Kızlar sabahtan beri ağlıyorum hormon değerlerim berbat fsh 19.4 estradial 14.2 lh 11.1 ben napıcam şimdi 6 ay önce yaptırdım normaldi anlamadım gitti.Off ne kader be zaten olmuyodu bu sonuçlarla hiç olmaz artık.Kendimi durduramıyorum başım ağrıdı ağlamaktan .
kızlar sabahtan beri ağlıyorum hormon değerlerim berbat fsh 19.4 estradial 14.2 lh 11.1 ben napıcam şimdi 6 ay önce yaptırdım normaldi anlamadım gitti.off ne kader be zaten olmuyodu bu sonuçlarla hiç olmaz artık.kendimi durduramıyorum başım ağrıdı ağlamaktan .
Kızlar accık işim vardı da,pc başında değildim,cevap veremdim,ksura bakmayın,hiç önemli değil,bilmediğimizi öğreniyoz işte hep bereber.
sagolun bebekler işşallah günün birinded benim bildigim birşey olurda bende sizlerle paylaşırım
bebekim üzülme bakıyımben ne kötü sonuçlar gördüm beni örnek al ban bile zor dedndi hamilelik rabbim istediketn sonra herşey olur bak benim okadar hormonlarım yüksektiki 3 ay hormon hapı kullandım ayda 10 tane olmak üzere 3 ayda 30 kullandım benimde erkeklik hormonum prokattinim vs okadar yüksektiki gelmiyim yanına üzülmek yok yıkılmak hele hiç yok
Bakmadı canımcanımcım,üzülme n olur.
Peki senin dr femera maı famera mı vermeden önce,bakmadı mı testlerine,özelde mi yapılcaktı aşılaman?
Hayıt ve soğan kürü fsh için birebirmiş canım,onları denemelisin.
Yapamıyorum sakinliyemiyorum.
Bakmadı canım
saol canım bıtırdım sukurler olsun calısmalara baslamadan bıtıreyım dedımcanımbıttı cok sukur ama bende bıttım yanı ama olsun ıcıme sındı kac gundur hava soguktu elım degmedıydı hava ısınınca fırsatı kacırmayım dedım bu arada ne yaptın ıslerını ınsallah sorun cıkmamıstır kuzummmm
canım lokosıtın fazla olması ıltıhap oldugunu gosterıyo galıba yanlıs da demeyım ama ole gıbı geldı bana bu arada derınım acıklamıs zaten adetının duzenlı olması senın ıcın gayet ıyı bır durum ıllakı olmaması da gerekmıyor zaten bence ona takılma dıger sorunlarını hallet
pelinim nasılsın hastamı oldun bakım geçmiş olsun
ben yannda olsam sakinleştiririmde neyse ki yanında yokum yoksa vay halinecanım ban resmen sınırdasın dedi doktor menepoz düşün artık ama çok şükür ilaçlarla düzeldi bak allahım başka elem keder göstermeisn sana ve hepimize
Kaç ayda düştü canım
# kardelenbhr
# ebrar_53+
iyiyiz bebekim seni sormalı ebrarım nirelerde kaldın bakem senmerak ettük senü
işyerindeyim canım sınavım vardı verdim çok şükür bir yandan da iğneleri yaptırıyorum çok acıyo ya bazen dayanamıyorum
canım bunlar güzel duygular öpüymde geçsin dicem ama niriya vuıruyosun igneyi sakata gelmeyelimcanım mükafatını alıcaksın işşallah tek seferde benim arkadaşım ilk seferde hamile kaldı hayde bismillah diyelim elinden tutuyummu vurulurken kız
# kardelenbhr
# ebrar_53+
iyiyiz bebekim seni sormalı ebrarım nirelerde kaldın bakem senmerak ettük senü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?