babalı yaf.. iki tanelerdi şimdi baya kalabalıklaştılar sannırım evlerinin içini göremiyorum..1 tanesini gördüm oda evden düşmüş sonra alıp çıkarttılar yukarı... büyümeyen cinsi benimkiler.. ama pek çirkin torunlar..
artık bebek görmeye beklerim bir kutu yemle
TAMAM BEBEKİM GELİRİM YEMİMLE NEYSE ALLAHIM ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İŞŞALLAHKAÇ TANE BEBEK VAR KIZ ONA GÖRE KIYAFET ÖRİM GETİRİM BEN
gidecektim doktorun sekreteri aradı doktor gelemeyecekmiş mahsur kalmış yarına erteleyelim dedi tamam dedim. 35 cm kar var burda zaten...
kardelen İNŞALLAH güzel haberlerle gelirsin canım ALLAHIM yüzünü güldürsün
sagol ablacım
İNŞALLAH faydasını görürsünüz selinacım
gözün aydın bersu ALLAHIM analı babalı buyutmek nasip etsin İNŞALLAH
İNŞALLAH canım
gecmiş olsun sevtun diş agrısı kötüdür
hoşgeldin kardelen nasılsın
sagol garipcim
kayracım sagol canım sende evine gelmişsin hoşgeldin
hayırlı olsun darısıda bizim başımıza olsun İNŞALLAH
hoşgeldin derin nasılsın
bagnu İNŞALLAH herşey istediyin gibi olur canım
dr gitmeden bilemessin ki muayne temesi lazım hamile olabilirsinde oolmayabilirsinde
sen dr gitcektin lagrima ne yaptın gittin mi bugun
hamster aslında :) ama fare işte...
farelerim doğurdu... bir fare kadar olamadım tühhhhhhhhhhh bana.... o küçücük bedenden nasıl cıktı okadar anlamadım.. bi garip oldum zaten görünce.. annem napıyonuz die yanlarına gittim bide ne göreyim torun torbaya karışmışım...
kız faremi besliyosun cook şaşırdım
hoşbuldum sevtuncum sen nasılsın ben aynı deyişen hiç bişi yokkkk
Ya hic bebegim olmazsa!
Ilk aylar bir cok insan gibi hamile kalabilecegini saniyorsun. Sonra galiba bir sorun var deyip daha cok itina gosteriyorsun.. Umudunu kaybetmiyorsun. Sonra arastirmaya basliyorsun.. :uhm:Hmm ilk bir sene! O bir senede geciyor.. Basliyor icini korkular sarmaya, ama hala umutlusun! Ovulasyon gunlerini takip ediyorsun.. 1 ayda, 6 gun daha sanslisiniz! Her ay ayni sey o alti gunu bekliyorsunuz.. Acaba bu kez??? Ve her ayda hemile oldugunu saniyorsun..CADIARZU Hmm midem bulaniyor, biraz karnimda kramplar var, acaba basimda donuyormu, ya o metal tat neden yok! Gunum gecerse hamileyim kesin:CüvCüv: Test yapiyorsun, iki cizgi yine yok.. Ama yok bu kezde olmadi.. Olsun gelecek ay var, uzulme sakin olacak diyorsun..Umudunu kaybetmiyorsun..:Saruboceq: Doktorlar, testler, muayneler, hsh, laparoskopi...beklemek..beklemek ve beklemek.. ve belki daha asilama, tup bebek, ilaclar.. ??? mafoldumben Ve bunlari kimseyle paylasamiyorsun, cunku bu bir ayip coguna gore.. Esin uzulmuyormus gibi yapiyor, ama belki senden daha fazla uzuluyor ve gostermiyor..Ama yinede umudunu kaybetmiyorsun.. Dualar, sogan kuru, incir kuru vs..
bir cok zamanini bir sey bulmak umuduyla internette geciriyorsun.. Acaba birileri cozum buldumu diye.. Sonra hep agliyorsun.mafoldumben Her yerde hamile insanlar, bebekler, cocuklu aileler, gozlerinin icine bakan bebekler.. Agliyorsunmafoldumben. Soruyorsun YA HIC BEBEGIM OLMAZSA! Sonra diyorsun, Allah in takdiri mi? Belki bir sinavdir diyorsun.. Yine karar vermisken uzulmemeye, soruyor birileri neden bebek yok diye??? Bende bilmiyorum diyemiyorsun.
Yine bir ay, yeni umutlarim var:ecrin_bebek:
Bebegimizin ismi hazir.
Dogum karti icin siiri hazir.
