Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selam kızlar.. sonuçlarım ne yazıkki güzel değil. pko musum yumurtam yokmuş çok kötüyüm yazarken bile aglıyorum... lanet olsun ya hastanelerden nefret ediyorum..

canım dur hemen böyle isyankar olma pko olup bebeği olan çok insan var canım
allahım çok büyük canım

45 tane okudum yazabailirsin...

Son düzenleme:
45 tane okudum yazabailirsin...
saol canım ağzına sağlık allah razı olsun
biliyorum Rabbim çok büyük..isyankar değilim isyan etmiyorum ama hastanelere isyanım offfffffffffffffffffffffffff

canım hastane işleri zor tabi ama bi açıdanda muhtacız
allahım düşürmesin eksikliğinide vermesin
inşallah atlatırsın bunuda canım

lagrima,biraz fazla bunaltıyosun kendini sanki,pko luların bebek sahibi olma ihtimalleride çok yüksek.

Ben yeni üye oldum tüp bebek tedavisine başlıyorum bu ay adet olabilrsem inşallah. Pko hastasıyım adet düzensiz olduğu için geç oluyorum zaten bide stres te çok yaptım ama hayırlısı rabbim tüm isteyenlerin kucaklarını bebişleriyle doldursun.

inşallah en pozitif sonuçları alırsın.

HAYIRLI OLSUN

MART AYI LİSTEMİZ

*****************************GARİP***************************10 MART***********************
******************************ELAEZEL*************************13 MART***********************
*****************************KAYRAM*************************16 MART************************
*****************************SUNGER*************************16 MART*************************
*****************************NANELİŞEKER**********************19 MART************************
*****************************EBRAR_53************************25 MART************************
*****************************DERİNSU*************************?? MART************************
*****************************UĞURBONCUĞUM********************27 MART************************
*****************************NİHANCA*************************27 MART************************
*****************************WAY**************************31 MART***************************

NİSAN AYI LİSTEMİZ

******************************SELİNA23************************2 NİSAN***********************
*****************************PELİN67**************************5 NİSAN***********************
*****************************ALEYNA**************************5 NİSAN************************
*****************************EGAL**************************** 6 NİSAN***********************
*****************************ELİXSİR**************************7 NİSAN***********************
*****************************BANU145145***********************7 NİSAN************************
******************************ANATOLİA***********************9 NİSAN***********************
****************************KARDELEN5223********************12 NİSAN***********************

HAMİŞ LİSTEMİZ

********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR*******************
**********************YABADABADU************************************BİRSEN******************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
******************DİDGOK**********************/**********************SEVTUN****************
***********************QUEEN_BE***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA***************/*******************ZEYNEPKAYGİN*****************
**********************SAMYELİ26**************/*******************SEMRAOZSOY******************

Son düzenleme:
canım bak gordunmu bıtmıs ıste herseyı taka taka ne hale geldık kız
selam kızlar.. sonuçlarım ne yazıkki güzel değil. pko musum yumurtam yokmuş çok kötüyüm yazarken bile aglıyorum... lanet olsun ya hastanelerden nefret ediyorum..
ya neden bu kadar uzuldun anlamadım pko tam tersıne cok yumurta ama gelısmemıs yumurta demek ve bunu gelıstırıcılerle hamıle kalabılırsın kı bende pkoyum hamıle de kaldım ınsallah bır daha kalırım

slm kızlar şükürler olsun evimdeyim koçişime kavuştum ve cok iyiyim hamdolsun allahıma
pelincim sağol kuşum iyiyim sen nasılsın
ebrar ablacım duayı gördün 45 tane yazmışsın lekelenmem devam ediyor ama cumaya var baya cumaya kadar biterse okuycam bitmesse haber veririm ablacım

canım hayırlı haberlerle gel inşallah
sağol gülüm Allah arzı olsun
canım sende allaha emanet ol grusuruz
senden de Allah razı olsun canım
sağol canım
kızlar iyi akşamlar bugün doktora gitmiştim kist erimiş çok şükür aşılama için tedaviye başladık bakalım
hadi gözün aydın tatlım inşaallah bu sefer bebişin gelir,inşaallah
ben bu ay dinlenmedeyim
yeni aya nasip bakalım,inşallah hiçbişeye gerek kalmadan gelir bebişim.
hayırlısı canım herşeyde vardır bi hayır
çok sevindim canım tebrik ederim.Allah'ım bi avazda kurtarsın inşaallah.nazar değmesin

hadi kuşum gözün aydın
ebrarcım canım duaları şimdi okuycam Rabbimin izniyle bitti yazabilirsin canım.
aleynacım dualar için teşekkür etmiş.canım benim inşaallah Rabbim yakarışlarımızı duyar da meleğini gönderir bu ay
cuma günü doktora gittim herşey yolundaydı çok şükür.sağ yumurtalığımda 16 mm yumurtam vardı.arı sütü-bal-polen karışımı yumurta sayısını arttırmamış ama daha hızlı büyütmüş yumoşumu.dün de çatlatma iğnesi oldum.yarın tekrar doktora gideceğim kontrol edecek.sonra da yine beklemeye başlıycaz sanırım.bi de aşılama mevzusunu konuşmaya,daha da ısrar etmeye karar vermiştik eşimle ama gerek kalmadı.doktor bu ay da olmazsa önümüzdeki ay aşılama yapcaz dedi çok sevindim.bi de heyet raporu çıkarttırcakmış hastaneden normalde 1200tl falan tutuyomuş ama raporlu olursa bu mebla 400-450 ye düşüyomuş.böyle bişey duymamıştım.tüp bebekmi yoksa dedim,hayır değil ama tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlar bunlar dedi.baya heveslendim yani .inşaallah bu ay olmazsa önümüzdeki ay olcak,inşaallah
dolguyu da sordu eşim,yok öyle bişey dedi 1-2 mglık civa var onlarda o kadar da korkmayın dedi.sizi de rahatlatayım kızlar burdan şu an işlerim yine yoğun kapatıyorum hepinizi çok seviyorum canlarım.Allah'a emanet olun

amiiiiiiiiiiiiin canim amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.

