canım çok üzüldüm bende düşük yaptım 1. ayın basında bende senin gibi nerdeyse her gün ağlıyorum ama şunuda biliyorum sürekli düşününce olmuyor senin gibi takıntı yaptım ilk bebiş isstediğimiz zaman tam 8 ay olmadı ondan sonraki ay baska sorun çıktı onunla uğrasırken bebiş düşünemedim ve o ay hamiş oldum ama ne yazıkkı bebişimi kaybettim sana tavsiyem baska şeylerle uğras ve elinden geldiğince düşünmemeye calış bi uğras bul kendine benin diyeceğim bu ardımım olduysa sevinirim
tesekkür ederim canım sanada cok gecmıs Olsun. bu ay doktorum yumurtalıklarımı kontrol ettı yumurta sayımı arttırmak ıcın kolamen verdı bugün ilacımın son gunuydu yarın arayıp ne zaman görüşecegımızı ögrenecegız o kadar umudumu kaybettımki anlatamam Bu işlerin bu kadar zor ldugunu bılmıyorduk 3 senelik evlıgım 1.5 yıl korunduk ama ilaçsız 1.5 yıldırda danıyoruz işte beklemek acayip zor gelıyor.. Bugün bir arkadasımın hamıle oldugu haberını aldım onun adına cok sevındım ve kendı adıma o kadar icim burulduki anlatamam herşeyın hayırlısı ne diyeyim
sağol canım inşlh ilacın etkisi olmuştur canım yumuşların artmıştır bebiş haber al inş bu ay
evet canım beklemek çok zor hele bide çok istiyor ve olmadıkca kendine takıntı yapınca dahada zor oluyo allah kolaylık versin canım
canım eşimin teyzesinin gelini doğuracak 1 2 haftaya kadar onu gördükce ağlamak geliyo onun hazırlığını görmeye dayanamıyorum diyorum keske bebişim beni bırakmasaydı 4 ay sonra bende kucağıma alacaktım diyip üzülüyorum ama elden gelen yok canım bu bizim sınavımız allah bizi bu sınavdan mukafatla sonuçlandırsın inş
senı cok cok iyi anlıyorum acını paylaşıyorum tatLım inşallah sanada banada ve tüm isteyenlerin kucagına bebe nasip eder
guzelım gectı dımı hastalıgın gecer gecmez de kendını gezmeleremı vurdun sen kızkızalar nasılsınız bakalım misafirlikteydim gec geldim nasılsınız bi ara girdim sonra koçişle konuşacaktık çıktım anca geldim kusura bakmayın
ebrarcım rica etsem duayı öne çeksen duayı okuyacağım ama kime okuduğumuzu unuttum canım sana zahmet olacak ama
canım sana dıyebılecegım tek sey kafanı dagıtmya calıs way arkadasımzın da dedıgı gıbı taktıkca olmuyor yanı bılıyoruz ve vucudumuz bızımle dalga gecıyor bende bes aylık bebegımı kaybettım ama hala ayaktayım canım yapacak bısey yok allahım saglıklı shhatlı evlatlar ve kolay hamılelıkler versın hepımızeslm kızlar bende hamıle kalmak isteyıpte kalamayanlardanımher ay ayrı bir kabus gibi çöküyor üzerime süreklide hamılelık belırtılerı yasıyorum basım dönuyor, bel agrısı cekıyorum,göğüslerim çatlayacak kadar şişiyor, Kasıklarımda batma oluyor ve aşırı derece idrara cıkıyorum Diyorumki evet hamıleyım gidip test alıyorum yapıyorum negatıf cıkıyor ve 2 gecmeden adet görüyorum Ağlama krizlerine giriyorum eşimi sucluyorum kendımı öldürmek istıyorum herşey anlamsız gelıyor Yanı Tamamen bi karabasan gibi hayatımın içine çöküyor ((( Doktora gittik teslerim yapıldı herşey normal peki nerde yanlıs yapıyorum diyorum ..?? sekilden sekile giridm anlayacagınız hamıle kalmak ıcın birde zaten takıntılı biriyim Aklıma bişeyı taktımmı takıyorum her sanıye düşünüyorum temızlık yaparken belkı hamıleyımdır agır kaldırmayayım yok fazla ayakta kalmayayım off her ay aynı saçmalıkları yasamaktan bıktım .. 1 düşük yaptım ve hala bebegımı kaybettıgım anı yaşayıp aglıyorum Allah kımseye evlat acısı yasatmasın ve aratmasında Hıcbıseye benzemıyormus... Bana hamıle kalabılmem ıcın önerısı olan arkadslar varsa yazsın
