Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
1.KAYRAM29
2.ebrar_53+
3.kardelenbhr+
4.sevtun2
selam arkadaşlarım nasılsınız ben biraz geçmişe gideyim yine döncem size
ebrarcım başladım ama canım çok yanıyo biliyomusun geceleri doğru dürüst uyuyamıyorum yarın doktora gidicem inşallah güzel şeyler duyarım sizlerin duasıyla
canım ben yazdıgımda yoktu ama bı oku gayet normal gozukuyo sız alınca bı garıp omus neyse begenmeyen almasınkayra,senin alıntında bi tuhaflık varmış kuzu,ben çok dikkat ettim,ama böyle çıktı,suçlu fatmagül değil,sensin
ay bence cok gusel yapıyorsun ınsan sureklı degısım ıhtıyacı hıssedıyor ama ben kımyasal ve organık takıntısı bır ınsan oldugum ıcın makyajı bıle cok nadır yapıyorumkıss kocişler hep öyle dimi yaa.benimki mesela pekmez fln hiç sevmez..içirmek istedim farzet agzına sokmaz delü..olsun zorla morla içir boşver..onlar ona bebiş olarak geri döneck
evet saracoglunu zaten hep hayranlıkla dinliyorum..bi ara sogan kürünüde yaptım 1 sene önce fln.onun sayesinde normalinden daha erken oluyorum o gün bu gündür..yani 3 ayda zor sökülürdüm.listelerde herkes her ay olurdu ben üç ay öncelerde sürünürdüm..yine yapsam yine yarayacagını düşünüyorum aslında ama nerdeee eserseler anca:))
sagol cnm teşekkür ederim...ay evet karameli bende bikaç defa yaptım çok güzel oluyo cnm..benim yapmadıgım renk kalmadı sanırsam şimdiye kadan:))
evet cnm haklısın ne geliyosa bilhassa ayaklardan geliyor...zaten ben seneler önce boyun fıtıgından zor bela kurtuldum..kalıntıları çok fazla ama...en ufak ters harekette ve soguk algınlıgında tutuluyorum...ama bunları hiç sayyıyorum çünkü yıllar öncesi resmen felç gibi (Allah korusun)oluyordum...o yüzden korkuyo eşimde...
kardeloşum alıntı karışık diye almadım cnm...evet işleri halledemedik kuzum vardır bunda da bi hayır cano napalım..ha bugün ha yarın..inş yarın hallolur...
bende ole zannettım kuzu ama gelmed malesef bu arada evet ev ısı zordur am yavas yavas toparlanırsan sıkıntı cekmessın bızım tayınımız cıkmadan bır ay once ben toparlamay baslamıstım sıkıntı olmadı sukurler olsungunaydiiiiiiiiiiiin arkadaslarim:80::80:hepiniz iyisiniz insallah??dilerim gununuz butun gecirmis oldugunuz gunlerden guzel gecsin
kizlar,alintilar cok bozuk ve karisik oldugu icin,alinti alamadim,ama gecmisi okudum.aklimda kaldigi kadari ile yazacagim,unuttuklarim kusura bakmasin olurmuu
ebrarim,gezmelerdesin yine,sefan olsun canim..sanirim gece gelememissin,gec geldin sanirim.iyi bak kendine canim..
kayracim,guzel dileklerin icin cok sagolasin canim..kirmizilar gelmis,uzulme devami da gelir,bir daha ki aya rabbim yuzunu guldursun tatlim
pelinim,nasilsin canim?insallah simdi daha iyisindir tatlim:26:
durucum,saclarini iyi gunlerde kullan.sende kirmizilari görmussun,hayirlisi olsun tatlim,dilerim birda ki ay rabbim sevindirsin,son kirmizilar olsun tatlim..
derincim,sende saclarini boyamissin,rengi zamanla acilir canim,iyi gunlerde kullan tatlim
aleynacim,sende saclarini boyamaya karar vermissin,hadi bakalim insallah istedigin gibi olur
kardelencim,sen neler yapiyorsun canim?herseyde bir hayir hikmet var,uzulme tatlim..rabbim birgun bizimde yuzelrimizi guldurecek elbet..dilerim rabbim en yakin zamanda hayirli evlat nasip etsin,yuvanizi senlendirsin
semracim,seninde degerin cok guzel canim,cok sevindim.rabbim kucaginada almak nasip eylesin..
