allah razı olsun canım dualarım sizinle
allah razı olsun canlarım rabbim bu mutluluğu hepinize yaşatsın rabbimde biliyor içimi allahıma her zaman önce olmayana sonrada nasipse bana ver rabbim dedim dualarım sizinle oğlumun mutluluğunu görmeniz lazım onun mutluluğu bile yetti bizi mutlu etmeye
amin.....Semra peki nasıl hamile kaldın??doğal olarak mi?ilaç kullandın mı??bi tedavi gördün mü??gerçi 1 çocuğun var buda normal olmuştur herhalde...
iyi akşamlar kızlar
cok şükür evimdeyim bugün koçişimin yanındayım allah kocalarımıza hayırlı uzun ömürler versin onlar olmasa ne yaparız
semracım cooooook sevindim gözün aydın hayırlısıyla kucagına alırsın inş. kardeşimallah herkesin gönlüne göre versin
amin canım allah rağzı olsun çok teşekkür ederim uzun zamandır siteye giremiyordum başka gelişmeler varmı
vallahi canımcım bende cok giremiyordum annemlerde oldugum için bugün evime dçndüm bende
annenler nerde oturuyor sen nerede oturuyorsun .canım dediğin gibi allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin
annemler istanbulda canımcım ben adıyamanda
semracım canım hayırlı olsun bak bebişin seni fazla bekletmedi dr ne zaman gidecen haberleriniz bekliyoruzoooooooooo bayada uzakmış işin zor allah yardımcın olsun
semracım canım hayırlı olsun bak bebişin seni fazla bekletmedi dr ne zaman gidecen haberleriniz bekliyoruz
ben geldim bebekler ne var ne yok semra canım gel vıncıgın çıkana kadar öpem biremesesene gel az
sevtuncum güzel dileklerin için sağol her namaz kıldığında dua et ne olur. bide artık geçirdiğin sıkıntılar için ALLAHA sığın ve aklına çok getirmemeye çalş lütfen hepimiz imtihan ediliyoruz stres yapma inşallah bebeğin sana tutunacak ve abilerinin kokusunu getirecek sana
allah hepinizden allah razı olsun artık geriye bakmak istemiyorum ben bugün bir karar aldım artık yaşadıklarım bütün kötü şeyleri geride bıraktım üzülmek yok yıkılmak hiç yokcanım bende iyiyim ama grip olcakmış gibiyim sanki burnum cok taıkanıyo inş olmam daha yeni atlatmıştın sen napıyosun nasılsın görüşmeyeli
birsencim iyiyim ama grip başlangıcım var inş daha kötü olmam... senin paşa nasıl lütfen cok yorma kendini bebeişine ve kendine cok dikkat et allaha emanet ol...
amin canım amin...paylaştıgın icin sagol...
inş aşılaman tutar ve bebişin sıkı sıkı tutunur sana ve hic bırakmaz canım...
canım benim ben seni unuturmuyum sen benim bitanemsin valla ben yazdıgımı düşünüyodum hatta kapattıktan sonra ikilemde kaldım ebuşuma yazdımmı yazmadımmı diye kusura bakmaya bilmiyorumki cok yogun olmadı kıpkırmızıda degil ayın beşinden beri sürüyo dedigin gibi belki yaradandır doktora gittigimde sorayım parca kaldıgını düşünmüyorum canım doktor temizlenmiş demişti...bugun misafirin varmış kolay gelsin tatlım yine karşılaşamadık ama napalım kalpler bir olsun cok öpüyorum seni...
