merhaba canım hoşgeldin.reglin 28 mart ise şuanki belirtiler yanıltabilir.13 gün var regline bu kadar erken belirtiler oluşması çok zor sanırım.kullandığın iğne ve ilaçların etkisiyle olabilir.zaten klomen kulllandığın için idrar testi yaptırma silik çizgi çıkar boşa sevinirsin.en güzeli regl günün 2 -4 gün geçince kan tahlili vermen.inş çok bekletmeden gelir bebişin.
Canım sağol ama anlamadım ben bu aşılamayı adetin 5.günü ilaca başladım gene 5 gün içiyorum cumartesi bitiyor salı gel dedi bakalım nisan 3 bulur dedi ee benim adet 11 de bu nasıl iş şaştım kaldım valla.PELOŞUM canım topicde kimse olmayınca bende kkda geziyim demiştim benden sonra gelmişsin üzüldüm ya görüşemedikbuarada adetin bitmiş gözünaydın canım
LAGRİMA inanki tahlillerinden pek anlamadım yardımcı olmak isterdim canım sen pozitif ol inşallah iyi sonuçlar alırsın
DURUCUM misafir ağırladıktan sonra iadeyi ziyaret şart inanki çok keyifli oluyobuarada dualar için saol canım ağzına sağlık .
BANUCUM canım duaları okuyamıycaksan dağıtıyım ben onu cumaya çok var ama yinede beni haberdar edersin .hem kendine haksızlık etme buara gerçektende kafan çok doluydu canım dalgınlıkla olmuş inşallah sonucu hayır olur canım .özledim buarada biara muhabbet edelim
BONCUĞUM allah kolaylık versin canım inşallah sınavlarını verirsinde rahat rahat konuşuruz
GARİBİM emin ol öyle canım yani kalbin çok güzel allahım gönlüne göre versin
BİRSENİM kuzu bakıyomda yokluğumuzdan istifa edip arkamızdan atıyon hee sen var ya senyirim seni .hee söz ver dinlencen demi birsoş yaa
DERİNİM memikler hala ağrıyomu kuzum inşallah hayırlı haber verirsin canom
KAYRAM güzel kardeşim çok geçmiş olsun dikkat et kendine yaa inşallah ilerlemez canım .buarada çok yorulmuşsun kıyamam yaa
WAYCIM arayı uzatma okey pcye bişeycik olmaz inşallah canım
SAMYELİM canım inşallah hayırlısıyla geçicek bebişini sağlıkla kucağına alıcaksın canım maşallah büyüyo ufaklık
unuttuğum yoktur umarım kusura bakmayın aklımda anca bukadar kaldı yaa
Kardelencim benim düğünde çocuktular şimdi anne oldular napıcan kuşum kaderimiz buymuş.alemsin ha.
zaten canım sıkkın,benden iki sene sonra evlenen arkadaş doğurmuş bi hafta önce,rabbim bebeğini bağışlasın,sağlıklı sıhhatli bi ömür versin,bizede nasib etsin inşallah.
İnşallah canım sende olucaksın dimi inşallah ikimizinkide tutar.kızlar merhaba umarım iyisinizdir ben işteyim ders çalışmam gerekiyo hemen çıkıcam o yüzden semracım seni kutlarım canım banu da aşılama olucakmış sanırım umarım tutar hoşçakalın hepinizi öpüyorum
kızlar ben anca gelebildim ama şimdide siz yoksunuz herkeze çok çok teşekkür ediyorum allah razı olsun hepinizden. geçmişi okuyamaıyorum ama yorum yaptığınızı iyi dileklerde bulunduğunuza eminim. rabbim tez zamanda sizlerinde meleklerinizi yollasın inşallah . dün doktordaydım günüm yedi gün geçmesine rağmen değerimin yüksek çıktığını söyledi doktorum 20 gün sonra tekrardan çağırdı heeeeee bu ara değerim 808 çıktı sizce nasıl iyimi hepinizi çok çok öpüyorum iyiki varsınız
kızlar ben anca gelebildim ama şimdide siz yoksunuz herkeze çok çok teşekkür ediyorum allah razı olsun hepinizden. geçmişi okuyamaıyorum ama yorum yaptığınızı iyi dileklerde bulunduğunuza eminim. rabbim tez zamanda sizlerinde meleklerinizi yollasın inşallah . dün doktordaydım günüm yedi gün geçmesine rağmen değerimin yüksek çıktığını söyledi doktorum 20 gün sonra tekrardan çağırdı heeeeee bu ara değerim 808 çıktı sizce nasıl iyimi hepinizi çok çok öpüyorum iyiki varsınız
canım benim rabbim emekelerini boşuna çıkarmıcak bakta gör işşallah rabbim emanetini bekletmeden verirselam kızlar.herkes iyi çok şükür.elixsircim geçmiş olsun canım.rabbim tez zamanda şifanı versin canım.güneycanan dr dan güzel dönmüşsün hadi hayırlısıyla inş aşılamaya gerek kalmadan gelir bebişin.kızlar ben pre-seed sipariş etmiştim geldi.inş bu ay bi deneyelim ondan sonra bakarız aşılama durumuna.ayrıca eşimin ilaçları da bitti ama malesef 3 günlük pehrizi uygulayıp gönderemicem sanırım.zaten yumurtlama zamanımda yakın.inş bu teste gerek kalmadan gelir bebeğim.çok özledimbikaç gündür bu yüzden keyifsizim.geçmişi okuyup selam verip çıkıyorum.kusura bakmayın kızlar.hepinize hayırlı günler diliyorum.hoşçakalın
