selam canım evet bu hafta sana okunuyor rabbim vesile kılsın inşallah
seninde ağzına sağlık canım
hepinizden de Allah razı olsun canım...
çok zor artık ben eskisi gibi bu konuya da yoğunlaşmıyorum bile, oluruna bıraktım, gelirse güzel bi süprüz olur, gelmezse de eskisi gibi günlerce ağlamıyorum,hatta hiç ağlamıyorum bile. yavaş yavaş kabulleniyorum sanırım :26:
amin canım cümlemizden
aslında ilk yıllar daha çok koyuyor zaman her derdin ilacı boşuna demiyolar
zaman geçtikce bu acıyla yaşamayı öğreniyosun bende aynı senin durumundayım
aslında eniyisini yapıyoruz
canım normal yolla olmayacak, bunu rapor tescilledi. insan işte umut olmadan hayat devam etmezmiş ya hani, her ay umutlanıyoruz, doktorumuz aşılamanın tutma ihtimali için bile çok zor diyo, oyalanmadan direk tüp deneseniz iyi olur diyerek anlatıyor durumu.
eşim ise ısrarla normal yolla bebek sahibi olmak istiyor, bende isterim ama olmuyor işte, üç yıl oldu hala yok. evlendik evleneli hiç korunmuyoruz.
vardır her şerde bir hayır, olmadığının bir sebebi vardır Allah katında, belki kötü bir evlat olacak, belki de sağlık sorunu olacak, bunlarla teselli ediyoruz kendimizi. Allaha çok şükür inançlı insanlarız.
ama işte en önemlisi de yaş faktörü var, üstümüze düşeni yapmamız, sebep arayışına da girmemiz gerekiyor. bunları anlatamıyorum eşime, niye inat ettiğini de bilmiyorum.
çok yoruldum. sizden rica ediyorum. Allah razı olsun okuduğunuz dualar için, eşimin inadının kırılması için diye de eklermisiniz duanıza.
canım zamana bırakmalı, yada olmuyorsa vardır bir hayır demeli, ama sana verilen derdin sebepler dairesinde de şifasını aramalı dimi? hiç bir şey yapmadan,gayret göstermeden beklemek olmuyor ki, Allah hakkımızda hayırlı olanı versin, eşlerimizin de inadı kırılsın inşaallahay canım yaa aynı benimki ama yine biz enazından biçok tedavi denedik benimkinin düşünceside normal yolla olması yönünde ama 10 yıldır olmamış işte erkeklerinde vardır bir bildiği aslında ama bizimde içimiz yanıyo farketmiyorlar .eşimin bana dediği çok yıprandın boşver olmazsa olmasın .dilden bu çıksada kalp onu söyliyemiyo işte .
duaya bunuda ekliycem canım inşallah kırılır indıda biyerden başlarsınız .hem rapor filan boş ya rabbim diledikten sonra .diyoruzya vardır bundada bi hayır
canım zamana bırakmalı, yada olmuyorsa vardır bir hayır demeli, ama sana verilen derdin sebepler dairesinde de şifasını aramalı dimi? hiç bir şey yapmadan,gayret göstermeden beklemek olmuyor ki, Allah hakkımızda hayırlı olanı versin, eşlerimizin de inadı kırılsın inşaallah
selam kizlar nasilsiniz?? pek ugrayip yazmiyorum ama inanin okuyorum zaman zaman yeni hamisler varmis rabbim tamamina erdirsin insallah ...bende durum ayni kürtajdan sonraki bekleme sürem devam ediyor bu aradada sorunumun gestajen yetmezligi oldugunu ögrendim fakat nasil bir tedavi uygulanir hamilelikte henüz belli degil bu yetmezlik bebegin gelisimini engelliyormus, sanirim ignemin dozu az geldi allahim ne verirse hayirlisini versin zaman zaman cok kötü oluyorum katlanmak zorunda oldugum okdar seyler varki rabbimden sabir diliyorum rabbim dileyen herkese en kisa zamnda nasip eylesin insallah ...
ebrarim canim senin yerin bende cok ayri allahim diyorum neolur actigimda hamile oldugunu göreyim insalalh onuda görücem rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin ...
