Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

PELOŞUM canım topicde kimse olmayınca bende kkda geziyim demiştim benden sonra gelmişsin üzüldüm ya görüşemedik buarada adetin bitmiş gözünaydın canım
LAGRİMA inanki tahlillerinden pek anlamadım yardımcı olmak isterdim canım sen pozitif ol inşallah iyi sonuçlar alırsın
DURUCUM misafir ağırladıktan sonra iadeyi ziyaret şart inanki çok keyifli oluyo buarada dualar için saol canım ağzına sağlık .
BANUCUM canım duaları okuyamıycaksan dağıtıyım ben onu cumaya çok var ama yinede beni haberdar edersin .hem kendine haksızlık etme buara gerçektende kafan çok doluydu canım dalgınlıkla olmuş inşallah sonucu hayır olur canım .özledim buarada biara muhabbet edelim
BONCUĞUM allah kolaylık versin canım inşallah sınavlarını verirsinde rahat rahat konuşuruz
GARİBİM emin ol öyle canım yani kalbin çok güzel allahım gönlüne göre versin
BİRSENİM kuzu bakıyomda yokluğumuzdan istifa edip arkamızdan atıyon hee sen var ya sen yirim seni .hee söz ver dinlencen demi birsoş yaa
DERİNİM memikler hala ağrıyomu kuzum inşallah hayırlı haber verirsin canom
KAYRAM güzel kardeşim çok geçmiş olsun dikkat et kendine yaa inşallah ilerlemez canım .buarada çok yorulmuşsun kıyamam yaa
WAYCIM arayı uzatma okey pcye bişeycik olmaz inşallah canım
SAMYELİM canım inşallah hayırlısıyla geçicek bebişini sağlıkla kucağına alıcaksın canım maşallah büyüyo ufaklık

unuttuğum yoktur umarım kusura bakmayın aklımda anca bukadar kaldı yaa

saol ablacım inşallah işe yarar.aslında negatifte değilim ama sebepsiz bir keyifsizliğim var.sadece bebek konusu değil.onu sadece özlediğim için yazdım.netice sebepsiz bir sıkıntı.inş düzelirim yakında.
inş gelir hepimizin minikleri canım.geçmiş olsun bu arada.güle güle kirlet evinide.bende dün temizlik yaptım aynı anda yüklenmeyeyim diye bi mutfak camı kapısını sildim perdesini yıkadım.havayı güneşli görünce coştum.ara ara diğer odaları da halledicem.

amin canım inş.canım bu arada adet düzensizliği olan bikaç kişi hayıt kapsül kullanmışlar düzene girmiş.dr vermiş onlarada.sende bi araştırıp dr una da sorsan.
amin canım inş hepimiz pozitif sonuçları görelim hayırlısıyla..

amin canım inş.artık kafamda takılı kalmasın diye bunu da deneyeyim dedim.buda olmazsa aşılamaya bakarız artık.rabbim cümlemizin yardımcısı olsun inş.

lagrıma canım moralini bozma.sonuçlardan da bişey anlamıyorum canım keşke yardımımız dokunsa.ama için rahat etmiyorsa başka bir dr a da göster canım.stres yapıp diğer hormonları da etkileme kendine dikkat et canım.

Son düzenleme:
nasılsınız kızlar ben annemdeğdim ordada net kotalı giremedim kuusra bakmayın ancak evde fırsat bulabildim geçmişe bakamadım inş güzel haberler vardır dilerim herkez iyidir
evleeri temizlemme lazım malum çok fena etmiş kociş bir hafta evde olmayınca şimdi yoğun bi temizlik beni bekliyo daha sonra gelip geçmişe dalıcam biraz
şimdilik iyi bakın kendinize hepiniiz öptüm görüşmek üzere

,kardelen5233+,banu145145,derdanur,
kızlar geçmişten çıkamadınız mı.canım sıkıldı kimse konuşmuyo dilinizi mi yuttunuz..???

selam selina cım,nasılsın?
benimde canım sıkkın yaaaa,bize bi helecan lazım
sıkıntıdan patlıcaammm sen nasılsınn..evet bi heycan lazım sen çalıyon sanırım gitarı bende karga sesimle çağırayım kargaların düşüşünü seyrederken güler eğleniriz.

bakırköyde boş yer varmı acep erken rezervasyondan faydalansak

alemsin ha.
zaten canım sıkkın,benden iki sene sonra evlenen arkadaş doğurmuş bi hafta önce,rabbim bebeğini bağışlasın,sağlıklı sıhhatli bi ömür versin,bizede nasib etsin inşallah.

kızlar merhaba umarım iyisinizdir ben işteyim ders çalışmam gerekiyo hemen çıkıcam o yüzden semracım seni kutlarım canım banu da aşılama olucakmış sanırım umarım tutar hoşçakalın hepinizi öpüyorum

Merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım.ben klomen yardımıyla yumurtlama döneminde 10 martta ovitrelle çatlatma iğnesi yaptırdım.ve suan gögüslerim acayip hassas adetim 28 mart gibi olacak aslında sizce bu hassasıyet gebelik belirtisi olabılırmı yoksa ben kendimimi kandırıyorum.sizce tam sonuc için ne zaman test yapırayım.lüetfen aydınlatın beni

merhaba canım hoşgeldin.reglin 28 mart ise şuanki belirtiler yanıltabilir.13 gün var regline bu kadar erken belirtiler oluşması çok zor sanırım.kullandığın iğne ve ilaçların etkisiyle olabilir.zaten klomen kulllandığın için idrar testi yaptırma silik çizgi çıkar boşa sevinirsin.en güzeli regl günün 2 -4 gün geçince kan tahlili vermen.inş çok bekletmeden gelir bebişin.

elaezel canım başın sağolsun Allahım sabır versin ben sana özel mesaj atıyorum ama gitmiyor özel mesaj kutun doluymuş o yüzden gönderemiyorum ,ordan ulaşamayınca burayı okursun diye buraya yazdım inşallah okursun

sağol garibiiim

selam kıslar nasılsınızz kardeloşuum hiç pas vermiyonn :44:

canım ya hepimize dönem dönem oluyo malesef bu bebek meselesi hayatımızı tümüyle etkiliyo buna diğer sıkıntılarda eklenince böyle oluyoruz işte .yaşadığım sürece bu ve benzeri sorunlar hep olucak galiba mutlu insan yok şu hayatta .allahım dermansız dert vermesin enkısa zamandada sorunlarımıza çözüm nasip etsin inşallah
derdam nasılsın canım merak ettim seni htta dünde yazdım iyi olmana sevindim canım
kolay gelsin sana çok yorulma emi prensesimizide yorma
sıkıntıdan patlıcaammm sen nasılsınn..evet bi heycan lazım sen çalıyon sanırım gitarı bende karga sesimle çağırayım kargaların düşüşünü seyrederken güler eğleniriz.

alemsin kuzu yaa
alemsin ha.
zaten canım sıkkın,benden iki sene sonra evlenen arkadaş doğurmuş bi hafta önce,rabbim bebeğini bağışlasın,sağlıklı sıhhatli bi ömür versin,bizede nasib etsin inşallah.
ohoooo ben neler gördüm cano düşün eşimin yiğenleri bizden kaç yaş küçük ve nekadar sonra evlendiler hepsinin çoluğu çocuğu var hemide çifter çifter ama kader işte canını sıkma .hatırlarmısın sana iğneyi gönderdiğim gün bitanesi doğum yapmıştı ve ben komalık olmuştum .ama geçiyo işte .şuanki duygunu çok iyi anlıyorum
canım nasılsın kolay gelsin işlerinde

daha çok yeni belirti vermez vuruldun iğne ve kullandığın ilaçlar hormon ilaçları olduğu için gögüs ağrıların olabilir .inşallah pozitif sonuç alırsın tedavinden

DURU için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN.....................15
KARDELEN49...........15
BONCUK..................15
EBRAR....................15
SELİNA...................15bitti
SEVTUN.................15bitti
ELİXSİR..................15bitti
KAYRA....................15
BANU......................15
LAGRİMA.................15bitti
GARİP.....................15bitti
GÜNEYCANAN..........15bitti
ELAEZEL..................15
TOSTİ....................15
WAY.......................15bitti
NANELİŞKR..............15
ANATOLİA...............15bitti
SEMRA...................10
SAMYELİ.................10
MİRANDA................10
EGAL......................10
DERDA....................10
BİRSEN.....................8

NANELİŞKR için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN........................15
KARDELEN49...............15
BONCUK.....................15
EBRAR.......................15
DURU........................15bitti
SELİNA......................15bitti
SEVTUN....................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
KAYRA......................15
BANU........................15
LAGRİMA...................15bitti
GARİP.......................15bitti
GÜNEYCANAN.............15bitti
ELAEZEL....................15
TOSTİ.......................15
WAY.........................15bitti
ANATOLİA.................15bitti
SEMRA.....................10
SAMYELİ...................10
MİRANDA..................10
EGAL........................10
DERDA......................10
BİRSEN......................8

ANATOLİA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.......................15
DERİN........................15
KARDELEN49..............15
BONCUK.....................15
DURU.........................15bitti
SELİNA......................15bitti
SEVTUN.....................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
KAYRA.......................15
BANU........................15
LAGRİMA...................15bitti
GARİP........................15bitti
GÜNEYCANAN.............15bitti
ELAEZEL....................15
TOSTİ.......................15
WAY.........................15bitti
NANELİŞKR................15
SEMRA......................10
SAMYELİ....................10
MİRANDA...................10
EGAL.........................10
DERDA.......................10
BİRSEN.......................8

meraba kızlar, dua benim için okunuyormuş bu hafta dikkat etmemişim heralde yeni farkettim, hepinizden de Allah razı olsun
ebrarcım ben duayı okudum, Allah dularımızı kabul eylesin

meraba kızlar, dua benim için okunuyormuş bu hafta dikkat etmemişim heralde yeni farkettim, hepinizden de Allah razı olsun
ebrarcım ben duayı okudum, Allah dularımızı kabul eylesin

selam canım evet bu hafta sana okunuyor rabbim vesile kılsın inşallah
seninde ağzına sağlık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…