Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım bence normal değerleriinn

a.s ablacım sağolasınn

selam kıslar nasılsınızzz ben geldim ama fazla kalamıcamm

peliniimm gördüm seni altta

#
# pelin67
# KK Pro ÜyeDerinSu
# Duru_
# SeLiNa23
kız alıntılar kafayı yidi he iyi alşamlar bebeler

selam kızlar iyi akşamlar.nasılsınız_?

elixsir+,DerinSu+,Duru_,selam kızlar nasılsınız

canlarım size iyi muhabbetler ben çıkıyorum eşim geldi karnını doyurucam

Selamlar bacılar ...... Geçmişten çıkıp bir selam veremedim bacılarım kusuruma bakmayın

Ben dün gece yarısı kırmızılara hoşgeldin yaptım ne çok seviyorlar beni ya her ay düzenli olarak ziyaretime geliyorlar Neyse hakkımızda hayırlısı diyelim kısmetsiz dayak bile yenmezmiş.... Rahmetli babam öyle derdi...Demekki bu ay değilmiş hayırlı olan ay

Son düzenleme:

selinim bebekim senide alıntı aldım ama burası gene kafayı yedi ebrarın dedigi gibi kaç kişiyi aldım yazdım olmadı ya sonrada diyolarki gözden kaçırdım yazmadın nerde kk suçu ben alıyorum oda istediklerini kabul ediyo suç bende degil iyi akşamlar bebekler bu kerez kaçtım

Bacıcım nasılsın iyisin inşallah

iyiyim bebekim sen nasılsın ben çıkıyorum bebekler sonra sizle sevişirik şimdi kocişim çagırıyo adam işten yeni geldide malum karnı acıkmış yemek yicek yiyemezse beni yicek tabe kafamı iyi geçinmem lazım bebikler malesef ekmek parasını o getiriyo yavruyu ürkütmemek lazım[/QUOTE]

Hadi gitte doyur adamı kız bacı Valla Allah başımızdan eksik etmesin kocalarımızı yine ne varsa onlarda var...Allah güç kuvvet kolaylık versin onlara bacım

Hadi gitte doyur adamı kız bacı Valla Allah başımızdan eksik etmesin kocalarımızı yine ne varsa onlarda var...Allah güç kuvvet kolaylık versin onlara bacım [/QUOTE]

cancazım üzülme sakın rabbimin bir bildigi vardır kesin seviyorum seni inan seni tanımak görmek çok isterdim göstersene ban kendini sizlerle bir şey paylaşmak istiyorum sonrada ben kaçıyorum

Peygamber efendimiz bir hadis-i şerifinde şöyle anlatıyor:
(Allahü teâlâ bir kulunu severse veya onun sevgili bir kul olmasını isterse, üstüne bardaktan boşanırcasına musibet yağdırır, onun üzerine ardı ardına belalar gönderir. Bu kimse dua ederse, Cebrail aleyhisselam der ki:
- Ya Rabbi bu sevgili kulun istediğinin verilmemesinin hikmeti nedir ki?
Allahü teâlâ buyurur ki:
- Ben onu sesini dinlemeyi seviyorum, bırakın duaya devam etsin.

Kul ya Rabbi der, Allahü teâlâ lebbeyk der, (Senin her istediğini vereceğim ve memnun edeceğim, İzzetime yemin ederim, ne dua edersen kabul edeceğim, ne istersen vereceğim, ancak bu isteklerini ya dünyada veya ahirette veririm, ahirette verirsem daha üstününü verir, daha büyük belaları üzerinden def ederim) buyurur.

a.selam canım hoşgeldin.düzenli adet görebilmek te güzel bişey.rabbim çok bekletmeden hayırlısını nasip etsin inş.cümlemize.

canın saolsun bitanem.kalbin bizimle ben bunu biliyorum.kesinlikle alınmam kırılmam bu konuda.kocaları iyi beslemek lazım.allahım onları başımızdan eksik etmesin,allaha emanet olsunlar.sağlık sıhhat versin cümlemize inş.

Hadi gitte doyur adamı kız bacı Valla Allah başımızdan eksik etmesin kocalarımızı yine ne varsa onlarda var...Allah güç kuvvet kolaylık versin onlara bacım

cancazım üzülme sakın rabbimin bir bildigi vardır kesin seviyorum seni inan seni tanımak görmek çok isterdim göstersene ban kendini sizlerle bir şey paylaşmak istiyorum sonrada ben kaçıyorum

(Allahü teâlâ bir kulunu severse veya onun sevgili bir kul olmasını isterse, üstüne bardaktan boşanırcasına musibet yağdırır, onun üzerine ardı ardına belalar gönderir. Bu kimse dua ederse, Cebrail aleyhisselam der ki:
Allahü teâlâ buyurur ki:

Kul ya Rabbi der, Allahü teâlâ lebbeyk der, (Senin her istediğini vereceğim ve memnun edeceğim, İzzetime yemin ederim, ne dua edersen kabul edeceğim, ne istersen vereceğim, ancak bu isteklerini ya dünyada veya ahirette veririm, ahirette verirsem daha üstününü verir, daha büyük belaları üzerinden def ederim) buyurur.[/QUOTE]

Paylaşım çokk güzeldi bacım Allah razı olsun...Bacım yok üzülmüyorum ben rabbim ne verirse bizim için hayırlı olan odur diyorum sürekli..Allah razı olsun eşimde öyle..Şimdilik biz birbirimize eş,dost ,arkadaş yeri geldiğinde bebek oluyoruz...Rabbimin hikmetinden sual olunmaz münasip görürse hayırlı olacaksa nasip eder inşallah....

