canim inan zaman zaman cok zor geldigi anlar olduki :85: hepimizin yükü hepimize agir allahim beterinden korusun dermansiz dert vermesin insallah ..sende bu yolda yüzü gülenlerden olursun insallah canim ...en iyisini yapmissin bende suan uzun bir süre dinlenmek istiyorum allahim vakti geldiginde versin insallah
Sağol canım benim,sen de iyi günlerde kullan mis kokulu saçlarını, sıhhatler olsun tatlım
sagol taklıme daha napıyosun durucum...ben seninle yeni tanıştım sayılır...pek bişey bilmiyorum hakkında...uzun zamandır bebişinin gelmedigini biliyorum sadece...benimde 6 yıla yaklaşıyo canım doktorlar ne diyo önemli bi sebebi varmı durucum...
canim klomenden sonra yumurta takibi yaptimadinmi hic?? catlatma ignesiyle hamile kalma sansi yükseliyor biliyorsun denemeni tavsiye ederim ben sonuncuya öyle hamile kalmistim allahim seninde yüzünü güldürür insallah ....evet seydam...dinlenmek istedim...hoş çok faal degildim bu konuda...klomen kullandım işte bikaç ay...sadece tanı konma aşamalrı oldu benim.rahim filmi vs...hormon testleri...aşılama falan denemedim hiç mesela...bakalım hayırlısı...sende dinlen canım dogru diyosun..en azından kafan da toparlanır.rahimde yenilenir...hayırlısı hakkında.
ay bide o var dimiBacım ben çok öfkeliyken acayip iş yapıyorum sinirimi işlerden çıkarırcasına ve böyle delice temizlik yaparken kardeşim denk gelirse abla yine kaçmış senin keçiler galiba diyor
Adet'e gelince bağışıklık sistemim bu duruma o kadar alışmış ki aksi bir durum söz konusu olsa (gebelik gibi ) işte o zaman şaşkınlık ve şok hallerine girerim sanırımHepimiz için hayırlısı ne ise o olsun bacıcım ya
Bizim problemimiz spermlerimiz canım eşime yıllar önce çift taraflı varikosel tanısı kondu.Ameliyatını yaptırdık.Sonrasında bekleme sürecimiz oldu akabinde defaten klomen,aşılama son olarakta tüp bebek yaptırdık tabi bunları yapmak sizlerde biliyorsunuz ki hayli uzun yıllar alıyor insandan..Sonuç itibariyle biz tedavi olayını kendimizce bitirdik..Benim ara ara ataklarım oluyorsa da şu an için tıbbı bir destek almıyorum hekimlerden, kendimce bir takım şeyler yapmaya çalışıyorum sperm attırıcı multivitaminler kürler vs.. Hayırlısı neyse o olsun deyip oturuyoruz sevgili kocamla
bende istiyom kız o yaglardan benimkiler cok kuruydu iyice kurudu fön ceke ckekeKayram Başladıysa devamı gelir üzülme bacım,inşallah bundan böyle herşey çok daha güzel olacak.Ben dün gece gördüm kırmızıları fakat gün boyu bir kaç damla geldi genel olarak ilk günü böyle geliyor benimkinin doğası böyle yarın şakırdar bıktırır beni wc'ye git gelHakkımızda hayırlı yazılar yazsın rabbim denecek fazla bir şey yok bacıcım
aleynam Valla bir hoş oldu saçlarım bacım misler gibi yumuşacık.Dün gündüz eve geldikten sonra boyamıştım her zamanki rengine (sonbahar kızılı) dün gece sabaha karşı uykum kaçtı buraya geldim saç baş derken bu kürü buldum,hem ayda bir kaç cm uzatıyormuş hem de kuvvetli bir bakım yapıyormuş.Sabah kalktım gittim yağları aldım akşam saati de sürüverdim hem anacığıma hem bana ..He bir de bitkisel yağları nette araştırırken aloe vera bitkisinin dermatolojide kullanıldığını ama bu kimyasal kemler yerine bitkinin kendisini yetiştirip yapraklarının içindeki doğal jelden faydalanmanın daha sağlıklı olduğunu okudum..
