Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

allah razı olsun canım amin aminnnnn

inşallah canım

amin canım allah razı olsun hepinizden

teşekkürler canım sağ olasın nerelerdeydin sen bakayım kaçak seni

selam kıslar..alıntı karuşuklugu olmuş o nedenle bende direk yasıyom..unutmayım diyede not aldım

kardeloşum aklandıgıma sevindim delü..hayaletlik yok artık gerekli olmadıkçasen naptın kuzu iyimisin...

sevtuncum valla oldu artık yani sacım,koyu oldu cnm..sarıya dönemem malesef...saglık olsun napalım..sende sinirlenmişin gene.haile halinle takılma herşeye boşver.üzme kendini.

semracım tekrar diyim.degerlerinin iyi olmasına sevindim cnm..rabbim devamını nasip etsin saglıcakla..bu arada senden de Allah razı olsun...

banucum hemen moralini bozma testlere cnm yaa...biliyosun moralde hormonları etkiliyo..ilaçla herşey yoluna girer canım ..

ebuşum canım benim nirelerdesin bakim sen delüş...evet cano dünü bırak bugünde tık yokcumaya sarktı şimdide...amannnn sinir oldum gene yawww.

krdlnbhrım emeklerinin karşılıgını alırsın inş canım..inş bu defa olacak inşşşşşşşşşşşş

kayram saclar bi degişti pir degişti sorma bu degişiklik fazla geldi bu sefer bu kadar koyu olsun istemezdim neyse açılır gaarisen napıyosun cnm adetin devamı gelmemiş hayır olsun bakalım..ben mi öyle okudum acep.geçmişi biraz hızlı okudum da.:26:

duygu arkadaşım hoşgelmişsin aramıza..umarım Allahım gönlüne göre verir seninde...

nalannn.bel agrısı mı...benimde çok agrıyo ve incittim ben sanırım..senin neden agrıyo ki acaba.hamile misin yoksa eger öyleyse normaldir,dedigim gibi yazıları biraz hızlı okudum bel agrısı deyince gerisini detaylı okumamış olabilirim...

sunger ulaşamadıgın için haber verememiş olman normal tabiki ama sanırım daha öncede bikaç kere senin haber vermemen yüzünden dua aksamış olması lazım..buna istinaden ebrarı da haklı görüyorum ben...ama yanlışım varsa daha önce olmadıysa düzelt lütfen ben öyle hatırlıyorum çünkü...yani listeden çıkarıldıgın için de sitem etmen yersiz nerden bilebilirdi ki senin gelip gelmeyecegini..çoktandır girmedin çünkü.dua işi hassas iş...seni bu listeyede yazsaydı yine gelmeseydin yine aksayacaktı.bence böyle şeylere alınmayın.listeyi ebrar hazırladıgı için belkide sadece onun cevaplaması gerekir mesajlarını ama kusura bkma cnm bende fikrimi demek istedim.

kızlar çok fena bel agrım var..zor durdum bugün..önce adet olcam diye dedim ama incinmiş gibi acıyo..sagıma zor basıyorum.kalça çıkıgı gibi aynıneyse ben sofrayı kurayım canlar..eşim gelir.

canim benim uzulme,herseyde bir hayir var,hem rabbim buyuktur,bakarsin umutlarinin tukendigi anda,sevindirir seniii,hic uzulme,allah sifa versin,kolayliklar ihsan etsin.

Ayazisina basip sonra böyle yaziyorsunuz..
Eki Görüntüle 159837

birsey degil garipcm..

allah razi olsun kizlar,sizlerin vesilesi ile basarabildimayrica bu rengi sabitleyemiyormuyuz??sanirim her seferinde duzenlemek gerekiyor

canim uzulme,herseyde bir hayir hikmet var.rabbim nasip edecektir insallah

işyerindeyim canım sınavım vardı verdim çok şükür bir yandan da iğneleri yaptırıyorum çok acıyo ya bazen dayanamıyorum

canim allah emeklerini bosa cikarmasin,yarin doktora gideceksin sanirim,iyi haberlerle dönersin insallah

sagolasin ebrarim,evet cok zor tasinmak,gerci 1 ay var bizim tasinmamiza,ama ben yavas yavas basladim,sonradan zorluk olmasin diyee,yok canim keske hamile olsam,inan o kadar cok isterdim kii,kendimden umidim yok,ama rabbim dilerse olur,rabbimden ümidim var yanii

bizimde 1 ay var tasinmamiza kayracim,bende simdiden basladim toprlanmaya,sonrasinda zorluk olmasin diye..ama yineden zor tasinmak,telas yaniii,neyse saglik olsun canim..hayirdir canim,neden devami gelmedi adetinin,ameliyat ile alkali olabilir mii?doktorunla görus istersen,ihmal etme