sevtuncum,sen neler yapiyorsun canim,disin nasil oldu??bu arada guzel paylasimin icin cok sagol,cok duygulandim
selinacim,sen neler yapiyorsun tatlim,görusemiyoruz bu aralar
waycim,ugurboncugum,egalcim,derdanurcum,tosticim, sizler nasilsiniz kizlar:26:
gecmsı olsun sevtun dun yazxını gordum ama dedım ya kızlar alıntılar karısmıs alamıcam dıye neyse zaten bosuna sevınmısımbebek iyi canımda ben iyi degilim saçma gelicek size ama mantar olmuşum ben ya neler geldi başıma bir hamile kaldım aglamak istiyorum ben
sag ol bebekim bir bakıyım bakıyım nasıl olmuş bende dicektim nasıl oluyo diye sagolasın gel öpeyim seni nanaktan
ah bıtanem kıyamam sana ya ne dıyecegımı bılemedım sımdı ınsallah duzelır sakın kotu dusunme cunkum stres en kotu dusmanı bılıyorsunKızlar sabahtan beri ağlıyorum hormon değerlerim berbat fsh 19.4 estradial 14.2 lh 11.1 ben napıcam şimdi 6 ay önce yaptırdım normaldi anlamadım gitti.Off ne kader be zaten olmuyodu bu sonuçlarla hiç olmaz artık.Kendimi durduramıyorum başım ağrıdı ağlamaktan .
hepımız aynı duumdayız canım allah yardımcımız olsunkistlerim yüzüden cok sık kadın doguma gittim. kapısında benim şansıma hep hamile çiftler vardı. onların mutluluklarını görünce içimden hep dua ederim. sağlıklı sıhatli kucaklarına alıp büyütürler işallah diye ama benim içim cok buruluyor. ben böyle olamıcam diye, dokunsalar ağlıcam nerdeyse
kızlar nasılsınız bakalım
ıyı sayılıım kendı adıma canım sen nasılsın ay kyamam canın mı acıyor dayan bıtanem ınsallah sonucu cektıklerıne degecekişyerindeyim canım sınavım vardı verdim çok şükür bir yandan da iğneleri yaptırıyorum çok acıyo ya bazen dayanamıyorum
ıyıyım canım hade gıt de gel evet bozuk olanları alma benım alıntımı da alma hersey onun basının altından cıktı zatıııToplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
1.KAYRAM29
2.ebrar_53+
3.kardelenbhr+
4.sevtun2
ebegim bende dedim bu hatun kesin uyuya kalmışdır diye yanılmamışımhepinize güzel birgün diliyorum
istanbulda hava çok güzel insanın içi kıpır kıpır oluyo
geçmişe baktım ama alıntılar okadar karışıkki alıpda iyce düzen bozmuycam sizlerde alıntı bozuk olduğunda almayın çünkü hiçbişey anlaşılmıyo böyle olunca
PELOŞUM adetin bitmemiş kuzum canını boşuna sıkıyosun ben bi dönem 22 gün adet oldum doktora gittiğimde hiçbişey olmadığını gördük .sen boşuna endişeleniyosun kuzum .istersen gidip doktora rahatla ama dönem dönem bu tarz şeyler oluyor sıkma tatlı canını
SEMROŞ maşallah değerin çok güzel canım darısı pıt pıtlara inşallah bitanem
SEVTUNUM dün gelemedim gezmedeydim geç geldik uykum olduğu için hemen yattım .sen naaptın nezaman gideceksin doktora canım
KARDELOŞUM gece beklemişsin ama geç geldik giremedim canım
KAYRAM adet kesilmiş bence banyo yaptığından ameliyat yerin kanamaz be kuzu kötü düşünme olurmu inşallah devamı geliyodur şimdi
DERİNİM işlerinizi halledememişsiniz hayırlısı olsun canım inşallah bugün herşey hallolur
GARİBİM taşınma telaşın var allahım kolaylık versin canım çok zordur taşınmak yaa iyi bilirim kendini yorma adette olmamışsın belkim bebiş vardır kuzum
DURUCUM sen nasılsın canım güzel düşüncelerin için saol buarada saç bakım yağı yapmışsın negüzel yaa bendemi yapsam dedim okuyunca
BONCUKUM uğramamış nerelerdesin kuzu yaa artık bitsinde kavuşalım
WAYDA uğramamış dün iyidir umarım
BANUM moralini bozma kuzum yaa allahım çok büyük menepoza giren bir insan bile hamile kalabiliyo hem sen tedavidesin kötü düşünme inşallah herşey iyi olcak balım .dualarım seninle canım
EGAL sen nasılsın?nerelerdesin bakıyım uğramıyosun buara
KARDELENBHR sen nasılsın canım başladın değilmi tedaviye ?
KARDELEN49UMDA yoğun buara kolaylıklar diliyorum
ALEYNAM sen nasılsın canım moralin nasıl?
