Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım neolur ağlama gerçekten bende üzülüyorum sabır ne olur tamam canım yarın sorucam adetin kaçıncı gün olduğu önemli değil ki önemli olan yumurtaların gelişip gelişmediği geliştiyse eğer çatlatma iğnesi yapılır sonrada aşılama işlemine geçilir sen kontrole gittin mi nezaman bakılacak yumurtalarının durumuna

canım benim ALLAH razı olsun dua et oldumu bizlerede bebeğin nasıl
dualarım hep sizlerle canım rabbim sizlerinde yüzünü güldürsün inşallah gökçede iyi teyzesi hafta sonu dr a götürdük cigerlerine baktı çok şükür iyiymiş :)
Canım acaba doktor bir yanlışlıkmı yapıyo yada ben fazla dürtüklemiyeyimmi kadın çok iyi bir doktor onu biliyorum.Ama araştırıncada kasılıyorum acaba diye.

canım yanlış bilgi veripde seni üzmeyim bende yaa ilaç kullanma süresini tam hatırlamıyorumama bir ahftadan fazla ilaç kullandım oda adetin 14 yada 15 günü olabiliyo ozamanda yumurta çatlıyo ama senin yumurtan geç çatlıyosa dr ona göre tarih vermiştr korkma canım inş herşey istedigin gibi olur

aslinda buralardayim sadece okuyup cikiyorum gündüzleri pek giremiyorum bu aralar kaynanama gidip geliyorm türkiyeden geldide aksamlari ise gidiyorum öyle iste haa bu arada duayi bitti yazabilirsin cnmm. istee bu ay folik asite basladim preseed aldim bugün geldi yumurtlama günüm oldugunda kulklancam öyle iste hayat devam ediyor iyide olsa kötüde olsa

Allah'ım hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah canım.
selam tatlış hoşgeldin nasılsın?
kolay gelsin geçmişde sana
karışık alıntıları alma istersen canım :44:
almamaya çalıştım canım,ama bu geçmiş var ya beni bitiriyo yaa
kızlar sizde hoşgeldiniz guneycanan+,KAYRAM29
hoşbulduk canım
ebrarcım başladım ama canım çok yanıyo biliyomusun geceleri doğru dürüst uyuyamıyorum yarın doktora gidicem inşallah güzel şeyler duyarım sizlerin duasıyla
katlancaz gülüm napalım herşey meleklerimiz için demi
tüh yaaaaa yine yetişemedim iki lafın belini kıramadık gitti
ben de iyiyim güzelim.sen de hamile kaldın ama hastalıktan da kurtulamadın gitti yaw.neyse Allah'ım daha büyük dert vermesin inş.Rabbim hayırlısıyla yavrunu kucağına aldığın günleri de göstersin
evet yaaa ben gelene kadar herkes çıkmış offfff
Canım acaba doktor bir yanlışlıkmı yapıyo yada ben fazla dürtüklemiyeyimmi kadın çok iyi bir doktor onu biliyorum.Ama araştırıncada kasılıyorum acaba diye.

sen bence yine de sor canım arası baya var bişey kaybetmezsin.
açıklama yapsın nolcakki

aleyna
ebrar
pelin
uğurboncuğum
tedavin hayırlı olsun demişler sağolun canlarım.inşaallah aşılamaya gerek kalmadan gelir bebişin demişler,Allah razı olsun kızlar hepinizden.

dün yine doktordaydık kontrol etti yumoşları.yumoşları diyorum çünkü sol tarafta da varmış hem de19 mm.çatlatma iğnesi oldum sağdaki yumurtam çatlamış ama soldaki duruyo anlayamadım.doktor yarın yine çağırdı bakalım nolcak.o da çatladımı acaba.ya da daha büyüktü iğneden sonramı 19 mm oldu iyice kafam karıştı.neyse çok şükür ilk kez iki yumurtalığımda da yumurtam var çok mutlu oldum.inş döllenir de bebişim gelir artık.
raporum da tamam bugün eşim halletmiş.artık bu ayı da boş geçersek Allah'ın izniyle önümüzdeki ay aşılama var.Allah'ım nolur bu sefer olsun.Yaradan bizi duysun,cümlemizi inş.kızlar ben çıkıyorum bankaya gitmem gerekiyo.yarın duaya katılamıycam derse gidiyorum biliyosunuz.şimdiden kalpten amiiiiiinnnn diyorum.Rabbim yar ve yardımcımız olsun.hepinizi kocaman öptüm

ablam cok sağol sen nasılsın annem yaaa sorma geçirmezmiyiim süperdi özlüyorum herzaman gelemiyor ama arada bir geliyor cok şükür

ayy evet havada süperrr dısarda

pelinim kayram sevtuncum kısaca kısslar nasılsınızz unuttugum olabilir

banucum hormonların yüksek cıkmıss sanırıım üzülme düşerr benimde yüksektii düştü cok şükürr
kardeloşuuum anladım canım bende fazla giremiyorum
neyse kısslar kaçtım görüşürüüüzz

merhabalar ben yeni geldim aranıza..