merhaba arkadaşlar bana yardımcı olurmsunuz az önce hormon tahlil sonuçlarımı aldım Lh fsh ve progestoron hormonum yüksek çıktı sizde nedeni nedir ve gebeliği önler mi tedavisi kolaymıdır bu hormınları düzeltmenin
Lh :9.20 prolaktin: 23.88 fsh:4.50
canım benim bildiğim kadarıyla prolaktinin yüksek biraz oda ilaçla düşer
fsh çok iyi o yumurtalık rezervini gösteriyor gayet iyi durumdasın
LHda iyi galiba onu tam olarak bilmiyorm
endişelenme bence
canımbıttı cok sukur ama bende bıttım yanı ama olsun ıcıme sındı kac gundur hava soguktu elım degmedıydı hava ısınınca fırsatı kacırmayım dedım bu arada ne yaptın ıslerını ınsallah sorun cıkmamıstır kuzummmmöyle tabi canım benim haklısın...Allah hepimize hayırlısını versin..Allah razı olsun duaaların için canım..
canım evet dogru..ben o hataya düşmüştüm malesef..çatlama ignesinden sonra testte silik pembe çıkmıştı ama adet olmuştum..adetin yogunlugu igneden kaynaklanıyo olabilir...hamilelik olcagını sanmıyorum ama yinede Allah bilir cnm çok kafanı yorma.
canım yaa üzülme lütfen.bende pkoyum..vede kayranın dedigi gibi pko demek yumurtasız olmak demek degil..yumurtaların kendiliginden gelişip çatlayamaması ve rahim duvarına yapışıp kalmasıyla oluşuyo..karamsar olma.yumurtlama haplarıyla şansın yükselir...bakma ben üstüne düşmüyorum kendimin..
hoşgelmişsin cnm.hayırlısı olsun inş..stres yapma oluruna bırak.adetin strestende gecikir..bakarsın adet olmazsında hamile kalmışsınıdır tüpede gerek kalmaz:))
durucum hoşgeldin cnm..gezdin demek ne güzel.kafanı dagıtmışsındır.evet bu hafta sanada ounuyo şimdiden Allah kabul etsin diyorum...
ay inş bozulmaz kıs..birimiz gidiyoz birimiz ayrılıyoz topicten pc ler yüzünden...öptüm cnm.
canım hayırlı olsun presedin vesile olur inş sana.
ohhh bitti demek temizlik mis gibin otur şimdi evinde...anamm dökülüyonuzz nan..bende döülüyom gerçi size diyomda..aynen belim kopuyo sanki..memikler şiş zati:bide hafiften başım agrır...yarında çokkk işimiz var..dua et kısss halledelim herşeyi...bu arada geçmiş olsun inş agır grip olmadan atlatırsın...,
kızlar ben kaçıyorum canlarım...geçmişi okuyup yazam dedim...eşim gelir şimdi..pc geldi geleli geç yatıyosun başın agrıyo sonra diyo..haklı adam...yarın izinliyiz kısmetse..gece ugrarım gene ociş uyudugunda...hem kıyamıyo kaldırmaya tadını çıkarayım istiyo hemde yanında olayım istiyo...bi ayar çekicez artık bende sizle konuşmadan pek duramıyorum napcaz bilmiyorum.artık dükkan işim olursa oraya net alcam o zaman gündüz konuşuruz bol bol...:hadi şimdi kaçtım
canım lokosıtın fazla olması ıltıhap oldugunu gosterıyo galıba yanlıs da demeyım ama ole gıbı geldı bana bu arada derınım acıklamıs zaten adetının duzenlı olması senın ıcın gayet ıyı bır durum ıllakı olmaması da gerekmıyor zaten bence ona takılma dıger sorunlarını halletcanım değerlerimi yazıyorum anlayanlarda varsa söylesinler sevinirim..
Biyokimya
total kollesterol : 218 normali 200
sgpt(alt)(37c) : 31 normali 31 sınırda
Koagulasyon
ptz % : 133 normali 120
d-dimer : 0.73 normali 0.50
Hormon
total testesteron : 69.73 normali 73 sınırda
Kültür
lökosit : çok sayıda yazıyor
Transvajinal ultrason sonucum
uterus antevert konumda olup normal boyuttadır.
endometrium kalınlığı 4mmdir.
myometrium homojen ekodadır.
her iki over normaldir.
bunlar a bakarak pko sun yumurtaların yok dedi..
anlayan varsa bilgilendirirse sevinirim...
