saol ablacım inşallah işe yarar.aslında negatifte değilim ama sebepsiz bir keyifsizliğim var.sadece bebek konusu değil.onu sadece özlediğim için yazdım.netice sebepsiz bir sıkıntı.inş düzelirim yakında.boncuğum görüşemiyoruz kuzum yoğunsun galiba
tostim negüzel demek kavuştun eşine allah ayırmasın iki cihanda canım
tamam sen duruma göre haber edersin canım
canım gözünaydın ya çok sevindim inşallah aşılamaya gerek kalmadan gelsin minişin canım allahım emeklerini boşa çıkarmasın .ayrıca dolguyu öğrendiğin için saol .
dualarıda bitti yazıyorum canım
garibim nasılsın canım yine görüşemedik ya işim vardı giremedim bide misafir sonrasında yorgun düşüyorum
canım inşallah öyleyimdir rabbim bilir sende çok güzel yüreklisin canım
durum bacım artık evde durda güzel muhabbetine doyalımya asında evde durmakda iyi gelmiyo bizim gibilere biraz olsun kafayı dağıtmak gerek ben evde olsam sürekli kesin yerim kafayı yaa ondan sıkca kendimi dışarı atıyorum .
evet canım buhafta sana okuyoruz allahım kabul etsin inşallah vesile olur bacım tüm dualarımız seninle
iksirim hoşgeldin kuzum şükür bitmiş kısıtlama
duayı eklemiştim ilettiler bana canım
ayrıca çok geçmiş olsun daha iyisin inşallah
hayırdır tatlım sorunmu çıkarıyo pc arada uğra özletme kendini olurmu
geçmiş olsun canım inşallah bütün sorunlarına şifa bulursun allahım iyilikler versin
selinam moralini bozma lütfen inşallah presed işe yarar canım bebişin hiçbişeye gerek kalmadan kendiliğinden gelir .seni pozitif görmek istiyorum kuzum yaa
inş gelir hepimizin minikleri canım.geçmiş olsun bu arada.güle güle kirlet evinide.bende dün temizlik yaptım aynı anda yüklenmeyeyim diye bi mutfak camı kapısını sildim perdesini yıkadım.havayı güneşli görünce coştum.ara ara diğer odaları da halledicem.canım cok sevındım haberlerıne ınsallah asılamaya da gerek kalmadan gelıverır mınık kuzun
canım ınsanları kırmadan kırıldım demenın bı yolu yok malesef ama bılerek canını acıtana haddını bıldırmelısın valla benım prensıbım zaten derdım bana yetıyor ınsanlar bıraz lafına dusuncesıne dıkkat etsın etmeyene de tavrım kotu olur yanı ama sen naıf bır ınsansın yapamssın bılırım ama degmez yanı kımse ıcın kendını hırpalamaya bu arada doktorum ılk adetınden sonra basla dedı cok ılgınc ama cok rahatım bakalım calısmalara baslayınca da aynen bole olabılecekmıyım
ıyıyım sen bıde goz nezlesı mı oldun kız allah ne etmesın emı gecmıs olsun canım benım dıkat et kendıne
bızde senı oslerız bızde senıııııııııııııııııı
canım keyıfsı olmak yok nolu ya blıyorum cok zor ama kafaya takınca daha da zorlasıyor ısler bılıyorsun ınsallah bu ay gelır mınıgın
ıyıyız canım sen nasılsın
ay kızlar mahvoldum temıslık yenı bıttı ve belım yarılcak sankım ortadan ıkıye bıde grıp olmusum bogazlarım acıyor ama allahtan okadar kotu durumda degılım ınsallah bole hafıf atlatırım
amin canım inş.canım bu arada adet düzensizliği olan bikaç kişi hayıt kapsül kullanmışlar düzene girmiş.dr vermiş onlarada.sende bi araştırıp dr una da sorsan.öyle tabi canım benim haklısın...Allah hepimize hayırlısını versin..Allah razı olsun duaaların için canım..
canım evet dogru..ben o hataya düşmüştüm malesef..çatlama ignesinden sonra testte silik pembe çıkmıştı ama adet olmuştum..adetin yogunlugu igneden kaynaklanıyo olabilir...hamilelik olcagını sanmıyorum ama yinede Allah bilir cnm çok kafanı yorma.
