ağlama kız,benide ağlatcan,ben iyiyim,aldım incirlerimi,geldim evime,yeni ay,yeni umut napalımdevam
ah canım yaa,sorun yumoşun gelişmesinde değil ki,gayet kaliteli yumurtlamışım,spermlerde güzel,sebep bilinse çözüm bulunur muydu acaba,ama rabbim takdir etmeyince gene olmazdı.
ben boynumu eydim,bekliyorum,rabbim sevindirsin hepimizi.
aaa negüzel torunlarını güle güle büyüt negüzel yaa
hepinize güzel birgün diliyorum
ben pek iyi değilim keyfim yok
kardeloşdan malesef iyi haber almadım
kader kader
bende hissetmiştim ama,pozitif düşünce pozitif sonuç diyodum,hiç negatif çıkmadı ağzımdan ama demekki hayırlı olan buydu.kuzu iyi olya teldede dedimya olup kaybetmenin acısını hepimiz yaşadık oçok daha zor sanki
aslında diyemedim sana azcuk hissetmiştim ben yaagerçi sende öyle galiba
aminnn inşallah benimde boynum eyik cano
çaresiz ümitle bekle dur işte
yaaa cok güzel :)) fareler doğursun bizde bakalım... nayse hayırlısı.... senin neden keyfin yok?? hayırdır?? üzülme amaaaaa.....
bende hissetmiştim ama,pozitif düşünce pozitif sonuç diyodum,hiç negatif çıkmadı ağzımdan ama demekki hayırlı olan buydu.
rabbim pozitifi de hayırlı kılsın hyepimiz için.
çaresizlerin çaresi rabbimiz var,beklicez.
yapma be.bizim gitmiyo şükür.çok rüzgar var ama cnm...napıyım cano ya sabahtan beri elektrikle boğuşuyom kombiyi aça kapata canım çıktı
bozulur diye korkuyorum .evi süpürcektim malesef müsade etmedi çok rüzgar var ondanmı acep ?
güya istanbulun merkezindeyiz
niyeki msnde sorun var cano neyse benimde açık değil zati
canım evet yani sen gelişir dedigime bakma gelişiyo çatlıyo benimde öyle oldu biliyosun..gelişti çatladı ama bebiş olmadı...dedigin gibi sebebi bilinseah canım yaa,sorun yumoşun gelişmesinde değil ki,gayet kaliteli yumurtlamışım,spermlerde güzel,sebep bilinse çözüm bulunur muydu acaba,ama rabbim takdir etmeyince gene olmazdı.
ben boynumu eydim,bekliyorum,rabbim sevindirsin hepimizi.
kuzu iyi olya teldede dedimya olup kaybetmenin acısını hepimiz yaşadık oçok daha zor sanki
aslında diyemedim sana azcuk hissetmiştim ben yaagerçi sende öyle galiba
kardelen cok üzüldüm ne diyceymi bilemiyorum ALLAHIM isteyen hepimizi daha cok bekletmez İNŞALLAH AMİN
evet kader canım ama üzülmemek elde deyil senin içinde kendim içinde ama hakkmızda hayırlı böyleymiş ALLAHIM böyle layık görmüş bize laf düşmez ALLAHA sıgınmaktan başka ve ALLAHIMDAN istemekten başkaüzülme canımcım,napalım,herşey kader.
aleynacım bi ara ban hoşgeldin demiştin..kardeloşum gelince unuttum sana yazmayı...hoşbulduk cnm..alıntın çok uzundu böyle yazayım dedim.sen nasılsın?
canım doğanın kanunu işte doğurmak büyütmek bizede nasip olur inşallah
ya kardeloşun test negatif ona üzüldüm
derincim,tabiki birbirimizi sevdiğimizden,olmasını istediğimizden öyle hissediyoruz ve inşallah bi gün hepimiz anne olcaz.
canım inan çok üzüldümya ne dicegimi bilmiyorum kür kesin çözüm veriyodu ama takdiri ilahi işte işallah bir dahaki ay kardeloş yılmak yok bebekim yola devam elbet benim gibi bir gün sizde bu maçı alıcaksınızhepinize güzel birgün diliyorum
ben pek iyi değilim keyfim yok
kardeloşdan malesef iyi haber almadım
kader kader
inan çok duygulandımYa hic bebegim olmazsa!