Ben göstwereyim bacım sana kendimi delinin biriyim işte yaşım 37 ama hala büyüyemedim sanırım deli dolu bir hatunum özeline msn adresimi yazarım bacıcım eklersin orda resmim var

Amin canım benim aminnn

Allah Allah alıntıları yaparken bir hatamı yaptım acaba karışık oldu biraz :44:
Neyse ben bu gün saçlarıma hint yağı,karanfil yağı,zeytin yağı, azcıkta güzel koksun diye aloe vera yağından saç bakım yağ karışımı hazırladım kızlar saat 5 ten bu yana kafamda gidim bir saçlarımı yıkayıveriyim bakalım nasıl oldu sonrasında burda olurum kocamannn öpüyorum

pc açık kalsın

inşallah ablam devamı gelir valla aslında endıselıyım bıraz demıstım ya az bısey geldı ondan sonra gelmedı daha dıye su anda esamesı bılem yok anlamadım yaa endıselenmeye baslaım acaba amelıyat yerı tekrarmı kanam yaptı dıye neyse sen sımdı arkaasındasındır gec oldu bıraz coktan afıyet olmustur optum balım
ınsllah kuzum bı normal adet olabılseydım bu arada ıslerını halledememıssın tam olarak olsun kuzu herseyde var bır hayır ahllolacak ınsallah bugun olmassa yarın
kız su kocalarda valla bebeklerın hatrına sefa suruyorlar benımkıne de cevız recelı fındık badem kecıboynuzu aldık calısmalara baslayınca yıyecekbı gelsın su mınıklerde ruyalarında gorurler artık
canım demek senınde geldı he bıdahakı ay gelmez olurlar ınsallah benımkıde geldı gelmsıne de adamakıllı gelemedı

kızlar mesajlarınız karıstıgı ıcın alıntı almak ıstemedım tesekkur ederım kırmızılarımı kutlayanlara ama yıne uzgun vede suzgunum nıye gelmıyo devamı ya acaba amelıyat yerımden mı kanama oluyor yıne anlamadım 20sıne kadar beklıcem ama sonrasında adt söktürücü kullanıcam

Allahü teâlâ buyurur ki:

Kul ya Rabbi der, Allahü teâlâ lebbeyk der, (Senin her istediğini vereceğim ve memnun edeceğim, İzzetime yemin ederim, ne dua edersen kabul edeceğim, ne istersen vereceğim, ancak bu isteklerini ya dünyada veya ahirette veririm, ahirette verirsem daha üstününü verir, daha büyük belaları üzerinden def ederim) buyurur.[/QUOTE]
valla okurlen gözümden yaş geldi ALLAHIM sana sıgındım sen cok büyüksün YARABBİM

teşekkürler sevtunum
amin ALLAHIM başımızdan eksik etmesin eşlerimizi

cok güzel olmuştur şimdi duru güle güle kullan canım

kayracım banyoyaptıysan ilk gün gelmez sonradana acılır beninde banyo yaptıgım zamn zamn kesilir gibi oluyo o yuzden kızlar ilk gün banyo yapmayın

derincim işlerin olmamış İNŞALLAH HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN CANIM İSTEDİKLERİNE TEZ ZAMNDA KAVUŞ CANIM

abla sen yine gezmedemisin kız MAŞALLAH

BNİM YERİMEDE GEZZZZZZZZZZ :79:

canim cok sagol rabbim seninde güzel kalbinin mükafatini versin insallah...canim kan pihtilamasiyla alakali degil, rahmin icersinde hamilelikte gerekli olan puregeston degeriyle alakaliymis bende hem puregeston hapi hem ignesini kullaniyordum dozajinda problem var dedi doktorum rabbim ne dilerse onu yasiyoruz insalalh önümüzde hayirli bir ömür vardir ....

canım allahım sabırlar versın hepımıze yazında da belırttıgın gıbı allahım oglunu kardessız bırakmasın allahaemanet ol
amin insallah canim hepimize nasip eylesin insallah..

