Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sağol garibiiim

selam kıslar nasılsınızz kardeloşuum hiç pas vermiyonn :44:
ya kk de pek yazmıyom şu sıralar,bende bi gariplik var canım,senle alakası yok,niye pas vermim hem.
ahhh,ebroşum ahhhh ahhhhh.
saol canım bıtırdım sukurler olsun calısmalara baslamadan bıtıreyım dedımsen nasılsın canım huseyın emremız de ıyıymıs bu arada prenses nasıl kız sevınıyormu kardesı olacagı ıcın

Bacıcım ben hep evdeyim de kendime iş çıkarmakta üstüme yok sağ olsunlar gelenim gidenim de bitmez..haftasonu firar ettim bu gün geldim eve artık [/QUOTE]
canım dıkkat edıyom da ne yapcan ıste ısler bana bakar ben ıslere bakarım enınde sonunda yapcaktım dımı

canım adacayını ıcsemmı bılemedım adetım cok yakınhatta kavustum kendısıne dıyebılırım cok heyecanlıyım kız gercekten calısmalara baslıcaz dusunebılıyormusun ınsallahhhhh aylar sonra

ne yaptın canım ılacına basladınmı

tabıkı karsılıgını alacaksın canım cektklerımızın karsılıgını hepımız alacagız bundan sorna uzulmemenı dılıyorum tatlım

canım hade hayırlısı rabbım yavrundan ayırmasın senı hersey sımdılık gusel bunları dusun ve mutlu ol canım gerısını sonra dusunursun

senı senı

ılerlemıcek gıbı balım sen nasılsın ıyısın ısallah bu arada ben kırmızıları gordum nıhayettttt

bencede yavas yavas en ıyısı tatlım da benım baa bırıkmıstı bıde ben baslayınca durduramıyorum kendımı

canım bence ole ayrıntılı emıslıge gırısme malum yukun var bence kendıne de ona da ezıyet etme yorma kendını

geldım kuzum geldım gecmısteydım bende geldım ma gıtcem galıba pılav yapmm lazım benımkı ısten kurt gıbı acıkmıs olarak gelıyor
canlarım benden sıze bır mujde ben bugun kırmızıları gordum tamda vaktınde cocuk gıbı heyecanlıyım valla korunmayı bırakıcam ınsallah bır terslık olmassa sabh geldı ama dus aldıktan sonra gelmedı bıdaha ama gelır yanı takmıcam kafaya ben cıktım kızlar allaha emanet olun bu ay bu kadar sevınıyoum ama bıdahakı ay sevınebılecekmıyım bakalım artık rabbım dualarımızı gerı cevırmesın bu arada grıp oldugum ve sesım cıkmadıgı ıcın esımın basını yedıgım caraoke yapmaya gıdemıcem sesım bıraz guseldır de solemesı ayıp gdelım arkadaslarla sarkı soleyelım dıyodum ama bu sesle cok zor neyse artık ıyılesınce ınsallah[/QUOTE]
gözün aydın kayra cım,ne güzel olmuşun işte,inşallah bebişin ilk adımlarıdır bu gün gelenler.
rabbim bizede ver
iş durumlarını sorcektim ama okudum durumu,hayırlısı bakalım,bekliyos haberlerini.
ohhh ohhh,bakalım nasıl oldu saçın.
selam kızlar,sayfaya bi girdim,pir girdim,araya amma işler yapmak zorunda kaldım.

Allah rahmet eylesin babacığına ne güzel laf söylemiş.

İnşallah bizlerinde olur durucum bu kadar çabaya.

canım napalım bizimkilerde biraz nazlı ama pes etme.

kayra,senin alıntında bi tuhaflık varmış kuzu,ben çok dikkat ettim,ama böyle çıktı,suçlu fatmagül değil,sensin

kıss kocişler hep öyle dimi yaa.benimki mesela pekmez fln hiç sevmez..içirmek istedim farzet agzına sokmaz delü..olsun zorla morla içir boşver..onlar ona bebiş olarak geri döneck
evet saracoglunu zaten hep hayranlıkla dinliyorum..bi ara sogan kürünüde yaptım 1 sene önce fln.onun sayesinde normalinden daha erken oluyorum o gün bu gündür..yani 3 ayda zor sökülürdüm.listelerde herkes her ay olurdu ben üç ay öncelerde sürünürdüm..yine yapsam yine yarayacagını düşünüyorum aslında ama nerdeee eserseler anca:))

sagol cnm teşekkür ederim...ay evet karameli bende bikaç defa yaptım çok güzel oluyo cnm..benim yapmadıgım renk kalmadı sanırsam şimdiye kadan:))
evet cnm haklısın ne geliyosa bilhassa ayaklardan geliyor...zaten ben seneler önce boyun fıtıgından zor bela kurtuldum..kalıntıları çok fazla ama...en ufak ters harekette ve soguk algınlıgında tutuluyorum...ama bunları hiç sayyıyorum çünkü yıllar öncesi resmen felç gibi (Allah korusun)oluyordum...o yüzden korkuyo eşimde...

