bebekim bak ben memlekete gittim adet geç oldum annem dedi havadan 1 aydan fazla kaldım ama sonra eve geldim haftalar oldu tık yok dedim neden bir kadın dogumcuya gittim eşimle dedim 2 haftadır adet oluyorum neden acaba dedim baktı kadın yüzüme demezmi 8 haftalık hamilesinSEVTUNNN SANA CEVAP YAZIORUMM ALINTI YAPAMADIM
eğer hamileysem sen nerde olursan ol bulur hediyeni veririmama sanmıorum çünkü bol bol adet oldum üç gün boyunca 4. gün bittim sandım kahverengiakıntı geldi ama son gün normal dedim fakat bi haftadır devam edio akıntım. Bi de tuvalete gidiorum idrar yapııorum kalkıorum yine gelio sona yine sona yine yanma kaşıntı acı fln yok çişimi bitiremiorum resmen :)puff
ah canım benim ne güzel olur namaz kılan adama he annemde dedi inanmazsın dün artık dedim benimki içerde ben dışarda bir dünya olurumsevtunum haramdan şifa olmaz biliyorum ama bi arkadaşım hamileyken dişi apseliymiş ayrıdı durdu en son kocası rakı aldı ağrıdıkca pamuğa döküp dişine bastırıyordu ama yutmuyordu bilmem belki ilgilenirsin ama haramdan nekadar şifa olur bilmem...vebal altında kalmakda istemem..
bilsem cevap veririm ama hiçbir fikrim olmadıgı için yazmıyorum ama bilen arkadaşlar yazacaktır...
naber arkadaşlar.........gününüz nasıl geçiyor??? burda 30 cm kar var .. yollar bomboş ne otobüs ne araba var..tek tük geçiyor...
bebekim bak ben memlekete gittim adet geç oldum annem dedi havadan 1 aydan fazla kaldım ama sonra eve geldim haftalar oldu tık yok dedim neden bir kadın dogumcuya gittim eşimle dedim 2 haftadır adet oluyorum neden acaba dedim baktı kadın yüzüme demezmi 8 haftalık hamilesindedim nasıl olur ama dedim adet oldum filan dedi üstünü görmüşün amanın dedim ama bebegimi 5 aylıkken kaybettim 2 yavrumuda 18 hafta 3 günlüktü kaybettim şimdi 3 hamileyim işşallah yaradan bunu bagışlar
ah canım benim ne güzel olur namaz kılan adama he annemde dedi inanmazsın dün artık dedim benimki içerde ben dışarda bir dünya olurumbir küçük ne güzel giderdi be heyt ben geldim ulen
ya biliyorum olmaz ama ne bileyim sen böyle ağrı çektikçe aklıma geliyor böle saçma sapan şeyler.. yutmasan bişi olumu ki ne bileyim pufffffffff....
kızlar bugün benim doğum günümmmm
hızla ilerliyor zaman, yaş geçiyor, her doğum günüme yada evlilik yıldönümüne bebişle girmeyi hayal ediyorum hep, inşaallah bu hayalimiz tez zamanda gerçek olur...
bebekim bak ben memlekete gittim adet geç oldum annem dedi havadan 1 aydan fazla kaldım ama sonra eve geldim haftalar oldu tık yok dedim neden bir kadın dogumcuya gittim eşimle dedim 2 haftadır adet oluyorum neden acaba dedim baktı kadın yüzüme demezmi 8 haftalık hamilesindedim nasıl olur ama dedim adet oldum filan dedi üstünü görmüşün amanın dedim ama bebegimi 5 aylıkken kaybettim 2 yavrumuda 18 hafta 3 günlüktü kaybettim şimdi 3 hamileyim işşallah yaradan bunu bagışlar
tattlımmm çok üzüldüm bilmiodumm inşallah bunu sana bağışlar inanki çok içten sölüorumm benim işe gelince biz daha denemeye başlayalı 3 4 ay oluyo işte beklioz nasip
ah canım benim ne güzel olur namaz kılan adama he annemde dedi inanmazsın dün artık dedim benimki içerde ben dışarda bir dünya olurumbir küçük ne güzel giderdi be heyt ben geldim ulen
tattlımmm benim inşalla bu sefer olur bak çok içten sölüorum inanki allah dualarını kabul etsin
bize gelince biz 3-4 aydır denioruz daha beklioruz işte nasip :)
kızlar bugün benim doğum günümmmm
hızla ilerliyor zaman, yaş geçiyor, her doğum günüme yada evlilik yıldönümüne bebişle girmeyi hayal ediyorum hep, inşaallah bu hayalimiz tez zamanda gerçek olur...
