Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Ben de aksine sokağa attım bacım kendimi delimiyim neyim ama ne zahmetle bir bilsen

ne işin var kış günü sokalarda tatlım yaa otur evinde al eline çayını ohhh
biz kocamla kartopu oynadık sabah ayy biz daha büyümemişiz çocuk yapmaya uğraşıyoruz

önemli olan hayirli evlat olsun elli ayaga saglikli olsun

insan bu sürecte cok yipraniyo ama olsun insallah allah hepimizin kalbine göre verir
Aminnnn bacım aminnn

kızlar herkese merhabalar umarım iyisinizdir ebrarcım ben duaları okudum 30 tane:81:

Allah kabul etsin canım

selam canım hoşgeldin nasılsın
saol canım ağzına sağlık

ben çok tedavi oldum canım 10 yıldır bekliyorum ben
3 tane düşüğüm var allah hepimizin yardımcısı olsun

Oy kıyamam sana rabbim inşallahhhh tez zamanda yüzünü güldürsün güzel bacım

ne işin var kış günü sokalarda tatlım yaa otur evinde al eline çayını ohhh
biz kocamla kartopu oynadık sabah ayy biz daha büyümemişiz çocuk yapmaya uğraşıyoruz
Kız kardeşim hadi abla hadi abla diye diye çeke çeke götürdü bacım ne yapayım kıramadım onuda e hadi gidiyoruz o halde dedim ....

İnsanoğlunun yaşı kaç olursa olsun içinde hiç büyümeyen bir çocuk mutlaka vardır bacım hepimiz öyleyiz

ay ne güzel keşke benim de ablam olsa
durucum sana özelden msj yazamıyorum yaa bulmuşken burdan yazayım... ben artık jel kullanmıyorum çok şükür bebek fikrini de şimdilik unuttum yani herşeyi oluruna rabbimin takdirine bıraktım hayırlısını istiyorum sadece

Dualarımı okudum ebrarcım allahım kabul etsin inşallahhhhhhh AMİN
Aminn Allah kabul etsin bacım
Bacım sonunda kese görünmüş çok sevindim yavaş yavaş büyüdüğünü de göreceğiz minişin inşallah
nasılsınız canlar uzun süredir giremiyorum ailesel problemler nedeni ile bu akşam anneme gidicem ordan konuşuruz inş nasılsınız inş güzle haberlerl vardır

Bacım selam sıkma canını herşey olacağına varıyor sonuçta...yüreğini ferah tut seni seviyoruz

Allah yardımcın olsun bacım inşallah tedavilerin olumlu sonuçlanır...

Birsencim nasılsın iyisindir inşallah bacım

Özel neden yazamıyorsun canım benim kutummu dolduki :44: Akışına bıraktığına sevindim bacım hayatı kabusa dönüştürmenin bir anlamı yok sonuçta allah izin verirse olacak değil mi Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım benim

forumda ki msj sayım 100 geçmeliymiş özel msj yazabilmem için bacım daha yeniyim yaa o kadar msj yazmadım...

evet yaa meğer ne kadar kendimi ve eşimi üzmüşüm hayat böyle çok güzelmiş ...herşeyin bi sırası var şimdilik tadını çıkarıyoruz

Hayırlı uğurlu olsun bacım iyi günlerde kullan
Aleyküm Selam ben tanımıyorum sanırım ama olsun ..Babasına da acil şifalar diliyorum canım bir an önce iyileşir inşallah

Çok geçmiş olsun bacım,acil şifalar diliyorum umarım şimdi daha iyisindir

kızlar ben adet oldum hakkımzda hayırlısı hayırlı zamn deyilmiş demekki ALLAHIM İNŞALLAH bu ay nasip eder cok üzgünüm
Evet canım hayırlısı hakkında inşallah üzme tatlı canını

Tabi ya yarını düşünmekten bu günü kaçırıyoruz pozitif olman çok güzel çok sevindim valla..

Tatlım iyi de madem 100 msj gerekiyormuş önceden nasıl mesajlaşıyorduk orasını anlamadım açıkçası :44:

iyiyiz canımcım sen nasılsın?? ewet ya ankara felaket... memurlara neden tatil yok yaa...kocacım mahfolmuş işe gidene kadar.. bende dısarı çıktım bacaklarım 2 ye ayrıla ayrıla dolaştım geldim :)

iyi akşamlarr.rr dün gece de dizimin enheyecanlı yerinde bizim elektrikler gitti 1 saat sonra geldi sinirr olmuştum bende....
hepinize iyi akşamlar diliyorum nasılsınız ?
gündüz pat gitti elektrik giremedim bidaha deli oldum bugün arızamı vardı anlamadımki
boncuğum önemli değil canım anladım zaten

amin.. tabiki hayırlısı bakalım.. yarın hastaneyede gitcem bakalım gçreceğiz neler oluyor içerde :)

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
Duru_+ way
nerdsinizzzzzzzzzz?

aleyna canım tüp bebek değilde mikroenjeksiyon düşünüyoruz.bakalım oda tahlil sonucuna göre.
abla hoşgeldin nasılsın.
Hadi hayırlısı olsun canım benim

Valla Allah razı olsun bacım tüm detaylarıyla yazmışsın bravo valla ...Evet şimdi maddi anlamda çok daha rahat ben o yıllarda 1o milyar para harcamıştım bir deneme için :44:

Rüyaların hayır olsun inşallah bacım,güzel haberlerin müjdecisi olsun inşallah bu rüyalar...

