Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Merhaba canım hayırlı olsun netin

Bacıcımm söyleye söyleye yağdırdın kar'ı

canım bende iiyim işte biraz hasta oldum 2 gündür gelemiyordum neler yapıyorsun
kızlar ben adet oldum hakkımzda hayırlısı hayırlı zamn deyilmiş demekki ALLAHIM İNŞALLAH bu ay nasip eder cok üzgünüm
inş canım olur bu ay takma kafana allah ne yaazdıysa o olur elimizden gelen yok
selam kızlar nasılsınız
ben 4 martta normal doğumla oğlumu kucağıma aldım sancı çekerken hepinize dua ettim rabbim kabul eder inşallah
aaa allah uzun ömür versin canım analı babalı büyütün hayırlısıyla ay amin inşallah allah bizede nasip eder canım
allahım hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin inş
canım geldiğine çok sevindimbundan sonra burdasın inş demi hoş geldin canım
ayyy iyiki doğdun canım allah bidaki doğum gününde bebişinle birlik te olmayı nasıp etsin inşalah
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
Duru_+ way
nerdsinizzzzzzzzzz?
burdayım canım nasılsın
star0635,lagrima,KAYRAM29,Duru_,way,
iyi akşalar kızlar

canımm kayramm yazmadım sana çok yogundum msn açık değill

iyi aksamlar canım nasılsın

kızlar bende çıkıyorum.toto acıdı azcık uzun süre oturmaya gelemiyom pek.hepinizi öptüm.hoşçakalın.yarın profumdan güzel haberler almak ümidi ile gidiyorumm :79:

Okurken nedense kendimi gördüm bacıcım

bacım senin totişte pek bir hassasmış

valla bir kez daha üzüldüm şimdi

Kızlar yarın bakalım napıcaz önce androlojiye ordanda kendi doktorumla aşılama işini konuşucaz bakalım ne diyecek inanın heyecanlıyım.Yarın akşama kadar giremem öpüyorum sizleri.
Canım benim hadi bismillah,hayırlısı olsun inşallah

Ladinay sevtunumun dediklerine kulak ver bacım aynı şekilde düşünüyorum ben de

kızlar ben kactım herkese iyi aksamlar hastayım fazla kalamadım kusura bakmayın hepinizi öptüm by

iyi canım sen nasılsın???kocişime portakal suyu sıktım geldim:)

Nice yıllara sağlıkla ve sayısız mutluluklarla ulşman dilğiyle bacım doğum günün kutlu ve mutlu olsun

bende öyle içmedim içmeyide Rabbim göstermesnde ne bileyim aklıma geldi öyle.. alternatifler düşünüyorum ama bilmiyorum bu arada anneanne oldum :)))) içim bir tuhaf :))

bende bebek yok... hamsterlerim vardı doğurmuş... içim bi tuhaf oldu..kurban olduğum Rabbim farederim bile doğurdu bende tık yok... bir fare kadar olamadım yafff 5 6 tane torunum oldu

Hayırlı uğurlu olsun canım

Evet gerçekler çoğu zaman can yakıyor ama,üzülmenin faydası yok fıstıklar yaradan uygun gördüğünde inşallah güzel şeyler olacak inancınız ışığınız olsun canlarım benim...

hepinize güzel birgün diliyorum
ben pek iyi değilim keyfim yok
kardeloşdan malesef iyi haber almadım
kader kader

ağlama kız,benide ağlatcan,ben iyiyim,aldım incirlerimi,geldim evime,yeni ay,yeni umut napalımdevam
Bacım herşey de bir hayır vardır biliyorsun yeni dönemin hayırlı uğurlu olsun bebikim

gecmıs olsun canım allah sıfa versın
oo gezentı senıııı demek haftada ıkı gun heeeeeeeeeeeeeeee
ebosum yaa sen gelmısınn oleyyyy kardelosum da gelmıs esım nobette ben burdayım hehe bu arada ablacım sen oglen burdayken benım adımm alttaymıs ama ben cıkmıstım coktan sen yoktun nasıl oldukı o