canım dıkkat edıyom da ne yapcan ıste ısler bana bakar ben ıslere bakarım enınde sonunda yapcaktım dımıbanu145145 ugurboncugum semraozsoy kardelen49 lagrima+ güzel bacılar nasılsınız sesiniz çıkmıyor:
durucum bebekim banucum canımsınız siz inanın seneler yokmu o seneler eşime diyorum mayısın 6 gelsin 10 sene ama ortada bebek yok bugün arkadaşım annesine gelmiş onunda oglan memeleketten geldi kardeşi söyledi geldigini yavrumu gördüm okadar güzelki oglum saçları up uzun görseniz cigerinize sıkarsınız beni görünce agladı kız nedense dedi abla inan öldüya bebegin elim ne mesaja ne telefona gitti dedi ne diyeyimki lafın bittigi yerdeyiz canım dedi bende üzülme dedim oglunu sevdim kokladım inan okadar güzel kokuyoduki imrendim dursaydı yavrum bir hafta arası vardı dedi çok kötü oldum duyunca ama dedi tekrardan hamile haberini duyunca dedi sevindim rabbim işşallah bunu sana bagışlar dedi başladı aglamaya kız neden aglıyosun dedim benim suratıma baktı şöyle dedi aynı lafı şu ablacım sen okadar hakkediyosunki bebegi dedi inan hamile kalınca dedi seni duydumya dedi kendiminkine bukadar sevinmedim bilesin dedi okadar sevindimki dedi aglam kız dedim sütün gider zaten yokki dedi inan sen çok hakkediyosun anneligi dedi allahım işşallah bunun acısını sana işşallah göstermesin dedi dedim canım inan kime dediysem agladı dediki neden biliyomusun dedi seni sevdiklerinden dedi inan dedi sen hamile kaldın bir dogur sen ozaman milletin sevincini gör dedi okadar kişi yolunu bekliyoki dedi dedigide dogru zaten beni gören önce bir maşşallah diyo sonrada dua ediyorlar yavrum beni bırakmasın diye geçen annem namaz kılıyo dua ederken duydum ben bilmezdim anemi böyle duasını etti dediki rabbim dedi yavrumun bebegini sen koru ne olur birdaha evlat acısı gösterme yavruma dedi canı acımasın herkezin var onunda olsun ablalarının var dedi onları sevdim sevtunumunkinide seveyim rabbim dedi çok duygulandım ben ya okadar içten aglarken dediki dedim anne ne aglıyosun dedim zaten dedim tansiyonun var dediki yavrum dedi bir anne ol ozaman ben sana derim dedi sizin birinize birşey olsa benim canım yanar dedi iyi bir şey yesem acaba yavrularımda yiyormu huzurları varmı geçinebiliyolarmı derim hep dedi ama daha sen evladını almadın kucagına dedi al ozaman görüşücez seninle dedidedim sen benden dualarını eksik etme dedim daha bir şey istemiyorum dedim dediki senin yavruların öldü bende öldüm sen bir agladın ben dedi bin agladım allahım ,işşallah bunun acısını göstermesin yavrum dedi dedim rabbim alnımıza ne yazdıysa onu yaşıcaz be annem dedim ah babacım bir duysaydı hamile oldugumu kim bilir ne sevinirdi garibim acaba duymuşmudur malum olmuşmudur inanın çok dua ediyorum sizlere allahım aşılama yaptıranları tüp bebek yaptıranları tedavi yaptıranlarım ellerini emeklerini boşa çıkarmaz işşallah tek dilegim herkez tatsın azda olsa anneligi bugün dedi arkadaş abla iki tane zor neden derseniz biri aşılamayla kaldı kızına 40 çıkmış oglana kalmış görseniz birini bırakın birini sevin okadar şirinler yani allahım acılarını göstermesin işşallah üzülmek yok yılmak helede hiç yok unutmayın emek vermeden hiç bir şey olmuyo allahtan umudunuzu kesmeyin
ben varım kimse beni farketmemiş bugün nedensePELOŞUM canım topicde kimse olmayınca bende kkda geziyim demiştim benden sonra gelmişsin üzüldüm ya görüşemedikbuarada adetin bitmiş gözünaydın canım
LAGRİMA inanki tahlillerinden pek anlamadım yardımcı olmak isterdim canım sen pozitif ol inşallah iyi sonuçlar alırsın
DURUCUM misafir ağırladıktan sonra iadeyi ziyaret şart inanki çok keyifli oluyobuarada dualar için saol canım ağzına sağlık .
