Ben de aksine sokağa attım bacım kendimi delimiyim neyim ama ne zahmetle bir bilsen
Aminnnn bacım aminnnönemli olan hayirli evlat olsun elli ayaga saglikli olsun
insan bu sürecte cok yipraniyo ama olsun insallah allah hepimizin kalbine göre verir
kızlar herkese merhabalar umarım iyisinizdir ebrarcım ben duaları okudum 30 tane:81:
selam canım hoşgeldin nasılsın
saol canım ağzına sağlık
ben çok tedavi oldum canım 10 yıldır bekliyorum ben
3 tane düşüğüm var allah hepimizin yardımcısı olsun
Kız kardeşim hadi abla hadi abla diye diye çeke çeke götürdü bacım ne yapayım kıramadım onuda e hadi gidiyoruz o halde dedim ....ne işin var kış günü sokalarda tatlım yaa otur evinde al eline çayını ohhh
biz kocamla kartopu oynadık sabahayy biz daha büyümemişiz çocuk yapmaya uğraşıyoruz
Kız kardeşim hadi abla hadi abla diye diye çeke çeke götürdü bacım ne yapayım kıramadım onuda e hadi gidiyoruz o halde dedim ....
İnsanoğlunun yaşı kaç olursa olsun içinde hiç büyümeyen bir çocuk mutlaka vardır bacım hepimiz öyleyiz
Aminn Allah kabul etsin bacımDualarımı okudum ebrarcım allahım kabul etsin inşallahhhhhhh AMİN
Bacım sonunda kese görünmüş çok sevindim yavaş yavaş büyüdüğünü de göreceğiz minişin inşallahcanlarım doktordan yeni geldim keseyi gördü sanki içinde birşeyler oluşmaya başlamış dedi 10 gün sonra gl kalp atışlarını bakalım dedi eger üsten görmezse altan bakıcak ilaç verdi kum döküyomusum ilaç ververdi ilaçlaraın ismi amoniksilav bın 1000mg ve monurol verdi ama doktor içebilirsin dedi baktım prosüdürüne hamilelikte bri kullanma yoktur yazıyo bebeg zara verirmi kadın dogumcu biliyo iki kayıbım oldugunu hata yapamz demi allah rızası için bir şey söyleyin eger üsten görmezse altan bakıcak malesef durum bu anlıcagınız ban bir akıl verin ne olur çok ihtiyacım var dedim dış gebelik olabilirmi olamaz dedi içim rahatladı cevaplarınızı bekliyorum merak etmeyin diye kaynımın pc giriyorum allahıma emanet olun benim şu ilaçları bilen varsa bir baksın ben anlamadım gitti yav sonra görürşürüz darısı olmayanlarım başına ççok güzel bir duyguymuş bunu bugün anladımtekrardan
nasılsınız canlar uzun süredir giremiyorum ailesel problemler nedeni ile bu akşam anneme gidicem ordan konuşuruz inş nasılsınız inş güzle haberlerl vardır
konuşuruz balım ama sıkmak istemem dünya meseleleri işte daha önce olan problemler kaynanam felan eşim unutmam için anneme gönderiyo çok bunaldım
ama mevlam sağlık versin gerisi inş olur
ya canım valla sizleri çok özlüyorum derinden haberin varmı çok merak ettim onu
bende anne olmak istiyorum son bi kaç gündür hep rüyalarıma giriyor ne güzel ayetel kürsi listesi yapmışsınız bende dualarınız bekliyorum ama benim bir engelim var 5 aylık evliyim ve vajinismusla uğraşıyorum lütfen dualarınızı bekliyorum bu sorunu atlatıp inşallah bende anne olabilirim rabbim isteyen herkese versin
kızlar bütün geçmişi okudum ama başım ağrıdı tek tek yazamıyacam bersuya bebişi hayırlıs olsun tosticim üzülme desekte üzülürsün ama Allah hayırlısını versin canım demek bi aksilik var ondan olmadı inşallah bidahaki hamileliğin güzel ve hayırlı sağlıklı olur beni düşündüğünüz için sagolun iyigeceler
ay ne güzel keşke benim de ablam olsa
durucum sana özelden msj yazamıyorum yaa bulmuşken burdan yazayım... ben artık jel kullanmıyorum çok şükürbebek fikrini de şimdilik unuttum yani herşeyi oluruna rabbimin takdirine bıraktım hayırlısını istiyorum sadece
