- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
selam kızlar.. sonuçlarım ne yazıkki güzel değil. pko musumyumurtam yokmuş çok kötüyüm yazarken bile aglıyorum... lanet olsun ya hastanelerden nefret ediyorum..
selam kanka,nabersin?
duru için ayetel kürsi listesi
derin.....................15
kardelen49...........15
boncuk..................15
ebrar....................15
selina...................15bitti
sevtun.................15bitti
elixsir..................15bitti
kayra....................15
banu......................15
lagrima.................15
garip.....................15bitti
güneycanan..........15
elaezel..................15
tosti....................15
way.......................15bitti
nanelişkr..............15
anatolia...............15bitti
semra...................10
samyeli.................10
miranda................10
egal......................10
derda....................10
birsen.....................8
nanelişkr için ayetel kürsi listesi
derin........................15
kardelen49...............15
boncuk.....................15
ebrar.......................15
duru........................15
selina......................15bitti
sevtun....................15bitti
elixsir.....................15bitti
kayra......................15
banu........................15
lagrima...................15
garip.......................15bitti
güneycanan.............15
elaezel....................15
tosti.......................15
way.........................15bitti
anatolia.................15bitti
semra.....................10
samyeli...................10
miranda..................10
egal........................10
derda......................10
birsen......................8
anatolia için ayetel kürsi listesi
ebrar.......................15
derin........................15
kardelen49..............15
boncuk.....................15
duru.........................15
selina......................15bitti
sevtun.....................15bitti
elixsir.....................15bitti
kayra.......................15
banu........................15
lagrima...................15
garip........................15bitti
güneycanan.............15
elaezel....................15
tosti.......................15
way.........................15bitti
nanelişkr................15
semra......................10
samyeli....................10
miranda...................10
egal.........................10
derda.......................10
birsen.......................8
canım dur hemen böyle isyankar olma pko olup bebeği olan çok insan var canım
allahım çok büyük canım
saol canım ağzına sağlık allah razı olsun45 tane okudum yazabailirsin...
biliyorum Rabbim çok büyük..isyankar değilim isyan etmiyorum ama hastanelere isyanım offfffffffffffffffffffffffff
Ben yeni üye oldum tüp bebek tedavisine başlıyorum bu ay adet olabilrsem inşallah. Pko hastasıyım adet düzensiz olduğu için geç oluyorum zaten bide stres te çok yaptım ama hayırlısı rabbim tüm isteyenlerin kucaklarını bebişleriyle doldursun.
inşallah en pozitif sonuçları alırsın.
canım bak gordunmu bıtmıs ıste herseyı taka taka ne hale geldık kızgözünaydın canım evindeymişsin amin tosticim nasılsın bu arada...
amin sevtunum inş bizlerde bu güzel duyguyu en kısa zamanda yaşarız canım...
aramıza hoşgeldin inş daha fazla beklemeden hamile kalıp hayırlısıyla bebişini kucagına alırsın...
kardeloşum üzülme canım ya inş rabbim bizlerinde yüzünü güldürcek kendine iyi bak...
inş sonucların güzel cıkar canım hayırlı haberlerle dönersin inş...
derinim amin canım inş hayırlısıyla saglıklı bir bebiş nasip eder hepimize inş...canım benden daha kötü şeyler yaşamış kızlar var burda ben onlara haksızlık etmiş gibi oldugumu düşünüyorum oyüzden öyle yazdım ama tabiki her kesin derdi kendine cok gelir ama inanın hepinize cok dua ediyorum benden cok bekleyenlerin yüzünü güldür diye önce... rabbim hayırlısını versin tatlım cok öpüyorum seni
eboşum gecmişyede yazmıştım ama okuyamamışsın ben seni unutmadım canım yazdım sandım ama yazmamışım megersem önemli degil tatlım her zaman okuyosun zaten kendine iyi bak kocaman öpüyorum seni
kayram haklısın canım zaten dün bitti şükürler olsunki cok strese girmiştim ama şimdi daha iyiyim inş bundan sonra hepimizin hayırlısıyla saglıklı bebişleri olur...
canım benim üzülme lütfen cok gecmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın inş bundan sonra hayırlısıyla hamile kalıp bebişini kucagına almayı nasip etsin...
günaydın canım nasılsın...