canım arkadaşta dedi ne denmediki biliyorum sagol beni düşündügün için ama ölücegimi bilsem allahıma büyük konuşmuyum koymam daha altarnatif varsa alim ben :82::82::82:
bende öyle içmedim içmeyide Rabbim göstermesnde ne bileyim aklıma geldi öyle.. alternatifler düşünüyorum ama bilmiyorum bu arada anneanne oldum :)))) içim bir tuhaf :))
ALLAHIM SAGLIKLISINDAN BAGIŞLASIN HEPİNİZE İŞŞALLAHbebekim bak ben memlekete gittim adet geç oldum annem dedi havadan 1 aydan fazla kaldım ama sonra eve geldim haftalar oldu tık yok dedim neden bir kadın dogumcuya gittim eşimle dedim 2 haftadır adet oluyorum neden acaba dedim baktı kadın yüzüme demezmi 8 haftalık hamilesindedim nasıl olur ama dedim adet oldum filan dedi üstünü görmüşün amanın dedim ama bebegimi 5 aylıkken kaybettim 2 yavrumuda 18 hafta 3 günlüktü kaybettim şimdi 3 hamileyim işşallah yaradan bunu bagışlar
tattlımmm benim inşalla bu sefer olur bak çok içten sölüorum inanki allah dualarını kabul etsin
bize gelince biz 3-4 aydır denioruz daha beklioruz işte nasip :)
bende öyle içmedim içmeyide Rabbim göstermesnde ne bileyim aklıma geldi öyle.. alternatifler düşünüyorum ama bilmiyorum bu arada anneanne oldum :)))) içim bir tuhaf :))
NE ANNANESİ KIZ BAKEM
anne anne derken ?
ALLAHIM SAGLIKLISINDAN BAGIŞLASIN HEPİNİZE İŞŞALLAH
NE ANNANESİ KIZ BAKEM
farelerim doğurdu... bir fare kadar olamadım tühhhhhhhhhhh bana.... o küçücük bedenden nasıl cıktı okadar anlamadım.. bi garip oldum zaten görünce.. annem napıyonuz die yanlarına gittim bide ne göreyim torun torbaya karışmışım...
AMANIN BABASIZ NASIL OLUYO KIZ KAÇ TANE DOGURMUŞ BENDED VARDI VERDİM EŞİM İSTEMEDİ BENİMKİ KAR TOPU GİBİYDİ BÜYÜYÜNCE ŞİRİN OLMUYOLAR YA
farelerim doğurdu... bir fare kadar olamadım tühhhhhhhhhhh bana.... o küçücük bedenden nasıl cıktı okadar anlamadım.. bi garip oldum zaten görünce.. annem napıyonuz die yanlarına gittim bide ne göreyim torun torbaya karışmışım...
AMANIN BABASIZ NASIL OLUYO KIZ KAÇ TANE DOGURMUŞ BENDED VARDI VERDİM EŞİM İSTEMEDİ BENİMKİ KAR TOPU GİBİYDİ BÜYÜYÜNCE ŞİRİN OLMUYOLAR YA
babalı yaf.. iki tanelerdi şimdi baya kalabalıklaştılar sannırım evlerinin içini göremiyorum..1 tanesini gördüm oda evden düşmüş sonra alıp çıkarttılar yukarı... büyümeyen cinsi benimkiler.. ama pek çirkin torunlar..
