evet kuzu eşim yok bencede degerlendırelımmmm
ay kıyamam ya çok yoruldun gözlerin ağrımıştır ben çıktığımda burdaydın hala geçmişle boğuşuyosun ama gerçekten kutluyorum seni es geçmediğin içinvalla öyle oldum galiba bacım
merhaba canım gözlerim kızardı ancak çıktım geçmişten sağol sen nasılsın
Sonradan okudum bacım canın sağolsun yeni dönemde inşallah ....
Nasip bacım ya inşallah....
geçmişten yeni çıkabildim bacım msn açık olsa mümkün değildi okumam benim liste çokkk uzun orada..
canımsın sağol güzel bacım çok iyisin,ben böyle aşırı faal durumlara gelemem bakma yaptım birşeyler.Fakat en kısa zamanda bırakırım bir kaçını aaa şimdiden stres oldum valla hayatım çorbaya döndü :)
durucum ayrıca çok incesin canım okadar geçmişi okuyup cevap verdin helal sana bunu hakettin sen bacım
bende nisan sonu dönem türkiyeye dolayısıyla ankaraya da tabiki görüşürmüyük ben iki kişi olcam ama yoksa dönemem türkiyeye
geldim geldim,hem bu akşam yaralı bi kuşum ben,kızma bana:78:yine kayboldun gebertürüm seni bak
bende nisan sonu dönem türkiyeye dolayısıyla ankaraya da tabiki görüşürmüyük ben iki kişi olcam ama yoksa dönemem türkiyeye
ah ah arkadaşın burda kar krizine girdi sen tadını çıkar olacak işmi
şaka biyana iyi yapmışsın buarada nisan sonu geliyorum inşallah bişey çıkmazsa
Güzel bir çayı hakettim dimi bacımmm
Şaka bir yana gelişmeleri merak ediyorum pür dikkat okuyorum seve seve bacım,
bu arada gözden kaçırdığım bir şey yada arkadaşlarım olduysa aflarına sığınıyorum.yüreğim sizlerle canlarım...
Şimdi bir fincan çay alıp geliyim ben aranıza bekleyin beni anacımmm
ohh iyi olmuş cnm ya arada mekan değişikligi iyi geliyo insana.
birsoşş isme karar verdin galiba cnm hayırlısı inşallah...bizde olmayan çocuga karar verdik 1 hafta kadar önceYUNUS EMRE...nasıl?emrenizi çalmışık ama idare et.
yan yatarsa problem yok diğer türlü horluyo uykuya daldıysam önemli değil duymuyom bile.rahatsız edecek kadar yüksek sesli değil şükür.ama gece ya elini ya bacağını atıyo zıplıyom yerimden.bi bağırıyom oda korkuyo.geçen elini bi attı böbreklerim gitti kesin dedim.ben 50 kiloyum o 94 korkuyom ister istemez kazara gidecem diye.
evet canım hemde çok zor zaten bir acıklı bölüm önüme geçerse es geçicem yosksa çok üzülüyorum aglıyorum bu arada sizden sonra dişim kudurdu neler denemedimki sormayın dişimi sirkeyle ve karbonat ve tuzla gargara yaptım nafile ilaç içtim kesmedi karanfil yagı sürdüm olmadı karanfil kurusu koydum kesmedi sıcak koydum kesti komsu apseli dişe koyma kudurur dedi sonra soguk koydum geçti biraz durdum ısınınca gene başladı evde fuır döndüm ne yaptıysam çare degil yani benim halimi anca rabbim anlar şifa verir hamile arkadaşım vardı dedi sarımsak döv koy olmadı sogan koy olmadı dedim acile gideyim dedi bende çok gittim geri yolladılar apseli dişe önce antibiyotik veririler sonrada çaresine bakarlar diçem ama dedi mecbursun 9 ay çekmeye ne olur benim halim dişlerim perişan daha fikri olan varsa söylesin ne olur onuda deneyim yaw çok fenayımanacım fır döndü peşimde inanın açısından yemek bile yiyemedim utanmasam 30 yaşında kadın aglıcektim he bildigim dualarıda okudum nafile
kızlar altakilere iyi akşamlar diyorum sizlerle yazışıcam ama kardeşim yatıcak allahıma emanet olun işşallah
Kızlar yarın bakalım napıcaz önce androlojiye ordanda kendi doktorumla aşılama işini konuşucaz bakalım ne diyecek inanın heyecanlıyım.Yarın akşama kadar giremem öpüyorum sizleri.