hosgeldin aramiza canim,daha yenisin,insallah rabbim hayirli evlatlar versin

canim benim,rabbim emeklerini bosa cikarmasin,yuzunu guldursun tatlim

bende iyiyim canim cok sukur,neden keyifsizsin canim,hayirdir??bazen banada oluyor öyle,inan herseyi özelliklede su bebek meselesini kendimize cok stres ettigimizden kaynaklaniyor,bosver uzme kendini,rabbim nasip edecek insallah,ama herseyin vakti saati var,vakti saati gelmedi demek kii

canim benim yaa,seninde bu aralar grip birakmadi pesini,allah yardimcin olsun,sifa versin..bende iyiyim canim ne olsun,yavas yavas evi toparlamaya basladim

mrb kızlar ben yeniyim

iyi akşamlar ben de aranıza yeni katıldım

kizlar hosgeldiniz aramiza,

cok haklisin canim,ama nasil dusunmeden yapabiliyorsunuz ben anlayamiyorum,bir turlu bunu beceremedim,her zaman aklimda yaniii,ruyalarimda bile kendimi hep hamile göruyorum,hep tersine cikiyorne diyeyim,allah hepimize hayirli evlatlar versin..seninde kucagina almak nasip etsin bebegini tatlim

kızlar çok fena bel agrım var..zor durdum bugün..önce adet olcam diye dedim ama incinmiş gibi acıyo..sagıma zor basıyorum.kalça çıkıgı gibi aynıneyse ben sofrayı kurayım canlar..eşim gelir.

canim benim,cok gecmis olsun,rabbim sifa versin,acaba incittin mii??agir falan kaldirmis olabilirsin,ya da usutmus,gecmesse doktara git canim ihmal etme

hayırlı gecelerr.. nasılsınız??

hosgeldin canim,iyiyiz cok sukur, ya sen nasilsin??:26:

selam kuzu,merak ettim ama iyiymişsin,yarında kocişin evde olur görüşemeyiz,bugünde ben erken yatarım,bakalım ne vakit buluşucazzzz.
dimek beğenmeyen almasın diyon he mi
evet,bi kere yanlış yazmışın sayıları,ama olsun,ben ben olduğumu anladım
sen naparsın,kaçta kalktın ki?:26:
pelincim,naber kuzu,gel öpem,özledim seni.

mrb kızlar ben yeniyim

iyi akşamlar ben de aranıza yeni katıldım
ikinizde hoş geldiniz kızlar.
süngercim,ben hatırlıyorum ki,ebroş kaç defa sünger nerde kaldı,acaba okudu mu diye sordu,kaç defa duayı okuyanlar haber versinde dedi,illakide sebebini merak etti ama,nerden bilebilirdi senin ulaşamadığını,bundan öncede aksaklıklar olduğu için,çıkarmasına kızmamak gerekir bencede.
ayrıca iksir de hepimizin msn var,bize söyleseydi,biz iletirdik kesinlikle,burda suçlu ebrar değil,ayrıca çok uğraşıyo,çok titizleniyo liste için,hakkı geçiyo bizlere,biraz daha özenle yaklaşılması gerekirken sitem etmenize üzülecektir eminim ki.

sagol garipçim yaa..valla geçmezse gitmek gerek...adette olamadım onunla karıştı bi aciapim yani..

kıslar ben bu gece kalamam heralde..uyumasamda yatarım belim fena..bi yandan da dizimi izlerim..sonra uyurum öptüm hepinizi.

bende iyiyim sağol.. öle nette ilanlarımı düzenliyorum..
canim benim,cok gecmis olsun,rabbim sifa versin,acaba incittin mii??agir falan kaldirmis olabilirsin,ya da usutmus,gecmesse doktara git canim ihmal etme

hosgeldin canim,iyiyiz cok sukur, ya sen nasilsin??:26:

slm ben geldim kabul edermisiniz ? geçmiş bakabilirsem azcık bakıyım

pelincim çok sagol canım gökcede bende iyiyiz çok şükür hafta sonu dr a götürmüştüm bogazında balgam var gibi ses çıkartıyodu ama oyun oynarken tükürük topluyomuş bogazında ondan balgamlı gibi oluyomuş bakalım gökce hanım bizi daha ne kadar korkutucak sen nasılsın nasıl gidiyo canım?
semraozsoycum hayırlı olsun canım hamileymişsin çok sevindim rabbim tamamına erdirsin saglıkla dünyaya gelsin inşşşşş darısıda diger arkadaşlarımıza olsun
derinim artık internetin oldumu yaaa görüşemez olduk senle canım benim özledim senii
boncugumuda göremiyorum hiç inş iyisindir canım

güzellikler bugün gene pek suskunsunuzz.... nese bende cıkayım bu topikten artık :))
ebrar ben okudum duaları yazdınmı göremedim ama haberin olsun.. cuma hast gidicem duaya yetişemeyebilirim...Allah a emanet olun...