artık bebek görmeye beklerim bir kutu yemle
TAMAM BEBEKİM GELİRİM YEMİMLE NEYSE ALLAHIM ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İŞŞALLAHKAÇ TANE BEBEK VAR KIZ ONA GÖRE KIYAFET ÖRİM GETİRİM BEN
kardelen İNŞALLAH güzel haberlerle gelirsin canım ALLAHIM yüzünü güldürsünöyle mi yaaa,hayırlısıyla bu ay olur inşallah.
inşallah selinam,inşallah,tek sisteğimi bu şu anda,rabbim nasib etsin.
geçmiş olsun yeşim cim.
hayırdır yaaa,bende şaşırdım,açınca ışığın yanıyo diye.:44:
yapmadım daha,koğkuyorummmmmmmmmmmmmmm:18:
bende senin gibi biliyorum aleyna cım,ama selinanın anlattığı yöntemde uygulanıyo diye duymuşluğum var
bende bütün gece uyuyamadım stresten,hep hamile kalmak kalmamakla ilgili şeyler girdi rüyalarıma,7,30 da uyandım,sonra 8 de geri uyumuşum,10 30 da uyandım,,işim vardı,daha kahvaltı yapmadım,yani hamilelikle ilgili bi uykum yokkkkkkkkkkkk
eboşum,senin hikayeyi şimdi okicam.
herkeze hayırlı günler kızlar.
sagol ablacımtamam kuzum sana kolay gelsin öpüyorum canım
bende çıkıcam zaten
ah ah bunlar kıymet bilmezlerki deli oluyorum inanki
allahım sen bilirsin sabır yarabbim
çok öptüm seni canım allaha emanetsin
İNŞALLAH faydasını görürsünüz selinacımsadece ilaç bile yeterince maliyetli canım ya.3 aylık ilaç 600 tutuyo pazartesi belli olacak işe yarayıp yaramadığı.eşimde diyo insan tahlil verirken stres oluyo o da etkiliyo diye.olabilirde amma karışık işler bunlar ya.
ahhh,ahhh neler çekiyoss dimi kuşum,rabbim en kısa zamanda,uğraşlmadan göndersin meleklerimizi inşallah.
gittin mi,görüşemedik
hoşbulduk hatunlar
üzülme lütfen yaaaaa
gözün aydın bersu ALLAHIM analı babalı buyutmek nasip etsin İNŞALLAHselam kızlar nasılsınız
ben 4 martta normal doğumla oğlumu kucağıma aldım sancı çekerken hepinize dua ettim rabbim kabul eder inşallah
İNŞALLAH canımGeldim kız giremedim bendede çok merak ettim.
Ay bilirim o diş ağrısdımnı
Nasıl sevindim bilemezsin allahım tamamına erdirsin kendim kadar sevindim.
Üzülme tatlım sabret olucak inşallah.
Ne zor şeyler dimi arkadaşım inşallah gerek kalmadan gelir yavrularımız.
Yaklaş kızzz bir dopkundırayım ben o hain dişeeee.
gecmiş olsun sevtun diş agrısı kötüdürgörüşürüz bebem bu aralar karşılaşamıyoruz kusura bakmayın geçmişlere fazla bakamıyorum bakıyorumda gözümden kaçırdıgım olmuş malun benim yavru sag olsun nefes aldrımıyo kaçamak giriyorum zateneve geçince işşallah telafi ederik
kız sen benim dedigimi yaptınmı bakem 21 süle çabuk
hoşgeldin kardelen nasılsıngüneycanan merhaba canıM arkadaşlar hepinize merhaba...
Biraz gecikmeli de olsa döndüm evime çok şükür herşey iyi inşallah.
Sevgicim çok sevindim bebişin bekletmeden gelmiş ne güzel inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın.
Dualarınız içinde çok teşekkürler Allah razı olsun.Benim geçmişi okumam epeyce uzun sürer malum çok birikti.Okudukça haberlerinizi öğrenirim inşallah.
