canım bence normal değerleriinn
a.s ablacım sağolasınn
selam kıslar nasılsınızzz ben geldim ama fazla kalamıcamm
peliniimm gördüm seni altta
#
# pelin67
# KK Pro ÜyeDerinSu
# Duru_
# SeLiNa23
kız alıntılar kafayı yidi heiyi alşamlar bebeler
selam kızlar iyi akşamlar.nasılsınız_?
elixsir+,DerinSu+,Duru_,selam kızlar nasılsınız
canlarım size iyi muhabbetler ben çıkıyorum eşim geldi karnını doyurucam
iyiyim derincim sende stresli bi gün geçirmişsin.inş hayırlısıyla olur kredide.ev işi konusunda ben genelde regl olmadan bikaç gün önce ilham geliyo.sizde de oluyomu.büyük uğraştıracak temizliklerim genelde hep o zamanlar olmuştur.kendine iyi bak canım bende çıkıyorum meyvelerin suyunu çıkaram.kocişe vitamin olsunnn
Bacıcım nasılsın iyisin inşallah
iyiyim bebekim sen nasılsın ben çıkıyorum bebekler sonra sizle sevişirik şimdi kocişim çagırıyo adam işten yeni geldide malum karnı acıkmış yemek yicek yiyemezse beni yicek tabe kafamıiyi geçinmem lazım bebikler malesef ekmek parasını o getiriyo yavruyu ürkütmemek lazım
a.selam canım hoşgeldin.düzenli adet görebilmek te güzel bişey.rabbim çok bekletmeden hayırlısını nasip etsin inş.cümlemize.Selamlar bacılar ...... Geçmişten çıkıp bir selam veremedim bacılarım kusuruma bakmayın
Ben dün gece yarısı kırmızılara hoşgeldin yaptım ne çok seviyorlar beni ya her ay düzenli olarak ziyaretime geliyorlarNeyse hakkımızda hayırlısı diyelim kısmetsiz dayak bile yenmezmiş.... Rahmetli babam öyle derdi...Demekki bu ay değilmiş hayırlı olan ay
selinim bebekim senide alıntı aldım ama burası gene kafayı yedi ebrarın dedigi gibi kaç kişiyi aldım yazdım olmadı yasonrada diyolarki gözden kaçırdım yazmadın nerde kk suçu ben alıyorum oda istediklerini kabul ediyo suç bende degil iyi akşamlar bebekler bu kerez kaçtım
Hadi gitte doyur adamı kız bacıValla Allah başımızdan eksik etmesin kocalarımızı yine ne varsa onlarda var...Allah güç kuvvet kolaylık versin onlara bacım
a.selam canım hoşgeldin.düzenli adet görebilmek te güzel bişey.rabbim çok bekletmeden hayırlısını nasip etsin inş.cümlemize.
canın saolsun bitanem.kalbin bizimle ben bunu biliyorum.kesinlikle alınmam kırılmam bu konuda.kocaları iyi beslemek lazım.allahım onları başımızdan eksik etmesin,allaha emanet olsunlar.sağlık sıhhat versin cümlemize inş.
inşallah ablam devamı gelir valla aslında endıselıyım bıraz demıstım ya az bısey geldı ondan sonra gelmedı daha dıye su anda esamesı bılem yok anlamadım yaa endıselenmeye baslaım acaba amelıyat yerı tekrarmı kanam yaptı dıye neyse sen sımdı arkaasındasındır gec oldu bıraz coktan afıyet olmusturseninle konuştuk zaten kuzum çok sevindim kırmızıların gelmesine devamıda gelicek inşallah .
