boncuğum görüşemiyoruz kuzum yoğunsun galiba
tostim negüzel demek kavuştun eşine allah ayırmasın iki cihanda canım
tamam sen duruma göre haber edersin canım
canım gözünaydın ya çok sevindim inşallah aşılamaya gerek kalmadan gelsin minişin canım allahım emeklerini boşa çıkarmasın .ayrıca dolguyu öğrendiğin için saol .
dualarıda bitti yazıyorum canım
garibim nasılsın canım yine görüşemedik ya işim vardı giremedim bide misafir sonrasında yorgun düşüyorum
canım inşallah öyleyimdir rabbim bilir sende çok güzel yüreklisin canım
durum bacım artık evde durda güzel muhabbetine doyalımya asında evde durmakda iyi gelmiyo bizim gibilere biraz olsun kafayı dağıtmak gerek ben evde olsam sürekli kesin yerim kafayı yaa ondan sıkca kendimi dışarı atıyorum .
evet canım buhafta sana okuyoruz allahım kabul etsin inşallah vesile olur bacım tüm dualarımız seninle
iksirim hoşgeldin kuzum şükür bitmiş kısıtlama
duayı eklemiştim ilettiler bana canım
ayrıca çok geçmiş olsun daha iyisin inşallah
hayırdır tatlım sorunmu çıkarıyo pc arada uğra özletme kendini olurmu
geçmiş olsun canım inşallah bütün sorunlarına şifa bulursun allahım iyilikler versin
selinam moralini bozma lütfen inşallah presed işe yarar canım bebişin hiçbişeye gerek kalmadan kendiliğinden gelir .seni pozitif görmek istiyorum kuzum yaa
bende iyiyim canım sagol...
sende sagol eboşum biz birbirimizi biliyoruz zaten bugunde görüşemedik özledim seni canım kendine cok iyi bak
canım üzülme lütfen pkolular hamile kalamaz diye bişey yokki rabbim okadar buyukki ol dedimi olur inş...
hakkında hayırlısı olsun canım inş güzel sonuclar alırsın...
kayram ya ben bitti sanmışım bugun yine başladı ama kafama takmıycam stresten bünyem bozuldu elbet bitcek hayırlısıyla...sen nasılsın iyisindir inş...
bende iyiyim kuzum seninde iyi oömana cok sevindim
canım inş daha fazla beklmeden gelir bebişin hayırlısıyla...
cok sagol canım cok kötü olmadım allaha şükür inş böyle atlatırım...sen nasılsın napıyosun garipim...
canım benim ya cok gecmiş olsun rabbim şifa versin
canım cok ara verme ara sıra gel ama bizde seni özliycez kendine iyi bak öpüyorum seni kocaman
selam kızlar nasılsınız...
canım cok sevındım haberlerıne ınsallah asılamaya da gerek kalmadan gelıverır mınık kuzun
canım ınsanları kırmadan kırıldım demenın bı yolu yok malesef ama bılerek canını acıtana haddını bıldırmelısın valla benım prensıbım zaten derdım bana yetıyor ınsanlar bıraz lafına dusuncesıne dıkkat etsın etmeyene de tavrım kotu olur yanı ama sen naıf bır ınsansın yapamssın bılırım ama degmez yanı kımse ıcın kendını hırpalamaya bu arada doktorum ılk adetınden sonra basla dedı cok ılgınc ama cok rahatım bakalım calısmalara baslayınca da aynen bole olabılecekmıyım
ıyıyım sen bıde goz nezlesı mı oldun kız allah ne etmesın emı gecmıs olsun canım benım dıkat et kendıne
bızde senı oslerız bızde senıııııııııııııııııı
canım keyıfsı olmak yok nolu ya blıyorum cok zor ama kafaya takınca daha da zorlasıyor ısler bılıyorsun ınsallah bu ay gelır mınıgın
ıyıyız canım sen nasılsın
ay kızlar mahvoldum temıslık yenı bıttı ve belım yarılcak sankım ortadan ıkıye bıde grıp olmusum bogazlarım acıyor ama allahtan okadar kotu durumda degılım ınsallah bole hafıf atlatırım
öyle tabi canım benim haklısın...Allah hepimize hayırlısını versin..Allah razı olsun duaaların için canım..derinim amin canım inş hayırlısıyla saglıklı bir bebiş nasip eder hepimize inş...canım benden daha kötü şeyler yaşamış kızlar var burda ben onlara haksızlık etmiş gibi oldugumu düşünüyorum oyüzden öyle yazdım ama tabiki her kesin derdi kendine cok gelir ama inanın hepinize cok dua ediyorum benden cok bekleyenlerin yüzünü güldür diye önce... rabbim hayırlısını versin tatlım cok öpüyorum seni
günaydın canım nasılsın...
canım evet dogru..ben o hataya düşmüştüm malesef..çatlama ignesinden sonra testte silik pembe çıkmıştı ama adet olmuştum..adetin yogunlugu igneden kaynaklanıyo olabilir...hamilelik olcagını sanmıyorum ama yinede Allah bilir cnm çok kafanı yorma.aranıza yenş katıldım bilgisi olanlar cvp verirse sevinirim.
mart 1 de ilk defa çatlatma ignesi yaptırdım meger hamilelik belirtileri gosterebiliyoumus burdan arastırırken ogrendim .ben de kendimdeki degişikliklerin ne anlama geldigini düşünüp 10. gununde idrar testine baktırdım 2. çzgi cok silik çıktı fakat igneden olablir diye p.tesi kan testi yapcaktım yani bugun.ama dun akşam ignenin 13. gunu adet oldum .bi ara da pembe b leke olmustu fakat durmustu.hiçbişey anlamadım bekledgimden 5 gun erken adet oldum ilk defa pembe leke oldu adetim her zamankinden daha cok kanamalı oluyo bunlar normal mi ,hala hamilelik ihtimali varmıdır.uzun oldu biraz ama kafam cok karıstı cunku her aydan cok farklı şeyler oldu
canım yaa üzülme lütfen.bende pkoyum..vede kayranın dedigi gibi pko demek yumurtasız olmak demek degil..yumurtaların kendiliginden gelişip çatlayamaması ve rahim duvarına yapışıp kalmasıyla oluşuyo..karamsar olma.yumurtlama haplarıyla şansın yükselir...bakma ben üstüne düşmüyorum kendimin..selam kızlar.. sonuçlarım ne yazıkki güzel değil. pko musumyumurtam yokmuş çok kötüyüm yazarken bile aglıyorum... lanet olsun ya hastanelerden nefret ediyorum..
