Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

evet cnm benim...saclarımın dibi çıktı çok...voilanın kakao rengini aldım bu seferdeyeni renk diyo üstünde..bi deniyim dedim inş güzel olur.kahve tonlarına takıkım bayadır.bide bunu denicem.

# chnb
hoş geldin bbekim canlarım bu arkadaş benim gibi gariban benle aynı kaderi paylaşıyo rahim agzı açıklıgı sitesi varya ordan tanıoyoruz birbirimizi bir oglu var 2 bebegini bekliyo çok met ettim burayı selam vermek istemezmisiniz kardeşime aynı sevtun iki ama bu dayakçı olmayanı

İyi geceler kızlar Allah hepinizin gönlündekini versin inşallah. Sevtun'um eşim uyuyalım diyor. Malum yarı okul var. Öpüyorum sizleri.

hoşgelmiş arkidişin canım...
selam chnb..inşallah herşey gönlünce olur.ikinciyi bekliyo demiş sevtun..hamile misin canım?

canım osledık tabıkı oslemezmıyız gecmıs olsun dedım ama yıne burdan da deyım gecmıs olsun
canım bence bekle bıraz daha bırsuru sey yasıyorz sonucta rahımde bı parcamız ve tepkı verıyor canlı bırsey olarak cok kafana takma bak benım normalde ınsanda ıkı uc gune bıten kanama tam ıkı hafta surdu
kuzummm allahım zıhın acıklıgı versın ınsallah basarılı olursun
canım cok sevındım allahım kucagına almayı da nasıp etsın ınsallah yakısıklıma kardes gelıyor demek
canım masallah kavusmussun yarıne allahım ayırmasın
kız bırak o uyuzları her dr bır mı olur olsun sen allah unutturmustur vardır bunda da bır hayr
canım allahım sıfa versın dertlerıne yavrun bekletmesın senı ve hıcbırımızı
iyiyim canım çok şükür sen nasılsın canım?
kelebek hoşgeldin aramıza,umarım çok bekletmeden gelir bebişin.
kızlar sizler nasılsınız?
ben bomba gıbıyım sen nasılsın balımmm
öyle neresinden çıkarttı bende çok merak ettim.. kendisi zaten miniminnacık bebeleri onun çeyreği kadar ama 15 günlükler büyümüşler teyzesi çokkkkkkkk tatlılar amaaa yerim onları ben :))))
kız yeme caız dgıl
malesef sevtuncum,hiçbişey yerine getiremiyo keyfimi.

canım ınsallah sonucların guzel cıkar da yuzun guler

olur olur bal gibi olur sende benim gibi şaşar kalırsın vallahi ahanda böle olursunaman allahım ben dogrumu görüyorum dersin sonra baklarsın ahanda böle olmaya başlarsınsonra ben gelirim yanına şefkatli tombul kollarımı açarım böyel yaparım sana nasıl takdiik ama

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

hayırdır derin,neyi boyuyon,ben tlf konuşunca atladım.
ebroş sana mesaj atcaktımda,misafirlerden yorgundur diye atmadım

İyi geceler kızlar Allah hepinizin gönlündekini versin inşallah. Sevtun'um eşim uyuyalım diyor. Malum yarı okul var. Öpüyorum sizleri.

allahıma emanet ol buruyada takıl bebekim burasını buldugun iç,in şükrediceksin bak ben bunun garantisini veriyorum ben çünkü şükrediyorum

hayırdır derin,neyi boyuyon,ben tlf konuşunca atladım.
ebroş sana mesaj atcaktımda,misafirlerden yorgundur diye atmadım

saçımı boyuyom cnm.ama yarın akşam..kociş uyudu da

aslında kendimde boyuyorum ben ama çok bulaştırıyorum heryerime..açık renk olsa önemli degilde...kahveleri kendim boyayınca ortalık batıyo:))

hoşgelmiş arkidişin canım...
selam chnb..inşallah herşey gönlünce olur.ikinciyi bekliyo demiş sevtun..hamile misin canım?

Yok canım bu ay olmadı Ben yaklaşık 9 ay önce 6 aylık bebeğimi dünyaya getirdim ama malesef 4 gün yaşadı. Şimdi tekrar düşünüyoruz. İnşallah sizlerin de sorunlarınız çözülür.

# KK Pro ÜyeDerinSu
# ebrar_53+
# kardelen5233+
# birsen29+
# KAYRAM29+
# buurcuum
canlarım ben çıkıyorum benimki çagırıyo yatıcezbu arada hamile degil canım korunmayı bıraktı olmasını bekliyo kusura bakma ben anlatamadım galiba yavrusunu oda benim gibi kaybetti onunki 4 gün yaşamış ama vefat ettmişallahım annelere sabır versin helede böylelerine allahıma emanet olun canlarım öpücüklere boguyorum sizleri birde bugüm rahiminde sızı var nedense niden acab gene sızı oluyo korkuyorum ben ya:18::18::18::18:

Eşim de bu arada mutfakla uğraşıyor. Çağırana dek yazayım bende...

evet cnm benim...saclarımın dibi çıktı çok...voilanın kakao rengini aldım bu seferdeyeni renk diyo üstünde..bi deniyim dedim inş güzel olur.kahve tonlarına takıkım bayadır.bide bunu denicem.
oo boyada banada dersin güzel olursa benimde çok beyazlarım çıktı korkuyorumda yeni yeni dökülmesi azaldı
amin..herkesin başına tabiki...

ahh ahhh tek tek herkes kalsında ben hiçbişey hissetmesemde olur:)zaten son zamanlarda tutmuyo hissettiklerim...hayırlısı artık...
cano herzaman olmuyo insanın hisleri hayırlısı dediğin gibi
aramıza hoşgeldin çok geçmiş olsun canım allah bidaha yaşatmasın

valla sevtunum öyle olacağım kesin okadar artık soğudumki bebek fikrinden aslında kafam rahat gelmezse gelmez diyorumda biyanımda istiyo galiba

Yok canım bu ay olmadı Ben yaklaşık 9 ay önce 6 aylık bebeğimi dünyaya getirdim ama malesef 4 gün yaşadı. Şimdi tekrar düşünüyoruz. İnşallah sizlerin de sorunlarınız çözülür.

kader işte cnm..neler yaşayacagımız belli degil..önemli olan her şeye sabır etmek boyun egmek..Allah hayırlısını versin...

anladım canım..hepimizin hakkında hayırlısı olsun...Allah evlat acısı vermesin...iyi geceler tatlı rüyalar
Eşim de bu arada mutfakla uğraşıyor. Çağırana dek yazayım bende...
tamam canım yaz barim...
tamam ebuşum yarın akşam kısmetse boyayacam.sanada derim...voila çabuk akıyo aslında ama yeni kahve serisinden aldım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…