amin inş canım allah nasip eder canım ben çıkıyorum iyi gecerler
kesınlıkle haklısın kı ben arkadaslar bılrı amelıyat fılm derken bır suru sey yasadım ama umudum var hala cok sukur kı sorun yokmus sende olacaktır bur gun yer gok dua ıle donuyor dua edelım ve sabredelım ıyı geceler sanadaCanım benım Allah sabırlık versın tsk ediyorum yazın ıcın.. O kadar zorki aramak sende az cok anlarsın bizi cok sabırsız bırıyım o yüzden gunler gecmek bılmıyor herseyın hayırlısı dediğin gibi öpüyorum senıde iyi geceler....
senı cok cok iyi anlıyorum acını paylaşıyorum tatLım inşallah sanada banada ve tüm isteyenlerin kucagına bebe nasip eder
gözünaydın canım evindeymişsin amin tosticim nasılsın bu arada...iyi akşamlar kızlar
cok şükür evimdeyim bugün koçişimin yanındayım allah kocalarımıza hayırlı uzun ömürler versin onlar olmasa ne yaparız
semracım cooooook sevindim gözün aydın hayırlısıyla kucagına alırsın inş. kardeşimallah herkesin gönlüne göre versin
amin sevtunum inş bizlerde bu güzel duyguyu en kısa zamanda yaşarız canım...allah hepinizden allah razı olsun artık geriye bakmak istemiyorum ben bugün bir karar aldım artık yaşadıklarım bütün kötü şeyleri geride bıraktım üzülmek yok yıkılmak hiç yok
pelincin bir anne için evladın biride bir binide bir hiç kızarmıyım sana canım benimallahım birdaha evlatlarımızla imtaan etmesin dilerim rabbimden sizlerede tez zamanda versin işşallah
kardelen baharcım sanada teşekkür edrim allahım bu sefer seni boş çevirmesin işşallah işşallah hepinizin halayını çekerik burda ay dur önce semranınkini bir çekem bir tey tey tey hayde halayahatunlar sakın hızlı yapmayın he hamilelier var aranızda hızınıza yetişek
aramıza hoşgeldin inş daha fazla beklemeden hamile kalıp hayırlısıyla bebişini kucagına alırsın...kızlar selam aranıza yeni katıldım saılır hep takip ediyorum ya bende anne olmak istiyorum ilaçlar ameliyatlar filimler artık en son çatlatma iğnesi oldu ve oda tutmadı yarın tekrar doktora gidicem heralde yine klomen ve sonra iğne.çok yoruldum ben
kardeloşum üzülme canım ya inş rabbim bizlerinde yüzünü güldürcek kendine iyi bak...malesef sevtuncum,hiçbişey yerine getiremiyo keyfimi.
inş sonucların güzel cıkar canım hayırlı haberlerle dönersin inş...bizde görürmüyüz ki çift çizgiyiiii... inşallahhh... ama cidden çok sevindim semra tekrar hayırlı olsun..
ben cıkıyorum hemen bakim dedim geçmişe..yarın hastaneye gidicem vajinal ultrason ve sonuçları alcam..hayırlısı artık.. görüşürüz.. Allah a emanet olun.. sevtun um dişinin ağrısının azalmasına sevindim düşündüm sordum ama kimse akıl veremedi.. Allah bebişini doğurana kadar bir daha vermesin.. öpüyorum hepinizi.......