canım bugun 9 uncu gün hala az az oluyorum ama dedigin gibi galiba her bünye aynı degil napıyım sabırsızlanıyorum bebiş calışmalarını başlamak icin bir an once hamile kalıp hayırlısıyla bebişimi kucagıma almak istiyorum allahımın izniyle...bide ben burda cok yanlızım hep evde tekim cok tanıdıklarım yok eltilerimde o kadar yakın davranmıolar bana o yüzden cok takıyorum kafama kendime meşgul edecek bişeylerde yok...sen nasılsın tatlım calışmalara başladınızmı hepimizin hakkında hayırlısı olsun
derinim ben gece giremiyorum biliyosun benim kociş izin vermıyo bazen aklıma geliyosunuz acaba kızlar napıyo diyecanım benim bu seferki adetim 9 gün sürdü halada devam ediyo az az bende düşükten oldugunu düşünmüyorum yaara dondurdum diye olabilir belki artık doktora gidince sorarım...haklısın derinim takmamam lazım ama evde yanlız kalınca akşama kadar bebiş düşünüyorum rabbim inş hepimizin yüzünü en kısa zamanda güldürür canım...
sevtunum inan yazdıklarını okurken duygulanmamak elde degil sendende allah razı olsun canım zaten bu topikteki butun herkez o kadar iyiki bende sizleri tanıdıgım icin cok mutluyum icime attıgım herşeyi sizlerle paylaşabiliyorum iyiki varsınız hepinizi cok seviyorum...canım tabiki senin kaybettgin bebişlerinin yanında benimki cok kücük bişey bebek bile degildi daha... sakın yanlış anlama sizlere göre benim üzüntüm az kalır hatta size ayıp etmiş olurum ama benim icinde yaşadıgım şey kötü geliyo asla isyan etmıyorum... ben rabbime sıgındım inş hayırlısıyla bizleride sevindircek ben buna inanıyorum sadece ben buraya icimi doküp rahtlıyorum kimseyi üzmek degil amacım...canım sende artık kötü düşünme lütfen biliyosunki iki oglunda seni cennette bekliyorlar hem kardeşlerinide gönderdiler sana inş bu seferki hamileligin sonuna kadar devam etcek ve sen bebişinin o güzel kokusunu icine cekeceksin...yıkıycaksın uyutcaksın giyderceksin opüp koklıycaksın allahımın izniyle inş...sen şimdi hic bişey düşünme sadece kendine ve bebişine cok iyi bak allaha emanet ol öpüyorum seni
ooooooo kimleri görüyorum canım arkadaşım benim hoşgeldin...cok gecmiş olsun bitanem cok iyi bak kendine bizde seni cok seviyoruz kocaman öpüyorum seni:
hayırlı pazarlar kızlar bugunde kimsecikler yok malasef hep yanlız kalıyorum ya akşamda ben gelemiyorum... inş hepiniz cok iyisinizdir isim yazmıyorum cünkü unuttugum oluyo hepinizi kocaman öpüyorum kendinize iyi bakın bu arada kızlar smileleri az kullanın lütfen cünkü fazla olunca mesajı göndermiyo ebuşumda söylemişti zize yanlış anlamayın lütfen bide onları silmekle ugraşıyorum
2 gün sabah akşam içtim inşallah canım.banucum senin o hap yumurtlama hapı galiba dimi...
bence bişey olmaz..5.güne kadar içme bi daha..5. gün başla..1 tane fazladan nolurki:26:bencede ebuşun dedigi gibi vardır bi hayır...
Keşke öyle olsa dimi.inşallah gelir,bekliyoz dört gözle.
başım stresten ağrıyo,bazı şeylere canımı fazla sıkıyorumda ondan,halada ağrıyo.
bi arkadaş vardı,adetten sonra kullanacağı fitili,adetde kullanmış yanlışlıkla ve 7 sene sonra,o ay hamile kaldı,belki seninkindede vardır bi hayır.
daha ameliyat olaı çok yeni,bi adet olup,yenilenmeden hamileliği düşünmemelisin bence
demekki başka hayaletler bastı topiği kuzu,dükkan işin de hayırlı olur inşallah,sigara dumanı altında bırakılmana üzüldüm ayrıca.
bide tunişi gördüm,tam bi fıstık olmuş zilli.