kardelencim kusura bakma son sorum olucak cevaplarsn sevinirim yumurtalarını hangi iğneyle büyütüldü
tekrar gelir misin bilmiyorum ama pek keyfim yoktu sayfa açık kaldı,ben orda burda sörf yaptım canım,menagon kullandım ben.
inşallah en ksıa zamanda gelir kardelencim.
inşallah hakkımızda hayırlı olan,bebeğimizin olmasıdır selina cım.
sende,hepinizde herşeyin en iyisine layıksınız boncuk cum,rabbim güldürsün yüzümüzü bebeklerimizle inşallah.
malesef tek çizgiyi,en keskininden gördüm duru cum,kısmetim değilmiş
bebeğimin olmaması eğer bir dertse ben Derdimi seviyorum..Biliyorum ki derdimi veren de beni seviyor ''Seven ,sevdiğinin nazını ölçüyor'' Sevilen çekmesin de neylesin ..!!
hımmm,güzelmiş.
geçmiş olsun hiranur cum,hoş geldin aramıza tekrardan.
kızlar ben kactım herkese iyi aksamlar hastayım fazla kalamadım kusura bakmayın hepinizi öptüm by
sen hala iyileşemedin mi kıssssss:2:

canım önemli değil yaa benimde işim olduğundan çıktım
Aminnnn bacım aminnn

Allah kabul etsin canım

Oy kıyamam sana rabbim inşallahhhh tez zamanda yüzünü güldürsün güzel bacım
amin canım inşallah hepimiz kavuşalım bebişlerimize
sorma yaa hayır gitsin elektriklerde donuyo insan kombi çalışmayınca
canım ya bu dert varya zengin derdi ne paralar harcadık yaa sende baya para vermişsin
ama elde var sıfır nasip işte inşallah gerek kalmaz bidaha canım
bebeğimin olmaması eğer bir dertse ben Derdimi seviyorum..Biliyorum ki derdimi veren de beni seviyor ''Seven ,sevdiğinin nazını ölçüyor'' Sevilen çekmesin de neylesin ..!!

çok güzel yaa bayıldım
canım demek döndün özledik seni yaa
anneciğine çok geçmiş olsun iyi olmasına sevindim
ay sorma canım bende aynıyım inanki yetişemeyince ayıp ettiğimi düşünüyorum yetişmeye kalkıncada başım feci ağrıyo
kuzum aslında fire derken olmadığından dedim yani bırakmıyacağını biliyom sen bıraksanda biz bırakmayız seni güzel yüreklim
demek yoğundun buara allah kolaylık versin neyle mutlu oluyosan onu yap bence canım
Merhaba canım hayırlı olsun netin

Bacıcımm söyleye söyleye yağdırdın kar'ı
ay evet yaa dilimde tüy bitti ama değdi gerçi bi kartopu oynuyamadım okadar yağmadıki
canım ben istiyorum bakma bencillik ediyorum işe güce gidenlere zor olur hayılısı olsun diyim
ama tadıda başka oluyo
canım nasıl oldun daha iyiin inşallah
buarada duayı hatırlt demiştin hatırlatıyım dedim

Çokkkkkk doğru çokkk paylaşım için teşekkürler bacım ...

öyle duru cum,napalım,boynumuz kıldan ince,beklicez ve uğraşıcaz.
merhaba arkadaşlar herkes toplanmış nasılsınız bakalım

selam kardelen cim.
selam kızlar.

canım nasılsın?dimek eşin yok iyi bunu değerlendirelim ovakit
valla bilmem oluyo öyle canım çıkış yaptıkdan sonrada gözükebiliyo sorun yok

hoşgeldin tatlışım nasılsın dimek bugün kar keyfi yaptın alacağın olsun yaz bikenara ankaraya gelince alıcam hesabını

buarada kardelen49 dimek bensiz kartopu oynadın küstüm sana haberin olsun insan çağırmazmı arkadaşını

ah canım yaa buralarda olsan çağırmazmıydım gömerdim seni kara tren yapardık naylonlarımızı alıp

geçmiş olsun canım iyidir inşallah annen şimdi sende Allah'a emanet ol

ah canım yaa buralarda olsan çağırmazmıydım gömerdim seni kara tren yapardık naylonlarımızı alıp

geçmiş olsun canım iyidir inşallah annen şimdi sende Allah'a emanet ol

ah ah arkadaşın burda kar krizine girdi sen tadını çıkar olacak işmi
şaka biyana iyi yapmışsın buarada nisan sonu geliyorum inşallah bişey çıkmazsa

evet kuzu eşim yok bencede degerlendırelımmmm

valla öyle oldum galiba bacım

merhaba canım gözlerim kızardı ancak çıktım geçmişten sağol sen nasılsın

Sonradan okudum bacım canın sağolsun yeni dönemde inşallah ....

Nasip bacım ya inşallah....
geçmişten yeni çıkabildim bacım msn açık olsa mümkün değildi okumam benim liste çokkk uzun orada..
canımsın sağol güzel bacım çok iyisin,ben böyle aşırı faal durumlara gelemem bakma yaptım birşeyler.Fakat en kısa zamanda bırakırım bir kaçını aaa şimdiden stres oldum valla hayatım çorbaya döndü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…