İşin tuhafı ben bilmeden aloe vera yetiştirmişim evde ama dalları sağa sola sarkıyor amann bunu çiçek diye evde tutanın deyip atıvermişimşimdi kafaya koydum çiçekçilerden aloe vera alıcam yetiştiricem bundan sonra nemlendiriciye para vermicem maşallah ne güzel bir bitkiymiş kıymetini bilememişim..Bu akşam saatlerce araştırdım aloe nin bir kaç çeşidi varmış vera olması önemliymiş annem kızım yeter vera vera kafayı yiyeceksin diyor...Allah bana akıl versin
sagol canım aynıyım deyişen hiç bişi yokhosbulduk canim cok sagol iyiyim ,sen nasilsin?? neler yapiyorsun?
bende boyuycam saclarımı ALLAH izin verirse kahve tonlarına dip bboyalarımn cıktıdurucum güle güle kullan saclarını canım..bende boyadım dün akşam...şimdide duşumu aldım aynen misler gibi saclarım
canim inan zaman zaman cok zor geldigi anlar olduki :85: hepimizin yükü hepimize agir allahim beterinden korusun dermansiz dert vermesin insallah ..sende bu yolda yüzü gülenlerden olursun insallah canim ...en iyisini yapmissin bende suan uzun bir süre dinlenmek istiyorum allahim vakti geldiginde versin insallah
canim klomenden sonra yumurta takibi yaptimadinmi hic?? catlatma ignesiyle hamile kalma sansi yükseliyor biliyorsun denemeni tavsiye ederim ben sonuncuya öyle hamile kalmistim allahim seninde yüzünü güldürür insallah ....
sende yipranmissin canim ya, hep olacak deyipde o umudun yikilmasi insanin canini bi baska yakiyor bu kadar cabadan sonra insallah rabbim sanada, banada bizim gibi dileyen herkese nasip eyler insallah ...yaptırmaz olur muyum...çatlama igneside oldum bikaç defa ama olmadı...en son bikaç ay önce aşılamaya kalkıştım 3 ay klomen kullandıktan sonra...dördüncü ay kullandım,takibe gittim aşılama günü yaklaşmıştı,tabi biz öyle düşünüyoduk..bi gittim bi önceki ay klomenle büyüyüp kendiliginden güzel bi şekilde çatlayan yumoş bu defa hiç büyümemişti...yani aşılama yattı o ay...bende vazgeçtim bi daha...hiçbişey istemiyorum amannn dedim..zaten aşılama kararınıda zor almıştım doktor gaza getirmişti..tam olarak istemiyodum..vardır bunda da bi hayır dedim ve bıraktım cnm.
kızlar ben biraz kk geziyım kendinize cici bakın kzıalr görüşürüzzzzzzz
boya aleynam bende taktım kahve tonlarını bu aralar..ya dün boyayacagım rengi buraya koymuştum bi görsen boyadım alakası yok...kaç kat koyusu oldu..yinede güzel oldu gerçi ama ben bu kadar koyu istemiyodum..neyse açılıyo sonuçta napim.
ay canım yuregıme su serptın valla ınsallah dedıgın gıbıdırkayracım banyoyaptıysan ilk gün gelmez sonradana acılır beninde banyo yaptıgım zamn zamn kesilir gibi oluyo o yuzden kızlar ilk gün banyo yapmayın
derincim işlerin olmamış İNŞALLAH HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN CANIM İSTEDİKLERİNE TEZ ZAMNDA KAVUŞ CANIM
abla sen yine gezmedemisin kız MAŞALLAH
BNİM YERİMEDE GEZZZZZZZZZZ:79:
ınsallah ınsallah dedgınız gıbı olur sende sacları yapmıssın mıs gıbı ohhhhhhKayram Başladıysa devamı gelir üzülme bacım,inşallah bundan böyle herşey çok daha güzel olacak.Ben dün gece gördüm kırmızıları fakat gün boyu bir kaç damla geldi genel olarak ilk günü böyle geliyor benimkinin doğası böyle yarın şakırdar bıktırır beni wc'ye git gelHakkımızda hayırlı yazılar yazsın rabbim denecek fazla bir şey yok bacıcım
aleynam Valla bir hoş oldu saçlarım bacım misler gibi yumuşacık.Dün gündüz eve geldikten sonra boyamıştım her zamanki rengine (sonbahar kızılı) dün gece sabaha karşı uykum kaçtı buraya geldim saç baş derken bu kürü buldum,hem ayda bir kaç cm uzatıyormuş hem de kuvvetli bir bakım yapıyormuş.Sabah kalktım gittim yağları aldım akşam saati de sürüverdim hem anacığıma hem bana ..He bir de bitkisel yağları nette araştırırken aloe vera bitkisinin dermatolojide kullanıldığını ama bu kimyasal kemler yerine bitkinin kendisini yetiştirip yapraklarının içindeki doğal jelden faydalanmanın daha sağlıklı olduğunu okudum..
