Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım arkadasım tesekkur ederım ara ara bakmaya calısıyorum devamlı ıstırahat edıyorum fena usutmusum gorusuruz canım optum

canım arkadasım tesekkur ederım ara ara bakmaya calısıyorum devamlı ıstırahat edıyorum fena usutmusum gorusuruz canım optum

canım benim ya kıyamam sana bende de grip başlangıcı var inş daha kötü olmam...tamam sen yat dinlen görüşmek üzre tatlım bende öpüyorum seni

hoşgeldin canım geçmiş olsun

pelınım bende kullandım preseed ama bı ıse yaramadı bıde o topıgı okursan düşük yapan cok fazla preseed yüzünden saglıksız döllenme oluyor dıye ıdda etmısler tabı kesın bısıy yok ınsallah sende ıse yarar
kızlar iyi akşamlar bugün doktora gitmiştim kist erimiş çok şükür aşılama için tedaviye başladık bakalım
ıyı cok şükür cnm hayırlı olsun tedavın
kızlar ben çıkıyorum,başım ağrıyo.
stresten basımı agrırmıs kardelosun ah cnm su stres ah hayat dvm edıyor neyapalım hersey daha ıyı ve güzel olur umarım

banum hayırlı olsun cnm tedavın ınsallah en kısa zamanda verırsın müjdeyı
kız sınavlarıma az kaldı ya gömdüm kendımı derslere ev ısı yemek ders derken gece erkenden uykum gelıyordöncem sahalara ınsallah
hoşgeldın cnm cok gecmıs olsun
ebusum kar bıttımı kız oralarda bende resım cektırdım kayağa gıttım ama karlar erıyo cok şükür senınde mısafırın varmıs bgn kolay gelsın

Son düzenleme:
HAYIRLI OLSUN

MART AYI LİSTEMİZ

*****************************SEMRAOZSOY*********************8 MART************************
*****************************GARİP***************************10 MART***********************
******************************ELAEZEL*************************13 MART***********************
*****************************KAYRAM*************************16 MART************************
*****************************SUNGER*************************16 MART*************************
*****************************NANELİŞEKER**********************19 MART************************
*****************************EBRAR_53************************25 MART************************
*****************************DERİNSU*************************?? MART************************
*****************************UĞURBONCUĞUM********************27 MART************************
*****************************NİHANCA*************************27 MART************************
*****************************WAY**************************31 MART***************************

NİSAN AYI LİSTEMİZ

******************************SELİNA23************************2 NİSAN***********************
*****************************PELİN67**************************5 NİSAN***********************
*****************************ALEYNA**************************5 NİSAN************************
*****************************EGAL**************************** 6 NİSAN***********************
*****************************ELİXSİR**************************7 NİSAN***********************
*****************************BANU145145***********************7 NİSAN************************
******************************ANATOLİA***********************9 NİSAN***********************
****************************KARDELEN5223********************12 NİSAN***********************

HAMİŞ LİSTEMİZ

********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR*******************
**********************YABADABADU************************************BİRSEN******************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
******************DİDGOK**********************/**********************SEVTUN****************
***********************QUEEN_BE***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA***************/*******************ZEYNEPKAYGİN*****************
**********************SAMYELİ26**************/

Son düzenleme:

boncugum bilmiyorumki canım kararsız kaldım şimdi neyse o zaman ben bişey yapmadan deneyim eger olmassa belki kullanırım doktorumada sorayım söylediklerin korkuttu beni canım evet herkeste aynı olmayabilir ama ne olur ne olmaz bilgi verdigin icin teşekkür ederim sen nasılsın bu arada

kardelenbhrm h.g canım nasılsın

boncuk canım, benim tarihim 19 mart
tmm cnm ekledım

pelınım senı korkutmak ıcın söylemedım cnm bende o topıgı coktandır takıpedıyorum öyle yazmıslar ben yazılanları söyledım tabı bı gerceklıgı varmı bılemem belkı sende öyle olmucak vesıle olcak bebegıne bunu bılemeyız ben sadece paylasmak ıstedım
kızlar ben kactım derse baslıcam kendınıze ıyı bakın

Son düzenleme:
:2:
teşekkürler canım, hayırdır ne dersi? Allah kolaylık versin

RESMİN BÜYÜK HALİNİ GÖRMEK İÇİN ÜSTÜNE TIKLATIN.

öncelikle allahıma sonrada sizlere güzel dualarınıza çok teşekkür ederim.
rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah. heyecandan yazacak birşey bulamıyorum allahıma şükürler olsun . herkesden allah razı olsun iyiki varsınız iyiki sizi tanımışım

Son düzenleme:

hayırlı olsun,gözün aydın,sağlıkla kucağına alırsın inşaallah

pelincim meraba, nasılsın
iyiyim canım sen nasılsın...
canım benim yanlış anlama sakın tabiki biliyorum korkutmak icin söylemedigini ayrıca verdigin bilgi icin tekrar teşekkür ederim ben sadece bir düşük yaptıgım icin biraz korkuttu o preseed demek istedim...güle güle boncugum kendine cok iyi bak kocaman öpüyorum seni

ay canım ya ne diycemi bilmiyorum inan cok sevindim tebrik ederim rabbim hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip etsin darısı başımıza inş haydı kızlar halaya semramız hamile

hayırlı olsun,gözün aydın,sağlıkla kucağına alırsın inşaallah

kızlar çok çok ama çok mutluyum çok şükür iyiki varsınız

Son düzenleme:
kızlar iyi akşamlar...semra tebrik ederim

Son düzenleme:
,

canım tebrık ederım darısı basımıza cok sevındım
ebrar ablacım ben duayı okudum kızlar gorusuruz ben uzanmaya gıdıyorum

kızlar iyi akşamlar...semra tebrik ederim

allah razı olsun canım dualarım sizinle
,

canım tebrık ederım darısı basımıza cok sevındım
ebrar ablacım ben duayı okudum kızlar gorusuruz ben uzanmaya gıdıyorum

allah razı olsun canlarım rabbim bu mutluluğu hepinize yaşatsın rabbimde biliyor içimi allahıma her zaman önce olmayana sonrada nasipse bana ver rabbim dedim dualarım sizinle oğlumun mutluluğunu görmeniz lazım onun mutluluğu bile yetti bizi mutlu etmeye

tebrik ederim allah kucağına almayıda nasip etsin

benimde ilk kırmızı açık pembeydi çizgim anlayamamıştım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…