Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

evet seydam...dinlenmek istedim...hoş çok faal degildim bu konuda...klomen kullandım işte bikaç ay...sadece tanı konma aşamalrı oldu benim.rahim filmi vs...hormon testleri...aşılama falan denemedim hiç mesela...bakalım hayırlısı...sende dinlen canım dogru diyosun..en azından kafan da toparlanır.rahimde yenilenir...hayırlısı hakkında.

Sağol canım benim,sen de iyi günlerde kullan mis kokulu saçlarını, sıhhatler olsun tatlım

sagol taklıme daha napıyosun durucum...ben seninle yeni tanıştım sayılır...pek bişey bilmiyorum hakkında...uzun zamandır bebişinin gelmedigini biliyorum sadece...benimde 6 yıla yaklaşıyo canımdoktorlar ne diyo önemli bi sebebi varmı durucum...

Bizim problemimiz spermlerimiz canım eşime yıllar önce çift taraflı varikosel tanısı kondu.Ameliyatını yaptırdık.Sonrasında bekleme sürecimiz oldu akabinde defaten klomen,aşılama son olarakta tüp bebek yaptırdık tabi bunları yapmak sizlerde biliyorsunuz ki hayli uzun yıllar alıyor insandan..Sonuç itibariyle biz tedavi olayını kendimizce bitirdik..Benim ara ara ataklarım oluyorsa da şu an için tıbbı bir destek almıyorum hekimlerden, kendimce bir takım şeyler yapmaya çalışıyorum sperm attırıcı multivitaminler kürler vs.. Hayırlısı neyse o olsun deyip oturuyoruz sevgili kocamla

Son düzenleme:
canim klomenden sonra yumurta takibi yaptimadinmi hic?? catlatma ignesiyle hamile kalma sansi yükseliyor biliyorsun denemeni tavsiye ederim ben sonuncuya öyle hamile kalmistim allahim seninde yüzünü güldürür insallah ....

ay bide o var dimibende sinirliyken acaip hızlı temizlik yaparım....bide güzel olurki sorma:))
inşallah o adet bigün şaşacak canım sen rahat ol

anlıyorum tatlım..aslında en iyisin yapıyosun şuanda...diyorum ya bende dinlenmeye aldım kendimi..kafamda çok rahat Allaha şükür bayadır...sonuçta seninki ameliyatını olmuş kürler Allahın izniyle iyi gelir inşallah canım.ne varsa bitkilerde var aslında..ibrahim saracoglunun da dedigi gibi "hiçbir bitki sebepsiz yaratılmamıştır"...bide kızlardan evicap diye bi vitamin hapı duymuştum canım..eşlerine içiriyolardı...iyide gelmişti...bi araştır istersen.

bende istiyom kız o yaglardan benimkiler cok kuruydu iyice kurudu fön ceke ckeke
hosbulduk canim cok sagol iyiyim ,sen nasilsin?? neler yapiyorsun?
sagol canım aynıyım deyişen hiç bişi yok
durucum güle güle kullan saclarını canım..bende boyadım dün akşam...şimdide duşumu aldım aynen misler gibi saclarım
bende boyuycam saclarımı ALLAH izin verirse kahve tonlarına dip bboyalarımn cıktı

amin İNŞALLAH

canim klomenden sonra yumurta takibi yaptimadinmi hic?? catlatma ignesiyle hamile kalma sansi yükseliyor biliyorsun denemeni tavsiye ederim ben sonuncuya öyle hamile kalmistim allahim seninde yüzünü güldürür insallah ....

yaptırmaz olur muyum...çatlama igneside oldum bikaç defa ama olmadı...en son bikaç ay önce aşılamaya kalkıştım 3 ay klomen kullandıktan sonra...dördüncü ay kullandım,takibe gittim aşılama günü yaklaşmıştı,tabi biz öyle düşünüyoduk..bi gittim bi önceki ay klomenle büyüyüp kendiliginden güzel bi şekilde çatlayan yumoş bu defa hiç büyümemişti...yani aşılama yattı o ay...bende vazgeçtim bi daha...hiçbişey istemiyorum amannn dedim..zaten aşılama kararınıda zor almıştım doktor gaza getirmişti..tam olarak istemiyodum..vardır bunda da bi hayır dedim ve bıraktım cnm.

boya aleynam bende taktım kahve tonlarını bu aralar..ya dün boyayacagım rengi buraya koymuştum bi görsen boyadım alakası yok...kaç kat koyusu oldu..yinede güzel oldu gerçi ama ben bu kadar koyu istemiyodum..neyse açılıyo sonuçta napim.

sende yipranmissin canim ya, hep olacak deyipde o umudun yikilmasi insanin canini bi baska yakiyor bu kadar cabadan sonra insallah rabbim sanada, banada bizim gibi dileyen herkese nasip eyler insallah ...

