Bana doktorum femera verdi adtein 5.günü başladım öyle dedi bende anlamadım.Adetin 20 gününde aşılama yapılırmı ki çok şaşkınım bilgin varsa yazarmısın
Birde kendi doktorunada gidince sorarmısın.
Herşey Allah tan biliyorum ama bazen diyorumki herşeyde benimi buluyor silemiyorum çünkü istemesemde akıyor şu an kendimi okadar çaresiz hissediyorumki anlatamam.
dualarım hep sizlerle canım rabbim sizlerinde yüzünü güldürsün inşallah gökçede iyi teyzesi hafta sonu dr a götürdük cigerlerine baktı çok şükür iyiymiş :)canım benim ALLAH razı olsun dua et oldumu bizlerede bebeğin nasıl
Canım acaba doktor bir yanlışlıkmı yapıyo yada ben fazla dürtüklemiyeyimmi kadın çok iyi bir doktor onu biliyorum.Ama araştırıncada kasılıyorum acaba diye.
kızlar kib benim kız uyandı görüşürüzzz
hepinize güzel birgün diliyorum
istanbulda hava çok güzel insanın içi kıpır kıpır oluyo
geçmişe baktım ama alıntılar okadar karışıkki alıpda iyce düzen bozmuycam sizlerde alıntı bozuk olduğunda almayın çünkü hiçbişey anlaşılmıyo böyle olunca
PELOŞUM adetin bitmemiş kuzum canını boşuna sıkıyosun ben bi dönem 22 gün adet oldum doktora gittiğimde hiçbişey olmadığını gördük .sen boşuna endişeleniyosun kuzum .istersen gidip doktora rahatla ama dönem dönem bu tarz şeyler oluyor sıkma tatlı canını
SEMROŞ maşallah değerin çok güzel canım darısı pıt pıtlara inşallah bitanem
SEVTUNUM dün gelemedim gezmedeydim geç geldik uykum olduğu için hemen yattım .sen naaptın nezaman gideceksin doktora canım
KARDELOŞUM gece beklemişsin ama geç geldik giremedim canım
KAYRAM adet kesilmiş bence banyo yaptığından ameliyat yerin kanamaz be kuzu kötü düşünme olurmu inşallah devamı geliyodur şimdi
DERİNİM işlerinizi halledememişsiniz hayırlısı olsun canım inşallah bugün herşey hallolur
GARİBİM taşınma telaşın var allahım kolaylık versin canım çok zordur taşınmak yaa iyi bilirim kendini yorma adette olmamışsın belkim bebiş vardır kuzum
DURUCUM sen nasılsın canım güzel düşüncelerin için saol buarada saç bakım yağı yapmışsın negüzel yaa bendemi yapsam dedim okuyunca
BONCUKUM uğramamış nerelerdesin kuzu yaa artık bitsinde kavuşalım
WAYDA uğramamış dün iyidir umarım
BANUM moralini bozma kuzum yaa allahım çok büyük menepoza giren bir insan bile hamile kalabiliyo hem sen tedavidesin kötü düşünme inşallah herşey iyi olcak balım .dualarım seninle canım
EGAL sen nasılsın?nerelerdesin bakıyım uğramıyosun buara
KARDELENBHR sen nasılsın canım başladın değilmi tedaviye ?
KARDELEN49UMDA yoğun buara kolaylıklar diliyorum
ALEYNAM sen nasılsın canım moralin nasıl?
SEYDAM bugünlerde geçicek inşallah canım sorunların bulunması birazdaha yaklaştırıyo sanki ALLAHIM dermansız dert vermesin inşallah enkısa zamanda müjde alırız senden
LAGRİMA sen nasılsın tatlım moralin daha iyi inşallah
ELİXSİRİM sen nasılsın canım anneciğinle güzel vakit geçirmişsindir ohh sefan olsun canım
kızlar unuttuğum yoktur umarım geçmişten bunlar kaldı aklımda
Allah'ım hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah canım.kızlar ben anca gelebildim ama şimdide siz yoksunuz herkeze çok çok teşekkür ediyorum allah razı olsun hepinizden. geçmişi okuyamaıyorum ama yorum yaptığınızı iyi dileklerde bulunduğunuza eminim. rabbim tez zamanda sizlerinde meleklerinizi yollasın inşallah . dün doktordaydım günüm yedi gün geçmesine rağmen değerimin yüksek çıktığını söyledi doktorum 20 gün sonra tekrardan çağırdı heeeeee bu ara değerim 808 çıktı sizce nasıl iyimi hepinizi çok çok öpüyorum iyiki varsınız
almamaya çalıştım canım,ama bu geçmiş var ya beni bitiriyo yaaselam tatlış hoşgeldin nasılsın?
