Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

amin.....Semra peki nasıl hamile kaldın??doğal olarak mi?ilaç kullandın mı??bi tedavi gördün mü??gerçi 1 çocuğun var buda normal olmuştur herhalde...

amin.....Semra peki nasıl hamile kaldın??doğal olarak mi?ilaç kullandın mı??bi tedavi gördün mü??gerçi 1 çocuğun var buda normal olmuştur herhalde...

normal yolla canım evet sekiz yaşında bir oğlum var. üç beş aydır istıyorduk kendiliğinden oldu bende bu ay yumurta takibine başlıyacaktım süpriz yaptı fıstık .inşallah sizlerde çok beklemeden gelir minişleriniz canım.he bide her hangi bir ilaçta kullanmadım

iyi akşamlar kızlar
cok şükür evimdeyim bugün koçişimin yanındayım allah kocalarımıza hayırlı uzun ömürler versin onlar olmasa ne yaparız
semracım cooooook sevindim gözün aydın hayırlısıyla kucagına alırsın inş. kardeşim allah herkesin gönlüne göre versin

amin canım allah rağzı olsun çok teşekkür ederim uzun zamandır siteye giremiyordum başka gelişmeler varmı

semracım canım hayırlı olsun bak bebişin seni fazla bekletmedi dr ne zaman gidecen haberleriniz bekliyoruz

allah razı olsun canım. çok şükür fazla bekletmeden geldi kuzum allah tamamına erdirsin inşallah yarın sabah hemen gidecem doktora haberleri iletirim çok heycanlıyım
ben geldim bebekler ne var ne yok semra canım gel vıncıgın çıkana kadar öpem bir emesesene gel az

öp kuzum öp iyiki varsınız

allah hepinizden allah razı olsun artık geriye bakmak istemiyorum ben bugün bir karar aldım artık yaşadıklarım bütün kötü şeyleri geride bıraktım üzülmek yok yıkılmak hiç yok
pelincin bir anne için evladın biride bir binide bir hiç kızarmıyım sana canım benim allahım birdaha evlatlarımızla imtaan etmesin dilerim rabbimden sizlerede tez zamanda versin işşallah

kardelen baharcım sanada teşekkür edrim allahım bu sefer seni boş çevirmesin işşallah işşallah hepinizin halayını çekerik burda ay dur önce semranınkini bir çekem bir tey tey tey hayde halaya hatunlar sakın hızlı yapmayın he hamilelier var aranızda hızınıza yetişek

banucum senin o hap yumurtlama hapı galiba dimi...
bence bişey olmaz..5.güne kadar içme bi daha..5. gün başla..1 tane fazladan nolurki:26:bencede ebuşun dedigi gibi vardır bi hayır...
2 gün sabah akşam içtim inşallah canım.

Keşke öyle olsa dimi.

Kız çok üzdün beni yazdıklarına Rabbim inşallah bu bebişi sana sağsalim yollıycak sen hep dua et bizlerde sana ediyoruz tüm konuşanlar bu sefer mozart olucak inşallah artık ne olur eskileri düşünme bu sefer çok mutlu ol seni kocaman öptüm.

İnşallah canım dua edin ne olur.

Hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlerede bolbol dua et canım.

Son düzenleme:
# naneliseker naber bebekim görüşmeyeli ne var ne yok
# birsen29+ emrem nasıl kız formundamı kerata
# banu145145 canım sen nasılsın görüşmeyeli
# semraozsoy+ amanın inan seni o an görmek isterdim görseydim kesin böle olurdum
# elixsir+ kız delü kaçak geldinmi çok şükür kavuşturana

Doktoru ardaım sabah kadın bana resmen gıcık oldu dinlemedin beni önemli şeyler bunlar dedi şimdi bırak 5.gün tekrar başla dedi bakalım görücez yumurtlama olmaya bilir dei nasıl canım sıkıldı anlatamam ya salak gibi nasıl içtim ben hem giden aya üzüldüm hemde ilaç pahalı 170 tl aldım 4 tane boşa gitti.Bakalım ne olucak görücez.
Ebrarcım misafirlerinle çok yorulmuşsundur görüşemessek öptüm canım seni.

canım güzel dileklerin için sagolasın artık istemiyorum geçmişe gitmek artık yoksa ben kötü oluyorum hastalıgımı tetikliyorum sizlere söz kötü düşünce yok artık hep böyle olucam sizlerle

İyi diyelim saflığım üstümde bu aralar ilaçları yanlış içiyorum yanlış şeyler yapıyorum ne olucak halim bilmem dişin nasıl oldu kız merak ettim.

canım sigorta karşılamıyomu o ilacı :44::44::44::44:

canım güzel dileklerin için sagolasın artık istemiyorum geçmişe gitmek artık yoksa ben kötü oluyorum hastalıgımı tetikliyorum sizlere söz kötü düşünce yok artık hep böyle olucam sizlerle

Zaten olmassan ben gelicem dövücem seni bak bundan sonra topikçe gülelim mutlu olalım mutluluklar bizi bulsun tamammı şekerimmmmm.

canım emre bey yorgun d danda fırça yedik yoruluyoz diye dinlenmeye çalışacaz artık sen nasılsın bittimi evin tamiratı
banucum sağlık olsun vardır bundada bi hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…