesi belli olacak işe yarayıp yaramadığı.eşimde diyo insan tahlil verirken stres oluyo o da etkiliyo diye.olabilirde amma karışık işler bunlar ya.

demi bende şaşıyorum kendime 9buçukda kalktım kuzu
kocamda şaşırdı geri yatmamama ama uyumuycam dedim sonra işlerim kalıyo
sende rüyalarla boğuşmuşsun hayrolsun inşallah canım
korkmak yok
anladım canım
ilaçların şifa olsun canım inşallah iyileşirsin
dişinide 3 ay çekiceksin öyle görünüyo allah yardımcın olsun

ahhh,ahhh neler çekiyoss dimi kuşum,rabbim en kısa zamanda,uğraşlmadan göndersin meleklerimizi inşallah.
gittin mi,görüşemedik
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

ebrar_53 pelin67+ kardelen5233+ sevtun2+ banu145145+ aleyna84+

hoşgeldiniz hatunlar
hoşbulduk hatunlar
üzülme lütfen yaaaaa

inşalahhhhh.....

ay bakalım nolcak biraz yağsa ne iyi olurdu
sevtunum diş ağrısı çok zor canım ya
bizim gelinde hamile onunda çok ağrıdıda hep karanfil koydu dişinin oraya istersen birdene canım
kız oruya gelirsem o senin dilini yirim yir

yokkk olmaz dilim lazım bana kim konuşcak yoksam

selam kızlar nasılsınız
ben 4 martta normal doğumla oğlumu kucağıma aldım sancı çekerken hepinize dua ettim rabbim kabul eder inşallah

günaydın tatlım... hamileyken bir tedavide uygulanamıyor değilmi? tühh çok geçmiş olsun.. bi araştır doğal yöntemlerle ağrı dindirici bir şeyler varmı?

selam kızlar nasılsınız
ben 4 martta normal doğumla oğlumu kucağıma aldım sancı çekerken hepinize dua ettim rabbim kabul eder inşallah
selam hoşgeldin güzel anne.hayırlı olsun bakalım.rabbim ömür boyu sağlık huzur mutluluk nasip etsin yavrunla,eşinle inş.ayy daha 4 günlük foto varsa koysana topiğin oğlunu görelim

selam kızlar nasılsınız

bersum canım maşallah allahım bağışlasın evladını
dualarında unutmamışsın allah razı olsun
nasıl miniş herşey yolundamı canım

selam kızlar nasılsınız
maşallah bersu cum,rabbim ömür boyu evladınla sağlıklı bi yaşam nasib etsin sizlere,çok mutlu oldum.ne tatlıdır şimdi o,oyyyyyyyy
malesef neler çekiyoruz dahada çekicez heralde bebişlere

banum nerde yaa iki gündür görüşemedik özledim
aleynada yok acep hasta oldumu inşallah olmamıştır
topicden biçok hamiş çıksın
Geldim kız giremedim bendede çok merak ettim.

Ay bilirim o diş ağrısdımnı

Nasıl sevindim bilemezsin allahım tamamına erdirsin kendim kadar sevindim.

nerdesin canım ya çok merak ettim seni inşallah herşey yolundadır ikigündür uğramadın :44:

kızlar ben adet oldum hakkımzda hayırlısı hayırlı zamn deyilmiş demekki ALLAHIM İNŞALLAH bu ay nasip eder cok üzgünüm
Üzülme tatlım sabret olucak inşallah.

Ne zor şeyler dimi arkadaşım inşallah gerek kalmadan gelir yavrularımız.

Yaklaş kızzz bir dopkundırayım ben o hain dişeeee.

görüşürüz bebem bu aralar karşılaşamıyoruz kusura bakmayın geçmişlere fazla bakamıyorum bakıyorumda gözümden kaçırdıgım olmuş malun benim yavru sag olsun nefes aldrımıyo kaçamak giriyorum zaten eve geçince işşallah telafi ederik
inşalahhhhh.....

kız sen benim dedigimi yaptınmı bakem 21 süle çabuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…