Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bende nisan sonu dönem türkiyeye dolayısıyla ankaraya da tabiki görüşürmüyük ben iki kişi olcam ama yoksa dönemem türkiyeye

ay kıyamam ya çok yoruldun gözlerin ağrımıştır ben çıktığımda burdaydın hala geçmişle boğuşuyosun ama gerçekten kutluyorum seni es geçmediğin için
evet bende yapamam öyle yoğunluk yoruyo benide inanki yaş kemale erdi napalım
buarada benim msnde öyle maşallah

durucum ayrıca çok incesin canım okadar geçmişi okuyup cevap verdin helal sana bunu hakettin sen bacım

Güzel bir çayı hakettim dimi bacımmm
Şaka bir yana gelişmeleri merak ediyorum pür dikkat okuyorum seve seve bacım,
bu arada gözden kaçırdığım bir şey yada arkadaşlarım olduysa aflarına sığınıyorum.yüreğim sizlerle canlarım...
Şimdi bir fincan çay alıp geliyim ben aranıza bekleyin beni anacımmm

yine kayboldun gebertürüm seni bak
geldim geldim,hem bu akşam yaralı bi kuşum ben,kızma bana:78:
bende nisan sonu dönem türkiyeye dolayısıyla ankaraya da tabiki görüşürmüyük ben iki kişi olcam ama yoksa dönemem türkiyeye

inşallah kayra cım
kızlar ben çay almaya gidiyorum,geri dönene kadar abartmayın sayfaları lütfen.

ah ah arkadaşın burda kar krizine girdi sen tadını çıkar olacak işmi
şaka biyana iyi yapmışsın buarada nisan sonu geliyorum inşallah bişey çıkmazsa

aaaaaa süper inşallah görüşürüz bekliyorum sabırsızlıkla düğün tarihi belli oldumu

ooo hemde tavşankanı canım afiyet şeker olsun
ya aslında öyle oluyo insan merak ediyo sonuçta burda bişeyler paylaşıyoruz es geçmemek gerek
seni bekliyoruz bıraktığın yerde canım

ne guzel isim böyle,rabbim haayirli evlatlar versin insallah canim

allahta seni guldursun selinacim,gözumden yas geldi gulmekten

canim benim ya,rabbim sifa versin insallah

Kızlar yarın bakalım napıcaz önce androlojiye ordanda kendi doktorumla aşılama işini konuşucaz bakalım ne diyecek inanın heyecanlıyım.Yarın akşama kadar giremem öpüyorum sizleri.

canim allah yardimcin olsun,iyi haberler ile gel insallah

canim cok fazla bilgim yok,insallah bebis vardir

canim dogum gunun kutlu olsun,dilerim yeni yasina bebeginle girmek nasip olur

bende bebek yok... hamsterlerim vardı doğurmuş... içim bi tuhaf oldu..kurban olduğum Rabbim farederim bile doğurdu bende tık yok... bir fare kadar olamadım yafff 5 6 tane torunum oldu

demek hamsterlerin var,nasil,besliyorsun onlari evde kizzzhayirli olsun bakalim

sözlerimin kifayesiz kaldigi yer, paylasim icin cok tesekkurler

insallah pelincim insallah

hepinize güzel birgün diliyorum
ben pek iyi değilim keyfim yok
kardeloşdan malesef iyi haber almadım
kader kader

ağlama kız,benide ağlatcan,ben iyiyim,aldım incirlerimi,geldim evime,yeni ay,yeni umut napalımdevam

kardelencim hakkinda hayirlisi olsun,insallah birdaha ki ay rabbim yuzunu guldursun,ümit ettiklerine nail eylesin,vardir bir hayir

cok dogru canim,tebrikler paylasim icin

Selam dünya güzelleri nasılsınız ?

aleykum selam durucum,nasilsin?merak ettik seniii

daha tam toparlanmaya baslamadik durucum ama stresli isler bunlar,diger evin tadilati gerci biz yaptirmiyoruz ama,beynilmeye gidiliyor boya,laminert vs vs..allah razi olsun canim.elinden geliyor ise cok guzel durucum,ama benim elimden gelmez pek,hamarat degilim yanii

demek 2 tane gunun var,benimde var aslinda hic tarzim degil ama maksat gezmek olsun diye gidiyorum,

kızlar ben kactım herkese iyi aksamlar hastayım fazla kalamadım kusura bakmayın hepinizi öptüm by

canim gecmis olsun,önemli birseyin yoktur insallah:26:

geldim geldim,hem bu akşam yaralı bi kuşum ben,kızma bana:78:

inşallah kayra cım
kızlar ben çay almaya gidiyorum,geri dönene kadar abartmayın sayfaları lütfen.
yaralı kuş filan değilsin ozaman hepimiz öyleyiz
buarada pilav nasıl olmuş
aaaaaa süper inşallah görüşürüz bekliyorum sabırsızlıkla düğün tarihi belli oldumu

evet kuzum belli oldu biri 30 nisan biri 7 mayıs naapcam bilmiyorum birinden birinde olamıycam ama karar vermesi zor biraz

Durucum merhaba seninle tanışamadık iyice.Aslında arkandan enerjine hayran olduğumu söyledim arkadaşlara halada aramızdasın memnun oldum.

# ebrar_53+
# kardelen49
# kardelen5233+
# Duru_+
# KAYRAM29+

selamun aleykum arakadaslarimnasilsiniz??:26::26:

yaralı kuş filan değilsin ozaman hepimiz öyleyiz
buarada pilav nasıl olmuş

evet kuzum belli oldu biri 30 nisan biri 7 mayıs naapcam bilmiyorum birinden birinde olamıycam ama karar vermesi zor biraz

arada bişey yokmuş,bi hafta kalıver nolcek ki,hem tatil olur senin için.
pilavımda,diğer yemeklerimde süperdi bu akşam,kendimi bi atmışım mutfağa,iki kişiye on kişilik yemek yapıp çıkmışım.:86:

hosbulduk ebrarim,iyiyim canim cok sukur,ya sen nasilsin??evet karsilastik canim,dun agiz tadi ile muhabbet edemedik,ettirmedi benim heruff

bugun evde yanlizim,ohhhhh deymeyin keyfimeee

ohhh yaa deyme keyfimize kayranında yok kocişi bolca muhabbet edelim benim 1 saatim var
buarada bende iyiyim şükür

öylede kanka benim koca bırakmaz çok zor ankarada tatil nasıl olur bilememde
hee iyi bari pilavı düşünüp durdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…