pelinim nasılsın hastamı oldun bakım geçmiş olsun[/QUOTE]canım düşünmen yeterli sgl sağlıcakla doğum yapalımda gerisi önemli değil
amanin çok ayıp hemde topik sahibi geçmişi okuyamıyo neyse şaka yaptım canım senin gelip hatırımızı sorman bizi düşünüp merak etmen bile yetiyo bize
evet canım iş yapmayınca olmuyo mecbur yaptım ama üst üste gelince yoruldum neyse biraz dinlenelim
hadi bakalım saçını boyatınca resim çektirde bizde görelim not verecez bak
canım inşallah yaşamazsın bidaha aynı şeyleri sağlıklı hayırlı bebişlerin olur
kayracım işlerinide yapmışsın sende yorulmuşsun neyse iyi günlerde kirlet evini
tanımıyorum seni ama hoşgelmişsin canım inşallah sağlıcakla doğumunu yaparsın
Allah kimselere göstermesin evlat acısını
ececim buraya takılanda gezekçi oluyo kız kardeloşla ebraramı çktin bakım
canım fazla kafana takma desekte gene takarsın ama olacağı varsa strestende olmayabilir
aleynam sen nasılsın canım
selinam inşallah aşılamaya gerek kalmadan gelir bebişin
lagrimacım o kadar sorun etme kaç kişi var pko olduğu halde bak sevtunda var canını sıkma hem bak dr da demiş yumurtlatırım diye merak etme yakındda gelsin bebişin
boncuğum nasıl oldun çalışmalar başladımı kısa zamanda hayırlı haberler veririsin inşallah
kardeloş nasılsın canım kız inşallah bu ay sende pozitif diye haber verirsin halay çekeriz umarım
demek evine gittin tosticim eşinle hasret giderirsin artık
durucum demek sende evde ouracan artık izinlimisin yoksa terkmi ettin kız
eliksircim hoşgeldin canım
[/B][/COLOR]
Arada bir geliver bacıcım çok ta özletme öperim seni
Ah canım benim ya Allah razı olsun güzel bacım.Rabbim sizleri darda koymasın gönülleriniz mutlulukla kat be kat aydınlansın inşallah.Sen nasılsın bacım moralin yerinde mi canım ??
Preseedlerin hayırlı olsun canım inşallah pozit sonuçları görürsün Allahın izniyle...Moralini yüksek tut güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun inşallah....
Ah güzel bacım benim yaklaşık 1 aydır sağ olsunlar gelenim gidenim bitmedi iyi kötü biliyorsunuz bunu he bir de bir sürü extra iş çıkardım kendime iyice bunlamıştım evde.Bu hafta sonu da ben iadei ziyaretlere gittim valla misafir olmak pek bir güzelmişpozitif enerjiyle haftaya başladım Allahın izniyle Dualarınız için binlerce milyonlarca kez Allah razı olsun bacım.Rabbim madden manen darda bırakmasın sizleri...Hayırlısıyla meleklerinizi göndersin mutlu mesut bir hayat yaşayın inşallah
İyi akşamlar bacım,çok şükür diyelim sen de iyisin inşallah ???
Ah be bacıcım kendine dikkat etmiyorsun hiç
Canım öyleymiş bende bu gün girince öğrendim Allah razı olsun sizlerden
Aminn bacım bu arada aramıza hoş geldin hayırlısıyla meleğin tez zamanda seninle olur inşallah
pelinim nasılsın hastamı oldun bakım geçmiş olsun
canım adacayını ıcsemmı bılemedım adetım cok yakın
buralardayım fıstıgımda gıremıyorum cok fazlanasılsın bakalım
cok sevındım cnm hoşgelmıssın evıne
hadı hayırlı olsun cnm tedavın ınsallah müjdeyle sonuclanır buay hamıs patlaması olucak sanırım asılama yapan 3 kısı oldu
cnm özletme kendını habersız bırakma bızlerı
cnm beterın beterı var hem pko yu bı sorun olarak görme o sekılde hamıs kalan bınlerce kadın var morelını yüksek tut ya hıc yumurtamız olmasaydı allah korusun ınsallah en kısa zamanda verırsın güzel haberlerı
çok gecmıs olsun cnm benım madem hastasın neden kendını bukadar yoruyosundıkkatet kendıne adacayı boğaza cok ıyı gelıyor tabı adetıne yakınsan ıcme
bak cnm bı doktor demıstıkı b ı arkadasıma eger düzenlı adet görüyorsan bunu cıddıye alma bazı kadınlarda pko görünümü olabılıyomus ama bu pko oldukları anlamına gelmıyormus belkı senınkıde öyledır nerden bılıyosun aslında bı ovülasyon testı alıp ay ıcınde belırlesen sana cok faydası olur
bırsenım calısmalar basladıda tatlım bızde iş yoknısandada olmaz bızımkı baska bahara kaldı anlıcagın ben ancak rüyamda görürüm hamıs oldugumu
ebusum yoğunum cnm ya ders bıtse ev işi bıtmıyor o bıtse yemek bıtmıyor o bıtse kocısın istegı bıtmıyor ah ahneyse az kaldı
ben kactım kızlar ıyıgeceler hepınıze buarada ıbrahım tatlısese de üzüldüm ya yazık adama allah sıfa versın
ne yaptın canım ılacına basladınmıAcıttılar anacım acımadılar valla Canım benim sende benim dualarımdasın öpüyorum seniii.
