selina tamam şekerim anladım bugun kafam yerinde deyil bende acaba başka yontemler mi var diye merak ettim canımhayır canım toplanıyo.spermi içine dölleyip öyle enjekte ediyorlar anestezi ile. aşılamada toplanmıyodu onunda yumurtanın üzerine bırakıyorlar.bide mikroda yumurtanın zarını soyuyorlarmış yani spermin yapacağı işlemleri dr lar yapıyor.gerisi döllenmesi için hücrelere ayrılmasında onu kişinin kendi bünyesi yapabilirse gebelik oluşuyor.yapamazsa gebelik oluşmuyor.
canım tüpbebek farklı mikro farklı ama adı hepsinin tüp olmuş
tüpbebekde spermi ve yumurtayı aynı ortama bırakıp döllenmesini bekliyolar
mikroda yumurta ve spremi döllüyolar yani doktorlar yapıyor
aslında işlem aynı ama biri kendi dölleniyo diğeri doktorlar tarafından dölleniyo
benimkide mikroenjeksiyondu
fox tvyi açınya ibrahim saraçoğlu var
bende iyiyim canım sagol seninde kadınlar günün kutlu olsun...
eboşum burdayım canım tam cıkcaktım seni gördüm yazmadan cıkmıyım dedim...bende erken kelktım kocişe kahvaltı hazırladım benimde uykum var ama işler beni bekliyo daha yemek yapcam sen napıyosun tatlım...
aleynacım haklısın canım üzülmemek elde degil bende su anda korunuyorum diye rahatım ama sana hak veriyorum inş bidaki ay gelir minişin rabbim daha fazla bekletmez hicbirimizi inş...
öyle mi yaaa,hayırlısıyla bu ay olur inşallah.kızlar ben adet oldum hakkımzda hayırlısı hayırlı zamn deyilmiş demekki ALLAHIM İNŞALLAH bu ay nasip eder cok üzgünüm
inşallah selinam,inşallah,tek sisteğimi bu şu anda,rabbim nasib etsin.a.slm abla getirip gönderen sağolsun.konuşursan sende selam söyle.hamile insanın canını neden sıkarlar bilmem,Allah görsün onları.derincim annenin yanında moral depola bol bol kimseyide kafana takma bebişin için dikkat et kendine.en kısa zamanda buraya gelmen ümidi ile hoşçakal canım.
canım ya sende haklısın.işte bizde burda güzel haber duymak için can atıyoruz yoksa senin üzülmeni istemeyiz canım.rabbim hakkında hayırlısını versin canım inş güzel haberi duyarız senden.
a.slm abla getirip gönderen sağolsun.babasına rabbim acil şifalar versin inş.
canım benim inş bu ay son kırmızılar olurda önümüzdeki ay güzel haberle sevinirsin.bende dün görünce kırmızıları ister istemez insanın gözünden yaşlar süzülüyor.ama yinede şükrettim düzenli bir adet döngüm var.bikaç gün gecikip kandırsa daha kötü diye düşündüm.rabbim sağlık versin gerisini çok düşünmek istemiyorum.ben üzüldükçe eşimide üzüyorum çünkü.bu pazartesi ilaçları bitiyor tahlil sonucuna göre yol çizicez bizde.izmirde mikroenjeksiyon için iyi bir yer araştırıyorum bilen varsa söyleyebilirse sevinirim.
geçmiş olsun yeşim cim.mrhb arkadaşlar nasılsınız inş bnm gıbı hasta falan deılsıızdır ben cok fenayım dunden berı migrenım bı yandan tuttu göğsüm cok fena dolmus oksurmekten boğaz falan kalmadı dun gece acıldeydım hep basagrım cok zor gectı çok sukur sımdı ıyıym buhar falan verdıler bıraz rahatlamıstım gece sımdı gene kötüyüm neyse gecer ıns bu aralar gıremeyebılım kendınıze dıkkat edın
hayırdır yaaa,bende şaşırdım,açınca ışığın yanıyo diye.:44:canım bende seni merak ediyordum üzüldüm ya ama dediğin gibi demekki zamanı değilmiş inşallah dualarımız vesile olsun bitanem
saol canım seninde ağzına sağlık üzülme lütfen yaa
tamam kuzum görüşürsem söylerim
sen nasılsın buarada
sevtun kız gülün selamı var sana okumadın galiba çok sevindi tebrik ediyor seni
kayram evine gitti işlerini bitirirse girer heralde canım
söylerim tabiki kuzum
sende inşallah başlıycaksın tedaviye hadi hayırlısı balım dediğin çok doğru ben nesıkıntılar çekiyorum adat olmakda emin olunki büyük bi mucize neçok insan var olamıyan .inşallah gün gelicek 9 ay görmiycez okırmızıları
canım çok geçmiş olsun allahım şifa versin tez vakitte toprlanıp dön aramıza
buarada dua yazmıştım sana okuyacakmısın okuyamıyacakmısın bildirmemişsin inşallah yazdığımı görürsün ve haber edersin canım
peloşum ben geldim kuzum ama yine kaçırdım seni galiba
bugün erken kalktım uykum var ama erken kalkmakda güzelmiş
sen nasılsın canım?
