delü
sende sagol canım...kendine iyi bak çok sagol ugradıgın için öptüm seni..hayırlı dogumlar...
kızalar nasılsınız bakalım misafirlikteydim gec geldim nasılsınız bi ara girdim sonra koçişle konuşacaktık çıktım anca geldim kusura bakmayın
hoş geldin bebekim nerelerdesin bakem
ebrarcım rica etsem duayı öne çeksen duayı okuyacağım ama kime okuduğumuzu unuttum canım sana zahmet olacak ama
canım zor olmazmı allahım kimseye yaşatmasın insana üzülüyosun ama helede insanın başına gelsin diyosun allahım benim acım nasıl dinercanım yaaa kıyamam ne fena be off..benim ablacıgımda illk bebegini kaybetmişti dogduktan sonra..ben 16 yaşlarındaydım çok kötüydü ya nasıl aglıyodu ablam lohusa yatagında usul usul
iyiyim cnm sagol nolsun bildigin gibi valla..pek bi degişiklik yok..adet olamadım herzamanki gibi bekliyom işte.
delüyüm demi tehcilli deyim ben
canım zor olmazmı allahım kimseye yaşatmasın insana üzülüyosun ama helede insanın başına gelsin diyosun allahım benim acım nasıl diner
DURU için AYETEL KÜRSİ listesi
DERİN.....................15
KARDELEN49...........15
BONCUK..................15
EBRAR....................15
SELİNA...................15bitti
SEVTUN.................15bitti
ELİXSİR..................15bitti
KAYRA....................15
BANU......................15
LAGRİMA.................15
GARİP.....................15bitti
GÜNEYCANAN..........15
ELAEZEL..................15
TOSTİ....................15
WAY.......................15
NANELİŞKR..............15
ANATOLİA...............15bitti
SEMRA...................10
SAMYELİ.................10
MİRANDA................10
EGAL......................10
DERDA....................10
BİRSEN.....................8
NANELİŞKR için AYETEL KÜRSİ listesi
DERİN........................15
KARDELEN49...............15
BONCUK.....................15
EBRAR.......................15
DURU........................15
SELİNA......................15bitti
SEVTUN....................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
KAYRA......................15
BANU........................15
LAGRİMA...................15
GARİP.......................15bitti
GÜNEYCANAN.............15
ELAEZEL....................15
TOSTİ.......................15
WAY.........................15
ANATOLİA.................15bitti
SEMRA.....................10
SAMYELİ...................10
MİRANDA..................10
EGAL........................10
DERDA......................10
BİRSEN......................8
ANATOLİA için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.......................15
DERİN........................15
KARDELEN49..............15
BONCUK.....................15
DURU.........................15
SELİNA......................15bitti
SEVTUN.....................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
KAYRA.......................15
BANU........................15
LAGRİMA...................15
GARİP........................15bitti
GÜNEYCANAN.............15
ELAEZEL....................15
TOSTİ.......................15
WAY.........................15
NANELİŞKR................15
SEMRA......................10
SAMYELİ....................10
MİRANDA...................10
EGAL.........................10
DERDA.......................10
BİRSEN.......................8
maşallah sevtunum göreceksin inşallah 40 haftalarıda allahım çok büyük canımkız alıntılar karışmış be nasıl oldu bu :44::44::44::44::44:kafayı yidim herhal yaşasın eskisi gibi burdayım gene ben özlemişim kılar ya sizlerle sohbeti inanınbu arad çok şükür 7 haftalık olduk işşalah 40 haftalırda görürüm
off hemde ne zor yaaa...ablamın o halleri gitmiyo aklımdan..onunda ikincide yani güzeller güzelim gülcanımda dikiş atıldı canım bu arada.
maşallah sevtunum göreceksin inşallah 40 haftalarıda allahım çok büyük canım
ay kıyamam ya nezordur çok şükür sağlıklı evlatları var şimdi
demek ayetel kürsi okuyordun canım bende dedim niye sesi çıkmıyoebrarcım ben okudum 15+15+15=45 ok allahım aradaslarımıza bu dua ile birlikte birer bebişnasip etsin inş amin
burdayım canom..kimse bişi konusmuyo bende sustum napim
evet ebuşum çok şükür yaa..zeynonun faceden resimlere bakabilirsin.tunişin dogum gününden resimler var gülcanla falan...
kıslar ben müsadenizi istiyorum çok geç oldu..başım tutmadan kaçayım iş var yarın...çok öptüm hepinizi ALLAHA EMANET OLUN.
evet ebuşum çok şükür yaa..zeynonun faceden resimlere bakabilirsin.tunişin dogum gününden resimler var gülcanla falan...
kıslar ben müsadenizi istiyorum çok geç oldu..başım tutmadan kaçayım iş var yarın...çok öptüm hepinizi ALLAHA EMANET OLUN.
