cümletten selam kıslar
hoşbulduk canlarım..evet sonunda halloldu...faturalarıda ödedim bugün açıldı işte..inş bi daha ayrılmak zorunda kalmam..sizsiz bi boşluk oluyo bi yanımda hep...
çok özür dilerim..malum geçmiş ben yokken baya bi birikti okuyamıyorum hepsini.ama ebuşum mühim haberleri verdi hep sagolsun..tek tek isim yazmıyayım hamile olan arkadaslarım adına çok sevindim..rabbim tamamına erdirsin.
kardeloşum senin yumoşlar bu ay yamuk yapmaz inş kıss tez zamanda bebiş haberini alalım inşallah.amin...
aa sorma ya çok kar var türkiyede bitek istanbulda yokbekle bekle gözüm yolda kaldı
ya aslında istanbulda hep yeşil seviyorum ben burayıya
anam iyki enimki yok evde yoksa oda kesin izlerdi
iyi etmişsin bırak horlasın sende azcuk muhabbet et
napim canım şimdi bu horultuya bende uyuyup serenat mı yapalım(ki hiç horlamam)
hele boks maçında hiç anlam veremiyorum.birbirlerinin suratına baka baka mal gibi yumruk atıyolar çok saçma geliyo.madem dövüşüyon adam gibi vur indir.he bende yine fırsattan istifade ediyom.
ay nebiliyim burdada tipi varda bana çok keyifli geliyo ama dışarda olanlarada çok dua ediyorum allahım yardımcıları olsun
aynen cano yaa şükür valla
hadi yaa ay sevilmezmi e kuzu insanın içi açılıyo sabah bi umutla atladım yatakdan baktım bişey yok resmen hayal kırıklığı
valla kuzu havada görüyoruzda karada görmedik
ama dün gece aynen öyle bağırdım yupiiiiiiiiiii kar yağıyo diye kız çift çizgiyi görsem bukadar sevinmem belki
canım iyi geceler allaha emanet ol çok öptümmmm
canım bende iiyim işte biraz hasta oldum 2 gündür gelemiyordum neler yapıyorsunbende bu aralar islerimden dolayi cok ugrayamadim.iyiyim canim sukur sen nasilsin?
canim benim insallah yerlesme akintisidir,uzme kendini sen,allahin izni ile birsey olmaz,guzel dusun guzel olsun,dua et canim ki sen bunu yapiyorsun zaten.rabbim saglikli bir sekilde kucagina almak nasip etsin yavrunu
evet canim yaa,bende seni özledim pelincim,bu aralar cok gelemedim siteye,ama aklim hep sizde idi,sen neler yapiyorsun canim?:26:
ahhh ebrarim bende seni özledim inan,bu aralar biliyorsun tasinma islerimiz var,gerci tasinmamiza daha 2 ay var ama,evin tadilati,esya alisverisi derken yogun geciyor gunlerim,aklim hep sizlerde eve girer girmez hemen aciyorum siteyi inan..neyse bugunlerde gececek insallah,icim gidiyor gerek burdaki gerek msn deki muhabbetlerinizi duyunca ama bir islerimi halledeyim bende gecelere akicam siz gibibu arada havalar burda 1 haftadir bahar gibi inan cok guzel,bu da insani cok mutlu ediyor..sen neler yapiyorsun canim??