hayırlı günler kardlen
Kız çok üzdün beni yazdıklarına Rabbim inşallah bu bebişi sana sağsalim yollıycak sen hep dua et bizlerde sana ediyoruz tüm konuşanlar bu sefer mozart olucak inşallah artık ne olur eskileri düşünme bu sefer çok mutlu ol seni kocaman öptüm.sagol canım allah razı olsun canım bebnim işşallah rabbim sizede vericek ben buna inanıyorum bebeginede inan kendi evladım ölmüş gibi üzüldüm hepiniz benim için aynısınız belkim inanmazsınz bana ama biriniz sevinse seviniyorum biriniz üzülse elimden bir şey gelmeyince üzülüyorum siz olmasaydınız kesin ben kafayı yerdim allah razı olsun tek siz beni dışlamadınız bebegim vefat ettigi zaman bir siz kötü davranmadınız ben sizin sayenizde attım içimdeki korkuyu endişeleri inan sana bir şey diyeyim kızma ama keşke dedim ben öldülerya rabbim affetsin ama senin gibi düşük yapsaydımda çocuklarımda en azından kendimi şöyle teselli ederdim aman boşver sevtun erken düşük olduysa rabbinin bildigi bir şey var belki özüllü sakattı derdim çünkü bu araştırılmılş bir şey eger bebek düşerse kesin yavruda bir sorun var ondan rahim kendi atarmış diye canımın içi sana bir şey diyeyimmi benim 2 tane 5 aylık vefat etti biliyosun inan okadar üzüldümki 2 oglumu dogurdum gece herkez yatıyo kalktım yataktan hastanedeydim tuvalete gittim açtım camını hem soluk alıyorum derin derin başladım aglamaya dedim kimse görüpte acımasın ban o ranın dili olsada konuşsa kaynanam farketmiş deli olmuş kadın beni buldugunda köşeye çökmüş oturmuş bir haldeydim dedi kızım gel hani yataga götüreyim seni bende dedim anne içim yanıyo o yangın nasıl geçer bilmiyorum dedim kadın çok zor siriklüye siriklüye götürdü yataga garibim dedi ah yavrum gene olur anne dedim olurda nasıl olur gene şansım olurmu bebegim olurmu çok zor kalıyorum hamile dedim allahım okadar büyükki bak yaradan bebegimin dogacagı gün ban yeniden bir melek yolladı allahımın hediyesi o benim inanının kız olursa ecrin çok istiyorum fatıma ecrin allahın hediyesi anlamında her aklıma geldikçe secde et canım rabbime sıgın belki komik gelicek size bir sır vereyimmi size ben hep canım çok sıkılsa abdetstimi alıp kıbleye yöneliyorum seriyorum seccademi oturuyorum tespihlerimi çekiyorum yaradanıma çok dua ediyorum gözlerim çok yaşlandı o seccademin dili olsada konuşsa hiç yılmadım yılmıcamda hep şöyle dua ediyorum rabbim seb bizim kaldıramıcagımız yükü yüklemezsin rabbim bizide gör bize acıyanlar sakat gözüyle görenler bizden unatsın başkalarının hamile haberlerini duyunca kıskanmayalım imrenmeyelim bizde anneligi hadalım verende sensin alanda sen bizim kalbimize evlat acısını düşürme evlat sevgisini düşür onları 9 ay saglıklı taşıyalım karnımızda tekmelerini hissadelim yavrum diye umud edlim diyelimki bak yavrum annecin babacn seni okadar beklediki ah bir dogsan sag saglim senin için uyumasam alsam kokunu içime çeksem seni emziriken seyrediyim cigerime sokuyum altını temizleyim seni yıkıyım yavrum diyeyim en azından bana sakat diyenlere laf söylettirmiyim okadar acıki ben yedim o damgayıeşimin yengesi suratıma dediki eşimin yanında oglum bunu sen al yolla anasına bu her ay hamile kalıyo bunun rahimi çürümüş bundan ne köy olur ne kasaba okadar aglamıştımki cevap bile veremedim sinir krizleri geçirdim