İyi diyelim saflığım üstümde bu aralar ilaçları yanlış içiyorum yanlış şeyler yapıyorum ne olucak halim bilmem dişin nasıl oldu kız merak ettim.
canım sigorta karşılamıyomu o ilacı :44::44::44::44:
Zaten olmassan ben gelicem dövücem seni bak bundan sonra topikçe gülelim mutlu olalım mutluluklar bizi bulsun tamammı şekerimmmmm.
allah korusun devlet bebek içinde ilaçları ödese ne var yaneYok canım ya karşılamıyor ancak göğüs kanseri raporun olursa Allah korusun o zaman devlet ödüyomuş.
canım emre bey yorgun d danda fırça yedik yoruluyoz diye dinlenmeye çalışacaz artık sen nasılsın bittimi evin tamiratı
banucum sağlık olsun vardır bundada bi hayır
Öyle diyorum ama bu sefer hayrın yanında benim saflığımda var ben nasıl böyle bir hata yaptım aklım almıyor.canım emre bey yorgun d danda fırça yedik yoruluyoz diye dinlenmeye çalışacaz artık sen nasılsın bittimi evin tamiratı
banucum sağlık olsun vardır bundada bi hayır
canım eskisinden iyi rabbime şükür inan bugun 2 rekat şükür namazı kıldım agrısı geçti diye gene agrı var ama okadar degil şu panik atagımda geçse hepten inan sevinçten halay çekicem he
allah hepinizden allah razı olsun artık geriye bakmak istemiyorum ben bugün bir karar aldım artık yaşadıklarım bütün kötü şeyleri geride bıraktım üzülmek yok yıkılmak hiç yok
pelincin bir anne için evladın biride bir binide bir hiç kızarmıyım sana canım benimallahım birdaha evlatlarımızla imtaan etmesin dilerim rabbimden sizlerede tez zamanda versin işşallah
kardelen baharcım sanada teşekkür edrim allahım bu sefer seni boş çevirmesin işşallah işşallah hepinizin halayını çekerik burda ay dur önce semranınkini bir çekem bir tey tey tey hayde halayahatunlar sakın hızlı yapmayın he hamilelier var aranızda hızınıza yetişek
2 gün sabah akşam içtim inşallah canım.
Keşke öyle olsa dimi.
Kız çok üzdün beni yazdıklarına Rabbim inşallah bu bebişi sana sağsalim yollıycak sen hep dua et bizlerde sana ediyoruz tüm konuşanlar bu sefer mozart olucak inşallah artık ne olur eskileri düşünme bu sefer çok mutlu ol seni kocaman öptüm.
İnşallah canım dua edin ne olur.
Hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlerede bolbol dua et canım.
# naneliseker naber bebekim görüşmeyeli ne var ne yok
# birsen29+ emrem nasıl kız formundamı kerata
# banu145145 canım sen nasılsın görüşmeyeli
# semraozsoy+ amanın inan seni o an görmek isterdim görseydim kesin böle olurdum
# elixsir+ kız delü kaçak geldinmi çok şükür kavuşturana
tetmedir bebekim hayde sevinik yapalım burda şimdi
allah korusun devlet bebek içinde ilaçları ödese ne var yane
canım dinlen keratayı yorma iişşallah dogunca o seni çok yorucak dogumun hangi aya geliyo bebekim
sağol canıminşallah kısmet olursa haziran sonuna geliyoallah korusun devlet bebek içinde ilaçları ödese ne var yane
canım dinlen keratayı yorma iişşallah dogunca o seni çok yorucak dogumun hangi aya geliyo bebekim
evet canım haklısın ama kaynanada olunca iş bitmiyoson halimizde bu
Sorma ya keşke ne zorluklarla alınıyor ilaçlar valla.
Birsen kız yorma bakıyım kendini yazık bebişkoya ama.
selam kızlar hayırlı akşamlar.semracım tebrik ederim canım Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inş.
canım allahım işini rast getirsin hemşire teyzeler canını acıtmasın işşallahKızlar ben çıkıyorum yorgunluktan perişanım dün yiğenimin doğum günüydü bugün kayınpedrimin 52 duası çok yoruldum yarın sabahta çapada kan vermeye gidicem hepinizi öpüyorum.Tatlı rüyalar......
işşallah canım bir şey kalmamış bak rabbime şükür kız adersini ver hediye yollucem özele yolla bak gebertirim hediyelerinizi aldım duruyo annemde bu arada ev bittide az işi kadı temizliksağol canıminşallah kısmet olursa haziran sonuna geliyo
evet canım haklısın ama kaynanada olunca iş bitmiyo
hep dualarımdasınızki bebekim aklımdan bir an çıkmıyosunuz inanın bunaÖyle diyorum ama bu sefer hayrın yanında benim saflığımda var ben nasıl böyle bir hata yaptım aklım almıyor.
Aman canım çok sevindim namazlarında dualarında benide unutma sevtuncum.
ne gülüyon kız bakıyımhahahhaaaaaaaaaaaaa allah iyiliğini versin
amin canım allah rağzı olsun rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah
bencde canım çok heycanlandım çok kalbim duracaktı çıkmıyacak diye ama çok şükür
son halimizde bu
Sorma ya keşke ne zorluklarla alınıyor ilaçlar valla.
Birsen kız yorma bakıyım kendini yazık bebişkoya ama.
selam kızlar hayırlı akşamlar.semracım tebrik ederim canım Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inş.
rabbim sonuna kadar sağlıklı bi hamilelik yaşamanı ve evladına hayırlısıyla kavuşmanı nasib etsin,darısıda bize olsun inşallah.RESMİN BÜYÜK HALİNİ GÖRMEK İÇİN ÜSTÜNE TIKLATIN.
öncelikle allahıma sonrada sizlere güzel dualarınıza çok teşekkür ederim.
rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah. heyecandan yazacak birşey bulamıyorum allahıma şükürler olsun . herkesden allah razı olsun iyiki varsınız iyiki sizi tanımışım
hiç üzülme,vardır bundada bi hayır de,içini ferah tut banu cum.Doktoru ardaım sabah kadın bana resmen gıcık oldu dinlemedin beni önemli şeyler bunlar dedi şimdi bırak 5.gün tekrar başla dedi bakalım görücez yumurtlama olmaya bilir dei nasıl canım sıkıldı anlatamam ya salak gibi nasıl içtim ben hem giden aya üzüldüm hemde ilaç pahalı 170 tl aldım 4 tane boşa gitti.Bakalım ne olucak görücez.
Ebrarcım misafirlerinle çok yorulmuşsundur görüşemessek öptüm canım seni.
bilmem,vardır belki bi sebebi?#
# kardelen5233+ profum görüşmeyeli nasılsın bu aralar yazışamıyoruz senle niden acaba
kızlar selam aranıza yeni katıldım saılır hep takip ediyorum ya bende anne olmak istiyorum ilaçlar ameliyatlar filimler artık en son çatlatma iğnesi oldu ve oda tutmadı yarın tekrar doktora gidicem heralde yine klomen ve sonra iğne.çok yoruldum ben
bilmem,vardır belki bi sebebi?
iyiyim canım çok şükür sen nasılsın canım?selinam bebekim gelmiş hoş gelmiş nasılsın bebem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?