- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
canım atsaydında geri dönemezdim gerçektende yoğun birgün geçirdim zati sabah uyanamamışım gelin aramasa akşama dışardan sipariş vericektim
kızlar ben çok acil çıkıyorum,görüşürüz.
kız yınemı sac boyuyon sen kımyasal onlar ıkıde bır boyatma kuzuoffffuyukluyo herüf..kalk dedim.tamma dedi kalkıcam ama yatıyo hayla...garibim yoruluyo çok ya kıyamadım kaldırmaya...sende boyama yarın boyarız lütfen dedi..bende geldim gene yanınıza
canım ben bugun cok gırdım cıktım da kısmet olmadı bı gırdım esım cagırdı aksam bıdaha gırdım esımın arkadası geldı alıntılarımda gıttı ole ıste ıyıyım bebıkım sen nasılsıncanım benim olsun...herzaman eksiksiz okuyosun zaten...
kayracım demin geldin aklıma hiç girmemişsin iyisin dimi kuzu?
ıyıyım ablam aslında ben de testı grunce tuhaf oldum ya cok garıp bı duygu baskasında da olsa cıft cızgı gormek cok gusel bır duyguderinim,kardeloşum,kayram,sevtunum
nasılsınız hanımlr
ya tuhaf oldum inanki hissettim bugün hamiş haberi alıcam diye şükür aldım
ohh bakımlı hatunum benımsaçımı boyuyom cnm.ama yarın akşam..kociş uyudu da
aslında kendimde boyuyorum ben ama çok bulaştırıyorum heryerime..açık renk olsa önemli degilde...kahveleri kendim boyayınca ortalık batıyo:))
kız yınemı sac boyuyon sen kımyasal onlar ıkıde bır boyatma kuzu
canım ben bugun cok gırdım cıktım da kısmet olmadı bı gırdım esım cagırdı aksam bıdaha gırdım esımın arkadası geldı alıntılarımda gıttı ole ıste ıyıyım bebıkım sen nasılsın
ıyıyım ablam aslında ben de testı grunce tuhaf oldum ya cok garıp bı duygu baskasında da olsa cıft cızgı gormek cok gusel bır duygu
ohh bakımlı hatunum benım
o ders çalışıyo kuzum sınavları varmışkardelen49cum nerelerde acep ugramadı
canım iyi geceler allahıma emanetsin bebişede kendinede iyi bakallahıma emanet ol buruyada takıl bebekim burasını buldugun iç,in şükrediceksin bak ben bunun garantisini veriyorum ben çünkü şükrediyorum
kuzu iyi geceler allaha emanetsinkızlar ben çok acil çıkıyorum,görüşürüz.
seni uykucu şirine seni..bende zor kalkıyom cano yaa geç açıyom dükkanı ne zamandır...bu şaplak banaaabuda sana
bak kızıyorum bak kız daha yılmak yok en önemli örnek benim geçen eşime dedim dediki bir gecenın mahsülü diye söyler severim keratayı işşallah dedi kız bu delü beoo boyada banada dersin güzel olursa benimde çok beyazlarım çıktı korkuyorumda yeni yeni dökülmesi azaldı
cano herzaman olmuyo insanın hisleri hayırlısı dediğin gibi
aramıza hoşgeldin çok geçmiş olsun canım allah bidaha yaşatmasın
valla sevtunum öyle olacağım kesin okadar artık soğudumki bebek fikrinden aslında kafam rahat gelmezse gelmez diyorumda biyanımda istiyo galiba
ay çok güldüm bebekim ya allah seni ne etmesin hemi ahanda böle etsinseni uykucu şirine seni..bende zor kalkıyom cano yaa geç açıyom dükkanı ne zamandır...bu şaplak banaaabuda sana
kızlar ben çok acil çıkıyorum,görüşürüz.
kız yınemı sac boyuyon sen kımyasal onlar ıkıde bır boyatma kuzu
canım ben bugun cok gırdım cıktım da kısmet olmadı bı gırdım esım cagırdı aksam bıdaha gırdım esımın arkadası geldı alıntılarımda gıttı ole ıste ıyıyım bebıkım sen nasılsın
ıyıyım ablam aslında ben de testı grunce tuhaf oldum ya cok garıp bı duygu baskasında da olsa cıft cızgı gormek cok gusel bır duygu
ohh bakımlı hatunum benım
ayy kimleri görüyorummmm tunişimm hoşgeldin canımm naptın dogum yaptın mı yoksaa yafff..
