olurda nerde be kuzum bırakmazki hayatta 1 hafta imkansız
2 yada 3 gün
zaten angarada fazla kalınca sıkılıyorum ben yaa
ama şimdi sen varsın bilmiyorum artık :13:
bende nisan sonu dönem türkiyeye dolayısıyla ankaraya da tabiki görüşürmüyük ben iki kişi olcam ama yoksa dönemem türkiyeye
ay ay yesinler seni inşallah iki kişi olursun buluşuruz angarada ayy negüzel olurdu
Yok kız ne kemali biz daha 18 lik körpeleriz bizimle kim başa çıkabiliray kıyamam ya çok yoruldun gözlerin ağrımıştır ben çıktığımda burdaydın hala geçmişle boğuşuyosun ama gerçekten kutluyorum seni es geçmediğin için
evet bende yapamam öyle yoğunluk yoruyo benide inanki yaş kemale erdi napalım
buarada benim msnde öyle maşallah
Merhaba tatlımDurucum merhaba seninle tanışamadık iyice.Aslında arkandan enerjine hayran olduğumu söyledim arkadaşlara halada aramızdasın memnun oldum.
ohhh yaa deyme keyfimize kayranında yok kocişi bolca muhabbet edelim benim 1 saatim var
buarada bende iyiyim şükür
aleykümselaaaam nasılsın garipcim görüşmeyeli
ne guzel isim böyle,rabbim haayirli evlatlar versin insallah canim
allahta seni guldursun selinacim,gözumden yas geldi gulmekten
canim benim ya,rabbim sifa versin insallah
canim allah yardimcin olsun,iyi haberler ile gel insallah
canim cok fazla bilgim yok,insallah bebis vardir
canim dogum gunun kutlu olsun,dilerim yeni yasina bebeginle girmek nasip olur
demek hamsterlerin var,nasil,besliyorsun onlari evde kizzzhayirli olsun bakalim
sözlerimin kifayesiz kaldigi yer,paylasim icin cok tesekkurler
insallah pelincim insallah
kardelencim hakkinda hayirlisi olsun,insallah birdaha ki ay rabbim yuzunu guldursun,ümit ettiklerine nail eylesin,vardir bir hayir
cok dogru canim,tebrikler paylasim icin
aleykum selam durucum,nasilsin?merak ettik seniii
daha tam toparlanmaya baslamadik durucum ama stresli isler bunlar,diger evin tadilati gerci biz yaptirmiyoruz ama,beynilmeye gidiliyor boya,laminert vs vs..allah razi olsun canim.elinden geliyor ise cok guzel durucum,ama benim elimden gelmez pek,hamarat degilim yanii
demek 2 tane gunun var,benimde var aslinda hic tarzim degil ama maksat gezmek olsun diye gidiyorum,
canim gecmis olsun,önemli birseyin yoktur insallah:26:
değilmi ama zaten onun için daha bi hevesliyim canımyani bencede şimdi ben varım gezeriz anacım gel sen
aa demek sende gideceksin keşke aynı zamanlarda olsaydı bi buluşma yapardıkBen de temmuzun 27. günü ankarada olucam allah izin verirse inşallah kuzenim evlenecek düğün için gitmek istiyoruz yine de kısmet tabii
Yok kız ne kemali biz daha 18 lik körpeleriz bizimle kim başa çıkabilir
Merhaba tatlımÇok teşekkür ediyorum canım benim..Ya oturup düşünmek çok daha yorucu oluyor ama ben galiba fazla abarttım kendime ayıracak vaktim kalmadı gibi birşey Allah izin verdiği sürece sizlerle olmak isterim seviyorum bu can ciğer ortamı bacım iyi ki varsınız
ohhh ohhhh ne guzel yaademek kayraninda kocisi yok,sevindim yaa,allah iyilik versin canim
iyiyim kardelencim cok sukur,ya sen nasilsin?evine geldin dimi?