canım yaa üzülme lütfen.bende pkoyum..vede kayranın dedigi gibi pko demek yumurtasız olmak demek degil..yumurtaların kendiliginden gelişip çatlayamaması ve rahim duvarına yapışıp kalmasıyla oluşuyo..karamsar olma.yumurtlama haplarıyla şansın yükselir...bakma ben üstüne düşmüyorum kendimin..
hoşgelmişsin cnm.hayırlısı olsun inş..stres yapma oluruna bırak.adetin strestende gecikir..bakarsın adet olmazsında hamile kalmışsınıdır tüpede gerek kalmaz:))
durucum hoşgeldin cnm..gezdin demek ne güzel.kafanı dagıtmışsındır.evet bu hafta sanada ounuyo şimdiden Allah kabul etsin diyorum...
ay inş bozulmaz kıs..birimiz gidiyoz birimiz ayrılıyoz topicten pc ler yüzünden...öptüm cnm.
canım hayırlı olsun presedin vesile olur inş sana.
ohhh bitti demek temizlik mis gibin otur şimdi evinde...anamm dökülüyonuzz nan..bende döülüyom gerçi size diyomda..aynen belim kopuyo sanki..memikler şiş zati bide hafiften başım agrır...yarında çokkk işimiz var..dua et kısss halledelim herşeyi...bu arada geçmiş olsun inş agır grip olmadan atlatırsın...,
kızlar ben kaçıyorum canlarım...geçmişi okuyup yazam dedim...eşim gelir şimdi..pc geldi geleli geç yatıyosun başın agrıyo sonra diyo..haklı adam...yarın izinliyiz kısmetse..gece ugrarım gene ociş uyudugunda...hem kıyamıyo kaldırmaya tadını çıkarayım istiyo hemde yanında olayım istiyo...bi ayar çekicez artık bende sizle konuşmadan pek duramıyorum napcaz bilmiyorum.artık dükkan işim olursa oraya net alcam o zaman gündüz konuşuruz bol bol... hadi şimdi kaçtım
amin canım inş hepimiz pozitif sonuçları görelim hayırlısıyla..Arada bir geliver bacıcım çok ta özletme öperim seni
Ah canım benim ya Allah razı olsun güzel bacım.Rabbim sizleri darda koymasın gönülleriniz mutlulukla kat be kat aydınlansın inşallah.Sen nasılsın bacım moralin yerinde mi canım ??
Preseedlerin hayırlı olsun canım inşallah pozit sonuçları görürsün Allahın izniyle...Moralini yüksek tut güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun inşallah....
Ah güzel bacım benim yaklaşık 1 aydır sağ olsunlar gelenim gidenim bitmedi iyi kötü biliyorsunuz bunu he bir de bir sürü extra iş çıkardım kendime iyice bunlamıştım evde.Bu hafta sonu da ben iadei ziyaretlere gittim valla misafir olmak pek bir güzelmişpozitif enerjiyle haftaya başladım Allahın izniyle Dualarınız için binlerce milyonlarca kez Allah razı olsun bacım.Rabbim madden manen darda bırakmasın sizleri...Hayırlısıyla meleklerinizi göndersin mutlu mesut bir hayat yaşayın inşallah
İyi akşamlar bacım,çok şükür diyelim sen de iyisin inşallah ???
Ah be bacıcım kendine dikkat etmiyorsun hiç
Canım öyleymiş bende bu gün girince öğrendim Allah razı olsun sizlerden
Aminn bacım bu arada aramıza hoş geldin hayırlısıyla meleğin tez zamanda seninle olur inşallah
pelinim nasılsın hastamı oldun bakım geçmiş olsun
Bacıcım ben hep evdeyim de kendime iş çıkarmakta üstüme yok sağ olsunlar gelenim gidenim de bitmez..haftasonu firar ettim bu gün geldim eve artık
masallah durucum gezmelerdeydin demek,ohhh sefan olsun arkadasim,en guzelini yapiyorsun
sende sagolasin canim,dikkat et kendine,cok kasima,ovusturma gözlerini canim,rabbim sifa versin
arada gel özleriz seni waycim,insallah duzelir pc sorunun
canim derdini veren rabbim dermaninida verir,sen dua et,rabbim dualari kabul edendir..hem arkadaslar söylemis uzulmene gerek birseyin olmadigini,hadi uzme kendini,allah buyuk
aleykum selam selinacim,presende baslamissin,hayirlara vesile olsun tatlimrabbim emeklerini bosa cikarmasin
estagfirullah ebrarim,sen guzel baktigin,guzel gördugun icin beni guzel göruyorsun,yoksa ben de guzellik oldugundan degilallah kolaylik versin tatlim islerinde,bende iyiyim canim ne olsun adeti bekliyorum iste cok yorma kendini tatlim
iyi olmana sevindim canim,insallah ilerlemeden atlatirsin..bende iyiyim sukur canim,rutin hayat sartlari iste,yavas yavas evi toparliyorum bende
haklisin kayracim,aslinda bende en azindan beni kiiranlara karsi durr demesini bilmeyi isterdim..ama olmuyor iste yapamiyorum..ama allah buyuk,o herseyi göruyor ve biliyorum..ahirette elbet karsiligini alacagim
oo temizligin de bitmisiyi gunlerde kirlenesin cok yorma kendini canim,yavas yavas yap..gecmis olsun tatlim,rabbim sifa versin,dilerim hafif atlatirsin tatlim
,kardelen5233+,banu145145,derdanur,
kızlar geçmişten çıkamadınız mı.canım sıkıldı kimse konuşmuyo dilinizi mi yuttunuz..???