sana kolay gelsin benim yemek derdim yok bugün yemeğe davetliyiz çünkü
iadeyi ziyaret yapıcaz
hadi öptüm seniiiiiiii
ınsllah kuzum bı normal adet olabılseydım bu arada ıslerını halledememıssın tam olarak olsun kuzu herseyde var bır hayır ahllolacak ınsallah bugun olmassa yarınaa ben hiç hayıt kapsulu duymadım iyi oldu söyledigin canım...bitkilerle ugraşamıyorum ben pek..sogan kürünü sırf ugraşmak istemedigimden yapmıyorum.kapsul iyimiş sagol gülüm
selam canım benim..olsun sen iyi ol da arada ses ver yeter kuzum öptüm seni
kardeloşum canım,anlıyorum seni hemde çok çok iyi..sıkma canını lütfen..elbet birgün aynı duyguları bizde yaşayacagız cnm...işte hayatta herşey dört dörtlük gitmiyor malesef
nanelim yaa lütfen üzülme..ne demek normal yolla olmayacak...tıp öyle diyo olabilir ama öyle denipte normal yolla kalanı çok gördük cnm...söylediklerinede çok katılıyorum.yani elimizden geleni yapmak konusunda..eşin keşke ikna olsa..söz veriyorum duamı ederken tüm kalbimle bunuda dilicem senin için...
canım benim çok geçmiş olsun...bişeyler ortaya çıktıkça şansımız daha artıyo bence..çünkü en azından ne oldugu bilinmiş oluyoki tedavisine başlanıyo hemen..hakkında hayırlısı inş canım..Allahım bundan sonrasını hayırlı kılsın senin için...
canım yaa inşallahhhhh bu ameliyat senin vesilen olacak ben inanıyorum en kısa zamanda kalacagına..çok çok öpüyorum kuzu
semracım degerin çok iyi MAŞALLAH canım...tekrar hayırlı ugurulu olsun
delüü birbirine girmiş gene heryer naber kıs?
iyi akşamlar cnm sagol sende iyisin inş...
kıslar gündüz hiç giremedim vaktim olmadı...
aslında yapmak istediklerimin 10da birni bile yapamadık...kayram işleri sormuşsun hiçbişey olmadı daha kuzu...kredi elimize geçmedi yarınmış inşallah..dükkana ugradık ama konuşmadık çünkü cebime parayı koymadan konusmak istemiyorum..hayırlısı bakalım..göya küçük odadan salona geçecektik temizlik yapıcaktım o da olmadı..kocişin 4 den sonra işi vardı babasıyla.ne ev işi yapabildim ne bişey..neyse şimdilik kaçtım görüüürüz
iyiyim derincim sende stresli bi gün geçirmişsin.inş hayırlısıyla olur kredide.ev işi konusunda ben genelde regl olmadan bikaç gün önce ilham geliyo.sizde de oluyomu.büyük uğraştıracak temizliklerim genelde hep o zamanlar olmuştur.kendine iyi bak canım bende çıkıyorum meyvelerin suyunu çıkaram.kocişe vitamin olsunnn
canım demek senınde geldı he bıdahakı ay gelmez olurlar ınsallah benımkıde geldı gelmsıne de adamakıllı gelemedıSelamlar bacılar ...... Geçmişten çıkıp bir selam veremedim bacılarım kusuruma bakmayın
Ben dün gece yarısı kırmızılara hoşgeldin yaptım ne çok seviyorlar beni ya her ay düzenli olarak ziyaretime geliyorlarNeyse hakkımızda hayırlısı diyelim kısmetsiz dayak bile yenmezmiş.... Rahmetli babam öyle derdi...Demekki bu ay değilmiş hayırlı olan ay
Hadi gitte doyur adamı kız bacıValla Allah başımızdan eksik etmesin kocalarımızı yine ne varsa onlarda var...Allah güç kuvvet kolaylık versin onlara bacım
amin ALLAHIM başımızdan eksik etmesin eşlerimizia.selam canım hoşgeldin.düzenli adet görebilmek te güzel bişey.rabbim çok bekletmeden hayırlısını nasip etsin inş.cümlemize.
canın saolsun bitanem.kalbin bizimle ben bunu biliyorum.kesinlikle alınmam kırılmam bu konuda.kocaları iyi beslemek lazım.allahım onları başımızdan eksik etmesin,allaha emanet olsunlar.sağlık sıhhat versin cümlemize inş.
