Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ağlama kız,benide ağlatcan,ben iyiyim,aldım incirlerimi,geldim evime,yeni ay,yeni umut napalımdevam

kuzu iyi olya teldede dedimya olup kaybetmenin acısını hepimiz yaşadık oçok daha zor sanki
aslında diyemedim sana azcuk hissetmiştim ben yaa gerçi sende öyle galiba

aminnn inşallah benimde boynum eyik cano
çaresiz ümitle bekle dur işte

kuzu iyi olya teldede dedimya olup kaybetmenin acısını hepimiz yaşadık oçok daha zor sanki
bende hissetmiştim ama,pozitif düşünce pozitif sonuç diyodum,hiç negatif çıkmadı ağzımdan ama demekki hayırlı olan buydu.
rabbim pozitifi de hayırlı kılsın hyepimiz için.
aminnn inşallah benimde boynum eyik cano
çaresiz ümitle bekle dur işte

çaresizlerin çaresi rabbimiz var,beklicez.

yaaa cok güzel :)) fareler doğursun bizde bakalım... nayse hayırlısı.... senin neden keyfin yok?? hayırdır?? üzülme amaaaaa.....

canım doğanın kanunu işte doğurmak büyütmek bizede nasip olur inşallah
ya kardeloşun test negatif ona üzüldüm

aminnn canım inşallah yaa
pozitif gördüğümüz günleri tekrardan nasip etsin

yapma be.bizim gitmiyo şükür.çok rüzgar var ama cnm...
bilmiyom msn yi cnm..net gitmişti sabah sonra geldi ama msn çalışmadı.
canım evet yani sen gelişir dedigime bakma gelişiyo çatlıyo benimde öyle oldu biliyosun..gelişti çatladı ama bebiş olmadı...dedigin gibi sebebi bilinse hayırlısı artık ne diyelim...

o zaman tek yanlış hisseden bendim üçümüzden...ben olacak gibi düşünmüştüm ama hislerim yanılttı..bi dah kimse için hissediyorum demicem...canım arkadaslarım.galiba bebişlerinizin olmasını çok istedigim için hissediyorum diyorum çogu zaman..inş Allahım kucaklarımızı boş bırakmıcak...bakın buna çok inanıyorum işte...hepimiz anne olucaz er yada geç...

aleynacım bi ara ban hoşgeldin demiştin..kardeloşum gelince unuttum sana yazmayı...hoşbulduk cnm..alıntın çok uzundu böyle yazayım dedim.sen nasılsın?

derincim,tabiki birbirimizi sevdiğimizden,olmasını istediğimizden öyle hissediyoruz ve inşallah bi gün hepimiz anne olcaz.

kızlar ben müsadenizi istiyorum...eşime yemek hazırlıcam...sonrada çıkıcaz..kendinize iyi bakın..
kardeloşum pozitif düşünce konusunda sakın vazgeçme cano.
ebuşum cnm çok öptüm ben kaçtımmm

üzülme canımcım,napalım,herşey kader.
evet kader canım ama üzülmemek elde deyil senin içinde kendim içinde ama hakkmızda hayırlı böyleymiş ALLAHIM böyle layık görmüş bize laf düşmez ALLAHA sıgınmaktan başka ve ALLAHIMDAN istemekten başka

aleynacım bi ara ban hoşgeldin demiştin..kardeloşum gelince unuttum sana yazmayı...hoşbulduk cnm..alıntın çok uzundu böyle yazayım dedim.sen nasılsın?

bende iyi olmaya calışıyorum derin sende iyisin MAŞALLAH

kızlar ben cıkıyorum sonra görüşürüzzzzzzzz başım gözüm agrıdı

aminnnn inşallah...
canım doğanın kanunu işte doğurmak büyütmek bizede nasip olur inşallah
ya kardeloşun test negatif ona üzüldüm

canım üzülme Rabbim bizede nasip etcek bir gün ama demekki zamanı var.. beklememiz gerekiyor,daha yoğrulmamız gerekiyor demekki
derincim,tabiki birbirimizi sevdiğimizden,olmasını istediğimizden öyle hissediyoruz ve inşallah bi gün hepimiz anne olcaz.

hepinize güzel birgün diliyorum
ben pek iyi değilim keyfim yok
kardeloşdan malesef iyi haber almadım
kader kader
canım inan çok üzüldümya ne dicegimi bilmiyorum kür kesin çözüm veriyodu ama takdiri ilahi işte işallah bir dahaki ay kardeloş yılmak yok bebekim yola devam elbet benim gibi bir gün sizde bu maçı alıcaksınız bu arada dişim aynı ya agrıdan ölüyorum elimden bir şey gelmiyo anam
inan çok duygulandım aynı bizi anlatmış

# KAYRAM29+
# pelin67
# semraozsoy+
# kardelen5233+
kızlar nasılsınız işşallah keyifler iyidir bebekim semra az emesene gel bakıyım sen

kızlar merhaba umarım herşey yolundadır kardelencim inşallah bebeğin önümüzdeki ay kendiliğinden gelir bu arada aşılama değildi dimi seninki

iyi geceler arkadaşlar nasılsınız?Kardelencim inşallah pozitif haberi bekliyoruz
Derincim ne zamandır görüşemiyoruz nasılsın canım
ben çıkarken gelmişin kuzu,görmedim.
güle güle kardeloşum.Allah rahatlık versin..aminnn inşallahhh hayırlısıyla pozitifi görürsün de bayram ederiz buralarda

güle güle canım güzel haberlerle gel inş.rabbim yardımcın olsun en kısa zamanda yüzünü güldürsün inş.gönlü muradını nasip etsin.amiinn.
kızlar,biliyosunuz malesefffff

iyi geceler canım tatlı rüyalarr.

yok kız isteyerek verdi çünkü ilk ay veririm 3-5 ay vermem sora bi daha veririm diye düşünmüştür.sus payı yani.

evet canım kardelen prof beni asistan olarak çalıştırıyo.ayın 1i güç bela maaşımı aldım da onu diyo ebrar abla
aslında geçiştirebilirdim ama,altta bi yazın var,beğendim onu,o yüzden vericem gününde paranı
evet yaa.olsunda isim kolay be canom.bakma işte olmayan çocuga don biçiyoz

aaa ne asistanı kıs,o ben giitmeden dedigi işi mi yapıyosunuz yoksa?anlamadım ben:26:

bak bak bak,afferin sana.
teşekkürler banu cum,ama olmadı işte.
kızlar merhaba umarım herşey yolundadır kardelencim inşallah bebeğin önümüzdeki ay kendiliğinden gelir bu arada aşılama değildi dimi seninki
teşekkür ederim kardelencim,iğneyle büyümüştü yumurtam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…