derinim amin canım inş hayırlısıyla saglıklı bir bebiş nasip eder hepimize inş...canım benden daha kötü şeyler yaşamış kızlar var burda ben onlara haksızlık etmiş gibi oldugumu düşünüyorum oyüzden öyle yazdım ama tabiki her kesin derdi kendine cok gelir ama inanın hepinize cok dua ediyorum benden cok bekleyenlerin yüzünü güldür diye önce... rabbim hayırlısını versin tatlım cok öpüyorum senievet cnm benden başka hayaletlerde geziyo dimekki
sagol kardeloşum..iş nolcak bakalım hayırlısı inşallah.bugün nedense durup dururken hevesim kaçtı.ümitlenmek istemiyom belki ondandır.
sigarayı sorma.kaçacak oda da yok kynanamda..cam kapı açıyoz içersi soguyo..ne anlarlar şu sigaradan.
tunişkom büyüdü teyzesiii..bu akşam oradaydım.kardeşimin eşi iş için adapazarında..bende yanlız bırakmıyım dedim.halamın kızı falan ordaydı oturduk..oynadım tunişimle..teyzede teyze ayrılmıyo peşimden...Allahım tez zamanda sanada ve isteyen tüm arkadaslarıma tatlı tatlı saglıklı evlatlar nasip etsin canım benim... tunişim gibi ciciş bi kısçen olsun
sevtuncum herzaman dua ediyosun hepimize.Allah razı olsun..uzun yazını da okudum ama bunu alıntıladım...
biraz daha bekle canım...bikaç gün sonra tekrarla yada kan testi yaptır hemen emin olmak için.
iksircim döndün demek...geçmiş olsun öptüm canım.
peloşum canım...inşallah Allahım en hayırlı zamanda melegini yollar kucagına hiç üzülme...seni anlıyorum kuşum...ama sakın yukarıda yazdıgın gibi düşünme..yani demişsin ya benim derdim sizlerinkinin yanında az kalır gibi...hepimizin derdi aynı...seninde öyle böyle 1.5 yıl olmuş.tamam bikaç aylık evli olup bebeginin olmamasına çok üzülenlere ben kızıyorum sahsen ama sen o kategoride degilsin yani...düşük oldu bide bunlar kolay şeyler degil...düşük düşüktür o çok taşımız bu az taşımış diye ayırılmaz bence.bilemiyorum.Allah hayırlısını versin...
canım yaa..pat diye testi görünce çok sevindim.aaaa semra hamile dedim eşimde bakıyo yüzümehayırlı ugurlu olsun inşallahh canım.Allahım saglıklı sıhhatli bi şekilde taşımanı nasip etsin..bu arada "fıstık" demişsin bi yazında bebişine..kız mı olcek nedir Allah söyletti belkimde
yaa 2 gün içtin demek tüh..olsun ya bozma moralini..bak inan bunda da bi hayır vardır üzülme..
selam canım...Allah seninde yardımcın olsun...inşallah bu defa tutar cnm...
selam canlarım..geldigim gibi gidiyorum çünkü saclarımı boyayacak kocişuyukluyo iyice uyumadan yakalıyayım...gelirim yine ben kaçtım...
durun halay çekerek gidiyimm kısss.hadi tutun elimden ebuş kardeloş hepiniz hadeee hoppp
eboşum gecmişyede yazmıştım ama okuyamamışsın ben seni unutmadım canım yazdım sandım ama yazmamışım megersem önemli degil tatlım her zaman okuyosun zaten kendine iyi bak kocaman öpüyorum senihanımlar yaa ben bugün geçmişi okuyamıyacağım sürekli atıyo beni ya deli oldum alıntılarımda gitti
bana yazan arkadaşlarım kusura bakmayın nolur inanın dönemiyorum geçmişe çokda merak ediyorum ama olmuyo zaten yorgunum bide pc deli etti beni .