Özel neden yazamıyorsun canım benim kutummu dolduki :44: Akışına bıraktığına sevindim bacım hayatı kabusa dönüştürmenin bir anlamı yok sonuçta allah izin verirse olacak değil miHakkında hayırlısı olsun inşallah canım benim
Hayırlı uğurlu olsun bacım iyi günlerde kullanselam kızlar eşime masa müstü bilgisayar aldırdım inşallah bir kaç gün içinde kuracağız sizleri çok özledim şu an üst kattakilerin bilgisayarını aldım onunla yazıyorum hepinizi çok çok öpüyorum
Aleyküm Selam ben tanımıyorum sanırım ama olsun ..Babasına da acil şifalar diliyorum canım bir an önce iyileşir inşallahkuzum öncelikle iyiyim ben merak etme bitanem ama görüşürüz inşallah
allah kabul etsin okunan KURANIKERİMİ
güzel kardeşim inanki aklım hep sende ve kardeloşda buay ikinizdende güzel haber bekliyorum inşallah allahım hepimizi sevindirsin .inşallah gelmez kırmızılar öpüyorum seni ayrıca yoğunsun diye dua yazmadım sana balım
birsenim geçmiş olsun dikkat et kendine kuzum çok öpüyorum seni
ya yine karşılaşamadık bukadar olur neyse sağlık olsun bende çok öpüyorum seni
semroş yeni pc hayırlı olsun biran önce kurunda dön aramıza canım
canım bugün ezel geç bitti artıkböyle olucak sanırsam iyi geceler
hanımlar kimsecikler yok
kayramda evindedir heralde hayırlısıyla
unutmadan SEVTUNUM gülün çok selamı var çok sevindi dün msnde konuştuk tebrik ediyor seni
arkadaşlar gülün hepinize çok selamı var babası rahatsızmış hala hepinizin dua etmesini istiyorum rabbim şifa versin inşallah .aramıza dönücek inşallah enkısa zamanda
Çok geçmiş olsun bacım,acil şifalar diliyorum umarım şimdi daha iyisindirmrhb arkadaşlar nasılsınız inş bnm gıbı hasta falan deılsıızdır ben cok fenayım dunden berı migrenım bı yandan tuttu göğsüm cok fena dolmus oksurmekten boğaz falan kalmadı dun gece acıldeydım hep basagrım cok zor gectı çok sukur sımdı ıyıym buhar falan verdıler bıraz rahatlamıstım gece sımdı gene kötüyüm neyse gecer ıns bu aralar gıremeyebılım kendınıze dıkkat edın
Evet canım hayırlısı hakkında inşallah üzme tatlı canınıkızlar ben adet oldum hakkımzda hayırlısı hayırlı zamn deyilmiş demekki ALLAHIM İNŞALLAH bu ay nasip eder cok üzgünüm
forumda ki msj sayım 100 geçmeliymiş özel msj yazabilmem için bacım daha yeniyim yaa o kadar msj yazmadım...
evet yaa meğer ne kadar kendimi ve eşimi üzmüşüm hayat böyle çok güzelmiş ...herşeyin bi sırası var şimdilik tadını çıkarıyoruz
lagrima SeLiNa23 kardelen5233 kardelenbhr trakya egal
merhaba arkadaşlar nasılsınız Ankara süper 1 metreye yakın var buralarda çıktım kartopu oynadım bi güzel.
Kardelencim inşallah diğer aylara gelir bebeğin hayırlısıyla bizim için gelmesi kadar sağlıklı olması da önemli malum.Önemli olan sağlıklı sıhhatli bir şekilde o süreci yaşamak.Önümüzdeki aya inşallah gelir afacan
hepinize iyi akşamlar diliyorum nasılsınız ?
gündüz pat gitti elektrik giremedim bidaha deli oldum bugün arızamı vardı anlamadımki
boncuğum önemli değil canım anladım zaten
Herşeyin başı sağlık canım,canın sağ olsun önümüzdeki dönem inşallah,Hakkında hayırlısı olsun
taşınma işlerini iyi bilirim aylar öncesinden başlarsın toparlanmaya topla topla bitmez..Evden çıkana kadar yarattığı stres de cabası.Allah kolaylık versin bacıcım..
kendii geliştirmeyip ne yapayım bacım servisleri zengin ediyoruz bilmeyince iyisi mi kendi işini kendin gör
Evet haklısın 4 de okuruz şükür Allah'a bacım....