insallah canim insallah
tanimasamda arkadasimiz adina cok sevindim,rabbim hayirli evlat eylesin insallah,bu duyguyu hepimize yasatsin
canim dua et,rabbim yuzunu guldursun
canim bizler elimizden geleni yapsakta hersey allahin taktiri sonuctarabbim hayirli evlat versin
allah allah neden öyle oldu kii,insallah bir an önce halledersiniz pc deki sorunu canim
bu aralar ne oldu sizin pc lere kizlar yaa,nazarmi deydi acaba?neyse ki halletmissin canim
canim insallah bebis vardir
canim olanda hayir vardir.rabbim kaybettiginden daha hayirlisini ihsan etsin
canim cok gecmis olsun,rabbim sifa versin
insallah testlerinin sonuclari guzel cikar canim
seninde mi pc bozuldu canin ya:44:
demek yarin evine dönuyorsun canim,kavusuyorsun kocisine demek,senin adina cok sevindim canim..simdiden hayirli yolculuklar
masallah durucum,kendini baya gelistirmissin bu konuda
evet durucum haklisin cok kisa bir surede okunuyor dualar,allahin izni ile 3 de okuruz 4 dee
canim cok gecmis olsun,rabbim sifa versin,insallah 3 de guzel haberler alirsin,keseyi görursun canim benim
demek kirmizilar geldi canim,saglik olsun birdaha ki ay gelir bebisin insallah
hosbulduk sevtunum,gecmiste idim kusura bakma,canim doktara gitsen,dis agrisi zordur
inş canım olur bu ay takma kafana allah ne yaazdıysa o olur elimizden gelen yokkızlar ben adet oldum hakkımzda hayırlısı hayırlı zamn deyilmiş demekki ALLAHIM İNŞALLAH bu ay nasip eder cok üzgünüm
aaa allah uzun ömür versin canım analı babalı büyütün hayırlısıyla ay amin inşallah allah bizede nasip eder canımselam kızlar nasılsınız
ben 4 martta normal doğumla oğlumu kucağıma aldım sancı çekerken hepinize dua ettim rabbim kabul eder inşallah
allahım hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin inşkızlar hamileyimmmm darısı olmayanlara kızlar kafama takmadığım ay kaldım bu söze inanmıyodum doğruymuşdün bebişin kesesini gördük rabbim hepinizin gönlüne göre versin peş peşe hamile kalın rabbimin izniyle aminn çok dua edicem ebrar kardeşim bide kardelen sizler aklıma geldiniz :44: diğer arkadaşlarlada konuştum çok ayetel kürsü okumuştum sizlere rabbim yardımcınız olsun
canım geldiğine çok sevindimbundan sonra burdasın inş demi hoş geldin canımhayy ben şansımaevimdeyim netim geldi ama karular ortada yok hepinizi çok özledim...şaka bi yana bende kalamıcam zaten şuanda...eşim 9 buçukta fln geliyo yemegi hazır ettim ama caaanım dizim aşk ve ceza başladı.öpüldünüz canlar..
hee unutmadan son sayfaya bakabildim sadece..kubi arkadasımız hamileymiş ALLAHIM tamamına erdirsin saglıkla kucagına al canım...darısı tüm arkadaslarıma.
ayyy iyiki doğdun canım allah bidaki doğum gününde bebişinle birlik te olmayı nasıp etsin inşalahkızlar bugün benim doğum günümmmm
hızla ilerliyor zaman, yaş geçiyor, her doğum günüme yada evlilik yıldönümüne bebişle girmeyi hayal ediyorum hep, inşaallah bu hayalimiz tez zamanda gerçek olur...
burdayım canım nasılsınToplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
Duru_+ way
nerdsinizzzzzzzzzz?
star0635,lagrima,KAYRAM29,Duru_,way,
iyi akşalar kızlar
canımm kayramm yazmadım sana çok yogundum msn açık değill
yan yatarsa problem yok diğer türlü horluyo uykuya daldıysam önemli değil duymuyom bile.rahatsız edecek kadar yüksek sesli değil şükür.ama gece ya elini ya bacağını atıyo zıplıyom yerimden.bi bağırıyom oda korkuyo.geçen elini bi attı böbreklerim gitti kesin dedim.ben 50 kiloyum o 94 korkuyom ister istemez kazara gidecem diye.
