Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

DURU için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN.....................15
KARDELEN49...........15
BONCUK..................15
EBRAR....................15
SELİNA...................15bitti
SEVTUN.................15bitti
ELİXSİR..................15bitti
KAYRA....................15
BANU......................15
LAGRİMA.................15bitti
GARİP.....................15bitti
GÜNEYCANAN..........15bitti
ELAEZEL..................15
TOSTİ....................15
WAY.......................15bitti
NANELİŞKR..............15bitti
ANATOLİA...............15bitti
SEMRA...................10
SAMYELİ.................10
MİRANDA................10
EGAL......................10
DERDA....................10
BİRSEN.....................8

NANELİŞKR için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN........................15
KARDELEN49...............15
BONCUK.....................15
EBRAR.......................15
DURU........................15bitti
SELİNA......................15bitti
SEVTUN....................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
KAYRA......................15
BANU........................15
LAGRİMA...................15bitti
GARİP.......................15bitti
GÜNEYCANAN.............15bitti
ELAEZEL....................15
TOSTİ.......................15
WAY.........................15bitti
ANATOLİA.................15bitti
SEMRA.....................10
SAMYELİ...................10
MİRANDA..................10
EGAL........................10
DERDA......................10
BİRSEN......................8

ANATOLİA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.......................15
DERİN........................15
KARDELEN49..............15
BONCUK.....................15
DURU.........................15bitti
SELİNA......................15bitti
SEVTUN.....................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
KAYRA.......................15
BANU........................15
LAGRİMA...................15bitti
GARİP........................15bitti
GÜNEYCANAN.............15bitti
ELAEZEL....................15
TOSTİ.......................15
WAY.........................15bitti
NANELİŞKR................15bitti
SEMRA......................10
SAMYELİ....................10
MİRANDA...................10
EGAL.........................10
DERDA.......................10
BİRSEN.......................8

selam canım evet bu hafta sana okunuyor rabbim vesile kılsın inşallah
seninde ağzına sağlık canım

hepinizden de Allah razı olsun canım...
çok zor artık ben eskisi gibi bu konuya da yoğunlaşmıyorum bile, oluruna bıraktım, gelirse güzel bi süprüz olur, gelmezse de eskisi gibi günlerce ağlamıyorum,hatta hiç ağlamıyorum bile. yavaş yavaş kabulleniyorum sanırım :26:

amin canım cümlemizden
aslında ilk yıllar daha çok koyuyor zaman her derdin ilacı boşuna demiyolar
zaman geçtikce bu acıyla yaşamayı öğreniyosun bende aynı senin durumundayım
aslında eniyisini yapıyoruz

canım normal yolla olmayacak, bunu rapor tescilledi. insan işte umut olmadan hayat devam etmezmiş ya hani, her ay umutlanıyoruz, doktorumuz aşılamanın tutma ihtimali için bile çok zor diyo, oyalanmadan direk tüp deneseniz iyi olur diyerek anlatıyor durumu.
eşim ise ısrarla normal yolla bebek sahibi olmak istiyor, bende isterim ama olmuyor işte, üç yıl oldu hala yok. evlendik evleneli hiç korunmuyoruz.
vardır her şerde bir hayır, olmadığının bir sebebi vardır Allah katında, belki kötü bir evlat olacak, belki de sağlık sorunu olacak, bunlarla teselli ediyoruz kendimizi. Allaha çok şükür inançlı insanlarız.
ama işte en önemlisi de yaş faktörü var, üstümüze düşeni yapmamız, sebep arayışına da girmemiz gerekiyor. bunları anlatamıyorum eşime, niye inat ettiğini de bilmiyorum.
çok yoruldum. sizden rica ediyorum. Allah razı olsun okuduğunuz dualar için, eşimin inadının kırılması için diye de eklermisiniz duanıza.

ay canım yaa aynı benimki ama yine biz enazından biçok tedavi denedik benimkinin düşünceside normal yolla olması yönünde ama 10 yıldır olmamış işte erkeklerinde vardır bir bildiği aslında ama bizimde içimiz yanıyo farketmiyorlar .eşimin bana dediği çok yıprandın boşver olmazsa olmasın .dilden bu çıksada kalp onu söyliyemiyo işte .
duaya bunuda ekliycem canım inşallah kırılır indıda biyerden başlarsınız .hem rapor filan boş ya rabbim diledikten sonra .diyoruzya vardır bundada bi hayır

canım zamana bırakmalı, yada olmuyorsa vardır bir hayır demeli, ama sana verilen derdin sebepler dairesinde de şifasını aramalı dimi? hiç bir şey yapmadan,gayret göstermeden beklemek olmuyor ki, Allah hakkımızda hayırlı olanı versin, eşlerimizin de inadı kırılsın inşaallah

evet canım ya çok haklısın ama anlamayıncada çok zor yaa
amin inşallah rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin

selam kizlar nasilsiniz?? pek ugrayip yazmiyorum ama inanin okuyorum zaman zaman yeni hamisler varmis rabbim tamamina erdirsin insallah ...bende durum ayni kürtajdan sonraki bekleme sürem devam ediyor bu aradada sorunumun gestajen yetmezligi oldugunu ögrendim fakat nasil bir tedavi uygulanir hamilelikte henüz belli degil bu yetmezlik bebegin gelisimini engelliyormus, sanirim ignemin dozu az geldi allahim ne verirse hayirlisini versin zaman zaman cok kötü oluyorum katlanmak zorunda oldugum okdar seyler varki rabbimden sabir diliyorum rabbim dileyen herkese en kisa zamnda nasip eylesin insallah ...
ebrarim canim senin yerin bende cok ayri allahim diyorum neolur actigimda hamile oldugunu göreyim insalalh onuda görücem rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin ...