zaten boyaların üzerindeki renk olmuyoki hep koyusu oluyo o yuzden ben hep düşündüyüm rengin acıgını alırım o zamn daha iyi oluyo

adetim bitsin boyuycam derinim İNŞALLAH
SENDE GÜLE GÜLE KULLAN CANIM

Son düzenleme:
ay canım yuregıme su serptın valla ınsallah dedıgın gıbıdır
ınsallah ınsallah dedgınız gıbı olur sende sacları yapmıssın mıs gıbı ohhhhhh
yok kuzu bahsetmedı dr hıc ole bı olasılıktan olmaz ya hanı olmayan bende olur dıye dedım evhamlıyım ya namı dıger evhamlı ben ınsallah dedgınız gbıı olur ınsallahhh

bebısım ınsallah hıc ummadıgın zamanda gecek mınık prenses yegenım

Hayırlısı canım inşallah..Son iki aydır gnc'den arginmax men's alıyorum onları kullanıyor canım,benim kociş ilaç içme özürlü kırk takla atıyorum içirene kadar,ama evicap'ı da araştırayım ben onu da içiririm takla ata ata benim nazlı adama..Öyle komik oluyor ki ne zaman bir vitamin bulup başlasam önce onlara bakıyor sonra bana ve ''Hatun bunlar bana dokunmaz öldürmez dimi '' diyor ''yok öldürmez istersen önce ben içeyim test edelim'' diyorum mecbur kalıyor içmeye garibim..Saraçoğlunun bir cümlesi daha var bacım ''Doğa çöp üretmez'' der sıkça haklı da herşeyin bir yaratılış sebebi mutlaka var.Şifa niyetine hepiciğimize iyi gelir inşallah yediklerimiz içtiklerimiz ...

Canım yap valla neler yapmışıyoruz ki bir sürü kimyasal şeylerden medet ummuyormuyuz.Sonuçta bitkisel yağ zararı olmadığını düşünüyorum...Bak 50 ml hint yağı,50 ml zetyinyağı 10 ml. karanfil yağı,bir kaç damla da aloe vera yağı hepsini karıştır sür kafana he sürmeden önce sıcak su dolu bir kabın içinde yağ şişeni beklet yağ inceliyor ve daha güzel sürülüyor bilgin olsun bacıcım...

sende yipranmissin canim ya, hep olacak deyipde o umudun yikilmasi insanin canini bi baska yakiyor bu kadar cabadan sonra insallah rabbim sanada, banada bizim gibi dileyen herkese nasip eyler insallah ...
aminn cnm benim...rahat olmalıyız napalım...ben karar verirsem zaten bi kere aşılama denerim olmadı tüp denerim..Allah büyük...belki bişyler olur ...
zaten boyaların üzerindeki renk olmuyoki hep koyusu oluyo o yuzden ben hep düşündüyüm rengin acıgını alırım o zamn daha iyi oluyo

adetim bitsin boyuycam derinim İNŞALLAH
SENDE GÜLE GÜLE KULLAN CANIM

evet cnm biliyom öyle oluyo ama bu bikaç ton koyusu olsa iyi..hiç mi hiç alkasız oldu...

kızlar çok özür dilerim pat diye gittigim için ama eşim saçımı kurutmadıgım için kızıy..bende hep kuruturum hemen...kireçlenme olmamak için ama oturdum kaldım gidiyim kurutayım o da netten bişeye bakcak..gelirim gene...
durucum sesin çıkmadı kuzum öptüm seni de.

sen ne yapsan yakısır zaten sana balım benım bende seneler once hurrem karamelı dıye tutuldu ya sımdı ondan yapmıstım ama hep makyajla kullanmam gerekıyordu yoksa yaslı gosterıyordu benı degıstım cıkolata kahveye daha sonra da kendı rengıme gre dondum bıdaha da boyamadım

kızlar ben biraz kk geziyım kendinize cici bakın kzıalr görüşürüzzzzzzz
Sen de kendine cici bak şeker sevgiler

İnşallah bacım yarın ola hayrola devamı gelsin inşallah.... Evet bacım gözel oldular kırmızı kırmızı ve pamuk gibi

kayracım durucum son yazdıklarınıza cvp vericem ama eşim gelii kızmadan gidiyim döncem inş..
tamam kuzu sen kızdırma enısteyıııı
Sen de kendine cici bak şeker sevgiler

İnşallah bacım yarın ola hayrola devamı gelsin inşallah.... Evet bacım gözel oldular kırmızı kırmızı ve pamuk gibi

canımcım ınsallah bu arada öldum esıne ılac ıcırmek ıcın yazdıklarını duyunca

Çıkıyor bacım çıkıyor uzun yazıyorum vakit alıyor sanıyorum Eşin haklı saçlarını ıslak bırakma insan kafasını ve ayaklatını üşütmemeli bütün dertler oradan geliyor Alla korusun bacım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…