sende fıstıksın cnm haksızlık etme kendınearkadaş kendisi fıstık gibi olduğundan herkesi öle sanıyoriyi olmaya çalışıyorum durucum sen nasılsın
bence içinden çıkamassın kolay gelsın sana canımcımValla herkes üstüne alınabilir bacılar hwpiniz fıstık gibisiniz
kayram iyi olmana sevindim bacıcım,şükür ben de iyiyim haftada 2 gün güne girdim ama çok zormuş ben hiç günlere gitmem deeve geldim baktım işleri yetiştiremiyorum..Amannnn dedim bırak Allah aşkına ,iş bitermi kızlara bak neler yapıyorlar kendimi attım buraya geçmiş yığılmış valla nasıl içinden çıkarım bilmiyorum
sende fıstıksın cnm haksızlık etme kendıne:82:
allah bahtımızı sansımızıda güzel yapar ınsallah cnm benımaaa senin yanında esamem okunmaz fıstıgım
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
ebrar_53 Duru_+ ugurboncugum+ kardelenbhr+ semraozsoy+ KAYRAM29+
hoşgeldin canım nasılsın
iyiyim kardelenim sen nasılsın canım ?
adetin nezaman?inşallah kistin erimiştir
iyiyim canım ayın 11i adet günüm pazarteside doktora giderim büyük ihtimal bilmiyorumki erimişmidir dua et lütfen
Gelişmelerin olumlu yönde olması çok güzel canım rabbim bekletmesin inşallah hayırlısı olsun hakkındakızlar baktı dıkıslere ıste ondan sonra ıyı dedı actı bantları falan cabuk geccek cunku dıkıssız yapıstırmıs kanamayı sordum bır hafta on gun daha devam eder deı adet gunun gelırse kanmanın ustune de adet olabılırmısım bole ıste sımdılık gusel cok sukur
allah büyüktür cacım yüreğini ferah tut hayırlısı inşallahevlendiğim ilk günden beri istiyorum ama imkansızlıktan doktora gidemedik,23 şubatta gittim glifor ve klomen verdi pko varmış,daha yumurta yok malesef pazartesi tekrar gel dedi dün,bakalım allahtan hayırlısı
cnm ben senı görmedım altta görseydım beklerdım
ınsallah cnm ınsallah bukadar bekledık rabbım çifter çifter verır ınsallahesın ılac kür falan kullanıyormu pekı doktor bıze bısıy vermedı sadece kecıboynuzu kürü kullanıyor bıde test sonucuna göre proxeed alıcaz
canım allahım şifa versin işşallah kendini yormamaya bak allahım sabır versin
canım artık takmamaya başladım birde eşim çok kızdı mercimegim dedimya artık o lafı bir duyayım dedi senin agzından diye çok kızdıbundan sonra o laf yasak malesef aklına geliyomuş yavrusu garibimin bende söz verdim bir daha yok o laf lugattan çıkardım
allah razı olsun darısı işşallah başınıza olsun
canım allah razı olsun benim kalbi gibi yüzüde güzel arkadaşımallah hepinizden razı olsun ama hak yenicekse insanların önüne geçmek istemem yani sadece gün olurda yasin okursanız beni ve yavrumu unutmayın yeter şimdiden allah razı olsun canlarım okuyanlardan okumayanlardanda ban istedigin karad yaz okurun gikımı bile çıkarmam allahım sizlerede ve eşilerinize ömür versin yavru versin tez zaamnda acısını göstermesin işşallah
bu arada ben geldim kimseler yok ben çıkıyorum yavru kızıyo sandalyenin tepesinde oturuyosun diye kızıyosizlere güzle bir gün diliyorum bebekler
ya mutlaka girerdi merak ettim dimek gördün kuzum
ya buarada ben seni ekledim geldi değilmi ?