hoşgelmişsin cnm.hayırlısı olsun inş..stres yapma oluruna bırak.adetin strestende gecikir..bakarsın adet olmazsında hamile kalmışsınıdır tüpede gerek kalmaz:))Ben yeni üye oldum tüp bebek tedavisine başlıyorum bu ay adet olabilrsem inşallah. Pko hastasıyım adet düzensiz olduğu için geç oluyorum zaten bide stres te çok yaptım ama hayırlısı rabbim tüm isteyenlerin kucaklarını bebişleriyle doldursun.
durucum hoşgeldin cnm..gezdin demek ne güzel.kafanı dagıtmışsındır.evet bu hafta sanada ounuyo şimdiden Allah kabul etsin diyorum...Selam bacılar nasılsınız
Semra bacım hamileymiş çokkkkk sevindimmmmRabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip eder inşallah canım benim girer girmez bunu okumak beni çokk mutlu etti,darısı evlat sahibi olmak isteyen tüm kardeşlerimin ve de benim başıma inşallah
Lagrima seni de çok üzgün gördüm,üzülme bacım ohooo aynı durumda olan kaç tane arkadaşımız hamile kaldi hepimizde sevinçlerine ortak olduk,inşallah seninde güzel günlerin yakın bacıcım stres yapma
semracım inana coook sevindim darısı basımızaa
deriniiimmm sağol canım döndüümm evet nasılsınn sende gelmişsiin h.g cnm
ablamm nasılsınn ben duaları okudum diye yazdım geçmişi okuyamıyorum demişsiin yazım dediim nasılsınn
kayramm sağol bebkiiimm nasılsınn
cnmm garibiim sağol h.b
canım sagol iyiyim nolsun..nezlemi oldun şimdide ya geçmiş olsun cnm... [/COLOR][/B]
ay inş bozulmaz kıs..birimiz gidiyoz birimiz ayrılıyoz topicten pc ler yüzünden...öptüm cnm.kızlar bu arada ben gelemezsem kusura bakmayın pc sorun yaratıyo eşim olmadığı için tamire götüremiyorum eşim gelene kadar arda gelip bakacağım ama uzun kalamazsam kusura bakmayın olurmu sizinle olmak istiyorum ama iyice bozulursa hiç giremem diye arada gireceğim sizleri çok özleyeceğim hepinizi öpüyorum
semracım gecoldu sanırım teprik ederim cok sevindim allah hayırlısıyla kucağına alamyı nasıp edsin bende artık halay cekeyim
darısı bizim olsun inş
canım hayırlı olsun presedin vesile olur inş sana.selam kızlar.herkes iyi çok şükür.elixsircim geçmiş olsun canım.rabbim tez zamanda şifanı versin canım.güneycanan dr dan güzel dönmüşsün hadi hayırlısıyla inş aşılamaya gerek kalmadan gelir bebişin.kızlar ben pre-seed sipariş etmiştim geldi.inş bu ay bi deneyelim ondan sonra bakarız aşılama durumuna.ayrıca eşimin ilaçları da bitti ama malesef 3 günlük pehrizi uygulayıp gönderemicem sanırım.zaten yumurtlama zamanımda yakın.inş bu teste gerek kalmadan gelir bebeğim.çok özledimbikaç gündür bu yüzden keyifsizim.geçmişi okuyup selam verip çıkıyorum.kusura bakmayın kızlar.hepinize hayırlı günler diliyorum.hoşçakalın
canım cok sevındım haberlerıne ınsallah asılamaya da gerek kalmadan gelıverır mınık kuzun
ay kızlar mahvoldum temıslık yenı bıttı ve belım yarılcak sankım ortadan ıkıye bıde grıp olmusum bogazlarım acıyor ama allahtan okadar kotu durumda degılım ınsallah bole hafıf atlatırım
inşallah canımmmselam kızlar.. sonuçlarım ne yazıkki güzel değil. pko musumyumurtam yokmuş çok kötüyüm yazarken bile aglıyorum... lanet olsun ya hastanelerden nefret ediyorum..
sağol ablacım ALLAH razı olsunn cok özlemiştim sizii ben aynıyıım yatıyorum halaboncuğum görüşemiyoruz kuzum yoğunsun galiba
canım gözünaydın ya çok sevindim inşallah aşılamaya gerek kalmadan gelsin minişin canım allahım emeklerini boşa çıkarmasın .ayrıca dolguyu öğrendiğin için saol .
garibim nasılsın canım yine görüşemedik ya işim vardı giremedim bide misafir sonrasında yorgun düşüyorum
durum bacım artık evde durda güzel muhabbetine doyalımya asında evde durmakda iyi gelmiyo bizim gibilere biraz olsun kafayı dağıtmak gerek ben evde olsam sürekli kesin yerim kafayı yaa ondan sıkca kendimi dışarı atıyorum .
evet canım buhafta sana okuyoruz allahım kabul etsin inşallah vesile olur bacım tüm dualarımız seninle
geçmiş olsun canım inşallah bütün sorunlarına şifa bulursun allahım iyilikler versin
selinam moralini bozma lütfen inşallah presed işe yarar canım bebişin hiçbişeye gerek kalmadan kendiliğinden gelir .seni pozitif görmek istiyorum kuzum yaa
peliniiimm sağol cnmmbende iyiyim canım sagol...
sende sagol eboşum biz birbirimizi biliyoruz zaten bugunde görüşemedik özledim seni canım kendine cok iyi bak
canım üzülme lütfen pkolular hamile kalamaz diye bişey yokki rabbim okadar buyukki ol dedimi olur inş...
kayram ya ben bitti sanmışım bugun yine başladı ama kafama takmıycam stresten bünyem bozuldu elbet bitcek hayırlısıyla...sen nasılsın iyisindir inş...
cok sagol canım cok kötü olmadım allaha şükür inş böyle atlatırım...sen nasılsın napıyosun garipim...
canım cok ara verme ara sıra gel ama bizde seni özliycez kendine iyi bak öpüyorum seni kocaman
canım ınsanları kırmadan kırıldım demenın bı yolu yok malesef ama bılerek canını acıtana haddını bıldırmelısın valla benım prensıbım zaten derdım bana yetıyor ınsanlar bıraz lafına dusuncesıne dıkkat etsın etmeyene de tavrım kotu olur yanı ama sen naıf bır ınsansın yapamssın bılırım ama degmez yanı kımse ıcın kendını hırpalamaya bu arada doktorum ılk adetınden sonra basla dedı cok ılgınc ama cok rahatım bakalım calısmalara baslayınca da aynen bole olabılecekmıyım
ıyıyım sen bıde goz nezlesı mı oldun kız allah ne etmesın emı gecmıs olsun canım benım dıkat et kendıne
canım keyıfsı olmak yok nolu ya blıyorum cok zor ama kafaya takınca daha da zorlasıyor ısler bılıyorsun ınsallah bu ay gelır mınıgın
rüzgar aramıza hoşgeldin..rabbim daha fazla bekletmeden hayırlısıyla kucagını doldursun inşallah...