kolay gelsin geçmişde sana
karışık alıntıları alma istersen canım :44:
hoşbulduk canımkızlar sizde hoşgeldiniz guneycanan+,KAYRAM29
katlancaz gülüm napalım herşey meleklerimiz için demiebrarcım başladım ama canım çok yanıyo biliyomusun geceleri doğru dürüst uyuyamıyorum yarın doktora gidicem inşallah güzel şeyler duyarım sizlerin duasıyla
tüh yaaaaa yine yetişemedim iki lafın belini kıramadık gittibenim işlerim var çıkmalıyım çamaşırı çıkarmalıyım makinadan
sonrada anneme gidicem daha sonra görüşürüz öpüyorum sizi
kayram konuşamadık geçmiştesin sanırsam kolay gelsin balım öptümm
ben de iyiyim güzelim.sen de hamile kaldın ama hastalıktan da kurtulamadın gitti yaw.neyse Allah'ım daha büyük dert vermesin inş.Rabbim hayırlısıyla yavrunu kucağına aldığın günleri de göstersinebegim bende dedim bu hatun kesin uyuya kalmışdır diye yanılmamışımbu arada çok şükür iiyim dişlerim ara sıra vuruyo agrısı şimdide ayıptır sülemesi mantar olmuşum kız okadar dikkat etmem nasıl oluyo anlamdın gitti he
canım herşey yavrularımız için bebekim işşallah biz onların kıymetin, biliyoruz onlarda zamanı gelince bizim kıymetimizi bilseler ne güzel olur ben canım daha sigortanın sayfasına bakmadım doktorum hangi günler var bilmiyorum açıkçası ama o 17 gel demişti ben salı günü gidicem pazratesi nasip olursa 8 haftalık olucak eger şimdi dedigi zaman gidersem üsten göremezse altan bakıcakmış bende bebeg bir şey olur diye baktırmıyorum nasip bakalım ne zaman randevu alırsam gidicem salı günü annemi götrürücem türkiye hastanesine ordanda ben bakınıcam işet böyle
iç güveyden halliceyim bebekim seni sormalı canlarım benim çıkmam lazım namaz kılıcam daha yavru karşı daireye gitti benide çagırıyolar aeo sonra bilgi veririm sizlere öpüyorum hepiciginizi
evet yaaa ben gelene kadar herkes çıkmış offfffbende cıkıyorum kızlar hepınızı opuyorum kardelnbhrcım ınsallah guzel cıkar sonucların
banum canını ne kadar sıkarsan bu hormonlar o kadar kotuye gıdıyor kuzum toparlanmaya calıs bıraz guneycanancım sen doncen ama ben olmıcam tatlım senı deoptum
Canım acaba doktor bir yanlışlıkmı yapıyo yada ben fazla dürtüklemiyeyimmi kadın çok iyi bir doktor onu biliyorum.Ama araştırıncada kasılıyorum acaba diye.