birsenim ya kıyamam senin bu yoğunluğun bitmiycek valla şimdi herkes gittimi azcık dinlen kuzum yaa
evet buhafta 3 kişiye canım bizim hızımıza yetişilmez
ben iyiyim pazara gidip geldim birazdan yemek hazırlığına başlıycam akşamda arkadaşa gidicez ev aldılar hayırlı olsuna yani yine gezek günüm
inşallah hamilesindir canım
allahım daha fazla uğraştırmasın
Allah razı olsun iyi dilekde bulunanların hepsinden. Her ay ped bile almıyordum gelecek aya gebe kalırım diye. Geçen ay olmayınca üzüntüden 10 ay yetecek kdr ped almıştım.Umutlanmam diyordum.Ama nafile bu ay yine yelkenler fora :)))
Hakkında hayırlısı olsun canım ya fazla kaptırmak da iyi değil bazen akışına bırakmak ruh sağlığı için gerçekten şart
merhaba arkadaşlar herkeze hayırlı bir hafta sonları diliyorum işşallah gönlünüzce olur güzel şeyler bugün saat 3 randevum var pv baktım test sonuçlarım çok şükür temz çıktı allahımın izniyle bir iltaap var galiba böbreklerde birde kan basıncım yüksek galiba işşallah bugün görürüm işşallah keseyialtan bakarsa korkuyorum bebeg bir şey olur diye bundan sonra kakr verdim ne kimseye bir daha karışıcam artık benim malun geçmişi sık sık okudugum halde gözümden kaçmış malesef kusura bakmayın artık benmi yanlış anlşadım yanlış anlattım bilemicem bu arada yorum yapılmazsa sevinirim bu konuda yazdıgıma gelelim ban ben halen gribim birde dişim coşuyo halay çekiyorum dünden beri yaw acıdan:2::2::2::2::2:bakalım bugün yaradan neler göstericek eşim annesine geçmek çok istiyo havadisi vermek için oruya gidebilirsem elime leptopu geçirisem yazıcam işşallah yazamazsam eve gelince işşallah :2::2::2:bundan sonra hastalıgı üstümden attım bugün kendi kendime söz verdim temiz bir sayfa açıcam diye açtımda benim temiz sayfamda üzülmek aglamak endişe olması panik atak olmucak kimseyi kırmak üzmek istemiyorum ama kendimide üzmek istemiyorum bugünden itibaren merhaba türkiyemin güzel insanları allahım güzel bir hafta geçirmeniz temenisiyle diliyorum işşallah rabbim gönlünüzdeki muarklarınızı tez zamanda verir işallah sabah kimseler yok 7 kaltım dahada yatmadım şimdi gidiyimde yatayım bari hayırlı günler diliyorum bebekler beni özleyin anacım ah dişim ne yapcem diş seni ben ya
temiz sayfa açmana senden çok ben sevindim bacıcım hadi bakalım çokkk çokk mutlu günler yaşa inşallahhhh
Herşeyin başı sağlık canım,canın sağ olsun önümüzdeki dönem inşallah,Hakkında hayırlısı olsungünaydın canım malesef bugun geldi kırmızılar.hayırlısı rabbim ne zaman nasip edecekse razıyız yani.biraz sancım haricinde iyiyim çok şükür.gezmeye gidicem birazdan.sen nasılsın?
bende bu aralar islerimden dolayi cok ugrayamadim.iyiyim canim sukur sen nasilsin?
canim benim insallah yerlesme akintisidir,uzme kendini sen,allahin izni ile birsey olmaz,guzel dusun guzel olsun,dua et canim ki sen bunu yapiyorsun zaten.rabbim saglikli bir sekilde kucagina almak nasip etsin yavrunu
evet canim yaa,bende seni özledim pelincim,bu aralar cok gelemedim siteye,ama aklim hep sizde idi,sen neler yapiyorsun canim?:26:
ahhh ebrarim bende seni özledim inan,bu aralar biliyorsun tasinma islerimiz var,gerci tasinmamiza daha 2 ay var ama,evin tadilati,esya alisverisi derken yogun geciyor gunlerim,aklim hep sizlerde eve girer girmez hemen aciyorum siteyi inan..neyse bugunlerde gececek insallah,icim gidiyor gerek burdaki gerek msn deki muhabbetlerinizi duyunca ama bir islerimi halledeyim bende gecelere akicam siz gibibu arada havalar burda 1 haftadir bahar gibi inan cok guzel,bu da insani cok mutlu ediyor..sen neler yapiyorsun canim??
