Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

1.KAYRAM29
2.ebrar_53+
3.kardelenbhr+
4.sevtun2

selam arkadaşlarım nasılsınız ben biraz geçmişe gideyim yine döncem size

selam tatlış hoşgeldin nasılsın?
kolay gelsin geçmişde sana
karışık alıntıları alma istersen canım :44:

ebrarcım başladım ama canım çok yanıyo biliyomusun geceleri doğru dürüst uyuyamıyorum yarın doktora gidicem inşallah güzel şeyler duyarım sizlerin duasıyla

ebrarcım başladım ama canım çok yanıyo biliyomusun geceleri doğru dürüst uyuyamıyorum yarın doktora gidicem inşallah güzel şeyler duyarım sizlerin duasıyla

canım ya göbektenmi vuruyosun iğneyi biraz acıtıyo evet napalım katlanıcaz bebişler için
dualarımız seninle canım allahım inşallah pozitif sonuç almayı nasip etsin

benim işlerim var çıkmalıyım çamaşırı çıkarmalıyım makinadan
sonrada anneme gidicem daha sonra görüşürüz öpüyorum sizi
kayram konuşamadık geçmiştesin sanırsam kolay gelsin balım öptümm

kayra,senin alıntında bi tuhaflık varmış kuzu,ben çok dikkat ettim,ama böyle çıktı,suçlu fatmagül değil,sensin
canım ben yazdıgımda yoktu ama bı oku gayet normal gozukuyo sız alınca bı garıp omus neyse begenmeyen almasın
ay bence cok gusel yapıyorsun ınsan sureklı degısım ıhtıyacı hıssedıyor ama ben kımyasal ve organık takıntısı bır ınsan oldugum ıcın makyajı bıle cok nadır yapıyorum
bende ole zannettım kuzu ama gelmed malesef bu arada evet ev ısı zordur am yavas yavas toparlanırsan sıkıntı cekmessın bızım tayınımız cıkmadan bır ay once ben toparlamay baslamıstım sıkıntı olmadı sukurler olsun
gecmsı olsun sevtun dun yazxını gordum ama dedım ya kızlar alıntılar karısmıs alamıcam dıye neyse zaten bosuna sevınmısım
ah bıtanem kıyamam sana ya ne dıyecegımı bılemedım sımdı ınsallah duzelır sakın kotu dusunme cunkum stres en kotu dusmanı bılıyorsun
hepımız aynı duumdayız canım allah yardımcımız olsun
kızlar nasılsınız bakalım

işyerindeyim canım sınavım vardı verdim çok şükür bir yandan da iğneleri yaptırıyorum çok acıyo ya bazen dayanamıyorum
ıyı sayılıım kendı adıma canım sen nasılsın ay kyamam canın mı acıyor dayan bıtanem ınsallah sonucu cektıklerıne degecek

1.KAYRAM29
2.ebrar_53+
3.kardelenbhr+
4.sevtun2

ıyıyım canım hade gıt de gel evet bozuk olanları alma benım alıntımı da alma hersey onun basının altından cıktı zatııı

ebegim bende dedim bu hatun kesin uyuya kalmışdır diye yanılmamışımbu arada çok şükür iiyim dişlerim ara sıra vuruyo agrısı şimdide ayıptır sülemesi mantar olmuşum kız okadar dikkat etmem nasıl oluyo anlamdın gitti he
canım herşey yavrularımız için bebekim işşallah biz onların kıymetin, biliyoruz onlarda zamanı gelince bizim kıymetimizi bilseler ne güzel olur ben canım daha sigortanın sayfasına bakmadım doktorum hangi günler var bilmiyorum açıkçası ama o 17 gel demişti ben salı günü gidicem pazratesi nasip olursa 8 haftalık olucak eger şimdi dedigi zaman gidersem üsten göremezse altan bakıcakmış bende bebeg bir şey olur diye baktırmıyorum nasip bakalım ne zaman randevu alırsam gidicem salı günü annemi götrürücem türkiye hastanesine ordanda ben bakınıcam işet böyle

