canım arkadasım tesekkur ederım ara ara bakmaya calısıyorum devamlı ıstırahat edıyorum fena usutmusum gorusuruz canım optumcanım bende iyiyim ama grip olcakmış gibiyim sanki burnum cok taıkanıyo inş olmam daha yeni atlatmıştın sen napıyosun nasılsın görüşmeyeli
birsencim iyiyim ama grip başlangıcım var inş daha kötü olmam... senin paşa nasıl lütfen cok yorma kendini bebeişine ve kendine cok dikkat et allaha emanet ol...
amin canım amin...paylaştıgın icin sagol...
inş aşılaman tutar ve bebişin sıkı sıkı tutunur sana ve hic bırakmaz canım...
canım benim ben seni unuturmuyum sen benim bitanemsin valla ben yazdıgımı düşünüyodum hatta kapattıktan sonra ikilemde kaldım ebuşuma yazdımmı yazmadımmı diye kusura bakmaya bilmiyorumki cok yogun olmadı kıpkırmızıda degil ayın beşinden beri sürüyo dedigin gibi belki yaradandır doktora gittigimde sorayım parca kaldıgını düşünmüyorum canım doktor temizlenmiş demişti...bugun misafirin varmış kolay gelsin tatlım yine karşılaşamadık ama napalım kalpler bir olsun cok öpüyorum seni...
canım bugun 9 uncu gün hala az az oluyorum ama dedigin gibi galiba her bünye aynı degil napıyım sabırsızlanıyorum bebiş calışmalarını başlamak icin bir an once hamile kalıp hayırlısıyla bebişimi kucagıma almak istiyorum allahımın izniyle...bide ben burda cok yanlızım hep evde tekim cok tanıdıklarım yok eltilerimde o kadar yakın davranmıolar bana o yüzden cok takıyorum kafama kendime meşgul edecek bişeylerde yok...sen nasılsın tatlım calışmalara başladınızmı hepimizin hakkında hayırlısı olsun
derinim ben gece giremiyorum biliyosun benim kociş izin vermıyo bazen aklıma geliyosunuz acaba kızlar napıyo diyecanım benim bu seferki adetim 9 gün sürdü halada devam ediyo az az bende düşükten oldugunu düşünmüyorum yaara dondurdum diye olabilir belki artık doktora gidince sorarım...haklısın derinim takmamam lazım ama evde yanlız kalınca akşama kadar bebiş düşünüyorum rabbim inş hepimizin yüzünü en kısa zamanda güldürür canım...
sevtunum inan yazdıklarını okurken duygulanmamak elde degil sendende allah razı olsun canım zaten bu topikteki butun herkez o kadar iyiki bende sizleri tanıdıgım icin cok mutluyum icime attıgım herşeyi sizlerle paylaşabiliyorum iyiki varsınız hepinizi cok seviyorum...canım tabiki senin kaybettgin bebişlerinin yanında benimki cok kücük bişey bebek bile degildi daha... sakın yanlış anlama sizlere göre benim üzüntüm az kalır hatta size ayıp etmiş olurum ama benim icinde yaşadıgım şey kötü geliyo asla isyan etmıyorum... ben rabbime sıgındım inş hayırlısıyla bizleride sevindircek ben buna inanıyorum sadece ben buraya icimi doküp rahtlıyorum kimseyi üzmek degil amacım...canım sende artık kötü düşünme lütfen biliyosunki iki oglunda seni cennette bekliyorlar hem kardeşlerinide gönderdiler sana inş bu seferki hamileligin sonuna kadar devam etcek ve sen bebişinin o güzel kokusunu icine cekeceksin...yıkıycaksın uyutcaksın giyderceksin opüp koklıycaksın allahımın izniyle inş...sen şimdi hic bişey düşünme sadece kendine ve bebişine cok iyi bak allaha emanet ol öpüyorum seni
