Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kız benim bu halim ne olcek yaw hastalık peşimi bırakmıyo şimdide mantar amanın :84::84::84::84:
eliksircim bebekim nasıl oldun:2::2:

# elixsir+
# esub
# egal
# aleyna84

naber bebikler bugün eltimin kardeşi mesaj atmış bebegi pazartesi alıcaklarmış hastaneye sende gel dedi gitmicem umrumda degil yüzünü şeytan görsün ban yaptıkları eziyetler yetti zaten allahım analı babalı büyütsün ne deyim gitmeyide düşünmüyorum kız yalvarıyo abla gel diye ablası sevinicekmiş o beni üzerken sevindi zaten peh

iyiyimde kız ne olcek bu benim halim yaw fenaları oynuyorum ya allahım affetsin peş peşe geliyo ya dertler allahım bundan kötü etmesin ama okadar dikkat etmemem neden oluyo anlamıyorum ben ya sen nasıl oldun

ne oldu kıss ne kaçırdım ben hayırdıırr bende aynıyım işte cnmm

hmm şimcik anladım aman tek derdin bu olsun canım yaaa

iyyiz cnm seni sormalii bebegi niye alacaklarmiski bisi kacirdim benn???:44::44::44::44: dogummu acepp neyse sana yapmislar zamaninda bosver sonradan olan dostan hayir olmaz (yani seni üzüpte olan dostan))

iyyiz cnm seni sormalii bebegi niye alacaklarmiski bisi kacirdim benn???:44::44::44::44: dogummu acepp neyse sana yapmislar zamaninda bosver sonradan olan dostan hayir olmaz (yani seni üzüpte olan dostan))

ne oldu kıss ne kaçırdım ben hayırdıırr bende aynıyım işte cnmm

dogum yapıcak aramızda 1 ay vardı onunla allahım affetsin ama diyoduki aman durusa duru ölürse ölür onunkide erkek hep benim bebegimle gidicek ona üzülüyorum birde lafları sokmasa zaten sokamazda nasıl olsa kurbandan beri ne sesini ne kendisini görüyorum inanın üstümden bir yük kalktı siz bana yetersiniz gerisi boş ya

ah yavrum benim anan ne zaman kurtulucak hastalıktan be üzülüyorum ya yavrumda benle çekiyo allahım yardım etsin ne deyim beterinden korusun kız eliksir daha gittinmi bakem doktora hesap ver sevtuna çabuközlemişindir dayak yemegi be

yok bacım gitmedim amannn bosverrr ALLAH byüyük takma kafana

# elixsir+
# sunger+
# pelin67
# egal
muhabbetinizede doyum olmayur he neyse ben namaz kılıcam sizlerde dualarımdasınız kendinize iyi bakın yavru çagırıyo beni

kactane ayetel kürsi okuyorsunuz bende 40 gün meryem suresini okuyacagım birde salatı tefriciye var 4444 kez okunuyormuş aklınızda olsun kızlar biliyormuydunuz bilmiyorum

sungerdende haber yokya yarın inşallah sorun yaşamayız
bide nolur hepiniz olun ya kalabalık olalım

merhaba ebra<r canım üzgünüm ama bu sefer bi suçum yok vallahi kk ya bir haftadan fazla süresdir giremiyorum anlayamadım ya ceza aldım yada pc ye bişeyler oldu ama yemin ederim çok uğraştım ama bu güne kadar giremedim dualar için çok üzgünüm elixsire söyledim o da o afta cezalıydı giremedi bir tek onunla haber gönderebilirdim etrafımdada gide bileceğim neti olan yoktu vallahi ve sana hiç bi şekilde uluşamadım çok zoruma gitti valla ama elimden bişey gelmedi dedimya bu sefer dikkat sizliğimden olmadı yada hassasiyet göstermedi değilim ama pişman oldum ki sana başka ulaşabilecek bi aadres yada tel olmadığı için ben derdimi anlattım eğer listeden çıkarırsan anlayış gösteririm sonuçta herkezin hakkı var ama yemin ederim elimde olmadı ne yaptıysam ulaşamadım herkezden özür diliyorum hakkınızı helel edin arkadaşlar

bütün dualarına amin diyorum canım arkadaşımmmmmm

canım sende sağol
hamile kal inşallah
ama ben unuttuğum an gebe kaldım inan.
gerekli tetkikleri yapın
en iyi dr a gidin
inan allaha havale edince oluyor
umudunuzu yitirmeyin
öyle yol da gözlemeyin
diyorum ya ben unutmuştum
hatta dr a başka nedenle gittim aaaa senin bebeğin var dedi ultrasonda yok canım dedim vallahı dedi dr,
şaka yapmayın ne olur dedim yemin etti
yine ınanmadım çevirdi monitörü baktım yavrum kımıl kımıl şooooooooooooooook 2.5 aylık hamileydim
eşimi çağırdım içeri söylediğimde bırak şakayı dedi içeri girdik dr başladı konuşmaya kocamda tık yok
elini tuttum çıktık dışarı inanmadı başka bi dr gittik vesonrasında bi ton şey hissettik eve geldiğimizde eşimin tek gözü kan çanağına dönmüştü nedenini, sorduğumda şok etkisindendir dedi 1 hafta geçmedi
düşünün artık
allahın hepinize yaşatması dileğiyle
dualarım sizinle
yola devam
ama aklınızdan çıkarın takip etmeyiiiiiiiiiiiiiin

görünce çok sevindim allah tamamına erdirsin hayırlı evlat eylesin

ben listeden çıkarırsan anlarım demiştim ama zaten çıkarmısın sadece çok üzüldüm tek sebebi ne olduğunu merak bile etmemişinsin sadece hassasiyet göstermediğimi düşünmüş olmana çok ama çok üzüldüm isrerdimki bi merak et nerde ne oldu de ama o sevgi ve güveni verememişim hakkınızı helel edinnnnnnn ama yine söylüyorum ulaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…