Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

seninle konuştuk zaten kuzum çok sevindim kırmızıların gelmesine devamıda gelicek inşallah .
sana kolay gelsin benim yemek derdim yok bugün yemeğe davetliyiz çünkü
iadeyi ziyaret yapıcaz
hadi öptüm seniiiiiiii

bende kaçıyım bari azcık dinleniyim bugün ütü yaptım boynum ağrıyo yaa
sonra görüşürüz:80::80:

cok sagol ya bu benım ilk denemem sanırım biraz heyacan bırazda panikden böyle hissettim..

Canım sağol ama anlamadım ben bu aşılamayı adetin 5.günü ilaca başladım gene 5 gün içiyorum cumartesi bitiyor salı gel dedi bakalım nisan 3 bulur dedi ee benim adet 11 de bu nasıl iş şaştım kaldım valla.

alemsin ha.
zaten canım sıkkın,benden iki sene sonra evlenen arkadaş doğurmuş bi hafta önce,rabbim bebeğini bağışlasın,sağlıklı sıhhatli bi ömür versin,bizede nasib etsin inşallah.
Kardelencim benim düğünde çocuktular şimdi anne oldular napıcan kuşum kaderimiz buymuş.

İnşallah canım sende olucaksın dimi inşallah ikimizinkide tutar.

kızlar ben anca gelebildim ama şimdide siz yoksunuz herkeze çok çok teşekkür ediyorum allah razı olsun hepinizden. geçmişi okuyamaıyorum ama yorum yaptığınızı iyi dileklerde bulunduğunuza eminim. rabbim tez zamanda sizlerinde meleklerinizi yollasın inşallah . dün doktordaydım günüm yedi gün geçmesine rağmen değerimin yüksek çıktığını söyledi doktorum 20 gün sonra tekrardan çağırdı heeeeee bu ara değerim 808 çıktı sizce nasıl iyimi hepinizi çok çok öpüyorum iyiki varsınız

gözün aydın canım degerine göre 3 ya yada 4 haftalık sanırım bebişin tahlil sonuç kagıdında ki referans aralıklarına bakarsan kaç haftalık oldugunu anlarsın

Hayırlı olsun canım değerin çokkkk güzellll.

canım benim rabbim emekelerini boşuna çıkarmıcak bakta gör işşallah rabbim emanetini bekletmeden verir
canım dıkkat edıyom da ne yapcan ıste ısler bana bakar ben ıslere bakarım enınde sonunda yapcaktım dımı

canım adacayını ıcsemmı bılemedım adetım cok yakınhatta kavustum kendısıne dıyebılırım cok heyecanlıyım kız gercekten calısmalara baslıcaz dusunebılıyormusun ınsallahhhhh aylar sonra

ne yaptın canım ılacına basladınmı

tabıkı karsılıgını alacaksın canım cektklerımızın karsılıgını hepımız alacagız bundan sorna uzulmemenı dılıyorum tatlım

canım hade hayırlısı rabbım yavrundan ayırmasın senı hersey sımdılık gusel bunları dusun ve mutlu ol canım gerısını sonra dusunursun

senı senı

ılerlemıcek gıbı balım sen nasılsın ıyısın ısallah bu arada ben kırmızıları gordum nıhayettttt

bencede yavas yavas en ıyısı tatlım da benım baa bırıkmıstı bıde ben baslayınca durduramıyorum kendımı

canım bence ole ayrıntılı emıslıge gırısme malum yukun var bence kendıne de ona da ezıyet etme yorma kendını

geldım kuzum geldım gecmısteydım bende geldım ma gıtcem galıba pılav yapmm lazım benımkı ısten kurt gıbı acıkmıs olarak gelıyor
canlarım benden sıze bır mujde ben bugun kırmızıları gordum tamda vaktınde cocuk gıbı heyecanlıyım valla korunmayı bırakıcam ınsallah bır terslık olmassa sabh geldı ama dus aldıktan sonra gelmedı bıdaha ama gelır yanı takmıcam kafaya ben cıktım kızlar allaha emanet olun bu ay bu kadar sevınıyoum ama bıdahakı ay sevınebılecekmıyım bakalım artık rabbım dualarımızı gerı cevırmesın bu arada grıp oldugum ve sesım cıkmadıgı ıcın esımın basını yedıgım caraoke yapmaya gıdemıcem sesım bıraz guseldır de solemesı ayıp gdelım arkadaslarla sarkı soleyelım dıyodum ama bu sesle cok zor neyse artık ıyılesınce ınsallah[/QUOTE]
canım çok sevindim inan işşallah ilk seferde yavrun seninle olur

