Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canlarım merak etmeyin gelirim ama çok kalmam bi merhaba derim duaya bakarım ve elimden geldiğince duada burda olurum özletmemeye calışırım kendinize çok iyi bakın allaha emant olun öpüldünüz nanaktan

öyle tabi canım benim haklısın...Allah hepimize hayırlısını versin..Allah razı olsun duaaların için canım..
canım evet dogru..ben o hataya düşmüştüm malesef..çatlama ignesinden sonra testte silik pembe çıkmıştı ama adet olmuştum..adetin yogunlugu igneden kaynaklanıyo olabilir...hamilelik olcagını sanmıyorum ama yinede Allah bilir cnm çok kafanı yorma.
selam kızlar.. sonuçlarım ne yazıkki güzel değil. pko musum yumurtam yokmuş çok kötüyüm yazarken bile aglıyorum... lanet olsun ya hastanelerden nefret ediyorum..
canım yaa üzülme lütfen.bende pkoyum..vede kayranın dedigi gibi pko demek yumurtasız olmak demek degil..yumurtaların kendiliginden gelişip çatlayamaması ve rahim duvarına yapışıp kalmasıyla oluşuyo..karamsar olma.yumurtlama haplarıyla şansın yükselir...bakma ben üstüne düşmüyorum kendimin..
hoşgelmişsin cnm.hayırlısı olsun inş..stres yapma oluruna bırak.adetin strestende gecikir..bakarsın adet olmazsında hamile kalmışsınıdır tüpede gerek kalmaz:))
durucum hoşgeldin cnm..gezdin demek ne güzel.kafanı dagıtmışsındır.evet bu hafta sanada ounuyo şimdiden Allah kabul etsin diyorum...

ay inş bozulmaz kıs..birimiz gidiyoz birimiz ayrılıyoz topicten pc ler yüzünden...öptüm cnm.
canım hayırlı olsun presedin vesile olur inş sana.

ohhh bitti demek temizlik mis gibin otur şimdi evinde...anamm dökülüyonuzz nan..bende döülüyom gerçi size diyomda..aynen belim kopuyo sanki..memikler şiş zatibide hafiften başım agrır...yarında çokkk işimiz var..dua et kısss halledelim herşeyi...bu arada geçmiş olsun inş agır grip olmadan atlatırsın...,

kızlar ben kaçıyorum canlarım...geçmişi okuyup yazam dedim...eşim gelir şimdi..pc geldi geleli geç yatıyosun başın agrıyo sonra diyo..haklı adam...yarın izinliyiz kısmetse..gece ugrarım gene ociş uyudugunda...hem kıyamıyo kaldırmaya tadını çıkarayım istiyo hemde yanında olayım istiyo...bi ayar çekicez artık bende sizle konuşmadan pek duramıyorum napcaz bilmiyorum.artık dükkan işim olursa oraya net alcam o zaman gündüz konuşuruz bol bol...hadi şimdi kaçtım

selam kızlar.. sonuçlarım ne yazıkki güzel değil. pko musum yumurtam yokmuş çok kötüyüm yazarken bile aglıyorum... lanet olsun ya hastanelerden nefret ediyorum..
inşallah canımmm
sağol ablacım ALLAH razı olsunn cok özlemiştim sizii ben aynıyıım yatıyorum hala
peliniiimm sağol cnmm

kıss sağol sende kendini yorma fazlaa sanada geçmiş olsun

neyse ben kaçtım canlarım öptüüm sizlerii

Hos buldum canım tesekkürler Burada olmak cok guzel paylaşımlarımız harıka herşeyı rahatca konusabılıyoruz ... Amin herşeyın hayırlısı diyorum allah benımle beraber isteyen herkese versın..:109:

canım değerlerimi yazıyorum anlayanlarda varsa söylesinler sevinirim..
Biyokimya
total kollesterol : 218 normali 200
sgpt(alt)(37c) : 31 normali 31 sınırda
Koagulasyon
ptz % : 133 normali 120
d-dimer : 0.73 normali 0.50
Hormon
total testesteron : 69.73 normali 73 sınırda
Kültür
lökosit : çok sayıda yazıyor
Transvajinal ultrason sonucum
uterus antevert konumda olup normal boyuttadır.
endometrium kalınlığı 4mmdir.
myometrium homojen ekodadır.
her iki over normaldir.
bunlar a bakarak pko sun yumurtaların yok dedi..
anlayan varsa bilgilendirirse sevinirim...

ya ben her ay 28 29 günde bir regl olurum hiç şaşmaz ... bu pko ne belirti veriyor? adet düzensizliği diye biliyorum ama bende böyle bir problem yok.anlamadım gitti zaten...