günaydın arkadaşlar herkese
size bişi sorucam ama yine klmse cevap vermeyecek sanırımm
Adetim normalde 5 gün sürüyo dördüncü günümden itibaren 5 gündür kahverengi akıntım oluo bunun anlamı ne olabilir doktora gitsem mi acaba hiç böle bişi yaşadınız mı lütfen bu sefer cevap verin doktora gitmekten nefret ediorum
kızlar bugün benim doğum günümmmm
hızla ilerliyor zaman, yaş geçiyor, her doğum günüme yada evlilik yıldönümüne bebişle girmeyi hayal ediyorum hep, inşaallah bu hayalimiz tez zamanda gerçek olur...
bende bebek yok... hamsterlerim vardı doğurmuş... içim bi tuhaf oldu..kurban olduğum Rabbim farederim bile doğurdu bende tık yok... bir fare kadar olamadım yafff5 6 tane torunum oldu
Ya hic bebegim olmazsa!
Ilk aylar bir cok insan gibi hamile kalabilecegini saniyorsun. Sonra galiba bir sorun var deyip daha cok itina gosteriyorsun.. Umudunu kaybetmiyorsun. Sonra arastirmaya basliyorsun.. :uhm:Hmm ilk bir sene! O bir senede geciyor.. Basliyor icini korkular sarmaya, ama hala umutlusun! Ovulasyon gunlerini takip ediyorsun.. 1 ayda, 6 gun daha sanslisiniz! Her ay ayni sey o alti gunu bekliyorsunuz.. Acaba bu kez??? Ve her ayda hemile oldugunu saniyorsun..CADIARZU Hmm midem bulaniyor, biraz karnimda kramplar var, acaba basimda donuyormu, ya o metal tat neden yok! Gunum gecerse hamileyim kesin:CüvCüv: Test yapiyorsun, iki cizgi yine yok.. Ama yok bu kezde olmadi.. Olsun gelecek ay var, uzulme sakin olacak diyorsun..Umudunu kaybetmiyorsun..:Saruboceq: Doktorlar, testler, muayneler, hsh, laparoskopi...beklemek..beklemek ve beklemek.. ve belki daha asilama, tup bebek, ilaclar.. ??? mafoldumben Ve bunlari kimseyle paylasamiyorsun, cunku bu bir ayip coguna gore.. Esin uzulmuyormus gibi yapiyor, ama belki senden daha fazla uzuluyor ve gostermiyor..Ama yinede umudunu kaybetmiyorsun.. Dualar, sogan kuru, incir kuru vs..
bir cok zamanini bir sey bulmak umuduyla internette geciriyorsun.. Acaba birileri cozum buldumu diye.. Sonra hep agliyorsun.mafoldumben Her yerde hamile insanlar, bebekler, cocuklu aileler, gozlerinin icine bakan bebekler.. Agliyorsunmafoldumben. Soruyorsun YA HIC BEBEGIM OLMAZSA! Sonra diyorsun, Allah in takdiri mi? Belki bir sinavdir diyorsun.. Yine karar vermisken uzulmemeye, soruyor birileri neden bebek yok diye??? Bende bilmiyorum diyemiyorsun.
Yine bir ay, yeni umutlarim var:ecrin_bebek:
Bebegimizin ismi hazir.
Dogum karti icin siiri hazir.
Hirkasi hazir.
Odasinin dekoru hazir.
Annesi hazir, babasi hazir..
Yuvasi hazir.
Bir tek O yok..
Agliyorum.. Ama inaniyorum geleceksin bir gun..
Sevgiler..
Paylasmak istedim..
cok sevindim canım hayırlı olsun rabbim saglıklı kucagına almayı nasip etsin...darısı başımıza...
derinim hoşgeldin canım gözümüz yollarda kaldı seni gördügüme cok sevindim inş karşılaşırız cok öpüyorum seni
canım inş 9 ay boyunca gelmez o kırmızılar...hayırlısı olsun garipim...
güzel habrlerini bekliyoruz canım bizleri merakta bırakma kardeloşum...
dogum günün kutlu olsun canım nice mutle yıllara inş seneye bebişinle kutlamak nasip olur ...
aleynacım cok güzel bir yazı paylaşmışsın duygularıma tercüman olmuş cok sagol canım
birsencim bende iyiyim canım sagol alıntın karışıktı o yüzden böyle yazdım sende kendine ve hüseyin emremize iyi bak cok yorma kendini...
eboşum burda da kar yok canım ya bende cok severim karı senle kar olan biyeremi taşınsak
sevtunum cok gecmiş olsun canım inş kendiliginden gecer diş agrın bilgim olsa o konularda hemen söyliycem ama bilmiyorumki kendine ve bebişine cok dikkat et...
selam kızlar nasılsınız gecmişi okurken baya vakit gecirmişim şimdi cıkmam lazım sonra görüşürüz kendinize iyi bakın
hepinize güzel birgün diliyorum
ben pek iyi değilim keyfim yok
kardeloşdan malesef iyi haber almadım
kader kader
ağlama kız,benide ağlatcan,ben iyiyim,aldım incirlerimi,geldim evime,yeni ay,yeni umut napalımdevam
ah canım yaa,sorun yumoşun gelişmesinde değil ki,gayet kaliteli yumurtlamışım,spermlerde güzel,sebep bilinse çözüm bulunur muydu acaba,ama rabbim takdir etmeyince gene olmazdı.
ben boynumu eydim,bekliyorum,rabbim sevindirsin hepimizi.
