Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

tesekkür ederim canım sanada cok gecmıs Olsun. bu ay doktorum yumurtalıklarımı kontrol ettı yumurta sayımı arttırmak ıcın kolamen verdı bugün ilacımın son gunuydu yarın arayıp ne zaman görüşecegımızı ögrenecegız o kadar umudumu kaybettımki anlatamam Bu işlerin bu kadar zor ldugunu bılmıyorduk 3 senelik evlıgım 1.5 yıl korunduk ama ilaçsız 1.5 yıldırda danıyoruz işte beklemek acayip zor gelıyor.. Bugün bir arkadasımın hamıle oldugu haberını aldım onun adına cok sevındım ve kendı adıma o kadar icim burulduki anlatamam herşeyın hayırlısı ne diyeyim

sağol canım inşlh ilacın etkisi olmuştur canım yumuşların artmıştır bebiş haber al inş bu ay
evet canım beklemek çok zor hele bide çok istiyor ve olmadıkca kendine takıntı yapınca dahada zor oluyo allah kolaylık versin canım
canım eşimin teyzesinin gelini doğuracak 1 2 haftaya kadar onu gördükce ağlamak geliyo onun hazırlığını görmeye dayanamıyorum diyorum keske bebişim beni bırakmasaydı 4 ay sonra bende kucağıma alacaktım diyip üzülüyorum ama elden gelen yok canım bu bizim sınavımız allah bizi bu sınavdan mukafatla sonuçlandırsın inş

canım ben çıkıyorum iyi geceelr yarın yine gelirsen konuşuruz inş kib aeo öpüldün by

senı cok cok iyi anlıyorum acını paylaşıyorum tatLım inşallah sanada banada ve tüm isteyenlerin kucagına bebe nasip eder

guzelım gectı dımı hastalıgın gecer gecmez de kendını gezmeleremı vurdun sen kız
canım sana dıyebılecegım tek sey kafanı dagıtmya calıs way arkadasımzın da dedıgı gıbı taktıkca olmuyor yanı bılıyoruz ve vucudumuz bızımle dalga gecıyor bende bes aylık bebegımı kaybettım ama hala ayaktayım canım yapacak bısey yok allahım saglıklı shhatlı evlatlar ve kolay hamılelıkler versın hepımıze

canım sana dıyebılecegım tek sey kafanı dagıtmya calıs way arkadasımzın da dedıgı gıbı taktıkca olmuyor yanı bılıyoruz ve vucudumuz bızımle dalga gecıyor bende bes aylık bebegımı kaybettım ama hala ayaktayım canım yapacak bısey yok allahım saglıklı shhatlı evlatlar ve kolay hamılelıkler versın hepımıze[/QUO

Canım benım Allah sabırlık versın tsk ediyorum yazın ıcın.. O kadar zorki aramak sende az cok anlarsın bizi cok sabırsız bırıyım o yüzden gunler gecmek bılmıyor herseyın hayırlısı dediğin gibi öpüyorum senıde iyi geceler....

kesınlıkle haklısın kı ben arkadaslar bılrı amelıyat fılm derken bır suru sey yasadım ama umudum var hala cok sukur kı sorun yokmus sende olacaktır bur gun yer gok dua ıle donuyor dua edelım ve sabredelım ıyı geceler sanada

senı cok cok iyi anlıyorum acını paylaşıyorum tatLım inşallah sanada banada ve tüm isteyenlerin kucagına bebe nasip eder

rüzgar aramıza hoşgeldin..rabbim daha fazla bekletmeden hayırlısıyla kucagını doldursun inşallah...

günaydın canlarım..işe gidiyorum şimdi..gitmeden bakayım dedim...

aleynacımmm günaydın taklım alttasın ama geçmiştesindir şimdi sen..sana iyi okumalar kuşum öptüm:79:

semra rebrik ederim darisida bizim basimiza olsun insallah
derin sagol canim sende iyisin insallah kolay gelsin sana
bende optum......

gözünaydın canım evindeymişsin amin tosticim nasılsın bu arada...
amin sevtunum inş bizlerde bu güzel duyguyu en kısa zamanda yaşarız canım...
aramıza hoşgeldin inş daha fazla beklemeden hamile kalıp hayırlısıyla bebişini kucagına alırsın...
malesef sevtuncum,hiçbişey yerine getiremiyo keyfimi.
kardeloşum üzülme canım ya inş rabbim bizlerinde yüzünü güldürcek kendine iyi bak...
inş sonucların güzel cıkar canım hayırlı haberlerle dönersin inş...
derinim amin canım inş hayırlısıyla saglıklı bir bebiş nasip eder hepimize inş...canım benden daha kötü şeyler yaşamış kızlar var burda ben onlara haksızlık etmiş gibi oldugumu düşünüyorum oyüzden öyle yazdım ama tabiki her kesin derdi kendine cok gelir ama inanın hepinize cok dua ediyorum benden cok bekleyenlerin yüzünü güldür diye önce... rabbim hayırlısını versin tatlım cok öpüyorum seni
eboşum gecmişyede yazmıştım ama okuyamamışsın ben seni unutmadım canım yazdım sandım ama yazmamışım megersem önemli degil tatlım her zaman okuyosun zaten kendine iyi bak kocaman öpüyorum seni
kayram haklısın canım zaten dün bitti şükürler olsunki cok strese girmiştim ama şimdi daha iyiyim inş bundan sonra hepimizin hayırlısıyla saglıklı bebişleri olur...
canım benim üzülme lütfen cok gecmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın inş bundan sonra hayırlısıyla hamile kalıp bebişini kucagına almayı nasip etsin...
semra rebrik ederim darisida bizim basimiza olsun insallah
derin sagol canim sende iyisin insallah kolay gelsin sana
bende optum......