insallah canim insallah
tanimasamda arkadasimiz adina cok sevindim,rabbim hayirli evlat eylesin insallah,bu duyguyu hepimize yasatsin
canim dua et,rabbim yuzunu guldursun
canim bizler elimizden geleni yapsakta hersey allahin taktiri sonuctarabbim hayirli evlat versin
allah allah neden öyle oldu kii,insallah bir an önce halledersiniz pc deki sorunu canim
bu aralar ne oldu sizin pc lere kizlar yaa,nazarmi deydi acaba?neyse ki halletmissin canim
canim insallah bebis vardir
canim olanda hayir vardir.rabbim kaybettiginden daha hayirlisini ihsan etsin
canim cok gecmis olsun,rabbim sifa versin
insallah testlerinin sonuclari guzel cikar canim
seninde mi pc bozuldu canin ya:44:
demek yarin evine dönuyorsun canim,kavusuyorsun kocisine demek,senin adina cok sevindim canim..simdiden hayirli yolculuklar
masallah durucum,kendini baya gelistirmissin bu konuda
evet durucum haklisin cok kisa bir surede okunuyor dualar,allahin izni ile 3 de okuruz 4 dee
canim cok gecmis olsun,rabbim sifa versin,insallah 3 de guzel haberler alirsin,keseyi görursun canim benim
demek kirmizilar geldi canim,saglik olsun birdaha ki ay gelir bebisin insallah
hosbulduk sevtunum,gecmiste idim kusura bakma,canim doktara gitsen,dis agrisi zordur
Üzülme şeker kısmet bu ay değilmiş yeni dönemde inşallah hayırlısımerhaba kızlar nasılsınız bakalım bugün??? ben bu ay gene hasta oldum çok mutsuzummm ağlamaktan gözlerim şişti offffffffffffffffff Allah ım yardımet kurban oldugum..şifa ver hepimizeeee
hepinize iyi akşamlar diliyorum nasılsınız ?
gündüz pat gitti elektrik giremedim bidaha deli oldum bugün arızamı vardı anlamadımki
boncuğum önemli değil canım anladım zaten
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
ebrar_53 Duru_+ ugurboncugum+ kardelenbhr+ semraozsoy+ KAYRAM29+
Canım benim nasılsın ben iyiyim çok şükür dünya halleri işte geçmişe takılıp kaldım göremedim kusuruma bakmaduruuuuuuuuuuuuuuuuuu canım çok özledim seninasılsın bacım yaa
iyi akşamlar hanımlar pilav yapıcam çıkıyım ben
selam kizlar
ben 2 bucuk senedir anne olmak istiyorum olamiyorum
:2:
kızlar herkese selamlar... nasılsınız??? ben yeni evime taşındım geçen ay ama netin ancak bir ay sonra bağlandı o yüzden ne zamandır giremiyorum... oğlumda ben de çok iyiyiz geçen hafta detaylı ultrasonumuz da yapıldı çok şükür bir sağlık problemi yokmuş... bu hafta seker yüklememiz de yapılcak ve bitecek artık testler... oğlum çok hareketli bir görseniz daha şimdiden çıplak karnımdan bile belli oluyor... ne zaman yatsam başlıyor tekme yumruk savurmaya... benim işim zor olacak sanırım...Rabbim tez vakitte isteyen herkese yaşatsın bu çok farklı çok güzel birşeymiş.... şimdiden babası da ben de deli oluyoruz hareket ettikçe onu ultrasonda gördükçe doğunca nasıl olcak hiç düşünemiyorum bile....
sizler nasılsınız herkesin keyfi yerinde mi yeni hamişler var mı çok özledim sizi
Allah kabul etsin canım bizde seni öpüyoruzebrarcım ben duaları okudum, Allah kabul etsin.
meraba arkadaşlar, nasılsınız? neler yapıyorsunuz?
eskisi kadar gelemiyorum arkadaşlar kusuruma bakmayın nolur, işyerinde net engelli, sayfalar açılmıyor, akşam eve varınca da ev işleri derken ancak yatma vakti geliyor, nete gelemiyorum.
inşaallah hepinizin de hayatınızda güzel gelişmeler vardır. öpüyorum hepinizi de
ben de iyim durucum çok şükür kar yağdı yaa tıkılıp kaldık evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?