Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selam kızlar.. Sonuçlarım ne yazıkki güzel değil. Pko musum Yumurtam yokmuş çok kötüyüm yazarken bile aglıyorum... Lanet olsun ya hastanelerden nefret ediyorum..
lagrima gecmiş olsun ama piko korkulacak bişi deyil ilaclarla halledilir hiç kafana takma
canancım sagol canım sen ansılsın bu ay normal deniyceksiniz anladıgım kadarıyla hayırlısı olsun
catlatmadan olmuş olabilir ama yerind olsam kan testi yaptırım cünkü silikte olsa görmüşsün 2. Cizgiyi
duru_+ aleyna84+ seydam+ kıslar sizleredde slm

aleykümselam elixir sen nasılsın hoşgeldin

kızlar bu arada ben gelemezsem kusura bakmayın pc sorun yaratıyo eşim olmadığı için tamire götüremiyorum eşim gelene kadar arda gelip bakacağım ama uzun kalamazsam kusura bakmayın olurmu sizinle olmak istiyorum ama iyice bozulursa hiç giremem diye arada gireceğim sizleri çok özleyeceğim hepinizi öpüyorum
semracım gecoldu sanırım teprik ederim cok sevindim allah hayırlısıyla kucağına alamyı nasıp edsin bende artık halay cekeyim
darısı bizim olsun inş

Son düzenleme:
cancazım dilerim rabbimden tez zamanda emanetini yollarda burda sevinçten aglarıkalahım duru kulunada evlat sevgisiyle yuvasını şenlendir
selam kızlar.. sonuçlarım ne yazıkki güzel değil. pko musum yumurtam yokmuş çok kötüyüm yazarken bile aglıyorum... lanet olsun ya hastanelerden nefret ediyorum..

yazmıyım yazmıyım diyorum dayanamıyorum kız delümüsün nesünbended pko vardı bak nasıl hamile kaldım işin garibi pkolular çok yumurtluyoplar ondan haberin varmı seninyaradan istedikten sonra öyle bir verriki şaşarda kalırsın ahanda böleyapma imtaan dünyasındayız canım her şeyin çaresi var bir ölümü birde dogumu durduramazsın biliyomusun sen sen itikatlı bir bayansın böyle eziyet etme kendine bak erinmem gelirim yanına sonra diyolar sevtun dövüyo hakketmeyin kardeşimde dövmeyeyeim olmasaydı bende olmazdı rabbim ol dedi oldu bunu unutmayasın sakın aman zaman herşeyin ilacı şimid hamile bile kalamasanda vallahi hamile bırakıyolar doktorlar allahım istemesi yeterli adetine 15 gün kala sogan kürü yap bebekim iç ben denenmiştim bu ölen oglumda o ay hamile kaldım

isyan etmiyorum ama başından beri hastaneye gitmek istemiyordum korkuyordum ve korktuklarım başıma geldi.. bir kere gittim ya hastaneye ooo daha bakalım neler cıkacak..hepinize tek tek teşekkür ederim şimdi biraz daha iyiyim..ilk duyduğumda moralim çok bozulmuştu sadece pko demedi kanda pıhtılaşma, lökosit çok sayıda,testesteron hormonu sınırda,karaciğer enzimlerin yüksek dedi tabi bu sigaradan üstüne pko deyince yıkıldım.. neyse böyle işte.. seni yumurtlatırım ben dedi :) neden oluyormuş bu pko ? ultrasonda normal yazıyor endometrium 4mm myometrium homojen ekode sağ solover normal buna baktı yumurtan yok pko dedi..yani dediğiniz gibi çok yumurtan var demedi yok dedi..puff
cuma gene gideceğim bakalım...

canim uzulme,isyan etme,allah buyuk,o dilerse hersey olur..ayrica pko olup ta hamile kalan bircok kisi var..

allah emeklerini bosa cikarmasin canim.

