Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

geldim canım çok şükür.Karda benimle birlikte geldi hastane işlerim var dışarı çıkamadım gözüm yemedi.Ama yinede güzel

nasipli geldin evine yanii,bende karda yurumeye korkarim,kayip dusecegim diyeevden cikmamaya calirim..ama manzara cok guzel oluyor

insallah icinde uhde kalmaz da yarina oynarsin ebrarim

ya gerçektende canım neyse istanbullular buluşabilsek çok mutlu olurdum
biçoğumuz istanbuldayız ama okadar ayrı yerlerdeyizki

inşallah canım zaten oda şimdi kesin sinir oldu yaa

siz bulusacaksiniz ben ne yapicam ama,olmaz bende sizi görmek tanimak istiyorum

bende öyleyim canım arkadaşlar var ayda 2 sefer onlarla toplanıyoruz ama akşamları
annemin günü var sende gel diyo yok diyorum inanki bende yoruluyorum gürültüden bide sürekli soru oruyolar yok niyeolmuyo yok kimde sorun ya insanların işi yok benle ilgileniyorlar .

benim kociş yaptığım her yemeği beğenir bi kerem,elim çok lezzetliymiş
hem beğenmese bile,bi kerecik için bişey mi dicek kız.:89:
kardelencim ayran corbasini nasil yapiyorsun canim??hep merak etmisimdir dee
canım,bende kk de bi arkadaştan aldım tarifi,şehriyeyle yapıyomuş o,tel şehriye,ama arpaylada olur,hatta buğday,yada pirinçlede olur.
ben şeyriyeyi hafif pembeleştişrdim,canım öyle istediş,sonra üzerine su koyup,pişene kadar kaynattım,üzerinede bi köşede çırptığım yoğurt ve unu ılıştırarak kattım,içinede limon sıktım tencerenin,hoş olmuştu,ekşili seviyosan tavsiye ederim,sevmiyosanda limon katmazsın.

herkese iyi geceler ben kaçtım:79:
iyi geceler bitanem öptüm seni

inşallah canım inşallah
ya kıyamam seninle biraz zor buluşuruz kuzum keşke imkanımız olsaydı dur bakalım gün doğmadan neler doğar

Kardeşimin hatırı için çiğ tavuk yerim napıyım bacı o benim güccük gara beygirim 31 yaşında ama bana hala büyümedi kıyamıyorum zilliye

aklima ablam geldi durucum yaa,o da bana hep buyumeyen zilli der deoysaki ben 25 yasindayim ablam ise 31 yasinda...ben ablami özledim yaa

canim ya hep merak etmisimdir,ama herkes farkli yapiyor..senin tarifin kolaymis,tam benlikdeneyecegim insallah,cok tesekkur ederim

üstüne nane yakmadınmı cano bizde yaparızda nane ve pulbiberde yakarız üstüne
buna terbiyeli çorba deriz ayran çorbasını farklı yaparız biz
hee benimkide der senin üstüne yemek yapan yok der
kız nebiliyim çeneye daldık pilavı unuttun

bekleriz ankaraya gell...
bende nisan sonu dönem türkiyeye dolayısıyla ankaraya da tabiki görüşürmüyük ben iki kişi olcam ama yoksa dönemem türkiyeye

kafesleri var kafesin içinde evleriçatılı maılı :) orda yaşıyorlar.. kendi yemleri var onun dısında keçi boynuzunu çok seviyorlar havuç marul peynir turp mısır falan aklına ne geliyorsayiyorlar sayılır... keçiboyunuzu kürü yaptım onlara işe yaradı 1 ayda doğurdu

ya gerçektende canım neyse istanbullular buluşabilsek çok mutlu olurdum
biçoğumuz istanbuldayız ama okadar ayrı yerlerdeyizki

inşallah canım zaten oda şimdi kesin sinir oldu yaa

Şöyle havalar biraz açsın baharıngüzelliği ile bir yolunu bulup yeşilliklerin içinde bir yerde toplanırız inşallah bacım

Valla bana da soruyorlar daha düşünmüyor musunuz? diye... he diyorum daha 15 yıl olmuş erken olduğunu düşünüyoruz bir 15 yıl sonra inşallah diyorum.. yahu ne saçma bir soru bunca zaman olmuş küfürmü ediyorsunuz ne diyorum hepsi sus pus oluyorlar bacım