Deryacım ameliyat olmuşsun geçmiş olsun iyi geçmiş ebrardan öğrendiğim kadarıyla inşallah hayırlara vesile olsun canım
sagol garipcimbilgisrayin hayirli olsun canim,iyi gunlerde kullan
evet ebrarim,yine karsilasamadikislerimden vakit buldugumda giriyorum,ama benim girdigim saatlerde kimse olmuyor gecmisi okuyarak ve alinti yaparak vakit geciriyorum bende
canim uzulme bir dahaki ay nasip eder rabbim insallah..benim de adet belirtileri basladi gibi,hayirlisi artik
canim cok gecmis olsun,rabbim sifa versin
seninde kutlu olsun selinacim
canim bende dualarimi okudum,rabbim kabul etsin insallah
kizlar masallah ne kadar bilinclisiniz,ben ilk defa duyuyor ve ögreniyorum bunlari,sizden ögrenecegim cok sey var
canim guzel gönlun ve guzel yüzün icin rabbim hep guzellikler göstersin sana.gecmiste yasadigin sikintilari unutturacak hayirli evlatlar versin
canim test yapmadin mi daha:44::44:ruyan hayirlara vesile olsun insallah
canim cok gecmis olsun,rabbim sifa versin,doktora gitsen belki bebegini etkilemeyecek ilaclar verebilir veya alternatif tiptan yararlanabilirsin
canim hayirli olsun oglun,rabbim hayirli evlat eylesin insallah
canim rabbim hayirli evlatlar versin,yuzunu guldursun
demek evine döndun canim,insanin evi gibisi yok dimi,
kayracım sagol canım sende evine gelmişsin hoşgeldincanım benım ben bıraz gec cıktıgım ıcın yola ben aramadan sen benı aradın allah razı olsun sesın bana enerjı verdı gunum de guzel gectı valla sen konusmyabılırsın balım ama sana degen bır soz olursa boncugumada kardelosa da soledım dalarım yanıkımse uzmesın senı benım ıcın cok ama cok degerlısın bu arada bende yasadıklarını okudum bıtanem ınsallah bır daha o seylere gerek kalmyacak ve bebısın kendılıgınden gelcek bıtanem yerden 7600km yukardayken bıle dularımdaydınız ozellıkle de sen bıtanem benım hersey gonlunce olsun
kuzu regl olmussun uzulme demek bosuna gelır bılıyorum ama bı bak bana bende duzenlı adet gorebıleyım dıye sızlanıyorum calısmalara baslayana kadar tabı yanı o da bır nımet kı zaten sen bunun farkındasın ınsallah bıdahakı ay gelmez kırmızıların
evet canım döndüm evime tilki misali gece de gremedım malum basımın tatlı belası var burda artık sana da kolay gelsın canım annemlerden bılıyorum hıc kolay degıl tadılat ıslerı
canım uzulme bu kadar gecekten de cok stres yapıyorsun sen allahım en kısa zamanda gondersın melegını
ınsallah canım sende bende topıgımızdekı herkes de ve dunyadakı ısteyen her kes de en kısa zamanda bebıslerıne kavusur
canım evın hayırlı ugurlu olsun ınsallah demek pasa senı baya futbol topuna dondurmus allahım kucagına almayı da nasıp etsın
canım nasılsın asıl gıdıyor ıslerın bu arada asılamaya hala karar veremedınızmı senden guzel haberler beklıyoruz tatlım
yola cıktım geldım bıle balım bu arada senın test gunun yarın degılmıydı benı kandırdınmı yoksa ödlekliği bırak ta su testı yap turkıyede degılım dıye rahat duracagını sanıyorsan yanılıyorsun hamıle kardelos
sevtuncum ınsallah pıtpıtları da duyarsın bı kere baktırmaktan bısey olmaz ınsallah hanı ben sureklı alttan baktırma demıstım bı kere baksa bısey olmaz ınsallah dısın ıcın de gecmıs olsun e dayancan bebık ıcın 9 ay
