Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar okusamda alıntı yapmayınca ne kadar garip oluyomuş alışkanlık yapıyonuz yaaa
ee herhalde yanı kuzu ben nıye kararlar alsam da esım kızsada buradan vagecemıyorum
saol kuzum geldım sukur allahım en kısa zamanda ıkı kısı dönmeyı nasıp etsın ulkeme
kuzum hosgeldın kıyamam sana okuyamazsın zaten ama bundan sonra okumassan cezalısın dermısım saka saka nasılsın gelısmeler varmı
boks seyrediyodu bende ya değiştir dicektim demedim pc açtım oda bişe demedi uyudu kaldı zaten horr horr sesler geliyo.

canım ınsallah gusel seyler duyarak gelırsın dedıgın gıbı belkı bızde bahar annelerı oluruz
kız ne yapmasın allah senı cok guldum bu arada senı ekledım kuzu herhalngı bır ıletı geldımı
bı bılgım yok arkadasım ınsallah duzelır en kısa zamanda
sekerım dogum gunun kutlu olsun
bende bebek yok... hamsterlerim vardı doğurmuş... içim bi tuhaf oldu..kurban olduğum Rabbim farederim bile doğurdu bende tık yok... bir fare kadar olamadım yafff 5 6 tane torunum oldu
bende dedım ne ananesı allah bagıslasın ne dıyımdarısı basımıza
geldım canım cok sukrler olsun
bunu senmı yazdın bılmıyorum kuzu ama benı dagıttın resmen kendıme solemeye korktugum gerceklerdı saol bebısım
kuzum ben msn de dedım dıcegımı yorum yapmak ıstemıyorum burda zaten ne hale geldıgımı bılıyosun

aynısı bende de var kuzum bende ole hıssetmıstım ınan bana ama yanlıs hıssetmısım offfffffffff

kardelencim çatlatma iğnesi yapıldımı peki kullandığın iğnenin adı neydi
benim bu güne kadar gittiğim bütün dr lar ovitrelle verdiler bana canım,her yumurta takibimdede çatlatma yaptım.
ya bu kadar üzülme lütfen,her şey rabbimin elinde.

Darısı bütün bebek bekleyenlere

‎13 Yaşında " Anne Ne Var ! "
16 Yaşında " Anne Beni Rahatsız Etme ! "
18 Yaşında " Bu Evden Gitmek İstiyorum ! "
25 Yaşında " Haklıydın Anne "
30 Yaşında " Annemin evine dönmek istiyorum "
50 Yaşında " Annemi kaybetmek istemiyorum "
70 Yaşında " Annem eğer burda olsaydı benim için herşeyi yapardı "

lagrima SeLiNa23 kardelen5233 kardelenbhr trakya egal
merhaba arkadaşlar nasılsınız Ankara süper 1 metreye yakın var buralarda çıktım kartopu oynadım bi güzel.

Kardelencim inşallah diğer aylara gelir bebeğin hayırlısıyla bizim için gelmesi kadar sağlıklı olması da önemli malum.Önemli olan sağlıklı sıhhatli bir şekilde o süreci yaşamak.Önümüzdeki aya inşallah gelir afacan

canım merhaba hakikaten kar çok güzel ben gece 12den 1e kadar kaydım dışarıda çok güzeldi

selam kızlar ben geldim.
öncelikle kardelen profum Rabbim hakkında hayırlısını versin inş.sanırım çok kafaya takıyoruz herşey çok iyi olsa bile olmuyo bebek.bir tanıdığımdan örnek vermek istiyorum.(ben ne kadar uyguluyorum malum)ama uygulayabilen kazanıyo.kadın ve erkek her kontrolü yaptırdığı halde 9 senedir hiç hamile kalamamış.hiç bir sorun engel hiçbişey yok.sebepsiz infertilite yani.aşılama tüp bikaç kez denemişler olmamış.ve herşeyden umutları kesilmiş anlamışlar asla çocuklarının olmayacağını.ve 2 ay içinde hamile kalmış.haziranda doğum yapıcak inş.düşünmek ve stres yapmak herşeyi mahvediyor ya.inş bebişin seni çok bekletmez.

nanelişeker doğum günün kutlu olsun canım.yeni yaşında bebişin çok bekletmeden gelsin inş.
kayram canım arkadaşlık talebini diyorsan bikaç gün oldu ben onu kabul edeli.
ebrar abla canını sıkma lütfen Rabbim en kısa zamanda cümlemizi sevindirsin inş.
sevtun gel anam dişine bi yumyuk atimm dün gördüm tv de boks maçındabelkim geçer doğal yoldan köklemiş oluruz
kar var diye bugun pazara da gitmedim.bikaç pazar malzemesi için düşüpte totoyu kırmayalım diye korktum.
lagrima kardelen5233 kardelenbhr trakya egal nasılsınız kızlar.
kardelen49 canım ben iyiyim pinekledim bütün gün evde.sen nasılsın?

selinacım hoşgeldin canım adet olmayı bekliyorum sabırsızlıkla çünkü kist erimişse hayırlısıyla aşılamaya geçicez

selinacım sağol bende iyiyim kartopunun derdine işleri aksattım yine kalkmam lazım.Havada böyle olunca iş yapılmıyo yaaa ama mecburen sonra görüşmek üzere arkadaşlar

canım hiç msn de rastlamadım da bide kaç gündür sorcam hep unutuyorum
selinacım hoşgeldin canım adet olmayı bekliyorum sabırsızlıkla çünkü kist erimişse hayırlısıyla aşılamaya geçicez
inşşallah erimiştir canım kistin
amin inşallah canım cümlemizin güldürsün inşallah

amin amin amin

canım arkadasım benım sen herseyın engüzeline enıyısıne layıksın ALLAHIM büyük elbet bızde görcez o pozıtıflerı ınsallah bızde alıcaz yavrularımızı kucaklarımıza ve ınsallah bu güzel anlar cok yakındır
ebusum sarj bıttı cnm ya gec geldı elektrıkte kusurabakma pat dıye cıktım

arkadaş kendisi fıstık gibi olduğundan herkesi öle sanıyor iyi olmaya çalışıyorum durucum sen nasılsın

şahsen ben hemen üstüme alındım bu güzel iltifatı çok güzelimdirde

arkadaş kendisi fıstık gibi olduğundan herkesi öle sanıyor iyi olmaya çalışıyorum durucum sen nasılsın
Valla herkes üstüne alınabilir bacılar hwpiniz fıstık gibisiniz

kayram iyi olmana sevindim bacıcım,şükür ben de iyiyim haftada 2 gün güne girdim ama çok zormuş ben hiç günlere gitmem de eve geldim baktım işleri yetiştiremiyorum..Amannnn dedim bırak Allah aşkına ,iş bitermi kızlara bak neler yapıyorlar kendimi attım buraya geçmiş yığılmış valla nasıl içinden çıkarım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…