Allah Allah alıntıları yaparken bir hatamı yaptım acaba karışık oldu biraz :44:
Neyse ben bu gün saçlarıma hint yağı,karanfil yağı,zeytin yağı, azcıkta güzel koksun diye aloe vera yağından saç bakım yağ karışımı hazırladım kızlar saat 5 ten bu yana kafamda gidim bir saçlarımı yıkayıveriyim bakalım nasıl oldusonrasında burda olurum kocamannn öpüyorum
pc açık kalsın
canim cok sagol rabbim seninde güzel kalbinin mükafatini versin insallah...canim kan pihtilamasiyla alakali degil, rahmin icersinde hamilelikte gerekli olan puregeston degeriyle alakaliymis bende hem puregeston hapi hem ignesini kullaniyordum dozajinda problem var dedi doktorum rabbim ne dilerse onu yasiyoruz insalalh önümüzde hayirli bir ömür vardir ....canım seydam hoşgeldin nasılsın?canım ya metanetine hayranım ALLAHIM duysun dualarını inşallah
gestajen ney oluyo canım yine pıhtılaşmayla alakalımı ?
canım inşallah enkısa zamanda biter sıkıntılar ALLAHIM yar ve yardımcın olsun
güzel düşüncelerin içinde çok saol bitanem ALLAH RAZI OLSUN aynı şekilde emin ol .herzaman duamdasın tatlım .tüm kalbimle dualarına amin diorum .çok öpüyorum seni
amin insallah canim hepimize nasip eylesin insallah..canım allahım sabırlar versın hepımıze yazında da belırttıgın gıbı allahım oglunu kardessız bırakmasın allahaemanet ol
sagol canim amin ..evet öyle canimda ben biliyorsunki 6 düsük yaptim ve son 3den sonrakilerde ,kan pirtilasmasi denildi,pkolusun denildi,simdide bu bende okadar inanmak istiyorumki gercek sorunun anlasilmasini ne oldugunu bilelim artik 6 senedir ugrasiyoruz rabbimin takdiri istecanım benim çok geçmiş olsun...bişeyler ortaya çıktıkça şansımız daha artıyo bence..çünkü en azından ne oldugu bilinmiş oluyoki tedavisine başlanıyo hemen..hakkında hayırlısı inş canım..Allahım bundan sonrasını hayırlı kılsın senin için...
naneli hepsimi bunlraın böyle ya benimkide aynı gecenlerde kavfga ettim bende bu yuzdencanım normal yolla olmayacak, bunu rapor tescilledi. insan işte umut olmadan hayat devam etmezmiş ya hani, her ay umutlanıyoruz, doktorumuz aşılamanın tutma ihtimali için bile çok zor diyo, oyalanmadan direk tüp deneseniz iyi olur diyerek anlatıyor durumu.
eşim ise ısrarla normal yolla bebek sahibi olmak istiyor, bende isterim ama olmuyor işte, üç yıl oldu hala yok. evlendik evleneli hiç korunmuyoruz.
vardır her şerde bir hayır, olmadığının bir sebebi vardır Allah katında, belki kötü bir evlat olacak, belki de sağlık sorunu olacak, bunlarla teselli ediyoruz kendimizi. Allaha çok şükür inançlı insanlarız.
ama işte en önemlisi de yaş faktörü var, üstümüze düşeni yapmamız, sebep arayışına da girmemiz gerekiyor. bunları anlatamıyorum eşime, niye inat ettiğini de bilmiyorum.
çok yoruldum. sizden rica ediyorum. Allah razı olsun okuduğunuz dualar için, eşimin inadının kırılması için diye de eklermisiniz duanıza.
ay canım yaa aynı benimki ama yine biz enazından biçok tedavi denedik benimkinin düşünceside normal yolla olması yönünde ama 10 yıldır olmamış işte erkeklerinde vardır bir bildiği aslında ama bizimde içimiz yanıyo farketmiyorlar .eşimin bana dediği çok yıprandın boşver olmazsa olmasın .dilden bu çıksada kalp onu söyliyemiyo işte .
duaya bunuda ekliycem canım inşallah kırılır indıda biyerden başlarsınız .hem rapor filan boş ya rabbim diledikten sonra .diyoruzya vardır bundada bi hayır
canim cok sagol rabbim seninde güzel kalbinin mükafatini versin insallah...canim kan pihtilamasiyla alakali degil, rahmin icersinde hamilelikte gerekli olan puregeston degeriyle alakaliymis bende hem puregeston hapi hem ignesini kullaniyordum dozajinda problem var dedi doktorum rabbim ne dilerse onu yasiyoruz insalalh önümüzde hayirli bir ömür vardir ....