ya,o kadar kızarmadıydı zaten,çok hafifti,yakaldım hemen,hem velevki kızarsın,ben onla çorba yapardım,zaten ayran çorbamı çok beğendi kocişim.öylede kanka benim koca bırakmaz çok zor ankarada tatil nasıl olur bilememde
hee iyi bari pilavı düşünüp durdum
nereye kayboldun canım hani laflıycaktık yaa
Bacım taşınıp yerleşene kadar hep bir şeylerin peşinde oluyorsun bacıcım allah kolaylık versin yine de...Ben iyiyim bacı çok hamarat değilim kız bacım vakit öldürüyorum sadece ..Ben de ömrümde ilk defa günlere girdim para davası değil kardeşimde günde hadi abla nolur deyince hadi senin de gönüln olsun dedim fakat ne yalan söyleyeyim gerçekten alışmışım sessizliğe bir garip geliyor gümbür gümbür
değilmi ama zaten onun için daha bi hevesliyim canım
aa demek sende gideceksin keşke aynı zamanlarda olsaydı bi buluşma yapardık
valla doğru diyosun hepsini cebimizden çıkarırız
valla kayranın kocişi yokda kendi kayboldu heralde onunda elektrikler gitti
Bacım taşınıp yerleşene kadar hep bir şeylerin peşinde oluyorsun bacıcım allah kolaylık versin yine de...Ben iyiyim bacı çok hamarat değilim kız bacım vakit öldürüyorum sadece ..Ben de ömrümde ilk defa günlere girdim para davası değil kardeşimde günde hadi abla nolur deyince hadi senin de gönüln olsun dedim fakat ne yalan söyleyeyim gerçekten alışmışım sessizliğe bir garip geliyor gümbür gümbür
değilmi ama zaten onun için daha bi hevesliyim canım
aa demek sende gideceksin keşke aynı zamanlarda olsaydı bi buluşma yapardık
valla doğru diyosun hepsini cebimizden çıkarırız
valla kayranın kocişi yokda kendi kayboldu heralde onunda elektrikler gitti
ohhh ohhhh ne guzel yaademek kayraninda kocisi yok,sevindim yaa,allah iyilik versin canim
iyiyim kardelencim cok sukur,ya sen nasilsin?evine geldin dimi?
ah ah yaramı deşme garibim yaa nerde havada görüyoruz karıebrarim kar topu oynadin mi canim??
ya,o kadar kızarmadıydı zaten,çok hafifti,yakaldım hemen,hem velevki kızarsın,ben onla çorba yapardım,zaten ayran çorbamı çok beğendi kocişim.
uyuyakalmıştır boncuk gibi.
al bendende okadar canım biz sessizliğe alıştığımızdan kaldırmıyo kafamız
ya gerçektende canım neyse istanbullular buluşabilsek çok mutlu olurdumEvet bacım aynı tarihe denk gelse gerçekten iyi olurdu.:44:
Kayram dayanamaz gelir birazdan merak etmeyin
ay o gurulduyu gereksiz konusmalari hic sorma,hele daha daha nasilsiniz sözune gicik oluyorum yaasurekli dedikodu ariyabiliyor bazi insanlar benimde sevdigim arkadaslarim var gunde öyle gidiyorum yanii
olabilir canim,gelir birazdan insallah
ya,o kadar kızarmadıydı zaten,çok hafifti,yakaldım hemen,hem velevki kızarsın,ben onla çorba yapardım,zaten ayran çorbamı çok beğendi kocişim.
uyuyakalmıştır boncuk gibi.
ay o gurulduyu gereksiz konusmalari hic sorma,hele daha daha nasilsiniz sözune gicik oluyorum yaasurekli dedikodu ariyabiliyor bazi insanlar benimde sevdigim arkadaslarim var gunde öyle gidiyorum yanii
olabilir canim,gelir birazdan insallah
herkese iyi geceler ben kaçtım:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?