canım demek hala devam edıyor rahatsızlıgın bu arada bızı yalnız bırakmadıgın ıcın bende tsekkur etmek ıstıyorum tekrar allahım sıfalar versın
canım bende arkadaslara katılıyorum hamıle hamıle senı nasıl uzerler ya ınsallah su anda rahatsındır prensesımızı uzmesınloer
canım en kısa zamanda bu problemı halledersın bebegıne kavusursun
canım fırsat buldukca gırmeye calıstıgından hıc ama hıc suphem yok tatalım senden gusel haberler beklıyoruz ona gre
ıyı yapmıssınız tatlım yenı bılgısayarın da ugur getırsın sana
canım evıme gece 1 de gelebıldım anca oldu yanı bu arada tekrar gulu gorursen selamımı sole allahım sıfa versın babacıgına
canımcım selınama dedıgım gıbı uzulme demekle olmaz bılıyorum o duyguyu cunku allahım en kısa zamanda gondersın melegını ama aglayıp esını deuzme bence sımdı daha bı cekınıyordur o ben mesela sorun bende oldugu zaman cogu zaman bısey dıyemıyorum hanı esın de sen sureklı bebekten bahsedersen uzulebılır kuzum nacızane fıkrım bu haddımı astıysam affet
evet kuzu evımdeyım sukur ınsallah dedıgın gıbı olur da bır an once gelır bızım sıpalar osletmem merak etme sen adece aksamları gıremıycem esım oldugu ıcın yanı benden bıkana kadar sonrasında rahatım aksama sabah farketmez
canım ben mıkroenjeksıyonu sormak ıcın almıstım bı yazını ama acıklamıssınız saolasınız
canım cok ama cok gecmıs olsun allah sıfa versın
bende herkesın gununu kutluyorum
kız senı yerım ben kafayı ıcten ıce taktıgını bılıyodum bılınc altın patladı sonunda su testı yap artıııııııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
canım hayırlı olsun allahım analı babalı buyutsun uzun omurler versın ınsallah dualrın ıcınde allah razı olsun
canım ınsallah gusel haber ver bıze yegenını de op benım ıcın
senın de hersey gonlunce olsun guzelım allahım kavustursun yavruna en kıs a zamanda
canım baya yogunsun galıba allah yardfımcın olsun gecmıs ıcın de baya ugrasacaga benzıyosun benım ıcınde gecerlı tabı bu ama bıtırdım sukurler olsun
canım tekrar tekrar gecmıs olasun tatlım amelıyat ıcın de sana cok ıhtıyacım oldu bazı sorularım ıcın ama bıttı cok sukur sende aramızdasın artık degılmı optum cok
bende kuzu bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hayırlı olsun darısıda bizim başımıza olsun İNŞALLAHkızlar hamileyimmmm darısı olmayanlara kızlar kafama takmadığım ay kaldım bu söze inanmıyodum doğruymuşdün bebişin kesesini gördük rabbim hepinizin gönlüne göre versin peş peşe hamile kalın rabbimin izniyle aminn çok dua edicem ebrar kardeşim bide kardelen sizler aklıma geldiniz :44: diğer arkadaşlarlada konuştum çok ayetel kürsü okumuştum sizlere rabbim yardımcınız olsun
hoşgeldin derin nasılsıncümletten selam kıslar
hoşbulduk canlarım..evet sonunda halloldu...faturalarıda ödedim bugün açıldı işte..inş bi daha ayrılmak zorunda kalmam..sizsiz bi boşluk oluyo bi yanımda hep...
çok özür dilerim..malum geçmiş ben yokken baya bi birikti okuyamıyorum hepsini.ama ebuşum mühim haberleri verdi hep sagolsun..tek tek isim yazmıyayım hamile olan arkadaslarım adına çok sevindim..rabbim tamamına erdirsin.
kardeloşum senin yumoşlar bu ay yamuk yapmaz inş kıss tez zamanda bebiş haberini alalım inşallah.amin...