İşin tuhafı ben bilmeden aloe vera yetiştirmişim evde ama dalları sağa sola sarkıyor amann bunu çiçek diye evde tutanın deyip atıvermişimşimdi kafaya koydum çiçekçilerden aloe vera alıcam yetiştiricem bundan sonra nemlendiriciye para vermicem maşallah ne güzel bir bitkiymiş kıymetini bilememişim..Bu akşam saatlerce araştırdım aloe nin bir kaç çeşidi varmış vera olması önemliymiş annem kızım yeter vera vera kafayı yiyeceksin diyor...Allah bana akıl versin
yok kuzu bahsetmedı dr hıc ole bı olasılıktan olmaz ya hanı olmayan bende olur dıye dedım evhamlıyım ya namı dıger evhamlı ben ınsallah dedgınız gbıı olur ınsallahhhevet cnm..planladıgım gibi bi gün olmadı ona canım sıkıldı sadece
ay regl öncesi evet banada geliyolar bazen..hatta geçen büyük temizlige kalkıştıgımda kardeşim hep uyardı yapma ben gelirim yardıma bişey vardır fln diye ve hep yoruldum temizlik yaptım dedigimde annemde kardeşimde bişey olmasın dikkat ediyomusun kızım diyolar
normalde de eger hasta olup yatıyosam biyerlerim agrıyosa dahada çok iş yapasım geliyo bazen..hatta yapıyorum eşimde kızıyo hasta hasta mı buldun diye manyak mıyız neyiz dimi:))
durucum inşallah öbür aya kısmet olur..çalışmaları sıkı tut kıssAllahım hayırlısını versinde..napalım alıştık artık dimi.ama bi yönden benden iyisin hiç olmazsa adetin zamanında oluyo..benimki hep geciktigi için ister istemez varmı yokmu düşündürüyo insanı...
kayram niçin sökülemedin acep kız..ama adetin başladıgı gibi duş da aldın sen o kesmiş de olabilir kuzu ben diyim...endişelenme hemen..doktor o dedigin olasılıktan bahsettimi ki.yani amelyat yeri kanar falan diye:26:
sorma aleynam ya bugün bi işi halledemedim...aa bi iş hallettim pardon su faturasını ödedimsagol cnm duaların için..Allahım hepimizi istediklerimize kavuştursun hayırlıysa eger...
evet cnm biliyorum...sıkma canını...sen sonuçta elinden geleni yapıyorsun..inanıyorum ki rabbim çabalarının mükafatını verecek inşallah..bak bu son konan tanı da önemli canım.bakarsın ilaçlarla herşey yoluna girer..
bu arada bende pkoyum,rahim anomalimde var ayrıca..benim için de hamile kaldıktan sonraki süreç çok önemli olacak..bebegin gelişim alanı dar çünkü..ben bunu da geç ögrendim mesela...belkide bilmedigim bişeylerim daha vardır.ama şimdilik kendimi inzivaya çektim ben...
yaptırmaz olur muyum...çatlama igneside oldum bikaç defa ama olmadı...en son bikaç ay önce aşılamaya kalkıştım 3 ay klomen kullandıktan sonra...dördüncü ay kullandım,takibe gittim aşılama günü yaklaşmıştı,tabi biz öyle düşünüyoduk..bi gittim bi önceki ay klomenle büyüyüp kendiliginden güzel bi şekilde çatlayan yumoş bu defa hiç büyümemişti...yani aşılama yattı o ay...bende vazgeçtim bi daha...hiçbişey istemiyorum amannn dedim..zaten aşılama kararınıda zor almıştım doktor gaza getirmişti..tam olarak istemiyodum..vardır bunda da bi hayır dedim ve bıraktım cnm.
