Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bende nisan sonu dönem türkiyeye dolayısıyla ankaraya da tabiki görüşürmüyük ben iki kişi olcam ama yoksa dönemem türkiyeye

ay ay yesinler seni inşallah iki kişi olursun buluşuruz angarada ayy negüzel olurdu

Ben de temmuzun 27. günü ankarada olucam allah izin verirse inşallah kuzenim evlenecek düğün için gitmek istiyoruz yine de kısmet tabii
Yok kız ne kemali biz daha 18 lik körpeleriz bizimle kim başa çıkabilir

Durucum merhaba seninle tanışamadık iyice.Aslında arkandan enerjine hayran olduğumu söyledim arkadaşlara halada aramızdasın memnun oldum.
Merhaba tatlım Çok teşekkür ediyorum canım benim..Ya oturup düşünmek çok daha yorucu oluyor ama ben galiba fazla abarttım kendime ayıracak vaktim kalmadı gibi birşey Allah izin verdiği sürece sizlerle olmak isterim seviyorum bu can ciğer ortamı bacım iyi ki varsınız

kayracim sen nasilsin canim??artik evindesin,nasil gecti yolculugun iyi gecmistir umarim:26::26:

durucum sen nasilsin??

Bacım taşınıp yerleşene kadar hep bir şeylerin peşinde oluyorsun bacıcım allah kolaylık versin yine de...Ben iyiyim bacı çok hamarat değilim kız bacım vakit öldürüyorum sadece ..Ben de ömrümde ilk defa günlere girdim para davası değil kardeşimde günde hadi abla nolur deyince hadi senin de gönüln olsun dedim fakat ne yalan söyleyeyim gerçekten alışmışım sessizliğe bir garip geliyor gümbür gümbür

yani bencede şimdi ben varım gezeriz anacım gel sen
değilmi ama zaten onun için daha bi hevesliyim canım
aa demek sende gideceksin keşke aynı zamanlarda olsaydı bi buluşma yapardık
valla doğru diyosun hepsini cebimizden çıkarırız
ohhh ohhhh ne guzel yaademek kayraninda kocisi yok,sevindim yaa,allah iyilik versin canim

iyiyim kardelencim cok sukur,ya sen nasilsin?evine geldin dimi?

valla kayranın kocişi yokda kendi kayboldu heralde onunda elektrikler gitti

öylede kanka benim koca bırakmaz çok zor ankarada tatil nasıl olur bilememde
hee iyi bari pilavı düşünüp durdum
ya,o kadar kızarmadıydı zaten,çok hafifti,yakaldım hemen,hem velevki kızarsın,ben onla çorba yapardım,zaten ayran çorbamı çok beğendi kocişim.
nereye kayboldun canım hani laflıycaktık yaa

uyuyakalmıştır boncuk gibi.

al bendende okadar canım biz sessizliğe alıştığımızdan kaldırmıyo kafamız

Evet bacım aynı tarihe denk gelse gerçekten iyi olurdu.:44:

Kayram dayanamaz gelir birazdan merak etmeyin

ay o gurulduyu gereksiz konusmalari hic sorma,hele daha daha nasilsiniz sözune gicik oluyorum yaasurekli dedikodu ariyabiliyor bazi insanlarbenimde sevdigim arkadaslarim var gunde öyle gidiyorum yanii

olabilir canim,gelir birazdan insallah

ohhh ohhhh ne guzel yaademek kayraninda kocisi yok,sevindim yaa,allah iyilik versin canim

iyiyim kardelencim cok sukur,ya sen nasilsin?evine geldin dimi?

geldim canım çok şükür.Karda benimle birlikte geldi hastane işlerim var dışarı çıkamadım gözüm yemedi.Ama yinede güzel

ebrarim kar topu oynadin mi canim??
ah ah yaramı deşme garibim yaa nerde havada görüyoruz karı
gerçi bugece çok kar bekleniyomuş eğer meteoroloji yanılmazsa yarın kar oynuycam kocişimde evde
ya,o kadar kızarmadıydı zaten,çok hafifti,yakaldım hemen,hem velevki kızarsın,ben onla çorba yapardım,zaten ayran çorbamı çok beğendi kocişim.

uyuyakalmıştır boncuk gibi.

hee iyi bari biliyom atmazsın elbette kocişin beğenmediyse diye düşündüm
bilmem uyuyamı kaldı yoksa netimi kesildi

al bendende okadar canım biz sessizliğe alıştığımızdan kaldırmıyo kafamız

Ben evden çok çıkan bir insan değilim ebrarım,evimi seviyorum dediğin gibi gerçekten sessizliğe aşinalık olunca gürültülü ortamlar işten güçten daha çok yoruyor insanı..Neyseki haftada bir olacak çabuk bitecek bir süre sonra eski tempoda devam edebileceğim

Evet bacım aynı tarihe denk gelse gerçekten iyi olurdu.:44:

Kayram dayanamaz gelir birazdan merak etmeyin
ya gerçektende canım neyse istanbullular buluşabilsek çok mutlu olurdum
biçoğumuz istanbuldayız ama okadar ayrı yerlerdeyizki

inşallah canım zaten oda şimdi kesin sinir oldu yaa

Kardeşimin hatırı için çiğ tavuk yerim napıyım bacı o benim güccük gara beygirim 31 yaşında ama bana hala büyümedi kıyamıyorum zilliye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…