SEYDAM bugünlerde geçicek inşallah canım sorunların bulunması birazdaha yaklaştırıyo sanki ALLAHIM dermansız dert vermesin inşallah enkısa zamanda müjde alırız senden
LAGRİMA sen nasılsın tatlım moralin daha iyi inşallah
ELİXSİRİM sen nasılsın canım anneciğinle güzel vakit geçirmişsindir ohh sefan olsun canım
kızlar unuttuğum yoktur umarım geçmişten bunlar kaldı aklımda
canım herşey yavrularımız için bebekim işşallah biz onların kıymetin, biliyoruz onlarda zamanı gelince bizim kıymetimizi bilseler ne güzel olur ben canım daha sigortanın sayfasına bakmadım doktorum hangi günler var bilmiyorum açıkçası ama o 17 gel demişti ben salı günü gidicem pazratesi nasip olursa 8 haftalık olucak eger şimdi dedigi zaman gidersem üsten göremezse altan bakıcakmış bende bebeg bir şey olur diye baktırmıyorum nasip bakalım ne zaman randevu alırsam gidicem salı günü annemi götrürücem türkiye hastanesine ordanda ben bakınıcam işet böylecanım valla elimden de tutsan çok acıyo geçmez ALLAH yardımcımız olsun neyapalım sabredicem mecbur yarın kan vericem oradan da doktora gidicez bakalım ne diyecek dua et benim için oldu mu sen nasılsın bebek iyimi nezaman gideceksin pıtpıtları duymaya
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
1.KAYRAM29
2.ebrar_53+
3.kardelenbhr+
4.sevtun2
canım ya göbektenmi vuruyosun iğneyi biraz acıtıyo evet napalım katlanıcaz bebişler için
dualarımız seninle canım allahım inşallah pozitif sonuç almayı nasip etsin
Çok doğru diyosun ama insan isyan ediyor işte inşallah benimde düşer çabucak kilolardan etken sanırım Aç kız kollarını geldim şöyle bir sarılıp ağlıyım.canım benim hemen ilaçları içer içmez 3 ay sonra test yaptı normale döndü ama pko illeti, yüzünden yumurtalarım çatlamadıendişenme bebegim bir ölğme çare yok gel bakıyım şafkatli tombul kollarıma sen bu bir imtan rabbim seni sınıyo bilesin allahım mükafatını elbet bir gün verecek
Nerdesin canım ya canım çok sıkkın ne olucak bilmiyorum doktoru aradım salı günü gel bakalım dedi ama bunlar hep para işi ne olucak bilmiyorum çok mutsuzum şu anda Allahım inşallah herşey düzelir diye dua ediyorum ama beynim yerinde çıkıyor göz yaşlarımı durduramıyorum off ya ağlamıycam diyorum ağlıyorum.hepinize güzel birgün diliyorum
istanbulda hava çok güzel insanın içi kıpır kıpır oluyo
geçmişe baktım ama alıntılar okadar karışıkki alıpda iyce düzen bozmuycam sizlerde alıntı bozuk olduğunda almayın çünkü hiçbişey anlaşılmıyo böyle olunca
PELOŞUM adetin bitmemiş kuzum canını boşuna sıkıyosun ben bi dönem 22 gün adet oldum doktora gittiğimde hiçbişey olmadığını gördük .sen boşuna endişeleniyosun kuzum .istersen gidip doktora rahatla ama dönem dönem bu tarz şeyler oluyor sıkma tatlı canını
SEMROŞ maşallah değerin çok güzel canım darısı pıt pıtlara inşallah bitanem
SEVTUNUM dün gelemedim gezmedeydim geç geldik uykum olduğu için hemen yattım .sen naaptın nezaman gideceksin doktora canım
KARDELOŞUM gece beklemişsin ama geç geldik giremedim canım
KAYRAM adet kesilmiş bence banyo yaptığından ameliyat yerin kanamaz be kuzu kötü düşünme olurmu inşallah devamı geliyodur şimdi
DERİNİM işlerinizi halledememişsiniz hayırlısı olsun canım inşallah bugün herşey hallolur
GARİBİM taşınma telaşın var allahım kolaylık versin canım çok zordur taşınmak yaa iyi bilirim kendini yorma adette olmamışsın belkim bebiş vardır kuzum
DURUCUM sen nasılsın canım güzel düşüncelerin için saol buarada saç bakım yağı yapmışsın negüzel yaa bendemi yapsam dedim okuyunca
BONCUKUM uğramamış nerelerdesin kuzu yaa artık bitsinde kavuşalım
WAYDA uğramamış dün iyidir umarım
BANUM moralini bozma kuzum yaa allahım çok büyük menepoza giren bir insan bile hamile kalabiliyo hem sen tedavidesin kötü düşünme inşallah herşey iyi olcak balım .dualarım seninle canım
EGAL sen nasılsın?nerelerdesin bakıyım uğramıyosun buara
KARDELENBHR sen nasılsın canım başladın değilmi tedaviye ?