günaydın canlarım..işe gidiyorum şimdi..gitmeden bakayım dedim...
aleynacımmm günaydın taklım alttasın ama geçmiştesindir şimdi sen..sana iyi okumalar kuşum öptüm:79:
öyle tabi canım benim haklısın...Allah hepimize hayırlısını versin..Allah razı olsun duaaların için canım..
canım evet dogru..ben o hataya düşmüştüm malesef..çatlama ignesinden sonra testte silik pembe çıkmıştı ama adet olmuştum..adetin yogunlugu igneden kaynaklanıyo olabilir...hamilelik olcagını sanmıyorum ama yinede Allah bilir cnm çok kafanı yorma.
canım yaa üzülme lütfen.bende pkoyum..vede kayranın dedigi gibi pko demek yumurtasız olmak demek degil..yumurtaların kendiliginden gelişip çatlayamaması ve rahim duvarına yapışıp kalmasıyla oluşuyo..karamsar olma.yumurtlama haplarıyla şansın yükselir...bakma ben üstüne düşmüyorum kendimin..
hoşgelmişsin cnm.hayırlısı olsun inş..stres yapma oluruna bırak.adetin strestende gecikir..bakarsın adet olmazsında hamile kalmışsınıdır tüpede gerek kalmaz:))
durucum hoşgeldin cnm..gezdin demek ne güzel.kafanı dagıtmışsındır.evet bu hafta sanada ounuyo şimdiden Allah kabul etsin diyorum...
ay inş bozulmaz kıs..birimiz gidiyoz birimiz ayrılıyoz topicten pc ler yüzünden...öptüm cnm.
canım hayırlı olsun presedin vesile olur inş sana.
ohhh bitti demek temizlik mis gibin otur şimdi evinde...anamm dökülüyonuzz nan..bende döülüyom gerçi size diyomda..aynen belim kopuyo sanki..memikler şiş zati bide hafiften başım agrır...yarında çokkk işimiz var..dua et kısss halledelim herşeyi...bu arada geçmiş olsun inş agır grip olmadan atlatırsın...,
kızlar ben kaçıyorum canlarım...geçmişi okuyup yazam dedim...eşim gelir şimdi..pc geldi geleli geç yatıyosun başın agrıyo sonra diyo..haklı adam...yarın izinliyiz kısmetse..gece ugrarım gene ociş uyudugunda...hem kıyamıyo kaldırmaya tadını çıkarayım istiyo hemde yanında olayım istiyo...bi ayar çekicez artık bende sizle konuşmadan pek duramıyorum napcaz bilmiyorum.artık dükkan işim olursa oraya net alcam o zaman gündüz konuşuruz bol bol... hadi şimdi kaçtım
canım düşünmen yeterli sgl sağlıcakla doğum yapalımda gerisi önemli değilcanım allahım işini rast getirsin hemşire teyzeler canını acıtmasın işşallah
işşallah canım bir şey kalmamış bak rabbime şükür kız adersini ver hediye yollucem özele yolla bak gebertirim hediyelerinizi aldım duruyo annemde bu arada ev bittide az işi kadı temizlikaglıcak halime gülüyorum bende
hep dualarımdasınızki bebekim aklımdan bir an çıkmıyosunuz inanın buna
ne gülüyon kız bakıyım
işşallah hep güleriz yüce mevlam bir dah hiç üzmesin bizi işşallah
amanin çok ayıp hemde topik sahibi geçmişi okuyamıyo neyse şaka yaptım canım senin gelip hatırımızı sorman bizi düşünüp merak etmen bile yetiyo bizehanımlar yaa ben bugün geçmişi okuyamıyacağım sürekli atıyo beni ya deli oldum alıntılarımda gitti
bana yazan arkadaşlarım kusura bakmayın nolur inanın dönemiyorum geçmişe çokda merak ediyorum ama olmuyo zaten yorgunum bide pc deli etti beni .
buarada semroş testini gördüm maşallah canım inanki çok mutlu oldum allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı tüm arkadaşlarıma ve bana olsun inşallah
evet canım iş yapmayınca olmuyo mecbur yaptım ama üst üste gelince yoruldum neyse biraz dinlenelimderinim ney boyuyosun kuzum saçlarınımı?
valla cano iki kez alıntı aldım hata veriyo yaa sinir oldum inanki
sevtunum saol canım inşallah ama benden hayır yok pek allahım nasip eder umarım
buarada sen nasılsın dişin iyimi canım
lagrimanın torunlarını biliyorum canım maşallah iyi etki etmiş keçiboynuzu
banum demek selam yolladı saolsun aşiılaması hayırlı olsun inşallah
birsenim yinemi yormuş kendini yaa
hadi bakalım saçını boyatınca resim çektirde bizde görelim not verecez bakevet cnm benim...saclarımın dibi çıktı çok...voilanın kakao rengini aldım bu seferdeyeni renk diyo üstünde..bi deniyim dedim inş güzel olur.kahve tonlarına takıkım bayadır.bide bunu denicem.
canım inşallah yaşamazsın bidaha aynı şeyleri sağlıklı hayırlı bebişlerin olurYok canım bu ay olmadı Ben yaklaşık 9 ay önce 6 aylık bebeğimi dünyaya getirdim ama malesef 4 gün yaşadı. Şimdi tekrar düşünüyoruz. İnşallah sizlerin de sorunlarınız çözülür.