ya neden bu kadar uzuldun anlamadım pko tam tersıne cok yumurta ama gelısmemıs yumurta demek ve bunu gelıstırıcılerle hamıle kalabılırsın kı bende pkoyum hamıle de kaldım ınsallah bır daha kalırımselam kızlar.. sonuçlarım ne yazıkki güzel değil. pko musumyumurtam yokmuş çok kötüyüm yazarken bile aglıyorum... lanet olsun ya hastanelerden nefret ediyorum..
sağol gülüm Allah arzı olsuncanım hayırlı haberlerle gel inşallah
senden de Allah razı olsun canımcanım sende allaha emanet ol grusuruz
sağol canımsaol canım yaa çok değilde biraz ağrıyo işte
dimek öyle tarifini yazarsın biara ellerine sağlık
tostim çok haklısın canım insan bazı şeyleri anlıyo bizaman sonra bende aynı düşünüyorum
allahımın bildiği bişey vardır elbet
nidemek balım yaa bende yapıyom yanlış arada
saol tatlışım allah razı olsun
sanada güle güle hayırlı haberler al inşallah
hadi gözün aydın tatlım inşaallah bu sefer bebişin gelir,inşaallahkızlar iyi akşamlar bugün doktora gitmiştim kist erimiş çok şükür aşılama için tedaviye başladık bakalım
hayırlısı canım herşeyde vardır bi hayırben bu ay dinlenmedeyim
yeni aya nasip bakalım,inşallah hiçbişeye gerek kalmadan gelir bebişim.
çok sevindim canım tebrik ederim.Allah'ım bi avazda kurtarsın inşaallah.nazar değmesinRESMİN BÜYÜK HALİNİ GÖRMEK İÇİN ÜSTÜNE TIKLATIN.
öncelikle allahıma sonrada sizlere güzel dualarınıza çok teşekkür ederim.
rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah. heyecandan yazacak birşey bulamıyorum allahıma şükürler olsun . herkesden allah razı olsun iyiki varsınız iyiki sizi tanımışım
slm kızlar şükürler olsun evimdeyim koçişime kavuştum ve cok iyiyim hamdolsun allahıma
pelincim sağol kuşum iyiyim sen nasılsın
ebrar ablacım duayı gördün 45 tane yazmışsın lekelenmem devam ediyor ama cumaya var baya cumaya kadar biterse okuycam bitmesse haber veririm ablacım
Allahım..
Dünyanın fani, can yakıcı, yalancı zevkleri uğruna bu hayal bile edemeyeceğimiz güzellikteki ve en önemlisi de sonsuz nimetleri kaybetmekten SANA sığınırız....
Zamanın çıldırtıcılığı içinde ve kıyamete yakınlığın şiddeti dahilinde zorlardan zor imtihanların pençesinde kıvranan bu kulcuklarını terketme ne olur!
An olur ki, dilimiz bağlanır da artık diyeceğimizi bile şaşırırız..
An olur ki, aklımız karışır, yapmamız gerekenin ne olduğu konusunda bile şaşkınlığa uğrarız..
Bizi bu zor hallerde SEN koru, kolla, kudret ve merhametinle selamete çıkar...
Izdırablarımızı dindir; dünyanın faniliğini, ahiretin ebedi ve gerçek yurdumuz olduğu hakikatini ruhlarımıza, kalblerimize duyur...
Aklımıza istikamet ihsan eyle hayırlı,sağlıklı,sıhhatli evlatlar nasip eyle ve lütfen bize letafet, cömertlik, güzellik, bereket, hayır, saadet, üzere muamelede bulun..
Kalblerimize sekine ve huzur yağdır, işlerimizi kolaylaştır, sevdiklerimize yakın kıl..
Çözemediğimiz halleri SEN Fettah-ü Selam isimlerinle feraha ve hayra kolaycacık vasıl ediver..
Gayb SANA aittir; o gayb hazinelerinden ihtiyacımızın şiddetli olan kısımlarını hayırlısıyla kalblerimize duyur ve bizi mutmain kıl..