canım eğer tekrar görüşürsem selamını iletirim
yapmadım daha,koğkuyorummmmmmmmmmmmmmm:18:günaydınnnn
,
sagol abla merak etmişsin beni hafta sonu giremiyorum eşim izin vermiyo tel. den okuyorum anca yazmak zor oluyo dünde adet oldum zaten morelim bozuldu işte böyler
sabah ezanından belli ayaktayım uyku tutmuyo sancım car zaten
sen napıyosun kardelen ne yaptı tast yaptımı bugundu günü dimi yanlış hatırlamıyosam
bende senin gibi biliyorum aleyna cım,ama selinanın anlattığı yöntemde uygulanıyo diye duymuşluğum varabla tüp bebekle mikro aynı olmuyomu mikroenjeksiyon tüp bebeyin daha gelişmişi oluyo galiba
bir ara cok araştırıyodum ordan biliyom cünkü ama karıştırmışta olabilirim
bende bütün gece uyuyamadım stresten,hep hamile kalmak kalmamakla ilgili şeyler girdi rüyalarıma,7,30 da uyandım,sonra 8 de geri uyumuşum,10 30 da uyandım,,işim vardı,daha kahvaltı yapmadım,yani hamilelikle ilgili bi uykum yokkkkkkkkkkkkevet abla haklısın ALLAHIMA sıgındım ne zamn hayırlıysa İNŞALLAH o zamn olur
öylemi İNŞALLAH pozitiftirrrr bugun gec kalmış uyuyo galiba
öyle kuzum yaa hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
evet bugün girmedi bende merak ettim kesin uyuyo uykucu şirine
canım anlatıyım tabiki
ben adetin 3. günü başladım testlerim yapıldı sonra ona göre dozaj ayarlandı ve ogüb iğnelere başladık göbekten 1 hafta kadar kullandım ama 2 günde bir gidiyordum yumurta kontrolüne yumoşlar büyüyünce ogün çatlatmama iğnesi vurdular kendiliğinden çatlamasın diye buarada sürekli değerlerede bakılıyo tabiki neyse sonra çatlatma vurdum ve ertesi sabah yumurta toplamaya gittik benim değerlerim çok iyi olduğu halde 4 tane yumurta oluştu doktorlarda şaırdı ama ben hep dua ettim allahım beni tercih yapmak zorunda bırakma diye .nedenide odönemde 3 embriyo yerleştiriyolardı ve 3nünde tutma ihtimali vardı tutarsada sonlandıracaklardı bunun olmasını istemediğim için hep öyle dua ettim sonunda 4 yumurtadan 2si döllendi ve iki tane yerleştirdiler .yumurta toplama işlemi anesteziyle oluyo zaten hiçbişey anlamıyosun .işte stres ondan sonra başlıyo döllendimi bölündümü .haber gelesiye 9 doğurdumsonra haber vakti geldi aradılar merkezden 2 tane bebişiniz var şugün gelin transfere diye .ogün erkenden gittik sıramızı bekledik he buarada yumurta toplama olduğu gün eşindende semen alıyorlr .neyse aldılar beni önce doktorum geldi azcık moral verdi hadi gel bakalım dedi ve kocişimi öpüp duasını alıp gittim .buarada sıkışık olmak gerekiyo rahimi üsten görebilmesi için ben heyecandan çok su içmişim çok fenaydım doktor katateri soktu üsttende bakıyo ama okadar doluyumki hem çok sancım oldu hemde rahimi göremedi dediki sen çok acı çekiyosun hadi git biraz boşalt ya nasıl olcak insan yaptımı nasıl tutabilir neyse hallettim şükür .ve sonrası aynı işlemler busefer tamam dedi ve dediki ebrar hanımın bebekleri ama ben nasıl ağlıyorum buarada bolca ayetel kürsi okudum ve bebişleri yolladılar içeri .sonra biraz orda yattım ve kadınlar hop sedyeye alıp odamıza götürdüler .sonra 12 gün bekleme .ama transferden sonrada çok acı çektim sıkışıklığım devam etti sürgü verdiler ama nerde eşim neler yptı ama yok enson dedim kaldır beni tutmuycaksada tutmaz dayanamadım ağrıya ve süre dolmadan kalktım azcık kociş kızsada .neyse çok uzattım .12. gün sonunda hamile olduğumu öğrenik hatta ikizdi
maddiyatına gelince biz odönem 6000civarı harcadık şuanda daha düşük fiyatlar kuzum .ya sormak istediklerin varsa seve seve cevaplarım
canım inş hakkında hayırlısı olur güzel haberler verirsin bizlere adet olmassın 9 ay boyunca inş..duaların icinde allah razı olsun ara sıra gir ama özletme kendini... kendine cok iyi bak tatlım
birsencim kendine ve bebişine cok dikkat et allaha emanet ol canım...
