geldim canım çok şükür.Karda benimle birlikte geldi hastane işlerim var dışarı çıkamadım gözüm yemedi.Ama yinede güzel
ah ah yaramı deşme garibim yaa nerde havada görüyoruz karı
gerçi bugece çok kar bekleniyomuş eğer meteoroloji yanılmazsa yarın kar oynuycam kocişimde evde
hee iyi bari biliyom atmazsın elbette kocişin beğenmediyse diye düşündüm
bilmem uyuyamı kaldı yoksa netimi kesildi
ya gerçektende canım neyse istanbullular buluşabilsek çok mutlu olurdum
biçoğumuz istanbuldayız ama okadar ayrı yerlerdeyizki
inşallah canım zaten oda şimdi kesin sinir oldu yaa
Ben evden çok çıkan bir insan değilim ebrarım,evimi seviyorum dediğin gibi gerçekten sessizliğe aşinalık olunca gürültülü ortamlar işten güçten daha çok yoruyor insanı..Neyseki haftada bir olacak çabuk bitecek bir süre sonra eski tempoda devam edebileceğim
benim kociş yaptığım her yemeği beğenir bi kerem,elim çok lezzetliymişah ah yaramı deşme garibim yaa nerde havada görüyoruz karı
gerçi bugece çok kar bekleniyomuş eğer meteoroloji yanılmazsa yarın kar oynuycam kocişimde evde
hee iyi bari biliyom atmazsın elbette kocişin beğenmediyse diye düşündüm
bilmem uyuyamı kaldı yoksa netimi kesildi
canım,bende kk de bi arkadaştan aldım tarifi,şehriyeyle yapıyomuş o,tel şehriye,ama arpaylada olur,hatta buğday,yada pirinçlede olur.kardelencim ayran corbasini nasil yapiyorsun canim??hep merak etmisimdir dee
iyi geceler bitanem öptüm seniherkese iyi geceler ben kaçtım:79:
nasipli geldin evine yanii,bende karda yurumeye korkarim,kayip dusecegim diyeevden cikmamaya calirim..ama manzara cok guzel oluyor
insallah icinde uhde kalmaz da yarina oynarsin ebrarim
siz bulusacaksiniz ben ne yapicam ama,olmaz bende sizi görmek tanimak istiyorum
Kardeşimin hatırı için çiğ tavuk yerim napıyım bacı o benim güccük gara beygirim 31 yaşında ama bana hala büyümedi kıyamıyorum zilliye
benim kociş yaptığım her yemeği beğenir bi kerem,elim çok lezzetliymiş
hem beğenmese bile,bi kerecik için bişey mi dicek kız.:89:
canım,bende kk de bi arkadaştan aldım tarifi,şehriyeyle yapıyomuş o,tel şehriye,ama arpaylada olur,hatta buğday,yada pirinçlede olur.
ben şeyriyeyi hafif pembeleştişrdim,canım öyle istediş,sonra üzerine su koyup,pişene kadar kaynattım,üzerinede bi köşede çırptığım yoğurt ve unu ılıştırarak kattım,içinede limon sıktım tencerenin,hoş olmuştu,ekşili seviyosan tavsiye ederim,sevmiyosanda limon katmazsın.
benim kociş yaptığım her yemeği beğenir bi kerem,elim çok lezzetliymiş
hem beğenmese bile,bi kerecik için bişey mi dicek kız.:89:
canım,bende kk de bi arkadaştan aldım tarifi,şehriyeyle yapıyomuş o,tel şehriye,ama arpaylada olur,hatta buğday,yada pirinçlede olur.
ben şeyriyeyi hafif pembeleştişrdim,canım öyle istediş,sonra üzerine su koyup,pişene kadar kaynattım,üzerinede bi köşede çırptığım yoğurt ve unu ılıştırarak kattım,içinede limon sıktım tencerenin,hoş olmuştu,ekşili seviyosan tavsiye ederim,sevmiyosanda limon katmazsın.