BANUCUM canım duaları okuyamıycaksan dağıtıyım ben onu cumaya çok var ama yinede beni haberdar edersin .hem kendine haksızlık etme buara gerçektende kafan çok doluydu canım dalgınlıkla olmuş inşallah sonucu hayır olur canım .özledim buarada biara muhabbet edelim
BONCUĞUM allah kolaylık versin canım inşallah sınavlarını verirsinde rahat rahat konuşuruz
BİRSENİM kuzu bakıyomda yokluğumuzdan istifa edip arkamızdan atıyon hee sen var ya senyirim seni .hee söz ver dinlencen demi birsoş yaa
KAYRAM güzel kardeşim çok geçmiş olsun dikkat et kendine yaa inşallah ilerlemez canım .buarada çok yorulmuşsun kıyamam yaa
SAMYELİM canım inşallah hayırlısıyla geçicek bebişini sağlıkla kucağına alıcaksın canım maşallah büyüyo ufaklık
rabbim tez zamanda evladını nasip etsin canım benimmeraba kızlar, dua benim için okunuyormuş bu hafta dikkat etmemişim heralde yeni farkettim, hepinizden de Allah razı olsun
ebrarcım ben duayı okudum, Allah dularımızı kabul eylesin
saol canım bıtırdım sukurler olsun calısmalara baslamadan bıtıreyım dedımcanımbıttı cok sukur ama bende bıttım yanı ama olsun ıcıme sındı kac gundur hava soguktu elım degmedıydı hava ısınınca fırsatı kacırmayım dedım bu arada ne yaptın ıslerını ınsallah sorun cıkmamıstır kuzummmm
canım lokosıtın fazla olması ıltıhap oldugunu gosterıyo galıba yanlıs da demeyım ama ole gıbı geldı bana bu arada derınım acıklamıs zaten adetının duzenlı olması senın ıcın gayet ıyı bır durum ıllakı olmaması da gerekmıyor zaten bence ona takılma dıger sorunlarını hallet
pelinim nasılsın hastamı oldun bakım geçmiş olsunsen nasılsın canım huseyın emremız de ıyıymıs bu arada prenses nasıl kız sevınıyormu kardesı olacagı ıcın
Bacıcım ben hep evdeyim de kendime iş çıkarmakta üstüme yok sağ olsunlar gelenim gidenim de bitmez..haftasonu firar ettim bu gün geldim eve artık
canım bence normal değerleriinnkızlar ben anca gelebildim ama şimdide siz yoksunuz herkeze çok çok teşekkür ediyorum allah razı olsun hepinizden. geçmişi okuyamaıyorum ama yorum yaptığınızı iyi dileklerde bulunduğunuza eminim. rabbim tez zamanda sizlerinde meleklerinizi yollasın inşallah . dün doktordaydım günüm yedi gün geçmesine rağmen değerimin yüksek çıktığını söyledi doktorum 20 gün sonra tekrardan çağırdı heeeeee bu ara değerim 808 çıktı sizce nasıl iyimi hepinizi çok çok öpüyorum iyiki varsınız
canım görüşmek üzere anneciğine selam söyle öpüyorum seni :80:
pelinim nasılsın hastamı oldun bakım geçmiş olsun[/QUOTE]canım düşünmen yeterli sgl sağlıcakla doğum yapalımda gerisi önemli değil
amanin çok ayıp hemde topik sahibi geçmişi okuyamıyo neyse şaka yaptım canım senin gelip hatırımızı sorman bizi düşünüp merak etmen bile yetiyo bize
evet canım iş yapmayınca olmuyo mecbur yaptım ama üst üste gelince yoruldum neyse biraz dinlenelim
hadi bakalım saçını boyatınca resim çektirde bizde görelim not verecez bak
canım inşallah yaşamazsın bidaha aynı şeyleri sağlıklı hayırlı bebişlerin olur
kayracım işlerinide yapmışsın sende yorulmuşsun neyse iyi günlerde kirlet evini
tanımıyorum seni ama hoşgelmişsin canım inşallah sağlıcakla doğumunu yaparsın
Allah kimselere göstermesin evlat acısını
ececim buraya takılanda gezekçi oluyo kız kardeloşla ebraramı çktin bakım
canım fazla kafana takma desekte gene takarsın ama olacağı varsa strestende olmayabilir
aleynam sen nasılsın canım
selinam inşallah aşılamaya gerek kalmadan gelir bebişin
lagrimacım o kadar sorun etme kaç kişi var pko olduğu halde bak sevtunda var canını sıkma hem bak dr da demiş yumurtlatırım diye merak etme yakındda gelsin bebişin
boncuğum nasıl oldun çalışmalar başladımı kısa zamanda hayırlı haberler veririsin inşallah
kardeloş nasılsın canım kız inşallah bu ay sende pozitif diye haber verirsin halay çekeriz umarım
demek evine gittin tosticim eşinle hasret giderirsin artık
durucum demek sende evde ouracan artık izinlimisin yoksa terkmi ettin kız
eliksircim hoşgeldin canım
[/B][/COLOR]
valla canım atlatamıycam galiba gün gectikce daha kötü oluyorum moralimde bozuk zaten rabbim sabır versin hepimize...masallah durucum gezmelerdeydin demek,ohhh sefan olsun arkadasim,en guzelini yapiyorsun