yazıl be bu hatuna üzülüyorum durumunacanim uzulme,herseyde bir hayir vardir..birdaha ki ay gelir bebisin insallah
masallah kardelencim,ne guzel uyumussun.bende de bu aralar bir uykusuzluk var.gece uyumakta zorlaniyorum,sabahta hergun ayni saatlerde kalkiyorum.sanki saati kurmusum gibi her sabah 7,20 de kalkiyorum,anlamadim gitti,bir acayibim bu aralar
sagol canım benim ama sen cok sık girmiyosun bu aralar ev işleriyle ugraşıyosun galiba sana kolay gelsin görüşmek üzre tatlım
canım yeni bigisayarın hayırlı olsun güle güle kullan bizde seni özledik kendine iyi bak bundan sonra sık sık gelirsin inş
canım ben iyiyim sagol sende iyisindir inş bu ay hamile kalıp bizlere müjdeli haberi verirsin hakkında hayırlısı olsun kardelencim...sinemcim de bu haftadan sonra gelcek inş aramıza bizde seni öpüyoruz
eboşum karşılaşamıyoruz canım ya iyisindir inş öpüyorum seni tatlım
canım benim üzülme lütfen hayırlısı olsun inş bidaki ay güzel haberi vermek nasip olur aleynacım
sevtunum deşifre olmuş heralde ama bu hafta sonu gelcek inş aramıza bu arada ssen nasılsın dişin nasıl oldu tatlım
canım benim cok gecmiş olsun allahım şifa versin bu grip cok kotu yakalıyo insanı dikkat et kendine öpüyorum senide yeşimcim
kayramı bende merak ettim ya kac gündr girmiyo inş iyidir...
eboşum gülüme bendende selam söyle canım rabbim babasına acıl şifalar versin inş...
selinacım sen nasılsın canım...nasıl başarıyo anlamadım getti he bana kesin kızıcak böyle yazdıgıma ama ne yapam ben kendimi dövemde zahmet olmasın hatuna
seninde bbekim kutlu olsun hepiciginiziniyiyim pelincim sen nasılsın?
KADINLAR GÜNÜNÜN KUTLU OLSUN KIZLARR
aleyküm selam canım gülü okudumda tam alıntı yapıcaktım benim yavru ban alıntı yaptıda ahanda bölecanım bende seni merak ediyordum üzüldüm ya ama dediğin gibi demekki zamanı değilmiş inşallah dualarımız vesile olsun bitanem
saol canım seninde ağzına sağlık üzülme lütfen yaa
tamam kuzum görüşürsem söylerim
sen nasılsın buarada
sevtun kız gülün selamı var sana okumadın galiba çok sevindi tebrik ediyor seni
kayram evine gitti işlerini bitirirse girer heralde canım
söylerim tabiki kuzum
sende inşallah başlıycaksın tedaviye hadi hayırlısı balım dediğin çok doğru ben nesıkıntılar çekiyorum adat olmakda emin olunki büyük bi mucize neçok insan var olamıyan .inşallah gün gelicek 9 ay görmiycez okırmızıları
canım çok geçmiş olsun allahım şifa versin tez vakitte toprlanıp dön aramıza
buarada dua yazmıştım sana okuyacakmısın okuyamıyacakmısın bildirmemişsin inşallah yazdığımı görürsün ve haber edersin canım
peloşum ben geldim kuzum ama yine kaçırdım seni galiba
bugün erken kalktım uykum var ama erken kalkmakda güzelmiş
sen nasılsın canım?