günaydın canım nasılsın...

hepimizin her ay vede hergün yaşadığı şeyleri yaşıyosun,inşallah daha bekletmeden gelir bebeğimiz.

sağol canım,teşekkür ederim.
sen nasılsın pelincim?

aranıza yenş katıldım bilgisi olanlar cvp verirse sevinirim.
mart 1 de ilk defa çatlatma ignesi yaptırdım meger hamilelik belirtileri gosterebiliyoumus burdan arastırırken ogrendim .ben de kendimdeki degişikliklerin ne anlama geldigini düşünüp 10. gununde idrar testine baktırdım 2. çzgi cok silik çıktı fakat igneden olablir diye p.tesi kan testi yapcaktım yani bugun.ama dun akşam ignenin 13. gunu adet oldum .bi ara da pembe b leke olmustu fakat durmustu.hiçbişey anlamadım bekledgimden 5 gun erken adet oldum ilk defa pembe leke oldu adetim her zamankinden daha cok kanamalı oluyo bunlar normal mi ,hala hamilelik ihtimali varmıdır.uzun oldu biraz ama kafam cok karıstı cunku her aydan cok farklı şeyler oldu

.........................

Son düzenleme:

evet kafana takınca olmuyorrrrrben hep bu siteye girince üzülüyodum olmayan arkadaşlaraa sonra kendime üzülüyodum çocuklu bi bayan görüncee sonra bizim işyerinde bu site engellendii ben artık girmedim hiç iki ay sonra amway diyede bişiye üye olmuştum işyerindeki artan vakitlerimde ürün almak isteyen arkadaşlarıma anlatıyodum yanee bebek düşüncek vaktim kendime sıkıntı edicek bi sanıyem kalmıyordu ama yumurtlama günlerimide hiç kaçırmıyordum allaha şükür o ay oldu bebişş allahıma çok şükür fazla kafaya takmayınca olur derlerdide inanmazdım doğruymuş o ay bide soğan kürü yapmıştım ben kocamadaa keçi boynuzu yedirdim hepp işteee öylee hatunlarr

bu aradaa her girdiğimde bi hamile haberi alıyorumm semra hayırlı olsun darısı diğer arkadaşlarımızın başınaaaaaa
sende ekim annesi olucaksın sanırımmmm

hepinize güzel birgün diliyorum
herkes iyidir inşallah benim çok işim var yaa mutfakda makina yerleşicek sonra tekrar yerleşicek çok çalışmam gerek çok
PELOŞUM evet kuzum ya dün diğer pcde okuyamadım sorun oldu hep saol canımıniçi biliyorum unutmazsın sen beni hem olabiliyoya insanız biz aklımızda binlerce soru var ve sorun .ben kesinlikle kırılmam alınganlıkda yapmam asla sen merak etme canım .

selam kızlar.. sonuçlarım ne yazıkki güzel değil. pko musum yumurtam yokmuş çok kötüyüm yazarken bile aglıyorum... lanet olsun ya hastanelerden nefret ediyorum..

DURU için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN.....................15
KARDELEN49...........15
BONCUK..................15
EBRAR....................15
SELİNA...................15bitti
SEVTUN.................15bitti
ELİXSİR..................15bitti
KAYRA....................15
BANU......................15
LAGRİMA.................15
GARİP.....................15bitti
GÜNEYCANAN..........15
ELAEZEL..................15
TOSTİ....................15
WAY.......................15bitti
NANELİŞKR..............15
ANATOLİA...............15bitti
SEMRA...................10
SAMYELİ.................10
MİRANDA................10
EGAL......................10
DERDA....................10
BİRSEN.....................8

NANELİŞKR için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN........................15
KARDELEN49...............15
BONCUK.....................15
EBRAR.......................15
DURU........................15
SELİNA......................15bitti
SEVTUN....................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
KAYRA......................15
BANU........................15
LAGRİMA...................15
GARİP.......................15bitti
GÜNEYCANAN.............15
ELAEZEL....................15
TOSTİ.......................15
WAY.........................15bitti
ANATOLİA.................15bitti
SEMRA.....................10
SAMYELİ...................10
MİRANDA..................10
EGAL........................10
DERDA......................10
BİRSEN......................8

ANATOLİA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.......................15
DERİN........................15
KARDELEN49..............15
BONCUK.....................15
DURU.........................15
SELİNA......................15bitti
SEVTUN.....................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
KAYRA.......................15
BANU........................15
LAGRİMA...................15
GARİP........................15bitti
GÜNEYCANAN.............15
ELAEZEL....................15
TOSTİ.......................15
WAY.........................15bitti
NANELİŞKR................15
SEMRA......................10
SAMYELİ....................10
MİRANDA...................10
EGAL.........................10
DERDA.......................10
BİRSEN.......................8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…