Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

afiyet olsun canım,şifa olsun,bebişe fitamin olsunda,gelsin bebiş artık.

ya,yakmıcaktımda,üstüne dökcektim naneyi,unutmuşum,ama nanesizde güzel oldu,tabi ben naneliyide severim o ayrı.

amiin canim benim,ecmain olsun insallah

kür işe yaradı fareler üzerinde test edilmiştir
varsa merak ettikleriniz hemen fareler üzerinde deney yapayım keçi boynuzu kürü ile 1 ayda doğurdu

kesinlikle canım yaa çok ama çok haklısın sanki zevk duyuyorlar bide vah vah demeleri yokmu deli olmamak elde değil .bende sabırlıyımdır ama yıllar öyle bi çökmüşki omuzlarıma artık tahammül edemiyorum .
anne olmak yada çocuk doğurakla insan olunduğunu sanıyorlar ama yanılıyorlar

ama nie fareler üzerinde hep deney yapıyorlar ben bilinçsiz yaptımamaişe yaradı oyeee oeyyyeee

ewet ben besliyorum 2 ane idiler şuan baya coğaldılar bilmiyom evlerinden cıkmıyorlar... burda kür tarifleri veriyorlar bende onlara uyguluyorum ilk onlarda işe yararsa bende yapıyorum

he bacı faregillerden

varsa merak ettikleriniz hemen fareler üzerinde deney yapayım keçi boynuzu kürü ile 1 ayda doğurdu

canim benim

cok iyi demissin durucum yaa,bazilari cok dusuncesiz oluyorlar malesef

ah ebrarim ya,insanin sinirini bozuyor bazilari..ben hic birsey diyemiyorum böylelerine,bu daha cok zoruma gidiyor,beni daha cok uzuyor
Valla hak edene kaettiği cevabı hiç çekinmeden şakayla karışık dayayın bacılar acayip rahatlatıyor insanı

oooo bilmezler mi.. beğenmedikleri zaman burun kıvırıyorlar babası gibi
babası kim kız :44:

keske bende beni uzenlere karsi kendimi mudafa edebilsem,savunabilsem,keske ama uzulmesinler kirilmassinlar demeyip ikaz edebilsem durucum..kendimi yemekten,gulup gecmekten baska bir sey yapamiyorum..ahhhh ben neden böyleyim

senin ki bugday ile oluyor,farkli seyler ilede yapilabilirmi ebrarcim??cok sagol tarifin icin ayrica

he bacı faregillerden

Valla hak edene kaettiği cevabı hiç çekinmeden şakayla karışık dayayın bacılar acayip rahatlatıyor insanı

olmuyor iste yapamiyorum ben durucum,gerci söz konusu olan kisiler aile ve akrabalar olunca sesim cikmiyor

mrb kızlar yeni katıldım aranıza nasılsınız...?

hosgeldin canim,iyiyiz sen nasilsin?

Son düzenleme:
ya karnım ağrıdı gülmekten allah iyiliğini versin canım
tamam onlarda yaradıysa bizdede yarar senin farecikler iyi kobay oldu
canim benim

cok iyi demissin durucum yaa,bazilari cok dusuncesiz oluyorlar malesef

ah ebrarim ya,insanin sinirini bozuyor bazilari..ben hic birsey diyemiyorum böylelerine,bu daha cok zoruma gidiyor,beni daha cok uzuyor
kuzum valla bende eskiden öyleydim sonra eve gelir ağlardım eşim derdiki niye cevap vermiyosun ver ağızlarını payını tabi nerde oyürek bende şimdi biraz daha iyiyim tavrımı beelli ediyorum sende öyle yap bu benim mahremim beni ilgilendirir deyip çık işin içinden

selam hoşgeldin aramıza

alya,aramıza hoş geldin.
kızlar,ben çıkıyorum,hepinize kucak dolusu sevgiler,muhabbetinizi bölmemek için baştan söylememiştim,anatolıa da adet olmuş malesef.

evet canım piriçlede yapılır eğer öyle yaparsan yoğurdu diğer malzemeyle çırptıkdan sonra azcık su ekle ve pirincide içine at nefis oluyo valla yanlız sürekli karıştır yoksa kesilir yoğurt

hanımlar kociş gelir benim çıkmam gerek hepinizi öpüyorum
gece gelirim tabi sizler olursanız herkese iyi geceler

hoşgeldin sefalar getirdin canım kaynatıyoruz işte görüldüğü üzre sen nasılsın fıstık neler var neler yok hayatında özetlersen seviniriz

Bacıcım valla bir ömür aman o üzülmesin bu kırılmasın diye diye derdimize yanamadık doğru dürüst..Herkes için demiyorum ama gerçekten hak ettiğini düşündüğün insanlar için kendini hırpalama sinir hastası olup çıkıyorsun sonuçta..Bu tedavilerini de etkiliyor o yüzden gerektiğinde içini boşaltmaktan hiç çekinme sende durup seni verem edeceğine söylenlerde dursun belki insanlıklarını hatırlarlar da daha ince düşünebilmeyi öğrenirler sayende

alya,aramıza hoş geldin.
kızlar,ben çıkıyorum,hepinize kucak dolusu sevgiler,muhabbetinizi bölmemek için baştan söylememiştim,anatolıa da adet olmuş malesef.

yaaaaaaaaaa offffff canım sıkıldı şimdi yaa
nediyelim nasip allahım hepimizin yüzünü güldürsün çöktüm biranda yaaa

Tamamen katılıyorum bacım :13::13:

alya,aramıza hoş geldin.
hmm bacım sağlık olsun yaşadığmız ve adet gördüğümüz sürece umudumuz var hayırlısı inşallah

Tamam ebrarım kendine çok çok iyi bak seni seviyoruz kuzum

kızlar gecmıse gıtmeden once hemen yazayımda fırtına ve yagmur nedenı ıle netım gıttı bırden haber de veremedım heberınız olsun sımdı gecmıse donuyom

ben annelerikocam da babaları
he bacı faregillerden

Allah ın izniyle yarar kızlar yarın ilk işimiz keçiboynuzu almak olsun.. incir dedi birileri onudamı denesem ki... onlar doğurur bende sizlere veririm bilim adamı oluruz hepimiz.. bilim kadını daha uygun olur yaff

haklisin canim ya,biraz fitrat sanirim ben pek hayir demesini beceremem,söyle hakkini savunan kurnaz kisilere hep özendim ama,kendimim olamiyorum,en azindan yeri ve zamani geldiginde olmak isterdim

tamam canim cok sagolasinbenimde cikmam gerek,canim esim az sonra gelir,allaha emanet olasin canim

alya,aramıza hoş geldin.

allaha emanet ol kardelencimanotila icin uzuldum canim,insallah birdaha ki ay gelir bebisi

haklisin durucum,hep kendime diyor uzulen ve aglayan hep ben oluyorum,en azindan kirildigima kirildim demesini ögrenmem gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…