- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
ya kk de pek yazmıyom şu sıralar,bende bi gariplik var canım,senle alakası yok,niye pas vermim hem.sağol garibiiim
selam kıslar nasılsınızz kardeloşuum hiç pas vermiyonn :44:
ahhh,ebroşum ahhhh ahhhhh.canım ya hepimize dönem dönem oluyo malesef bu bebek meselesi hayatımızı tümüyle etkiliyo buna diğer sıkıntılarda eklenince böyle oluyoruz işte .yaşadığım sürece bu ve benzeri sorunlar hep olucak galiba mutlu insan yok şu hayatta .allahım dermansız dert vermesin enkısa zamandada sorunlarımıza çözüm nasip etsin inşallah
derdam nasılsın canım merak ettim seni htta dünde yazdım iyi olmana sevindim canım
kolay gelsin sana çok yorulma emiprensesimizide yorma
alemsin kuzu yaa
ohoooo ben neler gördüm cano düşün eşimin yiğenleri bizden kaç yaş küçük ve nekadar sonra evlendiler hepsinin çoluğu çocuğu var hemide çifter çifter ama kader işte canını sıkma .hatırlarmısın sana iğneyi gönderdiğim gün bitanesi doğum yapmıştı ve ben komalık olmuştum .ama geçiyo işte .şuanki duygunu çok iyi anlıyorum
canım nasılsın kolay gelsin işlerinde
daha çok yeni belirti vermez vuruldun iğne ve kullandığın ilaçlar hormon ilaçları olduğu için gögüs ağrıların olabilir .inşallah pozitif sonuç alırsın tedavinden
saol canım bıtırdım sukurler olsun calısmalara baslamadan bıtıreyım dedımcanımbıttı cok sukur ama bende bıttım yanı ama olsun ıcıme sındı kac gundur hava soguktu elım degmedıydı hava ısınınca fırsatı kacırmayım dedım bu arada ne yaptın ıslerını ınsallah sorun cıkmamıstır kuzummmm
canım lokosıtın fazla olması ıltıhap oldugunu gosterıyo galıba yanlıs da demeyım ama ole gıbı geldı bana bu arada derınım acıklamıs zaten adetının duzenlı olması senın ıcın gayet ıyı bır durum ıllakı olmaması da gerekmıyor zaten bence ona takılma dıger sorunlarını hallet
pelinim nasılsın hastamı oldun bakım geçmiş olsun
Bacıcım ben hep evdeyim de kendime iş çıkarmakta üstüme yok sağ olsunlar gelenim gidenim de bitmez..haftasonu firar ettim bu gün geldim eve artık
canım dıkkat edıyom da ne yapcan ıste ısler bana bakar ben ıslere bakarım enınde sonunda yapcaktım dımı
canım adacayını ıcsemmı bılemedım adetım cok yakın
ne yaptın canım ılacına basladınmı
tabıkı karsılıgını alacaksın canım cektklerımızın karsılıgını hepımız alacagız bundan sorna uzulmemenı dılıyorum tatlım
canım hade hayırlısı rabbım yavrundan ayırmasın senı hersey sımdılık gusel bunları dusun ve mutlu ol canım gerısını sonra dusunursun
senı senı
ılerlemıcek gıbı balım sen nasılsın ıyısın ısallah bu arada ben kırmızıları gordum nıhayettttt
bencede yavas yavas en ıyısı tatlım da benım baa bırıkmıstı bıde ben baslayınca durduramıyorum kendımı
canım bence ole ayrıntılı emıslıge gırısme malum yukun var bence kendıne de ona da ezıyet etme yorma kendını
geldım kuzum geldım gecmısteydım bende geldım ma gıtcem galıba pılav yapmm lazım benımkı ısten kurt gıbı acıkmıs olarak gelıyor
canlarım benden sıze bır mujde ben bugun kırmızıları gordum tamda vaktınde
gözün aydın kayra cım,ne güzel olmuşun işte,inşallah bebişin ilk adımlarıdır bu gün gelenler.
rabbim bizede verCanım sağol ama anlamadım ben bu aşılamayı adetin 5.günü ilaca başladım gene 5 gün içiyorum cumartesi bitiyor salı gel dedi bakalım nisan 3 bulur dedi ee benim adet 11 de bu nasıl iş şaştım kaldım valla.
Kardelencim benim düğünde çocuktular şimdi anne oldular napıcan kuşum kaderimiz buymuş.
İnşallah canım sende olucaksın dimi inşallah ikimizinkide tutar.
iş durumlarını sorcektim ama okudum durumu,hayırlısı bakalım,bekliyos haberlerini.aa ben hiç hayıt kapsulu duymadım iyi oldu söyledigin canım...bitkilerle ugraşamıyorum ben pek..sogan kürünü sırf ugraşmak istemedigimden yapmıyorum.kapsul iyimiş sagol gülüm
selam canım benim..olsun sen iyi ol da arada ses ver yeter kuzum öptüm seni
kardeloşum canım,anlıyorum seni hemde çok çok iyi..sıkma canını lütfen..elbet birgün aynı duyguları bizde yaşayacagız cnm...işte hayatta herşey dört dörtlük gitmiyor malesef
nanelim yaa lütfen üzülme..ne demek normal yolla olmayacak...tıp öyle diyo olabilir ama öyle denipte normal yolla kalanı çok gördük cnm...söylediklerinede çok katılıyorum.yani elimizden geleni yapmak konusunda..eşin keşke ikna olsa..söz veriyorum duamı ederken tüm kalbimle bunuda dilicem senin için...
canım benim çok geçmiş olsun...bişeyler ortaya çıktıkça şansımız daha artıyo bence..çünkü en azından ne oldugu bilinmiş oluyoki tedavisine başlanıyo hemen..hakkında hayırlısı inş canım..Allahım bundan sonrasını hayırlı kılsın senin için...
canım yaa inşallahhhhh bu ameliyat senin vesilen olacak ben inanıyorum en kısa zamanda kalacagına..çok çok öpüyorum kuzu
semracım degerin çok iyi MAŞALLAH canım...tekrar hayırlı ugurulu olsun
delüü birbirine girmiş gene heryer naber kıs?
iyi akşamlar cnm sagol sende iyisin inş...
kıslar gündüz hiç giremedim vaktim olmadı...
aslında yapmak istediklerimin 10da birni bile yapamadık...kayram işleri sormuşsun hiçbişey olmadı daha kuzu...kredi elimize geçmedi yarınmış inşallah..dükkana ugradık ama konuşmadık çünkü cebime parayı koymadan konusmak istemiyorum..hayırlısı bakalım..göya küçük odadan salona geçecektik temizlik yapıcaktım o da olmadı..kocişin 4 den sonra işi vardı babasıyla.ne ev işi yapabildim ne bişey..neyse şimdilik kaçtım görüüürüz
ohhh ohhh,bakalım nasıl oldu saçın.Allah Allah alıntıları yaparken bir hatamı yaptım acaba karışık oldu biraz :44:
Neyse ben bu gün saçlarıma hint yağı,karanfil yağı,zeytin yağı, azcıkta güzel koksun diye aloe vera yağından saç bakım yağ karışımı hazırladım kızlar saat 5 ten bu yana kafamda gidim bir saçlarımı yıkayıveriyim bakalım nasıl oldusonrasında burda olurum kocamannn öpüyorum
pc açık kalsın
selam kızlar,sayfaya bi girdim,pir girdim,araya amma işler yapmak zorunda kaldım.