kardeloşum alıntı karışık diye almadım cnm...evet işleri halledemedik kuzum vardır bunda da bi hayır cano napalım..ha bugün ha yarın..inş yarın hallolur...

evet bebekim kalbim sizinle atıyor bak selina selina diye

Paylaşım çokk güzeldi bacım Allah razı olsun...Bacım yok üzülmüyorum ben rabbim ne verirse bizim için hayırlı olan odur diyorum sürekli..Allah razı olsun eşimde öyle..Şimdilik biz birbirimize eş,dost ,arkadaş yeri geldiğinde bebek oluyoruz...Rabbimin hikmetinden sual olunmaz münasip görürse hayırlı olacaksa nasip eder inşallah....

Ben göstwereyim bacım sana kendimi delinin biriyim işte yaşım 37 ama hala büyüyemedim sanırım deli dolu bir hatunum özeline msn adresimi yazarım bacıcım eklersin orda resmim var

Amin canım benim aminnn[/QUOTE]
canım inan seni çok iyi anlıyorum bende eşime hamile kalamadıgım zaman geçtim karşısına dedim bak sende sorun yok sorun bende benimle hayatını geçrimeye mecbur degilsin dedim oda olmazsa olmasın benim eşim bebegimde sensin bebek dedi seviliyo demi dedi vet deyince bende bebek gibi seni seviyorum dedi sen dedi olmasa sorun bende olsaydı boşucakmıydın dedi yok deyince işte böyle aman olursa olsun olmazsa olmasın hakkımızda hayırlısı dedim bıraktık takmayı bebek fikrine inan mazsın o ay hamile kaldım
valla okurlen gözümden yaş geldi ALLAHIM sana sıgındım sen cok büyüksün YARABBİM

teşekkürler sevtunum

amin ALLAHIM başımızdan eksik etmesin eşlerimizi

cok güzel olmuştur şimdi duru güle güle kullan canım[/QUOTE]
allah hepinizden razı olsun bebekim inan bende çok fena oldum arkladaş paylaşmış bende dedim sizlerle paylaşıyım
kız delü sana sarı yakışıyo be bırak koyu rengigöz zevkimi bozma bir resmini koyda faceye görek son halini belkim ogluma alırım seni
kayra,senin alıntında bi tuhaflık varmış kuzu,ben çok dikkat ettim,ama böyle çıktı,suçlu fatmagül değil,sensin

allah seniçok güldüm he bende alıntı aldım kayraya yazdım ama karılınca okuyamamış sanırsam

ulen 40 yılın başı bir fırsat buldum karular yok be hey millet nerdesiniz yawokadar şirinlik yaptım sabahtan beri gören duayan olmadı yaw:86::86::86::86::86::86:

gözün aydın canım degerine göre 3 ya yada 4 haftalık sanırım bebişin tahlil sonuç kagıdında ki referans aralıklarına bakarsan kaç haftalık oldugunu anlarsın

çok teşekkür ederim canım. ama kağıtta sadece kan değeri yazıyor başka bişi yazmıyor
Hayırlı olsun canım değerin çokkkk güzellll.

allah razı olsun canım
canım çok sevindim inan işşallah ilk seferde yavrun seninle olur

canım inan konuştugumuzdan beri aklımdasın ne yaptı bu hatun diye işşallah pıt pıtlarıda duayrsın allahımın izniyle birde ben duyabilsem

sizlere iyi akşamlar canlarım alıntı alan arkadaşlara teşekkür edrim alıntıları uzun olunca alamadım ama okudum okumamamazlık yapmadım çıkmam lazım yavru çagırıyo merak etmeyin ditye girdim yazayımda akılları bende kalmasın dediydim[/QUOTE]

şimdilik değirimi baktı 20 gün sonraya çağırdı ozaman ultrasonda bakıcakmış
canım bence normal değerleriinn

a.s ablacım sağolasınn

selam kıslar nasılsınızzz ben geldim ama fazla kalamıcamm

peliniimm gördüm seni altta

teşekkürler canım
pelinim nasılsın hastamı oldun bakım geçmiş olsun
pek iy degilim canım grip oldum yine adetimde devam ediyo on günü gecti moralim bozuk sen nasılsın birsenim...

valla canım atlatamıycam galiba gün gectikce daha kötü oluyorum moralimde bozuk zaten rabbim sabır versin hepimize...

canım hayırlısıyla kucagına alırsın bebişini inş...