canım inan konuştugumuzdan beri aklımdasın ne yaptı bu hatun diye işşallah pıt pıtlarıda duayrsın allahımın izniyle birde ben duyabilsem

sizlere iyi akşamlar canlarım alıntı alan arkadaşlara teşekkür edrim alıntıları uzun olunca alamadım ama okudum okumamamazlık yapmadım çıkmam lazım yavru çagırıyo merak etmeyin ditye girdim yazayımda akılları bende kalmasın dediydim

canım bence normal değerleriinn
canım görüşmek üzere anneciğine selam söyle öpüyorum seni :80:

a.s ablacım sağolasınn

selam kıslar nasılsınızzz ben geldim ama fazla kalamıcamm

peliniimm gördüm seni altta

pelinim nasılsın hastamı oldun bakım geçmiş olsun[/QUOTE]
pek iy degilim canım grip oldum yine adetimde devam ediyo on günü gecti moralim bozuk sen nasılsın birsenim...
valla canım atlatamıycam galiba gün gectikce daha kötü oluyorum moralimde bozuk zaten rabbim sabır versin hepimize...
canım hayırlısıyla kucagına alırsın bebişini inş...
önemli degil eboşum sonra görüşürüz inş...bu arada malasef adetim bitmedi canım hatta ilk başlamış gibi devam ediyo moralım cok bozuk rabbim hepimizin yüzünü güldürsün en kısa zamanda inş
canım cok yorma kendini yavaş yavaş yap bende seni öpüyorum...
saol canım bıtırdım sukurler olsun calısmalara baslamadan bıtıreyım dedımsen nasılsın canım huseyın emremız de ıyıymıs bu arada prenses nasıl kız sevınıyormu kardesı olacagı ıcın

Bacıcım ben hep evdeyim de kendime iş çıkarmakta üstüme yok sağ olsunlar gelenim gidenim de bitmez..haftasonu firar ettim bu gün geldim eve artık [/QUOTE]
canım dıkkat edıyom da ne yapcan ıste ısler bana bakar ben ıslere bakarım enınde sonunda yapcaktım dımı

canım adacayını ıcsemmı bılemedım adetım cok yakınhatta kavustum kendısıne dıyebılırım cok heyecanlıyım kız gercekten calısmalara baslıcaz dusunebılıyormusun ınsallahhhhh aylar sonra

tabıkı karsılıgını alacaksın canım cektklerımızın karsılıgını hepımız alacagız bundan sorna uzulmemenı dılıyorum tatlım

canım hade hayırlısı rabbım yavrundan ayırmasın senı hersey sımdılık gusel bunları dusun ve mutlu ol canım gerısını sonra dusunursun

senı senı

ılerlemıcek gıbı balım sen nasılsın ıyısın ısallah bu arada ben kırmızıları gordum nıhayettttt

bencede yavas yavas en ıyısı tatlım da benım baa bırıkmıstı bıde ben baslayınca durduramıyorum kendımı

canım bence ole ayrıntılı emıslıge gırısme malum yukun var bence kendıne de ona da ezıyet etme yorma kendını