Ne diyim artık yarın gene başlıyorum bakalım haftaya pazartesi ne olacak.
Yaa sorma valla 2 gün azda değilki.
Canımmm nasılsın bakalım ilacı yanlış yuvarladık belli değil pazartesi ne diyecek bakalım.
Öyle tabide bende var bir salaklık diyorum ::)))
Olmaz bişey inşallah ara doktorunu bakalım ne diyecek.
tabıkı karsılıgını alacaksın canım cektklerımızın karsılıgını hepımız alacagız bundan sorna uzulmemenı dılıyorum tatlımmasallah durucum gezmelerdeydin demek,ohhh sefan olsun arkadasim,en guzelini yapiyorsun
sende sagolasin canim,dikkat et kendine,cok kasima,ovusturma gözlerini canim,rabbim sifa versin
arada gel özleriz seni waycim,insallah duzelir pc sorunun
canim derdini veren rabbim dermaninida verir,sen dua et,rabbim dualari kabul edendir..hem arkadaslar söylemis uzulmene gerek birseyin olmadigini,hadi uzme kendini,allah buyuk
aleykum selam selinacim,presende baslamissin,hayirlara vesile olsun tatlimrabbim emeklerini bosa cikarmasin
estagfirullah ebrarim,sen guzel baktigin,guzel gördugun icin beni guzel göruyorsun,yoksa ben de guzellik oldugundan degilallah kolaylik versin tatlim islerinde,bende iyiyim canim ne olsun adeti bekliyorum iste cok yorma kendini tatlim
iyi olmana sevindim canim,insallah ilerlemeden atlatirsin..bende iyiyim sukur canim,rutin hayat sartlari iste,yavas yavas evi toparliyorum bende
haklisin kayracim,aslinda bende en azindan beni kiiranlara karsi durr demesini bilmeyi isterdim..ama olmuyor iste yapamiyorum..ama allah buyuk,o herseyi göruyor ve biliyorum..ahirette elbet karsiligini alacagim
oo temizligin de bitmisiyi gunlerde kirlenesin cok yorma kendini canim,yavas yavas yap..gecmis olsun tatlim,rabbim sifa versin,dilerim hafif atlatirsin tatlim
canım hade hayırlısı rabbım yavrundan ayırmasın senı hersey sımdılık gusel bunları dusun ve mutlu ol canım gerısını sonra dusunursunmerhaba kızlar, bugün doktor kontrolümüz iyi geçti. ikili test için kan verdik. ense kalınlığımız 0,90 çıktı. haftaya pazartesi ikili test belli olacak. haftaya cumayada serklajım var. perşembe gecesinden bişey yeme içme dedi. sabah 8,30 da orda olcam. 11,30 da serklajım var. o gece orada kalacakmışım.
hayırlısı bakalım...
senı senıkardeloş burdayım cnm geçmişe yazıyodum da..napıyon bakim..yatcenmi yoksam
ebuşş boşver yaaa okumayıverr..çok kalmıcam ben kuşum.koriş uyursa kalırım da duruma göre yanim...şimdi sayfam açık kalsın hiç sesim çıkmazsa mazur görün iki tarafıda idare ediyom malum
ılerlemıcek gıbı balım sen nasılsın ıyısın ısallah bu arada ben kırmızıları gordum nıhayetttttPELOŞUM canım topicde kimse olmayınca bende kkda geziyim demiştim benden sonra gelmişsin üzüldüm ya görüşemedikbuarada adetin bitmiş gözünaydın canım
LAGRİMA inanki tahlillerinden pek anlamadım yardımcı olmak isterdim canım sen pozitif ol inşallah iyi sonuçlar alırsın
DURUCUM misafir ağırladıktan sonra iadeyi ziyaret şart inanki çok keyifli oluyobuarada dualar için saol canım ağzına sağlık .