‎13 Yaşında " Anne Ne Var ! "
16 Yaşında " Anne Beni Rahatsız Etme ! "
18 Yaşında " Bu Evden Gitmek İstiyorum ! "
25 Yaşında " Haklıydın Anne "
30 Yaşında " Annemin evine dönmek istiyorum "
50 Yaşında " Annemi kaybetmek istemiyorum "
70 Yaşında " Annem eğer burda olsaydı benim için herşeyi yapardı "
Selam dünya güzelleri nasılsınız ?
Herşeyin başı sağlık canım,canın sağ olsun önümüzdeki dönem inşallah,Hakkında hayırlısı olsun
taşınma işlerini iyi bilirim aylar öncesinden başlarsın toparlanmaya topla topla bitmez..Evden çıkana kadar yarattığı stres de cabası.Allah kolaylık versin bacıcım..
kendii geliştirmeyip ne yapayım bacım servisleri zengin ediyoruz bilmeyince iyisi mi kendi işini kendin gör
Evet haklısın 4 de okuruz şükür Allah'a bacım....
Üzülme şeker kısmet bu ay değilmiş yeni dönemde inşallah hayırlısı
Al benden de o kadar bacım keşke bütün bağımlılıklar bu kadar güzel olabilse böyle bağımlılığa can kurban
Ben de msn le ikisini aynı anda kullanamıyorum bir tarafa takılsam diğer tarafa geç kalıyorum ayıp ediyormuşum gibi geliyor :44::44:
Ben burdayımmmmm ne firesi kız kovsanızda gitmem geç buldum çabuk kaybettim olur beni fireden saymayınKız bacılar işin özeti şu iki tane güne girdim,bir bizim burda hatunlar bir fason işi bulmuşlar hadi sende katıl bize dediler hadi dedim gün paralarını bari öyle çıkarıyım evin işi gün işi fason işi anam ben yusuf yusuf oldum hiç birşeyi vaktinde yetiştiremiyorum..ama böyle olmaz birilerinden feragat etmem lazım bunalıma giricem böyle devam edersem Velhasıl kelam sizlerleyim fıstıklarım
kızlar ben kactım herkese iyi aksamlar hastayım fazla kalamadım kusura bakmayın hepinizi öptüm by
yaralı kuş filan değilsin ozaman hepimiz öyleyizgeldim geldim,hem bu akşam yaralı bi kuşum ben,kızma bana:78:
inşallah kayra cım
kızlar ben çay almaya gidiyorum,geri dönene kadar abartmayın sayfaları lütfen.
aaaaaa süper inşallah görüşürüz bekliyorum sabırsızlıkla düğün tarihi belli oldumu
yaralı kuş filan değilsin ozaman hepimiz öyleyiz
buarada pilav nasıl olmuş
evet kuzum belli oldu biri 30 nisan biri 7 mayıs naapcam bilmiyorum birinden birinde olamıycam ama karar vermesi zor biraz
hoşgeldin güzelim nasılsın ?bak bugünde karşılaştık
ikimizde evdeyiz
aaaa arada 1 hafta var kalsan olmazmı
yaralı kuş filan değilsin ozaman hepimiz öyleyiz
buarada pilav nasıl olmuş
evet kuzum belli oldu biri 30 nisan biri 7 mayıs naapcam bilmiyorum birinden birinde olamıycam ama karar vermesi zor biraz
hosbulduk ebrarim,iyiyim canim cok sukur,ya sen nasilsin??evet karsilastik canim,dun agiz tadi ile muhabbet edemedik,ettirmedi benim heruff
bugun evde yanlizim,ohhhhh deymeyin keyfimeee
# ebrar_53+
# kardelen49
# kardelen5233+
# Duru_+
# KAYRAM29+
selamun aleykum arakadaslarimnasilsiniz??:26::26:
arada bişey yokmuş,bi hafta kalıver nolcek ki,hem tatil olur senin için.
pilavımda,diğer yemeklerimde süperdi bu akşam,kendimi bi atmışım mutfağa,iki kişiye on kişilik yemek yapıp çıkmışım.:86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?