sende sagolasin canim,dikkat et kendine,cok kasima,ovusturma gözlerini canim,rabbim sifa versin
arada gel özleriz seni waycim,insallah duzelir pc sorunun
canim derdini veren rabbim dermaninida verir,sen dua et,rabbim dualari kabul edendir..hem arkadaslar söylemis uzulmene gerek birseyin olmadigini,hadi uzme kendini,allah buyuk
aleykum selam selinacim,presende baslamissin,hayirlara vesile olsun tatlimrabbim emeklerini bosa cikarmasin
estagfirullah ebrarim,sen guzel baktigin,guzel gördugun icin beni guzel göruyorsun,yoksa ben de guzellik oldugundan degilallah kolaylik versin tatlim islerinde,bende iyiyim canim ne olsun adeti bekliyorum iste cok yorma kendini tatlim
iyi olmana sevindim canim,insallah ilerlemeden atlatirsin..bende iyiyim sukur canim,rutin hayat sartlari iste,yavas yavas evi toparliyorum bende
haklisin kayracim,aslinda bende en azindan beni kiiranlara karsi durr demesini bilmeyi isterdim..ama olmuyor iste yapamiyorum..ama allah buyuk,o herseyi göruyor ve biliyorum..ahirette elbet karsiligini alacagim
oo temizligin de bitmisiyi gunlerde kirlenesin cok yorma kendini canim,yavas yavas yap..gecmis olsun tatlim,rabbim sifa versin,dilerim hafif atlatirsin tatlim
canım hayırlısıyla kucagına alırsın bebişini inş...merhaba kızlar, bugün doktor kontrolümüz iyi geçti. ikili test için kan verdik. ense kalınlığımız 0,90 çıktı. haftaya pazartesi ikili test belli olacak. haftaya cumayada serklajım var. perşembe gecesinden bişey yeme içme dedi. sabah 8,30 da orda olcam. 11,30 da serklajım var. o gece orada kalacakmışım.
hayırlısı bakalım...
önemli degil eboşum sonra görüşürüz inş...bu arada malasef adetim bitmedi canım hatta ilk başlamış gibi devam ediyo moralım cok bozukPELOŞUM canım topicde kimse olmayınca bende kkda geziyim demiştim benden sonra gelmişsin üzüldüm ya görüşemedikbuarada adetin bitmiş gözünaydın canım
canım cok yorma kendini yavaş yavaş yap bende seni öpüyorum...nasılsınız kızlar ben annemdeğdim ordada net kotalı giremedim kuusra bakmayın ancak evde fırsat bulabildim geçmişe bakamadım inş güzel haberler vardır dilerim herkez iyidir
evleeri temizlemme lazım malum çok fena etmiş kociş bir hafta evde olmayınca şimdi yoğun bi temizlik beni bekliyo daha sonra gelip geçmişe dalıcam biraz
şimdilik iyi bakın kendinize hepiniiz öptüm görüşmek üzere
saol canım bıtırdım sukurler olsun calısmalara baslamadan bıtıreyım dedımcanımbıttı cok sukur ama bende bıttım yanı ama olsun ıcıme sındı kac gundur hava soguktu elım degmedıydı hava ısınınca fırsatı kacırmayım dedım bu arada ne yaptın ıslerını ınsallah sorun cıkmamıstır kuzummmm
canım lokosıtın fazla olması ıltıhap oldugunu gosterıyo galıba yanlıs da demeyım ama ole gıbı geldı bana bu arada derınım acıklamıs zaten adetının duzenlı olması senın ıcın gayet ıyı bır durum ıllakı olmaması da gerekmıyor zaten bence ona takılma dıger sorunlarını hallet
pelinim nasılsın hastamı oldun bakım geçmiş olsun
canım degerin iyi cıkmış bence inş hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın bebişini...kızlar ben anca gelebildim ama şimdide siz yoksunuz herkeze çok çok teşekkür ediyorum allah razı olsun hepinizden. geçmişi okuyamaıyorum ama yorum yaptığınızı iyi dileklerde bulunduğunuza eminim. rabbim tez zamanda sizlerinde meleklerinizi yollasın inşallah . dün doktordaydım günüm yedi gün geçmesine rağmen değerimin yüksek çıktığını söyledi doktorum 20 gün sonra tekrardan çağırdı heeeeee bu ara değerim 808 çıktı sizce nasıl iyimi hepinizi çok çok öpüyorum iyiki varsınız
canım bence normal değerleriinn
a.s ablacım sağolasınn
selam kıslar nasılsınızzz ben geldim ama fazla kalamıcamm
peliniimm gördüm seni altta
aa ben hiç hayıt kapsulu duymadım iyi oldu söyledigin canım...bitkilerle ugraşamıyorum ben pek..sogan kürünü sırf ugraşmak istemedigimden yapmıyorum.kapsul iyimiş sagol gülüm
amin canım inş.canım bu arada adet düzensizliği olan bikaç kişi hayıt kapsül kullanmışlar düzene girmiş.dr vermiş onlarada.sende bi araştırıp dr una da sorsan.