Allah hayır etsin niye sıkıldınız canom ...benimki gene uykusuzluga ve yorgunluga gelemez asla..yani yorgunluktan uyur hemen...tutamam aslaa.o ders çalışıyo kuzum sınavları varmış
inşallah hayırlısıyla verir
canım iyi geceler allahıma emanetsin bebişede kendinede iyi bak
kuzu iyi geceler allaha emanetsin
ay aynen cano yaa ama düngece varya eşimde bende 4e kadar hiç uyuyamadık bi sıkıntı vardı
adam 3 saatlik uykuyla işe gitti şimdide oturuyo hala
döv cano hakettim bugün inanki
bak kızıyorum bak kız daha yılmak yok en önemli örnek benim geçen eşime dedim dediki bir gecenın mahsülü diye söyler severim keratayı işşallah dedi kız bu delü beyılmak yok geliyyo yoksa şaplak kaç zamandır elim kaşınıyodu zaten sen itikatli bebeksin yılma bakem
ay çok güldüm bebekim ya allah seni ne etmesin hemi ahanda böle etsin
görüşürüz bebekim moralini bozma bakem ummadıgın anda gelir yavrun inan buna ben inanıyorum
bak kızıyorum bak kız daha yılmak yok en önemli örnek benim geçen eşime dedim dediki bir gecenın mahsülü diye söyler severim keratayı işşallah dedi kız bu delü beyılmak yok geliyyo yoksa şaplak kaç zamandır elim kaşınıyodu zaten sen itikatli bebeksin yılma bakem
ay çok güldüm bebekim ya allah seni ne etmesin hemi ahanda böle etsin
görüşürüz bebekim moralini bozma bakem ummadıgın anda gelir yavrun inan buna ben inanıyorum
o ders çalışıyo kuzum sınavları varmış
inşallah hayırlısıyla verir
canım iyi geceler allahıma emanetsin bebişede kendinede iyi bak
kuzu iyi geceler allaha emanetsin
ay aynen cano yaa ama düngece varya eşimde bende 4e kadar hiç uyuyamadık bi sıkıntı vardı
adam 3 saatlik uykuyla işe gitti şimdide oturuyo hala
döv cano hakettim bugün inanki
canımm çok özlemişim valla doğum yapmadım daha ama allahın izniyle ayın 24 üne gün verdi doktorum heycanla günümzü bekliyoruz sen nasılsın
canımm çok özlemişim valla doğum yapmadım daha ama allahın izniyle ayın 24 üne gün verdi doktorum heycanla günümzü bekliyoruz sen nasılsın
kuzum o fıstık gıbı yuzune ne yapsan yakısır sana benden dımesıyaa öyle işte..boyama vakti geldi canım napiyim...sacım röfleydi sapsarı..üstüne capucino yaptım..sonra da bi kahve tonu yapmıştım unuttum...açıldı şimdi açık kumral oldu renk güzel ama dipler kötü.kendi saclarım koyu kumral gibi.boyamam gerek.aslında acık sarı küllü de çok güzel oluyo ama koyu renklere taktım.aşırı koyulastırmakta istemiyorum röfleye rahat dönmek için..öyle degişik kahve tonlarını deniyorum işte.
ınsallah ablam ınsallahhhhhcanım gerçektende öyle hadi inşallah peş peşe testlerimizi ekliyelim yaa
canlarım çıkıcaktım ama benimki arkamda uyudu yaşasınallahıoma şükür ama gözlerim fena uykum geliyo her an kaybola bilirim allahtan beimkinin dizisi varda ona takıldı yoksa halim perişandi he
kuzum o fıstık gıbı yuzune ne yapsan yakısır sana benden dımesı
ınsallah ablam ınsallahhhhh
Allah hayır etsin niye sıkıldınız canom ...benimki gene uykusuzluga ve yorgunluga gelemez asla..yani yorgunluktan uyur hemen...tutamam aslaa.
aminnn herkesi hamiş etsin Allahım...
kız dövme bee felek vurmuş bide sen vurma
ya canım tabiki itikatlıyım olacak nasipse ama olmazsada sorun yok dünyanın sonu değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?