canım eğer tekrar görüşürsem selamını iletirimondan aklımdan uçtu gitti şimdide kızıyo genemi başındasın diye bende namaza kadar izin aldım
sagol boncuk üzlmemek elde deyil ALLAHIM beterin den korusun
sagol sevtun sen dua et bize canım
selene sagol canım İNŞALLAH bu ay olur cok üzgünüm içim yara gibi alttan da üstende
cok sızlıyo sancım var
selena size daha cok erken deyilmi tüp bebek için canım
pelincim sagol canım İNŞALLAH bu ay olur
pelincim üzmemek elde deyil ALLAHIM vermiyosa bi hayır vardır ALLAHIMA sıgındım İNŞALLAH cok beklemeyiz yakında hamile kalırım İNŞALLAH AMİN
canlarım ilaçlara başladım rabbimden hayırlısı yavruma şifa olsun işşallah bu arada habira hapşuruyorum:2::2::2::2:birde diişim azmasa ah yavrum annenle neler çekiyosun panşk atak grip diş kum döküyorum iltaab şimdiden annesini okadar çok seviyoki diye senden rabbim beni ayırmasın bende çekerim senle anne diyo ben duyuyorum burdan
ebrarcım mesajını aldım dedigin dogru aslında ben herkezin çift taraflı olmasınna üzülüyorum anladın sen onu dedigin lafın arkasında durucaksın kardeşim ben onu bilir onu söylerim dişim ahhhh
tamam kuzum sana kolay gelsin öpüyorum canımevet canım birazda olsa görüşmüş olduk ama ben şimdi ckıyorum işlerimi halledeyim canım sonra görüşürüz opüyorum seni tatlım
,lagrima,banu145145,sevtun2,SeLiNa23,kardelen5233+,aleyna84,kızlar görüşmek üzre ben cıkıyorum hepinizi öptüm
selina tamam şekerim anladım bugun kafam yerinde deyil bende acaba başka yontemler mi var diye merak ettim canım
teyzemn kızının kocasınada eşinin kullandıgı ilactan vermiş dr yararını görürsünüz canım cok fayda gören var o ilactan İNŞALLAH başka bişeye gerek kalmaz ben eşimedeo ilactan istedim ama eşim dr vermediyi için kullanmadı biraz da pahalı ama bu yolda o kadar cok para gidiyoki bi taki bile 200 tl buluyo dıyer tedavileri düşünemiyorum bile ALLAHIM bize acısın
acıyorummmmmmmmmmmmm
AMİN İNŞALLAH
pelincim cok üzüldüm bu sefer İNŞALLAH daha üzlmem gelir yavrum ALLAHIM banada nasip eder İNŞALLAH
alt komsumun nerdeyse benim kadar cocugu var kadın bakkaldan geliyo karsılaştık hamileymiş ayyyyy nasıl oldum bide istemiyo bişiler nasıl sinir oldum nasıl gecen sene evlenen akraba vardı kendilerinindende hiç hoşlanmam onlarda hamileymiş bide korunuyo diyolardı onuda duydum baya kötü oldum
eşimde üzdü beni ben cok üstün düşüyomuşum herşey üst üste geldi sinirim den dün ne kadar agladım haşa oolmuyo diye deyil ALLAHIMIN bi bildiyi var elbet vermiyorsa ALLAHIMA sıgındım ALLAHIM vermiyorsa bi bilidyi var mutlaka
kızlar sizi de sıktım kusura bakmayın ben cıkıyım görümcem gelcek tel. konuştuk
k
hayırlı haberler al inşallah canım
evet istanbuldayımda havada görüyorum şuan yerler beyazlamadı bile
evet canım birazda olsa görüşmüş olduk ama ben şimdi ckıyorum işlerimi halledeyim canım sonra görüşürüz opüyorum seni tatlım
,lagrima,banu145145,sevtun2,SeLiNa23,kardelen5233+,aleyna84,kızlar görüşmek üzre ben cıkıyorum hepinizi öptüm
evet istanbuldayımda havada görüyorum şuan yerler beyazlamadı bile
selina tamam şekerim anladım bugun kafam yerinde deyil bende acaba başka yontemler mi var diye merak ettim canım
teyzemn kızının kocasınada eşinin kullandıgı ilactan vermiş dr yararını görürsünüz canım cok fayda gören var o ilactan İNŞALLAH başka bişeye gerek kalmaz ben eşimedeo ilactan istedim ama eşim dr vermediyi için kullanmadı biraz da pahalı ama bu yolda o kadar cok para gidiyoki bi taki bile 200 tl buluyo dıyer tedavileri düşünemiyorum bile ALLAHIM bize acısın
AMİN İNŞALLAH
pelincim cok üzüldüm bu sefer İNŞALLAH daha üzlmem gelir yavrum ALLAHIM banada nasip eder İNŞALLAH
alt komsumun nerdeyse benim kadar cocugu var kadın bakkaldan geliyo karsılaştık hamileymiş ayyyyy nasıl oldum bide istemiyo bişiler nasıl sinir oldum nasıl gecen sene evlenen akraba vardı kendilerinindende hiç hoşlanmam onlarda hamileymiş bide korunuyo diyolardı onuda duydum baya kötü oldum
eşimde üzdü beni ben cok üstün düşüyomuşum herşey üst üste geldi sinirim den dün ne kadar agladım haşa oolmuyo diye deyil ALLAHIMIN bi bildiyi var elbet vermiyorsa ALLAHIMA sıgındım ALLAHIM vermiyorsa bi bilidyi var mutlaka
k
öyle mi yaaa,hayırlısıyla bu ay olur inşallah.