amin insallah canim hepimize nasip eylesin insallah..
sagol canim amin ..evet öyle canimda ben biliyorsunki 6 düsük yaptim ve son 3den sonrakilerde ,kan pirtilasmasi denildi,pkolusun denildi,simdide bu bende okadar inanmak istiyorumki gercek sorunun anlasilmasini ne oldugunu bilelim artik 6 senedir ugrasiyoruz rabbimin takdiri istebakalim herseyde vardir bir hayir türkiyeye gelmeden baslamayida hic düsünmüyorum allahim hayirli bir kapi acar insallah
evet cnm..planladıgım gibi bi gün olmadı ona canım sıkıldı sadeceiyiyim derincim sende stresli bi gün geçirmişsin.inş hayırlısıyla olur kredide.ev işi konusunda ben genelde regl olmadan bikaç gün önce ilham geliyo.sizde de oluyomu.büyük uğraştıracak temizliklerim genelde hep o zamanlar olmuştur.kendine iyi bak canım bende çıkıyorum meyvelerin suyunu çıkaram.kocişe vitamin olsunnn
durucum inşallah öbür aya kısmet olur..çalışmaları sıkı tut kıssSelamlar bacılar ...... Geçmişten çıkıp bir selam veremedim bacılarım kusuruma bakmayın
kayram niçin sökülemedin acep kız..ama adetin başladıgı gibi duş da aldın sen o kesmiş de olabilir kuzu ben diyim...endişelenme hemen..doktor o dedigin olasılıktan bahsettimi ki.yani amelyat yeri kanar falan diye:26:inşallah ablam devamı gelir valla aslında endıselıyım bıraz demıstım ya az bısey geldı ondan sonra gelmedı daha dıye su anda esamesı bılem yok anlamadım yaa endıselenmeye baslaım acaba amelıyat yerı tekrarmı kanam yaptı dıye neyse sen sımdı arkaasındasındır gec oldu bıraz coktan afıyet olmusturoptum balım
ınsllah kuzum bı normal adet olabılseydım bu arada ıslerını halledememıssın tam olarak olsun kuzu herseyde var bır hayır ahllolacak ınsallah bugun olmassa yarın
kız su kocalarda valla bebeklerın hatrına sefa suruyorlar benımkıne de cevız recelı fındık badem kecıboynuzu aldık calısmalara baslayınca yıyecek bı gelsın su mınıklerde ruyalarında gorurler artık
canım demek senınde geldı he bıdahakı ay gelmez olurlar ınsallah benımkıde geldı gelmsıne de adamakıllı gelemedı
kızlar mesajlarınız karıstıgı ıcın alıntı almak ıstemedım tesekkur ederım kırmızılarımı kutlayanlara ama yıne uzgun vede suzgunum nıye gelmıyo devamı ya acaba amelıyat yerımden mı kanama oluyor yıne anlamadım 20sıne kadar beklıcem ama sonrasında adt söktürücü kullanıcam
sorma aleynam ya bugün bi işi halledemedim...aa bi iş hallettim pardon su faturasını ödedimkayracım banyoyaptıysan ilk gün gelmez sonradana acılır beninde banyo yaptıgım zamn zamn kesilir gibi oluyo o yuzden kızlar ilk gün banyo yapmayın
derincim işlerin olmamış İNŞALLAH HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN CANIM İSTEDİKLERİNE TEZ ZAMNDA KAVUŞ CANIM
abla sen yine gezmedemisin kız MAŞALLAH
BNİM YERİMEDE GEZZZZZZZZZZ:79:
canim cok sagol rabbim seninde güzel kalbinin mükafatini versin insallah...canim kan pihtilamasiyla alakali degil, rahmin icersinde hamilelikte gerekli olan puregeston degeriyle alakaliymis bende hem puregeston hapi hem ignesini kullaniyordum dozajinda problem var dedi doktorum rabbim ne dilerse onu yasiyoruz insalalh önümüzde hayirli bir ömür vardir ....