lagrima gecmiş olsun ama piko korkulacak bişi deyil ilaclarla halledilir hiç kafana takma

haklısın hemde çokkkkk ama ne bileyim moralim sıfırlandı duyduğumda.. pko ya yumurta olmaması dedi ama

selam kızlar.herkes iyi çok şükür.elixsircim geçmiş olsun canım.rabbim tez zamanda şifanı versin canım.güneycanan dr dan güzel dönmüşsün hadi hayırlısıyla inş aşılamaya gerek kalmadan gelir bebişin.kızlar ben pre-seed sipariş etmiştim geldi.inş bu ay bi deneyelim ondan sonra bakarız aşılama durumuna.ayrıca eşimin ilaçları da bitti ama malesef 3 günlük pehrizi uygulayıp gönderemicem sanırım.zaten yumurtlama zamanımda yakın.inş bu teste gerek kalmadan gelir bebeğim.çok özledim bikaç gündür bu yüzden keyifsizim.geçmişi okuyup selam verip çıkıyorum.kusura bakmayın kızlar.hepinize hayırlı günler diliyorum.hoşçakalın

selam kızlar.. sonuçlarım ne yazıkki güzel değil. pko musum yumurtam yokmuş çok kötüyüm yazarken bile aglıyorum... lanet olsun ya hastanelerden nefret ediyorum..

kıslar cok sağolun

kıss lagrima ben öleyim ozaman hem pko hem 5cmli.ik kist oooooooooo ne arasan var bende ama halime bin şükür üzülme dert etme ALLAH büyük

pko bendede bu sene cıktı kist 1yıldır duruyor kiloda varrr

hım sanada geçmiş olsunnnnn... inş bebeğimiz olur...

semram cok sevındım cnm allah analı babalı büyütsün ınsallah darısı tüm ısteyenlerın basına
boncuğum görüşemiyoruz kuzum yoğunsun galiba
tostim negüzel demek kavuştun eşine allah ayırmasın iki cihanda canım
tamam sen duruma göre haber edersin canım
canım gözünaydın ya çok sevindim inşallah aşılamaya gerek kalmadan gelsin minişin canım allahım emeklerini boşa çıkarmasın .ayrıca dolguyu öğrendiğin için saol .
dualarıda bitti yazıyorum canım
garibim nasılsın canım yine görüşemedik ya işim vardı giremedim bide misafir sonrasında yorgun düşüyorum
canım inşallah öyleyimdir rabbim bilir sende çok güzel yüreklisin canım
durum bacım artık evde durda güzel muhabbetine doyalım ya asında evde durmakda iyi gelmiyo bizim gibilere biraz olsun kafayı dağıtmak gerek ben evde olsam sürekli kesin yerim kafayı yaa ondan sıkca kendimi dışarı atıyorum .
evet canım buhafta sana okuyoruz allahım kabul etsin inşallah vesile olur bacım tüm dualarımız seninle
iksirim hoşgeldin kuzum şükür bitmiş kısıtlama
duayı eklemiştim ilettiler bana canım
ayrıca çok geçmiş olsun daha iyisin inşallah
hayırdır tatlım sorunmu çıkarıyo pc arada uğra özletme kendini olurmu
geçmiş olsun canım inşallah bütün sorunlarına şifa bulursun allahım iyilikler versin

selinam moralini bozma lütfen inşallah presed işe yarar canım bebişin hiçbişeye gerek kalmadan kendiliğinden gelir .seni pozitif görmek istiyorum kuzum yaa

DURU için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN.....................15
KARDELEN49...........15
BONCUK..................15
EBRAR....................15
SELİNA...................15bitti
SEVTUN.................15bitti
ELİXSİR..................15bitti
KAYRA....................15
BANU......................15
LAGRİMA.................15bitti
GARİP.....................15bitti
GÜNEYCANAN..........15bitti
ELAEZEL..................15
TOSTİ....................15
WAY.......................15bitti
NANELİŞKR..............15
ANATOLİA...............15bitti
SEMRA...................10
SAMYELİ.................10
MİRANDA................10
EGAL......................10
DERDA....................10
BİRSEN.....................8