canım düşünmen yeterli sgl sağlıcakla doğum yapalımda gerisi önemli değil
amanin çok ayıp hemde topik sahibi geçmişi okuyamıyo neyse şaka yaptım canım senin gelip hatırımızı sorman bizi düşünüp merak etmen bile yetiyo bize
evet canım iş yapmayınca olmuyo mecbur yaptım ama üst üste gelince yoruldum neyse biraz dinlenelim
evet cnm benim...saclarımın dibi çıktı çok...voilanın kakao rengini aldım bu seferdeyeni renk diyo üstünde..bi deniyim dedim inş güzel olur.kahve tonlarına takıkım bayadır.bide bunu denicem.
hadi bakalım saçını boyatınca resim çektirde bizde görelim not verecez bak
Yok canım bu ay olmadı Ben yaklaşık 9 ay önce 6 aylık bebeğimi dünyaya getirdim ama malesef 4 gün yaşadı. Şimdi tekrar düşünüyoruz. İnşallah sizlerin de sorunlarınız çözülür.
canım inşallah yaşamazsın bidaha aynı şeyleri sağlıklı hayırlı bebişlerin olur
kayracım işlerinide yapmışsın sende yorulmuşsun neyse iyi günlerde kirlet evini
canımm çok özlemişim valla doğum yapmadım daha ama allahın izniyle ayın 24 üne gün verdi doktorum heycanla günümzü bekliyoruz sen nasılsın
tanımıyorum seni ama hoşgelmişsin canım inşallah sağlıcakla doğumunu yaparsın
Allah kimselere göstermesin evlat acısını
ececim buraya takılanda gezekçi oluyo kız kardeloşla ebraramı çktin bakım
canım fazla kafana takma desekte gene takarsın ama olacağı varsa strestende olmayabilir
semra rebrik ederim darisida bizim basimiza olsun insallah
derin sagol canim sende iyisin insallah kolay gelsin sana
bende optum......
aleynam sen nasılsın canım
selam kızlar hayırlı günler.nasılsınız?
selinam inşallah aşılamaya gerek kalmadan gelir bebişin
lagrimacım o kadar sorun etme kaç kişi var pko olduğu halde bak sevtunda var canını sıkma hem bak dr da demiş yumurtlatırım diye merak etme yakındda gelsin bebişin
semram cok sevındım cnm allah analı babalı büyütsün ınsallah darısı tüm ısteyenlerın basına
boncuğum nasıl oldun çalışmalar başladımı kısa zamanda hayırlı haberler veririsin inşallah
inşallah en pozitif sonuçları alırsın.
kardeloş nasılsın canım kız inşallah bu ay sende pozitif diye haber verirsin halay çekeriz umarım
demek evine gittin tosticim eşinle hasret giderirsin artık
durucum demek sende evde ouracan artık izinlimisin yoksa terkmi ettin kız
eliksircim hoşgeldin canım

ebrarım ışıgın yanıyo ama sen yoksun nerdesin canım gelde iki sohbet edelim
[/B][/COLOR][/QUOTE]
pelinim nasılsın hastamı oldun bakım geçmiş olsun

Arada bir geliver bacıcım çok ta özletme öperim seni

Ah canım benim ya Allah razı olsun güzel bacım.Rabbim sizleri darda koymasın gönülleriniz mutlulukla kat be kat aydınlansın inşallah. Sen nasılsın bacım moralin yerinde mi canım ??

Preseedlerin hayırlı olsun canım inşallah pozit sonuçları görürsün Allahın izniyle...Moralini yüksek tut güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun inşallah....

Ah güzel bacım benim yaklaşık 1 aydır sağ olsunlar gelenim gidenim bitmedi iyi kötü biliyorsunuz bunu he bir de bir sürü extra iş çıkardım kendime iyice bunlamıştım evde.Bu hafta sonu da ben iadei ziyaretlere gittim valla misafir olmak pek bir güzelmiş pozitif enerjiyle haftaya başladım Allahın izniyle Dualarınız için binlerce milyonlarca kez Allah razı olsun bacım.Rabbim madden manen darda bırakmasın sizleri...Hayırlısıyla meleklerinizi göndersin mutlu mesut bir hayat yaşayın inşallah

iyi akşamlar bacılar nasılsınız
İyi akşamlar bacım,çok şükür diyelim sen de iyisin inşallah ???

Ah be bacıcım kendine dikkat etmiyorsun hiç

Canım öyleymiş bende bu gün girince öğrendim Allah razı olsun sizlerden

Hos buldum canım tesekkürler Burada olmak cok guzel paylaşımlarımız harıka herşeyı rahatca konusabılıyoruz ... Amin herşeyın hayırlısı diyorum allah benımle beraber isteyen herkese versın..:109:
Aminn bacım bu arada aramıza hoş geldin hayırlısıyla meleğin tez zamanda seninle olur inşallah
pelinim nasılsın hastamı oldun bakım geçmiş olsun[/QUOTE]

