derinim ney boyuyosun kuzum saçlarınımı?
valla cano iki kez alıntı aldım hata veriyo yaa sinir oldum inanki
sevtunum saol canım inşallah ama benden hayır yok pek allahım nasip eder umarım
buarada sen nasılsın dişin iyimi canım
lagrimanın torunlarını biliyorum canım maşallah iyi etki etmiş keçiboynuzu
banum demek selam yolladı saolsun aşiılaması hayırlı olsun inşallah
birsenim yinemi yormuş kendini yaa
ya bana çok oluyoda bugünde acayip oldum inanki
darisi hepimize olsun kuzum
# chnb
hoş geldin bbekim canlarım bu arkadaş benim gibi gariban benle aynı kaderi paylaşıyo rahim agzı açıklıgı sitesi varya ordan tanıoyoruz birbirimizi bir oglu var 2 bebegini bekliyo çok met ettim burayı selam vermek istemezmisiniz kardeşime aynı sevtun iki ama bu dayakçı olmayanı
canım osledık tabıkı oslemezmıyız gecmıs olsun dedım ama yıne burdan da deyım gecmıs olsuncanlarım ben geldım benı dusunun ozleyın yazan herkese cok tesekkur ederım bende sızı cok ozledım sızı sevıyorum ben bıraz hastayım evde yatıyorum en yakın zamanda aranıza gelıcem ınsallah alıntı yapamadım kusura bakmayın bıraz fazla sayfa gectı gorusmek uzere hayırlı pazarlar
canım bence bekle bıraz daha bırsuru sey yasıyorz sonucta rahımde bı parcamız ve tepkı verıyor canlı bırsey olarak cok kafana takma bak benım normalde ınsanda ıkı uc gune bıten kanama tam ıkı hafta surducanım bende iyiyim ama grip olcakmış gibiyim sanki burnum cok taıkanıyo inş olmam daha yeni atlatmıştın sen napıyosun nasılsın görüşmeyeli
birsencim iyiyim ama grip başlangıcım var inş daha kötü olmam... senin paşa nasıl lütfen cok yorma kendini bebeişine ve kendine cok dikkat et allaha emanet ol...
amin canım amin...paylaştıgın icin sagol...
inş aşılaman tutar ve bebişin sıkı sıkı tutunur sana ve hic bırakmaz canım...
canım benim ben seni unuturmuyum sen benim bitanemsin valla ben yazdıgımı düşünüyodum hatta kapattıktan sonra ikilemde kaldım ebuşuma yazdımmı yazmadımmı diye kusura bakmaya bilmiyorumki cok yogun olmadı kıpkırmızıda degil ayın beşinden beri sürüyo dedigin gibi belki yaradandır doktora gittigimde sorayım parca kaldıgını düşünmüyorum canım doktor temizlenmiş demişti...bugun misafirin varmış kolay gelsin tatlım yine karşılaşamadık ama napalım kalpler bir olsun cok öpüyorum seni...
canım bugun 9 uncu gün hala az az oluyorum ama dedigin gibi galiba her bünye aynı degil napıyım sabırsızlanıyorum bebiş calışmalarını başlamak icin bir an once hamile kalıp hayırlısıyla bebişimi kucagıma almak istiyorum allahımın izniyle...bide ben burda cok yanlızım hep evde tekim cok tanıdıklarım yok eltilerimde o kadar yakın davranmıolar bana o yüzden cok takıyorum kafama kendime meşgul edecek bişeylerde yok...sen nasılsın tatlım calışmalara başladınızmı hepimizin hakkında hayırlısı olsun
derinim ben gece giremiyorum biliyosun benim kociş izin vermıyo bazen aklıma geliyosunuz acaba kızlar napıyo diyecanım benim bu seferki adetim 9 gün sürdü halada devam ediyo az az bende düşükten oldugunu düşünmüyorum yaara dondurdum diye olabilir belki artık doktora gidince sorarım...haklısın derinim takmamam lazım ama evde yanlız kalınca akşama kadar bebiş düşünüyorum rabbim inş hepimizin yüzünü en kısa zamanda güldürür canım...