inşallah selinam,inşallah,tek sisteğimi bu şu anda,rabbim nasib etsin.
geçmiş olsun yeşim cim.
hayırdır yaaa,bende şaşırdım,açınca ışığın yanıyo diye.:44:
yapmadım daha,koğkuyorummmmmmmmmmmmmmm:18:
bende senin gibi biliyorum aleyna cım,ama selinanın anlattığı yöntemde uygulanıyo diye duymuşluğum var
bende bütün gece uyuyamadım stresten,hep hamile kalmak kalmamakla ilgili şeyler girdi rüyalarıma,7,30 da uyandım,sonra 8 de geri uyumuşum,10 30 da uyandım,,işim vardı,daha kahvaltı yapmadım,yani hamilelikle ilgili bi uykum yokkkkkkkkkkkk
eboşum,senin hikayeyi şimdi okicam.
herkeze hayırlı günler kızlar.
anladım canımdilerim rabbimden öteki tarafta şefaatçi olurlar işşallah
canım inş hakkında hayırlısı olur güzel haberler verirsin bizlere adet olmassın 9 ay boyunca inş..duaların icinde allah razı olsun ara sıra gir ama özletme kendini... kendine cok iyi bak tatlım
birsencim kendine ve bebişine cok dikkat et allaha emanet ol canım...
yazıl be bu hatuna üzülüyorum durumunanasıl başarıyo anlamadım getti he bana kesin kızıcak böyle yazdıgıma ama ne yapam ben kendimi dövemde zahmet olmasın hatuna
seninde bbekim kutlu olsun hepiciginizin
aleyküm selam canım gülü okudumda tam alıntı yapıcaktım benim yavru ban alıntı yaptıda ahanda böleondan aklımdan uçtu gitti şimdide kızıyo genemi başındasın diye bende namaza kadar izin aldım
canlarım ilaçlara başladım rabbimden hayırlısı yavruma şifa olsun işşallah bu arada habira hapşuruyorum:2::2::2::2:birde diişim azmasa ah yavrum annenle neler çekiyosun panşk atak grip diş kum döküyorum iltaab şimdiden annesini okadar çok seviyoki diye senden rabbim beni ayırmasın bende çekerim senle anne diyo ben duyuyorum burdan
ebrarcım mesajını aldım dedigin dogru aslında ben herkezin çift taraflı olmasınna üzülüyorum anladın sen onu dedigin lafın arkasında durucaksın kardeşim ben onu bilir onu söylerim dişim ahhhh
ahhh,ahhh neler çekiyoss dimi kuşum,rabbim en kısa zamanda,uğraşlmadan göndersin meleklerimizi inşallah.öyle kuzum yaa hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
canım anlatıyım tabiki
ben adetin 3. günü başladım testlerim yapıldı sonra ona göre dozaj ayarlandı ve ogüb iğnelere başladık göbekten 1 hafta kadar kullandım ama 2 günde bir gidiyordum yumurta kontrolüne yumoşlar büyüyünce ogün çatlatmama iğnesi vurdular kendiliğinden çatlamasın diye buarada sürekli değerlerede bakılıyo tabiki neyse sonra çatlatma vurdum ve ertesi sabah yumurta toplamaya gittik benim değerlerim çok iyi olduğu halde 4 tane yumurta oluştu doktorlarda şaırdı ama ben hep dua ettim allahım beni tercih yapmak zorunda bırakma diye .nedenide odönemde 3 embriyo yerleştiriyolardı ve 3nünde tutma ihtimali vardı tutarsada sonlandıracaklardı bunun olmasını