Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

amin... gördüğüm 1 tane ama netten baktım en az 8 tane doğuruyormuşş ama neresinden cıkar bilmem minicik zaten kendisi...gerçi son zamanlarda tombikti ama hiç aklıma gelmedi ben paso karnım acıktıkca onlarada yem veriyorudum kilo aldı sandım da değilmiş

Ya hic bebegim olmazsa!
Ilk aylar bir cok insan gibi hamile kalabilecegini saniyorsun. Sonra galiba bir sorun var deyip daha cok itina gosteriyorsun.. Umudunu kaybetmiyorsun. Sonra arastirmaya basliyorsun.. :uhm:Hmm ilk bir sene! O bir senede geciyor.. Basliyor icini korkular sarmaya, ama hala umutlusun! Ovulasyon gunlerini takip ediyorsun.. 1 ayda, 6 gun daha sanslisiniz! Her ay ayni sey o alti gunu bekliyorsunuz.. Acaba bu kez??? Ve her ayda hemile oldugunu saniyorsun..CADIARZU Hmm midem bulaniyor, biraz karnimda kramplar var, acaba basimda donuyormu, ya o metal tat neden yok! Gunum gecerse hamileyim kesin:CüvCüv: Test yapiyorsun, iki cizgi yine yok.. Ama yok bu kezde olmadi.. Olsun gelecek ay var, uzulme sakin olacak diyorsun..Umudunu kaybetmiyorsun..:Saruboceq: Doktorlar, testler, muayneler, hsh, laparoskopi...beklemek..beklemek ve beklemek.. ve belki daha asilama, tup bebek, ilaclar.. ??? mafoldumben Ve bunlari kimseyle paylasamiyorsun, cunku bu bir ayip coguna gore.. Esin uzulmuyormus gibi yapiyor, ama belki senden daha fazla uzuluyor ve gostermiyor..Ama yinede umudunu kaybetmiyorsun.. Dualar, sogan kuru, incir kuru vs..
bir cok zamanini bir sey bulmak umuduyla internette geciriyorsun.. Acaba birileri cozum buldumu diye.. Sonra hep agliyorsun.mafoldumben Her yerde hamile insanlar, bebekler, cocuklu aileler, gozlerinin icine bakan bebekler.. Agliyorsunmafoldumben. Soruyorsun YA HIC BEBEGIM OLMAZSA! Sonra diyorsun, Allah in takdiri mi? Belki bir sinavdir diyorsun.. Yine karar vermisken uzulmemeye, soruyor birileri neden bebek yok diye??? Bende bilmiyorum diyemiyorsun.

Yine bir ay, yeni umutlarim var:ecrin_bebek:
Bebegimizin ismi hazir.
Dogum karti icin siiri hazir.
Hirkasi hazir.
Odasinin dekoru hazir.
Annesi hazir, babasi hazir..
Yuvasi hazir.
Bir tek O yok..

Agliyorum.. Ama inaniyorum geleceksin bir gun..

Sevgiler..
Paylasmak istedim..

Son düzenleme:
eminim buaradaki herkesin duygularını dile getirmişsin.. teşekkürler...

cok sevindim canım hayırlı olsun rabbim saglıklı kucagına almayı nasip etsin...darısı başımıza...
derinim hoşgeldin canım gözümüz yollarda kaldı seni gördügüme cok sevindim inş karşılaşırız cok öpüyorum seni
allaha sukur iyiyim canim,hic msnde de karsilasamadik bu aralar
bizde bugun kocisle boya falan baktik ev icin,azcik gezdikbu arada karnima agrilar giriyor ara ara,sanirim kirmizilar yola cikti
canım inş 9 ay boyunca gelmez o kırmızılar...hayırlısı olsun garipim...
kızlar,çok acil çık emri aldım,hepinize hayırlı geceler,sabah görüşürüz inşallah,dua edin,hayırlısıyla pozitifi görsün deyin.öptüm hepinizi.
güzel habrlerini bekliyoruz canım bizleri merakta bırakma kardeloşum...
dogum günün kutlu olsun canım nice mutle yıllara inş seneye bebişinle kutlamak nasip olur ...