AMİN!!!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
tskler canım burda bugün güzeldi hava kac gündür dondok bugün isindik artık canım bu arada nasılsın bakalım ben nezamandır gelemedim merak ediyorum sizleri
evet kuzu bugun aksama kadar dısarılardaydk kocsımle denız kenarı cok guseldı yururduk yuruduk yuruduk cok guzeldı gırnede cok gusel otantık sokaklar var brda cok ıyı geldı ablam yaaaa senınde cok gusel bır aksamın olmus tatlım cok sevındım allahım bole gunlerımızı artırsın mutlu olalım hep bebıslerımızle de ınsallah
canım bombam benım demek gectı hastalıgın cok ıyı canım allah bıdaha gostermesın
canım herkesın bunye farklı bılıyosun tatlısım bence gırer duzene ve gordgun tedavının de bence etkısı var merak etme kac gun uzadı kı bu arada kuzum evet karsılasamıyoruz zaten ben gırsem de yorumlarımı yapıp cıkıyorum ondan karsılasamıyoruz dur bıtanem
ah kuzum yıne mı geldı sınav zamanı basarılar dılıyorum sımdıden bıde dr a gıtcektın tatlım ne oldu
sevtuncum sen bazı yazdıklarımı gormuyorsun ama ınsallah bunları gorursun canım yasadıgın korkuları cok ama cok ıyıanlıyorum ıcımden ole gelıyor kı rabbım sana bu sefer bu yavruyu nasıp edecek bılıyorum cok ama cok zor kı bende hamıle kalsam senın gıbı sureklı tedırgın olacagımı bılıyorum ama bence bıraz rahatlatmaya calıs kendını bunu olesıne solemıyorum ınan sadece ve sadece bebegının ıyılıgı ıcın soluyorum canım hersey gonlunce olsun
ınsallah canım ınsallah en kısa zamanda gelır ve hayatımızdan gıtmezler
ınsallah hıcbıseycık olmayacak kuzucugumuza ama bısey sormak ıstıyorum gercekten tutmassa bır daha sansın olmadıgına emınmısın yanı ıyıce arastırdınmı neden olmuyormus bır daha
:ahh canım cok ama cok sevındım ınan actım kkyı ve aklıma ılk sen geldın dedım dra gıttımı acaba dıye cok mutlu oldum ınsllh bu ay emeklerın bosa cıkmaz
ınsallah kuzum ınsallah gelecek bu ay bebesın:26:
canım olsun en azından kendı saglıgınla ılgılı kafan rahatlamıstır kı bu cok onemlı tatlım ınsallah bebık ıcın de bı sıkıntı cıkmayacak
kız farelı koyun kavalcısı mı oldun
canımcım kacırdıgım bır seymı var benım anlayamadım ama canın bır seye mı sıkıldı senın bence ole olsada sakın ınsanları takma kafaya cektıgımızı zaten bı bız bılıyoruz daha da kımı dusunelım allah askına sen evıne esıne ve bebıs ıcın calısmalara bak bıtanem
canım kısa dıye bunu aldım ama varya sevtun dıyo ya sen tam dayaklısın be kusum taaaa basından berı yorulma demekten dılımde tuy bıttı hade bu aralar hastanız vardı ama temızlık de neyın nesı yanı yorma emremızı bunu senden allah rızası ıcın ıstıyorum
aminnn aminnnnnnnnn
canım bak tıroıdın dusmus ne kadar gusel bu arada bılemıyorum hapla ılgılı sorunun cevabını ama bence dr a sormalısın en ıyısı ınsallah hersey gonlunce olur
kız cadııı sen yarın da gezentımısın saka maka kolay gelsın bebısım
sen her turlu bomba gıbısın zatııı kuzummmmm
kızlar bugun yuruyuse gezıye cıktım dedım ya yumurtlama gunundekı gıbı akıntı geldı benden tarıf etmeyım bılırsınız zaten
anlamadım ya bugun yumurtladıysam eger adet tarıhım ılerı bır tarıhe mı atılcak sımdı yanı gec mı olcam demek bu eger ole demekse drun bana verdıgı adet sökturucuyu kullanmayım olmayı bekleyım esıme dedım bos gecırmeyelım adamı razı edemedım daha yenı amelıyatın dedı offffffffff aslında of falan dıyom da bede hem hamıle kalmayı ıstıyom hem korkuyom neyse bakalım acaba b ne yaaa zamanında olurmuyum kı
ay kızlar yaa.bişey dicem..benimde bi maruzatım var..şuanda aniden başladı bikaç dk oldu..sag gögsüm çok agrıyo yaa...dokunamıyorum..öyle bi agrı vuruyoki arada sırtıma vuruyo resmen...üşütttümmü acep..bide şiş yaaa...adet olmadım daha kayracım...test yapmıştım bişey yok cnm...