hepinize güzel birgün diliyorum
geçmişe baktım ama alıntılar okadar karışıkki alıpda iyce düzen bozmuycam sizlerde alıntı bozuk olduğunda almayın çünkü hiçbişey anlaşılmıyo böyle olunca
PELOŞUM adetin bitmemiş kuzum canını boşuna sıkıyosun ben bi dönem 22 gün adet oldum doktora gittiğimde hiçbişey olmadığını gördük .sen boşuna endişeleniyosun kuzum .istersen gidip doktora rahatla ama dönem dönem bu tarz şeyler oluyor sıkma tatlı canını
SEVTUNUM dün gelemedim gezmedeydim geç geldik uykum olduğu için hemen yattım .sen naaptın nezaman gideceksin doktora canım
KAYRAM adet kesilmiş bence banyo yaptığından ameliyat yerin kanamaz be kuzu kötü düşünme olurmu inşallah devamı geliyodur şimdi
DERİNİM işlerinizi halledememişsiniz hayırlısı olsun canım inşallah bugün herşey hallolur
GARİBİM taşınma telaşın var allahım kolaylık versin canım çok zordur taşınmak yaa iyi bilirim kendini yorma adette olmamışsın belkim bebiş vardır kuzum
DURUCUM sen nasılsın canım güzel düşüncelerin için saol buarada saç bakım yağı yapmışsın negüzel yaa bendemi yapsam dedim okuyunca
BANUM moralini bozma kuzum yaa allahım çok büyük menepoza giren bir insan bile hamile kalabiliyo hem sen tedavidesin kötü düşünme inşallah herşey iyi olcak balım .dualarım seninle canım
SEYDAM bugünlerde geçicek inşallah canım sorunların bulunması birazdaha yaklaştırıyo sanki ALLAHIM dermansız dert vermesin inşallah enkısa zamanda müjde alırız senden
ELİXSİRİM sen nasılsın canım anneciğinle güzel vakit geçirmişsindir ohh sefan olsun canım
aslinda buralardayim sadece okuyup cikiyorum gündüzleri pek giremiyorum bu aralar kaynanama gidip geliyorm türkiyeden geldide aksamlari ise gidiyorum öyle iste haa bu arada duayi bitti yazabilirsin cnmm. istee bu ay folik asite basladim preseed aldim bugün geldi yumurtlama günüm oldugunda kulklancam öyle iste hayat devam ediyor iyide olsa kötüde olsa
merhabalar ben yeni geldim aranıza..
ben 13 aydır evliyim doğum kontrol hapı ile korunuyodum fakat 10 gün önce bıraktım ilacı.5. günündede hasta oldum.hastalığım bitince dr a gidicem.artık bende minik bi fasulye istiyorum :)
canım merhaba daha önce karşılaşmadık sanırım bebek için hazırlık yapıyorsun bu ay umarım tez zamznda kavuşursun bebişine ne gibi şeyler yapıcaksın yumurta takibi filan olacak mı
bagnucum sen capada infertiliteye yaptırıyosun dimi kadın doguma deyil ben bu sefer gittim erkek dr vardı cok morelim bozuldu yaKızlar sabahtan beri ağlıyorum hormon değerlerim berbat fsh 19.4 estradial 14.2 lh 11.1 ben napıcam şimdi 6 ay önce yaptırdım normaldi anlamadım gitti.Off ne kader be zaten olmuyodu bu sonuçlarla hiç olmaz artık.Kendimi durduramıyorum başım ağrıdı ağlamaktan .
akşam gelmeyince anladım zaten belki akşam işiniz vardı dimiiiiiiiii rahatsız edilmek istemedinizhepinize güzel birgün diliyorum
gunaydiiiiiiiiiiiin arkadaslarim:80::80:hepiniz iyisiniz insallah??dilerim gununuz butun gecirmis oldugunuz gunlerden guzel gecsin
kizlar,alintilar cok bozuk ve karisik oldugu icin,alinti alamadim,ama gecmisi okudum.aklimda kaldigi kadari ile yazacagim,unuttuklarim kusura bakmasin olurmuu
ebrarim,gezmelerdesin yine,sefan olsun canim..sanirim gece gelememissin,gec geldin sanirim.iyi bak kendine canim..
kayracim,guzel dileklerin icin cok sagolasin canim..kirmizilar gelmis,uzulme devami da gelir,bir daha ki aya rabbim yuzunu guldursun tatlim
pelinim,nasilsin canim?insallah simdi daha iyisindir tatlim:26:
durucum,saclarini iyi gunlerde kullan.sende kirmizilari görmussun,hayirlisi olsun tatlim,dilerim birda ki ay rabbim sevindirsin,son kirmizilar olsun tatlim..
derincim,sende saclarini boyamissin,rengi zamanla acilir canim,iyi gunlerde kullan tatlim
aleynacim,sende saclarini boyamaya karar vermissin,hadi bakalim insallah istedigin gibi olur
kardelencim,sen neler yapiyorsun canim?herseyde bir hayir hikmet var,uzulme tatlim..rabbim birgun bizimde yuzelrimizi guldurecek elbet..dilerim rabbim en yakin zamanda hayirli evlat nasip etsin,yuvanizi senlendirsin
semracim,seninde degerin cok guzel canim,cok sevindim.rabbim kucaginada almak nasip eylesin..