selam canım benim..olsun sen iyi ol da arada ses ver yeter kuzum öptüm seninasılsınız kızlar ben annemdeğdim ordada net kotalı giremedim kuusra bakmayın ancak evde fırsat bulabildim geçmişe bakamadım inş güzel haberler vardır dilerim herkez iyidir
evleeri temizlemme lazım malum çok fena etmiş kociş bir hafta evde olmayınca şimdi yoğun bi temizlik beni bekliyo daha sonra gelip geçmişe dalıcam biraz
kardeloşum canım,anlıyorum seni hemde çok çok iyi..sıkma canını lütfen..elbet birgün aynı duyguları bizde yaşayacagız cnm...işte hayatta herşey dört dörtlük gitmiyor malesefalemsin ha.
zaten canım sıkkın,benden iki sene sonra evlenen arkadaş doğurmuş bi hafta önce,rabbim bebeğini bağışlasın,sağlıklı sıhhatli bi ömür versin,bizede nasib etsin inşallah.
nanelim yaa lütfen üzülme..ne demek normal yolla olmayacak...tıp öyle diyo olabilir ama öyle denipte normal yolla kalanı çok gördük cnm...söylediklerinede çok katılıyorum.yani elimizden geleni yapmak konusunda..eşin keşke ikna olsa..söz veriyorum duamı ederken tüm kalbimle bunuda dilicem senin için...canım normal yolla olmayacak, bunu rapor tescilledi. insan işte umut olmadan hayat devam etmezmiş ya hani, her ay umutlanıyoruz, doktorumuz aşılamanın tutma ihtimali için bile çok zor diyo, oyalanmadan direk tüp deneseniz iyi olur diyerek anlatıyor durumu.
eşim ise ısrarla normal yolla bebek sahibi olmak istiyor, bende isterim ama olmuyor işte, üç yıl oldu hala yok. evlendik evleneli hiç korunmuyoruz.
vardır her şerde bir hayır, olmadığının bir sebebi vardır Allah katında, belki kötü bir evlat olacak, belki de sağlık sorunu olacak, bunlarla teselli ediyoruz kendimizi. Allaha çok şükür inançlı insanlarız.
ama işte en önemlisi de yaş faktörü var, üstümüze düşeni yapmamız, sebep arayışına da girmemiz gerekiyor. bunları anlatamıyorum eşime, niye inat ettiğini de bilmiyorum.
çok yoruldum. sizden rica ediyorum. Allah razı olsun okuduğunuz dualar için, eşimin inadının kırılması için diye de eklermisiniz duanıza.
canım benim çok geçmiş olsun...bişeyler ortaya çıktıkça şansımız daha artıyo bence..çünkü en azından ne oldugu bilinmiş oluyoki tedavisine başlanıyo hemen..hakkında hayırlısı inş canım..Allahım bundan sonrasını hayırlı kılsın senin için...selam kizlar nasilsiniz?? pek ugrayip yazmiyorum ama inanin okuyorum zaman zaman yeni hamisler varmis rabbim tamamina erdirsin insallah ...bende durum ayni kürtajdan sonraki bekleme sürem devam ediyor bu aradada sorunumun gestajen yetmezligi oldugunu ögrendim fakat nasil bir tedavi uygulanir hamilelikte henüz belli degil bu yetmezlik bebegin gelisimini engelliyormus, sanirim ignemin dozu az geldi allahim ne verirse hayirlisini versin zaman zaman cok kötü oluyorum katlanmak zorunda oldugum okdar seyler varki rabbimden sabir diliyorum rabbim dileyen herkese en kisa zamnda nasip eylesin insallah ...
ebrarim canim senin yerin bende cok ayri allahim diyorum neolur actigimda hamile oldugunu göreyim insalalh onuda görücem rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin ...