evet canım hemde çok zor zaten bir acıklı bölüm önüme geçerse es geçicem yosksa çok üzülüyorum aglıyorum bu arada sizden sonra dişim kudurdu neler denemedimki sormayın dişimi sirkeyle ve karbonat ve tuzla gargara yaptım nafile ilaç içtim kesmedi karanfil yagı sürdüm olmadı karanfil kurusu koydum kesmedi sıcak koydum kesti komsu apseli dişe koyma kudurur dedi sonra soguk koydum geçti biraz durdum ısınınca gene başladı evde fuır döndüm ne yaptıysam çare degil yani benim halimi anca rabbim anlar şifa verir hamile arkadaşım vardı dedi sarımsak döv koy olmadı sogan koy olmadı dedim acile gideyim dedi bende çok gittim geri yolladılar apseli dişe önce antibiyotik veririler sonrada çaresine bakarlar diçem ama dedi mecbursun 9 ay çekmeye ne olur benim halim dişlerim perişan daha fikri olan varsa söylesin ne olur onuda deneyim yaw çok fenayımanacım fır döndü peşimde inanın açısından yemek bile yiyemedim utanmasam 30 yaşında kadın aglıcektim he bildigim dualarıda okudum nafile
kızlar altakilere iyi akşamlar diyorum sizlerle yazışıcam ama kardeşim yatıcak allahıma emanet olun işşallah
bagnu İNŞALLAH herşey istediyin gibi olur canımKızlar yarın bakalım napıcaz önce androlojiye ordanda kendi doktorumla aşılama işini konuşucaz bakalım ne diyecek inanın heyecanlıyım.Yarın akşama kadar giremem öpüyorum sizleri.
dr gitmeden bilemessin ki muayne temesi lazım hamile olabilirsinde oolmayabilirsindegünaydın arkadaşlar herkese
size bişi sorucam ama yine klmse cevap vermeyecek sanırımm
Adetim normalde 5 gün sürüyo dördüncü günümden itibaren 5 gündür kahverengi akıntım oluo bunun anlamı ne olabilir doktora gitsem mi acaba hiç böle bişi yaşadınız mı lütfen bu sefer cevap verin doktora gitmekten nefret ediorum
sen dr gitcektin lagrima ne yaptın gittin mi bugunsevtunum haramdan şifa olmaz biliyorum ama bi arkadaşım hamileyken dişi apseliymiş ayrıdı durdu en son kocası rakı aldı ağrıdıkca pamuğa döküp dişine bastırıyordu ama yutmuyordu bilmem belki ilgilenirsin ama haramdan nekadar şifa olur bilmem...vebal altında kalmakda istemem..
bilsem cevap veririm ama hiçbir fikrim olmadıgı için yazmıyorum ama bilen arkadaşlar yazacaktır...
naber arkadaşlar.........gününüz nasıl geçiyor??? burda 30 cm kar var .. yollar bomboş ne otobüs ne araba var..tek tük geçiyor...
kız faremi besliyosun cook şaşırdım
Hoş geldin aleyna bebekim nasılsın görüşmeyeli
hoşbuldum sevtuncum sen nasılsın ben aynı deyişen hiç bişi yokkkk
kardelen İNŞALLAH güzel haberlerle gelirsin canım ALLAHIM yüzünü güldürsün
sagol ablacım
İNŞALLAH faydasını görürsünüz selinacım
gözün aydın bersu ALLAHIM analı babalı buyutmek nasip etsin İNŞALLAH
İNŞALLAH canım
gecmiş olsun sevtun diş agrısı kötüdür
hoşgeldin kardelen
sagol garipcim
kayracım sagol canım sende evine gelmişsin hoşgeldin
hayırlı olsun darısıda bizim başımıza olsun İNŞALLAH
hoşgeldin derin nasılsın
bagnu İNŞALLAH herşey istediyin gibi olur canım
dr gitmeden bilemessin ki muayne temesi lazım hamile olabilirsinde oolmayabilirsinde
sen dr gitcektin lagrima ne yaptın gittin mi bugun
kız faremi besliyosun cook şaşırdım
hoşbuldum sevtuncum sen nasılsın ben aynı deyişen hiç bişi yokkkk
NASIL OLİM İÇ GÜVEYDEN HALLİCEYİM İŞTENEYSE BENİM DİŞ GENE KUDURDU BEN ÇIKIYORUM DAHA NAAZ KILICAM ALLAHIMA EMANET OLUN :96::96::96:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?