Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

inşallah canım tşk.ama işte ben okadar umutlu olamıyorum hidrosalpenksden sol tüpüm iptal.ne bileyim şansım daha az ondan belkide.

öyle neresinden çıkarttı bende çok merak ettim.. kendisi zaten miniminnacık bebeleri onun çeyreği kadar ama 15 günlükler büyümüşler teyzesi çokkkkkkkk tatlılar amaaa yerim onları ben :))))

çok sevindim hayırlı uğurlu olsun.... inşallah sağlıklı sıhhatli kucagına almayı nasip Etsin allah :)

bizde görürmüyüz ki çift çizgiyiiii... inşallahhh... ama cidden çok sevindim semra tekrar hayırlı olsun..
ben cıkıyorum hemen bakim dedim geçmişe..yarın hastaneye gidicem vajinal ultrason ve sonuçları alcam..hayırlısı artık.. görüşürüz.. Allah a emanet olun.. sevtun um dişinin ağrısının azalmasına sevindim düşündüm sordum ama kimse akıl veremedi.. Allah bebişini doğurana kadar bir daha vermesin.. öpüyorum hepinizi.......

malesef sevtuncum,hiçbişey yerine getiremiyo keyfimi.
canım üzülme bak benide üzüyosun boşver beterin beteri var diceksin raabime sıgınıcaksın
allah seni bebek görmeye geldilermi kız
ben çıkıyorum kızlar öptüm herkesi.iyi gecelerr.:80:
:81::81::81::81:kendine iyi bak
güle güle lagrima ve selina,hayırlı geceler.

o göz yaşlarını yirim ben senin sulu göz seni okadar şebeklik yapıyorum hiçmi gülmedin kız

ay semroş hamilemiya inanmıycaksınız ama topice girerken dedimki kesin hamile haberi alıcam ay nasıl tuhaf oldum ya .çok şükür semroşum gözünaydın bitanem allahım tamamına erdirsin

hanımlar selam geçmişe gidemiyorum yine kaç kere girdim geri attı noluyo anlamadım valla
herkes iyidir umarım misafirlerim yeni gitti hemen uçtum buraya
ay çok sevindim yaa yaşasın martın ilk hamişi hadi peş peşe biçok aber gelsin inşallah

evet cnm benden başka hayaletlerde geziyo dimekki
sagol kardeloşum..iş nolcak bakalım hayırlısı inşallah.bugün nedense durup dururken hevesim kaçtı.ümitlenmek istemiyom belki ondandır.
sigarayı sorma.kaçacak oda da yok kynanamda..cam kapı açıyoz içersi soguyo..ne anlarlar şu sigaradan.
tunişkom büyüdü teyzesiii..bu akşam oradaydım.kardeşimin eşi iş için adapazarında..bende yanlız bırakmıyım dedim.halamın kızı falan ordaydı oturduk..oynadım tunişimle..teyzede teyze ayrılmıyo peşimden...Allahım tez zamanda sanada ve isteyen tüm arkadaslarıma tatlı tatlı saglıklı evlatlar nasip etsin canım benim...tunişim gibi ciciş bi kısçen olsun
sevtuncum herzaman dua ediyosun hepimize.Allah razı olsun..uzun yazını da okudum ama bunu alıntıladım...
biraz daha bekle canım...bikaç gün sonra tekrarla yada kan testi yaptır hemen emin olmak için.
iksircim döndün demek...geçmiş olsun öptüm canım.
canım benim ya kıyamam sana bende de grip başlangıcı var inş daha kötü olmam...tamam sen yat dinlen görüşmek üzre tatlım bende öpüyorum seni
peloşum canım...inşallah Allahım en hayırlı zamanda melegini yollar kucagına hiç üzülme...seni anlıyorum kuşum...ama sakın yukarıda yazdıgın gibi düşünme..yani demişsin ya benim derdim sizlerinkinin yanında az kalır gibi...hepimizin derdi aynı...seninde öyle böyle 1.5 yıl olmuş.tamam bikaç aylık evli olup bebeginin olmamasına çok üzülenlere ben kızıyorum sahsen ama sen o kategoride degilsin yani...düşük oldu bide bunlar kolay şeyler degil...düşük düşüktür o çok taşımız bu az taşımış diye ayırılmaz bence.bilemiyorum.Allah hayırlısını versin...
canım yaa..pat diye testi görünce çok sevindim.aaaa semra hamile dedim eşimde bakıyo yüzümehayırlı ugurlu olsun inşallahh canım.Allahım saglıklı sıhhatli bi şekilde taşımanı nasip etsin..bu arada "fıstık" demişsin bi yazında bebişine..kız mı olcek nedir Allah söyletti belkimde
yaa 2 gün içtin demek tüh..olsun ya bozma moralini..bak inan bunda da bi hayır vardır üzülme..

selam canım...Allah seninde yardımcın olsun...inşallah bu defa tutar cnm...

selam canlarım..geldigim gibi gidiyorum çünkü saclarımı boyayacak kocişuyukluyo iyice uyumadan yakalıyayım...gelirim yine ben kaçtım...
durun halay çekerek gidiyimm kısss.hadi tutun elimden ebuş kardeloş hepiniz hadeee hoppp

hanımlar yaa ben bugün geçmişi okuyamıyacağım sürekli atıyo beni ya deli oldum alıntılarımda gitti
bana yazan arkadaşlarım kusura bakmayın nolur inanın dönemiyorum geçmişe çokda merak ediyorum ama olmuyo zaten yorgunum bide pc deli etti beni .
buarada semroş testini gördüm maşallah canım inanki çok mutlu oldum allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı tüm arkadaşlarıma ve bana olsun inşallah

offffuyukluyo herüf..kalk dedim.tamma dedi kalkıcam ama yatıyo hayla...garibim yoruluyo çok ya kıyamadım kaldırmaya...sende boyama yarın boyarız lütfen dedi..bende geldim gene yanınıza

canım benim olsun...herzaman eksiksiz okuyosun zaten...

kayracım demin geldin aklıma hiç girmemişsin iyisin dimi kuzu?

ben demedimmi ben hamile kalıcam benle birlikte 3 kişi hadi ebuşum ne olur ikincisi sen ol
canım önemli bir şey yok bebekim bugün hafta sonu okadar kimse girmedi ha buarada largimanın 8 tane torunu varmış kardelen banu aşılam yapıcaklar banunun sana selamı var çıkmak zorunda kaldı birsen yorulmuş daha aklımda kalmadı ya kusura bakma
bu arada hoş geldin bebekim

derinim,kardeloşum,kayram,sevtunum
nasılsınız hanımlr
ya tuhaf oldum inanki hissettim bugün hamiş haberi alıcam diye şükür aldım

offffuyukluyo herüf..kalk dedim.tamma dedi kalkıcam ama yatıyo hayla...garibim yoruluyo çok ya kıyamadım kaldırmaya...sende boyama yarın boyarız lütfen dedi..bende geldim gene yanınıza
derinim ney boyuyosun kuzum saçlarınımı?
canım benim olsun...herzaman eksiksiz okuyosun zaten...

kayracım demin geldin aklıma hiç girmemişsin iyisin dimi kuzu?
valla cano iki kez alıntı aldım hata veriyo yaa sinir oldum inanki

sevtunum saol canım inşallah ama benden hayır yok pek allahım nasip eder umarım
buarada sen nasılsın dişin iyimi canım
lagrimanın torunlarını biliyorum canım maşallah iyi etki etmiş keçiboynuzu
banum demek selam yolladı saolsun aşiılaması hayırlı olsun inşallah
birsenim yinemi yormuş kendini yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…