buarada semroş testini gördüm maşallah canım inanki çok mutlu oldum allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı tüm arkadaşlarıma ve bana olsun inşallah
kayram haklısın canım zaten dün bitti şükürler olsunki cok strese girmiştim ama şimdi daha iyiyim inş bundan sonra hepimizin hayırlısıyla saglıklı bebişleri olur...canım osledık tabıkı oslemezmıyız gecmıs olsun dedım ama yıne burdan da deyım gecmıs olsun
canım bence bekle bıraz daha bırsuru sey yasıyorz sonucta rahımde bı parcamız ve tepkı verıyor canlı bırsey olarak cok kafana takma bak benım normalde ınsanda ıkı uc gune bıten kanama tam ıkı hafta surdu
kuzummm allahım zıhın acıklıgı versın ınsallah basarılı olursun
canım cok sevındım allahım kucagına almayı da nasıp etsın ınsallah yakısıklıma kardes gelıyor demek
canım masallah kavusmussun yarıne allahım ayırmasın
kız bırak o uyuzları her dr bır mı olur olsun sen allah unutturmustur vardır bunda da bır hayr
canım allahım sıfa versın dertlerıne yavrun bekletmesın senı ve hıcbırımızı
ben bomba gıbıyım sen nasılsın balımmm
kız yeme caız dgıl
canım ınsallah sonucların guzel cıkar da yuzun guler
canım benim üzülme lütfen cok gecmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın inş bundan sonra hayırlısıyla hamile kalıp bebişini kucagına almayı nasip etsin...slm kızlar bende hamıle kalmak isteyıpte kalamayanlardanımher ay ayrı bir kabus gibi çöküyor üzerime süreklide hamılelık belırtılerı yasıyorum basım dönuyor, bel agrısı cekıyorum,göğüslerim çatlayacak kadar şişiyor, Kasıklarımda batma oluyor ve aşırı derece idrara cıkıyorum Diyorumki evet hamıleyım gidip test alıyorum yapıyorum negatıf cıkıyor ve 2 gecmeden adet görüyorum Ağlama krizlerine giriyorum eşimi sucluyorum kendımı öldürmek istıyorum herşey anlamsız gelıyor Yanı Tamamen bi karabasan gibi hayatımın içine çöküyor ((( Doktora gittik teslerim yapıldı herşey normal peki nerde yanlıs yapıyorum diyorum ..?? sekilden sekile giridm anlayacagınız hamıle kalmak ıcın birde zaten takıntılı biriyim Aklıma bişeyı taktımmı takıyorum her sanıye düşünüyorum temızlık yaparken belkı hamıleyımdır agır kaldırmayayım yok fazla ayakta kalmayayım off her ay aynı saçmalıkları yasamaktan bıktım .. 1 düşük yaptım ve hala bebegımı kaybettıgım anı yaşayıp aglıyorum Allah kımseye evlat acısı yasatmasın ve aratmasında Hıcbıseye benzemıyormus... Bana hamıle kalabılmem ıcın önerısı olan arkadslar varsa yazsın
semra rebrik ederim darisida bizim basimiza olsun insallah
derin sagol canim sende iyisin insallah kolay gelsin sana
bende optum......
hepimizin her ay vede hergün yaşadığı şeyleri yaşıyosun,inşallah daha bekletmeden gelir bebeğimiz.slm kızlar bende hamıle kalmak isteyıpte kalamayanlardanımher ay ayrı bir kabus gibi çöküyor üzerime süreklide hamılelık belırtılerı yasıyorum basım dönuyor, bel agrısı cekıyorum,göğüslerim çatlayacak kadar şişiyor, Kasıklarımda batma oluyor ve aşırı derece idrara cıkıyorum Diyorumki evet hamıleyım gidip test alıyorum yapıyorum negatıf cıkıyor ve 2 gecmeden adet görüyorum Ağlama krizlerine giriyorum eşimi sucluyorum kendımı öldürmek istıyorum herşey anlamsız gelıyor Yanı Tamamen bi karabasan gibi hayatımın içine çöküyor ((( Doktora gittik teslerim yapıldı herşey normal peki nerde yanlıs yapıyorum diyorum ..?? sekilden sekile giridm anlayacagınız hamıle kalmak ıcın birde zaten takıntılı biriyim Aklıma bişeyı taktımmı takıyorum her sanıye düşünüyorum temızlık yaparken belkı hamıleyımdır agır kaldırmayayım yok fazla ayakta kalmayayım off her ay aynı saçmalıkları yasamaktan bıktım .. 1 düşük yaptım ve hala bebegımı kaybettıgım anı yaşayıp aglıyorum Allah kımseye evlat acısı yasatmasın ve aratmasında Hıcbıseye benzemıyormus... Bana hamıle kalabılmem ıcın önerısı olan arkadslar varsa yazsın
sağol canım,teşekkür ederim.gözünaydın canım evindeymişsin amin tosticim nasılsın bu arada...
