bende kanama hiç denecek kadar az oldu,ama kişiden kişiye değişiyomuş,arayıp dr unu sorsan daha iyi olur sanırım ama ben endişelenecek bi durum olduğunuda sanmıyorum.ben gecen perşembe çektirdim
ama halaaz da olsa kanamam var normalmi koyu renkte lekelenme gibi
günaydın garip cim,görüşemedik,nerelerdesin gülüm?gunaydiiiiiiiiiiiin arkadaslarim:80::80:hepiniz iyisiniz insallah??dilerim gununuz butun gecirmis oldugunuz gunlerden guzel gecsin
kizlar,alintilar cok bozuk ve karisik oldugu icin,alinti alamadim,ama gecmisi okudum.aklimda kaldigi kadari ile yazacagim,unuttuklarim kusura bakmasin olurmuu
ebrarim,gezmelerdesin yine,sefan olsun canim..sanirim gece gelememissin,gec geldin sanirim.iyi bak kendine canim..
kayracim,guzel dileklerin icin cok sagolasin canim..kirmizilar gelmis,uzulme devami da gelir,bir daha ki aya rabbim yuzunu guldursun tatlim
pelinim,nasilsin canim?insallah simdi daha iyisindir tatlim:26:
durucum,saclarini iyi gunlerde kullan.sende kirmizilari görmussun,hayirlisi olsun tatlim,dilerim birda ki ay rabbim sevindirsin,son kirmizilar olsun tatlim..
derincim,sende saclarini boyamissin,rengi zamanla acilir canim,iyi gunlerde kullan tatlim
aleynacim,sende saclarini boyamaya karar vermissin,hadi bakalim insallah istedigin gibi olur
kardelencim,sen neler yapiyorsun canim?herseyde bir hayir hikmet var,uzulme tatlim..rabbim birgun bizimde yuzelrimizi guldurecek elbet..dilerim rabbim en yakin zamanda hayirli evlat nasip etsin,yuvanizi senlendirsin
semracim,seninde degerin cok guzel canim,cok sevindim.rabbim kucaginada almak nasip eylesin..
sevtuncum,sen neler yapiyorsun canim,disin nasil oldu??bu arada guzel paylasimin icin cok sagol,cok duygulandim
selinacim,sen neler yapiyorsun tatlim,görusemiyoruz bu aralar
waycim,ugurboncugum,egalcim,derdanurcum,tosticim, sizler nasilsiniz kizlar:26:
arkadaslarim,su yazi rengini nasil degistiriyorsunuz??biri bana anlatabilirmi acep???:26::26::26:
Eki Görüntüle 159794
garibimm canim pempe icinde aldigim A yazisina tikliyorsun ordan rek seciyorsun sonra yazilar geliyor hic karistirma devam yaz.. bu arada nasilsin .yanli hatirlamiyorsam sat 10 marttti noldu
bende kanama hiç denecek kadar az oldu,ama kişiden kişiye değişiyomuş,arayıp dr unu sorsan daha iyi olur sanırım ama ben endişelenecek bi durum olduğunuda sanmıyorum.
günaydın garip cim,görüşemedik,nerelerdesin gülüm?
alışmaya başladım zaten artık,evde yata yata bunalım takılıyodum ama artık sosyalleşmeye başladım sanırım,birazda olsa düzeliyo moralim.
üstte çok kalın ve büyük A HARFİNİ TIKLA,RENKLİ YAPMAK İSTEDİĞİN YERİ SEÇ VE ORDANDA RENGİ SEÇ,OLUYO CANIM,DENE Bİ İSTERSEN.
bu eboş hiç uğramamış,hayırdır inşallah.
sanda gunaydin tatlim,aklim hep sizde iki kutu hazilayaip gelip bakiyorum sizeama tasinma isi ne kadar zormus rabbim kendimze hayirli ev versinde,böyle sorunlarimiz olmasin insallah..