canım yaa inşallahhhhh bu ameliyat senin vesilen olacak ben inanıyorum en kısa zamanda kalacagına..çok çok öpüyorum kuzucanımbıttı cok sukur ama bende bıttım yanı ama olsun ıcıme sındı kac gundur hava soguktu elım degmedıydı hava ısınınca fırsatı kacırmayım dedım bu arada ne yaptın ıslerını ınsallah sorun cıkmamıstır kuzummmm
geldım kuzum geldım gecmısteydım bende geldım ma gıtcem galıba pılav yapmm lazım benımkı ısten kurt gıbı acıkmıs olarak gelıyor
canlarım benden sıze bır mujde ben bugun kırmızıları gordum tamda vaktındecocuk gıbı heyecanlıyım valla korunmayı bırakıcam ınsallah bır terslık olmassa sabh geldı ama dus aldıktan sonra gelmedı bıdaha ama gelır yanı takmıcam kafaya ben cıktım kızlar allaha emanet olun bu ay bu kadar sevınıyoum ama bıdahakı ay sevınebılecekmıyım bakalım artık rabbım dualarımızı gerı cevırmesın bu arada grıp oldugum ve sesım cıkmadıgı ıcın esımın basını yedıgım caraoke yapmaya gıdemıcem sesım bıraz guseldır de solemesı ayıp gdelım arkadaslarla sarkı soleyelım dıyodum ama bu sesle cok zor neyse artık ıyılesınce ınsallah
semracım degerin çok iyi MAŞALLAH canım...tekrar hayırlı ugurulu olsunkızlar ben anca gelebildim ama şimdide siz yoksunuz herkeze çok çok teşekkür ediyorum allah razı olsun hepinizden. geçmişi okuyamaıyorum ama yorum yaptığınızı iyi dileklerde bulunduğunuza eminim. rabbim tez zamanda sizlerinde meleklerinizi yollasın inşallah . dün doktordaydım günüm yedi gün geçmesine rağmen değerimin yüksek çıktığını söyledi doktorum 20 gün sonra tekrardan çağırdı heeeeee bu ara değerim 808 çıktı sizce nasıl iyimi hepinizi çok çok öpüyorum iyiki varsınız
delüü birbirine girmiş gene heryer naber kıs?#
# pelin67
# KK Pro ÜyeDerinSu
# Duru_
# SeLiNa23
kız alıntılar kafayı yidi heiyi alşamlar bebeler
selam kızlar iyi akşamlar.nasılsınız_?
Sağol canım ben iyiyim şükür..ama senin moralin bozuk gibi,sıkma canını hayırlısıyla herşey güzel olur inşallah...olucak inşallah hepimizin olucak ben inanıyorum canım.
Allahım çok zor rabbim yaşatmasın böyle kötü şeyler.
Ebrarcım benim adet tam gaz devam ediyor haber verşiyim okuyamazsam habersiz üzülürüm hemde çok.
İnşallah kuşum görücez.
Allah evlarına uzun ömür versin.
Kız ağlama benim yiğende pko luydu şimdi mis gibi bir kızı var takma kafana sakın.
Kız benimki 11 nisan yanlış yazmışım.
Ben iyiyim canım sen nasılsın bakalım.
Ortim canım senide ben göremedim benim minnoşun doğum günü vardı ertesi günde kayınpedrin duası oldu ondan giremedim hep aklımdasın inan ne oldu senin işler benim bu ay aşılama yapıcaklar ama senin saftirik ortin ilaçları 5.gün yerine ilk gün başlıyarak ortalığı bozdu bakalım haftaya pazartesi ne olucak görücez bugünde başka doktora gittim oda zayıfla öyle tüpbebek olue dedi dumur oldum geldim yanımda eşimde vardı dahada moralim bozuldu ayda 10 kilo ver dedi sanki kolaydı bende çorba dietine başladım bakalım ne olucak seni çokk öptüm bizim topike geliyorum tanıdık görmeyince çıkıyorum.
Allah sağlık sıhhat versin o da olur bacım inşallahhaklisin durucum,hayirlisi ile bir tasinsak daha iyi olacak,saglik olsun
kizlar hayirli geceler,sizde kendinize iyi bakim
bende cikiyorum kizlar,allaha emanet olun hepiniz,yarin görusmek dilegi ile
Hayırlısı canım inşallah..merhaba kızlar, bugün doktor kontrolümüz iyi geçti. ikili test için kan verdik. ense kalınlığımız 0,90 çıktı. haftaya pazartesi ikili test belli olacak. haftaya cumayada serklajım var. perşembe gecesinden bişey yeme içme dedi. sabah 8,30 da orda olcam. 11,30 da serklajım var. o gece orada kalacakmışım.
hayırlısı bakalım...