üzülme kız bende sana zilli bacım derim yeri gelir kardeş oluruz yeri gelir arkadaş ayıpsın herşey oluruz icabında

Senin farelerinde pek bir ağızlarının tadını biliyorlarmış canım ya

allah iyiliğini versin kopardın beni canım yaa

ayy bacım ne iyi olur çok isterim çok
ay sende süpersin canım helal valla
geçen bende birini tersledim sürekli görünce soruyo bende dedimki sen sormakdan yorulmadın ama ben sana cevap vermekden yoruldum inşallah bidaha sormazsın dedim kadın bi afalladı
hakediyorlar canım yaa

iyi diyorsun valla hak ediyor bazıları...

iyi geceler bitanem öptüm seni

inşallah canım inşallah
ya kıyamam seninle biraz zor buluşuruz kuzum keşke imkanımız olsaydı dur bakalım gün doğmadan neler doğar

izne geldigimde bulusuruz kiz,niden öyle diyon,uzuldum bak simdibelki yurt disina gelirsiniz,isiniz duser evimde agirlarim sizibiz yazin istanbula geliyoruz ebrarim.ben geldigimde bulusma ayarlayin bakim,yoksa kuserim

sen nasil yapiyorsun ebrarcim,ayrica nane ve pulbiber iyi bir secim,esim pulbibere bayilir benim

demek keciboynuzu kuru yaptin canim,senin hemstirlarda ise yaramis baksana,kac tane dogurmuslar

afiyet olsun canım,şifa olsun,bebişe fitamin olsunda,gelsin bebiş artık.
ya,yakmıcaktımda,üstüne dökcektim naneyi,unutmuşum,ama nanesizde güzel oldu,tabi ben naneliyide severim o ayrı.

kür işe yaradı fareler üzerinde test edilmiştir
varsa merak ettikleriniz hemen fareler üzerinde deney yapayım keçi boynuzu kürü ile 1 ayda doğurdu

üzülme kız bende sana zilli bacım derim yeri gelir kardeş oluruz yeri gelir arkadaş ayıpsın herşey oluruz icabında

canim benim

cok iyi demissin durucum yaa,bazilari cok dusuncesiz oluyorlar malesef

ah ebrarim ya,insanin sinirini bozuyor bazilari..ben hic birsey diyemiyorum böylelerine,bu daha cok zoruma gidiyor,beni daha cok uzuyor

Valla ebrarcım ben çok sabırlıyım ama patlayıncada çok edepsiz oluveriyorum..Yahu soran da kadınlar hep kadın kadının düşmanı olmuş sanki...Ben bazı durumlarda bilsemde bilmemezlikten gelirim hani mahçup olmasın insanlar,zaten stresleri kendilerine ağır geliyordur diye...özellikle de toplum içinde sanki sorunca madalya verecekler gibi kırıta kırıta soranlar yokmu.afedersiniz ,insanın ben beceremiyorum gel senlede bir denesin diyesi geliyor... Allahtan son yıllarda daha bir gülüp geçiyor makaraya sarıyorum soruları

oooo bilmezler mi.. beğenmedikleri zaman burun kıvırıyorlar babası gibi

aaa gerçektenmi canım valla çok isterim üzülme ben gelemezsin diye düşündüğümden dedim
tamam ozaman senin iznine ayarlarız buluşmayı çok iyi olur datlum
ben nasıl yapıyorum yoğurt koyuyorum 1 kaşık un koyuyorum 1 tane yumurta ve yarım limon sıkıyorum hepsini çırpıyorum sonra içine önceden pişirdiğim buğdayı koyuyorum ve kaynıyasıya karıştırıyorum sonra kaynayınca arada bir karıştırarak pişiriyorum .biraz koyu olabiliyo kaynamış su ilave ediyorum sonra üstünede tereyağı pul bbiber ve nane yakıyorum hımmm nefis oluyo bacım
afiyet olsun canım,şifa olsun,bebişe fitamin olsunda,gelsin bebiş artık.

ya,yakmıcaktımda,üstüne dökcektim naneyi,unutmuşum,ama nanesizde güzel oldu,tabi ben naneliyide severim o ayrı.

hımm olabilir doğrudur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…