Hirkasi hazir.
Odasinin dekoru hazir.
Annesi hazir, babasi hazir..
Yuvasi hazir.
Bir tek O yok..
Agliyorum.. Ama inaniyorum geleceksin bir gun..
Sevgiler..
Paylasmak istedim..
başk topikten aldım sanki aklımdakileri yazmışlar
cok sevindim canım hayırlı olsun rabbim saglıklı kucagına almayı nasip etsin...darısı başımıza...kızlar hamileyimmmm darısı olmayanlara kızlar kafama takmadığım ay kaldım bu söze inanmıyodum doğruymuşdün bebişin kesesini gördük rabbim hepinizin gönlüne göre versin peş peşe hamile kalın rabbimin izniyle aminn çok dua edicem ebrar kardeşim bide kardelen sizler aklıma geldiniz :44: diğer arkadaşlarlada konuştum çok ayetel kürsü okumuştum sizlere rabbim yardımcınız olsun
derinim hoşgeldin canım gözümüz yollarda kaldı seni gördügüme cok sevindim inş karşılaşırız cok öpüyorum senihayy ben şansımaevimdeyim netim geldi ama karular ortada yok hepinizi çok özledim...şaka bi yana bende kalamıcam zaten şuanda...eşim 9 buçukta fln geliyo yemegi hazır ettim ama caaanım dizim aşk ve ceza başladı.öpüldünüz canlar..
hee unutmadan son sayfaya bakabildim sadece..kubi arkadasımız hamileymiş ALLAHIM tamamına erdirsin saglıkla kucagına al canım...darısı tüm arkadaslarıma.
canım inş 9 ay boyunca gelmez o kırmızılar...hayırlısı olsun garipim...allaha sukur iyiyim canim,hic msnde de karsilasamadik bu aralar
bizde bugun kocisle boya falan baktik ev icin,azcik gezdikbu arada karnima agrilar giriyor ara ara,sanirim kirmizilar yola cikti
güzel habrlerini bekliyoruz canım bizleri merakta bırakma kardeloşum...kızlar,çok acil çık emri aldım,hepinize hayırlı geceler,sabah görüşürüz inşallah,dua edin,hayırlısıyla pozitifi görsün deyin.öptüm hepinizi.
dogum günün kutlu olsun canım nice mutle yıllara inş seneye bebişinle kutlamak nasip olur ...kızlar bugün benim doğum günümmmm
hızla ilerliyor zaman, yaş geçiyor, her doğum günüme yada evlilik yıldönümüne bebişle girmeyi hayal ediyorum hep, inşaallah bu hayalimiz tez zamanda gerçek olur...
Ya hic bebegim olmazsa!
Ilk aylar bir cok insan gibi hamile kalabilecegini saniyorsun. Sonra galiba bir sorun var deyip daha cok itina gosteriyorsun.. Umudunu kaybetmiyorsun. Sonra arastirmaya basliyorsun.. :uhm:Hmm ilk bir sene! O bir senede geciyor.. Basliyor icini korkular sarmaya, ama hala umutlusun! Ovulasyon gunlerini takip ediyorsun.. 1 ayda, 6 gun daha sanslisiniz! Her ay ayni sey o alti gunu bekliyorsunuz.. Acaba bu kez??? Ve her ayda hemile oldugunu saniyorsun..CADIARZU Hmm midem bulaniyor, biraz karnimda kramplar var, acaba basimda donuyormu, ya o metal tat neden yok! Gunum gecerse hamileyim kesin:CüvCüv: Test yapiyorsun, iki cizgi yine yok.. Ama yok bu kezde olmadi.. Olsun gelecek ay var, uzulme sakin olacak diyorsun..Umudunu kaybetmiyorsun..:Saruboceq: Doktorlar, testler, muayneler, hsh, laparoskopi...beklemek..beklemek ve beklemek.. ve belki daha asilama, tup bebek, ilaclar.. ??? mafoldumben Ve bunlari kimseyle paylasamiyorsun, cunku bu bir ayip coguna gore.. Esin uzulmuyormus gibi yapiyor, ama belki senden daha fazla uzuluyor ve gostermiyor..Ama yinede umudunu kaybetmiyorsun.. Dualar, sogan kuru, incir kuru vs..
bir cok zamanini bir sey bulmak umuduyla internette geciriyorsun.. Acaba birileri cozum buldumu diye.. Sonra hep agliyorsun.mafoldumben Her yerde hamile insanlar, bebekler, cocuklu aileler, gozlerinin icine bakan bebekler.. Agliyorsunmafoldumben. Soruyorsun YA HIC BEBEGIM OLMAZSA! Sonra diyorsun, Allah in takdiri mi? Belki bir sinavdir diyorsun.. Yine karar vermisken uzulmemeye, soruyor birileri neden bebek yok diye??? Bende bilmiyorum diyemiyorsun.