Üzülme şeker kısmet bu ay değilmiş yeni dönemde inşallah hayırlısı
Hadi hayırlısı olsun canım benimaleyna canım tüp bebek değilde mikroenjeksiyon düşünüyoruz.bakalım oda tahlil sonucuna göre.
abla hoşgeldin nasılsın.
öyle kuzum yaa hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
evet bugün girmedi bende merak ettim kesin uyuyo uykucu şirine
canım anlatıyım tabiki
ben adetin 3. günü başladım testlerim yapıldı sonra ona göre dozaj ayarlandı ve ogüb iğnelere başladık göbekten 1 hafta kadar kullandım ama 2 günde bir gidiyordum yumurta kontrolüne yumoşlar büyüyünce ogün çatlatmama iğnesi vurdular kendiliğinden çatlamasın diye buarada sürekli değerlerede bakılıyo tabiki neyse sonra çatlatma vurdum ve ertesi sabah yumurta toplamaya gittik benim değerlerim çok iyi olduğu halde 4 tane yumurta oluştu doktorlarda şaırdı ama ben hep dua ettim allahım beni tercih yapmak zorunda bırakma diye .nedenide odönemde 3 embriyo yerleştiriyolardı ve 3nünde tutma ihtimali vardı tutarsada sonlandıracaklardı bunun olmasını istemediğim için hep öyle dua ettim sonunda 4 yumurtadan 2si döllendi ve iki tane yerleştirdiler .yumurta toplama işlemi anesteziyle oluyo zaten hiçbişey anlamıyosun .işte stres ondan sonra başlıyo döllendimi bölündümü .haber gelesiye 9 doğurdumsonra haber vakti geldi aradılar merkezden 2 tane bebişiniz var şugün gelin transfere diye .ogün erkenden gittik sıramızı bekledik he buarada yumurta toplama olduğu gün eşindende semen alıyorlr .neyse aldılar beni önce doktorum geldi azcık moral verdi hadi gel bakalım dedi ve kocişimi öpüp duasını alıp gittim .buarada sıkışık olmak gerekiyo rahimi üsten görebilmesi için ben heyecandan çok su içmişim çok fenaydım doktor katateri soktu üsttende bakıyo ama okadar doluyumki hem çok sancım oldu hemde rahimi göremedi dediki sen çok acı çekiyosun hadi git biraz boşalt ya nasıl olcak insan yaptımı nasıl tutabilir neyse hallettim şükür .ve sonrası aynı işlemler busefer tamam dedi ve dediki ebrar hanımın bebekleri ama ben nasıl ağlıyorum buarada bolca ayetel kürsi okudum ve bebişleri yolladılar içeri .sonra biraz orda yattım ve kadınlar hop sedyeye alıp odamıza götürdüler .sonra 12 gün bekleme .ama transferden sonrada çok acı çektim sıkışıklığım devam etti sürgü verdiler ama nerde eşim neler yptı ama yok enson dedim kaldır beni tutmuycaksada tutmaz dayanamadım ağrıya ve süre dolmadan kalktım azcık kociş kızsada .neyse çok uzattım .12. gün sonunda hamile olduğumu öğrenik hatta ikizdi
maddiyatına gelince biz odönem 6000civarı harcadık şuanda daha düşük fiyatlar kuzum .ya sormak istediklerin varsa seve seve cevaplarım
öyle mi yaaa,hayırlısıyla bu ay olur inşallah.
inşallah selinam,inşallah,tek sisteğimi bu şu anda,rabbim nasib etsin.
geçmiş olsun yeşim cim.
hayırdır yaaa,bende şaşırdım,açınca ışığın yanıyo diye.:44:
yapmadım daha,koğkuyorummmmmmmmmmmmmmm:18:
bende senin gibi biliyorum aleyna cım,ama selinanın anlattığı yöntemde uygulanıyo diye duymuşluğum var
bende bütün gece uyuyamadım stresten,hep hamile kalmak kalmamakla ilgili şeyler girdi rüyalarıma,7,30 da uyandım,sonra 8 de geri uyumuşum,10 30 da uyandım,,işim vardı,daha kahvaltı yapmadım,yani hamilelikle ilgili bi uykum yokkkkkkkkkkkk
eboşum,senin hikayeyi şimdi okicam.
herkeze hayırlı günler kızlar.
canım inş hakkında hayırlısı olur güzel haberler verirsin bizlere adet olmassın 9 ay boyunca inş..duaların icinde allah razı olsun ara sıra gir ama özletme kendini... kendine cok iyi bak tatlım
birsencim kendine ve bebişine cok dikkat et allaha emanet ol canım...