kayracım işlerinide yapmışsın sende yorulmuşsun neyse iyi günlerde kirlet evinikız yınemı sac boyuyon sen kımyasal onlar ıkıde bır boyatma kuzu
canım ben bugun cok gırdım cıktım da kısmet olmadı bı gırdım esım cagırdı aksam bıdaha gırdım esımın arkadası geldı alıntılarımda gıttı ole ıste ıyıyım bebıkım sen nasılsın
ıyıyım ablam aslında ben de testı grunce tuhaf oldum ya cok garıp bı duygu baskasında da olsa cıft cızgı gormek cok gusel bır duygu
ohh bakımlı hatunum benım
tanımıyorum seni ama hoşgelmişsin canım inşallah sağlıcakla doğumunu yaparsıncanımm çok özlemişim valla doğum yapmadım daha ama allahın izniyle ayın 24 üne gün verdi doktorum heycanla günümzü bekliyoruz sen nasılsın
Allah kimselere göstermesin evlat acısınıbakın canlarım size bir şey anlatıyım benim bir kankim var yengesiyle abisi teyze çocukları tamamı diger abiside dayı hala çocukalrı neyse teyze çocukları evlendi ilk oglunu normal dogurdu 28 gün yaşadı bebegi öldü 2 bebegide şimdi hayatta 3 bebegine hamile kaldı 6 aylıkken memlekete gitmiş bebek uçakta can vermiş eve geldi kaynanasına çocuk pusetteymiş hani araba koltugu gibi varya neyse demiş kaynanası kızm içeri al üşür sokak kapısında demiş hala üşümez cennete gitti o demiş meyerse ölü bebegi hava lanından girtmiş siz düşünün şimdi 1 oglu var namzıda orucunda kız dedim geçen dürüye çok zor olmuştur dedim ban dedigi rabbim verdi rabbim aldı inanı okadar soguk kanlıyduki görsen,iz şaşardınız şaştımda kaldım heallahım bizleri böyle etemsin ya çok zor hemde çok yaradan acı göstermesin işşallah
ececim buraya takılanda gezekçi oluyo kız kardeloşla ebraramı çktin bakımkızalar nasılsınız bakalım misafirlikteydim gec geldim nasılsınız bi ara girdim sonra koçişle konuşacaktık çıktım anca geldim kusura bakmayın
ebrarcım rica etsem duayı öne çeksen duayı okuyacağım ama kime okuduğumuzu unuttum canım sana zahmet olacak ama
canım fazla kafana takma desekte gene takarsın ama olacağı varsa strestende olmayabilirslm kızlar bende hamıle kalmak isteyıpte kalamayanlardanımher ay ayrı bir kabus gibi çöküyor üzerime süreklide hamılelık belırtılerı yasıyorum basım dönuyor, bel agrısı cekıyorum,göğüslerim çatlayacak kadar şişiyor, Kasıklarımda batma oluyor ve aşırı derece idrara cıkıyorum Diyorumki evet hamıleyım gidip test alıyorum yapıyorum negatıf cıkıyor ve 2 gecmeden adet görüyorum Ağlama krizlerine giriyorum eşimi sucluyorum kendımı öldürmek istıyorum herşey anlamsız gelıyor Yanı Tamamen bi karabasan gibi hayatımın içine çöküyor ((( Doktora gittik teslerim yapıldı herşey normal peki nerde yanlıs yapıyorum diyorum ..?? sekilden sekile giridm anlayacagınız hamıle kalmak ıcın birde zaten takıntılı biriyim Aklıma bişeyı taktımmı takıyorum her sanıye düşünüyorum temızlık yaparken belkı hamıleyımdır agır kaldırmayayım yok fazla ayakta kalmayayım off her ay aynı saçmalıkları yasamaktan bıktım .. 1 düşük yaptım ve hala bebegımı kaybettıgım anı yaşayıp aglıyorum Allah kımseye evlat acısı yasatmasın ve aratmasında Hıcbıseye benzemıyormus... Bana hamıle kalabılmem ıcın önerısı olan arkadslar varsa yazsın
aleynam sen nasılsın canımsemra rebrik ederim darisida bizim basimiza olsun insallah
derin sagol canim sende iyisin insallah kolay gelsin sana
bende optum......
selinam inşallah aşılamaya gerek kalmadan gelir bebişinselam kızlar hayırlı günler.nasılsınız?
lagrimacım o kadar sorun etme kaç kişi var pko olduğu halde bak sevtunda var canını sıkma hem bak dr da demiş yumurtlatırım diye merak etme yakındda gelsin bebişinselam kızlar.. sonuçlarım ne yazıkki güzel değil. pko musumyumurtam yokmuş çok kötüyüm yazarken bile aglıyorum... lanet olsun ya hastanelerden nefret ediyorum..
boncuğum nasıl oldun çalışmalar başladımı kısa zamanda hayırlı haberler veririsin inşallahsemram cok sevındım cnm allah analı babalı büyütsün ınsallah darısı tüm ısteyenlerın basına
kardeloş nasılsın canım kız inşallah bu ay sende pozitif diye haber verirsin halay çekeriz umarıminşallah en pozitif sonuçları alırsın.
demek evine gittin tosticim eşinle hasret giderirsin artıkslm kızlar şükürler olsun evimdeyim koçişime kavuştum ve cok iyiyim hamdolsun allahıma
pelincim sağol kuşum iyiyim sen nasılsın
ebrar ablacım duayı gördün 45 tane yazmışsın lekelenmem devam ediyor ama cumaya var baya cumaya kadar biterse okuycam bitmesse haber veririm ablacım
durucum demek sende evde ouracan artık izinlimisin yoksa terkmi ettin kızSelam bacılar nasılsınız
Semra bacım hamileymiş çokkkkk sevindimmmmRabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip eder inşallah canım benim girer girmez bunu okumak beni çokk mutlu etti,darısı evlat sahibi olmak isteyen tüm kardeşlerimin ve de benim başıma inşallah
Lagrima seni de çok üzgün gördüm,üzülme bacım ohooo aynı durumda olan kaç tane arkadaşımız hamile kaldi hepimizde sevinçlerine ortak olduk,inşallah seninde güzel günlerin yakın bacıcım stres yapma
eliksircim hoşgeldin canımsemracım inana coook sevindim darısı basımızaa
cnm sen nasıl oldun eve dönmene sevindimm
geldim bebikiiiimm
ablamm nasılsınn ben duaları okudum diye yazdım geçmişi okuyamıyorum demişsiin yazım dediim nasılsınn
cnmm garibiim sağol h.b
kardeloşum nasılsın cnmm
wayy cnm nasılsın
unuttugum veya atladıgım varsa özür dilerim kısslar ancak okudum rahatsızım da yatıyorum görüşürüüz hepinizi öptüüm
DURU için AYETEL KÜRSİ listesi
DERİN.....................15
KARDELEN49...........15
BONCUK..................15
EBRAR....................15
SELİNA...................15bitti
SEVTUN.................15bitti
ELİXSİR..................15bitti
KAYRA....................15
BANU......................15
LAGRİMA.................15bitti
GARİP.....................15bitti