sevtunum inan yazdıklarını okurken duygulanmamak elde degil sendende allah razı olsun canım zaten bu topikteki butun herkez o kadar iyiki bende sizleri tanıdıgım icin cok mutluyum icime attıgım herşeyi sizlerle paylaşabiliyorum iyiki varsınız hepinizi cok seviyorum...canım tabiki senin kaybettgin bebişlerinin yanında benimki cok kücük bişey bebek bile degildi daha... sakın yanlış anlama sizlere göre benim üzüntüm az kalır hatta size ayıp etmiş olurum ama benim icinde yaşadıgım şey kötü geliyo asla isyan etmıyorum... ben rabbime sıgındım inş hayırlısıyla bizleride sevindircek ben buna inanıyorum sadece ben buraya icimi doküp rahtlıyorum kimseyi üzmek degil amacım...canım sende artık kötü düşünme lütfen biliyosunki iki oglunda seni cennette bekliyorlar hem kardeşlerinide gönderdiler sana inş bu seferki hamileligin sonuna kadar devam etcek ve sen bebişinin o güzel kokusunu icine cekeceksin...yıkıycaksın uyutcaksın giyderceksin opüp koklıycaksın allahımın izniyle inş...sen şimdi hic bişey düşünme sadece kendine ve bebişine cok iyi bak allaha emanet ol öpüyorum seni
ooooooo kimleri görüyorum canım arkadaşım benim hoşgeldin...cok gecmiş olsun bitanem cok iyi bak kendine bizde seni cok seviyoruz kocaman öpüyorum seni:
hayırlı pazarlar kızlar bugunde kimsecikler yok malasef hep yanlız kalıyorum ya akşamda ben gelemiyorum... inş hepiniz cok iyisinizdir isim yazmıyorum cünkü unuttugum oluyo hepinizi kocaman öpüyorum kendinize iyi bakın bu arada kızlar smileleri az kullanın lütfen cünkü fazla olunca mesajı göndermiyo ebuşumda söylemişti zize yanlış anlamayın lütfen bide onları silmekle ugraşıyorum
kuzummm allahım zıhın acıklıgı versın ınsallah basarılı olursunpelınım bende kullandım preseed ama bı ıse yaramadı bıde o topıgı okursan düşük yapan cok fazla preseed yüzünden saglıksız döllenme oluyor dıye ıdda etmısler tabı kesın bısıy yok ınsallah sende ıse yarar
ıyı cok şükür cnm hayırlı olsun tedavın
stresten basımı agrırmıs kardelosun ah cnm su stres ahhayat dvm edıyor neyapalım hersey daha ıyı ve güzel olur umarım
banum hayırlı olsun cnm tedavın ınsallah en kısa zamanda verırsın müjdeyı
kız sınavlarıma az kaldı ya gömdüm kendımı derslere ev ısı yemek ders derken gece erkenden uykum gelıyordöncem sahalara ınsallah
hoşgeldın cnm cok gecmıs olsun
ebusum kar bıttımı kız oralarda bende resım cektırdım kayağa gıttım ama karlar erıyo cok şükürsenınde mısafırın varmıs bgn kolay gelsın
RESMİN BÜYÜK HALİNİ GÖRMEK İÇİN ÜSTÜNE TIKLATIN.
öncelikle allahıma sonrada sizlere güzel dualarınıza çok teşekkür ederim.
rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah. heyecandan yazacak birşey bulamıyorum allahıma şükürler olsun . herkesden allah razı olsun iyiki varsınız iyiki sizi tanımışım
canım masallah kavusmussun yarıne allahım ayırmasıniyi akşamlar kızlar
cok şükür evimdeyim bugün koçişimin yanındayım allah kocalarımıza hayırlı uzun ömürler versin onlar olmasa ne yaparız
semracım cooooook sevindim gözün aydın hayırlısıyla kucagına alırsın inş. kardeşimallah herkesin gönlüne göre versin
kız bırak o uyuzları her dr bır mı olur olsun sen allah unutturmustur vardır bunda da bır hayrDoktoru ardaım sabah kadın bana resmen gıcık oldu dinlemedin beni önemli şeyler bunlar dedi şimdi bırak 5.gün tekrar başla dedi bakalım görücez yumurtlama olmaya bilir dei nasıl canım sıkıldı anlatamam ya salak gibi nasıl içtim ben hem giden aya üzüldüm hemde ilaç pahalı 170 tl aldım 4 tane boşa gitti.Bakalım ne olucak görücez.
Ebrarcım misafirlerinle çok yorulmuşsundur görüşemessek öptüm canım seni.
canım allahım sıfa versın dertlerıne yavrun bekletmesın senı ve hıcbırımızıkızlar selam aranıza yeni katıldım saılır hep takip ediyorum ya bende anne olmak istiyorum ilaçlar ameliyatlar filimler artık en son çatlatma iğnesi oldu ve oda tutmadı yarın tekrar doktora gidicem heralde yine klomen ve sonra iğne.çok yoruldum ben
ben bomba gıbıyım sen nasılsın balımmmiyiyim canım çok şükür sen nasılsın canım?
kelebek hoşgeldin aramıza,umarım çok bekletmeden gelir bebişin.
kızlar sizler nasılsınız?
kız yeme caız dgılöyle neresinden çıkarttı bende çok merak ettim.. kendisi zaten miniminnacık bebeleri onun çeyreği kadar ama 15 günlükler büyümüşler teyzesi çokkkkkkkk tatlılar amaaa yerim onları ben :))))
malesef sevtuncum,hiçbişey yerine getiremiyo keyfimi.
canım ınsallah sonucların guzel cıkar da yuzun gulerbizde görürmüyüz ki çift çizgiyiiii... inşallahhh... ama cidden çok sevindim semra tekrar hayırlı olsun..