herkese günaydın bir sorum var acil cevap verinnnnnnn
adetim geçeli 3 gün oldu test yaptım 2.cizgi çok açık pempemsi bir renk çıktı ama bacaklarım çok sızluyor kasıklarımda pıtpıt atıyorr acaba hamilemiyimmmmmmm acaba
mrb sitenizle yeni tanışıyorum ve çok beğendim...
size bir sorum olacak adte gunum gecmişti bes gun sonra bıraz lekelenme oldu bırer gun arayla kahverengı lekeler oldu şimdi yok hafif bulantılarım var dun gece bı test yaptım negatıf olur dıye umursamamıstım sabah baktım ıkıncı çizgi hafif pembe emın olamadım eczaneye gıttım baska bı markanın testını aldım o negetıf cıktı .... şimdi ben hamilemiyim deılmıyım hiç bişi anlamadım. Lütfen yardımcı olun
canlarım ben geldım benı dusunun ozleyın yazan herkese cok tesekkur ederım bende sızı cok ozledım sızı sevıyorum ben bıraz hastayım evde yatıyorum en yakın zamanda aranıza gelıcem ınsallah alıntı yapamadım kusura bakmayın bıraz fazla sayfa gectı gorusmek uzere hayırlı pazarlar
canım bende iyiyim ama grip olcakmış gibiyim sanki burnum cok taıkanıyo inş olmam daha yeni atlatmıştın sen napıyosun nasılsın görüşmeyeli
birsencim iyiyim ama grip başlangıcım var inş daha kötü olmam... senin paşa nasıl lütfen cok yorma kendini bebeişine ve kendine cok dikkat et allaha emanet ol...
amin canım amin...paylaştıgın icin sagol...
inş aşılaman tutar ve bebişin sıkı sıkı tutunur sana ve hic bırakmaz canım...
canım benim ben seni unuturmuyum sen benim bitanemsin valla ben yazdıgımı düşünüyodum hatta kapattıktan sonra ikilemde kaldım ebuşuma yazdımmı yazmadımmı diye kusura bakmaya bilmiyorumki cok yogun olmadı kıpkırmızıda degil ayın beşinden beri sürüyo dedigin gibi belki yaradandır doktora gittigimde sorayım parca kaldıgını düşünmüyorum canım doktor temizlenmiş demişti...bugun misafirin varmış kolay gelsin tatlım yine karşılaşamadık ama napalım kalpler bir olsun cok öpüyorum seni...
canım bugun 9 uncu gün hala az az oluyorum ama dedigin gibi galiba her bünye aynı degil napıyım sabırsızlanıyorum bebiş calışmalarını başlamak icin bir an once hamile kalıp hayırlısıyla bebişimi kucagıma almak istiyorum allahımın izniyle...bide ben burda cok yanlızım hep evde tekim cok tanıdıklarım yok eltilerimde o kadar yakın davranmıolar bana o yüzden cok takıyorum kafama kendime meşgul edecek bişeylerde yok...sen nasılsın tatlım calışmalara başladınızmı hepimizin hakkında hayırlısı olsun
derinim ben gece giremiyorum biliyosun benim kociş izin vermıyo bazen aklıma geliyosunuz acaba kızlar napıyo diyecanım benim bu seferki adetim 9 gün sürdü halada devam ediyo az az bende düşükten oldugunu düşünmüyorum yaara dondurdum diye olabilir belki artık doktora gidince sorarım...haklısın derinim takmamam lazım ama evde yanlız kalınca akşama kadar bebiş düşünüyorum rabbim inş hepimizin yüzünü en kısa zamanda güldürür canım...
