ee herhalde yanı kuzu ben nıye kararlar alsam da esım kızsada buradan vagecemıyorumkızlar okusamda alıntı yapmayınca ne kadar garip oluyomuş alışkanlık yapıyonuz yaaa
saol kuzum geldım sukur allahım en kısa zamanda ıkı kısı dönmeyı nasıp etsın ulkeme,ebrar_53+,garip+,kardelen5233+,lagrima,DerinSu,derdanur,birsen29+,
iyi geceler kızlar.nasılsınız.?
kayram evine hoşgeldin canım,
derincim sende hoşgeldin özlettin kendini,
kubi hamileymişsin tanımıyorum ama tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inş.
kuzum hosgeldın kıyamam sana okuyamazsın zaten ama bundan sonra okumassan cezalısın dermısım saka saka nasılsın gelısmeler varmıcümletten selam kıslar
hoşbulduk canlarım..evet sonunda halloldu...faturalarıda ödedim bugün açıldı işte..inş bi daha ayrılmak zorunda kalmam..sizsiz bi boşluk oluyo bi yanımda hep...
çok özür dilerim..malum geçmiş ben yokken baya bi birikti okuyamıyorum hepsini.ama ebuşum mühim haberleri verdi hep sagolsun..tek tek isim yazmıyayım hamile olan arkadaslarım adına çok sevindim..rabbim tamamına erdirsin.
kardeloşum senin yumoşlar bu ay yamuk yapmaz inş kıss tez zamanda bebiş haberini alalım inşallah.amin...
boks seyrediyodu bende ya değiştir dicektim demedim pc açtım oda bişe demedi uyudu kaldı zaten horr horr sesler geliyo.
canım ınsallah gusel seyler duyarak gelırsın dedıgın gıbı belkı bızde bahar annelerı oluruzDerincim bi gelişme yok kontrole gidemedim daha şehir dışında olduğum için.Bu hafta bi kontrole gidicem bakalım nolucak..
Ebrarcım hoşbulduk canım kar güzelde burdaki gibi tipi şeklinde olunca insan gözünü açamıyo bide feci soğuk.
kız ne yapmasın allah senı cok guldum bu arada senı ekledım kuzu herhalngı bır ıletı geldımıyan yatarsa problem yok diğer türlü horluyo uykuya daldıysam önemli değil duymuyom bile.rahatsız edecek kadar yüksek sesli değil şükür.ama gece ya elini ya bacağını atıyo zıplıyom yerimden.bi bağırıyom oda korkuyo.geçen elini bi attı böbreklerim gitti kesin dedim.ben 50 kiloyum o 94 korkuyom ister istemez kazara gidecem diye.
bı bılgım yok arkadasım ınsallah duzelır en kısa zamandagünaydın arkadaşlar herkese
size bişi sorucam ama yine klmse cevap vermeyecek sanırımm
Adetim normalde 5 gün sürüyo dördüncü günümden itibaren 5 gündür kahverengi akıntım oluo bunun anlamı ne olabilir doktora gitsem mi acaba hiç böle bişi yaşadınız mı lütfen bu sefer cevap verin doktora gitmekten nefret ediorum
sekerım dogum gunun kutlu olsunkızlar bugün benim doğum günümmmm
hızla ilerliyor zaman, yaş geçiyor, her doğum günüme yada evlilik yıldönümüne bebişle girmeyi hayal ediyorum hep, inşaallah bu hayalimiz tez zamanda gerçek olur...
bende dedım ne ananesı allah bagıslasın ne dıyımbende bebek yok... hamsterlerim vardı doğurmuş... içim bi tuhaf oldu..kurban olduğum Rabbim farederim bile doğurdu bende tık yok... bir fare kadar olamadım yafff5 6 tane torunum oldu
geldım canım cok sukrler olsunkardelen İNŞALLAH güzel haberlerle gelirsin canım ALLAHIM yüzünü güldürsün
sagol ablacım
İNŞALLAH faydasını görürsünüz selinacım
gözün aydın bersu ALLAHIM analı babalı buyutmek nasip etsin İNŞALLAH
İNŞALLAH canım
gecmiş olsun sevtun diş agrısı kötüdür
hoşgeldin kardelen nasılsın
sagol garipcim
kayracım sagol canım sende evine gelmişsin hoşgeldin
hayırlı olsun darısıda bizim başımıza olsun İNŞALLAH
hoşgeldin derin nasılsın
bagnu İNŞALLAH herşey istediyin gibi olur canım
dr gitmeden bilemessin ki muayne temesi lazım hamile olabilirsinde oolmayabilirsinde
sen dr gitcektin lagrima ne yaptın gittin mi bugun
kız faremi besliyosun cook şaşırdım
hoşbuldum sevtuncum sen nasılsın ben aynı deyişen hiç bişi yokkkk
bunu senmı yazdın bılmıyorum kuzu ama benı dagıttın resmen kendıme solemeye korktugum gerceklerdı saol bebısımYa hic bebegim olmazsa!
