Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bebekim bak ben memlekete gittim adet geç oldum annem dedi havadan 1 aydan fazla kaldım ama sonra eve geldim haftalar oldu tık yok dedim neden bir kadın dogumcuya gittim eşimle dedim 2 haftadır adet oluyorum neden acaba dedim baktı kadın yüzüme demezmi 8 haftalık hamilesindedim nasıl olur ama dedim adet oldum filan dedi üstünü görmüşün amanın dedim ama bebegimi 5 aylıkken kaybettim 2 yavrumuda 18 hafta 3 günlüktü kaybettim şimdi 3 hamileyim işşallah yaradan bunu bagışlar
ah canım benim ne güzel olur namaz kılan adama he annemde dedi inanmazsın dün artık dedim benimki içerde ben dışarda bir dünya olurum bir küçük ne güzel giderdi be heyt ben geldim ulen

ya biliyorum olmaz ama ne bileyim sen böyle ağrı çektikçe aklıma geliyor böle saçma sapan şeyler.. yutmasan bişi olumu ki ne bileyim pufffffffff....

ya biliyorum olmaz ama ne bileyim sen böyle ağrı çektikçe aklıma geliyor böle saçma sapan şeyler.. yutmasan bişi olumu ki ne bileyim pufffffffff....

canım arkadaşta dedi ne denmediki biliyorum sagol beni düşündügün için ama ölücegimi bilsem allahıma büyük konuşmuyum koymam daha altarnatif varsa alim ben :82::82::82:

kızlar bugün benim doğum günümmmm
hızla ilerliyor zaman, yaş geçiyor, her doğum günüme yada evlilik yıldönümüne bebişle girmeyi hayal ediyorum hep, inşaallah bu hayalimiz tez zamanda gerçek olur...

canım kardeşim nice senelere bebikim benim ilk ben kutluyum baridilerim mevlamdan bşrdahaki seneye bebeginle girersin işşallah

eczaneden lokal anestezi alabilirsin yyutmazsan sorun olmuo ama sakın yutma ben bi ara hamilelikten şüpheleniodum eczaneye söleyince onu verdi ağrısı kesildi dişten bahsediosunuz demi yanlış olmasın okuyamadım geçmişi özür :)

bende öyle içmedim içmeyide Rabbim göstermesnde ne bileyim aklıma geldi öyle.. alternatifler düşünüyorum ama bilmiyorum bu arada anneanne oldum :)))) içim bir tuhaf :))
canım arkadaşta dedi ne denmediki biliyorum sagol beni düşündügün için ama ölücegimi bilsem allahıma büyük konuşmuyum koymam daha altarnatif varsa alim ben :82::82::82:

farelerim doğurdu... bir fare kadar olamadım tühhhhhhhhhhh bana.... o küçücük bedenden nasıl cıktı okadar anlamadım.. bi garip oldum zaten görünce.. annem napıyonuz die yanlarına gittim bide ne göreyim torun torbaya karışmışım...

babalı yaf.. iki tanelerdi şimdi baya kalabalıklaştılar sannırım evlerinin içini göremiyorum..1 tanesini gördüm oda evden düşmüş sonra alıp çıkarttılar yukarı... büyümeyen cinsi benimkiler.. ama pek çirkin torunlar..

artık bebek görmeye beklerim bir kutu yemle

kardelen İNŞALLAH güzel haberlerle gelirsin canım ALLAHIM yüzünü güldürsün
tamam kuzum sana kolay gelsin öpüyorum canım
bende çıkıcam zaten

ah ah bunlar kıymet bilmezlerki deli oluyorum inanki
allahım sen bilirsin sabır yarabbim
çok öptüm seni canım allaha emanetsin
sagol ablacım
İNŞALLAH faydasını görürsünüz selinacım
ahhh,ahhh neler çekiyoss dimi kuşum,rabbim en kısa zamanda,uğraşlmadan göndersin meleklerimizi inşallah.

gittin mi,görüşemedik

hoşbulduk hatunlar

üzülme lütfen yaaaaa

selam kızlar nasılsınız
ben 4 martta normal doğumla oğlumu kucağıma aldım sancı çekerken hepinize dua ettim rabbim kabul eder inşallah
gözün aydın bersu ALLAHIM analı babalı buyutmek nasip etsin İNŞALLAH
İNŞALLAH canım
gecmiş olsun sevtun diş agrısı kötüdür
hoşgeldin kardelen nasılsın
sagol garipcim
kayracım sagol canım sende evine gelmişsin hoşgeldin
hayırlı olsun darısıda bizim başımıza olsun İNŞALLAH
hoşgeldin derin nasılsın

Kızlar yarın bakalım napıcaz önce androlojiye ordanda kendi doktorumla aşılama işini konuşucaz bakalım ne diyecek inanın heyecanlıyım.Yarın akşama kadar giremem öpüyorum sizleri.
bagnu İNŞALLAH herşey istediyin gibi olur canım
dr gitmeden bilemessin ki muayne temesi lazım hamile olabilirsinde oolmayabilirsinde
sen dr gitcektin lagrima ne yaptın gittin mi bugun

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…