istemediğim için hep öyle dua ettim sonunda 4 yumurtadan 2si döllendi ve iki tane yerleştirdiler .yumurta toplama işlemi anesteziyle oluyo zaten hiçbişey anlamıyosun .işte stres ondan sonra başlıyo döllendimi bölündümü .haber gelesiye 9 doğurdumsonra haber vakti geldi aradılar merkezden 2 tane bebişiniz var şugün gelin transfere diye .ogün erkenden gittik sıramızı bekledik he buarada yumurta toplama olduğu gün eşindende semen alıyorlr .neyse aldılar beni önce doktorum geldi azcık moral verdi hadi gel bakalım dedi ve kocişimi öpüp duasını alıp gittim .buarada sıkışık olmak gerekiyo rahimi üsten görebilmesi için ben heyecandan çok su içmişim çok fenaydım doktor katateri soktu üsttende bakıyo ama okadar doluyumki hem çok sancım oldu hemde rahimi göremedi dediki sen çok acı çekiyosun hadi git biraz boşalt ya nasıl olcak insan yaptımı nasıl tutabilir neyse hallettim şükür .ve sonrası aynı işlemler busefer tamam dedi ve dediki ebrar hanımın bebekleri ama ben nasıl ağlıyorum buarada bolca ayetel kürsi okudum ve bebişleri yolladılar içeri .sonra biraz orda yattım ve kadınlar hop sedyeye alıp odamıza götürdüler .sonra 12 gün bekleme .ama transferden sonrada çok acı çektim sıkışıklığım devam etti sürgü verdiler ama nerde eşim neler yptı ama yok enson dedim kaldır beni tutmuycaksada tutmaz dayanamadım ağrıya ve süre dolmadan kalktım azcık kociş kızsada .neyse çok uzattım .12. gün sonunda hamile olduğumu öğrenik hatta ikizdi
maddiyatına gelince biz odönem 6000civarı harcadık şuanda daha düşük fiyatlar kuzum .ya sormak istediklerin varsa seve seve cevaplarım
gittin mi,görüşemedikevet canım birazda olsa görüşmüş olduk ama ben şimdi ckıyorum işlerimi halledeyim canım sonra görüşürüz opüyorum seni tatlım
hoşbulduk hatunlarToplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
ebrar_53 pelin67+ kardelen5233+ sevtun2+ banu145145+ aleyna84+
hoşgeldiniz hatunlar
üzülme lütfen yaaaaaselina tamam şekerim anladım bugun kafam yerinde deyil bende acaba başka yontemler mi var diye merak ettim canım
AMİN İNŞALLAH
k
ay bakalım nolcak biraz yağsa ne iyi olurduinşalahhhhh.....
hımmm ..haftayada düzelir zaten iyicene ısınır...
görüşrüüz canım...Allah a emanet ol...
sevtunum diş ağrısı çok zor canım ya# ebrar_53+
# aleyna84
# banu145145
# kardelen5233+
# lagrima+
# SeLiNa23
# pelin67
günaydın dalularım biri gelsinde içinizden şu çeneme bir tokat patlatsın yaw çok kötüyüm ben amanın bu nasıl agrıymı yarrabbim dogum agrısı yanında az kalır vallahi en azından onda çekiyosun bitiyo diş öylemi boş boşuna kabir azabı demiyolar vay halimize ölünce ne deyim
kız oruya gelirsem o senin dilini yirim yir
ahhh,ahhh neler çekiyoss dimi kuşum,rabbim en kısa zamanda,uğraşlmadan göndersin meleklerimizi inşallah.