yazıl be bu hatuna üzülüyorum durumunanasıl başarıyo anlamadım getti he bana kesin kızıcak böyle yazdıgıma ama ne yapam ben kendimi dövemde zahmet olmasın hatuna
seninde bbekim kutlu olsun hepiciginizin
aleyküm selam canım gülü okudumda tam alıntı yapıcaktım benim yavru ban alıntı yaptıda ahanda böleondan aklımdan uçtu gitti şimdide kızıyo genemi başındasın diye bende namaza kadar izin aldım
canlarım ilaçlara başladım rabbimden hayırlısı yavruma şifa olsun işşallah bu arada habira hapşuruyorum:2::2::2::2:birde diişim azmasa ah yavrum annenle neler çekiyosun panşk atak grip diş kum döküyorum iltaab şimdiden annesini okadar çok seviyoki diye senden rabbim beni ayırmasın bende çekerim senle anne diyo ben duyuyorum burdan
ebrarcım mesajını aldım dedigin dogru aslında ben herkezin çift taraflı olmasınna üzülüyorum anladın sen onu dedigin lafın arkasında durucaksın kardeşim ben onu bilir onu söylerim dişim ahhhh
Allah analı babalı büyütsün canım ..Rabbim bahtını güzel eylesinselam kızlar nasılsınız
ben 4 martta normal doğumla oğlumu kucağıma aldım sancı çekerken hepinize dua ettim rabbim kabul eder inşallah
iyiyiz canımcım sen nasılsın?? ewet ya ankara felaket... memurlara neden tatil yok yaa...kocacım mahfolmuş işe gidene kadar..bende dısarı çıktım bacaklarım 2 ye ayrıla ayrıla dolaştım geldim :)
iyi akşamlarr.rr dün gece de dizimin enheyecanlı yerinde bizim elektrikler gitti 1 saat sonra geldi sinirr olmuştum bende....
amin.. tabiki hayırlısı bakalım.. yarın hastaneyede gitcem bakalım gçreceğiz neler oluyor içerde :)
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
Duru_+ way
nerdsinizzzzzzzzzz?
İçeride inşallah güzel şeyler oluyordur bacım
Benim cezam çok geçmişi okuyorum mutfakta uğraşıyorum hepsi bir arada ondan farkedemedim tatlım kusuruma bakma
Canım merhaba pozitif düşünceye sahip olman ne güzel,allah tez zamanda yeniden meleğine kavuştursun seni inşallah..Senin de geçmiş olsada kadınlar günün kutlu olsunmb arkadaşlar ben esra 23yaşındayım 5.5 yıllık evliyim 3ay klomenle yumurta takıbı 2olumsuz aşılama vede geçen ay 1olumsuz tüpbebk geçiridim tabi dünya başıma yıkıldı çok ümitliydi doktorum çünkü 8hücreliydi tarnsfer sonrası ultrasyon kağını elime verdiler rahımde küçüçük nokta ALLAHIM dedim bunu gördümya okadar mutlu oldumki(sonuç negatif)ama okağıdı görmkte bi mucuzeydi benim için yeniyeni toparlanmaya başladım inş hakkımızda hayırlsı nezaman hayırlıysa ozamn olsun.buarada dünya kadınlar gününüz kutlu olsun önce kendiniz değerlisiniz sakın unutmayın hayatınızda hep güzelliklerin oolması dileğimle:))
kizlar hepinizin dünya kadinlar günü kutlu olsunben artik anneler gününü kutlamak istiyorum
canım benım ben bıraz gec cıktıgım ıcın yola ben aramadan sen benı aradın allah razı olsun sesın bana enerjı verdı gunum de guzel gectı valla sen konusmyabılırsın balım ama sana degen bır soz olursa boncugumada kardelosa da soledım dalarım yanıkımse uzmesın senı benım ıcın cok ama cok degerlısın bu arada bende yasadıklarını okudum bıtanem ınsallah bır daha o seylere gerek kalmyacak ve bebısın kendılıgınden gelcek bıtanem yerden 7600km yukardayken bıle dularımdaydınız ozellıkle de sen bıtanem benım hersey gonlunce olsun
kuzu regl olmussun uzulme demek bosuna gelır bılıyorum ama bı bak bana bende duzenlı adet gorebıleyım dıye sızlanıyorum calısmalara baslayana kadar tabı yanı o da bır nımet kı zaten sen bunun farkındasın ınsallah bıdahakı ay gelmez kırmızıların
evet canım döndüm evime tilki misali gece de gremedım malum basımın tatlı belası var burda artık sana da kolay gelsın canım annemlerden bılıyorum hıc kolay degıl tadılat ıslerı
canım uzulme bu kadar gecekten de cok stres yapıyorsun sen allahım en kısa zamanda gondersın melegını