Senin başarısız olabileceğin bir konu düşünemiyorum bacıcım benimben geldim ve yine aynı sorunla geldim peloşumdan ve tostiden alıntı aldım herzamanki gibi attı yaa
naapcam bu pcyle bilmiyorum şimdi geçmişi okumaya çalışıcam tek tek yazmayı deniycem inşallah başarılı olurum
Sen de kendine iyi bak çok yorma kendini şekernasılsınız kızlar ben annemdeğdim ordada net kotalı giremedim kuusra bakmayın ancak evde fırsat bulabildim geçmişe bakamadım inş güzel haberler vardır dilerim herkez iyidir
cümleten delürdük sanırım
bakırköyde boş yer varmı acep erken rezervasyondan faydalansak
Amin canım aminnn....alemsin ha.
Hayırlı olsun canım inşallah pozitif sonuç alırsın...Belirti için vakit çok erken bence,aşılamadan 14 gün sonra idrar da bakabilirsin ama en garantilisi kan testidir..Hakkında hayırlısı olsunMerhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım.ben klomen yardımıyla yumurtlama döneminde 10 martta ovitrelle çatlatma iğnesi yaptırdım.ve suan gögüslerim acayip hassas adetim 28 mart gibi olacak aslında sizce bu hassasıyet gebelik belirtisi olabılırmı yoksa ben kendimimi kandırıyorum.sizce tam sonuc için ne zaman test yapırayım.lüetfen aydınlatın beni
Allah kabul etsin bacım..Aminnmeraba kızlar, dua benim için okunuyormuş bu hafta dikkat etmemişim heralde yeni farkettim, hepinizden de Allah razı olsun
ebrarcım ben duayı okudum, Allah dularımızı kabul eylesin
hepinizden de Allah razı olsun canım...
çok zor artık ben eskisi gibi bu konuya da yoğunlaşmıyorum bile, oluruna bıraktım, gelirse güzel bi süprüz olur, gelmezse de eskisi gibi günlerce ağlamıyorum,hatta hiç ağlamıyorum bile. yavaş yavaş kabulleniyorum sanırım :26:
amin canım cümlemizden
aslında ilk yıllar daha çok koyuyor zaman her derdin ilacı boşuna demiyolar
zaman geçtikce bu acıyla yaşamayı öğreniyosun bende aynı senin durumundayım
aslında eniyisini yapıyoruz
canım normal yolla olmayacak, bunu rapor tescilledi. insan işte umut olmadan hayat devam etmezmiş ya hani, her ay umutlanıyoruz, doktorumuz aşılamanın tutma ihtimali için bile çok zor diyo, oyalanmadan direk tüp deneseniz iyi olur diyerek anlatıyor durumu.
eşim ise ısrarla normal yolla bebek sahibi olmak istiyor, bende isterim ama olmuyor işte, üç yıl oldu hala yok. evlendik evleneli hiç korunmuyoruz.
vardır her şerde bir hayır, olmadığının bir sebebi vardır Allah katında, belki kötü bir evlat olacak, belki de sağlık sorunu olacak, bunlarla teselli ediyoruz kendimizi. Allaha çok şükür inançlı insanlarız.
ama işte en önemlisi de yaş faktörü var, üstümüze düşeni yapmamız, sebep arayışına da girmemiz gerekiyor. bunları anlatamıyorum eşime, niye inat ettiğini de bilmiyorum.
çok yoruldum. sizden rica ediyorum. Allah razı olsun okuduğunuz dualar için, eşimin inadının kırılması için diye de eklermisiniz duanıza.
İnsan yıllar geçtikçe dinginleşmeyi öğreniyor sanırım..İlk zamanlar içinde hergün kopan fırtınalar yıllar geçtikçe binde bir o da çok düşününce kopuyor bacılar..yaşayarak öğreniyoruz sanırım sakin kalabilmeyi...Adamlara da kızamıyorum ben oraya git buraya git onu yap bunu et her seferinde hayal kırıklığı yıldırıyor onları..Onları da anlayabilmek lazım onlar biz kadınlar kadar savaşçı ve metanetli değiller umutları çabuk kırılıyor ...Hepimizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallah yaradan....canım zamana bırakmalı, yada olmuyorsa vardır bir hayır demeli, ama sana verilen derdin sebepler dairesinde de şifasını aramalı dimi? hiç bir şey yapmadan,gayret göstermeden beklemek olmuyor ki, Allah hakkımızda hayırlı olanı versin, eşlerimizin de inadı kırılsın inşaallah
Aminn inşallah....selam kizlar nasilsiniz?? pek ugrayip yazmiyorum ama inanin okuyorum zaman zaman yeni hamisler varmis rabbim tamamina erdirsin insallah ...bende durum ayni kürtajdan sonraki bekleme sürem devam ediyor bu aradada sorunumun gestajen yetmezligi oldugunu ögrendim fakat nasil bir tedavi uygulanir hamilelikte henüz belli degil bu yetmezlik bebegin gelisimini engelliyormus, sanirim ignemin dozu az geldi allahim ne verirse hayirlisini versin zaman zaman cok kötü oluyorum katlanmak zorunda oldugum okdar seyler varki rabbimden sabir diliyorum rabbim dileyen herkese en kisa zamnda nasip eylesin insallah ...