ay bide o var dimibende sinirliyken acaip hızlı temizlik yaparım....bide güzel olurki sorma:))
inşallah o adet bigün şaşacak canım sen rahat ol
anlıyorum tatlım..aslında en iyisin yapıyosun şuanda...diyorum ya bende dinlenmeye aldım kendimi..kafamda çok rahat Allaha şükür bayadır...sonuçta seninki ameliyatını olmuş kürler Allahın izniyle iyi gelir inşallah canım.ne varsa bitkilerde var aslında..ibrahim saracoglunun da dedigi gibi "hiçbir bitki sebepsiz yaratılmamıştır"...bide kızlardan evicap diye bi vitamin hapı duymuştum canım..eşlerine içiriyolardı...iyide gelmişti...bi araştır istersen.
bende istiyom kız o yaglardan benimkiler cok kuruydu iyice kurudu fön ceke ckeke
sagol canım aynıyım deyişen hiç bişi yok
bende boyuycam saclarımı ALLAH izin verirse kahve tonlarına dip bboyalarımn cıktı
amin İNŞALLAH
aminn cnm benim...rahat olmalıyız napalım...ben karar verirsem zaten bi kere aşılama denerim olmadı tüp denerim..Allah büyük...belki bişyler olur ...sende yipranmissin canim ya, hep olacak deyipde o umudun yikilmasi insanin canini bi baska yakiyor bu kadar cabadan sonra insallah rabbim sanada, banada bizim gibi dileyen herkese nasip eyler insallah ...
zaten boyaların üzerindeki renk olmuyoki hep koyusu oluyo o yuzden ben hep düşündüyüm rengin acıgını alırım o zamn daha iyi oluyo
adetim bitsin boyuycam derinim İNŞALLAH
SENDE GÜLE GÜLE KULLAN CANIM
boya aleynam bende taktım kahve tonlarını bu aralar..ya dün boyayacagım rengi buraya koymuştum bi görsen boyadım alakası yok...kaç kat koyusu oldu..yinede güzel oldu gerçi ama ben bu kadar koyu istemiyodum..neyse açılıyo sonuçta napim.
Sen de kendine cici bak şeker sevgilerkızlar ben biraz kk geziyım kendinize cici bakın kzıalr görüşürüzzzzzzz
ay canım yuregıme su serptın valla ınsallah dedıgın gıbıdır
ınsallah ınsallah dedgınız gıbı olur sende sacları yapmıssın mıs gıbı ohhhhhh
yok kuzu bahsetmedı dr hıc ole bı olasılıktan olmaz ya hanı olmayan bende olur dıye dedım evhamlıyım ya namı dıger evhamlı ben ınsallah dedgınız gbıı olur ınsallahhh
bebısım ınsallah hıc ummadıgın zamanda gecek mınık prenses yegenım
tamam kuzu sen kızdırma enısteyııııkayracım durucum son yazdıklarınıza cvp vericem ama eşim gelii kızmadan gidiyim döncem inş..
Sen de kendine cici bak şeker sevgiler
İnşallah bacım yarın ola hayrola devamı gelsin inşallah....Evet bacım gözel oldular kırmızı kırmızı ve pamuk gibi
Çıkıyor bacım çıkıyor uzun yazıyorum vakit alıyor sanıyorumaminn cnm benim...rahat olmalıyız napalım...ben karar verirsem zaten bi kere aşılama denerim olmadı tüp denerim..Allah büyük...belki bişyler olur ...
evet cnm biliyom öyle oluyo ama bu bikaç ton koyusu olsa iyi..hiç mi hiç alkasız oldu...
kızlar çok özür dilerim pat diye gittigim için ama eşim saçımı kurutmadıgım için kızıy..bende hep kuruturum hemen...kireçlenme olmamak için ama oturdum kaldım gidiyim kurutayım o da netten bişeye bakcak..gelirim gene...
durucum sesin çıkmadı kuzum öptüm seni de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?