Ilk aylar bir cok insan gibi hamile kalabilecegini saniyorsun. Sonra galiba bir sorun var deyip daha cok itina gosteriyorsun.. Umudunu kaybetmiyorsun. Sonra arastirmaya basliyorsun.. :uhm:Hmm ilk bir sene! O bir senede geciyor.. Basliyor icini korkular sarmaya, ama hala umutlusun! Ovulasyon gunlerini takip ediyorsun.. 1 ayda, 6 gun daha sanslisiniz! Her ay ayni sey o alti gunu bekliyorsunuz.. Acaba bu kez??? Ve her ayda hemile oldugunu saniyorsun..CADIARZU Hmm midem bulaniyor, biraz karnimda kramplar var, acaba basimda donuyormu, ya o metal tat neden yok! Gunum gecerse hamileyim kesin:CüvCüv: Test yapiyorsun, iki cizgi yine yok.. Ama yok bu kezde olmadi.. Olsun gelecek ay var, uzulme sakin olacak diyorsun..Umudunu kaybetmiyorsun..:Saruboceq: Doktorlar, testler, muayneler, hsh, laparoskopi...beklemek..beklemek ve beklemek.. ve belki daha asilama, tup bebek, ilaclar.. ??? mafoldumben Ve bunlari kimseyle paylasamiyorsun, cunku bu bir ayip coguna gore.. Esin uzulmuyormus gibi yapiyor, ama belki senden daha fazla uzuluyor ve gostermiyor..Ama yinede umudunu kaybetmiyorsun.. Dualar, sogan kuru, incir kuru vs..
bir cok zamanini bir sey bulmak umuduyla internette geciriyorsun.. Acaba birileri cozum buldumu diye.. Sonra hep agliyorsun.mafoldumben Her yerde hamile insanlar, bebekler, cocuklu aileler, gozlerinin icine bakan bebekler.. Agliyorsunmafoldumben. Soruyorsun YA HIC BEBEGIM OLMAZSA! Sonra diyorsun, Allah in takdiri mi? Belki bir sinavdir diyorsun.. Yine karar vermisken uzulmemeye, soruyor birileri neden bebek yok diye??? Bende bilmiyorum diyemiyorsun.
Yine bir ay, yeni umutlarim var:ecrin_bebek:
Bebegimizin ismi hazir.
Dogum karti icin siiri hazir.
Hirkasi hazir.
Odasinin dekoru hazir.
Annesi hazir, babasi hazir..
Yuvasi hazir.
Bir tek O yok..
Agliyorum.. Ama inaniyorum geleceksin bir gun..
Sevgiler..
Paylasmak istedim..
kuzum ben msn de dedım dıcegımı yorum yapmak ıstemıyorum burda zaten ne hale geldıgımı bılıyosunah canım yaa,sorun yumoşun gelişmesinde değil ki,gayet kaliteli yumurtlamışım,spermlerde güzel,sebep bilinse çözüm bulunur muydu acaba,ama rabbim takdir etmeyince gene olmazdı.
ben boynumu eydim,bekliyorum,rabbim sevindirsin hepimizi.
yapma be.bizim gitmiyo şükür.çok rüzgar var ama cnm...
bilmiyom msn yi cnm..net gitmişti sabah sonra geldi ama msn çalışmadı.
canım evet yani sen gelişir dedigime bakma gelişiyo çatlıyo benimde öyle oldu biliyosun..gelişti çatladı ama bebiş olmadı...dedigin gibi sebebi bilinsehayırlısı artık ne diyelim...
o zaman tek yanlış hisseden bendim üçümüzden...ben olacak gibi düşünmüştüm ama hislerim yanılttı..bi dah kimse için hissediyorum demicem...canım arkadaslarım.galiba bebişlerinizin olmasını çok istedigim için hissediyorum diyorum çogu zaman..inş Allahım kucaklarımızı boş bırakmıcak...bakın buna çok inanıyorum işte...hepimiz anne olucaz er yada geç...
aynısı bende de var kuzum bende ole hıssetmıstım ınan bana ama yanlıs hıssetmısım offfffffffff