GÜNEYCANAN..........15bitti
ELAEZEL..................15
TOSTİ....................15
WAY.......................15bitti
NANELİŞKR..............15
ANATOLİA...............15bitti
SEMRA...................10
SAMYELİ.................10
MİRANDA................10
EGAL......................10
DERDA....................10
BİRSEN.....................8
NANELİŞKR için AYETEL KÜRSİ listesi
DERİN........................15
KARDELEN49...............15
BONCUK.....................15
EBRAR.......................15
DURU........................15bitti
SELİNA......................15bitti
SEVTUN....................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
KAYRA......................15
BANU........................15
LAGRİMA...................15bitti
GARİP.......................15bitti
GÜNEYCANAN.............15bitti
ELAEZEL....................15
TOSTİ.......................15
WAY.........................15bitti
ANATOLİA.................15bitti
SEMRA.....................10
SAMYELİ...................10
MİRANDA..................10
EGAL........................10
DERDA......................10
BİRSEN......................8
ANATOLİA için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.......................15
DERİN........................15
KARDELEN49..............15
BONCUK.....................15
DURU.........................15bitti
SELİNA......................15bitti
SEVTUN.....................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
KAYRA.......................15
BANU........................15
LAGRİMA...................15bitti
GARİP........................15bitti
GÜNEYCANAN.............15bitti
ELAEZEL....................15
TOSTİ.......................15
WAY.........................15bitti
NANELİŞKR................15
SEMRA......................10
SAMYELİ....................10
MİRANDA...................10
EGAL.........................10
DERDA.......................10
BİRSEN.......................8
[/B][/COLOR][/QUOTE]ebrarım ışıgın yanıyo ama sen yoksun nerdesin canım gelde iki sohbet edelim
h.b birsencimnasılsın bebişş nasıl bakalıım
Arada bir geliver bacıcım çok ta özletme öperim senikızlar bu arada ben gelemezsem kusura bakmayın pc sorun yaratıyo eşim olmadığı için tamire götüremiyorum eşim gelene kadar arda gelip bakacağım ama uzun kalamazsam kusura bakmayın olurmu sizinle olmak istiyorum ama iyice bozulursa hiç giremem diye arada gireceğim sizleri çok özleyeceğim hepinizi öpüyorum
semracım gecoldu sanırım teprik ederim cok sevindim allah hayırlısıyla kucağına alamyı nasıp edsin bende artık halay cekeyim
darısı bizim olsun inş
Ah canım benim ya Allah razı olsun güzel bacım.Rabbim sizleri darda koymasın gönülleriniz mutlulukla kat be kat aydınlansın inşallah.cancazım dilerim rabbimden tez zamanda emanetini yollarda burda sevinçten aglarıkalahım duru kulunada evlat sevgisiyle yuvasını şenlendir
yazmıyım yazmıyım diyorum dayanamıyorum kız delümüsün nesünbended pko vardı bak nasıl hamile kaldım işin garibi pkolular çok yumurtluyoplar ondan haberin varmı senin yaradan istedikten sonra öyle bir verriki şaşarda kalırsın ahanda böle yapma imtaan dünyasındayız canım her şeyin çaresi var bir ölümü birde dogumu durduramazsın biliyomusun sen sen itikatlı bir bayansın böyle eziyet etme kendine bak erinmem gelirim yanına sonra diyolar sevtun dövüyo hakketmeyin kardeşimde dövmeyeyeim olmasaydı bende olmazdı rabbim ol dedi oldu bunu unutmayasın sakın aman zaman herşeyin ilacı şimid hamile bile kalamasanda vallahi hamile bırakıyolar doktorlar allahım istemesi yeterli adetine 15 gün kala sogan kürü yap bebekim iç ben denenmiştim bu ölen oglumda o ay hamile kaldım
Preseedlerin hayırlı olsun canım inşallah pozit sonuçları görürsün Allahın izniyle...Moralini yüksek tut güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun inşallah....selam kızlar.herkes iyi çok şükür.elixsircim geçmiş olsun canım.rabbim tez zamanda şifanı versin canım.güneycanan dr dan güzel dönmüşsün hadi hayırlısıyla inş aşılamaya gerek kalmadan gelir bebişin.kızlar ben pre-seed sipariş etmiştim geldi.inş bu ay bi deneyelim ondan sonra bakarız aşılama durumuna.ayrıca eşimin ilaçları da bitti ama malesef 3 günlük pehrizi uygulayıp gönderemicem sanırım.zaten yumurtlama zamanımda yakın.inş bu teste gerek kalmadan gelir bebeğim.çok özledimbikaç gündür bu yüzden keyifsizim.geçmişi okuyup selam verip çıkıyorum.kusura bakmayın kızlar.hepinize hayırlı günler diliyorum.hoşçakalın
İyi akşamlar bacım,çok şükür diyelim sen de iyisin inşallah ???iyi akşamlar bacılar nasılsınız
öyle tabi canım benim haklısın...Allah hepimize hayırlısını versin..Allah razı olsun duaaların için canım..
canım evet dogru..ben o hataya düşmüştüm malesef..çatlama ignesinden sonra testte silik pembe çıkmıştı ama adet olmuştum..adetin yogunlugu igneden kaynaklanıyo olabilir...hamilelik olcagını sanmıyorum ama yinede Allah bilir cnm çok kafanı yorma.
canım yaa üzülme lütfen.bende pkoyum..vede kayranın dedigi gibi pko demek yumurtasız olmak demek degil..yumurtaların kendiliginden gelişip çatlayamaması ve rahim duvarına yapışıp kalmasıyla oluşuyo..karamsar olma.yumurtlama haplarıyla şansın yükselir...bakma ben üstüne düşmüyorum kendimin..
hoşgelmişsin cnm.hayırlısı olsun inş..stres yapma oluruna bırak.adetin strestende gecikir..bakarsın adet olmazsında hamile kalmışsınıdır tüpede gerek kalmaz:))
durucum hoşgeldin cnm..gezdin demek ne güzel.kafanı dagıtmışsındır.evet bu hafta sanada ounuyo şimdiden Allah kabul etsin diyorum...
ay inş bozulmaz kıs..birimiz gidiyoz birimiz ayrılıyoz topicten pc ler yüzünden...öptüm cnm.
canım hayırlı olsun presedin vesile olur inş sana.