ooooooo kimleri görüyorum canım arkadaşım benim hoşgeldin...cok gecmiş olsun bitanem cok iyi bak kendine bizde seni cok seviyoruz kocaman öpüyorum seni:
hayırlı pazarlar kızlar bugunde kimsecikler yok malasef hep yanlız kalıyorum ya akşamda ben gelemiyorum... inş hepiniz cok iyisinizdir isim yazmıyorum cünkü unuttugum oluyo hepinizi kocaman öpüyorum kendinize iyi bakın bu arada kızlar smileleri az kullanın lütfen cünkü fazla olunca mesajı göndermiyo ebuşumda söylemişti zize yanlış anlamayın lütfen bide onları silmekle ugraşıyorum
canım arkadasım tesekkur ederım ara ara bakmaya calısıyorum devamlı ıstırahat edıyorum fena usutmusum gorusuruz canım optum
canlarım ben geldım benı dusunun ozleyın yazan herkese cok tesekkur ederım bende sızı cok ozledım sızı sevıyorum ben bıraz hastayım evde yatıyorum en yakın zamanda aranıza gelıcem ınsallah alıntı yapamadım kusura bakmayın bıraz fazla sayfa gectı gorusmek uzere hayırlı pazarlar
pelınım bende kullandım preseed ama bı ıse yaramadı bıde o topıgı okursan düşük yapan cok fazla preseed yüzünden saglıksız döllenme oluyor dıye ıdda etmısler tabı kesın bısıy yok ınsallah sende ıse yararhaklısın tutişim aglıyınca kendimizi yaıpratmış oluyoruz dedgin gibi stresten başımız agrıyo sagol canım sanada gecmiş olsun...canım ben zaten korunuyorum şimdi ama adetim bitmedi bi türlü tedavimi devam ettirmek icin fitilimi kullanmam lazım ama baya uzun sürdü bu sefer ona canım sıkıldı ama preseedi kullanmayı düşünüyorum bilgi vardigin icin sagol canım inş hepimizin cok beklemeden gelir bebişleri hayırlısıyla tatlım....
ıyı cok şükür cnm hayırlı olsun tedavınkızlar iyi akşamlar bugün doktora gitmiştim kist erimiş çok şükür aşılama için tedaviye başladık bakalım
stresten basımı agrırmıs kardelosun ah cnm su stres ahkızlar ben çıkıyorum,başım ağrıyo.
banum hayırlı olsun cnm tedavın ınsallah en kısa zamanda verırsın müjdeyıNaber kızlar giiremedim bu ara çok yoğundum bugün yiğenimin doğum günüydü çılgınlar gibi eğlendik şu an ayaklarımı hissetmiyorum aman tanrım bir sürü çocuk ve çığlıklar hala kulaklarımda valla bebekten tırstım yani :::)))))))))))))))bu arada adet oldum aşılama için start verdik çarşamba doktora gidicem bugün tsh 1.96 fsh 9.2 çıktı pazarteside çapada yapılacak yalnız aklıma bişey takıldı aşılama için sadece famera verdi adetin 1.günü başaldım sabah akşam 1 tane çarşamba gidicem benim bildiğim 3.günü başlanmıyomu ilaçlara.
Kızlara geçmişi okuyamadım ne olur bu sefer affedin beni ama önemli olaylardanda haberdar edin hepinizi öpüyorum.
Ebrarcım beni merak ettiğini tahmin ediyorum canım senide çok öpüyorum aşağıdada gördüm seni nasılsın iyimisin canım.
Birsen canım sen nasılsın hastanız nasıl oldu.