bende nisan sonu dönem türkiyeye dolayısıyla ankaraya da tabiki görüşürmüyük ben iki kişi olcam ama yoksa dönemem türkiyeye
ne guzel isim böyle,rabbim haayirli evlatlar versin insallah canim
allahta seni guldursun selinacim,gözumden yas geldi gulmekten
canim benim ya,rabbim sifa versin insallah
canim allah yardimcin olsun,iyi haberler ile gel insallah
canim cok fazla bilgim yok,insallah bebis vardir
canim dogum gunun kutlu olsun,dilerim yeni yasina bebeginle girmek nasip olur
demek hamsterlerin var,nasil,besliyorsun onlari evde kizzzhayirli olsun bakalim
sözlerimin kifayesiz kaldigi yer,paylasim icin cok tesekkurler
insallah pelincim insallah
kardelencim hakkinda hayirlisi olsun,insallah birdaha ki ay rabbim yuzunu guldursun,ümit ettiklerine nail eylesin,vardir bir hayir
cok dogru canim,tebrikler paylasim icin
aleykum selam durucum,nasilsin?merak ettik seniii
daha tam toparlanmaya baslamadik durucum ama stresli isler bunlar,diger evin tadilati gerci biz yaptirmiyoruz ama,beynilmeye gidiliyor boya,laminert vs vs..allah razi olsun canim.elinden geliyor ise cok guzel durucum,ama benim elimden gelmez pek,hamarat degilim yanii
demek 2 tane gunun var,benimde var aslinda hic tarzim degil ama maksat gezmek olsun diye gidiyorum,
canim gecmis olsun,önemli birseyin yoktur insallah:26:
ya gerçektende canım neyse istanbullular buluşabilsek çok mutlu olurdum
biçoğumuz istanbuldayız ama okadar ayrı yerlerdeyizki
inşallah canım zaten oda şimdi kesin sinir oldu yaa
Valla bana da soruyorlar daha düşünmüyor musunuz? diye... he diyorum daha 15 yıl olmuş erken olduğunu düşünüyoruz bir 15 yıl sonra inşallah diyorum..bende öyleyim canım arkadaşlar var ayda 2 sefer onlarla toplanıyoruz ama akşamları
annemin günü var sende gel diyo yok diyorum inanki bende yoruluyorum gürültüden bide sürekli soru oruyolar yok niyeolmuyo yok kimde sorun ya insanların işi yok benle ilgileniyorlar .
aklima ablam geldi durucum yaa,o da bana hep buyumeyen zilli der deoysaki ben 25 yasindayim ablam ise 31 yasinda...ben ablami özledim yaa
canim ya hep merak etmisimdir,ama herkes farkli yapiyor..senin tarifin kolaymis,tam benlikdeneyecegim insallah,cok tesekkur ederim
bekleriz ankaraya gell...
kafesleri var kafesin içinde evleriçatılı maılı :) orda yaşıyorlar.. kendi yemleri var onun dısında keçi boynuzunu çok seviyorlar havuç marul peynir turp mısır falan aklına ne geliyorsayiyorlar sayılır... keçiboyunuzu kürü yaptım onlara işe yaradı 1 ayda doğurdu
kafesleri var kafesin içinde evleriçatılı maılı :) orda yaşıyorlar.. kendi yemleri var onun dısında keçi boynuzunu çok seviyorlar havuç marul peynir turp mısır falan aklına ne geliyorsayiyorlar sayılır... keçiboyunuzu kürü yaptım onlara işe yaradı 1 ayda doğurdu
Şöyle havalar biraz açsın baharıngüzelliği ile bir yolunu bulup yeşilliklerin içinde bir yerde toplanırız inşallah bacım
Valla bana da soruyorlar daha düşünmüyor musunuz? diye... he diyorum daha 15 yıl olmuş erken olduğunu düşünüyoruz bir 15 yıl sonra inşallah diyorum..yahu ne saçma bir soru bunca zaman olmuş küfürmü ediyorsunuz ne diyorum hepsi sus pus oluyorlar bacım
Şöyle havalar biraz açsın baharıngüzelliği ile bir yolunu bulup yeşilliklerin içinde bir yerde toplanırız inşallah bacım