ohhh bitti demek temizlik mis gibin otur şimdi evinde...anamm dökülüyonuzz nan..bende döülüyom gerçi size diyomda..aynen belim kopuyo sanki..memikler şiş zati bide hafiften başım agrır...yarında çokkk işimiz var..dua et kısss halledelim herşeyi...bu arada geçmiş olsun inş agır grip olmadan atlatırsın...,
kızlar ben kaçıyorum canlarım...geçmişi okuyup yazam dedim...eşim gelir şimdi..pc geldi geleli geç yatıyosun başın agrıyo sonra diyo..haklı adam...yarın izinliyiz kısmetse..gece ugrarım gene ociş uyudugunda...hem kıyamıyo kaldırmaya tadını çıkarayım istiyo hemde yanında olayım istiyo...bi ayar çekicez artık bende sizle konuşmadan pek duramıyorum napcaz bilmiyorum.artık dükkan işim olursa oraya net alcam o zaman gündüz konuşuruz bol bol... hadi şimdi kaçtım
Aminn bacım bu arada aramıza hoş geldin hayırlısıyla meleğin tez zamanda seninle olur inşallahHos buldum canım tesekkürler Burada olmak cok guzel paylaşımlarımız harıka herşeyı rahatca konusabılıyoruz ... Amin herşeyın hayırlısı diyorum allah benımle beraber isteyen herkese versın..:109:
pelinim nasılsın hastamı oldun bakım geçmiş olsun[/QUOTE]canım düşünmen yeterli sgl sağlıcakla doğum yapalımda gerisi önemli değil
amanin çok ayıp hemde topik sahibi geçmişi okuyamıyo neyse şaka yaptım canım senin gelip hatırımızı sorman bizi düşünüp merak etmen bile yetiyo bize
evet canım iş yapmayınca olmuyo mecbur yaptım ama üst üste gelince yoruldum neyse biraz dinlenelim
hadi bakalım saçını boyatınca resim çektirde bizde görelim not verecez bak
canım inşallah yaşamazsın bidaha aynı şeyleri sağlıklı hayırlı bebişlerin olur
kayracım işlerinide yapmışsın sende yorulmuşsun neyse iyi günlerde kirlet evini
tanımıyorum seni ama hoşgelmişsin canım inşallah sağlıcakla doğumunu yaparsın
Allah kimselere göstermesin evlat acısını
ececim buraya takılanda gezekçi oluyo kız kardeloşla ebraramı çktin bakım
canım fazla kafana takma desekte gene takarsın ama olacağı varsa strestende olmayabilir
aleynam sen nasılsın canım
selinam inşallah aşılamaya gerek kalmadan gelir bebişin
lagrimacım o kadar sorun etme kaç kişi var pko olduğu halde bak sevtunda var canını sıkma hem bak dr da demiş yumurtlatırım diye merak etme yakındda gelsin bebişin
boncuğum nasıl oldun çalışmalar başladımı kısa zamanda hayırlı haberler veririsin inşallah
kardeloş nasılsın canım kız inşallah bu ay sende pozitif diye haber verirsin halay çekeriz umarım
demek evine gittin tosticim eşinle hasret giderirsin artık
durucum demek sende evde ouracan artık izinlimisin yoksa terkmi ettin kız
eliksircim hoşgeldin canım
[/B][/COLOR]
buralardayım fıstıgımda gıremıyorum cok fazlabu arada boncukum nirelerde yaaa özledim fıstıgımı
cok sevındım cnm hoşgelmıssın evıneslm kızlar şükürler olsun evimdeyim koçişime kavuştum ve cok iyiyim hamdolsun allahıma
pelincim sağol kuşum iyiyim sen nasılsın
ebrar ablacım duayı gördün 45 tane yazmışsın lekelenmem devam ediyor ama cumaya var baya cumaya kadar biterse okuycam bitmesse haber veririm ablacım
hadı hayırlı olsun cnm tedavın ınsallah müjdeyle sonuclanır buay hamıs patlaması olucak sanırım asılama yapan 3 kısı olduçok sevindim canım tebrik ederim.Allah'ım bi avazda kurtarsın inşaallah.nazar değmesin
cuma günü doktora gittim herşey yolundaydı çok şükür.sağ yumurtalığımda 16 mm yumurtam vardı.arı sütü-bal-polen karışımı yumurta sayısını arttırmamış ama daha hızlı büyütmüş yumoşumu.dün de çatlatma iğnesi oldum.yarın tekrar doktora gideceğim kontrol edecek.sonra da yine beklemeye başlıycaz sanırım.bi de aşılama mevzusunu konuşmaya,daha da ısrar etmeye karar vermiştik eşimle ama gerek kalmadı.doktor bu ay da olmazsa önümüzdeki ay aşılama yapcaz dedi çok sevindim.bi de heyet raporu çıkarttırcakmış hastaneden normalde 1200tl falan tutuyomuş ama raporlu olursa bu mebla 400-450 ye düşüyomuş.böyle bişey duymamıştım.tüp bebekmi yoksa dedim,hayır değil ama tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlar bunlar dedi.baya heveslendim yani .inşaallah bu ay olmazsa önümüzdeki ay olcak,inşaallah
dolguyu da sordu eşim,yok öyle bişey dedi 1-2 mglık civa var onlarda o kadar da korkmayın dedi.sizi de rahatlatayım kızlar burdan şu an işlerim yine yoğun kapatıyorum hepinizi çok seviyorum canlarım.Allah'a emanet olun
cnm özletme kendını habersız bırakma bızlerıkızlar bu arada ben gelemezsem kusura bakmayın pc sorun yaratıyo eşim olmadığı için tamire götüremiyorum eşim gelene kadar arda gelip bakacağım ama uzun kalamazsam kusura bakmayın olurmu sizinle olmak istiyorum ama iyice bozulursa hiç giremem diye arada gireceğim sizleri çok özleyeceğim hepinizi öpüyorum
isyan etmiyorum ama başından beri hastaneye gitmek istemiyordum korkuyordum ve korktuklarım başıma geldi.. bir kere gittim ya hastaneye ooo daha bakalım neler cıkacak..hepinize tek tek teşekkür ederim şimdi biraz daha iyiyim..ilk duyduğumda moralim çok bozulmuştu sadece pko demedi kanda pıhtılaşma, lökosit çok sayıda,testesteron hormonu sınırda,karaciğer enzimlerin yüksek dedi tabi bu sigaradan üstüne pko deyince yıkıldım.. neyse böyle işte.. seni yumurtlatırım ben dedi :) neden oluyormuş bu pko ? ultrasonda normal yazıyor endometrium 4mm myometrium homojen ekode sağ solover normal buna baktı yumurtan yok pko dedi..yani dediğiniz gibi çok yumurtan var demedi yok dedi..puff
cuma gene gideceğim bakalım...