ben 13 aydır evliyim doğum kontrol hapı ile korunuyodum fakat 10 gün önce bıraktım ilacı.5. günündede hasta oldum.hastalığım bitince dr a gidicem.artık bende minik bi fasulye istiyorum :)

canım merhaba daha önce karşılaşmadık sanırım bebek için hazırlık yapıyorsun bu ay umarım tez zamznda kavuşursun bebişine ne gibi şeyler yapıcaksın yumurta takibi filan olacak mı

hoşgeldin canım aramıza... inşllah rabbim en kısa zamanda kucağına verir bebeğini...

teşekkür ederim :)

aslına bakarsanız ne yapıcamı bilmiyorum sadece dr a gidip ne yapmam gerektiğini öğrenicem bi sorun olup olmadıgına baktırıcam.çok merak ediyorum aslında bnm tek korkum haptan yana bi sorun olup olmadıgı.. bakalım öncelikle herseyin hayırlısı..

canım merhaba daha önce karşılaşmadık sanırım bebek için hazırlık yapıyorsun bu ay umarım tez zamznda kavuşursun bebişine ne gibi şeyler yapıcaksın yumurta takibi filan olacak mı

merhaba cnmm evet ilk defa gördüm seni 1 yildir bebek icin ugrasiyorum bundan bir yil önce bos gebelik yasadimm iste gecen ay hayit tohumu kullandim adettimde cok agri oluyor diye birkeresinde ari sütü kullanim . birkeresinde ovulasyon testi bu ayda folik asit + preseed + ovulasyon testi kullanaca hayirlisi bakalim .. ben iste nisanda kontrola gitmeyi düsünüyorum normal kontroller kadinlar her 6 aya bi kontrol olmasi gerekyaa dr gidiyorum herzaman normal hersey dio bende SIKILDIM ARTIK 6 AYA BI GIDIYORUM. sen nezamandan beri ugrasiyorsun ve kac yasindasin birden pat diye daldimm konuyo

bagnucum sen capada infertiliteye yaptırıyosun dimi kadın doguma deyil ben bu sefer gittim erkek dr vardı cok morelim bozuldu ya
lütfen üzme kendini belki direk tüp için rapor verirler boşuna aşılamayla ugraşmasın tatlım aşılama zamn kaybı biliyosun en ünlü proflar böyle düşünüyo yani ben şahsen rapor için yaptırıyorum cünkü 10 kişiden 2 kişinin tutyo
üzme kendini herşerde bi hayır vardır canım öptüm seni
akşam gelmeyince anladım zaten belki akşam işiniz vardı dimiiiiiiiii rahatsız edilmek istemediniz

benim morel yumurtlama zamnındayım ya iyi adet olunca bozulur
bugun gittim elbisemi aldım biraz düzeldi morelim sende iyisin İNŞALLAH

capadakilere bişi soramıyosun ki minnetle cevap veriyolar sanki bedavaya calışıyolar gecen ay cok tatlı bi kız vardı ben onu cok sevdım ama bu gidimdekileri hiç sevmedim ya

canancım yumurtan catlamış hadi belki 2 si birden dollenir bi arkadaşın öyle oldu şimdi 2 leler hamile canım hakkında hayırlısı

kardelenbahar tedavin hayırlı olsun canım neden kolundan vuruluyosun onu anlayamadım hiç duymamıştım ben biraz acıklarsan bizde bilgileniriz ALLAH izin verirse bende öbür aya ignelere başlıycamda tatlım

kardelen 5323 yanlışmı oldu kız sonundaki sayıları unuttum sen napıyon iyimisin gerci dün cok konuştuk ama sorıyım dedim

aklımda cok kişi vardı unuttum ama

kusuruma bakmayın kızlar öptüm hepinicinizi

egalcım sen nasılsın canım daha cok yenisiniz takmamaya calış hamile kalabilmişsin sonucta yine kalırsın İNŞALLAH