amin insallah canim hepimize nasip eylesin insallah..
sagol canim amin ..evet öyle canimda ben biliyorsunki 6 düsük yaptim ve son 3den sonrakilerde ,kan pirtilasmasi denildi,pkolusun denildi,simdide bu bende okadar inanmak istiyorumki gercek sorunun anlasilmasini ne oldugunu bilelim artik 6 senedir ugrasiyoruz rabbimin takdiri istebakalim herseyde vardir bir hayir türkiyeye gelmeden baslamayida hic düsünmüyorum allahim hayirli bir kapi acar insallah
hosbulduk canim cok sagol iyiyim ,sen nasilsin?? neler yapiyorsun?seydamcım nasılsın canım hoşgeldin
canim inan zaman zaman cok zor geldigi anlar olduki :85: hepimizin yükü hepimize agir allahim beterinden korusun dermansiz dert vermesin insallah ..sende bu yolda yüzü gülenlerden olursun insallah canim ...en iyisini yapmissin bende suan uzun bir süre dinlenmek istiyorum allahim vakti geldiginde versin insallahevet cnm biliyorum...sıkma canını...sen sonuçta elinden geleni yapıyorsun..inanıyorum ki rabbim çabalarının mükafatını verecek inşallah..bak bu son konan tanı da önemli canım.bakarsın ilaçlarla herşey yoluna girer..
bu arada bende pkoyum,rahim anomalimde var ayrıca..benim için de hamile kaldıktan sonraki süreç çok önemli olacak..bebegin gelişim alanı dar çünkü..ben bunu da geç ögrendim mesela...belkide bilmedigim bişeylerim daha vardır.ama şimdilik kendimi inzivaya çektim ben...
evet cnm..planladıgım gibi bi gün olmadı ona canım sıkıldı sadece
ay regl öncesi evet banada geliyolar bazen..hatta geçen büyük temizlige kalkıştıgımda kardeşim hep uyardı yapma ben gelirim yardıma bişey vardır fln diye ve hep yoruldum temizlik yaptım dedigimde annemde kardeşimde bişey olmasın dikkat ediyomusun kızım diyolar
normalde de eger hasta olup yatıyosam biyerlerim agrıyosa dahada çok iş yapasım geliyo bazen..hatta yapıyorum eşimde kızıyo hasta hasta mı buldun diye manyak mıyız neyiz dimi:))
durucum inşallah öbür aya kısmet olur..çalışmaları sıkı tut kıssAllahım hayırlısını versinde..napalım alıştık artık dimi.ama bi yönden benden iyisin hiç olmazsa adetin zamanında oluyo..benimki hep geciktigi için ister istemez varmı yokmu düşündürüyo insanı...
kayram niçin sökülemedin acep kız..ama adetin başladıgı gibi duş da aldın sen o kesmiş de olabilir kuzu ben diyim...endişelenme hemen..doktor o dedigin olasılıktan bahsettimi ki.yani amelyat yeri kanar falan diye:26:
sorma aleynam ya bugün bi işi halledemedim...aa bi iş hallettim pardon su faturasını ödedimsagol cnm duaların için..Allahım hepimizi istediklerimize kavuştursun hayırlıysa eger...
evet cnm biliyorum...sıkma canını...sen sonuçta elinden geleni yapıyorsun..inanıyorum ki rabbim çabalarının mükafatını verecek inşallah..bak bu son konan tanı da önemli canım.bakarsın ilaçlarla herşey yoluna girer..
bu arada bende pkoyum,rahim anomalimde var ayrıca..benim için de hamile kaldıktan sonraki süreç çok önemli olacak..bebegin gelişim alanı dar çünkü..ben bunu da geç ögrendim mesela...belkide bilmedigim bişeylerim daha vardır.ama şimdilik kendimi inzivaya çektim ben...
Sağol canım benim,sen de iyi günlerde kullan mis kokulu saçlarını, sıhhatler olsun tatlımdurucum güle güle kullan saclarını canım..bende boyadım dün akşam...şimdide duşumu aldım aynen misler gibi saclarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?