sevtunum inan yazdıklarını okurken duygulanmamak elde degil sendende allah razı olsun canım zaten bu topikteki butun herkez o kadar iyiki bende sizleri tanıdıgım icin cok mutluyum icime attıgım herşeyi sizlerle paylaşabiliyorum iyiki varsınız hepinizi cok seviyorum...canım tabiki senin kaybettgin bebişlerinin yanında benimki cok kücük bişey bebek bile degildi daha... sakın yanlış anlama sizlere göre benim üzüntüm az kalır hatta size ayıp etmiş olurum ama benim icinde yaşadıgım şey kötü geliyo asla isyan etmıyorum... ben rabbime sıgındım inş hayırlısıyla bizleride sevindircek ben buna inanıyorum sadece ben buraya icimi doküp rahtlıyorum kimseyi üzmek degil amacım...canım sende artık kötü düşünme lütfen biliyosunki iki oglunda seni cennette bekliyorlar hem kardeşlerinide gönderdiler sana inş bu seferki hamileligin sonuna kadar devam etcek ve sen bebişinin o güzel kokusunu icine cekeceksin...yıkıycaksın uyutcaksın giyderceksin opüp koklıycaksın allahımın izniyle inş...sen şimdi hic bişey düşünme sadece kendine ve bebişine cok iyi bak allaha emanet ol öpüyorum seni
ooooooo kimleri görüyorum canım arkadaşım benim hoşgeldin...cok gecmiş olsun bitanem cok iyi bak kendine bizde seni cok seviyoruz kocaman öpüyorum seni:
hayırlı pazarlar kızlar bugunde kimsecikler yok malasef hep yanlız kalıyorum ya akşamda ben gelemiyorum... inş hepiniz cok iyisinizdir isim yazmıyorum cünkü unuttugum oluyo hepinizi kocaman öpüyorum kendinize iyi bakın bu arada kızlar smileleri az kullanın lütfen cünkü fazla olunca mesajı göndermiyo ebuşumda söylemişti zize yanlış anlamayın lütfen bide onları silmekle ugraşıyorum
RESMİN BÜYÜK HALİNİ GÖRMEK İÇİN ÜSTÜNE TIKLATIN.
öncelikle allahıma sonrada sizlere güzel dualarınıza çok teşekkür ederim.
rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah. heyecandan yazacak birşey bulamıyorum allahıma şükürler olsun . herkesden allah razı olsun iyiki varsınız iyiki sizi tanımışım
iyi akşamlar kızlar
cok şükür evimdeyim bugün koçişimin yanındayım allah kocalarımıza hayırlı uzun ömürler versin onlar olmasa ne yaparız
semracım cooooook sevindim gözün aydın hayırlısıyla kucagına alırsın inş. kardeşimallah herkesin gönlüne göre versin
allah hepinizden allah razı olsun artık geriye bakmak istemiyorum ben bugün bir karar aldım artık yaşadıklarım bütün kötü şeyleri geride bıraktım üzülmek yok yıkılmak hiç yok
pelincin bir anne için evladın biride bir binide bir hiç kızarmıyım sana canım benimallahım birdaha evlatlarımızla imtaan etmesin dilerim rabbimden sizlerede tez zamanda versin işşallah
kardelen baharcım sanada teşekkür edrim allahım bu sefer seni boş çevirmesin işşallah işşallah hepinizin halayını çekerik burda ay dur önce semranınkini bir çekem bir tey tey tey hayde halayahatunlar sakın hızlı yapmayın he hamilelier var aranızda hızınıza yetişek
Doktoru ardaım sabah kadın bana resmen gıcık oldu dinlemedin beni önemli şeyler bunlar dedi şimdi bırak 5.gün tekrar başla dedi bakalım görücez yumurtlama olmaya bilir dei nasıl canım sıkıldı anlatamam ya salak gibi nasıl içtim ben hem giden aya üzüldüm hemde ilaç pahalı 170 tl aldım 4 tane boşa gitti.Bakalım ne olucak görücez.
Ebrarcım misafirlerinle çok yorulmuşsundur görüşemessek öptüm canım seni.
