gunaydiiiiiiiiiiiin arkadaslarim:80::80:hepiniz iyisiniz insallah??dilerim gununuz butun gecirmis oldugunuz gunlerden guzel gecsin
kizlar,alintilar cok bozuk ve karisik oldugu icin,alinti alamadim,ama gecmisi okudum.aklimda kaldigi kadari ile yazacagim,unuttuklarim kusura bakmasin olurmuu
ebrarim,gezmelerdesin yine,sefan olsun canim..sanirim gece gelememissin,gec geldin sanirim.iyi bak kendine canim..
kayracim,guzel dileklerin icin cok sagolasin canim..kirmizilar gelmis,uzulme devami da gelir,bir daha ki aya rabbim yuzunu guldursun tatlim
pelinim,nasilsin canim?insallah simdi daha iyisindir tatlim:26:
durucum,saclarini iyi gunlerde kullan.sende kirmizilari görmussun,hayirlisi olsun tatlim,dilerim birda ki ay rabbim sevindirsin,son kirmizilar olsun tatlim..
derincim,sende saclarini boyamissin,rengi zamanla acilir canim,iyi gunlerde kullan tatlim
aleynacim,sende saclarini boyamaya karar vermissin,hadi bakalim insallah istedigin gibi olur
kardelencim,sen neler yapiyorsun canim?herseyde bir hayir hikmet var,uzulme tatlim..rabbim birgun bizimde yuzelrimizi guldurecek elbet..dilerim rabbim en yakin zamanda hayirli evlat nasip etsin,yuvanizi senlendirsin
semracim,seninde degerin cok guzel canim,cok sevindim.rabbim kucaginada almak nasip eylesin..
sevtuncum,sen neler yapiyorsun canim,disin nasil oldu??bu arada guzel paylasimin icin cok sagol,cok duygulandim
selinacim,sen neler yapiyorsun tatlim,görusemiyoruz bu aralar
waycim,ugurboncugum,egalcim,derdanurcum,tosticim, sizler nasilsiniz kizlar:26:
allah razı olsun canım amin aminnnnn
hepinize güzel birgün diliyorum
istanbulda hava çok güzel insanın içi kıpır kıpır oluyo
geçmişe baktım ama alıntılar okadar karışıkki alıpda iyce düzen bozmuycam sizlerde alıntı bozuk olduğunda almayın çünkü hiçbişey anlaşılmıyo böyle olunca
PELOŞUM adetin bitmemiş kuzum canını boşuna sıkıyosun ben bi dönem 22 gün adet oldum doktora gittiğimde hiçbişey olmadığını gördük .sen boşuna endişeleniyosun kuzum .istersen gidip doktora rahatla ama dönem dönem bu tarz şeyler oluyor sıkma tatlı canını
SEMROŞ maşallah değerin çok güzel canım darısı pıt pıtlara inşallah bitanem
SEVTUNUM dün gelemedim gezmedeydim geç geldik uykum olduğu için hemen yattım .sen naaptın nezaman gideceksin doktora canım
KARDELOŞUM gece beklemişsin ama geç geldik giremedim canım
KAYRAM adet kesilmiş bence banyo yaptığından ameliyat yerin kanamaz be kuzu kötü düşünme olurmu inşallah devamı geliyodur şimdi
DERİNİM işlerinizi halledememişsiniz hayırlısı olsun canım inşallah bugün herşey hallolur
GARİBİM taşınma telaşın var allahım kolaylık versin canım çok zordur taşınmak yaa iyi bilirim kendini yorma adette olmamışsın belkim bebiş vardır kuzum
DURUCUM sen nasılsın canım güzel düşüncelerin için saol buarada saç bakım yağı yapmışsın negüzel yaa bendemi yapsam dedim okuyunca
BONCUKUM uğramamış nerelerdesin kuzu yaa artık bitsinde kavuşalım
WAYDA uğramamış dün iyidir umarım
BANUM moralini bozma kuzum yaa allahım çok büyük menepoza giren bir insan bile hamile kalabiliyo hem sen tedavidesin kötü düşünme inşallah herşey iyi olcak balım .dualarım seninle canım
EGAL sen nasılsın?nerelerdesin bakıyım uğramıyosun buara
KARDELENBHR sen nasılsın canım başladın değilmi tedaviye ?
KARDELEN49UMDA yoğun buara kolaylıklar diliyorum
ALEYNAM sen nasılsın canım moralin nasıl?
SEYDAM bugünlerde geçicek inşallah canım sorunların bulunması birazdaha yaklaştırıyo sanki ALLAHIM dermansız dert vermesin inşallah enkısa zamanda müjde alırız senden
LAGRİMA sen nasılsın tatlım moralin daha iyi inşallah
ELİXSİRİM sen nasılsın canım anneciğinle güzel vakit geçirmişsindir ohh sefan olsun canım
kızlar unuttuğum yoktur umarım geçmişten bunlar kaldı aklımda
inşallah canım
Allah'ım hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah canım.
almamaya çalıştım canım,ama bu geçmiş var ya beni bitiriyo yaa
hoşbulduk canım
katlancaz gülüm napalım herşey meleklerimiz için demi
tüh yaaaaa yine yetişemedim iki lafın belini kıramadık gitti
ben de iyiyim güzelim.sen de hamile kaldın ama hastalıktan da kurtulamadın gitti yaw.neyse Allah'ım daha büyük dert vermesin inş.Rabbim hayırlısıyla yavrunu kucağına aldığın günleri de göstersin
evet yaaa ben gelene kadar herkes çıkmış offfff
sen bence yine de sor canım arası baya var bişey kaybetmezsin.
açıklama yapsın nolcakki
aleyna
ebrar
pelin
uğurboncuğum
tedavin hayırlı olsun demişler sağolun canlarım.inşaallah aşılamaya gerek kalmadan gelir bebişin demişler,Allah razı olsun kızlar hepinizden.
dün yine doktordaydık kontrol etti yumoşları.yumoşları diyorum çünkü sol tarafta da varmış hem de19 mm.çatlatma iğnesi oldum sağdaki yumurtam çatlamış ama soldaki duruyo anlayamadım.doktor yarın yine çağırdı bakalım nolcak.o da çatladımı acaba.ya da daha büyüktü iğneden sonramı 19 mm oldu iyice kafam karıştı.neyse çok şükür ilk kez iki yumurtalığımda da yumurtam var çok mutlu oldum. inş döllenir de bebişim gelir artık.
raporum da tamam bugün eşim halletmiş.artık bu ayı da boş geçersek Allah'ın izniyle önümüzdeki ay aşılama var.Allah'ım nolur bu sefer olsun.Yaradan bizi duysun,cümlemizi inş.kızlar ben çıkıyorum bankaya gitmem gerekiyo.yarın duaya katılamıycam derse gidiyorum biliyosunuz.şimdiden kalpten amiiiiiinnnn diyorum.Rabbim yar ve yardımcımız olsun.hepinizi kocaman öptüm
amin canım allah razı olsun hepinizden
görünce çok sevindim allah tamamına erdirsin hayırlı evlat eylesin
ben listeden çıkarırsan anlarım demiştim ama zaten çıkarmısın sadece çok üzüldüm tek sebebi ne olduğunu merak bile etmemişinsin sadece hassasiyet göstermediğimi düşünmüş olmana çok ama çok üzüldüm isrerdimki bi merak et nerde ne oldu de ama o sevgi ve güveni verememişim hakkınızı helel edinnnnnnn ama yine söylüyorum ulaşamadım
teşekkürler canım sağ olasın nerelerdeydin sen bakayım kaçak seni