GERCİ SANA DİYORUM AMA BEN İLK GÜNDEN BERİ İSTİYORUM TAKAMAMAK ELDE DEYİL SENİ COK İYİ ANLIYORUM

iyiyim canım çok şükür.aynı tas aynı hamam değişen bişey yok.mevsimsel bi sıkıntı sanırım keyifsizim aslında.sende iyisin inş.taşınıyorsun sanırım kolay gelsin.
selam kızlar nasılsınız.bugun pazara gittim yoruldum hiç sevmiyorum yaa pazar işinii

kızlar slm sol taraf belim acaip ağrı yapıyor son 3 sattir iyice çok kötü oldu doktora gitsemmi acaba birde film çekerseler. hastalanma tarihim 19 ama riskli olur değil mi? yada kan versemmi acaba eğer negatifse baktırayım belime diyorum... belli olurmu sonuç bugünden??

iyyim cnm nasil oluyum öyle ugrasuíyorum istee yook cnmm ben cok fazla takmiyorum ASLINDA preseedti diger sayfalarda okudum herkes memnun falan die aldim bide ben deneyim dedimm ama öyle kafaya takip illa olsun diye ugrasmiyorum artik ooo eskide kaldi yaa problem olsa ustune düserim ama herzaman doktor birsey yok saglam o saglam sagliklisin zamana birak diyor bende biraktim artik doktora bile gitmiyorumm en son 6 ay önce gittim yaniii nisanda gidiyimde 6 aya bi doktora gidin deniyo o acidan

canım seninde degigin gibi hayırlısı olsun inş bidaki ay gelir minişin...
canım benim kötü şeyler getirme aklına bak benim adetim bitecegine cogaldı... vardır bunda da bi hayır napalım kayracım...
sagol canım benim şimdi daha iyiyim sadece geceleri burnum tıkanıyo yatınca bunada şükür... sen nasılsın bitanem...
banucum üzülme lütfen hemen umutsuzluga kapılma rabbim ol dedikten sonra sende ne kadar olumsuz şeyler olsada olur... hakkında hayırlısı olsun inş en kısa zamanda bebişin gelir canım...
işyerindeyim canım sınavım vardı verdim çok şükür bir yandan da iğneleri yaptırıyorum çok acıyo ya bazen dayanamıyorum
canım inş bu acıların sonunda rabbim seni güzel bir bebişle mukafatlandırır hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip eder...
eboşum canım benim valla icimi rahatlatıyosun söyledigin sözlerle allah razı olsun bende artık öyle düşünüyorum belkide düşükten sonra düzensizleşmiş olabilir ona baglıyorum ben cünkü hic böyle olmazdı canım...bide ayetel kürsilere katılamadıgım icin üzülüyorum bir an once bitsinde bende güzel arkadaşlarım icin okuyım istiyorum...sen nasılsın tattlım kendine iyi bak öpüyorum seni kocaman...
slm kızlar
ebroşum gez anam gezzz bu dünya sanada kalmaz banadaaaa
sevtuncum mantar olmuşsun canım ben hamileyken dr um bi ilaç vermişti bide yanılmıyosam sirkeli su ile yıka demişti canım geçmiş olsun
canım nasılsın minik gökcemiz nasıl kendine ve prensesimize iyi bak öpüyorum ikinizide...
önemli degil canım sendende allah razı olsun...senin adına cok sevindim doktordan güzel haberlerle dönmüşsün inş en kısa zamanda hamile kalıp saglıklı bebişini kucagına alırsın...
canım ben iyiyim sagol sen nasıl oldun iyisindir inş öpüyorum seni cok...
mrb kızlar,,
ayy akşam olsada eve gitsem, karnım ağrıyor yaaa,, çok sıkıldım...
sizler nasılsınız?
gecmiş olsun canım kendine ve bebişine dikkat et fazla yorma kendini...bende iyiyim sagol canım...
canım üzme kendini lütfen ama insan ara sıra keyifsiz olabiliyo bu arada bende pazar işini hic sevmiyorum bekarken ablamla zor giderdim evlenince mecbur gidiyosun işte...

canım bence doktora gidip bi kan tahlili iste adetinede az kalmış seni heveslendirmek istemem ama bel agrısı hamilelik belirtisidir hatta benim arkadaşımda senin gibi olmuştu doktora gitti ve hamile oldugunu ögrendi hakkında hayırlısı olsun...

sevtunum cok gecmiş olsun canım hastalıklarda peşini bırakmadı hayırlısı olsun bebişine ve kendine cok dikkat et...

selam kızlar ben geldim ama yine kimse yok galiba ne kadar şanssızım ya ne zaman gelsem siz olmuyosunuz gecede ben gelemiyorum neyse kendinize iyi bakın hepinizi cok öpüyorum

ben okudum duayı Allah kabul etsin, hayırlara vesile olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…