kızlar bende çıkıyorum.toto acıdı azcık uzun süre oturmaya gelemiyom pek.hepinizi öptüm.hoşçakalın.yarın profumdan güzel haberler almak ümidi ile gidiyorumm :79:
valla bir kez daha üzüldüm şimdievet canım hemde çok zor zaten bir acıklı bölüm önüme geçerse es geçicem yosksa çok üzülüyorum aglıyorum bu arada sizden sonra dişim kudurdu neler denemedimki sormayın dişimi sirkeyle ve karbonat ve tuzla gargara yaptım nafile ilaç içtim kesmedi karanfil yagı sürdüm olmadı karanfil kurusu koydum kesmedi sıcak koydum kesti komsu apseli dişe koyma kudurur dedi sonra soguk koydum geçti biraz durdum ısınınca gene başladı evde fuır döndüm ne yaptıysam çare degil yani benim halimi anca rabbim anlar şifa verir hamile arkadaşım vardı dedi sarımsak döv koy olmadı sogan koy olmadı dedim acile gideyim dedi bende çok gittim geri yolladılar apseli dişe önce antibiyotik veririler sonrada çaresine bakarlar diçem ama dedi mecbursun 9 ay çekmeye ne olur benim halim dişlerim perişan daha fikri olan varsa söylesin ne olur onuda deneyim yaw çok fenayımanacım fır döndü peşimde inanın açısından yemek bile yiyemedim utanmasam 30 yaşında kadın aglıcektim he bildigim dualarıda okudum nafile
kızlar altakilere iyi akşamlar diyorum sizlerle yazışıcam ama kardeşim yatıcak allahıma emanet olun işşallah
Canım benim hadi bismillah,hayırlısı olsun inşallahKızlar yarın bakalım napıcaz önce androlojiye ordanda kendi doktorumla aşılama işini konuşucaz bakalım ne diyecek inanın heyecanlıyım.Yarın akşama kadar giremem öpüyorum sizleri.
günaydın arkadaşlar herkese
size bişi sorucam ama yine klmse cevap vermeyecek sanırımm
Adetim normalde 5 gün sürüyo dördüncü günümden itibaren 5 gündür kahverengi akıntım oluo bunun anlamı ne olabilir doktora gitsem mi acaba hiç böle bişi yaşadınız mı lütfen bu sefer cevap verin doktora gitmekten nefret ediorum
Ladinay sevtunumun dediklerine kulak ver bacım aynı şekilde düşünüyorum ben deevt bebekim apseli diş eşim bir tanede çürümüş dedibu arada antiboyotik verdi doktor acaba dişe etkisi olurmu bebekim ya kız sana zahmet gelde bir dokundur dişime belkim geçer ekmekle zeytini sımsıkı dişe koyup sıkıyomuşun birde onu deniyim bari bu arad gribim ilaçlardanmı nedir iyi az okadar kötü degilim allahıma şükürler olsun ama biraz bulantım var ya açlıktan ya bebekten eşim dedi ne oluyo midem bulanıyo dedim yaşasın dedi benim koçum annesinin midesinide bulandırıyormuymuş dedi adam üzülücegine seviniyo delümüdür nedür
bak canım neden öyle diyosunki burası hiç bir topige benzemez cevap verilmiyosa ya bilmedikleri içindir yada bakmadıkları içindir sen şunu söyle önce nekaraddır oluyobu akıntı birde hiç daha önce oldumu adetin günündemi oldu bebek düşünüyomuydum ona göre cevap alırsınşimdi bebek istiyorum korunmuyorum dersin ilk defa oldu dersin adetim düzenliydi dersin anlarım ondan sonra bakarız elimizdekilere şimdi 2 olasılık var olabilir ya hamilesindir üstünü görmüşündür benim gibi yada stersten adet olamamışındır sonradan az gelmiş olabilir bazen bended oluyodu şimdi seçenekleri sundum sana sen bir cevabı yaz bizde sana güzel cevaplar verelim ne dersin tatlım demi yani test yap eger kendinden şüphe ediyosan neden korkuyosunki doktordan bende çok korkuyorum ama ölümün ecele faydası yok biliyosun anladın sen onu allahım saglıklı bebekler nasip etsin:86:
canım bende iiyim işte biraz hasta oldum 2 gündür gelemiyordum neler yapıyorsun
inş canım olur bu ay takma kafana allah ne yaazdıysa o olur elimizden gelen yok
aaa allah uzun ömür versin canım analı babalı büyütün hayırlısıyla ay amin inşallah allah bizede nasip eder canım
allahım hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin inş
canım geldiğine çok sevindimbundan sonra burdasın inş demi hoş geldin canım
ayyy iyiki doğdun canım allah bidaki doğum gününde bebişinle birlik te olmayı nasıp etsin inşalah
burdayım canım nasılsın
iyi aksamlar canım nasılsın
Nice yıllara sağlıkla ve sayısız mutluluklarla ulşman dilğiyle bacım doğum günün kutlu ve mutlu olsunkızlar bugün benim doğum günümmmm
hızla ilerliyor zaman, yaş geçiyor, her doğum günüme yada evlilik yıldönümüne bebişle girmeyi hayal ediyorum hep, inşaallah bu hayalimiz tez zamanda gerçek olur...