1.KAYRAM29
2.ebrar_53+
3.kardelenbhr+
4.sevtun2

iç güveyden halliceyim bebekim seni sormalı canlarım benim çıkmam lazım namaz kılıcam daha yavru karşı daireye gitti benide çagırıyolar aeo sonra bilgi veririm sizlere öpüyorum hepiciginizi

canım ya göbektenmi vuruyosun iğneyi biraz acıtıyo evet napalım katlanıcaz bebişler için
dualarımız seninle canım allahım inşallah pozitif sonuç almayı nasip etsin

yok canım kalçadan birde koldan vuruluyorum neyapıyım sonu güzel olur inşallah canım benim seninde eşinin yüreğine yaradan bir ses versinde tedaviye başlarsın inşallah offff çok zormuş bu sınav ben ne sınavlar verdim böyle çaresiz kalmadım isyan etmiyorum

ebosum senın yazını da lamıstım ama cıkmamıs garıp yaaa neyse kuzu ben msnde yemege gıttı arkadasına gec gelır demıstım ama sakalım yokkıı sozum dınlensın canım benım nasıl gectı yemek guselmıydı
ah kuzum benım keske dedıgınız gıı olsaydı ama malesef gerısı gelmedı aman zaten normal gunum 18ıydıbeklıcem artık dedgım gıbı yırmısıne kadar olmasa adet söktürücü kullancam

bende cıkıyorum kızlar hepınızı opuyorum kardelnbhrcım ınsallah guzel cıkar sonucların
banum canını ne kadar sıkarsan bu hormonlar o kadar kotuye gıdıyor kuzum toparlanmaya calıs bıraz guneycanancım sen doncen ama ben olmıcam tatlım senı deoptum

Çok doğru diyosun ama insan isyan ediyor işte inşallah benimde düşer çabucak kilolardan etken sanırım Aç kız kollarını geldim şöyle bir sarılıp ağlıyım.

Nerdesin canım ya canım çok sıkkın ne olucak bilmiyorum doktoru aradım salı günü gel bakalım dedi ama bunlar hep para işi ne olucak bilmiyorum çok mutsuzum şu anda Allahım inşallah herşey düzelir diye dua ediyorum ama beynim yerinde çıkıyor göz yaşlarımı durduramıyorum off ya ağlamıycam diyorum ağlıyorum.
Sana kolay gelsin cancazım annenede selam söyle benimkilerde çağırıyo ama yataktan çıkmak dahi gelmiyor şu anda içimden.

Öyle canım ama elimde değil şu an herşeyin en kötüsünü düşünüyorum ne yazıkki.

Heralde ben hiç bir zaman anne olamıycam ve bu topiğin en kıdemlisi olucam ne yazıkki ::::))))

canım kayracım nasılsın bakalım iyi dileklerin için sağol canım bu arda ben çok acıktım ya

Canım senin aşılaman nasıl yapılıyor
Benimki bir tuhaf adetin 5 günü ilaca başladım salı gel dedi ne zaman olucak dedim nisan 3 dedi ee benim 11 nisan adet tarihim doktora gittiğim gün 13. gün olucak valla anlamadım zaten hormonlar böyleyken aşılama olurmu oda başka bişey

canım sen önce gözyaşlarını bir sil bakıyım ve herşeyin ALLAH dan geldiğine ve ALLAHın kullarına kaldıramayacağı yükü yüklemiyeceğine inandır kendini tamammı şimdi ben günde 2 tane iğne yaptırıyorum yumurta geliştirici adetin 2. günü başlandı yarın kan vericem sonra doktor muayene edicek ona göre iğnelerin dozu ayarlanacak sen niye geç başladın

slm kızlar
ebroşum gez anam gezzz bu dünya sanada kalmaz banadaaaa
sevtuncum mantar olmuşsun canım ben hamileyken dr um bi ilaç vermişti bide yanılmıyosam sirkeli su ile yıka demişti canım geçmiş olsun

canım seni üzmeyim de benim iki aşılama yaptırmıştım adetin 3. günü ilaca başlamıştık adetiminde 14. günü filan aşılamam olmuştu aslında ilaca başladıgın gün degilde aşılamanın yapıldıgı gün önemli yani o gün yumurtan çatlamak üzereyse hiç sorun yok canım üzme hemen kendini
kardelencim sende başladın tedaviye umarım herşey yolunda gider bol bol yumoşun olur onlarda bebiş olur

Bana doktorum femera verdi adtein 5.günü başladım öyle dedi bende anlamadım.Adetin 20 gününde aşılama yapılırmı ki çok şaşkınım bilgin varsa yazarmısın
Birde kendi doktorunada gidince sorarmısın.
Herşey Allah tan biliyorum ama bazen diyorumki herşeyde benimi buluyor silemiyorum çünkü istemesemde akıyor şu an kendimi okadar çaresiz hissediyorumki anlatamam.

canım benim ALLAH razı olsun dua et oldumu bizlerede bebeğin nasıl

Canım acaba doktor bir yanlışlıkmı yapıyo yada ben fazla dürtüklemiyeyimmi kadın çok iyi bir doktor onu biliyorum.Ama araştırıncada kasılıyorum acaba diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…