evde eşim zor zapdetti ah canım okadar canımı acıttılarki ebrarın dedigi gibi o seneler yokmu acısı daha çok sen en azından yolun yarısındasın canım ya biz ne yapalım dile kolay 10 sen bazen resimlere bakıyorumda dedim kim derdi sevtun böyle resimlerde gülüyo nerden bilicektiki 30 yaşında evlat acısı görcek inan öylesi daha zor oglum 3 buçuk aylıkken oynadı eşimle bir sevindik sorma dedim rabbbim buda erkek dualarımı kabul ettin yaradanım ama gene benden çok seviyomuşki yanına aldı şimdi hamile olduguma bile sevinemedim çünkü gene hüsran olur diye çok korkuyorum herseferinde yolun yarısına gelipte yarıda kalmak çok zor oluyo yaşayan bilir helede karnında kıpırdamasını duyunca diyosun acaba kime benziyo inan oynayınca derdimki kurban olsun sana annen dedim inan saglıklı bir dogum yapsamda onu ilk gördügümde işşallahta görücem dicemki ah yavrum çok uzak yooladan geldin annei çok beklettin dicem çok aglarım kesin eşim bugün ban sarıldıda dediki canım ellerimde kayboluyosun hayırdın kilo veriyosun git gide dedim içim istemiyo ah içim istese dedim inan eski sevtunu çok özledim dedim buda bizi bırakıp gitmez demi dedim abileri gibi dedi işşallah canım bu kalıcak ben inanıyorum dedi yardan acısın bize dedi işşallahta rabbim derki kulun iki evladını aldım senden ban isyan etmedin ama agladın biliyorum dese al yavrunu dese ahtım olsun 2 rekat şükür namazı kılıcam rabbime her aklıma geldikce şükredicem benim kollarımı doldurdun benim gibi evlat diye yananlarada ver rabbim dicem allahım sizlerede tez zamanda versin inanın dua çok ediyorum tek istedigim yaradan sesimi duysunda arkadaşa yalancı çıkmıyayım bazen içime doganlar oluyo yoksa çok üzülürüm ben
haydi bismillah diyelim işşallah allahım emeklerini boşa çıkarmaz ben öyle çok kişi biliyorum 1 seferde hamile kalan
canım istanbuldaysan nene hatun hastanesi var oraya çok iyi diyolar birde gümüş suyunda taksimde var tüp bebek merkezi oruyada iyi diyolar gene sen bilirsin arkadaşın 14 sene olmadı şimdi bir oglu var ilk sferde oldu gene fikir veriyim dedim
allah seni ne etmesin kız o küçücük fareden 8 tanemitövbe tövme babaları iyi çalışmış ozaman
hoş geldin bebekim benim
sanada bbekim iyi geceler
canım inan fikrin olsa yardım etcemde fransız kaldımallahım boş çevirmesin senide bu ay işşallah
canım üzülmek yk artık ben dişrençli hatunum aynı böle :86::86::86:yaradan ne yazdıysa alnıma onu yaşıcam başka yolu yok
canım araştırıldı malesefkadın dalında uzman bende açıklı var ama rahimde kısalık var sorun orda açıklı olsa normalde kısalık çok kötü bir şey bebek geliştikçe büyüdükçe rahim boyu kısaldıgı için olmuyomuş o yönden sansızım yane allahım acısınıda bunu bize bagışlasın yoksa sonucunu düşünmek bile istemiyorum vallaihi biterim yıkılırım ozaman
canım üşütmişte olabilirsin hamişte benimde bunda çok agrıdı acabamı dedim kutumu açtım kazandım
bu arada cicişin rahim filmi temiz çıkmış duymayanlara duyrulur
İnşallah canım dua edin ne olur.canım bende iyiyim ama grip olcakmış gibiyim sanki burnum cok taıkanıyo inş olmam daha yeni atlatmıştın sen napıyosun nasılsın görüşmeyeli
birsencim iyiyim ama grip başlangıcım var inş daha kötü olmam... senin paşa nasıl lütfen cok yorma kendini bebeişine ve kendine cok dikkat et allaha emanet ol...