geldım kuzum geldım gecmısteydım bende geldım ma gıtcem galıba pılav yapmm lazım benımkı ısten kurt gıbı acıkmıs olarak gelıyor
canlarım benden sıze bır mujde ben bugun kırmızıları gordum tamda vaktınde cocuk gıbı heyecanlıyım valla korunmayı bırakıcam ınsallah bır terslık olmassa sabh geldı ama dus aldıktan sonra gelmedı bıdaha ama gelır yanı takmıcam kafaya ben cıktım kızlar allaha emanet olun bu ay bu kadar sevınıyoum ama bıdahakı ay sevınebılecekmıyım bakalım artık rabbım dualarımızı gerı cevırmesın bu arada grıp oldugum ve sesım cıkmadıgı ıcın esımın basını yedıgım caraoke yapmaya gıdemıcem sesım bıraz guseldır de solemesı ayıp gdelım arkadaslarla sarkı soleyelım dıyodum ama bu sesle cok zor neyse artık ıyılesınce ınsallah[/QUOTE]
canım evet ya grip oldum yine bide adetim yine devam ediyo moralim cok bozuk...sende adet olmuşsun hadi gözünaydın kayrcım inş bebişin cok bekletmeden gelir hayırlısıyla...
canım degerin iyi cıkmış bence inş hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın bebişini...
canım bence normal değerleriinn

a.s ablacım sağolasınn

selam kıslar nasılsınızzz ben geldim ama fazla kalamıcamm

peliniimm gördüm seni altta

evet canım gecmişteydim msn de görüştük zaten kendine iyi bak öpüyorum seni...

amin canım inş.canım bu arada adet düzensizliği olan bikaç kişi hayıt kapsül kullanmışlar düzene girmiş.dr vermiş onlarada.sende bi araştırıp dr una da sorsan.

aa ben hiç hayıt kapsulu duymadım iyi oldu söyledigin canım...bitkilerle ugraşamıyorum ben pek..sogan kürünü sırf ugraşmak istemedigimden yapmıyorum.kapsul iyimiş sagol gülüm
selam canım benim..olsun sen iyi ol da arada ses ver yeter kuzum öptüm seni
alemsin ha.
zaten canım sıkkın,benden iki sene sonra evlenen arkadaş doğurmuş bi hafta önce,rabbim bebeğini bağışlasın,sağlıklı sıhhatli bi ömür versin,bizede nasib etsin inşallah.
kardeloşum canım,anlıyorum seni hemde çok çok iyi..sıkma canını lütfen..elbet birgün aynı duyguları bizde yaşayacagız cnm...işte hayatta herşey dört dörtlük gitmiyor malesef
nanelim yaa lütfen üzülme..ne demek normal yolla olmayacak...tıp öyle diyo olabilir ama öyle denipte normal yolla kalanı çok gördük cnm...söylediklerinede çok katılıyorum.yani elimizden geleni yapmak konusunda..eşin keşke ikna olsa..söz veriyorum duamı ederken tüm kalbimle bunuda dilicem senin için...
canım benim çok geçmiş olsun...bişeyler ortaya çıktıkça şansımız daha artıyo bence..çünkü en azından ne oldugu bilinmiş oluyoki tedavisine başlanıyo hemen..hakkında hayırlısı inş canım..Allahım bundan sonrasını hayırlı kılsın senin için...
canım yaa inşallahhhhh bu ameliyat senin vesilen olacak ben inanıyorum en kısa zamanda kalacagına..çok çok öpüyorum kuzu
semracım degerin çok iyi MAŞALLAH canım...tekrar hayırlı ugurulu olsun
#
# pelin67
# KK Pro ÜyeDerinSu
# Duru_
# SeLiNa23
kız alıntılar kafayı yidi he iyi alşamlar bebeler
delüü birbirine girmiş gene heryer naber kıs?
selam kızlar iyi akşamlar.nasılsınız_?

iyi akşamlar cnm sagol sende iyisin inş...

kıslar gündüz hiç giremedim vaktim olmadı...

aslında yapmak istediklerimin 10da birni bile yapamadık...kayram işleri sormuşsun hiçbişey olmadı daha kuzu...kredi elimize geçmedi yarınmış inşallah..dükkana ugradık ama konuşmadık çünkü cebime parayı koymadan konusmak istemiyorum..hayırlısı bakalım..göya küçük odadan salona geçecektik temizlik yapıcaktım o da olmadı..kocişin 4 den sonra işi vardı babasıyla.ne ev işi yapabildim ne bişey..neyse şimdilik kaçtım görüüürüz

Sağol canım ben iyiyim şükür..ama senin moralin bozuk gibi,sıkma canını hayırlısıyla herşey güzel olur inşallah...
haklisin durucum,hayirlisi ile bir tasinsak daha iyi olacak,saglik olsun

kizlar hayirli geceler,sizde kendinize iyi bakim

bende cikiyorum kizlar,allaha emanet olun hepiniz,yarin görusmek dilegi ile
Allah sağlık sıhhat versin o da olur bacım inşallah

Hayırlısı canım inşallah..