gittin mi,görüşemedik
hoşbulduk hatunlar
üzülme lütfen yaaaaa
# ebrar_53+
# aleyna84
# banu145145
# kardelen5233+
# lagrima+
# SeLiNa23
# pelin67
günaydın dalularım biri gelsinde içinizden şu çeneme bir tokat patlatsın yaw çok kötüyüm ben amanın bu nasıl agrıymı yarrabbim dogum agrısı yanında az kalır vallahi en azından onda çekiyosun bitiyo diş öylemi boş boşuna kabir azabı demiyolar vay halimize ölünce ne deyim
selam hoşgeldin güzel anne.hayırlı olsun bakalım.rabbim ömür boyu sağlık huzur mutluluk nasip etsin yavrunla,eşinle inş.ayy daha 4 günlük foto varsa koysana topiğin oğlunu görelimselam kızlar nasılsınız
ben 4 martta normal doğumla oğlumu kucağıma aldım sancı çekerken hepinize dua ettim rabbim kabul eder inşallah
selam kızlar nasılsınız
ben 4 martta normal doğumla oğlumu kucağıma aldım sancı çekerken hepinize dua ettim rabbim kabul eder inşallah
maşallah bersu cum,rabbim ömür boyu evladınla sağlıklı bi yaşam nasib etsin sizlere,çok mutlu oldum.selam kızlar nasılsınız
malesef neler çekiyoruz dahada çekicez heralde bebişlere
maşallah bersu cum,rabbim ömür boyu evladınla sağlıklı bi yaşam nasib etsin sizlere,çok mutlu oldum.ne tatlıdır şimdi o,oyyyyyyyy
Geldim kız giremedim bendede çok merak ettim.banum nerde yaa iki gündür görüşemedik özledim
aleynada yok acep hasta oldumu inşallah olmamıştır
topicden biçok hamiş çıksın
Ay bilirim o diş ağrısdımnımerhaba arkadaşlar herkeze hayırlı bir hafta sonları diliyorum işşallah gönlünüzce olur güzel şeyler bugün saat 3 randevum var pv baktım test sonuçlarım çok şükür temz çıktı allahımın izniyle bir iltaap var galiba böbreklerde birde kan basıncım yüksek galiba işşallah bugün görürüm işşallah keseyialtan bakarsa korkuyorum bebeg bir şey olur diye bundan sonra kakr verdim ne kimseye bir daha karışıcam artık benim malun geçmişi sık sık okudugum halde gözümden kaçmış malesef kusura bakmayın artık benmi yanlış anlşadım yanlış anlattım bilemicem bu arada yorum yapılmazsa sevinirim bu konuda yazdıgıma gelelim ban ben halen gribim birde dişim coşuyo halay çekiyorum dünden beri yaw acıdan:2::2::2::2::2:bakalım bugün yaradan neler göstericek eşim annesine geçmek çok istiyo havadisi vermek için oruya gidebilirsem elime leptopu geçirisem yazıcam işşallah yazamazsam eve gelince işşallah :2::2::2:bundan sonra hastalıgı üstümden attım bugün kendi kendime söz verdim temiz bir sayfa açıcam diye açtımda benim temiz sayfamda üzülmek aglamak endişe olması panik atak olmucak kimseyi kırmak üzmek istemiyorum ama kendimide üzmek istemiyorum bugünden itibaren merhaba türkiyemin güzel insanları allahım güzel bir hafta geçirmeniz temenisiyle diliyorum işşallah rabbim gönlünüzdeki muarklarınızı tez zamanda verir işallah sabah kimseler yok 7 kaltım dahada yatmadım şimdi gidiyimde yatayım bari hayırlı günler diliyorum bebekler beni özleyin anacım ah dişim ne yapcem diş seni ben ya
Nasıl sevindim bilemezsin allahım tamamına erdirsin kendim kadar sevindim.canlarım doktordan yeni geldim keseyi gördü sanki içinde birşeyler oluşmaya başlamış dedi 10 gün sonra gl kalp atışlarını bakalım dedi eger üsten görmezse altan bakıcak ilaç verdi kum döküyomusum ilaç ververdi ilaçlaraın ismi amoniksilav bın 1000mg ve monurol verdi ama doktor içebilirsin dedi baktım prosüdürüne hamilelikte bri kullanma yoktur yazıyo bebeg zara verirmi kadın dogumcu biliyo iki kayıbım oldugunu hata yapamz demi allah rızası için bir şey söyleyin eger üsten görmezse altan bakıcak malesef durum bu anlıcagınız ban bir akıl verin ne olur çok ihtiyacım var dedim dış gebelik olabilirmi olamaz dedi içim rahatladı cevaplarınızı bekliyorum merak etmeyin diye kaynımın pc giriyorum allahıma emanet olun benim şu ilaçları bilen varsa bir baksın ben anlamadım gitti yav sonra görürşürüz darısı olmayanlarım başına ççok güzel bir duyguymuş bunu bugün anladımtekrardan