burdayım canım duayı okuyordum ondan sesim çıkmadı nasılsın canımhanımlar niye sustunuz yaa sevtun,way,kayra,derin
ordamısınız
yaa canım bende neden msn acık değilki diye merak ediyordum tüh iyi bakalım canım atma sakın camdan iyi kötü konuşuyoruz burdanbuarada hanımlar benim msnde açılmıyoya bu pc tam camdan atılmalık oldu sinir etti beni yav
ne geçmişi okuabildim ah şu kocam varya aldı vermiyoki
evet canım ama benden yaşca baya büyük olunca ben pek konuşmuyorum onlar maziden konuşuyor bende dinliyorum birazda sıkılıyorum sus pus oturuyorumdiyehe demek gezdin negüzel canım iyi yapmışsın değişiklik olmuştur
yaaa iyi bakalım senin normaldede böle oluyordu demi yanlış hatırlamıyorsamcanım yaaa kıyamam ne fena be off..benim ablacıgımda illk bebegini kaybetmişti dogduktan sonra..ben 16 yaşlarındaydım çok kötüydü ya nasıl aglıyodu ablam lohusa yatagında usul usul
iyiyim cnm sagol nolsun bildigin gibi valla..pek bi degişiklik yok..adet olamadım herzamanki gibi bekliyom işte.
kız alıntılar karışmış be nasıl oldu bu :44::44::44::44::44:kafayı yidim herhal yaşasın eskisi gibi burdayım gene ben özlemişim kılar ya sizlerle sohbeti inanınbu arad çok şükür 7 haftalık olduk işşalah 40 haftalırda görürüm
# ebrar_53+
# arf
# KK Pro ÜyeDerinSu
# way
bende gidiyorum gözlerim pörtledide uykum geldi önce sizi rabbime sonrada kendinize emanet ediyorum iyi maçlar hepiciginize bu ay işşallah alırız bu maçlarıda listemiz kabarır işşşallah
demek ayetel kürsi okuyordun canım bende dedim niye sesi çıkmıyo
saol ağzına yüreğine sağlık
cano ses gelmeyince koptunuz sandım
ya kusura bakmayın ben kaçıyorum hepinize iyi geceler çok çok öptüm sizi
aaa birazdan bakarım tabi facede açılırsa deli etti beni cano yaaevet ebuşum çok şükür yaa..zeynonun faceden resimlere bakabilirsin.tunişin dogum gününden resimler var gülcanla falan...
canım hadi gitte yat allah rahatlık versin çok öpüyorum seni# ebrar_53+
# arf
# KK Pro ÜyeDerinSu
# way
bende gidiyorum gözlerim pörtledide uykum geldi önce sizi rabbime sonrada kendinize emanet ediyorum iyi maçlar hepiciginize bu ay işşallah alırız bu maçlarıda listemiz kabarır işşşallah
burdayım canım duayı okuyordum ondan sesim çıkmadı nasılsın canım
yaa canım bende neden msn acık değilki diye merak ediyordum tüh iyi bakalım canım atma sakın camdan iyi kötü konuşuyoruz burdan
evet canım ama benden yaşca baya büyük olunca ben pek konuşmuyorum onlar maziden konuşuyor bende dinliyorum birazda sıkılıyorum sus pus oturuyorumdiye
yaaa iyi bakalım senin normaldede böle oluyordu demi yanlış hatırlamıyorsam
ay inş görürsün canım hep beraber yaşarız o günlerini canım sağlığı nasıl inş iyidir
slm kızlar bende hamıle kalmak isteyıpte kalamayanlardanımher ay ayrı bir kabus gibi çöküyor üzerime süreklide hamılelık belırtılerı yasıyorum basım dönuyor, bel agrısı cekıyorum,göğüslerim çatlayacak kadar şişiyor, Kasıklarımda batma oluyor ve aşırı derece idrara cıkıyorum Diyorumki evet hamıleyım gidip test alıyorum yapıyorum negatıf cıkıyor ve 2 gecmeden adet görüyorum Ağlama krizlerine giriyorum eşimi sucluyorum kendımı öldürmek istıyorum herşey anlamsız gelıyor Yanı Tamamen bi karabasan gibi hayatımın içine çöküyor ((( Doktora gittik teslerim yapıldı herşey normal peki nerde yanlıs yapıyorum diyorum ..?? sekilden sekile giridm anlayacagınız hamıle kalmak ıcın birde zaten takıntılı biriyim Aklıma bişeyı taktımmı takıyorum her sanıye düşünüyorum temızlık yaparken belkı hamıleyımdır agır kaldırmayayım yok fazla ayakta kalmayayım off her ay aynı saçmalıkları yasamaktan bıktım .. 1 düşük yaptım ve hala bebegımı kaybettıgım anı yaşayıp aglıyorum Allah kımseye evlat acısı yasatmasın ve aratmasında Hıcbıseye benzemıyormus... Bana hamıle kalabılmem ıcın önerısı olan arkadslar varsa yazsın
aaa birazdan bakarım tabi facede açılırsa deli etti beni cano yaa
canım hadi gitte yat allah rahatlık versin çok öpüyorum seni
canım bende diyorum niye sesiniz çıkmıyo
ya bugün hep sorun çıkardı pc geçmişi bile okuyamadım sürekli attı
kaç kere düştüm netten galiba format atılması gerek
canım öyledir yaşlılar bizede heralde onlar gibi oluruz
neyse çok yorgunum iyi geceler çok öpüyorum seni tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?