önemli degil eboşum sonra görüşürüz inş...bu arada malasef adetim bitmedi canım hatta ilk başlamış gibi devam ediyo moralım cok bozuk rabbim hepimizin yüzünü güldürsün en kısa zamanda inş

canım cok yorma kendini yavaş yavaş yap bende seni öpüyorum...

saol canım bıtırdım sukurler olsun calısmalara baslamadan bıtıreyım dedımsen nasılsın canım huseyın emremız de ıyıymıs bu arada prenses nasıl kız sevınıyormu kardesı olacagı ıcın

Bacıcım ben hep evdeyim de kendime iş çıkarmakta üstüme yok sağ olsunlar gelenim gidenim de bitmez..haftasonu firar ettim bu gün geldim eve artık [/QUOTE]
canım dıkkat edıyom da ne yapcan ıste ısler bana bakar ben ıslere bakarım enınde sonunda yapcaktım dımı:

canım adacayını ıcsemmı bılemedım adetım cok yakın hatta kavustum kendısıne dıyebılırım cok heyecanlıyım kız gercekten calısmalara baslıcaz dusunebılıyormusun ınsallahhhhh aylar sonra

tabıkı karsılıgını alacaksın canım cektklerımızın karsılıgını hepımız alacagız bundan sorna uzulmemenı dılıyorum tatlım

canım hade hayırlısı rabbım yavrundan ayırmasın senı hersey sımdılık gusel bunları dusun ve mutlu ol canım gerısını sonra dusunursun

senı senı

ılerlemıcek gıbı balım sen nasılsın ıyısın ısallah bu arada ben kırmızıları gordum nıhayettttt

bencede yavas yavas en ıyısı tatlım da benım baa bırıkmıstı bıde ben baslayınca durduramıyorum kendımı

canım bence ole ayrıntılı emıslıge gırısme malum yukun var bence kendıne de ona da ezıyet etme yorma ke

geldım kuzum geldım gecmısteydım bende geldım ma gıtcem galıba pılav yapmm lazım benımkı ısten kurt gıbı acıkmıs olarak gelıyor
canlarım benden sıze bır mujde ben bugun kırmızıları gordum tamda vaktınde cocuk gıbı heyecanlıyım valla korunmayı bırakıcam ınsallah bır terslık olmassa sabh geldı ama dus aldıktan sonra gelmedı bıdaha ama gelır yanı takmıcam kafaya ben cıktım kızlar allaha emanet olun bu ay bu kadar sevınıyoum ama bıdahakı ay sevınebılecekmıyım bakalım artık rabbım dualarımızı gerı cevırmesın bu arada grıp oldugum ve sesım cıkmadıgı ıcın esımın basını yedıgım caraoke yapmaya gıdemıcem sesım bıraz guseldır de solemesı ayıp gdelım arkadaslarla sarkı soleyelım dıyodum ama bu sesle cok zor neyse artık ıyılesınce ınsallah[/QUOTE]
canım evet ya grip oldum yine bide adetim yine devam ediyo moralim cok bozuk...sende adet olmuşsun hadi gözünaydın kayrcım inş bebişin cok bekletmeden gelir hayırlısıyla...

canım degerin iyi cıkmış bence inş hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın bebişini...

evet canım gecmişteydim msn de görüştük zaten kendine iyi bak öpüyorum seni...[/QUOTE]

amin canım inşallah darısı tüm anne adaylarına en büyük dileğim

teşekkür edrim canım allah razı olsun heğinizden
Bacıcım nasılsın iyisin inşallah [/QUOTE]

inşallah canım allah razı olsun hepinizden
semra hoş geldim bebekim görüşmeli nasılsın kaç zamandır yazışmıyoruz

hoşbuldum bebikim he hiç sorma

gözün aydın canım degerine göre 3 ya yada 4 haftalık sanırım bebişin tahlil sonuç kagıdında ki referans aralıklarına bakarsan kaç haftalık oldugunu anlarsın

çok teşekkür ederim canım. ama kağıtta sadece kan değeri yazıyor başka bişi yazmıyor
Hayırlı olsun canım değerin çokkkk güzellll.

allah razı olsun canım
canım çok sevindim inan işşallah ilk seferde yavrun seninle olur

canım inan konuştugumuzdan beri aklımdasın ne yaptı bu hatun diye işşallah pıt pıtlarıda duayrsın allahımın izniyle birde ben duyabilsem

sizlere iyi akşamlar canlarım alıntı alan arkadaşlara teşekkür edrim alıntıları uzun olunca alamadım ama okudum okumamamazlık yapmadım çıkmam lazım yavru çagırıyo merak etmeyin ditye girdim yazayımda akılları bende kalmasın dediydim[/QUOTE]