nerdesin canım ya çok merak ettim seni inşallah herşey yolundadır ikigündür uğramadın :44:
Üzülme tatlım sabret olucak inşallah.kızlar ben adet oldum hakkımzda hayırlısı hayırlı zamn deyilmiş demekki ALLAHIM İNŞALLAH bu ay nasip eder cok üzgünüm
Ne zor şeyler dimi arkadaşım inşallah gerek kalmadan gelir yavrularımız.öyle kuzum yaa hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
canım anlatıyım tabiki
Yaklaş kızzz bir dopkundırayım ben o hain dişeeee.# ebrar_53+
# aleyna84
# banu145145
# kardelen5233+
# lagrima+
# SeLiNa23
# pelin67
AMİN İNŞALLAH
canım yaradan imtaaan ediyo işte ne yapıcaksın dilerim rabbimden tez zamanda yaradanım yüzünü güldürsün işşallahüzüntülerini unutursun ozaman annem diyoki dün olanın bir derdi olmayanım bin derdi var dedi şimid rahatsın kızım dedi ama çocukların olunca kaç parçaya bölünüyosun bilemezsin dedi şimdi bu günlerini çok arıcaksın haberin olsun dedi kadın haklıda benim 2 bebegim öld
gitti doktor ocakta vesile ol dedi bende oldum ama yaradan o ay vermedi kimseye diyemedim sizden hariç dedim bak hani bırakınca hamile kalınıyodu diyo çok agladım neyse şubat oldu 1 kere yaramazlık yaptık sadece bir kerededim içimden 1 kerede nerde okadar ugraşıyoruz olmuyoda dedi allah biliyoya günaha girdim rabbimden ümidimi kestin eşime dedim yaradan dedi istedikten sonra taşın üstünde ot bitiriyo dedi yok dedim o şans ban nerden gelicek lafa gelicem dedim sevtun allahına isyan etme rabbinin bir bildigi var yavrularını onun için yanına aldı dedim teyzemin kızı dogurdu dedim rabbim benimki dursaydı 1 hafta arası vardı dedim geldi o gün o kara gün ayın 23 şubatın 23 yokmu dedim namz kılarken ey rabbim sen ban 2 kere anneligi verdin tatırdın ne olur tez zamnad verde gene tadayım acım hafiflesin dedim ogün çok agadım yavrum şimdi dedim dursaydın dogucaktın yaradan seni benden çok seviyomuş dedim ogünü asla unutmuyorum 24 oldu dişim bir agrıma yaptı vallahi acilde buldum kendimi dedim böyle yest yap dedi yaptım sevinçten agladım dedimki yarabbim beni affet ne olur bu aciz kulun senden umudu kesmişti diye üzüldüm 2 rekat şükür namazı kıldım eşimde dedi bak rabbim istedikten sonra 1 ker olmuş fazlası olmuş kim derdiki sevtunun bebegi ölücekte yaradan bebeginin dogacagı gün ona evladını geri yollucak rabbimden sakın umudunu kesme yaradn nelere kadir en güzel örnek bak benim benim gibi garibi yaradn sevindirdi sizler gibi garipleride sevindirsin işşallah
k
görüşürüz bebem bu aralar karşılaşamıyoruz kusura bakmayın geçmişlere fazla bakamıyorum bakıyorumda gözümden kaçırdıgım olmuş malun benim yavru sag olsun nefes aldrımıyo kaçamak giriyorum zatenöyle mi yaaa,hayırlısıyla bu ay olur inşallah.
inşallah selinam,inşallah,tek sisteğimi bu şu anda,rabbim nasib etsin.
geçmiş olsun yeşim cim.
hayırdır yaaa,bende şaşırdım,açınca ışığın yanıyo diye.:44:
yapmadım daha,koğkuyorummmmmmmmmmmmmmm:18:
bende senin gibi biliyorum aleyna cım,ama selinanın anlattığı yöntemde uygulanıyo diye duymuşluğum var
bende bütün gece uyuyamadım stresten,hep hamile kalmak kalmamakla ilgili şeyler girdi rüyalarıma,7,30 da uyandım,sonra 8 de geri uyumuşum,10 30 da uyandım,,işim vardı,daha kahvaltı yapmadım,yani hamilelikle ilgili bi uykum yokkkkkkkkkkkk
eboşum,senin hikayeyi şimdi okicam.
herkeze hayırlı günler kızlar.
inşalahhhhh.....
hımmm ..haftayada düzelir zaten iyicene ısınır...
görüşrüüz canım...Allah a emanet ol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?