Bacıcım ben hep evdeyim de kendime iş çıkarmakta üstüme yok sağ olsunlar gelenim gidenim de bitmez..haftasonu firar ettim bu gün geldim eve artık

banu145145 ugurboncugum semraozsoy kardelen49 lagrima+ güzel bacılar nasılsınız sesiniz çıkmıyor

bu arada boncukum nirelerde yaaa özledim fıstıgımı
buralardayım fıstıgımda gıremıyorum cok fazla nasılsın bakalım
cok sevındım cnm hoşgelmıssın evıne

hadı hayırlı olsun cnm tedavın ınsallah müjdeyle sonuclanır buay hamıs patlaması olucak sanırım asılama yapan 3 kısı oldu

cnm özletme kendını habersız bırakma bızlerı

cnm beterın beterı var hem pko yu bı sorun olarak görme o sekılde hamıs kalan bınlerce kadın var morelını yüksek tut ya hıc yumurtamız olmasaydı allah korusun ınsallah en kısa zamanda verırsın güzel haberlerı
ay kızlar mahvoldum temıslık yenı bıttı ve belım yarılcak sankım ortadan ıkıye bıde grıp olmusum bogazlarım acıyor ama allahtan okadar kotu durumda degılım ınsallah bole hafıf atlatırım
çok gecmıs olsun cnm benım madem hastasın neden kendını bukadar yoruyosundıkkatet kendıne adacayı boğaza cok ıyı gelıyor tabı adetıne yakınsan ıcme

ya ben her ay 28 29 günde bir regl olurum hiç şaşmaz ... bu pko ne belirti veriyor? adet düzensizliği diye biliyorum ama bende böyle bir problem yok.anlamadım gitti zaten...
bak cnm bı doktor demıstıkı b ı arkadasıma eger düzenlı adet görüyorsan bunu cıddıye alma bazı kadınlarda pko görünümü olabılıyomus ama bu pko oldukları anlamına gelmıyormus belkı senınkıde öyledır nerden bılıyosun aslında bı ovülasyon testı alıp ay ıcınde belırlesen sana cok faydası olur
bırsenım calısmalar basladıda tatlım bızde iş yoknısandada olmazbızımkı baska bahara kaldı anlıcagınben ancak rüyamda görürüm hamıs oldugumu
ebusum yoğunum cnm ya ders bıtse ev işi bıtmıyor o bıtse yemek bıtmıyor o bıtse kocısın istegı bıtmıyor ah ah neyse az kaldı
ben kactım kızlar ıyıgeceler hepınıze buarada ıbrahım tatlısese de üzüldüm ya yazık adama allah sıfa versın

Son düzenleme:
Acıttılar anacım acımadılar valla Canım benim sende benim dualarımdasın öpüyorum seniii.

Ne diyim artık yarın gene başlıyorum bakalım haftaya pazartesi ne olacak.

Yaa sorma valla 2 gün azda değilki.

Canımmm nasılsın bakalım ilacı yanlış yuvarladık belli değil pazartesi ne diyecek bakalım.

Öyle tabide bende var bir salaklık diyorum ::)))

Olmaz bişey inşallah ara doktorunu bakalım ne diyecek.

Ortiiii sen nerelerdesin bakiim, senden ne bir haber ne bir selam, +90 a da uğramıyorsun, ne oldu ameliyatını oldun mu? Diyet nasıl gidiyor?

masallah durucum gezmelerdeydin demek,ohhh sefan olsun arkadasim,en guzelini yapiyorsun

sağol cnm geldim ama cıkıyorum yatayım azcık hiç halim yok gzö nezlesi de oldum

görüşürüüzz kıslarr

sende sagolasin canim,dikkat et kendine,cok kasima,ovusturma gözlerini canim,rabbim sifa versin

arada gel özleriz seni waycim,insallah duzelir pc sorunun

canim derdini veren rabbim dermaninida verir,sen dua et,rabbim dualari kabul edendir..hem arkadaslar söylemis uzulmene gerek birseyin olmadigini,hadi uzme kendini,allah buyuk

aleykum selam selinacim,presende baslamissin,hayirlara vesile olsun tatlimrabbim emeklerini bosa cikarmasin

estagfirullah ebrarim,sen guzel baktigin,guzel gördugun icin beni guzel göruyorsun,yoksa ben de guzellik oldugundan degilallah kolaylik versin tatlim islerinde,bende iyiyim canim ne olsun adeti bekliyorum istecok yorma kendini tatlim

iyi olmana sevindim canim,insallah ilerlemeden atlatirsin..bende iyiyim sukur canim,rutin hayat sartlari iste,yavas yavas evi toparliyorum bende

haklisin kayracim,aslinda bende en azindan beni kiiranlara karsi durr demesini bilmeyi isterdim..ama olmuyor iste yapamiyorum..ama allah buyuk,o herseyi göruyor ve biliyorum..ahirette elbet karsiligini alacagim
oo temizligin de bitmisiyi gunlerde kirlenesincok yorma kendini canim,yavas yavas yap..gecmis olsun tatlim,rabbim sifa versin,dilerim hafif atlatirsin tatlim

# banu145145
# Duru_+
# kardelen5233+
# ugurboncugum
# semraozsoy

selam arkadaslarimhepiniz iyisiniz insallah

# banu145145
# Duru_+
# kardelen5233+
# ugurboncugum
# semraozsoy

selam arkadaslarimhepiniz iyisiniz insallah

Selam canım hoş geldin Evet bacım gezmelerdeydim iyi doping oldu bana valla Sen nasılsın iyisin inşallah ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…