ınsallah canım sende bende topıgımızdekı herkes de ve dunyadakı ısteyen her kes de en kısa zamanda bebıslerıne kavusur
canım evın hayırlı ugurlu olsun ınsallah demek pasa senı baya futbol topuna dondurmus allahım kucagına almayı da nasıp etsın
canım nasılsın asıl gıdıyor ıslerın bu arada asılamaya hala karar veremedınızmı senden guzel haberler beklıyoruz tatlım
yola cıktım geldım bıle balım bu arada senın test gunun yarın degılmıydı benı kandırdınmı yoksa ödlekliği bırak ta su testı yap turkıyede degılım dıye rahat duracagını sanıyorsan yanılıyorsun hamıle kardelos
sevtuncum ınsallah pıtpıtları da duyarsın bı kere baktırmaktan bısey olmaz ınsallah hanı ben sureklı alttan baktırma demıstım bı kere baksa bısey olmaz ınsallah dısın ıcın de gecmıs olsun e dayancan bebık ıcın 9 ay
canım demek hala devam edıyor rahatsızlıgın bu arada bızı yalnız bırakmadıgın ıcın bende tsekkur etmek ıstıyorum tekrar allahım sıfalar versın
canım bende arkadaslara katılıyorum hamıle hamıle senı nasıl uzerler ya ınsallah su anda rahatsındır prensesımızı uzmesınloer
canım en kısa zamanda bu problemı halledersın bebegıne kavusursun
canım fırsat buldukca gırmeye calıstıgından hıc ama hıc suphem yok tatalım senden gusel haberler beklıyoruz ona gre
ıyı yapmıssınız tatlım yenı bılgısayarın da ugur getırsın sana
canım evıme gece 1 de gelebıldım anca oldu yanı bu arada tekrar gulu gorursen selamımı sole allahım sıfa versın babacıgına
canımcım selınama dedıgım gıbı uzulme demekle olmaz bılıyorum o duyguyu cunku allahım en kısa zamanda gondersın melegını ama aglayıp esını deuzme bence sımdı daha bı cekınıyordur o ben mesela sorun bende oldugu zaman cogu zaman bısey dıyemıyorum hanı esın de sen sureklı bebekten bahsedersen uzulebılır kuzum nacızane fıkrım bu haddımı astıysam affet
evet kuzu evımdeyım sukur ınsallah dedıgın gıbı olur da bır an once gelır bızım sıpalar osletmem merak etme sen adece aksamları gıremıycem esım oldugu ıcın yanı benden bıkana kadar sonrasında rahatım aksama sabah farketmez
canım ben mıkroenjeksıyonu sormak ıcın almıstım bı yazını ama acıklamıssınız saolasınız
canım cok ama cok gecmıs olsun allah sıfa versın
bende herkesın gununu kutluyorum
kız senı yerım ben kafayı ıcten ıce taktıgını bılıyodum bılınc altın patladı sonunda su testı yap artıııııııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
canım hayırlı olsun allahım analı babalı buyutsun uzun omurler versın ınsallah dualrın ıcınde allah razı olsun
canım ınsallah gusel haber ver bıze yegenını de op benım ıcın
senın de hersey gonlunce olsun guzelım allahım kavustursun yavruna en kıs a zamanda
canım baya yogunsun galıba allah yardfımcın olsun gecmıs ıcın de baya ugrasacaga benzıyosun benım ıcınde gecerlı tabı bu ama bıtırdım sukurler olsun
canım tekrar tekrar gecmıs olasun tatlım amelıyat ıcın de sana cok ıhtıyacım oldu bazı sorularım ıcın ama bıttı cok sukur sende aramızdasın artık degılmı optum cok
bende kuzu bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ne güzel bir haber Allah hayırla tamamına erdirsin kucağında görmeyide nasip etsin canımkızlar hamileyimmmm darısı olmayanlara kızlar kafama takmadığım ay kaldım bu söze inanmıyodum doğruymuşdün bebişin kesesini gördük rabbim hepinizin gönlüne göre versin peş peşe hamile kalın rabbimin izniyle aminn çok dua edicem ebrar kardeşim bide kardelen sizler aklıma geldiniz :44: diğer arkadaşlarlada konuştum çok ayetel kürsü okumuştum sizlere rabbim yardımcınız olsun
İnşallah iki kırmızı çizgiyi görürsün bacı o testlerde inşallahhhtest yapmadım daha,çünkü test günüm gelmedi kızlar,evde idrar yapmam zaten var olan ayda bile çıkmamıştı çünkü,idrara güvenmiyorum ben.