amin sevtunum inş bizlerde bu güzel duyguyu en kısa zamanda yaşarız canım...
aramıza hoşgeldin inş daha fazla beklemeden hamile kalıp hayırlısıyla bebişini kucagına alırsın...
kardeloşum üzülme canım ya inş rabbim bizlerinde yüzünü güldürcek kendine iyi bak...
inş sonucların güzel cıkar canım hayırlı haberlerle dönersin inş...
derinim amin canım inş hayırlısıyla saglıklı bir bebiş nasip eder hepimize inş...canım benden daha kötü şeyler yaşamış kızlar var burda ben onlara haksızlık etmiş gibi oldugumu düşünüyorum oyüzden öyle yazdım ama tabiki her kesin derdi kendine cok gelir ama inanın hepinize cok dua ediyorum benden cok bekleyenlerin yüzünü güldür diye önce... rabbim hayırlısını versin tatlım cok öpüyorum seni
eboşum gecmişyede yazmıştım ama okuyamamışsın ben seni unutmadım canım yazdım sandım ama yazmamışım megersem önemli degil tatlım her zaman okuyosun zaten kendine iyi bak kocaman öpüyorum seni
kayram haklısın canım zaten dün bitti şükürler olsunki cok strese girmiştim ama şimdi daha iyiyim inş bundan sonra hepimizin hayırlısıyla saglıklı bebişleri olur...
canım benim üzülme lütfen cok gecmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın inş bundan sonra hayırlısıyla hamile kalıp bebişini kucagına almayı nasip etsin...
günaydın canım nasılsın...
canım sana dıyebılecegım tek sey kafanı dagıtmya calıs way arkadasımzın da dedıgı gıbı taktıkca olmuyor yanı bılıyoruz ve vucudumuz bızımle dalga gecıyor bende bes aylık bebegımı kaybettım ama hala ayaktayım canım yapacak bısey yok allahım saglıklı shhatlı evlatlar ve kolay hamılelıkler versın hepımıze[/QUO
Canım benım Allah sabırlık versın tsk ediyorum yazın ıcın.. O kadar zorki aramak sende az cok anlarsın bizi cok sabırsız bırıyım o yüzden gunler gecmek bılmıyor herseyın hayırlısı dediğin gibi öpüyorum senıde iyi geceler....
canım osledık tabıkı oslemezmıyız gecmıs olsun dedım ama yıne burdan da deyım gecmıs olsun
canım bence bekle bıraz daha bırsuru sey yasıyorz sonucta rahımde bı parcamız ve tepkı verıyor canlı bırsey olarak cok kafana takma bak benım normalde ınsanda ıkı uc gune bıten kanama tam ıkı hafta surdu
kuzummm allahım zıhın acıklıgı versın ınsallah basarılı olursun
canım cok sevındım allahım kucagına almayı da nasıp etsın ınsallah yakısıklıma kardes gelıyor demek
canım masallah kavusmussun yarıne allahım ayırmasın
kız bırak o uyuzları her dr bır mı olur olsun sen allah unutturmustur vardır bunda da bır hayr
canım allahım sıfa versın dertlerıne yavrun bekletmesın senı ve hıcbırımızı
ben bomba gıbıyım sen nasılsın balımmm
kız yeme caız dgıl
canım ınsallah sonucların guzel cıkar da yuzun guler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?