aa uyuttun adamını dimi uyanık senibekledin ki uyusun..iyi bari.
ayyy tüylerim ürperdi kıs ALLAH muhafaza yaaa...kimsee yaşamasın inş böyle bişeyi.bakın canlarım size bir şey anlatıyım benim bir kankim var yengesiyle abisi teyze çocukları tamamı diger abiside dayı hala çocukalrı neyse teyze çocukları evlendi ilk oglunu normal dogurdu 28 gün yaşadı bebegi öldü 2 bebegide şimdi hayatta 3 bebegine hamile kaldı 6 aylıkken memlekete gitmiş bebek uçakta can vermiş eve geldi kaynanasına çocuk pusetteymiş hani araba koltugu gibi varya neyse demiş kaynanası kızm içeri al üşür sokak kapısında demiş hala üşümez cennete gitti o demiş meyerse ölü bebegi hava lanından girtmiş siz düşünün şimdi 1 oglu var namzıda orucunda kız dedim geçen dürüye çok zor olmuştur dedim ban dedigi rabbim verdi rabbim aldı inanı okadar soguk kanlıyduki görsen,iz şaşardınız şaştımda kaldım heallahım bizleri böyle etemsin ya çok zor hemde çok yaradan acı göstermesin işşallah
oyy cnm ya sagolasın o senin fıstıklıgın kısss
ay allahım kimsenin başına vermesin çok zor gerçektendebakın canlarım size bir şey anlatıyım benim bir kankim var yengesiyle abisi teyze çocukları tamamı diger abiside dayı hala çocukalrı neyse teyze çocukları evlendi ilk oglunu normal dogurdu 28 gün yaşadı bebegi öldü 2 bebegide şimdi hayatta 3 bebegine hamile kaldı 6 aylıkken memlekete gitmiş bebek uçakta can vermiş eve geldi kaynanasına çocuk pusetteymiş hani araba koltugu gibi varya neyse demiş kaynanası kızm içeri al üşür sokak kapısında demiş hala üşümez cennete gitti o demiş meyerse ölü bebegi hava lanından girtmiş siz düşünün şimdi 1 oglu var namzıda orucunda kız dedim geçen dürüye çok zor olmuştur dedim ban dedigi rabbim verdi rabbim aldı inanı okadar soguk kanlıyduki görsen,iz şaşardınız şaştımda kaldım heallahım bizleri böyle etemsin ya çok zor hemde çok yaradan acı göstermesin işşallah
ebrarcım derincim çok saolun kızlar darısı başınıza inşallah çok ters zamanda geldim şimdi çıkmam lazım ama sizi çok özlemişim mutlaka en yakın zamanda tekrar giricem uzun uzun konuşuıruz öpüyorum sizi kocaman
bıtanem benım gercekten o guzel yuzune ne olsa yakısır senın bu arada karar verbıldın mı gercı bır gun oldu ama ccanmı dukkanı
delükız sabah kalkınca sen bendeki maratonu gör bne önde o arkada
ebrarcım derincim çok saolun kızlar darısı başınıza inşallah çok ters zamanda geldim şimdi çıkmam lazım ama sizi çok özlemişim mutlaka en yakın zamanda tekrar giricem uzun uzun konuşuıruz öpüyorum sizi kocaman
Allah razı olsun canım sagolasın.
ben kararlıyım zaten kayram dünde konuştuk...para elime geçsinde bakıcam kısmetse...salı günüde konuşmak istiyorum bakalım.
hoşgeldin kuzum nerelerdesin
ah kuzuuuuuummm dun de dedıgım gıbı hersey o gusel gonlunce olsun allahım golunun gusellıgınce muamele etsın sana bıtanem
ayyy tüylerim ürperdi kıs ALLAH muhafaza yaaa...kimsee yaşamasın inş böyle bişeyi.
ay allahım kimsenin başına vermesin çok zor gerçektende
ama maşallah iyi metanetliymiş
canım ya inşallah uğra biara bizde seni özledik çok iyi bak kendine doğum yapınca haber ver mutlaka
h.g wayyyyyy
canım yaaa kıyamam ne fena be off..benim ablacıgımda illk bebegini kaybetmişti dogduktan sonra..ben 16 yaşlarındaydım çok kötüydü ya nasıl aglıyodu ablam lohusa yatagında usul usulinanın okadr itikatlıki ne namazı bırakıyo ne kuranı diyorki rabbim orda buluşturucak beni diyo kan uyuşmazlıgı varmış ilk bebeginde igne yapmamışlar şansa 2 durdu ama 3 gene öldü allahım böyle imtihan etmesin canlarım inanın onu görünce diyorum ne güzel dayanıyo ama içini kimse bilemz demi eger igneyi vrunsaymış kurtulurmuş bebekler akraba evliligine baglamış doktorben 2 yavrumu görmedigim halde agladım çırpındım o gördü emzirdi normal dogum yaptı hem tek hatırladıgım ilk oglunda çok fena agladı zor zapdettiler garibi şimdi çok soguk kanlı ama nasıldır içi bilimez ah içime bir girsen ne fırtınalar kopar
hsb tatlım nasılsın seninlede hiç muhabbet edemedik neler yapıyorsun
hoş buldum canım anca geldim ya misafirlikteydim gelincede koçişle konuştuk e bayada zaman gecmiş anca girdim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?