sevtuncum,sen neler yapiyorsun canim,disin nasil oldu??bu arada guzel paylasimin icin cok sagol,cok duygulandim
selinacim,sen neler yapiyorsun tatlim,görusemiyoruz bu aralar
waycim,ugurboncugum,egalcim,derdanurcum,tosticim, sizler nasilsiniz kizlar:26:
egalcım sen nasılsın canım daha cok yenisiniz takmamaya calış hamile kalabilmişsin sonucta yine kalırsın İNŞALLAH
GERCİ SANA DİYORUM AMA BEN İLK GÜNDEN BERİ İSTİYORUM TAKAMAMAK ELDE DEYİL SENİ COK İYİ ANLIYORUM
canım seninde degigin gibi hayırlısı olsun inş bidaki ay gelir minişin...Selamlar bacılar ...... Geçmişten çıkıp bir selam veremedim bacılarım kusuruma bakmayın
Ben dün gece yarısı kırmızılara hoşgeldin yaptım ne çok seviyorlar beni ya her ay düzenli olarak ziyaretime geliyorlarNeyse hakkımızda hayırlısı diyelim kısmetsiz dayak bile yenmezmiş.... Rahmetli babam öyle derdi...Demekki bu ay değilmiş hayırlı olan ay
canım benim kötü şeyler getirme aklına bak benim adetim bitecegine cogaldı... vardır bunda da bi hayır napalım kayracım...inşallah ablam devamı gelir valla aslında endıselıyım bıraz demıstım ya az bısey geldı ondan sonra gelmedı daha dıye su anda esamesı bılem yok anlamadım yaa endıselenmeye baslaım acaba amelıyat yerı tekrarmı kanam yaptı dıye neyse sen sımdı arkaasındasındır gec oldu bıraz coktan afıyet olmusturoptum balım
ınsllah kuzum bı normal adet olabılseydım bu arada ıslerını halledememıssın tam olarak olsun kuzu herseyde var bır hayır ahllolacak ınsallah bugun olmassa yarın
kız su kocalarda valla bebeklerın hatrına sefa suruyorlar benımkıne de cevız recelı fındık badem kecıboynuzu aldık calısmalara baslayınca yıyecek bı gelsın su mınıklerde ruyalarında gorurler artık
canım demek senınde geldı he bıdahakı ay gelmez olurlar ınsallah benımkıde geldı gelmsıne de adamakıllı gelemedı
kızlar mesajlarınız karıstıgı ıcın alıntı almak ıstemedım tesekkur ederım kırmızılarımı kutlayanlara ama yıne uzgun vede suzgunum nıye gelmıyo devamı ya acaba amelıyat yerımden mı kanama oluyor yıne anlamadım 20sıne kadar beklıcem ama sonrasında adt söktürücü kullanıcam
sagol canım benim şimdi daha iyiyim sadece geceleri burnum tıkanıyo yatınca bunada şükür... sen nasılsın bitanem...gunaydiiiiiiiiiiiin arkadaslarim:80::80:hepiniz iyisiniz insallah??dilerim gununuz butun gecirmis oldugunuz gunlerden guzel gecsin
kizlar,alintilar cok bozuk ve karisik oldugu icin,alinti alamadim,ama gecmisi okudum.aklimda kaldigi kadari ile yazacagim,unuttuklarim kusura bakmasin olurmuu
ebrarim,gezmelerdesin yine,sefan olsun canim..sanirim gece gelememissin,gec geldin sanirim.iyi bak kendine canim..
kayracim,guzel dileklerin icin cok sagolasin canim..kirmizilar gelmis,uzulme devami da gelir,bir daha ki aya rabbim yuzunu guldursun tatlim
pelinim,nasilsin canim?insallah simdi daha iyisindir tatlim:26:
durucum,saclarini iyi gunlerde kullan.sende kirmizilari görmussun,hayirlisi olsun tatlim,dilerim birda ki ay rabbim sevindirsin,son kirmizilar olsun tatlim..