Bebegimizin ismi hazir.
Hirkasi hazir.
Odasinin dekoru hazir.
Yuvasi hazir.
Bir tek O yok..
Sevgiler..
Paylasmak istedim..
banum yaa inşallah hayırlı haberler alırsın dualarım seninle bitanemKızlar yarın bakalım napıcaz önce androlojiye ordanda kendi doktorumla aşılama işini konuşucaz bakalım ne diyecek inanın heyecanlıyım.Yarın akşama kadar giremem öpüyorum sizleri.
canım yaa off nezordur diş ağrısı allahım şifa versin canımallah razı olsun canlarımbeni düşündügünüz için dişimin agrısından gene kalktım ben yataktanaglanıcak halime gülüyorum ben yaw inanın ayakta olunca pc başında grısı geçiyo ama yatınca kuduruyo ben bir nette araştırıyım bakalım bu konuyu derincim bu arada hoş geldin bebekim aramıza
canım dönem dönem değişiklik olabiliyor ağrı kesici içtiysen oda yapargünaydın arkadaşlar herkese
size bişi sorucam ama yine klmse cevap vermeyecek sanırımm
Adetim normalde 5 gün sürüyo dördüncü günümden itibaren 5 gündür kahverengi akıntım oluo bunun anlamı ne olabilir doktora gitsem mi acaba hiç böle bişi yaşadınız mı lütfen bu sefer cevap verin doktora gitmekten nefret ediorum
kuzum noluy ya yolla kar yağıyo ama ortada bişey yok neçok istiyodum kartopu oynamakfıstıgım hoşgeldın gözümüz yollarda kaldııyısındır umarım
sende öyle bırsenım vefalı hamilemiz bızım
kardeloş hayırlı haberlerle gel cnm ınsallah
ebusum bız kardan sıkıldık yollummu oralara karkar güzelde cnm çilesi zor ya ınsallah oralarada gelırde doya doya keyfını cıkartırsın
çok gecmıs olsun sevtunum bı doktora gıtsen enazından sana zararı olmucak bısıyler yapabılır belkıde
hadı hayırlısı banum güzel haberlerle gelırsın umarım
aleyküm selam canım saolsemranın selamı var kızlar üstümde kalmasın şimid gördüm :79::79::79:
sevtunum haramdan şifa olmaz biliyorum ama bi arkadaşım hamileyken dişi apseliymiş ayrıdı durdu en son kocası rakı aldı ağrıdıkca pamuğa döküp dişine bastırıyordu ama yutmuyordu bilmem belki ilgilenirsin ama haramdan nekadar şifa olur bilmem...vebal altında kalmakda istemem..
bilsem cevap veririm ama hiçbir fikrim olmadıgı için yazmıyorum ama bilen arkadaşlar yazacaktır...
naber arkadaşlar.........gününüz nasıl geçiyor??? burda 30 cm kar var .. yollar bomboş ne otobüs ne araba var..tek tük geçiyor...
canım doğumgünün kutlu olsun nice güzel senelerekızlar bugün benim doğum günümmmm
hızla ilerliyor zaman, yaş geçiyor, her doğum günüme yada evlilik yıldönümüne bebişle girmeyi hayal ediyorum hep, inşaallah bu hayalimiz tez zamanda gerçek olur...
aaa negüzel torunlarını güle güle büyüt negüzel yaabende öyle içmedim içmeyide Rabbim göstermesnde ne bileyim aklıma geldi öyle.. alternatifler düşünüyorum ama bilmiyorum bu arada anneanne oldum :)))) içim bir tuhaf :))
ah ah sorma bizden bişey çıkmaz canımbende bebek yok... hamsterlerim vardı doğurmuş... içim bi tuhaf oldu..kurban olduğum Rabbim farederim bile doğurdu bende tık yok... bir fare kadar olamadım yafff5 6 tane torunum oldu
Ya hic bebegim olmazsa!
Bebegimizin ismi hazir.
Hirkasi hazir.
Odasinin dekoru hazir.
Yuvasi hazir.
Bir tek O yok..
Sevgiler..