Ilk aylar bir cok insan gibi hamile kalabilecegini saniyorsun. Sonra galiba bir sorun var deyip daha cok itina gosteriyorsun.. Umudunu kaybetmiyorsun. Sonra arastirmaya basliyorsun.. :uhm:Hmm ilk bir sene! O bir senede geciyor.. Basliyor icini korkular sarmaya, ama hala umutlusun! Ovulasyon gunlerini takip ediyorsun.. 1 ayda, 6 gun daha sanslisiniz! Her ay ayni sey o alti gunu bekliyorsunuz.. Acaba bu kez??? Ve her ayda hemile oldugunu saniyorsun..CADIARZU Hmm midem bulaniyor, biraz karnimda kramplar var, acaba basimda donuyormu, ya o metal tat neden yok! Gunum gecerse hamileyim kesin:CüvCüv: Test yapiyorsun, iki cizgi yine yok.. Ama yok bu kezde olmadi.. Olsun gelecek ay var, uzulme sakin olacak diyorsun..Umudunu kaybetmiyorsun..:Saruboceq: Doktorlar, testler, muayneler, hsh, laparoskopi...beklemek..beklemek ve beklemek.. ve belki daha asilama, tup bebek, ilaclar.. ??? mafoldumben Ve bunlari kimseyle paylasamiyorsun, cunku bu bir ayip coguna gore.. Esin uzulmuyormus gibi yapiyor, ama belki senden daha fazla uzuluyor ve gostermiyor..Ama yinede umudunu kaybetmiyorsun.. Dualar, sogan kuru, incir kuru vs..
bir cok zamanini bir sey bulmak umuduyla internette geciriyorsun.. Acaba birileri cozum buldumu diye.. Sonra hep agliyorsun.mafoldumben Her yerde hamile insanlar, bebekler, cocuklu aileler, gozlerinin icine bakan bebekler.. Agliyorsunmafoldumben. Soruyorsun YA HIC BEBEGIM OLMAZSA! Sonra diyorsun, Allah in takdiri mi? Belki bir sinavdir diyorsun.. Yine karar vermisken uzulmemeye, soruyor birileri neden bebek yok diye??? Bende bilmiyorum diyemiyorsun.
Yine bir ay, yeni umutlarim var:ecrin_bebek:
Bebegimizin ismi hazir.
Dogum karti icin siiri hazir.
Hirkasi hazir.
Odasinin dekoru hazir.
Annesi hazir, babasi hazir..
Yuvasi hazir.
Bir tek O yok..
Agliyorum.. Ama inaniyorum geleceksin bir gun..
Sevgiler..
Paylasmak istedim..
ben çıkarken gelmişin kuzu,görmedim.iyi geceler arkadaşlar nasılsınız?Kardelencim inşallah pozitif haberi bekliyoruz
Derincim ne zamandır görüşemiyoruz nasılsın canım
güle güle kardeloşum.Allah rahatlık versin..aminnn inşallahhh hayırlısıyla pozitifi görürsün de bayram ederiz buralarda
kızlar,biliyosunuz malesefffffgüle güle canım güzel haberlerle gel inş.rabbim yardımcın olsun en kısa zamanda yüzünü güldürsün inş.gönlü muradını nasip etsin.amiinn.
iyi geceler canım tatlı rüyalarr.
yok kız isteyerek verdi çünkü ilk ay veririm 3-5 ay vermem sora bi daha veririm diye düşünmüştür.sus payı yani.
aslında geçiştirebilirdim ama,altta bi yazın var,beğendim onu,o yüzden vericem gününde paranıevet canım kardelen prof beni asistan olarak çalıştırıyo.ayın 1i güç bela maaşımı aldım da onu diyo ebrar abla
evet yaa.olsunda isim kolay be canom.bakma işte olmayan çocuga don biçiyoz
aaa ne asistanı kıs,o ben giitmeden dedigi işi mi yapıyosunuz yoksa?anlamadım ben:26:
bak bak bak,afferin sana.işim kk da yani topicte tıbbi sorunları bildiğim kadarıyla cevaplamak.maaşta lafta kız işin espirisi oldu bi gün profumuz kadar olmuşsun dediler bende saygısız değilim tabi yaşta küçük,haşa ben asistanı olurum ancak dedim deyişş o deyişş patladı gittii
teşekkürler banu cum,ama olmadı işte.Olsun olsunda tek olsun inşallah tutunur.
Tüm dualarımız seninle.
Sevtuncum benim arkadaşım hamileyken dişçiye gitti ve dişlerini yaptırdı sen bir doktoruna sor bende yarın doktoruma sorarım senin için bu böyle çekilmez.
teşekkür ederim kardelencim,iğneyle büyümüştü yumurtam.kızlar merhaba umarım herşey yolundadır kardelencim inşallah bebeğin önümüzdeki ay kendiliğinden gelir bu arada aşılama değildi dimi seninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?