çok gecmıs olsun cnm benım madem hastasın neden kendını bukadar yoruyosunay kızlar mahvoldum temıslık yenı bıttı ve belım yarılcak sankım ortadan ıkıye bıde grıp olmusum bogazlarım acıyor ama allahtan okadar kotu durumda degılım ınsallah bole hafıf atlatırım
bak cnm bı doktor demıstıkı b ı arkadasıma eger düzenlı adet görüyorsan bunu cıddıye alma bazı kadınlarda pko görünümü olabılıyomus ama bu pko oldukları anlamına gelmıyormus belkı senınkıde öyledır nerden bılıyosun aslında bı ovülasyon testı alıp ay ıcınde belırlesen sana cok faydası olurya ben her ay 28 29 günde bir regl olurum hiç şaşmaz ... bu pko ne belirti veriyor? adet düzensizliği diye biliyorum ama bende böyle bir problem yok.anlamadım gitti zaten...
Acıttılar anacım acımadılar valla Canım benim sende benim dualarımdasın öpüyorum seniii.canım allahım işini rast getirsin hemşire teyzeler canını acıtmasın işşallah
işşallah canım bir şey kalmamış bak rabbime şükür kız adersini ver hediye yollucem özele yolla bak gebertirim hediyelerinizi aldım duruyo annemde bu arada ev bittide az işi kadı temizlikaglıcak halime gülüyorum bende
hep dualarımdasınızki bebekim aklımdan bir an çıkmıyosunuz inanın buna
ne gülüyon kız bakıyım
işşallah hep güleriz yüce mevlam bir dah hiç üzmesin bizi işşallah
Ne diyim artık yarın gene başlıyorum bakalım haftaya pazartesi ne olacak.rabbim sonuna kadar sağlıklı bi hamilelik yaşamanı ve evladına hayırlısıyla kavuşmanı nasib etsin,darısıda bize olsun inşallah.
hiç üzülme,vardır bundada bi hayır de,içini ferah tut banu cum.
herkeze iyi akşamlar kızlar.
eboş hiç uğramamış mı bugün?:26:
Yaa sorma valla 2 gün azda değilki.evet cnm benden başka hayaletlerde geziyo dimekki
sagol kardeloşum..iş nolcak bakalım hayırlısı inşallah.bugün nedense durup dururken hevesim kaçtı.ümitlenmek istemiyom belki ondandır.
sigarayı sorma.kaçacak oda da yok kynanamda..cam kapı açıyoz içersi soguyo..ne anlarlar şu sigaradan.
tunişkom büyüdü teyzesiii..bu akşam oradaydım.kardeşimin eşi iş için adapazarında..bende yanlız bırakmıyım dedim.halamın kızı falan ordaydı oturduk..oynadım tunişimle..teyzede teyze ayrılmıyo peşimden...Allahım tez zamanda sanada ve isteyen tüm arkadaslarıma tatlı tatlı saglıklı evlatlar nasip etsin canım benim... tunişim gibi ciciş bi kısçen olsun
sevtuncum herzaman dua ediyosun hepimize.Allah razı olsun..uzun yazını da okudum ama bunu alıntıladım...
biraz daha bekle canım...bikaç gün sonra tekrarla yada kan testi yaptır hemen emin olmak için.
iksircim döndün demek...geçmiş olsun öptüm canım.
peloşum canım...inşallah Allahım en hayırlı zamanda melegini yollar kucagına hiç üzülme...seni anlıyorum kuşum...ama sakın yukarıda yazdıgın gibi düşünme..yani demişsin ya benim derdim sizlerinkinin yanında az kalır gibi...hepimizin derdi aynı...seninde öyle böyle 1.5 yıl olmuş.tamam bikaç aylık evli olup bebeginin olmamasına çok üzülenlere ben kızıyorum sahsen ama sen o kategoride degilsin yani...düşük oldu bide bunlar kolay şeyler degil...düşük düşüktür o çok taşımız bu az taşımış diye ayırılmaz bence.bilemiyorum.Allah hayırlısını versin...
canım yaa..pat diye testi görünce çok sevindim.aaaa semra hamile dedim eşimde bakıyo yüzümehayırlı ugurlu olsun inşallahh canım.Allahım saglıklı sıhhatli bi şekilde taşımanı nasip etsin..bu arada "fıstık" demişsin bi yazında bebişine..kız mı olcek nedir Allah söyletti belkimde
yaa 2 gün içtin demek tüh..olsun ya bozma moralini..bak inan bunda da bi hayır vardır üzülme..
selam canım...Allah seninde yardımcın olsun...inşallah bu defa tutar cnm...
selam canlarım..geldigim gibi gidiyorum çünkü saclarımı boyayacak kocişuyukluyo iyice uyumadan yakalıyayım...gelirim yine ben kaçtım...
durun halay çekerek gidiyimm kısss.hadi tutun elimden ebuş kardeloş hepiniz hadeee hoppp
Canımmm nasılsın bakalım ilacı yanlış yuvarladık belli değil pazartesi ne diyecek bakalım.derinim ney boyuyosun kuzum saçlarınımı?
valla cano iki kez alıntı aldım hata veriyo yaa sinir oldum inanki
sevtunum saol canım inşallah ama benden hayır yok pek allahım nasip eder umarım
buarada sen nasılsın dişin iyimi canım
lagrimanın torunlarını biliyorum canım maşallah iyi etki etmiş keçiboynuzu
banum demek selam yolladı saolsun aşiılaması hayırlı olsun inşallah
birsenim yinemi yormuş kendini yaa
Öyle tabide bende var bir salaklık diyorum ::)))canım osledık tabıkı oslemezmıyız gecmıs olsun dedım ama yıne burdan da deyım gecmıs olsun
canım bence bekle bıraz daha bırsuru sey yasıyorz sonucta rahımde bı parcamız ve tepkı verıyor canlı bırsey olarak cok kafana takma bak benım normalde ınsanda ıkı uc gune bıten kanama tam ıkı hafta surdu
kuzummm allahım zıhın acıklıgı versın ınsallah basarılı olursun
canım cok sevındım allahım kucagına almayı da nasıp etsın ınsallah yakısıklıma kardes gelıyor demek
canım masallah kavusmussun yarıne allahım ayırmasın
kız bırak o uyuzları her dr bır mı olur olsun sen allah unutturmustur vardır bunda da bır hayr
canım allahım sıfa versın dertlerıne yavrun bekletmesın senı ve hıcbırımızı
ben bomba gıbıyım sen nasılsın balımmm
kız yeme caız dgıl
canım ınsallah sonucların guzel cıkar da yuzun guler
# KK Pro ÜyeDerinSu
# ebrar_53+
# kardelen5233+
# birsen29+
# KAYRAM29+
# buurcuum
canlarım ben çıkıyorum benimki çagırıyo yatıcezbu arada hamile degil canım korunmayı bıraktı olmasını bekliyo kusura bakma ben anlatamadım galiba yavrusunu oda benim gibi kaybetti onunki 4 gün yaşamış ama vefat ettmiş allahım annelere sabır versin helede böylelerine allahıma emanet olun canlarım öpücüklere boguyorum sizleri birde bugüm rahiminde sızı var nedense niden acab gene sızı oluyo korkuyorum ben ya:18::18::18::18:
Acıttılar anacım acımadılar valla Canım benim sende benim dualarımdasın öpüyorum seniii.