amin canım amin...paylaştıgın icin sagol...
inş aşılaman tutar ve bebişin sıkı sıkı tutunur sana ve hic bırakmaz canım...
canım benim ben seni unuturmuyum sen benim bitanemsin valla ben yazdıgımı düşünüyodum hatta kapattıktan sonra ikilemde kaldım ebuşuma yazdımmı yazmadımmı diye kusura bakmaya bilmiyorumki cok yogun olmadı kıpkırmızıda degil ayın beşinden beri sürüyo dedigin gibi belki yaradandır doktora gittigimde sorayım parca kaldıgını düşünmüyorum canım doktor temizlenmiş demişti...bugun misafirin varmış kolay gelsin tatlım yine karşılaşamadık ama napalım kalpler bir olsun cok öpüyorum seni...
canım bugun 9 uncu gün hala az az oluyorum ama dedigin gibi galiba her bünye aynı degil napıyım sabırsızlanıyorum bebiş calışmalarını başlamak icin bir an once hamile kalıp hayırlısıyla bebişimi kucagıma almak istiyorum allahımın izniyle...bide ben burda cok yanlızım hep evde tekim cok tanıdıklarım yok eltilerimde o kadar yakın davranmıolar bana o yüzden cok takıyorum kafama kendime meşgul edecek bişeylerde yok...sen nasılsın tatlım calışmalara başladınızmı hepimizin hakkında hayırlısı olsun
derinim ben gece giremiyorum biliyosun benim kociş izin vermıyo bazen aklıma geliyosunuz acaba kızlar napıyo diyecanım benim bu seferki adetim 9 gün sürdü halada devam ediyo az az bende düşükten oldugunu düşünmüyorum yaara dondurdum diye olabilir belki artık doktora gidince sorarım...haklısın derinim takmamam lazım ama evde yanlız kalınca akşama kadar bebiş düşünüyorum rabbim inş hepimizin yüzünü en kısa zamanda güldürür canım...
sevtunum inan yazdıklarını okurken duygulanmamak elde degil sendende allah razı olsun canım zaten bu topikteki butun herkez o kadar iyiki bende sizleri tanıdıgım icin cok mutluyum icime attıgım herşeyi sizlerle paylaşabiliyorum iyiki varsınız hepinizi cok seviyorum...canım tabiki senin kaybettgin bebişlerinin yanında benimki cok kücük bişey bebek bile degildi daha... sakın yanlış anlama sizlere göre benim üzüntüm az kalır hatta size ayıp etmiş olurum ama benim icinde yaşadıgım şey kötü geliyo asla isyan etmıyorum... ben rabbime sıgındım inş hayırlısıyla bizleride sevindircek ben buna inanıyorum sadece ben buraya icimi doküp rahtlıyorum kimseyi üzmek degil amacım...canım sende artık kötü düşünme lütfen biliyosunki iki oglunda seni cennette bekliyorlar hem kardeşlerinide gönderdiler sana inş bu seferki hamileligin sonuna kadar devam etcek ve sen bebişinin o güzel kokusunu icine cekeceksin...yıkıycaksın uyutcaksın giyderceksin opüp koklıycaksın allahımın izniyle inş...sen şimdi hic bişey düşünme sadece kendine ve bebişine cok iyi bak allaha emanet ol öpüyorum seni
ooooooo kimleri görüyorum canım arkadaşım benim hoşgeldin...cok gecmiş olsun bitanem cok iyi bak kendine bizde seni cok seviyoruz kocaman öpüyorum seni:
hayırlı pazarlar kızlar bugunde kimsecikler yok malasef hep yanlız kalıyorum ya akşamda ben gelemiyorum... inş hepiniz cok iyisinizdir isim yazmıyorum cünkü unuttugum oluyo hepinizi kocaman öpüyorum kendinize iyi bakın bu arada kızlar smileleri az kullanın lütfen cünkü fazla olunca mesajı göndermiyo ebuşumda söylemişti zize yanlış anlamayın lütfen bide onları silmekle ugraşıyorum
RESMİN BÜYÜK HALİNİ GÖRMEK İÇİN ÜSTÜNE TIKLATIN.
