Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

İyi diyelim saflığım üstümde bu aralar ilaçları yanlış içiyorum yanlış şeyler yapıyorum ne olucak halim bilmem dişin nasıl oldu kız merak ettim.

canım eskisinden iyi rabbime şükür inan bugun 2 rekat şükür namazı kıldım agrısı geçti diye gene agrı var ama okadar degil şu panik atagımda geçse hepten inan sevinçten halay çekicem he

Yok canım ya karşılamıyor ancak göğüs kanseri raporun olursa Allah korusun o zaman devlet ödüyomuş.
allah korusun devlet bebek içinde ilaçları ödese ne var yane
canım emre bey yorgun d danda fırça yedik yoruluyoz diye dinlenmeye çalışacaz artık sen nasılsın bittimi evin tamiratı

banucum sağlık olsun vardır bundada bi hayır

canım dinlen keratayı yorma iişşallah dogunca o seni çok yorucak dogumun hangi aya geliyo bebekim

canım emre bey yorgun d danda fırça yedik yoruluyoz diye dinlenmeye çalışacaz artık sen nasılsın bittimi evin tamiratı

banucum sağlık olsun vardır bundada bi hayır
Öyle diyorum ama bu sefer hayrın yanında benim saflığımda var ben nasıl böyle bir hata yaptım aklım almıyor.

canım eskisinden iyi rabbime şükür inan bugun 2 rekat şükür namazı kıldım agrısı geçti diye gene agrı var ama okadar degil şu panik atagımda geçse hepten inan sevinçten halay çekicem he

Aman canım çok sevindim namazlarında dualarında benide unutma sevtuncum.

hahahhaaaaaaaaaaaaa allah iyiliğini versin

amin canım allah rağzı olsun rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah

bencde canım çok heycanlandım çok kalbim duracaktı çıkmıyacak diye ama çok şükür

tetmedir bebekim hayde sevinik yapalım burda şimdi
son halimizde bu

canım dinlen keratayı yorma iişşallah dogunca o seni çok yorucak dogumun hangi aya geliyo bebekim

Sorma ya keşke ne zorluklarla alınıyor ilaçlar valla.
Birsen kız yorma bakıyım kendini yazık bebişkoya ama.

Kızlar ben çıkıyorum yorgunluktan perişanım dün yiğenimin doğum günüydü bugün kayınpedrimin 52 duası çok yoruldum yarın sabahta çapada kan vermeye gidicem hepinizi öpüyorum.Tatlı rüyalar......

sağol canıminşallah kısmet olursa haziran sonuna geliyo
son halimizde bu

evet canım haklısın ama kaynanada olunca iş bitmiyo

selam kızlar hayırlı akşamlar.semracım tebrik ederim canım Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inş.

canım allahım işini rast getirsin hemşire teyzeler canını acıtmasın işşallah
sağol canıminşallah kısmet olursa haziran sonuna geliyo

evet canım haklısın ama kaynanada olunca iş bitmiyo
işşallah canım bir şey kalmamış bak rabbime şükür kız adersini ver hediye yollucem özele yolla bak gebertirim hediyelerinizi aldım duruyo annemde bu arada ev bittide az işi kadı temizlik aglıcak halime gülüyorum bende
Öyle diyorum ama bu sefer hayrın yanında benim saflığımda var ben nasıl böyle bir hata yaptım aklım almıyor.

Aman canım çok sevindim namazlarında dualarında benide unutma sevtuncum.
hep dualarımdasınızki bebekim aklımdan bir an çıkmıyosunuz inanın buna
ne gülüyon kız bakıyım
son halimizde bu

işşallah hep güleriz yüce mevlam bir dah hiç üzmesin bizi işşallah

rabbim sonuna kadar sağlıklı bi hamilelik yaşamanı ve evladına hayırlısıyla kavuşmanı nasib etsin,darısıda bize olsun inşallah.
hiç üzülme,vardır bundada bi hayır de,içini ferah tut banu cum.
herkeze iyi akşamlar kızlar.
eboş hiç uğramamış mı bugün?:26:

kızlar selam aranıza yeni katıldım saılır hep takip ediyorum ya bende anne olmak istiyorum ilaçlar ameliyatlar filimler artık en son çatlatma iğnesi oldu ve oda tutmadı yarın tekrar doktora gidicem heralde yine klomen ve sonra iğne.çok yoruldum ben

inşallah bu ay ki son yorgunluğun olur kelebek.
hoş geldin:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…