şimdilik değirimi baktı 20 gün sonraya çağırdı ozaman ultrasonda bakıcakmış
canım bence normal değerleriinn

a.s ablacım sağolasınn

selam kıslar nasılsınızzz ben geldim ama fazla kalamıcamm

peliniimm gördüm seni altta

teşekkürler canım
pelinim nasılsın hastamı oldun bakım geçmiş olsun
pek iy degilim canım grip oldum yine adetimde devam ediyo on günü gecti moralim bozuk sen nasılsın birsenim...

valla canım atlatamıycam galiba gün gectikce daha kötü oluyorum moralimde bozuk zaten rabbim sabır versin hepimize...

canım hayırlısıyla kucagına alırsın bebişini inş...

önemli degil eboşum sonra görüşürüz inş...bu arada malasef adetim bitmedi canım hatta ilk başlamış gibi devam ediyo moralım cok bozuk rabbim hepimizin yüzünü güldürsün en kısa zamanda inş

canım cok yorma kendini yavaş yavaş yap bende seni öpüyorum...

canım dıkkat edıyom da ne yapcan ıste ısler bana bakar ben ıslere bakarım enınde sonunda yapcaktım dımı:

canım adacayını ıcsemmı bılemedım adetım cok yakın hatta kavustum kendısıne dıyebılırım cok heyecanlıyım kız gercekten calısmalara baslıcaz dusunebılıyormusun ınsallahhhhh aylar sonra

senı senı

canım bence ole ayrıntılı emıslıge gırısme malum yukun var bence kendıne de ona da ezıyet etme yorma ke

canım evet ya grip oldum yine bide adetim yine devam ediyo moralim cok bozuk...sende adet olmuşsun hadi gözünaydın kayrcım inş bebişin cok bekletmeden gelir hayırlısıyla...

canım degerin iyi cıkmış bence inş hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın bebişini...

evet canım gecmişteydim msn de görüştük zaten kendine iyi bak öpüyorum seni...[/QUOTE]

amin canım inşallah darısı tüm anne adaylarına en büyük dileğim

teşekkür edrim canım allah razı olsun heğinizden
Bacıcım nasılsın iyisin inşallah [/QUOTE]

inşallah canım allah razı olsun hepinizden
semra hoş geldim bebekim görüşmeli nasılsın kaç zamandır yazışmıyoruz

hoşbuldum bebikim he hiç sorma

gunaydiiiiiiiiiiiin arkadaslarim:80::80:hepiniz iyisiniz insallah??dilerim gununuz butun gecirmis oldugunuz gunlerden guzel gecsin

kizlar,alintilar cok bozuk ve karisik oldugu icin,alinti alamadim,ama gecmisi okudum.aklimda kaldigi kadari ile yazacagim,unuttuklarim kusura bakmasin olurmuu

ebrarim,gezmelerdesin yine,sefan olsun canim..sanirim gece gelememissin,gec geldin sanirim.iyi bak kendine canim..

kayracim,guzel dileklerin icin cok sagolasin canim..kirmizilar gelmis,uzulme devami da gelir,bir daha ki aya rabbim yuzunu guldursun tatlim

pelinim,nasilsin canim?insallah simdi daha iyisindir tatlim:26:

durucum,saclarini iyi gunlerde kullan.sende kirmizilari görmussun,hayirlisi olsun tatlim,dilerim birda ki ay rabbim sevindirsin,son kirmizilar olsun tatlim..

derincim,sende saclarini boyamissin,rengi zamanla acilir canim,iyi gunlerde kullan tatlim

aleynacim,sende saclarini boyamaya karar vermissin,hadi bakalim insallah istedigin gibi olur

kardelencim,sen neler yapiyorsun canim?herseyde bir hayir hikmet var,uzulme tatlim..rabbim birgun bizimde yuzelrimizi guldurecek elbet..dilerim rabbim en yakin zamanda hayirli evlat nasip etsin,yuvanizi senlendirsin

semracim,seninde degerin cok guzel canim,cok sevindim.rabbim kucaginada almak nasip eylesin..

sevtuncum,sen neler yapiyorsun canim,disin nasil oldu??bu arada guzel paylasimin icin cok sagol,cok duygulandim

selinacim,sen neler yapiyorsun tatlim,görusemiyoruz bu aralar

waycim,ugurboncugum,egalcim,derdanurcum,tosticim, sizler nasilsiniz kizlar:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…