Şifa olsun bacım dişinde ağrıyormuş valla diş ağrısı çok kötü olmuş bu dönemde Allah yardımcın olsun .

selam kızlar nasılsınız
ben 4 martta normal doğumla oğlumu kucağıma aldım sancı çekerken hepinize dua ettim rabbim kabul eder inşallah
Allah analı babalı büyütsün canım ..Rabbim bahtını güzel eylesin

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
Duru_+ way
nerdsinizzzzzzzzzz?

İçeride inşallah güzel şeyler oluyordur bacım
Benim cezam çok geçmişi okuyorum mutfakta uğraşıyorum hepsi bir arada ondan farkedemedim tatlım kusuruma bakma

olsun olsun problem değil.. sen geçmişi oku baya kaynattık bugün :) farelerimin doğumunu kutladık :) senide bebekgörmeye beklerim birkutu yemle bende iş yok
İçeride inşallah güzel şeyler oluyordur bacım
Benim cezam çok geçmişi okuyorum mutfakta uğraşıyorum hepsi bir arada ondan farkedemedim tatlım kusuruma bakma

star0635,lagrima,KAYRAM29,Duru_,way,
iyi akşalar kızlar

canımm kayramm yazmadım sana çok yogundum msn açık değill

Canım merhaba pozitif düşünceye sahip olman ne güzel,allah tez zamanda yeniden meleğine kavuştursun seni inşallah..Senin de geçmiş olsada kadınlar günün kutlu olsun

kizlar hepinizin dünya kadinlar günü kutlu olsunben artik anneler gününü kutlamak istiyorum

Geçti ama olsun hergün hatun kişilerin günü olsun,Seninde kutlu ve mutlu olsun canım

bülbülü altın kafese koymuşlar vatanım demiş,insanın evi gibisi yok değil mi canım seninde geçmiş kadınlar günün kutlu ve mutlu olsun bacıcım

Ne güzel bir haber Allah hayırla tamamına erdirsin kucağında görmeyide nasip etsin canım
İnşallah iki kırmızı çizgiyi görürsün bacı o testlerde inşallahhh

Yazık ixire okuyonmu bacııı okuyorsan kocamannnnnnnnnn öpüyorum senii

olsun olsun problem değil.. sen geçmişi oku baya kaynattık bugün :) farelerimin doğumunu kutladık :) senide bebekgörmeye beklerim birkutu yemle bende iş yok

heheheh hayırlı olsun bacım öyle deme kız daha ne işler çıkaracaksın sen fıstıkk

star0635,lagrima,KAYRAM29,Duru_,way,
iyi akşalar kızlar

canımm kayramm yazmadım sana çok yogundum msn açık değill

Cicim hoş geldin bacım iyi akşamlar nasılsın iyisin inşallah,ben de geçmişte kayboldum hayırlısıyla çıkıcam ama

bebeğimin olmaması eğer bir dertse ben Derdimi seviyorum..Biliyorum ki derdimi veren de beni seviyor ''Seven ,sevdiğinin nazını ölçüyor'' Sevilen çekmesin de neylesin ..!!

canlarım hepinizi çok ama çok özledim nasılsınız ben çok iyiyim işlerimi bitirdim annem ameliyat oldu şükür kazasız belasız 10 gündür yanındaydım dün gece geldim eve inşşşş sizlerde iyisinizdir geçmişe hiç bakmadım ne olur kusuruma bakmayın hepinizi öpüyorum allahıma emanet olun hayırlı geceler

anam bağımlılığımız bu olsun kötü bağımlılıklar olmasın değilmi
Al benden de o kadar bacım keşke bütün bağımlılıklar bu kadar güzel olabilse böyle bağımlılığa can kurban
Ben de msn le ikisini aynı anda kullanamıyorum bir tarafa takılsam diğer tarafa geç kalıyorum ayıp ediyormuşum gibi geliyor :44::44:

birinin msnsinde sorun var yine yazdıklarım gitmiyooooooo

buarada DURUMUZ nerelerde yaa merak ettim onuda

evet canim duruyu bende merak ettim:26:iksirde misafir olarak takip ediyor,gunduz msn de konustuk,kendisi ile

canım evet ya hergün bi fire veriyoruz hayrolsun inşallah
iksire üzülüyom yazık kuzuma yaa

bahar rehveti heralde,kizlarin isleri var sanirim:44:neyse gelirler en yakin zamanda

bahar gelse daha fena oluruz ben mesela hiç durmam baharda evde
habire yeşilliklere giderim bayılıyorum bahara

Ben burdayımmmmm ne firesi kız kovsanızda gitmem geç buldum çabuk kaybettim olur beni fireden saymayın Kız bacılar işin özeti şu iki tane güne girdim,bir bizim burda hatunlar bir fason işi bulmuşlar hadi sende katıl bize dediler hadi dedim gün paralarını bari öyle çıkarıyım evin işi gün işi fason işi anam ben yusuf yusuf oldum hiç birşeyi vaktinde yetiştiremiyorum..ama böyle olmaz birilerinden feragat etmem lazım bunalıma giricem böyle devam edersem Velhasıl kelam sizlerleyim fıstıklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…