BANUCUM canım duaları okuyamıycaksan dağıtıyım ben onu cumaya çok var ama yinede beni haberdar edersin .hem kendine haksızlık etme buara gerçektende kafan çok doluydu canım dalgınlıkla olmuş inşallah sonucu hayır olur canım .özledim buarada biara muhabbet edelim
BONCUĞUM allah kolaylık versin canım inşallah sınavlarını verirsinde rahat rahat konuşuruz
GARİBİM emin ol öyle canım yani kalbin çok güzel allahım gönlüne göre versin
BİRSENİM kuzu bakıyomda yokluğumuzdan istifa edip arkamızdan atıyon hee sen var ya senyirim seni .hee söz ver dinlencen demi birsoş yaa
DERİNİM memikler hala ağrıyomu kuzum inşallah hayırlı haber verirsin canom
KAYRAM güzel kardeşim çok geçmiş olsun dikkat et kendine yaa inşallah ilerlemez canım .buarada çok yorulmuşsun kıyamam yaa
WAYCIM arayı uzatma okey pcye bişeycik olmaz inşallah canım
SAMYELİM canım inşallah hayırlısıyla geçicek bebişini sağlıkla kucağına alıcaksın canım maşallah büyüyo ufaklık
unuttuğum yoktur umarım kusura bakmayın aklımda anca bukadar kaldı yaa
bencede yavas yavas en ıyısı tatlım da benım baa bırıkmıstı bıde ben baslayınca durduramıyorum kendımısaol ablacım inşallah işe yarar.aslında negatifte değilim ama sebepsiz bir keyifsizliğim var.sadece bebek konusu değil.onu sadece özlediğim için yazdım.netice sebepsiz bir sıkıntı.inş düzelirim yakında.
inş gelir hepimizin minikleri canım.geçmiş olsun bu arada.güle güle kirlet evinide.bende dün temizlik yaptım aynı anda yüklenmeyeyim diye bi mutfak camı kapısını sildim perdesini yıkadım.havayı güneşli görünce coştum.ara ara diğer odaları da halledicem.
amin canım inş.canım bu arada adet düzensizliği olan bikaç kişi hayıt kapsül kullanmışlar düzene girmiş.dr vermiş onlarada.sende bi araştırıp dr una da sorsan.
amin canım inş hepimiz pozitif sonuçları görelim hayırlısıyla..
amin canım inş.artık kafamda takılı kalmasın diye bunu da deneyeyim dedim.buda olmazsa aşılamaya bakarız artık.rabbim cümlemizin yardımcısı olsun inş.
lagrıma canım moralini bozma.sonuçlardan da bişey anlamıyorum canım keşke yardımımız dokunsa.ama için rahat etmiyorsa başka bir dr a da göster canım.stres yapıp diğer hormonları da etkileme kendine dikkat et canım.
canım bence ole ayrıntılı emıslıge gırısme malum yukun var bence kendıne de ona da ezıyet etme yorma kendınınasılsınız kızlar ben annemdeğdim ordada net kotalı giremedim kuusra bakmayın ancak evde fırsat bulabildim geçmişe bakamadım inş güzel haberler vardır dilerim herkez iyidir
evleeri temizlemme lazım malum çok fena etmiş kociş bir hafta evde olmayınca şimdi yoğun bi temizlik beni bekliyo daha sonra gelip geçmişe dalıcam biraz
şimdilik iyi bakın kendinize hepiniiz öptüm görüşmek üzere
sıkıntıdan patlıcaammmsen nasılsınn..evet bi heycan lazım sen çalıyon sanırım gitarı bende karga sesimle çağırayım kargaların düşüşünü seyrederken güler eğleniriz.
bakırköyde boş yer varmı acep erken rezervasyondan faydalansak
geldım kuzum geldım gecmısteydım bende geldım ma gıtcem galıba pılav yapmm lazım benımkı ısten kurt gıbı acıkmıs olarak gelıyorkayram ,iksirim hoşgeldiniz hanımlar
nasılsınız bakıyım ?
anlamadığım adet düzensizliği yada göğüslerden süt gelme gibi belirtileri varmış bende hiçbiri de yok
selam kizlar nasilsiniz?? pek ugrayip yazmiyorum ama inanin okuyorum zaman zaman yeni hamisler varmis rabbim tamamina erdirsin insallah ...bende durum ayni kürtajdan sonraki bekleme sürem devam ediyor bu aradada sorunumun gestajen yetmezligi oldugunu ögrendim fakat nasil bir tedavi uygulanir hamilelikte henüz belli degil bu yetmezlik bebegin gelisimini engelliyormus, sanirim ignemin dozu az geldi allahim ne verirse hayirlisini versin zaman zaman cok kötü oluyorum katlanmak zorunda oldugum okdar seyler varki rabbimden sabir diliyorum rabbim dileyen herkese en kisa zamnda nasip eylesin insallah ...
ebrarim canim senin yerin bende cok ayri allahim diyorum neolur actigimda hamile oldugunu göreyim insalalh onuda görücem rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?