öncelikle allahıma sonrada sizlere güzel dualarınıza çok teşekkür ederim.
rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah. heyecandan yazacak birşey bulamıyorum allahıma şükürler olsun . herkesden allah razı olsun iyiki varsınız iyiki sizi tanımışım
2 gün sabah akşam içtim inşallah canım.
Keşke öyle olsa dimi.
Kız çok üzdün beni yazdıklarına Rabbim inşallah bu bebişi sana sağsalim yollıycak sen hep dua et bizlerde sana ediyoruz tüm konuşanlar bu sefer mozart olucak inşallah artık ne olur eskileri düşünme bu sefer çok mutlu ol seni kocaman öptüm.
İnşallah canım dua edin ne olur.
Hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlerede bolbol dua et canım.
# naneliseker naber bebekim görüşmeyeli ne var ne yok
# birsen29+ emrem nasıl kız formundamı kerata
# banu145145 canım sen nasılsın görüşmeyeli
# semraozsoy+ amanın inan seni o an görmek isterdim görseydim kesin böle olurdum
# elixsir+ kız delü kaçak geldinmi çok şükür kavuşturana
2 gün sabah akşam içtim inşallah canım.
Keşke öyle olsa dimi.
Kız çok üzdün beni yazdıklarına Rabbim inşallah bu bebişi sana sağsalim yollıycak sen hep dua et bizlerde sana ediyoruz tüm konuşanlar bu sefer mozart olucak inşallah artık ne olur eskileri düşünme bu sefer çok mutlu ol seni kocaman öptüm.
İnşallah canım dua edin ne olur.
Hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlerede bolbol dua et canım.
Doktoru ardaım sabah kadın bana resmen gıcık oldu dinlemedin beni önemli şeyler bunlar dedi şimdi bırak 5.gün tekrar başla dedi bakalım görücez yumurtlama olmaya bilir dei nasıl canım sıkıldı anlatamam ya salak gibi nasıl içtim ben hem giden aya üzüldüm hemde ilaç pahalı 170 tl aldım 4 tane boşa gitti.Bakalım ne olucak görücez.
Ebrarcım misafirlerinle çok yorulmuşsundur görüşemessek öptüm canım seni.
canım güzel dileklerin için sagolasınartık istemiyorum geçmişe gitmek artık yoksa ben kötü oluyorum hastalıgımı tetikliyorum sizlere söz kötü düşünce yok artık hep böyle olucam sizlerle
canım emre bey yorgun d danda fırça yedik yoruluyoz diye dinlenmeye çalışacaz artık sen nasılsın bittimi evin tamiratı# naneliseker naber bebekim görüşmeyeli ne var ne yok
# birsen29+ emrem nasıl kız formundamı kerata
# banu145145 canım sen nasılsın görüşmeyeli
# semraozsoy+ amanın inan seni o an görmek isterdim görseydim kesin böle olurdum
# elixsir+ kız delü kaçak geldinmi çok şükür kavuşturana
banucum sağlık olsun vardır bundada bi hayırDoktoru ardaım sabah kadın bana resmen gıcık oldu dinlemedin beni önemli şeyler bunlar dedi şimdi bırak 5.gün tekrar başla dedi bakalım görücez yumurtlama olmaya bilir dei nasıl canım sıkıldı anlatamam ya salak gibi nasıl içtim ben hem giden aya üzüldüm hemde ilaç pahalı 170 tl aldım 4 tane boşa gitti.Bakalım ne olucak görücez.
Ebrarcım misafirlerinle çok yorulmuşsundur görüşemessek öptüm canım seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?