Senin başarısız olabileceğin bir konu düşünemiyorum bacıcım benim
Sen de kendine iyi bak çok yorma kendini şeker

cümleten delürdük sanırım

bakırköyde boş yer varmı acep erken rezervasyondan faydalansak

alemsin ha.
Amin canım aminnn....

Hayırlı olsun canım inşallah pozitif sonuç alırsın...Belirti için vakit çok erken bence,aşılamadan 14 gün sonra idrar da bakabilirsin ama en garantilisi kan testidir..Hakkında hayırlısı olsun

meraba kızlar, dua benim için okunuyormuş bu hafta dikkat etmemişim heralde yeni farkettim, hepinizden de Allah razı olsun
ebrarcım ben duayı okudum, Allah dularımızı kabul eylesin
Allah kabul etsin bacım..Aminn

İnsan yıllar geçtikçe dinginleşmeyi öğreniyor sanırım..İlk zamanlar içinde hergün kopan fırtınalar yıllar geçtikçe binde bir o da çok düşününce kopuyor bacılar..yaşayarak öğreniyoruz sanırım sakin kalabilmeyi...Adamlara da kızamıyorum ben oraya git buraya git onu yap bunu et her seferinde hayal kırıklığı yıldırıyor onları..Onları da anlayabilmek lazım onlar biz kadınlar kadar savaşçı ve metanetli değiller umutları çabuk kırılıyor ...Hepimizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallah yaradan....

Aminn inşallah....

senı senı

Hadi hayırlı olsun bacım tez zamanda rabbim bir bebiş nasip etsin inşallah

Canım benim hamileliğinin her anını mutlu yaşa inşallah bizlerde seni kocamannn öpüyoruz

canım çok sevindim inan işşallah ilk seferde yavrun seninle olur

canım inan konuştugumuzdan beri aklımdasın ne yaptı bu hatun diye işşallah pıt pıtlarıda duayrsın allahımın izniyle birde ben duyabilsem

sizlere iyi akşamlar canlarım alıntı alan arkadaşlara teşekkür edrim alıntıları uzun olunca alamadım ama okudum okumamamazlık yapmadım çıkmam lazım yavru çagırıyo merak etmeyin ditye girdim yazayımda akılları bende kalmasın dediydim[/QUOTE]
Bacıcım nasılsın iyisin inşallah

# Duru_
# SeLiNa23
# KK Pro ÜyeDerinSu
# KK Pro Üyeesmeray03
# elixsir+
kız sorma bende dedim ne oluyo birbirine girmiş sanada güzel günler diliyorum bebekim iyiyim biraz daha oturusam burda eşim yemek diye beni yicek neyse ben kaçtım

iyiyim derincim sende stresli bi gün geçirmişsin.inş hayırlısıyla olur kredide.ev işi konusunda ben genelde regl olmadan bikaç gün önce ilham geliyo.sizde de oluyomu.büyük uğraştıracak temizliklerim genelde hep o zamanlar olmuştur.kendine iyi bak canım bende çıkıyorum meyvelerin suyunu çıkaram.kocişe vitamin olsunnn

Bacıcım nasılsın iyisin inşallah [/QUOTE]

iyiyim bebekim sen nasılsın ben çıkıyorum bebekler sonra sizle sevişirik şimdi kocişim çagırıyo adam işten yeni geldide malum karnı acıkmış yemek yicek yiyemezse beni yicek tabe kafamı iyi geçinmem lazım bebikler malesef ekmek parasını o getiriyo yavruyu ürkütmemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…