bende öyle içmedim içmeyide Rabbim göstermesnde ne bileyim aklıma geldi öyle.. alternatifler düşünüyorum ama bilmiyorum bu arada anneanne oldum :)))) içim bir tuhaf :))
bende bebek yok... hamsterlerim vardı doğurmuş... içim bi tuhaf oldu..kurban olduğum Rabbim farederim bile doğurdu bende tık yok... bir fare kadar olamadım yafff5 6 tane torunum oldu
Ya hic bebegim olmazsa!
Ilk aylar bir cok insan gibi hamile kalabilecegini saniyorsun. Sonra galiba bir sorun var deyip daha cok itina gosteriyorsun.. Umudunu kaybetmiyorsun. Sonra arastirmaya basliyorsun.. :uhm:Hmm ilk bir sene! O bir senede geciyor.. Basliyor icini korkular sarmaya, ama hala umutlusun! Ovulasyon gunlerini takip ediyorsun.. 1 ayda, 6 gun daha sanslisiniz! Her ay ayni sey o alti gunu bekliyorsunuz.. Acaba bu kez??? Ve her ayda hemile oldugunu saniyorsun..CADIARZU Hmm midem bulaniyor, biraz karnimda kramplar var, acaba basimda donuyormu, ya o metal tat neden yok! Gunum gecerse hamileyim kesin:CüvCüv: Test yapiyorsun, iki cizgi yine yok.. Ama yok bu kezde olmadi.. Olsun gelecek ay var, uzulme sakin olacak diyorsun..Umudunu kaybetmiyorsun..:Saruboceq: Doktorlar, testler, muayneler, hsh, laparoskopi...beklemek..beklemek ve beklemek.. ve belki daha asilama, tup bebek, ilaclar.. ??? mafoldumben Ve bunlari kimseyle paylasamiyorsun, cunku bu bir ayip coguna gore.. Esin uzulmuyormus gibi yapiyor, ama belki senden daha fazla uzuluyor ve gostermiyor..Ama yinede umudunu kaybetmiyorsun.. Dualar, sogan kuru, incir kuru vs..
bir cok zamanini bir sey bulmak umuduyla internette geciriyorsun.. Acaba birileri cozum buldumu diye.. Sonra hep agliyorsun.mafoldumben Her yerde hamile insanlar, bebekler, cocuklu aileler, gozlerinin icine bakan bebekler.. Agliyorsunmafoldumben. Soruyorsun YA HIC BEBEGIM OLMAZSA! Sonra diyorsun, Allah in takdiri mi? Belki bir sinavdir diyorsun.. Yine karar vermisken uzulmemeye, soruyor birileri neden bebek yok diye??? Bende bilmiyorum diyemiyorsun.
Yine bir ay, yeni umutlarim var:ecrin_bebek:
Bebegimizin ismi hazir.
Dogum karti icin siiri hazir.
Hirkasi hazir.
Odasinin dekoru hazir.
Annesi hazir, babasi hazir..
Yuvasi hazir.
Bir tek O yok..
Agliyorum.. Ama inaniyorum geleceksin bir gun..
Sevgiler..