ebrarim canim senin yerin bende cok ayri allahim diyorum neolur actigimda hamile oldugunu göreyim insalalh onuda görücem rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin ...
canım dıkkat edıyom da ne yapcan ıste ısler bana bakar ben ıslere bakarım enınde sonunda yapcaktım dımıcanımbıttı cok sukur ama bende bıttım yanı ama olsun ıcıme sındı kac gundur hava soguktu elım degmedıydı hava ısınınca fırsatı kacırmayım dedım bu arada ne yaptın ıslerını ınsallah sorun cıkmamıstır kuzummmm
pelinim nasılsın hastamı oldun bakım geçmiş olsun
saol canım bıtırdım sukurler olsun calısmalara baslamadan bıtıreyım dedımsen nasılsın canım huseyın emremız de ıyıymıs bu arada prenses nasıl kız sevınıyormu kardesı olacagı ıcın
Bacıcım ben hep evdeyim de kendime iş çıkarmakta üstüme yok sağ olsunlar gelenim gidenim de bitmez..haftasonu firar ettim bu gün geldim eve artık
Canım benimkızlar ben anca gelebildim ama şimdide siz yoksunuz herkeze çok çok teşekkür ediyorum allah razı olsun hepinizden. geçmişi okuyamaıyorum ama yorum yaptığınızı iyi dileklerde bulunduğunuza eminim. rabbim tez zamanda sizlerinde meleklerinizi yollasın inşallah . dün doktordaydım günüm yedi gün geçmesine rağmen değerimin yüksek çıktığını söyledi doktorum 20 gün sonra tekrardan çağırdı heeeeee bu ara değerim 808 çıktı sizce nasıl iyimi hepinizi çok çok öpüyorum iyiki varsınız
canım çok sevindim inan işşallah ilk seferde yavrun seninle olurcanım benim rabbim emekelerini boşuna çıkarmıcak bakta gör işşallah rabbim emanetini bekletmeden verir
canım dıkkat edıyom da ne yapcan ıste ısler bana bakar ben ıslere bakarım enınde sonunda yapcaktım dımı
canım adacayını ıcsemmı bılemedım adetım cok yakınhatta kavustum kendısıne dıyebılırım cok heyecanlıyım kız gercekten calısmalara baslıcaz dusunebılıyormusun ınsallahhhhh aylar sonra
ne yaptın canım ılacına basladınmı
tabıkı karsılıgını alacaksın canım cektklerımızın karsılıgını hepımız alacagız bundan sorna uzulmemenı dılıyorum tatlım
canım hade hayırlısı rabbım yavrundan ayırmasın senı hersey sımdılık gusel bunları dusun ve mutlu ol canım gerısını sonra dusunursun
senı senı
ılerlemıcek gıbı balım sen nasılsın ıyısın ısallah bu arada ben kırmızıları gordum nıhayettttt
bencede yavas yavas en ıyısı tatlım da benım baa bırıkmıstı bıde ben baslayınca durduramıyorum kendımı
canım bence ole ayrıntılı emıslıge gırısme malum yukun var bence kendıne de ona da ezıyet etme yorma kendını
geldım kuzum geldım gecmısteydım bende geldım ma gıtcem galıba pılav yapmm lazım benımkı ısten kurt gıbı acıkmıs olarak gelıyor
canlarım benden sıze bır mujde ben bugun kırmızıları gordum tamda vaktındecocuk gıbı heyecanlıyım valla korunmayı bırakıcam ınsallah bır terslık olmassa sabh geldı ama dus aldıktan sonra gelmedı bıdaha ama gelır yanı takmıcam kafaya ben cıktım kızlar allaha emanet olun bu ay bu kadar sevınıyoum ama bıdahakı ay sevınebılecekmıyım bakalım artık rabbım dualarımızı gerı cevırmesın bu arada grıp oldugum ve sesım cıkmadıgı ıcın esımın basını yedıgım caraoke yapmaya gıdemıcem sesım bıraz guseldır de solemesı ayıp gdelım arkadaslarla sarkı soleyelım dıyodum ama bu sesle cok zor neyse artık ıyılesınce ınsallah
Bacıcım nasılsın iyisin inşallahCanım benimhamileliğinin her anını mutlu yaşa inşallah bizlerde seni kocamannn öpüyoruz
canım çok sevindim inan işşallah ilk seferde yavrun seninle olur
canım inan konuştugumuzdan beri aklımdasın ne yaptı bu hatun diye işşallah pıt pıtlarıda duayrsın allahımın izniyle birde ben duyabilsem
sizlere iyi akşamlar canlarım alıntı alan arkadaşlara teşekkür edrim alıntıları uzun olunca alamadım ama okudum okumamamazlık yapmadım çıkmam lazım yavru çagırıyo merak etmeyin ditye girdim yazayımda akılları bende kalmasın dediydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?