kızlar selam aranıza yeni katıldım saılır hep takip ediyorum ya bende anne olmak istiyorum ilaçlar ameliyatlar filimler artık en son çatlatma iğnesi oldu ve oda tutmadı yarın tekrar doktora gidicem heralde yine klomen ve sonra iğne.çok yoruldum ben
ay semroş hamilemiya inanmıycaksınız ama topice girerken dedimki kesin hamile haberi alıcam ay nasıl tuhaf oldum ya .çok şükür semroşum gözünaydın bitanem allahım tamamına erdirsin
hanımlar selam geçmişe gidemiyorum yine kaç kere girdim geri attı noluyo anlamadım valla
herkes iyidir umarım misafirlerim yeni gitti hemen uçtum buraya
ay çok sevindim yaa yaşasın martın ilk hamişi hadi peş peşe biçok aber gelsin inşallah
evet cnm benim...saclarımın dibi çıktı çok...voilanın kakao rengini aldım bu seferdeyeni renk diyo üstünde..bi deniyim dedim inş güzel olur.kahve tonlarına takıkım bayadır.bide bunu denicem.
bakın canlarım size bir şey anlatıyım benim bir kankim var yengesiyle abisi teyze çocukları tamamı diger abiside dayı hala çocukalrı neyse teyze çocukları evlendi ilk oglunu normal dogurdu 28 gün yaşadı bebegi öldü 2 bebegide şimdi hayatta 3 bebegine hamile kaldı 6 aylıkken memlekete gitmiş bebek uçakta can vermiş eve geldi kaynanasına çocuk pusetteymiş hani araba koltugu gibi varya neyse demiş kaynanası kızm içeri al üşür sokak kapısında demiş hala üşümez cennete gitti o demiş meyerse ölü bebegi hava lanından girtmiş siz düşünün şimdi 1 oglu var namzıda orucunda kız dedim geçen dürüye çok zor olmuştur dedim ban dedigi rabbim verdi rabbim aldı inanı okadar soguk kanlıyduki görsen,iz şaşardınız şaştımda kaldım heallahım bizleri böyle etemsin ya çok zor hemde çok yaradan acı göstermesin işşallah
buarada hanımlar benim msnde açılmıyoya bu pc tam camdan atılmalık oldu sinir etti beni yav
ne geçmişi okuabildim ah şu kocam varya aldı vermiyoki
slm kızlar bende hamıle kalmak isteyıpte kalamayanlardanımher ay ayrı bir kabus gibi çöküyor üzerime süreklide hamılelık belırtılerı yasıyorum basım dönuyor, bel agrısı cekıyorum,göğüslerim çatlayacak kadar şişiyor, Kasıklarımda batma oluyor ve aşırı derece idrara cıkıyorum Diyorumki evet hamıleyım gidip test alıyorum yapıyorum negatıf cıkıyor ve 2 gecmeden adet görüyorum Ağlama krizlerine giriyorum eşimi sucluyorum kendımı öldürmek istıyorum herşey anlamsız gelıyor Yanı Tamamen bi karabasan gibi hayatımın içine çöküyor ((( Doktora gittik teslerim yapıldı herşey normal peki nerde yanlıs yapıyorum diyorum ..?? sekilden sekile giridm anlayacagınız hamıle kalmak ıcın birde zaten takıntılı biriyim Aklıma bişeyı taktımmı takıyorum her sanıye düşünüyorum temızlık yaparken belkı hamıleyımdır agır kaldırmayayım yok fazla ayakta kalmayayım off her ay aynı saçmalıkları yasamaktan bıktım .. 1 düşük yaptım ve hala bebegımı kaybettıgım anı yaşayıp aglıyorum Allah kımseye evlat acısı yasatmasın ve aratmasında Hıcbıseye benzemıyormus... Bana hamıle kalabılmem ıcın önerısı olan arkadslar varsa yazsın
hepinize güzel birgün diliyorum
herkes iyidir inşallah benim çok işim var yaa mutfakda makina yerleşicek sonra tekrar yerleşicekçok çalışmam gerek çok
PELOŞUM evet kuzum ya dün diğer pcde okuyamadım sorun oldu hep saol canımıniçi biliyorum unutmazsın sen beni hem olabiliyoya insanız biz aklımızda binlerce soru var ve sorun .ben kesinlikle kırılmam alınganlıkda yapmam asla sen merak etme canım .
selam kızlar.. sonuçlarım ne yazıkki güzel değil. pko musumyumurtam yokmuş çok kötüyüm yazarken bile aglıyorum... lanet olsun ya hastanelerden nefret ediyorum..