Paylasmak istedim..
hepinize güzel birgün diliyorum
ben pek iyi değilim keyfim yok
kardeloşdan malesef iyi haber almadım
kader kader
Bacım herşey de bir hayır vardır biliyorsun yeni dönemin hayırlı uğurlu olsun bebikimağlama kız,benide ağlatcan,ben iyiyim,aldım incirlerimi,geldim evime,yeni ay,yeni umut napalımdevam
gecmıs olsun canım allah sıfa versıncanlarım hepinizi çok ama çok özledim nasılsınız ben çok iyiyim işlerimi bitirdim annem ameliyat oldu şükür kazasız belasız 10 gündür yanındaydım dün gece geldim eve inşşşş sizlerde iyisinizdir geçmişe hiç bakmadım ne olur kusuruma bakmayın hepinizi öpüyorum allahıma emanet olun hayırlı geceler
oo gezentı senıııı demek haftada ıkı gun heeeeeeeeeeeeeeeeAl benden de o kadar bacım keşke bütün bağımlılıklar bu kadar güzel olabilse böyle bağımlılığa can kurban
Ben de msn le ikisini aynı anda kullanamıyorum bir tarafa takılsam diğer tarafa geç kalıyorum ayıp ediyormuşum gibi geliyor :44::44:
Ben burdayımmmmm ne firesi kız kovsanızda gitmem geç buldum çabuk kaybettim olur beni fireden saymayınKız bacılar işin özeti şu iki tane güne girdim,bir bizim burda hatunlar bir fason işi bulmuşlar hadi sende katıl bize dediler hadi dedim gün paralarını bari öyle çıkarıyım evin işi gün işi fason işi anam ben yusuf yusuf oldum hiç birşeyi vaktinde yetiştiremiyorum..ama böyle olmaz birilerinden feragat etmem lazım bunalıma giricem böyle devam edersem Velhasıl kelam sizlerleyim fıstıklarım
tekrar gelir misin bilmiyorum ama pek keyfim yoktu sayfa açık kaldı,ben orda burda sörf yaptım canım,menagon kullandım ben.kardelencim kusura bakma son sorum olucak cevaplarsn sevinirim yumurtalarını hangi iğneyle büyütüldü
inşallah en ksıa zamanda gelir kardelencim.lagrima SeLiNa23 kardelen5233 kardelenbhr trakya egal
merhaba arkadaşlar nasılsınız Ankara süper 1 metreye yakın var buralarda çıktım kartopu oynadım bi güzel.
Kardelencim inşallah diğer aylara gelir bebeğin hayırlısıyla bizim için gelmesi kadar sağlıklı olması da önemli malum.Önemli olan sağlıklı sıhhatli bir şekilde o süreci yaşamak.Önümüzdeki aya inşallah gelir afacan
inşallah hakkımızda hayırlı olan,bebeğimizin olmasıdır selina cım.selam kızlar ben geldim.
öncelikle kardelen profum Rabbim hakkında hayırlısını versin inş.sanırım çok kafaya takıyoruz herşey çok iyi olsa bile olmuyo bebek.bir tanıdığımdan örnek vermek istiyorum.(ben ne kadar uyguluyorum malum)ama uygulayabilen kazanıyo.kadın ve erkek her kontrolü yaptırdığı halde 9 senedir hiç hamile kalamamış.hiç bir sorun engel hiçbişey yok.sebepsiz infertilite yani.aşılama tüp bikaç kez denemişler olmamış.ve herşeyden umutları kesilmiş anlamışlar asla çocuklarının olmayacağını.ve 2 ay içinde hamile kalmış.haziranda doğum yapıcak inş.düşünmek ve stres yapmak herşeyi mahvediyor ya.inş bebişin seni çok bekletmez.
nanelişeker doğum günün kutlu olsun canım.yeni yaşında bebişin çok bekletmeden gelsin inş.
kayram canım arkadaşlık talebini diyorsan bikaç gün oldu ben onu kabul edeli.
ebrar abla canını sıkma lütfen Rabbim en kısa zamanda cümlemizi sevindirsin inş.
sevtun gel anam dişine bi yumyuk atimm dün gördüm tv de boks maçındabelkim geçer doğal yoldan köklemiş oluruz
kar var diye bugun pazara da gitmedim.bikaç pazar malzemesi için düşüpte totoyu kırmayalım diye korktum.