NANELİŞKR için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN........................15
KARDELEN49...............15
BONCUK.....................15
EBRAR.......................15
DURU........................15bitti
SELİNA......................15bitti
SEVTUN....................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
KAYRA......................15
BANU........................15
LAGRİMA...................15bitti
GARİP.......................15bitti
GÜNEYCANAN.............15bitti
ELAEZEL....................15
TOSTİ.......................15
WAY.........................15bitti
ANATOLİA.................15bitti
SEMRA.....................10
SAMYELİ...................10
MİRANDA..................10
EGAL........................10
DERDA......................10
BİRSEN......................8

ANATOLİA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.......................15
DERİN........................15
KARDELEN49..............15
BONCUK.....................15
DURU.........................15bitti
SELİNA......................15bitti
SEVTUN.....................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
KAYRA.......................15
BANU........................15
LAGRİMA...................15bitti
GARİP........................15bitti
GÜNEYCANAN.............15bitti
ELAEZEL....................15
TOSTİ.......................15
WAY.........................15bitti
NANELİŞKR................15
SEMRA......................10
SAMYELİ....................10
MİRANDA...................10
EGAL.........................10
DERDA.......................10
BİRSEN.......................8

ya elaezel hiç uğramadı merak ettim dönmedimi acep yaa .inşallah sorun yoktur
derdamda yok nezamandır merak ettim onuda yaa

hepimizin her ay vede hergün yaşadığı şeyleri yaşıyosun,inşallah daha bekletmeden gelir bebeğimiz.

sağol canım,teşekkür ederim.
sen nasılsın pelincim?
bende iyiyim canım sagol...
sende sagol eboşum biz birbirimizi biliyoruz zaten bugunde görüşemedik özledim seni canım kendine cok iyi bak
canım üzülme lütfen pkolular hamile kalamaz diye bişey yokki rabbim okadar buyukki ol dedimi olur inş...
hakkında hayırlısı olsun canım inş güzel sonuclar alırsın...
kayram ya ben bitti sanmışım bugun yine başladı ama kafama takmıycam stresten bünyem bozuldu elbet bitcek hayırlısıyla...sen nasılsın iyisindir inş...
bende iyiyim kuzum seninde iyi oömana cok sevindim
canım inş daha fazla beklmeden gelir bebişin hayırlısıyla...
cok sagol canım cok kötü olmadım allaha şükür inş böyle atlatırım...sen nasılsın napıyosun garipim...
sağol cnm geldim ama cıkıyorum yatayım azcık hiç halim yok gzö nezlesi de oldum

görüşürüüzz kıslarr
canım benim ya cok gecmiş olsun rabbim şifa versin

canım cok ara verme ara sıra gel ama bizde seni özliycez kendine iyi bak öpüyorum seni kocaman

selam kızlar nasılsınız...

aminnnn....inş Rabbim bebişlerimizi kucağımıza versin...

canım cok sevındım haberlerıne ınsallah asılamaya da gerek kalmadan gelıverır mınık kuzun
canım ınsanları kırmadan kırıldım demenın bı yolu yok malesef ama bılerek canını acıtana haddını bıldırmelısın valla benım prensıbım zaten derdım bana yetıyor ınsanlar bıraz lafına dusuncesıne dıkkat etsın etmeyene de tavrım kotu olur yanı ama sen naıf bır ınsansın yapamssın bılırım ama degmez yanı kımse ıcın kendını hırpalamaya bu arada doktorum ılk adetınden sonra basla dedı cok ılgınc ama cok rahatım bakalım calısmalara baslayınca da aynen bole olabılecekmıyım
ıyıyım sen bıde goz nezlesı mı oldun kız allah ne etmesın emı gecmıs olsun canım benım dıkat et kendıne
bızde senı oslerız bızde senıııııııııııııııııı
canım keyıfsı olmak yok nolu ya blıyorum cok zor ama kafaya takınca daha da zorlasıyor ısler bılıyorsun ınsallah bu ay gelır mınıgın
iyi akşamlar bacılar nasılsınız
ıyıyız canım sen nasılsın

ay kızlar mahvoldum temıslık yenı bıttı ve belım yarılcak sankım ortadan ıkıye bıde grıp olmusum bogazlarım acıyor ama allahtan okadar kotu durumda degılım ınsallah bole hafıf atlatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…