sevtunn kıss delüü nbrr
iyiyimde kız ne olcek bu benim halim yaw fenaları oynuyorum ya allahım affetsin peş peşe geliyo ya dertler allahım bundan kötü etmesin ama okadar dikkat etmemem neden oluyo anlamıyorum ben yasen nasıl oldun
hmm şimcik anladım aman tek derdin bu olsun canım yaaa# elixsir+
# esub
# egal
# aleyna84
naber bebikler bugün eltimin kardeşi mesaj atmış bebegi pazartesi alıcaklarmış hastaneye sende gel dedi gitmicem umrumda degil yüzünü şeytan görsün ban yaptıkları eziyetler yetti zaten allahım analı babalı büyütsün ne deyim gitmeyide düşünmüyorum kız yalvarıyo abla gel diye ablası sevinicekmiş o beni üzerken sevindi zaten peh
iyyiz cnm seni sormalii bebegi niye alacaklarmiski bisi kacirdim benn???:44::44::44::44: dogummu acepp# elixsir+
# esub
# egal
# aleyna84
naber bebikler bugün eltimin kardeşi mesaj atmış bebegi pazartesi alıcaklarmış hastaneye sende gel dedi gitmicem umrumda degil yüzünü şeytan görsün ban yaptıkları eziyetler yetti zaten allahım analı babalı büyütsün ne deyim gitmeyide düşünmüyorum kız yalvarıyo abla gel diye ablası sevinicekmiş o beni üzerken sevindi zaten peh
iyyiz cnm seni sormalii bebegi niye alacaklarmiski bisi kacirdim benn???:44::44::44::44: dogummu aceppneyse sana yapmislar zamaninda bosver sonradan olan dostan hayir olmaz (yani seni üzüpte olan dostan))
ne oldu kıss ne kaçırdım ben hayırdıırrbende aynıyım işte cnmm
ah yavrum benim anan ne zaman kurtulucak hastalıktan be üzülüyorum ya yavrumda benle çekiyoallahım yardım etsin ne deyim beterinden korusun kız eliksir daha gittinmi bakem doktora hesap ver sevtuna çabuk özlemişindir dayak yemegi be
iyi akşamlar ben de aranıza yeni katıldım
kactane ayetel kürsi okuyorsunuz bende 40 gün meryem suresini okuyacagım birde salatı tefriciye var 4444 kez okunuyormuş aklınızda olsun kızlar biliyormuydunuz bilmiyorum
sungerdende haber yokya yarın inşallah sorun yaşamayız
bide nolur hepiniz olun ya kalabalık olalım
merhaba ebra<r canım üzgünüm ama bu sefer bi suçum yok vallahi kk ya bir haftadan fazla süresdir giremiyorum anlayamadım ya ceza aldım yada pc ye bişeyler oldu ama yemin ederim çok uğraştım ama bu güne kadar giremedim dualar için çok üzgünüm elixsire söyledim o da o afta cezalıydı giremedi bir tek onunla haber gönderebilirdim etrafımdada gide bileceğim neti olan yoktu vallahi ve sana hiç bi şekilde uluşamadım çok zoruma gitti valla ama elimden bişey gelmedi dedimya bu sefer dikkat sizliğimden olmadı yada hassasiyet göstermedi değilim ama pişman oldum ki sana başka ulaşabilecek bi aadres yada tel olmadığı için ben derdimi anlattım eğer listeden çıkarırsan anlayış gösteririm sonuçta herkezin hakkı var ama yemin ederim elimde olmadı ne yaptıysam ulaşamadım herkezden özür diliyorum hakkınızı helel edin arkadaşlarARKADAŞLAR SUNGERDEN HABER YOK
onun yerine okuyalımda bitsin ve duayı yapalım
kırıcı olmak istemiyorum ama hassasiyet istediğimi hep dile getirdim artık bişey söylemiycem
tostim canım inşallah tekrar gireceksin listeye enyakın zamanda dua yazarım tabiki canım
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ ALEYNAMIZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ KARDELENBHRIMIZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
YA RABBİ
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ SEVTUNUMUZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BEBEĞİNİ SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMASINI NASİP ET ,ÇEKTİĞİ SIKINTILARI GİDER YARABBİM BUSEFER SAĞLIKLA HAMİLELİĞİNİ TAMAMLAMAYI NASİP ET .OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
çok teşekkür ederiz canım çok incesin allah razı olsun
sen hamilesin sanırsam sağlıkla kucağına al bebişini
canım öncelikle aramıza hsg inşllah vardır benim doktorum alakası yok öle bişi olamaz dedi bi doktora git kan testi yaptır inşllah en güzel hediyryi verirsin kocanı
kızlar slm yine kimsecikler yok ya
gülseren canım paylasımın için tskler çok güzel bi paylasım yapmıssın eline yüreğine sağlık
şimdi pazardan geldim çok güzel bugün havaya
kızlar bugün iyim artık sanki hastalık geçti gibi geliyo bomba gibiyim
aksam gelirim artık muhabbetlerinizi çok özledim ya
neyse artık ben kacıyorum kib aeo öpüldünüz nanaktan
görünce çok sevindim allah tamamına erdirsin hayırlı evlat eylesinRESMİN BÜYÜK HALİNİ GÖRMEK İÇİN ÜSTÜNE TIKLATIN.
öncelikle allahıma sonrada sizlere güzel dualarınıza çok teşekkür ederim.
rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah. heyecandan yazacak birşey bulamıyorum allahıma şükürler olsun . herkesden allah razı olsun iyiki varsınız iyiki sizi tanımışım
DURU için AYETEL KÜRSİ listesi
DERİN.....................15
KARDELEN49...........15
BONCUK..................15
EBRAR....................15
SELİNA...................15bitti
SEVTUN.................15bitti
ELİXSİR..................15bitti
KAYRA....................15
BANU......................15
LAGRİMA.................15
GARİP.....................15bitti
GÜNEYCANAN..........15
ELAEZEL..................15
TOSTİ....................15
WAY.......................15
NANELİŞKR..............15
ANATOLİA...............15bitti
SEMRA...................10
SAMYELİ.................10
MİRANDA................10
EGAL......................10
DERDA....................10
BİRSEN.....................8
NANELİŞKR için AYETEL KÜRSİ listesi
DERİN........................15
KARDELEN49...............15
BONCUK.....................15
EBRAR.......................15
DURU........................15
SELİNA......................15bitti
SEVTUN....................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
KAYRA......................15
BANU........................15
LAGRİMA...................15
GARİP.......................15bitti
GÜNEYCANAN.............15
ELAEZEL....................15
TOSTİ.......................15
WAY.........................15
ANATOLİA.................15bitti
SEMRA.....................10
SAMYELİ...................10
MİRANDA..................10
EGAL........................10
DERDA......................10
BİRSEN......................8
ANATOLİA için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.......................15
DERİN........................15
KARDELEN49..............15
BONCUK.....................15
DURU.........................15
SELİNA......................15bitti
SEVTUN.....................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
KAYRA.......................15
BANU........................15
LAGRİMA...................15
GARİP........................15bitti
GÜNEYCANAN.............15
ELAEZEL....................15
TOSTİ.......................15
WAY.........................15
NANELİŞKR................15
SEMRA......................10
SAMYELİ....................10
MİRANDA...................10
EGAL.........................10
DERDA.......................10
BİRSEN.......................8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?