Valla bana da soruyorlar daha düşünmüyor musunuz? diye... he diyorum daha 15 yıl olmuş erken olduğunu düşünüyoruz bir 15 yıl sonra inşallah diyorum..yahu ne saçma bir soru bunca zaman olmuş küfürmü ediyorsunuz ne diyorum hepsi sus pus oluyorlar bacım
iyi geceler bitanem öptüm seni
inşallah canım inşallah
ya kıyamam seninle biraz zor buluşuruz kuzum keşke imkanımız olsaydı dur bakalım gün doğmadan neler doğar
üstüne nane yakmadınmı cano bizde yaparızda nane ve pulbiberde yakarız üstüne
buna terbiyeli çorba deriz ayran çorbasını farklı yaparız biz
hee benimkide der senin üstüne yemek yapan yok der
kız nebiliyim çeneye daldık pilavı unuttun
afiyet olsun canım,şifa olsun,bebişe fitamin olsunda,gelsin bebiş artık.aklima ablam geldi durucum yaa,o da bana hep buyumeyen zilli der deoysaki ben 25 yasindayim ablam ise 31 yasinda...ben ablami özledim yaa
canim ya hep merak etmisimdir,ama herkes farkli yapiyor..senin tarifin kolaymis,tam benlikdeneyecegim insallah,cok tesekkur ederim
ya,yakmıcaktımda,üstüne dökcektim naneyi,unutmuşum,ama nanesizde güzel oldu,tabi ben naneliyide severim o ayrı.üstüne nane yakmadınmı cano bizde yaparızda nane ve pulbiberde yakarız üstüne
buna terbiyeli çorba deriz ayran çorbasını farklı yaparız biz
hee benimkide der senin üstüne yemek yapan yok der
kız nebiliyim çeneye daldık pilavı unuttun
üzülme kız bende sana zilli bacım derim yeri gelir kardeş oluruz yeri gelir arkadaş ayıpsın herşey oluruz icabında
Senin farelerinde pek bir ağızlarının tadını biliyorlarmış canım ya
izne geldigimde bulusuruz kiz,niden öyle diyon,uzuldum bak simdibelki yurt disina gelirsiniz,isiniz duser evimde agirlarim sizi biz yazin istanbula geliyoruz ebrarim.ben geldigimde bulusma ayarlayin bakim,yoksa kuserim
sen nasil yapiyorsun ebrarcim,ayrica nane ve pulbiber iyi bir secim,esim pulbibere bayilir benim
demek keciboynuzu kuru yaptin canim,senin hemstirlarda ise yaramis baksana,kac tane dogurmuslar
üzülme kız bende sana zilli bacım derim yeri gelir kardeş oluruz yeri gelir arkadaş ayıpsın herşey oluruz icabında
allah iyiliğini versin kopardın beni canım yaa
ayy bacım ne iyi olur çok isterim çok
ay sende süpersin canım helal valla
geçen bende birini tersledim sürekli görünce soruyo bende dedimki sen sormakdan yorulmadın ama ben sana cevap vermekden yoruldum inşallah bidaha sormazsın dedim kadın bi afalladı
hakediyorlar canım yaa
allah iyiliğini versin kopardın beni canım yaa
ayy bacım ne iyi olur çok isterim çok
ay sende süpersin canım helal valla
geçen bende birini tersledim sürekli görünce soruyo bende dedimki sen sormakdan yorulmadın ama ben sana cevap vermekden yoruldum inşallah bidaha sormazsın dedim kadın bi afalladı
hakediyorlar canım yaa
aaa gerçektenmi canım valla çok isterim üzülme ben gelemezsin diye düşündüğümden dedimizne geldigimde bulusuruz kiz,niden öyle diyon,uzuldum bak simdibelki yurt disina gelirsiniz,isiniz duser evimde agirlarim sizi biz yazin istanbula geliyoruz ebrarim.ben geldigimde bulusma ayarlayin bakim,yoksa kuserim
sen nasil yapiyorsun ebrarcim,ayrica nane ve pulbiber iyi bir secim,esim pulbibere bayilir benim
demek keciboynuzu kuru yaptin canim,senin hemstirlarda ise yaramis baksana,kac tane dogurmuslar
afiyet olsun canım,şifa olsun,bebişe fitamin olsunda,gelsin bebiş artık.
ya,yakmıcaktımda,üstüne dökcektim naneyi,unutmuşum,ama nanesizde güzel oldu,tabi ben naneliyide severim o ayrı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?