aleynacım cok güzel bir yazı paylaşmışsın duygularıma tercüman olmuş cok sagol canım

birsencim bende iyiyim canım sagol alıntın karışıktı o yüzden böyle yazdım sende kendine ve hüseyin emremize iyi bak cok yorma kendini...

eboşum burda da kar yok canım ya bende cok severim karı senle kar olan biyeremi taşınsak

sevtunum cok gecmiş olsun canım inş kendiliginden gecer diş agrın bilgim olsa o konularda hemen söyliycem ama bilmiyorumki kendine ve bebişine cok dikkat et...

selam kızlar nasılsınız gecmişi okurken baya vakit gecirmişim şimdi cıkmam lazım sonra görüşürüz kendinize iyi bakın

Kızlar yarın bakalım napıcaz önce androlojiye ordanda kendi doktorumla aşılama işini konuşucaz bakalım ne diyecek inanın heyecanlıyım.Yarın akşama kadar giremem öpüyorum sizleri.
banum yaa inşallah hayırlı haberler alırsın dualarım seninle bitanem
canım yaa off nezordur diş ağrısı allahım şifa versin canım
canım dönem dönem değişiklik olabiliyor ağrı kesici içtiysen oda yapar
kuzum noluy ya yolla kar yağıyo ama ortada bişey yok neçok istiyodum kartopu oynamak
sizin işinizde zor allah kolaylık nasip etsin canım
semranın selamı var kızlar üstümde kalmasın şimid gördüm :79::79::79:
aleyküm selam canım saol

ah ah içim gidiyo yaaaa
canım doğumgünün kutlu olsun nice güzel senelere
inşallah yeni yaşın bebişini getirsin
bende öyle içmedim içmeyide Rabbim göstermesnde ne bileyim aklıma geldi öyle.. alternatifler düşünüyorum ama bilmiyorum bu arada anneanne oldum :)))) içim bir tuhaf :))
aaa negüzel torunlarını güle güle büyüt negüzel yaa
bende bebek yok... hamsterlerim vardı doğurmuş... içim bi tuhaf oldu..kurban olduğum Rabbim farederim bile doğurdu bende tık yok... bir fare kadar olamadım yafff 5 6 tane torunum oldu
ah ah sorma bizden bişey çıkmaz canım
benim görümceminde ineği vardı hayvan hersene bitane doğururdu ona diyodum senin inek kadar olamadım

sözlerin bittiği yer duygular aynı ama çözüm yok malesef
paylaşımın için saol canım

slm kızlar
kardeloştan haber yokmu hala:26:
var malesef

ah peloşum sorma kuzum yaa bizde kocişle öyle diyoruz ankarayı filan görünce imreniyorumya
neyse havadada olsa gördük yaa
çıkıyosun galiba öptüm seni canım

hoşbuldukcanım benim..sagolasın.iyiym ne olsun işte...izinliyim bugün evdeyim...senden ne haber fıstıgım?
nanelimmm dogum günün kutlu olsun taklımmm nice mutlu bebişli seneler senin olsun.

peloşşşşşşşşş hoşbulduk canımmm...ne var neyok kuşum?

hepinize güzel birgün diliyorum
ben pek iyi değilim keyfim yok
kardeloşdan malesef iyi haber almadım
kader kader

ALEYNA için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN.......................15
KARDELOŞ................15
KARDELEN49.............15
BONCUK....................15
DURU........................15bitti
SELİNA......................15bitti
SEVTUN.....................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
KAYRA......................15bitti
BANU........................15
LAGRİMA...................15bitti
GARİP........................15bitti
KARDELENBHR.............15bitti
SUNGER.....................15
GÜNEYCANAN.............15bitti
YEŞİM.......................10
ELAEZEL....................10bitti
SAMYELİ...................10
MİRANDA..................10bitti
NANELİŞKR...............10bitti
WAY........................10
DERDA......................10
EBRAR......................10
BİRSEN.....................8