sagol canim amin ..evet öyle canimda ben biliyorsunki 6 düsük yaptim ve son 3den sonrakilerde ,kan pirtilasmasi denildi,pkolusun denildi,simdide bu bende okadar inanmak istiyorumki gercek sorunun anlasilmasini ne oldugunu bilelim artik 6 senedir ugrasiyoruz rabbimin takdiri iste bakalim herseyde vardir bir hayir türkiyeye gelmeden baslamayida hic düsünmüyorum allahim hayirli bir kapi acar insallah

naneli hepsimi bunlraın böyle ya benimkide aynı gecenlerde kavfga ettim bende bu yuzden

ablacım okadar iyi anlıyorum aynısı benimde başımda benimkide aynı neyapcaz biz bunlarla

seydamcım nasılsın canım hoşgeldin

Kayram Başladıysa devamı gelir üzülme bacım,inşallah bundan böyle herşey çok daha güzel olacak.Ben dün gece gördüm kırmızıları fakat gün boyu bir kaç damla geldi genel olarak ilk günü böyle geliyor benimkinin doğası böyle yarın şakırdar bıktırır beni wc'ye git gel Hakkımızda hayırlı yazılar yazsın rabbim denecek fazla bir şey yok bacıcım

aleynam Valla bir hoş oldu saçlarım bacım misler gibi yumuşacık.Dün gündüz eve geldikten sonra boyamıştım her zamanki rengine (sonbahar kızılı) dün gece sabaha karşı uykum kaçtı buraya geldim saç baş derken bu kürü buldum,hem ayda bir kaç cm uzatıyormuş hem de kuvvetli bir bakım yapıyormuş.Sabah kalktım gittim yağları aldım akşam saati de sürüverdim hem anacığıma hem bana ..He bir de bitkisel yağları nette araştırırken aloe vera bitkisinin dermatolojide kullanıldığını ama bu kimyasal kemler yerine bitkinin kendisini yetiştirip yapraklarının içindeki doğal jelden faydalanmanın daha sağlıklı olduğunu okudum..
İşin tuhafı ben bilmeden aloe vera yetiştirmişim evde ama dalları sağa sola sarkıyor amann bunu çiçek diye evde tutanın deyip atıvermişim şimdi kafaya koydum çiçekçilerden aloe vera alıcam yetiştiricem bundan sonra nemlendiriciye para vermicem maşallah ne güzel bir bitkiymiş kıymetini bilememişim..Bu akşam saatlerce araştırdım aloe nin bir kaç çeşidi varmış vera olması önemliymiş annem kızım yeter vera vera kafayı yiyeceksin diyor...Allah bana akıl versin

Son düzenleme:
evet cnm..planladıgım gibi bi gün olmadı ona canım sıkıldı sadece
ay regl öncesi evet banada geliyolar bazen..hatta geçen büyük temizlige kalkıştıgımda kardeşim hep uyardı yapma ben gelirim yardıma bişey vardır fln diye ve hep yoruldum temizlik yaptım dedigimde annemde kardeşimde bişey olmasın dikkat ediyomusun kızım diyolar
normalde de eger hasta olup yatıyosam biyerlerim agrıyosa dahada çok iş yapasım geliyo bazen..hatta yapıyorum eşimde kızıyo hasta hasta mı buldun diye manyak mıyız neyiz dimi:))
durucum inşallah öbür aya kısmet olur..çalışmaları sıkı tut kıssAllahım hayırlısını versinde..napalım alıştık artık dimi.ama bi yönden benden iyisin hiç olmazsa adetin zamanında oluyo..benimki hep geciktigi için ister istemez varmı yokmu düşündürüyo insanı...
kayram niçin sökülemedin acep kız..ama adetin başladıgı gibi duş da aldın sen o kesmiş de olabilir kuzu ben diyim...endişelenme hemen..doktor o dedigin olasılıktan bahsettimi ki.yani amelyat yeri kanar falan diye:26:
sorma aleynam ya bugün bi işi halledemedim...aa bi iş hallettim pardon su faturasını ödedimsagol cnm duaların için..Allahım hepimizi istediklerimize kavuştursun hayırlıysa eger...

evet cnm biliyorum...sıkma canını...sen sonuçta elinden geleni yapıyorsun..inanıyorum ki rabbim çabalarının mükafatını verecek inşallah..bak bu son konan tanı da önemli canım.bakarsın ilaçlarla herşey yoluna girer..
bu arada bende pkoyum,rahim anomalimde var ayrıca..benim için de hamile kaldıktan sonraki süreç çok önemli olacak..bebegin gelişim alanı dar çünkü..ben bunu da geç ögrendim mesela...belkide bilmedigim bişeylerim daha vardır.ama şimdilik kendimi inzivaya çektim ben...

durucum güle güle kullan saclarını canım..bende boyadım dün akşam...şimdide duşumu aldım aynen misler gibi saclarım

canim inan zaman zaman cok zor geldigi anlar olduki :85: hepimizin yükü hepimize agir allahim beterinden korusun dermansiz dert vermesin insallah ..sende bu yolda yüzü gülenlerden olursun insallah canim ...en iyisini yapmissin bende suan uzun bir süre dinlenmek istiyorum allahim vakti geldiginde versin insallah

Bacım ben çok öfkeliyken acayip iş yapıyorum sinirimi işlerden çıkarırcasına ve böyle delice temizlik yaparken kardeşim denk gelirse abla yine kaçmış senin keçiler galiba diyor

Adet'e gelince bağışıklık sistemim bu duruma o kadar alışmış ki aksi bir durum söz konusu olsa (gebelik gibi ) işte o zaman şaşkınlık ve şok hallerine girerim sanırım Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun bacıcım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…