sıkıntıdan patlıcaammmselam selina cım,nasılsın?
benimde canım sıkkın yaaaa,bize bi helecan lazım
sıkıntıdan patlıcaammmsen nasılsınn..evet bi heycan lazım sen çalıyon sanırım gitarı bende karga sesimle çağırayım kargaların düşüşünü seyrederken güler eğleniriz.
bakırköyde boş yer varmı acep erken rezervasyondan faydalansak
cümleten delürdük sanırım
bakırköyde boş yer varmı acep erken rezervasyondan faydalansak
merhaba canım hoşgeldin.reglin 28 mart ise şuanki belirtiler yanıltabilir.13 gün var regline bu kadar erken belirtiler oluşması çok zor sanırım.kullandığın iğne ve ilaçların etkisiyle olabilir.zaten klomen kulllandığın için idrar testi yaptırma silik çizgi çıkar boşa sevinirsin.en güzeli regl günün 2 -4 gün geçince kan tahlili vermen.inş çok bekletmeden gelir bebişin.Merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım.ben klomen yardımıyla yumurtlama döneminde 10 martta ovitrelle çatlatma iğnesi yaptırdım.ve suan gögüslerim acayip hassas adetim 28 mart gibi olacak aslında sizce bu hassasıyet gebelik belirtisi olabılırmı yoksa ben kendimimi kandırıyorum.sizce tam sonuc için ne zaman test yapırayım.lüetfen aydınlatın beni
arkadaşlar hepiniz çok saolun babanemi dün topraga verdik ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun işallah,,,,,ben duaları bitirdim sevtun kardelen ve aleyna için,,,hala memleketteyim daha evime dönmedim persembe dönücem kısmetse kendinize iyi bakın,,,,,
sağol garibiiimmasallah durucum gezmelerdeydin demek,ohhh sefan olsun arkadasim,en guzelini yapiyorsun
sende sagolasin canim,dikkat et kendine,cok kasima,ovusturma gözlerini canim,rabbim sifa versin
arada gel özleriz seni waycim,insallah duzelir pc sorunun
canim derdini veren rabbim dermaninida verir,sen dua et,rabbim dualari kabul edendir..hem arkadaslar söylemis uzulmene gerek birseyin olmadigini,hadi uzme kendini,allah buyuk
aleykum selam selinacim,presende baslamissin,hayirlara vesile olsun tatlimrabbim emeklerini bosa cikarmasin
estagfirullah ebrarim,sen guzel baktigin,guzel gördugun icin beni guzel göruyorsun,yoksa ben de guzellik oldugundan degilallah kolaylik versin tatlim islerinde,bende iyiyim canim ne olsun adeti bekliyorum iste cok yorma kendini tatlim
iyi olmana sevindim canim,insallah ilerlemeden atlatirsin..bende iyiyim sukur canim,rutin hayat sartlari iste,yavas yavas evi toparliyorum bende
haklisin kayracim,aslinda bende en azindan beni kiiranlara karsi durr demesini bilmeyi isterdim..ama olmuyor iste yapamiyorum..ama allah buyuk,o herseyi göruyor ve biliyorum..ahirette elbet karsiligini alacagim
oo temizligin de bitmisiyi gunlerde kirlenesin cok yorma kendini canim,yavas yavas yap..gecmis olsun tatlim,rabbim sifa versin,dilerim hafif atlatirsin tatlim
canım ya hepimize dönem dönem oluyo malesef bu bebek meselesi hayatımızı tümüyle etkiliyo buna diğer sıkıntılarda eklenince böyle oluyoruz işte .yaşadığım sürece bu ve benzeri sorunlar hep olucak galiba mutlu insan yok şu hayatta .allahım dermansız dert vermesin enkısa zamandada sorunlarımıza çözüm nasip etsin inşallahsaol ablacım inşallah işe yarar.aslında negatifte değilim ama sebepsiz bir keyifsizliğim var.sadece bebek konusu değil.onu sadece özlediğim için yazdım.netice sebepsiz bir sıkıntı.inş düzelirim yakında.