seni tilki seni,dimek döndün evcezine,hoş geldin madem.
kuzu içten içe yi sen bi bilsem,hem güldürdün beni,hem ağlayasım geldi şimdi cevap yazarken
rabbim güldürsün hepimizin yüzünü inşallah.
kim ne yazmış banu cum?
rabbim sonuna kadar sağlıklı bi hamilelik nasib etsin kubi cim,inşallah en kısa zamanda bizede nasib olur.
canım hoşgeldin yine karşılaşamadık
işler yoğunmuş kolaylıklar diliyorum canım
dualarıda okumuşsun ağzına sağlık canım
özletme kendini olurmu
kuzum hoşgeldin güzel arkadaşım benim çok özlemiştim seni yav gel bi öpeyim
garibim biz senle karşılaşamıycaz galiba kuzum neyse kalbimiz bir biliyorum
duaları okumuşsun ğzına sağlık canım
buarada seninde kutlu olsun
bide garibim senden bişey rica edicem hani smıller varya onları biraz daha az kullanırsan çok memnun olcam silmek zorunda kalıyoruzda kabul etmiyo yni yollamıyo mesajı bitanem
kuzum hoşgeldin sefa geldin evini özlemişsindir değilmi
buarada saol canım dalmak filan olmazda beni sevdiğini yürekten hemde biliyorum bende seni seviyom datlum .allahım güzel kalbine göre versin
gülü görürsem selamını iletirim bitanem
buarada havada bilem dua etmişsin yirim seni ben yaa
ayy canım çok sevindim allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
negüzel ya mutlu oldum inanki duaların içinde saol canım
anaa kanka geldinmi yaa hoşgeldin sefa geldin seni burda görmek çok güzel
dizin bitsinde gel iki laflıyalım beee
aynen yaa buakşam azıttılar resmen
buarada iksirim bizi okuyo kuzum kıyamam sana az kaldı sabret ay aynı hapis hayatı gibi oldu
olsun olsun problem değil.. sen geçmişi oku baya kaynattık bugün :) farelerimin doğumunu kutladık :) senide bebekgörmeye beklerim birkutu yemlebende iş yok
star0635,lagrima,KAYRAM29,Duru_,way,
iyi akşalar kızlar
canımm kayramm yazmadım sana çok yogundum msn açık değill
Al benden de o kadar bacım keşke bütün bağımlılıklar bu kadar güzel olabilse böyle bağımlılığa can kurbananam bağımlılığımız bu olsun kötü bağımlılıklar olmasın değilmi
Ben de msn le ikisini aynı anda kullanamıyorum bir tarafa takılsam diğer tarafa geç kalıyorum ayıp ediyormuşum gibi geliyor :44::44:bende iki isi ayni anda yapmayi basaramiyorumidare ediyoruz iste..daha tam karar veremedik canim yaa,bir taraftan mobilya falan bakiyoruz,bizim mobilyalar beyaz canim,sanirim rengide onlara uydurucaz..
ebrarcim benim alintilarim neden guzel cikmiyor yaa,karisik karisik oluyor..oysaki eskiden nasil yapiyorsam aynini yapiyorum ama:44:hala anlamis degilim:26:
birinin msnsinde sorun var yine yazdıklarım gitmiyooooooo
buarada DURUMUZ nerelerde yaa merak ettim onuda
evet canim duruyu bende merak ettim:26:iksirde misafir olarak takip ediyor,gunduz msn de konustuk,kendisi ile
canım evet ya hergün bi fire veriyoruz hayrolsun inşallah
iksire üzülüyom yazık kuzuma yaa
bahar rehveti heralde,kizlarin isleri var sanirim:44:neyse gelirler en yakin zamanda
bahar gelse daha fena oluruz ben mesela hiç durmam baharda evde
habire yeşilliklere giderim bayılıyorum bahara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?