canım seydam hoşgeldin nasılsın?canım ya metanetine hayranım ALLAHIM duysun dualarını inşallah
gestajen ney oluyo canım yine pıhtılaşmayla alakalımı ?
canım inşallah enkısa zamanda biter sıkıntılar ALLAHIM yar ve yardımcın olsun
güzel düşüncelerin içinde çok saol bitanem ALLAH RAZI OLSUN aynı şekilde emin ol .herzaman duamdasın tatlım .tüm kalbimle dualarına amin diorum .çok öpüyorum seni

merhaba arkadaşlar bana yardımcı olurmsunuz az önce hormon tahlil sonuçlarımı aldım Lh fsh ve progestoron hormonum yüksek çıktı sizde nedeni nedir ve gebeliği önler mi tedavisi kolaymıdır bu hormınları düzeltmenin

canım test sonuçlarını yazarmısın?görmeden yorum yapamıycam

canım benim bildiğim kadarıyla prolaktinin yüksek biraz oda ilaçla düşer
fsh çok iyi o yumurtalık rezervini gösteriyor gayet iyi durumdasın
LHda iyi galiba onu tam olarak bilmiyorm
endişelenme bence

anlamadığım adet düzensizliği yada göğüslerden süt gelme gibi belirtileri varmış bende hiçbiri de yok

canımbıttı cok sukur ama bende bıttım yanı ama olsun ıcıme sındı kac gundur hava soguktu elım degmedıydı hava ısınınca fırsatı kacırmayım dedım bu arada ne yaptın ıslerını ınsallah sorun cıkmamıstır kuzummmm
canım lokosıtın fazla olması ıltıhap oldugunu gosterıyo galıba yanlıs da demeyım ama ole gıbı geldı bana bu arada derınım acıklamıs zaten adetının duzenlı olması senın ıcın gayet ıyı bır durum ıllakı olmaması da gerekmıyor zaten bence ona takılma dıger sorunlarını hallet

pelinim nasılsın hastamı oldun bakım geçmiş olsun[/QUOTE]
saol canım bıtırdım sukurler olsun calısmalara baslamadan bıtıreyım dedımsen nasılsın canım huseyın emremız de ıyıymıs bu arada prenses nasıl kız sevınıyormu kardesı olacagı ıcın

Bacıcım ben hep evdeyim de kendime iş çıkarmakta üstüme yok sağ olsunlar gelenim gidenim de bitmez..haftasonu firar ettim bu gün geldim eve artık [/QUOTE]
canım dıkkat edıyom da ne yapcan ıste ısler bana bakar ben ıslere bakarım enınde sonunda yapcaktım dımı
canım adacayını ıcsemmı bılemedım adetım cok yakınhatta kavustum kendısıne dıyebılırım cok heyecanlıyım kız gercekten calısmalara baslıcaz dusunebılıyormusun ınsallahhhhh aylar sonra
ne yaptın canım ılacına basladınmı
tabıkı karsılıgını alacaksın canım cektklerımızın karsılıgını hepımız alacagız bundan sorna uzulmemenı dılıyorum tatlım
canım hade hayırlısı rabbım yavrundan ayırmasın senı hersey sımdılık gusel bunları dusun ve mutlu ol canım gerısını sonra dusunursun
senı senı
ılerlemıcek gıbı balım sen nasılsın ıyısın ısallah bu arada ben kırmızıları gordum nıhayettttt
bencede yavas yavas en ıyısı tatlım da benım baa bırıkmıstı bıde ben baslayınca durduramıyorum kendımı
canım bence ole ayrıntılı emıslıge gırısme malum yukun var bence kendıne de ona da ezıyet etme yorma kendını
sıkıntıdan patlıcaammm sen nasılsınn..evet bi heycan lazım sen çalıyon sanırım gitarı bende karga sesimle çağırayım kargaların düşüşünü seyrederken güler eğleniriz.

bakırköyde boş yer varmı acep erken rezervasyondan faydalansak

kayram ,iksirim hoşgeldiniz hanımlar
nasılsınız bakıyım ?
geldım kuzum geldım gecmısteydım bende geldım ma gıtcem galıba pılav yapmm lazım benımkı ısten kurt gıbı acıkmıs olarak gelıyor
canlarım benden sıze bır mujde ben bugun kırmızıları gordum tamda vaktınde cocuk gıbı heyecanlıyım valla korunmayı bırakıcam ınsallah bır terslık olmassa sabh geldı ama dus aldıktan sonra gelmedı bıdaha ama gelır yanı takmıcam kafaya ben cıktım kızlar allaha emanet olun bu ay bu kadar sevınıyoum ama bıdahakı ay sevınebılecekmıyım bakalım artık rabbım dualarımızı gerı cevırmesın bu arada grıp oldugum ve sesım cıkmadıgı ıcın esımın basını yedıgım caraoke yapmaya gıdemıcem sesım bıraz guseldır de solemesı ayıp gdelım arkadaslarla sarkı soleyelım dıyodum ama bu sesle cok zor neyse artık ıyılesınce ınsallah

canım allahım sabırlar versın hepımıze yazında da belırttıgın gıbı allahım oglunu kardessız bırakmasın allahaemanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…