ben cıkıyorum hemen bakim dedim geçmişe..yarın hastaneye gidicem vajinal ultrason ve sonuçları alcam..hayırlısı artık.. görüşürüz.. Allah a emanet olun.. sevtun um dişinin ağrısının azalmasına sevindim düşündüm sordum ama kimse akıl veremedi.. Allah bebişini doğurana kadar bir daha vermesin.. öpüyorum hepinizi.......
derinim ney boyuyosun kuzum saçlarınımı?
valla cano iki kez alıntı aldım hata veriyo yaa sinir oldum inanki
sevtunum saol canım inşallah ama benden hayır yok pek allahım nasip eder umarım
buarada sen nasılsın dişin iyimi canım
lagrimanın torunlarını biliyorum canım maşallah iyi etki etmiş keçiboynuzu
banum demek selam yolladı saolsun aşiılaması hayırlı olsun inşallah
birsenim yinemi yormuş kendini yaa
olur olur bal gibi olur sende benim gibi şaşar kalırsın vallahi ahanda böle olursunaman allahım ben dogrumu görüyorum dersin sonra baklarsın ahanda böle olmaya başlarsın sonra ben gelirim yanına şefkatli tombul kollarımı açarım böyel yaparım sana nasıl takdiik ama
İyi geceler kızlar Allah hepinizin gönlündekini versin inşallah. Sevtun'um eşim uyuyalım diyor. Malum yarı okul var. Öpüyorum sizleri.
hayırdır derin,neyi boyuyon,ben tlf konuşunca atladım.
ebroş sana mesaj atcaktımda,misafirlerden yorgundur diye atmadım
hoşgelmiş arkidişin canım...
selam chnb..inşallah herşey gönlünce olur.ikinciyi bekliyo demiş sevtun..hamile misin canım?
oo boyada banada dersin güzel olursa benimde çok beyazlarım çıktı korkuyorumda yeni yeni dökülmesi azaldıevet cnm benim...saclarımın dibi çıktı çok...voilanın kakao rengini aldım bu seferdeyeni renk diyo üstünde..bi deniyim dedim inş güzel olur.kahve tonlarına takıkım bayadır.bide bunu denicem.
cano herzaman olmuyo insanın hisleri hayırlısı dediğin gibiamin..herkesin başına tabiki...
ahh ahhh tek tek herkes kalsında ben hiçbişey hissetmesemde olur:)zaten son zamanlarda tutmuyo hissettiklerim...hayırlısı artık...
aramıza hoşgeldin çok geçmiş olsun canım allah bidaha yaşatmasınİyi geceler kızlar Allah hepinizin gönlündekini versin inşallah. Sevtun'um eşim uyuyalım diyor. Malum yarı okul var. Öpüyorum sizleri.
olur olur bal gibi olur sende benim gibi şaşar kalırsın vallahi ahanda böle olursunaman allahım ben dogrumu görüyorum dersin sonra baklarsın ahanda böle olmaya başlarsın sonra ben gelirim yanına şefkatli tombul kollarımı açarım böyel yaparım sana nasıl takdiik ama
Yok canım bu ay olmadı Ben yaklaşık 9 ay önce 6 aylık bebeğimi dünyaya getirdim ama malesef 4 gün yaşadı. Şimdi tekrar düşünüyoruz. İnşallah sizlerin de sorunlarınız çözülür.
anladım canım..hepimizin hakkında hayırlısı olsun...Allah evlat acısı vermesin...iyi geceler tatlı rüyalar# KK Pro ÜyeDerinSu
# ebrar_53+
# kardelen5233+
# birsen29+
# KAYRAM29+
# buurcuum
canlarım ben çıkıyorum benimki çagırıyo yatıcezbu arada hamile degil canım korunmayı bıraktı olmasını bekliyo kusura bakma ben anlatamadım galiba yavrusunu oda benim gibi kaybetti onunki 4 gün yaşamış ama vefat ettmiş allahım annelere sabır versin helede böylelerine allahıma emanet olun canlarım öpücüklere boguyorum sizleri birde bugüm rahiminde sızı var nedense niden acab gene sızı oluyo korkuyorum ben ya:18::18::18::18:
tamam canım yaz barim...Eşim de bu arada mutfakla uğraşıyor. Çağırana dek yazayım bende...
tamam ebuşum yarın akşam kısmetse boyayacam.sanada derim...voila çabuk akıyo aslında ama yeni kahve serisinden aldım .oo boyada banada dersin güzel olursa benimde çok beyazlarım çıktı korkuyorumda yeni yeni dökülmesi azaldı
cano herzaman olmuyo insanın hisleri hayırlısı dediğin gibi
aramıza hoşgeldin çok geçmiş olsun canım allah bidaha yaşatmasın
valla sevtunum öyle olacağım kesin okadar artık soğudumki bebek fikrinden aslında kafam rahat gelmezse gelmez diyorumda biyanımda istiyo galiba
hayırdır derin,neyi boyuyon,ben tlf konuşunca atladım.
ebroş sana mesaj atcaktımda,misafirlerden yorgundur diye atmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?