slm kızlar geçmiş bazı yerlerinde karışmış sizin yeni tekniği deneyelim &EBRARCIM& sgl canım evet bu ara çok yoruldum kendime bakamadım ama dr da bazen çıldırtıyo benim emre bey biraz utangaç dr sevmiyo dün ayrıntılı ultrasona girdim hiç oynamadı dr da bebek hiç oynamıyo sorunmu var dedi gelde çıldırma kendi dr uyku düzeni beliriyo bu aralar arada oynayabilir arada uyur dedi eve gelip yemek yiyince rahatladı oynamaya başladı gelde dr dövme neyse sende kendine dikkat et canım &KARDELOŞ VE SELİNA& patron yardımcı toptan kafayı yemişler rezevasyon yaptracaklarmış ama onları bakırköyde kabul etmez &KARDELENBHR& canım sana iyi ders çalışmalar NANELİŞEKER canım senin duanı okurken eşinin inadı kırılsın diyede niyet ettim SEYDAM sana tekrar geçmiş olsun en azından sorunun ne olduğunu anlamışsın inşallah hayırlısıyla gelir bebişin KAYRACIM temizliğin bitmiş artık yakında çalışmalara başlarsın emre bey iyi kızımda seviniyo gelmesine ama kıskanıyo tabii BANUCUM ilaçlarına tekrar başlamışsın inşallah yumoşlar büyürde bebişin gelmesine sebep olur canım SEMRACIM seninde değerin güzelmiş inşallah hayırlı haberlerin devamını verirsin TOSTİCİM sende iyisin umarım ELİKSİRCİM sende tekrar hoşgeldin aramıza SEVTUN kız nasılsın dr ne zaman gidecen PELİNCİM canım moralini bozma rahatla biraz kendine de iyi bak iyileştinmi bu arada GARİPCİM yeni evine taşınıyomuşsun hayırlı olsun canım DERDAM canım kendine dikkat et işlerini yavaş yap yorulma DERİNİM inşallah hayırlısıyla açarsın dükkanını DURUCUM sende iyiymişsin canım ALEYNAM sen nasılsın canım sende kendine iyi bak SAMYELİM soğuk yiyip içtiysen oda karın ağrısı yapar dikkat et bebişte yapabilir ilk aylar EGALCİM canım sende çoktandır yoktun inşallah fazla gemeden güzel haberler verirsin LAGRİMA teşekkür ederim KARDELEN49 sende iyisin demi canım neyse bu kadar alıntı yeter sanırım ben yoruldum çünkü BU ARADA DUALARIMI OKUDUM herkesin haberi olsun

Alıntı ebrar_53 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
DURU için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN.....................15
KARDELEN49...........15
BONCUK..................15
EBRAR....................15
SELİNA...................15bitti
SEVTUN.................15bitti
ELİXSİR..................15bitti
KAYRA....................15
BANU......................15
LAGRİMA.................15
GARİP.....................15bitti
GÜNEYCANAN..........15
ELAEZEL..................15
TOSTİ....................15
WAY.......................15
NANELİŞKR..............15
ANATOLİA...............15bitti
SEMRA...................10
SAMYELİ.................10
MİRANDA................10
EGAL......................10
DERDA....................10
BİRSEN.....................8bitti

NANELİŞKR için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN........................15
KARDELEN49...............15
BONCUK.....................15
EBRAR.......................15
DURU........................15
SELİNA......................15bitti
SEVTUN....................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
KAYRA......................15
BANU........................15
LAGRİMA...................15
GARİP.......................15bitti
GÜNEYCANAN.............15
ELAEZEL....................15
TOSTİ.......................15
WAY.........................15
ANATOLİA.................15bitti
SEMRA.....................10
SAMYELİ...................10
MİRANDA..................10
EGAL........................10
DERDA......................10
BİRSEN......................8bitti

ANATOLİA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.......................15
DERİN........................15
KARDELEN49..............15
BONCUK.....................15
DURU.........................15
SELİNA......................15bitti
SEVTUN.....................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
KAYRA.......................15
BANU........................15
LAGRİMA...................15
GARİP........................15bitti
GÜNEYCANAN.............15
ELAEZEL....................15
TOSTİ.......................15
WAY.........................15
NANELİŞKR................15
SEMRA......................10
SAMYELİ....................10
MİRANDA...................10
EGAL.........................10
DERDA.......................10
BİRSEN.......................8bitti

birsen cim,dr ların her dediği doğru olsaydı,ohoooo,neticede onların bilgisi bi yere kadar,sen rabbine güven,gerisini merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…