tskler canım burda bugün güzeldi hava kac gündür dondok bugün isindik artık canım bu arada nasılsın bakalım ben nezamandır gelemedim merak ediyorum sizleri

iyiyim canim cok sukur,sende iyisin insallah?ne olsun canim yaa,rutin seyler iste

sagolasin kayracim,yok canim uzuldugum nokta hepimizin uzuldugu seyler iste,insanlarin hakkimda dusunceleri ve bebek hasretimiz,ama rabbim buyuk,herseyde bir hayri hikmet var.beni en cok uzen,aman kimse kirilmasin uzulmesin diye,konusulanlara sessiz kalmam.gercekten kirildigimda insanlari kirmadan kirildim demeyi cok isterdim

canim hakkinda hayirlisi olsun,yeni ameliyat oldugundan dolayi biraz bebis calismalarina ara versen iyi olur gibi.ama doktorun daha iyi bilir tabiii..

canim cok gecmis olsun,1,2 aydir ara ara olmak uzere benim de sadece gögus uclarim sizliyorsebebini bilmiyorum:44:ama senin kii sanki usutmeden kaynaklaniyor olabilir..

canim insallah hamilesindir,hakkinda hayirlisi olsun..

canim bilgim yok bu konuda,insallah hamilesindir..

hosgeldin canim,cok gecmis olsun,rabbim sifa versin..

canim cok gecmis olsun,dikkat et kendine..benden ne olsun canim,yasayip gidiyorum iste..

canim hayirli olsun,rabbim kucagina almak nasip eylesin..

demek esine kavustun,rabbim muhabbetinizi artirsin canim..

tertemiz bir sayfa acmana cok sevindim sevtuncum,en dogrusu bu,bebegin icin bunu yapmalisin..

canim uzme kendini herseyde bir hayir vardir..iyi dusun iyi olsun tatlim..

allah emeklerini bosa cikarmasin..

iyi niyetli arkadasim benim,demek hissettin..rabbim hepimizin yuzunu guldursun,arakdaslarimiz gibi..

evet cnm benim...saclarımın dibi çıktı çok...voilanın kakao rengini aldım bu seferdeyeni renk diyo üstünde..bi deniyim dedim inş güzel olur.kahve tonlarına takıkım bayadır.bide bunu denicem.

insallah memnun kalirsin canim,boyanin rengi guzelmis..

arkadasin icin cok uzuldum sevtuncum,rabbim kimseyi bu sekilde imtian etmesin,imtian ettiklerinde sabirlik versin..

buarada hanımlar benim msnde açılmıyoya bu pc tam camdan atılmalık oldu sinir etti beni yav
ne geçmişi okuabildim ah şu kocam varya aldı vermiyoki

ahhh su erkekler,bende leptobu elime aldigim zaman,ne zaman verecegimi soruyor

canim yasadiklarin hepimizin yasadigi seyler,rabbim sabirlik versin.dua etmekten baska caremiz yok,rabbim dualarimizi kabul etsin..

kolay gelsin ebrarim...

canim uzulme,isyan etme,allah buyuk,o dilerse hersey olur..ayrica pko olup ta hamile kalan bircok kisi var..

allah emeklerini bosa cikarmasin canim.

Selam bacılar nasılsınız
Semra bacım hamileymiş çokkkkk sevindimmmm Rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip eder inşallah canım benim girer girmez bunu okumak beni çokk mutlu etti,darısı evlat sahibi olmak isteyen tüm kardeşlerimin ve de benim başıma inşallah

Lagrima seni de çok üzgün gördüm,üzülme bacım ohooo aynı durumda olan kaç tane arkadaşımız hamile kaldi hepimizde sevinçlerine ortak olduk,inşallah seninde güzel günlerin yakın bacıcım stres yapma

Son düzenleme:
Ebrarım bacıcım nasılsın? Günlerdir yeni girdim nete iyi gezdim ama Allah için şükür evdeyim kırdım popomu oturuyorum artık

Duaları paylaştırmışsın bu hafta bende varım listede bir tuhaf oldum Allah hepinizden razı olsun bacıcım sağolun...Birazdan okurum çıkıp okundu yazabilirsin birtanem

semracım inana coook sevindim darısı basımızaa
cnm sen nasıl oldun eve dönmene sevindimm
geldim bebikiiiimm
deriniiimmm sağol canım döndüümm evet nasılsınn sende gelmişsiin h.g cnm
ablamm nasılsınn ben duaları okudum diye yazdım geçmişi okuyamıyorum demişsiin yazım dediim nasılsınn
kayramm sağol bebkiiimm nasılsınn
cnmm garibiim sağol h.b
kardeloşum nasılsın cnmm

wayy cnm nasılsın

unuttugum veya atladıgım varsa özür dilerim kısslar ancak okudum rahatsızım da yatıyorum görüşürüüz hepinizi öptüüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…