Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Selam canım hoş geldin Evet bacım gezmelerdeydim iyi doping oldu bana valla Sen nasılsın iyisin inşallah ???

aleykum selam durucum,hosbulduk canim,sende hosgeldin.evet canim en iyisini yapmissin,evden cikmak gerek bazen.bende iyiyim sukur,herzamanki hayat sartlari iste,evi yavas yavas toplamaya basladim,yani evi derken daha anca kitaplari toplayabildim

Son düzenleme:
aleykum selam durucum,hosbulduk canim,sende hosgeldin.evet canim en iyisini yapmissin,evden cikmak gerek bazen.bende iyiyim sukur,herzamanki hayat sartlari iste,evi yavas yavas toplamaya basladim,yani evi derken daha anca kitaplari toplayabildim

Olsun bacım öyle öyle toparlanacak inşallah kendini yormadan yavaş yavaş

Ben de cümleten hayırlı geceler diliyorum bacılarım kendinize iyi bakın sevgiyle kucaklıyorum hepinizi

kız dövme bee felek vurmuş bide sen vurma
ya canım tabiki itikatlıyım olacak nasipse ama olmazsada sorun yok dünyanın sonu değil yani
olucak inşallah hepimizin olucak ben inanıyorum canım.

Allahım çok zor rabbim yaşatmasın böyle kötü şeyler.

Ebrarcım benim adet tam gaz devam ediyor haber verşiyim okuyamazsam habersiz üzülürüm hemde çok.

İnşallah kuşum görücez.

off hemde ne zor yaaa...ablamın o halleri gitmiyo aklımdan..onunda ikincide yani güzeller güzelim gülcanımda dikiş atıldı canım bu arada.
Allah evlarına uzun ömür versin.

selam kızlar.. sonuçlarım ne yazıkki güzel değil. pko musum yumurtam yokmuş çok kötüyüm yazarken bile aglıyorum... lanet olsun ya hastanelerden nefret ediyorum..
Kız ağlama benim yiğende pko luydu şimdi mis gibi bir kızı var takma kafana sakın.

Kız benimki 11 nisan yanlış yazmışım.

banu145145 ugurboncugum semraozsoy kardelen49 lagrima+ güzel bacılar nasılsınız sesiniz çıkmıyor
Ben iyiyim canım sen nasılsın bakalım.

Ortiiii sen nerelerdesin bakiim, senden ne bir haber ne bir selam, +90 a da uğramıyorsun, ne oldu ameliyatını oldun mu? Diyet nasıl gidiyor?
Ortim canım senide ben göremedim benim minnoşun doğum günü vardı ertesi günde kayınpedrin duası oldu ondan giremedim hep aklımdasın inan ne oldu senin işler benim bu ay aşılama yapıcaklar ama senin saftirik ortin ilaçları 5.gün yerine ilk gün başlıyarak ortalığı bozdu bakalım haftaya pazartesi ne olucak görücez bugünde başka doktora gittim oda zayıfla öyle tüpbebek olue dedi dumur oldum geldim yanımda eşimde vardı dahada moralim bozuldu ayda 10 kilo ver dedi sanki kolaydı bende çorba dietine başladım bakalım ne olucak seni çokk öptüm bizim topike geliyorum tanıdık görmeyince çıkıyorum.

Olsun bacım öyle öyle toparlanacak inşallah kendini yormadan yavaş yavaş

haklisin durucum,hayirlisi ile bir tasinsak daha iyi olacak,saglik olsun

selam kızlar,geçmişi okudum ama fazla kalmıcam için alıntı yapmadımhepinizi öpüyorum

Ben de cümleten hayırlı geceler diliyorum bacılarım kendinize iyi bakın sevgiyle kucaklıyorum hepinizi

kizlar hayirli geceler,sizde kendinize iyi bakim

bende cikiyorum kizlar,allaha emanet olun hepiniz,yarin görusmek dilegi ile

merhaba kızlar, bugün doktor kontrolümüz iyi geçti. ikili test için kan verdik. ense kalınlığımız 0,90 çıktı. haftaya pazartesi ikili test belli olacak. haftaya cumayada serklajım var. perşembe gecesinden bişey yeme içme dedi. sabah 8,30 da orda olcam. 11,30 da serklajım var. o gece orada kalacakmışım.
hayırlısı bakalım...

en sağlıklı şekilde yavruna kavuşursun inşallah.

ben geldim ve yine aynı sorunla geldim peloşumdan ve tostiden alıntı aldım herzamanki gibi attı yaa
naapcam bu pcyle bilmiyorum şimdi geçmişi okumaya çalışıcam tek tek yazmayı deniycem inşallah başarılı olurum

uğraşma eboşum yaa,gel konuşak.
derinim nerdesin,sesin çıkmıyo.

Hos buldum canım tesekkürler Burada olmak cok guzel paylaşımlarımız harıka herşeyı rahatca konusabılıyoruz ... Amin herşeyın hayırlısı diyorum allah benımle beraber isteyen herkese versın..:109:
amin canım.herzaman bekleriz
ya ben her ay 28 29 günde bir regl olurum hiç şaşmaz ... bu pko ne belirti veriyor? adet düzensizliği diye biliyorum ama bende böyle bir problem yok.anlamadım gitti zaten...
pkoda çogunlukla adet düzensizligi,tüylenme,sivilce belirti olarak geçiyor ama illa adet düzensizligi diye bişey yokmuş..istersen netten arastır cnm.
sgl canım bebiş iyi sen nasılsın
birsencim ya sacımı boyadık ama çok koyu oldu kuşum yaa...aslında degiştirecektim ben bunu fındık kabugu alıcaktım ama vazgeçtim keşked degişseydim.resim koyamıyorum ..çünkü tel ayarlarıylamı ilgili bilmiyomda atmıyo resimleri salak telefon...
canım benim yogunsun demek ..Allah kolaylık versin...niye aksatıyonuz bakim çalışmaları heee
# banu145145
# Duru_+
# kardelen5233+
# ugurboncugum
# semraozsoy

selam arkadaslarimhepiniz iyisiniz insallah
selam cnm sagol sen nasılsın?
selam kızlar,geçmişi okudum ama fazla kalmıcam için alıntı yapmadımhepinizi öpüyorum

selam cnm..bende kalamıcam fazla yaf.eşim kısmadan gidiyim hatta

canım sevindim senin adına..rabbim sag salim kucagına versinn bebişini..

ebuşummm ezel bittimi kıss.ayyy azadın annecigi öldü yaaaaa

kardeloş burdayım cnm geçmişe yazıyodum da..napıyon bakim..yatcenmi yoksam

ebuşş boşver yaaa okumayıverr..çok kalmıcam ben kuşum.koriş uyursa kalırım da duruma göre yanim...şimdi sayfam açık kalsın hiç sesim çıkmazsa mazur görün iki tarafıda idare ediyom malum

kızlar geçmişi okudum unutmadan az sonra yazıcam
derinim selam cano demek arayı bulmaya çalışıyosun
buarada semra hastaneye gidecekti uğramadı hiç hayırlı haberler almıştır inşallah

kızlar geçmişi okudum unutmadan az sonra yazıcam
derinim selam cano demek arayı bulmaya çalışıyosun
buarada semra hastaneye gidecekti uğramadı hiç hayırlı haberler almıştır inşallah

evet sorma cnm...iki tarafıda bırakamıyom :))
hmm evet işleri çıkmıştır belki cnm...

kızlar ben kaçıyom,eboşum zaten görüşüyok,derin sende cocişinle meşgulsün,öpüyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…