Ne diyim artık yarın gene başlıyorum bakalım haftaya pazartesi ne olacak.
Yaa sorma valla 2 gün azda değilki.
Canımmm nasılsın bakalım ilacı yanlış yuvarladık belli değil pazartesi ne diyecek bakalım.
Öyle tabide bende var bir salaklık diyorum ::)))
Olmaz bişey inşallah ara doktorunu bakalım ne diyecek.
Ebrarım bacıcım nasılsın? Günlerdir yeni girdim nete iyi gezdim ama Allah için şükür evdeyim kırdım popomu oturuyorum artık
Duaları paylaştırmışsın bu hafta bende varım listede bir tuhaf oldumAllah hepinizden razı olsun bacıcım sağolun...Birazdan okurum çıkıp okundu yazabilirsin birtanem
semracım inana coook sevindim darısı basımızaa
cnm sen nasıl oldun eve dönmene sevindimm
geldim bebikiiiimm
cnmm garibiim sağol h.b
kardeloşum nasılsın cnmm
wayy cnm nasılsın
unuttugum veya atladıgım varsa özür dilerim kısslar ancak okudum rahatsızım da yatıyorum görüşürüüz hepinizi öptüüm
sağol cnm geldim ama cıkıyorum yatayım azcık hiç halim yok gzö nezlesi de oldum
görüşürüüzz kıslarr
kızlar bu arada ben gelemezsem kusura bakmayın pc sorun yaratıyo eşim olmadığı için tamire götüremiyorum eşim gelene kadar arda gelip bakacağım ama uzun kalamazsam kusura bakmayın olurmu sizinle olmak istiyorum ama iyice bozulursa hiç giremem diye arada gireceğim sizleri çok özleyeceğim hepinizi öpüyorum
darısı bizim olsun inş
isyan etmiyorum ama başından beri hastaneye gitmek istemiyordum korkuyordum ve korktuklarım başıma geldi.. bir kere gittim ya hastaneye ooo daha bakalım neler cıkacak..hepinize tek tek teşekkür ederim şimdi biraz daha iyiyim..ilk duyduğumda moralim çok bozulmuştu sadece pko demedi kanda pıhtılaşma, lökosit çok sayıda,testesteron hormonu sınırda,karaciğer enzimlerin yüksek dedi tabi bu sigaradan üstüne pko deyince yıkıldım.. neyse böyle işte.. seni yumurtlatırım ben dedi :) neden oluyormuş bu pko ? ultrasonda normal yazıyor endometrium 4mm myometrium homojen ekode sağ solover normal buna baktı yumurtan yok pko dedi..yani dediğiniz gibi çok yumurtan var demedi yok dedi..puff
cuma gene gideceğim bakalım...
haklısın hemde çokkkkk ama ne bileyim moralim sıfırlandı duyduğumda.. pko ya yumurta olmaması dedi ama
selam kızlar.herkes iyi çok şükür.elixsircim geçmiş olsun canım.rabbim tez zamanda şifanı versin canım.güneycanan dr dan güzel dönmüşsün hadi hayırlısıyla inş aşılamaya gerek kalmadan gelir bebişin.kızlar ben pre-seed sipariş etmiştim geldi.inş bu ay bi deneyelim ondan sonra bakarız aşılama durumuna.ayrıca eşimin ilaçları da bitti ama malesef 3 günlük pehrizi uygulayıp gönderemicem sanırım.zaten yumurtlama zamanımda yakın.inş bu teste gerek kalmadan gelir bebeğim.çok özledimbikaç gündür bu yüzden keyifsizim.geçmişi okuyup selam verip çıkıyorum.kusura bakmayın kızlar.hepinize hayırlı günler diliyorum.hoşçakalın
bende iyiyim canım sagol...
banu145145 ugurboncugum semraozsoy kardelen49 lagrima+ güzel bacılar nasılsınız sesiniz çıkmıyor
masallah durucum gezmelerdeydin demek,ohhh sefan olsun arkadasim,en guzelini yapiyorsun
sende sagolasin canim,dikkat et kendine,cok kasima,ovusturma gözlerini canim,rabbim sifa versin
arada gel özleriz seni waycim,insallah duzelir pc sorunun
canim derdini veren rabbim dermaninida verir,sen dua et,rabbim dualari kabul edendir..hem arkadaslar söylemis uzulmene gerek birseyin olmadigini,hadi uzme kendini,allah buyuk
aleykum selam selinacim,presende baslamissin,hayirlara vesile olsun tatlimrabbim emeklerini bosa cikarmasin
estagfirullah ebrarim,sen guzel baktigin,guzel gördugun icin beni guzel göruyorsun,yoksa ben de guzellik oldugundan degilallah kolaylik versin tatlim islerinde,bende iyiyim canim ne olsun adeti bekliyorum iste cok yorma kendini tatlim
iyi olmana sevindim canim,insallah ilerlemeden atlatirsin..bende iyiyim sukur canim,rutin hayat sartlari iste,yavas yavas evi toparliyorum bende
haklisin kayracim,aslinda bende en azindan beni kiiranlara karsi durr demesini bilmeyi isterdim..ama olmuyor iste yapamiyorum..ama allah buyuk,o herseyi göruyor ve biliyorum..ahirette elbet karsiligini alacagim
oo temizligin de bitmisiyi gunlerde kirlenesin cok yorma kendini canim,yavas yavas yap..gecmis olsun tatlim,rabbim sifa versin,dilerim hafif atlatirsin tatlim
# banu145145
# Duru_+
# kardelen5233+
# ugurboncugum
# semraozsoy
selam arkadaslarimhepiniz iyisiniz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?