KARDELEN49UMDA yoğun buara kolaylıklar diliyorum
ALEYNAM sen nasılsın canım moralin nasıl?
SEYDAM bugünlerde geçicek inşallah canım sorunların bulunması birazdaha yaklaştırıyo sanki ALLAHIM dermansız dert vermesin inşallah enkısa zamanda müjde alırız senden
LAGRİMA sen nasılsın tatlım moralin daha iyi inşallah
ELİXSİRİM sen nasılsın canım anneciğinle güzel vakit geçirmişsindir ohh sefan olsun canım
kızlar unuttuğum yoktur umarım geçmişten bunlar kaldı aklımda
benim işlerim var çıkmalıyım çamaşırı çıkarmalıyım makinadan
sonrada anneme gidicem daha sonra görüşürüz öpüyorum sizi
kayram konuşamadık geçmiştesin sanırsam kolay gelsin balım öptümm
canım ben yazdıgımda yoktu ama bı oku gayet normal gozukuyo sız alınca bı garıp omus neyse begenmeyen almasın
ay bence cok gusel yapıyorsun ınsan sureklı degısım ıhtıyacı hıssedıyor ama ben kımyasal ve organık takıntısı bır ınsan oldugum ıcın makyajı bıle cok nadır yapıyorum
bende ole zannettım kuzu ama gelmed malesef bu arada evet ev ısı zordur am yavas yavas toparlanırsan sıkıntı cekmessın bızım tayınımız cıkmadan bır ay once ben toparlamay baslamıstım sıkıntı olmadı sukurler olsun
gecmsı olsun sevtun dun yazxını gordum ama dedım ya kızlar alıntılar karısmıs alamıcam dıye neyse zaten bosuna sevınmısım
ah bıtanem kıyamam sana ya ne dıyecegımı bılemedım sımdı ınsallah duzelır sakın kotu dusunme cunkum stres en kotu dusmanı bılıyorsun
hepımız aynı duumdayız canım allah yardımcımız olsun
ıyı sayılıım kendı adıma canım sen nasılsın ay kyamam canın mı acıyor dayan bıtanem ınsallah sonucu cektıklerıne degecek
ıyıyım canım hade gıt de gel evet bozuk olanları alma benım alıntımı da alma hersey onun basının altından cıktı zatııı
canım kayracım nasılsın bakalım iyi dileklerin için sağol canım bu arda ben çok acıktım ya
Canım senin aşılaman nasıl yapılıyor
Benimki bir tuhaf adetin 5 günü ilaca başladım salı gel dedi ne zaman olucak dedim nisan 3 dedi ee benim 11 nisan adet tarihim doktora gittiğim gün 13. gün olucak valla anlamadım zaten hormonlar böyleyken aşılama olurmu oda başka bişey
Canım senin aşılaman nasıl yapılıyor
Benimki bir tuhaf adetin 5 günü ilaca başladım salı gel dedi ne zaman olucak dedim nisan 3 dedi ee benim 11 nisan adet tarihim doktora gittiğim gün 13. gün olucak valla anlamadım zaten hormonlar böyleyken aşılama olurmu oda başka bişey
canım sen önce gözyaşlarını bir sil bakıyım ve herşeyin ALLAH dan geldiğine ve ALLAHın kullarına kaldıramayacağı yükü yüklemiyeceğine inandır kendini tamammı şimdi ben günde 2 tane iğne yaptırıyorum yumurta geliştirici adetin 2. günü başlandı yarın kan vericem sonra doktor muayene edicek ona göre iğnelerin dozu ayarlanacak sen niye geç başladın
canım seni üzmeyim de benim iki aşılama yaptırmıştım adetin 3. günü ilaca başlamıştık adetiminde 14. günü filan aşılamam olmuştu aslında ilaca başladıgın gün degilde aşılamanın yapıldıgı gün önemli yani o gün yumurtan çatlamak üzereyse hiç sorun yok canım üzme hemen kendini
kardelencim sende başladın tedaviye umarım herşey yolunda gider bol bol yumoşun olur onlarda bebiş olur
canım seni üzmeyim de benim iki aşılama yaptırmıştım adetin 3. günü ilaca başlamıştık adetiminde 14. günü filan aşılamam olmuştu aslında ilaca başladıgın gün degilde aşılamanın yapıldıgı gün önemli yani o gün yumurtan çatlamak üzereyse hiç sorun yok canım üzme hemen kendini
kardelencim sende başladın tedaviye umarım herşey yolunda gider bol bol yumoşun olur onlarda bebiş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?