KARDELENBHR için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN.......................15
KARDELEN49.............15
KARDELOŞ...............15
BONCUK...................15
DURU......................15bitti
SELİNA....................15bitti
SEVTUN...................15bitti
ELİXSİR...................15bitti
KAYRA.....................15bitti
BANU.......................15
LAGRİMA..................15bitti
GARİP......................15bitti
ALEYNA...................15bitti
SUNGER...................15
GÜNEYCANAN...........15bitti
YEŞİM......................10
ELAEZEL...................10bitti
SAMYELİ...................10
MİRANDA..................10bitti
NANELİŞKR................10bitti
WAY........................10
DERDA.....................10
EBRAR.....................10
BİRSEN.....................8

SEVTUN için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.....................30
DERİN......................15
KARDELENBHR..........15bitti
KARDELOŞ..............15
BONCUK..................15
DURU.....................15bitti
SELİNA..................15bitti
ELİXSİR.................15bitti
ALEYNA.................15bitti
DERDA..................15
KAYRA..................15bitti
BANU....................15
LAGRİMA...............15bitti
GARİP...................10bitti
SUNGER................10
GÜNEYCANAN........10bitti
YEŞİM...................10
ELAEZEL................10bitti
SAMYELİ................10
MİRANDA...............10bitti
NANELİŞKR.............10bitti
WAY.......................10
BİRSEN...................13

hadi arkadaşlarım göreyim sizi 3 listeyide başarıyla tamamlarsak bundan sonra böyle devam ederiz sürekli dönmüş olur .hepimize çok çabuk sıra gelir

sorma cano yaa keyfim kaçtı çok
hayırlısı diyelim
buarada eğer gidersem şaşırmayın bugün sürekli elektrik kesiliyo doğru düzgün ısınamadım yaa

inan benimde kaçtı cano...
tamam bende birazdan çıkıcam zaten işim var biraz.akşamd kayınvalideye gidicez.
sen naptın ebuşum?bu arada msn açamıyorum ya bi sorun var

slm kızlar
kardeloştan haber yokmu hala:26:

var malesef

ah peloşum sorma kuzum yaa bizde kocişle öyle diyoruz ankarayı filan görünce imreniyorumya
neyse havadada olsa gördük yaa
çıkıyosun galiba öptüm seni canım

hepinize güzel birgün diliyorum
ben pek iyi değilim keyfim yok
kardeloşdan malesef iyi haber almadım
kader kader

ağlama kız,benide ağlatcan,ben iyiyim,aldım incirlerimi,geldim evime,yeni ay,yeni umut napalımdevam

inan benimde kaçtı cano...
tamam bende birazdan çıkıcam zaten işim var biraz.akşamd kayınvalideye gidicez.
sen naptın ebuşum?bu arada msn açamıyorum ya bi sorun var

napıyım cano ya sabahtan beri elektrikle boğuşuyom kombiyi aça kapata canım çıktı
bozulur diye korkuyorum .evi süpürcektim malesef müsade etmedi çok rüzgar var ondanmı acep ?
güya istanbulun merkezindeyiz
niyeki msnde sorun var cano neyse benimde açık değil zati

sıkma canını nolur...inşallah önümüzdeki ay yumoşlar gelişir canım benim

ah canım yaa,sorun yumoşun gelişmesinde değil ki,gayet kaliteli yumurtlamışım,spermlerde güzel,sebep bilinse çözüm bulunur muydu acaba,ama rabbim takdir etmeyince gene olmazdı.
ben boynumu eydim,bekliyorum,rabbim sevindirsin hepimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…