Ben yeni üye oldum tüp bebek tedavisine başlıyorum bu ay adet olabilrsem inşallah. Pko hastasıyım adet düzensiz olduğu için geç oluyorum zaten bide stres te çok yaptım ama hayırlısı rabbim tüm isteyenlerin kucaklarını bebişleriyle doldursun.
semracım inana coook sevindim darısı basımızaaallah razı olsun canım dualarım sizinle
allah razı olsun canlarım rabbim bu mutluluğu hepinize yaşatsın rabbimde biliyor içimi allahıma her zaman önce olmayana sonrada nasipse bana ver rabbim dedim dualarım sizinle oğlumun mutluluğunu görmeniz lazım onun mutluluğu bile yetti bizi mutlu etmeye
cnm sen nasıl oldun eve dönmene sevindimmiyi akşamlar kızlar
cok şükür evimdeyim bugün koçişimin yanındayım allah kocalarımıza hayırlı uzun ömürler versin onlar olmasa ne yaparız
semracım cooooook sevindim gözün aydın hayırlısıyla kucagına alırsın inş. kardeşimallah herkesin gönlüne göre versin
geldim bebikiiiimm# naneliseker naber bebekim görüşmeyeli ne var ne yok
# birsen29+ emrem nasıl kız formundamı kerata
# banu145145 canım sen nasılsın görüşmeyeli
# semraozsoy+ amanın inan seni o an görmek isterdim görseydim kesin böle olurdum
# elixsir+ kız delü kaçak geldinmi çok şükür kavuşturana
deriniiimmm sağol canım döndüümm evet nasılsınn sende gelmişsiin h.g cnmevet cnm benden başka hayaletlerde geziyo dimekki
sagol kardeloşum..iş nolcak bakalım hayırlısı inşallah.bugün nedense durup dururken hevesim kaçtı.ümitlenmek istemiyom belki ondandır.
sigarayı sorma.kaçacak oda da yok kynanamda..cam kapı açıyoz içersi soguyo..ne anlarlar şu sigaradan.
tunişkom büyüdü teyzesiii..bu akşam oradaydım.kardeşimin eşi iş için adapazarında..bende yanlız bırakmıyım dedim.halamın kızı falan ordaydı oturduk..oynadım tunişimle..teyzede teyze ayrılmıyo peşimden...Allahım tez zamanda sanada ve isteyen tüm arkadaslarıma tatlı tatlı saglıklı evlatlar nasip etsin canım benim... tunişim gibi ciciş bi kısçen olsun
sevtuncum herzaman dua ediyosun hepimize.Allah razı olsun..uzun yazını da okudum ama bunu alıntıladım...
biraz daha bekle canım...bikaç gün sonra tekrarla yada kan testi yaptır hemen emin olmak için.
iksircim döndün demek...geçmiş olsun öptüm canım.
peloşum canım...inşallah Allahım en hayırlı zamanda melegini yollar kucagına hiç üzülme...seni anlıyorum kuşum...ama sakın yukarıda yazdıgın gibi düşünme..yani demişsin ya benim derdim sizlerinkinin yanında az kalır gibi...hepimizin derdi aynı...seninde öyle böyle 1.5 yıl olmuş.tamam bikaç aylık evli olup bebeginin olmamasına çok üzülenlere ben kızıyorum sahsen ama sen o kategoride degilsin yani...düşük oldu bide bunlar kolay şeyler degil...düşük düşüktür o çok taşımız bu az taşımış diye ayırılmaz bence.bilemiyorum.Allah hayırlısını versin...
canım yaa..pat diye testi görünce çok sevindim.aaaa semra hamile dedim eşimde bakıyo yüzümehayırlı ugurlu olsun inşallahh canım.Allahım saglıklı sıhhatli bi şekilde taşımanı nasip etsin..bu arada "fıstık" demişsin bi yazında bebişine..kız mı olcek nedir Allah söyletti belkimde
yaa 2 gün içtin demek tüh..olsun ya bozma moralini..bak inan bunda da bi hayır vardır üzülme..
selam canım...Allah seninde yardımcın olsun...inşallah bu defa tutar cnm...
selam canlarım..geldigim gibi gidiyorum çünkü saclarımı boyayacak kocişuyukluyo iyice uyumadan yakalıyayım...gelirim yine ben kaçtım...