lagrima kardelen5233 kardelenbhr trakya egal nasılsınız kızlar.
kardelen49 canım ben iyiyim pinekledim bütün gün evde.sen nasılsın?
sende,hepinizde herşeyin en iyisine layıksınız boncuk cum,rabbim güldürsün yüzümüzü bebeklerimizle inşallah.canım arkadasım benım sen herseyın engüzeline enıyısıne layıksın ALLAHIM büyük elbet bızde görcez o pozıtıflerı ınsallah bızde alıcaz yavrularımızı kucaklarımıza ve ınsallah bu güzel anlar cok yakındır
ebusum sarj bıttı cnm ya gec geldı elektrıkte kusurabakma pat dıye cıktım
malesef tek çizgiyi,en keskininden gördüm duru cum,kısmetim değilmişCanım merhaba pozitif düşünceye sahip olman ne güzel,allah tez zamanda yeniden meleğine kavuştursun seni inşallah..Senin de geçmiş olsada kadınlar günün kutlu olsun
Geçti ama olsun hergün hatun kişilerin günü olsun,Seninde kutlu ve mutlu olsun canım
bülbülü altın kafese koymuşlar vatanım demiş,insanın evi gibisi yok değil mi canımseninde geçmiş kadınlar günün kutlu ve mutlu olsun bacıcım
Ne güzel bir haber Allah hayırla tamamına erdirsin kucağında görmeyide nasip etsin canım
İnşallah iki kırmızı çizgiyi görürsün bacı o testlerde inşallahhh
Yazık ixire okuyonmu bacııı okuyorsan kocamannnnnnnnnn öpüyorum senii
hımmm,güzelmiş.bebeğimin olmaması eğer bir dertse ben Derdimi seviyorum..Biliyorum ki derdimi veren de beni seviyor ''Seven ,sevdiğinin nazını ölçüyor'' Sevilen çekmesin de neylesin ..!!
geçmiş olsun hiranur cum,hoş geldin aramıza tekrardan.canlarım hepinizi çok ama çok özledim nasılsınız ben çok iyiyim işlerimi bitirdim annem ameliyat oldu şükür kazasız belasız 10 gündür yanındaydım dün gece geldim eve inşşşş sizlerde iyisinizdir geçmişe hiç bakmadım ne olur kusuruma bakmayın hepinizi öpüyorum allahıma emanet olun hayırlı geceler
sen hala iyileşemedin mi kıssssss:2:kızlar ben kactım herkese iyi aksamlar hastayım fazla kalamadım kusura bakmayın hepinizi öptüm by
canım önemli değil yaa benimde işim olduğundan çıktımBacıcım sana da hayırlı akşamlar ben geçmişte kaldım geç farkettim kusuruma bakma ne olur
Canım benim nasılsın ben iyiyim çok şükür dünya halleri işte geçmişe takılıp kaldım göremedim kusuruma bakma
Tuhh kaçırdım mı bacıcımm Allah kolaylık versin birtanem
amin canım inşallah hepimiz kavuşalım bebişlerimizeAminnnn bacım aminnn
Allah kabul etsin canım
Oy kıyamam sana rabbim inşallahhhh tez zamanda yüzünü güldürsün güzel bacım
sorma yaa hayır gitsin elektriklerde donuyo insan kombi çalışmayıncaiyiyiz canımcım sen nasılsın?? ewet ya ankara felaket... memurlara neden tatil yok yaa...kocacım mahfolmuş işe gidene kadar..bende dısarı çıktım bacaklarım 2 ye ayrıla ayrıla dolaştım geldim :)
iyi akşamlarr.rr dün gece de dizimin enheyecanlı yerinde bizim elektrikler gitti 1 saat sonra geldi sinirr olmuştum bende....
amin.. tabiki hayırlısı bakalım.. yarın hastaneyede gitcem bakalım gçreceğiz neler oluyor içerde :)
canım ya bu dert varya zengin derdi ne paralar harcadık yaa sende baya para vermişsinHadi hayırlısı olsun canım benim
Valla Allah razı olsun bacım tüm detaylarıyla yazmışsın bravo valla ...Evet şimdi maddi anlamda çok daha rahat ben o yıllarda 1o milyar para harcamıştım bir deneme için :44:
Rüyaların hayır olsun inşallah bacım,güzel haberlerin müjdecisi olsun inşallah bu rüyalar...