derincim,sende saclarini boyamissin,rengi zamanla acilir canim,iyi gunlerde kullan tatlim
aleynacim,sende saclarini boyamaya karar vermissin,hadi bakalim insallah istedigin gibi olur
kardelencim,sen neler yapiyorsun canim?herseyde bir hayir hikmet var,uzulme tatlim..rabbim birgun bizimde yuzelrimizi guldurecek elbet..dilerim rabbim en yakin zamanda hayirli evlat nasip etsin,yuvanizi senlendirsin
semracim,seninde degerin cok guzel canim,cok sevindim.rabbim kucaginada almak nasip eylesin..
sevtuncum,sen neler yapiyorsun canim,disin nasil oldu??bu arada guzel paylasimin icin cok sagol,cok duygulandim
selinacim,sen neler yapiyorsun tatlim,görusemiyoruz bu aralar
waycim,ugurboncugum,egalcim,derdanurcum,tosticim, sizler nasilsiniz kizlar:26:
banucum üzülme lütfen hemen umutsuzluga kapılma rabbim ol dedikten sonra sende ne kadar olumsuz şeyler olsada olur... hakkında hayırlısı olsun inş en kısa zamanda bebişin gelir canım...Kızlar sabahtan beri ağlıyorum hormon değerlerim berbat fsh 19.4 estradial 14.2 lh 11.1 ben napıcam şimdi 6 ay önce yaptırdım normaldi anlamadım gitti.Off ne kader be zaten olmuyodu bu sonuçlarla hiç olmaz artık.Kendimi durduramıyorum başım ağrıdı ağlamaktan .
canım inş bu acıların sonunda rabbim seni güzel bir bebişle mukafatlandırır hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip eder...işyerindeyim canım sınavım vardı verdim çok şükür bir yandan da iğneleri yaptırıyorum çok acıyo ya bazen dayanamıyorum
eboşum canım benim valla icimi rahatlatıyosun söyledigin sözlerle allah razı olsun bende artık öyle düşünüyorum belkide düşükten sonra düzensizleşmiş olabilir ona baglıyorum ben cünkü hic böyle olmazdı canım...bide ayetel kürsilere katılamadıgım icin üzülüyorum bir an once bitsinde bende güzel arkadaşlarım icin okuyım istiyorum...sen nasılsın tattlım kendine iyi bak öpüyorum seni kocaman...hepinize güzel birgün diliyorum
canım nasılsın minik gökcemiz nasıl kendine ve prensesimize iyi bak öpüyorum ikinizide...slm kızlar
ebroşum gez anam gezzz bu dünya sanada kalmaz banadaaaa
sevtuncum mantar olmuşsun canım ben hamileyken dr um bi ilaç vermişti bide yanılmıyosam sirkeli su ile yıka demişti canım geçmiş olsun
önemli degil canım sendende allah razı olsun...senin adına cok sevindim doktordan güzel haberlerle dönmüşsün inş en kısa zamanda hamile kalıp saglıklı bebişini kucagına alırsın...Allah'ım hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah canım.
almamaya çalıştım canım,ama bu geçmiş var ya beni bitiriyo yaa
hoşbulduk canım
katlancaz gülüm napalım herşey meleklerimiz için demi
tüh yaaaaa yine yetişemedim iki lafın belini kıramadık gitti
ben de iyiyim güzelim.sen de hamile kaldın ama hastalıktan da kurtulamadın gitti yaw.neyse Allah'ım daha büyük dert vermesin inş.Rabbim hayırlısıyla yavrunu kucağına aldığın günleri de göstersin
evet yaaa ben gelene kadar herkes çıkmış offfff
sen bence yine de sor canım arası baya var bişey kaybetmezsin.
açıklama yapsın nolcakki
aleyna
ebrar
pelin
uğurboncuğum
tedavin hayırlı olsun demişler sağolun canlarım.inşaallah aşılamaya gerek kalmadan gelir bebişin demişler,Allah razı olsun kızlar hepinizden.
dün yine doktordaydık kontrol etti yumoşları.yumoşları diyorum çünkü sol tarafta da varmış hem de19 mm.çatlatma iğnesi oldum sağdaki yumurtam çatlamış ama soldaki duruyo anlayamadım.doktor yarın yine çağırdı bakalım nolcak.o da çatladımı acaba.ya da daha büyüktü iğneden sonramı 19 mm oldu iyice kafam karıştı.neyse çok şükür ilk kez iki yumurtalığımda da yumurtam var çok mutlu oldum. inş döllenir de bebişim gelir artık.