Paylasmak istedim..
var malesefslm kızlar
kardeloştan haber yokmu hala:26:
cok sevindim canım hayırlı olsun rabbim saglıklı kucagına almayı nasip etsin...darısı başımıza...
derinim hoşgeldin canım gözümüz yollarda kaldı seni gördügüme cok sevindim inş karşılaşırız cok öpüyorum seni
canım inş 9 ay boyunca gelmez o kırmızılar...hayırlısı olsun garipim...
güzel habrlerini bekliyoruz canım bizleri merakta bırakma kardeloşum...
dogum günün kutlu olsun canım nice mutle yıllara inş seneye bebişinle kutlamak nasip olur ...
aleynacım cok güzel bir yazı paylaşmışsın duygularıma tercüman olmuş cok sagol canım
birsencim bende iyiyim canım sagol alıntın karışıktı o yüzden böyle yazdım sende kendine ve hüseyin emremize iyi bak cok yorma kendini...
eboşum burda da kar yok canım ya bende cok severim karı senle kar olan biyeremi taşınsak
sevtunum cok gecmiş olsun canım inş kendiliginden gecer diş agrın bilgim olsa o konularda hemen söyliycem ama bilmiyorumki kendine ve bebişine cok dikkat et...
selam kızlar nasılsınız gecmişi okurken baya vakit gecirmişim şimdi cıkmam lazım sonra görüşürüz kendinize iyi bakın
hoşbuldukcanım benim..sagolasın.iyiym ne olsun işte...izinliyim bugün evdeyim...senden ne haber fıstıgım?fıstıgım hoşgeldın gözümüz yollarda kaldııyısındır umarım
sende öyle bırsenım vefalı hamilemiz bızım
kardeloş hayırlı haberlerle gel cnm ınsallah
ebusum bız kardan sıkıldık yollummu oralara karkar güzelde cnm çilesi zor ya ınsallah oralarada gelırde doya doya keyfını cıkartırsın
çok gecmıs olsun sevtunum bı doktora gıtsen enazından sana zararı olmucak bısıyler yapabılır belkıde
hadı hayırlısı banum güzel haberlerle gelırsın umarım
nanelimmm dogum günün kutlu olsun taklımmm nice mutlu bebişli seneler senin olsun.kızlar bugün benim doğum günümmmm
cok sevindim canım hayırlı olsun rabbim saglıklı kucagına almayı nasip etsin...darısı başımıza...
derinim hoşgeldin canım gözümüz yollarda kaldı seni gördügüme cok sevindim inş karşılaşırız cok öpüyorum seni
dogum günün kutlu olsun canım nice mutle yıllara inş seneye bebişinle kutlamak nasip olur ...
aleynacım cok güzel bir yazı paylaşmışsın duygularıma tercüman olmuş cok sagol canım
birsencim bende iyiyim canım sagol alıntın karışıktı o yüzden böyle yazdım sende kendine ve hüseyin emremize iyi bak cok yorma kendini...
eboşum burda da kar yok canım ya bende cok severim karı senle kar olan biyeremi taşınsak
sevtunum cok gecmiş olsun canım inş kendiliginden gecer diş agrın bilgim olsa o konularda hemen söyliycem ama bilmiyorumki kendine ve bebişine cok dikkat et...
selam kızlar nasılsınız gecmişi okurken baya vakit gecirmişim şimdi cıkmam lazım sonra görüşürüz kendinize iyi bakın
hepinize güzel birgün diliyorum
ben pek iyi değilim keyfim yok
kardeloşdan malesef iyi haber almadım
kader kader
offff.yapma yaAllahım hayırlısını versin.
sorma cano yaa keyfim kaçtı çok
hayırlısı diyelim
buarada eğer gidersem şaşırmayın bugün sürekli elektrik kesiliyo doğru düzgün ısınamadım yaa
slm kızlar
kardeloştan haber yokmu hala:26:
var malesef
ah peloşum sorma kuzum yaa bizde kocişle öyle diyoruz ankarayı filan görünce imreniyorumya
neyse havadada olsa gördük yaa
çıkıyosun galiba öptüm seni canım
hepinize güzel birgün diliyorum
ben pek iyi değilim keyfim yok
kardeloşdan malesef iyi haber almadım
kader kader
inan benimde kaçtı cano...
tamam bende birazdan çıkıcam zaten işim var biraz.akşamd kayınvalideye gidicez.
sen naptın ebuşum?bu arada msn açamıyorum ya bi sorun var
sıkma canını nolur...inşallah önümüzdeki ay yumoşlar gelişir canım benim
ağlama kız,benide ağlatcan,ben iyiyim,aldım incirlerimi,geldim evime,yeni ay,yeni umut napalımdevam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?