Şifa olsun bacım dişinde ağrıyormuş valla diş ağrısı çok kötü olmuş bu dönemde Allah yardımcın olsun .
Allah analı babalı büyütsün canım ..Rabbim bahtını güzel eylesin
bebeğimin olmaması eğer bir dertse ben Derdimi seviyorum..Biliyorum ki derdimi veren de beni seviyor ''Seven ,sevdiğinin nazını ölçüyor'' Sevilen çekmesin de neylesin ..!!
canım demek döndün özledik seni yaacanlarım hepinizi çok ama çok özledim nasılsınız ben çok iyiyim işlerimi bitirdim annem ameliyat oldu şükür kazasız belasız 10 gündür yanındaydım dün gece geldim eve inşşşş sizlerde iyisinizdir geçmişe hiç bakmadım ne olur kusuruma bakmayın hepinizi öpüyorum allahıma emanet olun hayırlı geceler
ay sorma canım bende aynıyım inanki yetişemeyince ayıp ettiğimi düşünüyorum yetişmeye kalkıncada başım feci ağrıyoAl benden de o kadar bacım keşke bütün bağımlılıklar bu kadar güzel olabilse böyle bağımlılığa can kurban
Ben de msn le ikisini aynı anda kullanamıyorum bir tarafa takılsam diğer tarafa geç kalıyorum ayıp ediyormuşum gibi geliyor :44::44:
Ben burdayımmmmm ne firesi kız kovsanızda gitmem geç buldum çabuk kaybettim olur beni fireden saymayınKız bacılar işin özeti şu iki tane güne girdim,bir bizim burda hatunlar bir fason işi bulmuşlar hadi sende katıl bize dediler hadi dedim gün paralarını bari öyle çıkarıyım evin işi gün işi fason işi anam ben yusuf yusuf oldum hiç birşeyi vaktinde yetiştiremiyorum..ama böyle olmaz birilerinden feragat etmem lazım bunalıma giricem böyle devam edersem Velhasıl kelam sizlerleyim fıstıklarım
ay evet yaa dilimde tüy bitti ama değdi gerçi bi kartopu oynuyamadım okadar yağmadıkiMerhaba canım hayırlı olsun netin
Bacıcımm söyleye söyleye yağdırdın kar'ı
canım nasıl oldun daha iyiin inşallahkızlar ben kactım herkese iyi aksamlar hastayım fazla kalamadım kusura bakmayın hepinizi öptüm by
‎13 Yaşında " Anne Ne Var ! "
16 Yaşında " Anne Beni Rahatsız Etme ! "
18 Yaşında " Bu Evden Gitmek İstiyorum ! "
25 Yaşında " Haklıydın Anne "
30 Yaşında " Annemin evine dönmek istiyorum "
50 Yaşında " Annemi kaybetmek istemiyorum "
70 Yaşında " Annem eğer burda olsaydı benim için herşeyi yapardı "
öyle duru cum,napalım,boynumuz kıldan ince,beklicez ve uğraşıcaz.Nice yıllara sağlıkla ve sayısız mutluluklarla ulşman dilğiyle bacım doğum günün kutlu ve mutlu olsun
Hayırlı uğurlu olsun canım
Evet gerçekler çoğu zaman can yakıyor ama,üzülmenin faydası yok fıstıklar yaradan uygun gördüğünde inşallah güzel şeyler olacak inancınız ışığınız olsun canlarım benim...