raporum da tamam bugün eşim halletmiş.artık bu ayı da boş geçersek Allah'ın izniyle önümüzdeki ay aşılama var.Allah'ım nolur bu sefer olsun.Yaradan bizi duysun,cümlemizi inş.kızlar ben çıkıyorum bankaya gitmem gerekiyo.yarın duaya katılamıycam derse gidiyorum biliyosunuz.şimdiden kalpten amiiiiiinnnn diyorum.Rabbim yar ve yardımcımız olsun.hepinizi kocaman öptüm
canım ben iyiyim sagol sen nasıl oldun iyisindir inş öpüyorum seni cok...ablam cok sağolsen nasılsın annem yaaa sorma geçirmezmiyiim süperdi özlüyorum herzaman gelemiyor ama arada bir geliyor cok şükür
ayy evet havada süperrr dısarda
pelinim kayram sevtuncum kısaca kısslar nasılsınızz unuttugum olabilir
banucum hormonların yüksek cıkmıss sanırıım üzülme düşerr benimde yüksektii düştü cok şükürr
kardeloşuuum anladım canım bende fazla giremiyorum
neyse kısslar kaçtım görüşürüüüzz
gecmiş olsun canım kendine ve bebişine dikkat et fazla yorma kendini...bende iyiyim sagol canım...mrb kızlar,,
ayy akşam olsada eve gitsem, karnım ağrıyor yaaa,, çok sıkıldım...
sizler nasılsınız?
canım üzme kendini lütfen ama insan ara sıra keyifsiz olabiliyo bu arada bende pazar işini hic sevmiyorum bekarken ablamla zor giderdim evlenince mecbur gidiyosun işte...iyiyim canım çok şükür.aynı tas aynı hamam değişen bişey yok.mevsimsel bi sıkıntı sanırım keyifsizim aslında.sende iyisin inş.taşınıyorsun sanırım kolay gelsin.
selam kızlar nasılsınız.bugun pazara gittim yoruldum hiç sevmiyorum yaa pazar işinii
kızlar slm sol taraf belim acaip ağrı yapıyor son 3 sattir iyice çok kötü oldu doktora gitsemmi acaba birde film çekerseler. hastalanma tarihim 19 ama riskli olur değil mi? yada kan versemmi acaba eğer negatifse baktırayım belime diyorum... belli olurmu sonuç bugünden??
DURU için AYETEL KÜRSİ listesi
DERİN.....................15
KARDELEN49...........15bitti
BONCUK..................15
EBRAR....................15bitti
SELİNA...................15bitti
SEVTUN.................15bitti
ELİXSİR..................15bitti
KAYRA....................15
BANU......................15
LAGRİMA.................15bitti
GARİP.....................15bitti
GÜNEYCANAN..........15bitti
ELAEZEL..................15
TOSTİ....................15
WAY.......................15bitti
NANELİŞKR..............15bitti
ANATOLİA...............15bitti
SEMRA...................10
SAMYELİ.................10
MİRANDA................10
EGAL......................10
DERDA....................10
BİRSEN.....................8
NANELİŞKR için AYETEL KÜRSİ listesi
DERİN........................15
KARDELEN49...............15bitti
BONCUK.....................15
EBRAR.......................15bitti
DURU........................15bitti
SELİNA......................15bitti
SEVTUN....................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
KAYRA......................15
BANU........................15
LAGRİMA...................15bitti
GARİP.......................15bitti
GÜNEYCANAN.............15bitti
ELAEZEL....................15
TOSTİ.......................15
WAY.........................15bitti
ANATOLİA.................15bitti
SEMRA.....................10
SAMYELİ...................10
MİRANDA..................10
EGAL........................10
DERDA......................10
BİRSEN......................8
ANATOLİA için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.......................15bitti
DERİN........................15
KARDELEN49..............15bitti
BONCUK.....................15
DURU.........................15bitti
SELİNA......................15bitti
SEVTUN.....................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
KAYRA.......................15
BANU........................15
LAGRİMA...................15bitti
GARİP........................15bitti
GÜNEYCANAN.............15bitti
ELAEZEL....................15
TOSTİ.......................15
WAY.........................15bitti
NANELİŞKR................15bitti
SEMRA......................10
SAMYELİ....................10
MİRANDA...................10
EGAL.........................10
DERDA.......................10
BİRSEN.......................8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?