bende evi topluyorum canim,gerci daha anca kitaplari toplayabildimcanim yanlizlik insani daha cok bunalima sokuyor,en guzeli seni anlayacak kisiler ile birlikte olup acilari aza indirgemek,en iyisini yapiyorsun tatlim,rabbim yuzunu guldursun
bu arada a yazan yere tikladim,rengi sectim,alta yazi cikti,yaziyi silmeden devam ettim yazmaya,ama birseyleri eksik yaptim sanirim,olmadiii
cok tesekkur ederim canim,aynen dedigin gibi yaptim,ama oldumu bilmiyorum:26:
iyiyim canim cok sukur,sen nasilsin??sat dan kastin adet tarihim iseeaz cahilim bu konularda idare et adet tarihim,10 martti canim,ama hala gelen giden yok,arada duzensiz olabiliyor benim,surekli olmasada,onun icin yine öyledir diye dusunuyorum..bu ay hemen teste sarilip husaran yasamak istemiyorum tatlim,onun icin ne zaman geleceginii bekliyorum yanii
bebek iyi canımda ben iyi degilim saçma gelicek size ama mantar olmuşum ben ya neler geldi başıma bir hamile kaldım aglamak istiyorum beniyiyim sevtuncum,sen nasilsin canim??bebis nasil??
sag ol bebekim bir bakıyım bakıyım nasıl olmuş bende dicektim nasıl oluyo diye sagolasın gel öpeyim seni nanaktanEki Görüntüle 159794
garibimm canim pempe icinde aldigim A yazisina tikliyorsun ordan rek seciyorsun sonra yazilar geliyor hic karistirma devam yaz.. bu arada nasilsin .yanli hatirlamiyorsam sat 10 marttti noldu
ben yapamadımbende çok renkli yazmadığım için,bilemedim,şu an deneme yapıyorum
sanda gunaydin tatlim,aklim hep sizde iki kutu hazilayaip gelip bakiyorum sizeama tasinma isi ne kadar zormus rabbim kendimze hayirli ev versinde,böyle sorunlarimiz olmasin insallah..
bende evi topluyorum canim,gerci daha anca kitaplari toplayabildimcanim yanlizlik insani daha cok bunalima sokuyor,en guzeli seni anlayacak kisiler ile birlikte olup acilari aza indirgemek,en iyisini yapiyorsun tatlim,rabbim yuzunu guldursun
bu arada a yazan yere tikladim,rengi sectim,alta yazi cikti,yaziyi silmeden devam ettim yazmaya,ama birseyleri eksik yaptim sanirim,olmadiii
canımcım,A YA BAS ÇIKAN İKİ YAZININ TAM ORTASINA YAZIYOSUN TAMAM MI?
COLOR RED) ....(COLOR.
..... YAPTIĞIM NOKTAYA YAZIYOSUN TATLIM
olmadı ya kafa almadı sanırsan ben nekar beceriksizim ya[canımcım,A YA BAS ÇIKAN İKİ YAZININ TAM ORTASINA YAZIYOSUN TAMAM MI?
COLOR RED) ....(COLOR.
cnmm COLOR="darkorchid"] buraya yazacaksin yani ortaya[/COLOR
cnm normalde prantezler kapali ben gözüksün diye actimm.. evet cnmm adet tarihini kastetmistimm inss bebiss olurrda her ay umutlanman biterrr ammnnn...
bende çok renkli yazmadığım için,bilemedim,şu an deneme yapıyorum
bebek iyi canımda ben iyi degilim saçma gelicek size ama mantar olmuşum ben ya neler geldi başıma bir hamile kaldım aglamak istiyorum ben
sag ol bebekim bir bakıyım bakıyım nasıl olmuş bende dicektim nasıl oluyo diye sagolasın gel öpeyim seni nanaktan
COLOR RED) ....(COLOR.
ben yapamadımbebekim ya merhaba bu arada
canım evmi aldın yoksa kirayamı taşınıyosun bu arada bende beceremedim yawbende geçen almalar taşındı inan kafayı yicektim toplamıs bir sorun yerleştirmesi hep mobilyaları çizmişler adiler okadarda para vermişler taşimaya
COLOR RED) ....(COLOR.
kizlar cok sagolun yaabend enasil oldu anlamadim,karistiriken oldu,ben a tikladim rengi sectim,su kösede iki a vaya ust uste onu tikladim,tekrar,a renk yerini tikladim olduuu
gecmis olsun sevtumcum ya,rabbim sifani versin,doktora git ihmal etme,
yok canim,kira ev almadim,nerde ev almak,burda evler cok pahali kiz,250,300 bin eurotasinma isleri cok zor canim,allah yardimcimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?