Bacım herşey de bir hayır vardır biliyorsun yeni dönemin hayırlı uğurlu olsun bebikim
merhaba arkadaşlar herkes toplanmış nasılsınız bakalım
canım nasılsın?dimek eşin yok iyi bunu değerlendirelim ovakitgecmıs olsun canım allah sıfa versın
oo gezentı senıııı demek haftada ıkı gun heeeeeeeeeeeeeeee
ebosum yaa sen gelmısınn oleyyyy kardelosum da gelmıs esım nobette ben burdayım hehe bu arada ablacım sen oglen burdayken benım adımm alttaymıs ama ben cıkmıstım coktan sen yoktun nasıl oldukı o
buarada kardelen49 dimek bensiz kartopu oynadın küstüm sana haberin olsun insan çağırmazmı arkadaşını
canlarım hepinizi çok ama çok özledim nasılsınız ben çok iyiyim işlerimi bitirdim annem ameliyat oldu şükür kazasız belasız 10 gündür yanındaydım dün gece geldim eve inşşşş sizlerde iyisinizdir geçmişe hiç bakmadım ne olur kusuruma bakmayın hepinizi öpüyorum allahıma emanet olun hayırlı geceler
Çokkkkkk doğru çokkk paylaşım için teşekkürler bacım ...
ah canım yaa buralarda olsan çağırmazmıydım gömerdim seni kara tren yapardık naylonlarımızı alıp
geçmiş olsun canım iyidir inşallah annen şimdi sende Allah'a emanet ol
canım nasılsın?dimek eşin yok iyi bunu değerlendirelim ovakit
valla bilmem oluyo öyle canım çıkış yaptıkdan sonrada gözükebiliyo sorun yok
hoşgeldin tatlışım nasılsın dimek bugün kar keyfi yaptın alacağın olsun yaz bikenara ankaraya gelince alıcam hesabını
valla öyle oldum galiba bacımgecmıs olsun canım allah sıfa versın
oo gezentı senıııı demek haftada ıkı gun heeeeeeeeeeeeeeee
ebosum yaa sen gelmısınn oleyyyy kardelosum da gelmıs esım nobette ben burdayım hehe bu arada ablacım sen oglen burdayken benım adımm alttaymıs ama ben cıkmıstım coktan sen yoktun nasıl oldukı o
Sonradan okudum bacım canın sağolsun yeni dönemde inşallah ....tekrar gelir misin bilmiyorum ama pek keyfim yoktu sayfa açık kaldı,ben orda burda sörf yaptım canım,menagon kullandım ben.
inşallah en ksıa zamanda gelir kardelencim.
inşallah hakkımızda hayırlı olan,bebeğimizin olmasıdır selina cım.
sende,hepinizde herşeyin en iyisine layıksınız boncuk cum,rabbim güldürsün yüzümüzü bebeklerimizle inşallah.
malesef tek çizgiyi,en keskininden gördüm duru cum,kısmetim değilmiş
hımmm,güzelmiş.
geçmiş olsun hiranur cum,hoş geldin aramıza tekrardan.
sen hala iyileşemedin mi kıssssss:2:
canım önemli değil yaa benimde işim olduğundan çıktım
amin canım inşallah hepimiz kavuşalım bebişlerimize
sorma yaa hayır gitsin elektriklerde donuyo insan kombi çalışmayınca
canım ya bu dert varya zengin derdi ne paralar harcadık yaa sende baya para vermişsin
ama elde var sıfır nasip işte inşallah gerek kalmaz bidaha canım
çok güzel yaa bayıldım
canım demek döndün özledik seni yaa
anneciğine çok geçmiş olsun iyi olmasına sevindim
ay sorma canım bende aynıyım inanki yetişemeyince ayıp ettiğimi düşünüyorum yetişmeye kalkıncada başım feci ağrıyo
kuzum aslında fire derken olmadığından dedim yani bırakmıyacağını biliyom sen bıraksanda biz bırakmayız seni güzel yüreklim
demek yoğundun buara allah kolaylık versin neyle mutlu oluyosan onu yap bence canım
ay evet yaa dilimde tüy bitti ama değdi gerçi bi kartopu oynuyamadım okadar yağmadıki
canım ben istiyorum bakma bencillik ediyorum işe güce gidenlere zor olur hayılısı olsun diyim
ama tadıda başka oluyo
canım nasıl oldun daha iyiin inşallah
buarada duayı hatırlt demiştin hatırlatıyım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?