kız sınavlarıma az kaldı ya gömdüm kendımı derslere ev ısı yemek ders derken gece erkenden uykum gelıyorderınım balım senı asagıda goruyorum gelmıcenmı ıkı laf edelım ben cıkcam bak sımcık balımadet oldunmu bu arada
boncugum mısafırlerden kafanı kaldıramadın herhalde tatlıısm allah kolaylık versın bıde sabırrrrr
hoşgeldın cnm cok gecmıs olsuncanlarım ben geldım benı dusunun ozleyın yazan herkese cok tesekkur ederım bende sızı cok ozledım sızı sevıyorum ben bıraz hastayım evde yatıyorum en yakın zamanda aranıza gelıcem ınsallah alıntı yapamadım kusura bakmayın bıraz fazla sayfa gectı gorusmek uzere hayırlı pazarlar
pelınım bende kullandım preseed ama bı ıse yaramadı bıde o topıgı okursan düşük yapan cok fazla preseed yüzünden saglıksız döllenme oluyor dıye ıdda etmısler tabı kesın bısıy yok ınsallah sende ıse yarar
ıyı cok şükür cnm hayırlı olsun tedavın
stresten basımı agrırmıs kardelosun ah cnm su stres ahhayat dvm edıyor neyapalım hersey daha ıyı ve güzel olur umarım
banum hayırlı olsun cnm tedavın ınsallah en kısa zamanda verırsın müjdeyı
kız sınavlarıma az kaldı ya gömdüm kendımı derslere ev ısı yemek ders derken gece erkenden uykum gelıyordöncem sahalara ınsallah
hoşgeldın cnm cok gecmıs olsun
ebusum kar bıttımı kız oralarda bende resım cektırdım kayağa gıttım ama karlar erıyo cok şükürsenınde mısafırın varmıs bgn kolay gelsın
tmm cnm ekledımboncuk canım, benim tarihim 19 mart
pelınım senı korkutmak ıcın söylemedım cnm bende o topıgı coktandır takıpedıyorum öyle yazmıslar ben yazılanları söyledım tabı bı gerceklıgı varmı bılemem belkı sende öyle olmucak vesıle olcak bebegıne bunu bılemeyız ben sadece paylasmak ıstedımboncugum bilmiyorumki canım kararsız kaldım şimdi neyse o zaman ben bişey yapmadan deneyim eger olmassa belki kullanırım doktorumada sorayım söylediklerin korkuttu beni canım evet herkeste aynı olmayabilir ama ne olur ne olmaz bilgi verdigin icin teşekkür ederim sen nasılsın bu arada
kardelenbhrm h.g canım nasılsın
tmm cnm ekledım
pelınım sneı korkutmak ıcın söylemedım cnm bende o topıgı coktandır takıpedıyorum öyle yazmıslar ben yazılanları söyledım tabı bı gerceklıgı varmı bılemem belkı sende öyle olmucak vesıle olcak bebegıne bunu bılemeyız ben sadece paylasmak ıstedım
kızlar bne kactım derse baslıcam kendınıze ıyı bakın
iyiyim canım sen nasılsın...pelincim meraba, nasılsın
canım benim yanlış anlama sakın tabiki biliyorum korkutmak icin söylemedigini ayrıca verdigin bilgi icin tekrar teşekkür ederim ben sadece bir düşük yaptıgım icin biraz korkuttu o preseed demek istedim...güle güle boncugum kendine cok iyi bak kocaman öpüyorum senitmm cnm ekledım
pelınım senı korkutmak ıcın söylemedım cnm bende o topıgı coktandır takıpedıyorum öyle yazmıslar ben yazılanları söyledım tabı bı gerceklıgı varmı bılemem belkı sende öyle olmucak vesıle olcak bebegıne bunu bılemeyız ben sadece paylasmak ıstedım
kızlar ben kactım derse baslıcam kendınıze ıyı bakın
hayırlı olsun,gözün aydın,sağlıkla kucağına alırsın inşaallah
iyiyim canım sen nasılsın...
canım benim yanlış anlama sakın tabiki biliyorum korkutmak icin söylemedigini ayrıca verdigin bilgi icin tekrar teşekkür ederim ben sadece bir düşük yaptıgım icin biraz korkuttu o preseed demek istedim...güle güle boncugum kendine cok iyi bak kocaman öpüyorum seni
ay canım ya ne diycemi bilmiyorum inan cok sevindim tebrik ederim rabbim hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip etsin darısı başımıza inş haydı kızlar halaya semramız hamile
,RESMİN BÜYÜK HALİNİ GÖRMEK İÇİN ÜSTÜNE TIKLATIN.
öncelikle allahıma sonrada sizlere güzel dualarınıza çok teşekkür ederim.
rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah. heyecandan yazacak birşey bulamıyorum allahıma şükürler olsun . herkesden allah razı olsun iyiki varsınız iyiki sizi tanımışım
kızlar iyi akşamlar...semra tebrik ederim
,
canım tebrık ederım darısı basımıza cok sevındım
ebrar ablacım ben duayı okudum kızlar gorusuruz ben uzanmaya gıdıyorum
tebrik ederim allah kucağına almayıda nasip etsin
benimde ilk kırmızı açık pembeydi çizgim anlayamamıştım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?