durun halay çekerek gidiyimm kısss.hadi tutun elimden ebuş kardeloş hepiniz hadeee hoppp
ablamm nasılsınn ben duaları okudum diye yazdım geçmişi okuyamıyorum demişsiin yazım dediim nasılsınnhanımlar yaa ben bugün geçmişi okuyamıyacağım sürekli atıyo beni ya deli oldum alıntılarımda gitti
bana yazan arkadaşlarım kusura bakmayın nolur inanın dönemiyorum geçmişe çokda merak ediyorum ama olmuyo zaten yorgunum bide pc deli etti beni .
buarada semroş testini gördüm maşallah canım inanki çok mutlu oldum allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı tüm arkadaşlarıma ve bana olsun inşallah
kayramm sağol bebkiiimm nasılsınncanım osledık tabıkı oslemezmıyız gecmıs olsun dedım ama yıne burdan da deyım gecmıs olsun
canım bence bekle bıraz daha bırsuru sey yasıyorz sonucta rahımde bı parcamız ve tepkı verıyor canlı bırsey olarak cok kafana takma bak benım normalde ınsanda ıkı uc gune bıten kanama tam ıkı hafta surdu
kuzummm allahım zıhın acıklıgı versın ınsallah basarılı olursun
canım cok sevındım allahım kucagına almayı da nasıp etsın ınsallah yakısıklıma kardes gelıyor demek
canım masallah kavusmussun yarıne allahım ayırmasın
kız bırak o uyuzları her dr bır mı olur olsun sen allah unutturmustur vardır bunda da bır hayr
canım allahım sıfa versın dertlerıne yavrun bekletmesın senı ve hıcbırımızı
ben bomba gıbıyım sen nasılsın balımmm
kız yeme caız dgıl
canım ınsallah sonucların guzel cıkar da yuzun guler
cnmm garibiim sağol h.bamiiiiiiiiiiiiin canim amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.
iyiyim canim cok sukur,sende iyisin insallah?ne olsun canim yaa,rutin seyler iste
sagolasin kayracim,yok canim uzuldugum nokta hepimizin uzuldugu seyler iste,insanlarin hakkimda dusunceleri ve bebek hasretimiz,ama rabbim buyuk,herseyde bir hayri hikmet var.beni en cok uzen,aman kimse kirilmasin uzulmesin diye,konusulanlara sessiz kalmam.gercekten kirildigimda insanlari kirmadan kirildim demeyi cok isterdim
canim hakkinda hayirlisi olsun,yeni ameliyat oldugundan dolayi biraz bebis calismalarina ara versen iyi olur gibi.ama doktorun daha iyi bilir tabiii..
canim cok gecmis olsun,1,2 aydir ara ara olmak uzere benim de sadece gögus uclarim sizliyorsebebini bilmiyorum:44:ama senin kii sanki usutmeden kaynaklaniyor olabilir..
canim insallah hamilesindir,hakkinda hayirlisi olsun..
canim bilgim yok bu konuda,insallah hamilesindir..
hosgeldin canim,cok gecmis olsun,rabbim sifa versin..
canim cok gecmis olsun,dikkat et kendine..benden ne olsun canim,yasayip gidiyorum iste..
canim hayirli olsun,rabbim kucagina almak nasip eylesin..
demek esine kavustun,rabbim muhabbetinizi artirsin canim..
tertemiz bir sayfa acmana cok sevindim sevtuncum,en dogrusu bu,bebegin icin bunu yapmalisin..
canim uzme kendini herseyde bir hayir vardir..iyi dusun iyi olsun tatlim..
allah emeklerini bosa cikarmasin..
iyi niyetli arkadasim benim,demek hissettin..rabbim hepimizin yuzunu guldursun,arakdaslarimiz gibi..
insallah memnun kalirsin canim,boyanin rengi guzelmis..
arkadasin icin cok uzuldum sevtuncum,rabbim kimseyi bu sekilde imtian etmesin,imtian ettiklerinde sabirlik versin..
ahhh su erkekler,bende leptobu elime aldigim zaman,ne zaman verecegimi soruyor
canim yasadiklarin hepimizin yasadigi seyler,rabbim sabirlik versin.dua etmekten baska caremiz yok,rabbim dualarimizi kabul etsin..
kolay gelsin ebrarim...
canim uzulme,isyan etme,allah buyuk,o dilerse hersey olur..ayrica pko olup ta hamile kalan bircok kisi var..
allah emeklerini bosa cikarmasin canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?