inş gelir hepimizin minikleri canım.geçmiş olsun bu arada.güle güle kirlet evinide.bende dün temizlik yaptım aynı anda yüklenmeyeyim diye bi mutfak camı kapısını sildim perdesini yıkadım.havayı güneşli görünce coştum.ara ara diğer odaları da halledicem.
amin canım inş.canım bu arada adet düzensizliği olan bikaç kişi hayıt kapsül kullanmışlar düzene girmiş.dr vermiş onlarada.sende bi araştırıp dr una da sorsan.
amin canım inş hepimiz pozitif sonuçları görelim hayırlısıyla..
amin canım inş.artık kafamda takılı kalmasın diye bunu da deneyeyim dedim.buda olmazsa aşılamaya bakarız artık.rabbim cümlemizin yardımcısı olsun inş.
lagrıma canım moralini bozma.sonuçlardan da bişey anlamıyorum canım keşke yardımımız dokunsa.ama için rahat etmiyorsa başka bir dr a da göster canım.stres yapıp diğer hormonları da etkileme kendine dikkat et canım.
derdam nasılsın canım merak ettim seni htta dünde yazdım iyi olmana sevindim canımnasılsınız kızlar ben annemdeğdim ordada net kotalı giremedim kuusra bakmayın ancak evde fırsat bulabildim geçmişe bakamadım inş güzel haberler vardır dilerim herkez iyidir
evleeri temizlemme lazım malum çok fena etmiş kociş bir hafta evde olmayınca şimdi yoğun bi temizlik beni bekliyo daha sonra gelip geçmişe dalıcam biraz
şimdilik iyi bakın kendinize hepiniiz öptüm görüşmek üzere
sıkıntıdan patlıcaammmsen nasılsınn..evet bi heycan lazım sen çalıyon sanırım gitarı bende karga sesimle çağırayım kargaların düşüşünü seyrederken güler eğleniriz.
ohoooo ben neler gördüm cano düşün eşimin yiğenleri bizden kaç yaş küçük ve nekadar sonra evlendiler hepsinin çoluğu çocuğu var hemide çifter çifter ama kader işte canını sıkma .hatırlarmısın sana iğneyi gönderdiğim gün bitanesi doğum yapmıştı ve ben komalık olmuştum .ama geçiyo işte .şuanki duygunu çok iyi anlıyorumalemsin ha.
zaten canım sıkkın,benden iki sene sonra evlenen arkadaş doğurmuş bi hafta önce,rabbim bebeğini bağışlasın,sağlıklı sıhhatli bi ömür versin,bizede nasib etsin inşallah.
canım nasılsın kolay gelsin işlerindekızlar merhaba umarım iyisinizdir ben işteyim ders çalışmam gerekiyo hemen çıkıcam o yüzden semracım seni kutlarım canım banu da aşılama olucakmış sanırım umarım tutar hoşçakalın hepinizi öpüyorum
Merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım.ben klomen yardımıyla yumurtlama döneminde 10 martta ovitrelle çatlatma iğnesi yaptırdım.ve suan gögüslerim acayip hassas adetim 28 mart gibi olacak aslında sizce bu hassasıyet gebelik belirtisi olabılırmı yoksa ben kendimimi kandırıyorum.sizce tam sonuc için ne zaman test yapırayım.lüetfen aydınlatın beni
ebrar ablacım nasılsın sen geldin ben gidiyorum görüşürüüzz annem gelcektee yine uğrarıım
meraba kızlar, dua benim için okunuyormuş bu hafta dikkat etmemişim heralde yeni farkettim, hepinizden de Allah razı olsun
ebrarcım ben duayı okudum, Allah dularımızı kabul eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?