- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
teşekkür ederim canım bizim beyfendi utangaç kaçıyo dr dan # waybirsen cim,dr ların her dediği doğru olsaydı,ohoooo,neticede onların bilgisi bi yere kadar,sen rabbine güven,gerisini merak etme.
,ebrar_53+,lagrima,kardelen5233+,birsen29,
slm kızlar nasılsınız yawwwwwwwww
hsb canım görüşemedik canım sende kib aeo iyi gecelerteşekkür ederim canım bizim beyfendi utangaç kaçıyo dr dan # way
# ebrar_53+
# esmermelek86
# kardelen5233 kızlar sizde hoşgeldiniz ben çıkıyorum kendinize iyi bakın iyigeceler
bende iyi işte bi bakayım dedim aynı monutonluk işte sen neler yapıyorsun tatlımiyiyizz canım sen nasılsın??
herifin hadi yatalım demesini bekliyorum :))sen napıyorsunnn
selam kızlar bu dualar kimin için okunuyor?
merhaba ebra<r canım üzgünüm ama bu sefer bi suçum yok vallahi kk ya bir haftadan fazla süresdir giremiyorum anlayamadım ya ceza aldım yada pc ye bişeyler oldu ama yemin ederim çok uğraştım ama bu güne kadar giremedim dualar için çok üzgünüm elixsire söyledim o da o afta cezalıydı giremedi bir tek onunla haber gönderebilirdim etrafımdada gide bileceğim neti olan yoktu vallahi ve sana hiç bi şekilde uluşamadım çok zoruma gitti valla ama elimden bişey gelmedi dedimya bu sefer dikkat sizliğimden olmadı yada hassasiyet göstermedi değilim ama pişman oldum ki sana başka ulaşabilecek bi aadres yada tel olmadığı için ben derdimi anlattım eğer listeden çıkarırsan anlayış gösteririm sonuçta herkezin hakkı var ama yemin ederim elimde olmadı ne yaptıysam ulaşamadım herkezden özür diliyorum hakkınızı helel edin arkadaşlar
bütün dualarına amin diyorum canım arkadaşımmmmmm
görünce çok sevindim allah tamamına erdirsin hayırlı evlat eylesin
ben listeden çıkarırsan anlarım demiştim ama zaten çıkarmısın sadece çok üzüldüm tek sebebi ne olduğunu merak bile etmemişinsin sadece hassasiyet göstermediğimi düşünmüş olmana çok ama çok üzüldüm isrerdimki bi merak et nerde ne oldu de ama o sevgi ve güveni verememişim hakkınızı helel edinnnnnnn ama yine söylüyorum ulaşamadım
waycım tek sen kaldın galiba canım nasılsın ?
KARDELOŞUM VE DERİNİM güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum beni nasıl tanıyosunuz gerçekten çok üzgünüm moralim sıfır oldu resmen ama beni anlamıyanlar kadar anlıyanlarında olduğunu bilmek güzel
KARDELENİM duayı okumuşsun çok saol canım ağzına sağlık
GÖKCEM uğramışsın görüşemedik valla doğru diyon gezip tozmakdan başka yapıcak bişey yok sen nasılsın gökceyi doktora götürmüşsün çok şükür bişey çıkmamış öpüyorum canom güzel yürekli arkadaşım
BANUM YA keşke gelsende konuşsak moralin gerçekten çok bozuk farkındayım ama şuanda tedavidesin ve pozitif olmalısın biliyosun çok etkiliyo allahım hakkında hayırlısını nasip etsin ümit kesmek yok canım
KAYRAM adetin kesilmiş endişelenme canom dediğin gibi yaparsın sen pozitif olmaya devam et olurmu
SEVTUNUM doktoruna sor canım mantarı çok zordur yaa bide çamaşırını ütüleyip giy olurmuallahım şifa versin canım
GARİBİM sen naaptın kuzum yine grüşemedik yaa
PELOŞUM haa şöyle moralini bozma kötü bişey olsa doktor görürdü zaten baharda biçok insanda dengesizlik olabiliyo devam ederse gidersin kuzum iyi düşün iyi olsun
LAGRİMA duayı ekledim ben canım birsenim yanlış listeyi öne çekmiş ondan yani
BİRSOŞUM kılpayı kaçırdım canım öpüyorum seni
DERİNİM belin çok ağrımış hayrolsun ya üşüttünmü acaba dikkat et kuzum kendine
KARDELOŞUM evet canım görüşemedik ya nasip yarında yokum evde
hepinizi öpüyorum arkadaşlar
canım negüzel ya çok sevindim inanki bebişe biradım daha yaklaştın inşallah aşılamaya gerek kalmadan buay hamiş olursunAllah'ım hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah canım.
almamaya çalıştım canım,ama bu geçmiş var ya beni bitiriyo yaa
hoşbulduk canım
katlancaz gülüm napalım herşey meleklerimiz için demi
tüh yaaaaa yine yetişemedim iki lafın belini kıramadık gitti
ben de iyiyim güzelim.sen de hamile kaldın ama hastalıktan da kurtulamadın gitti yaw.neyse Allah'ım daha büyük dert vermesin inş.Rabbim hayırlısıyla yavrunu kucağına aldığın günleri de göstersin
evet yaaa ben gelene kadar herkes çıkmış offfff
sen bence yine de sor canım arası baya var bişey kaybetmezsin.
açıklama yapsın nolcakki
aleyna
ebrar
pelin
uğurboncuğum
tedavin hayırlı olsun demişler sağolun canlarım.inşaallah aşılamaya gerek kalmadan gelir bebişin demişler,Allah razı olsun kızlar hepinizden.
dün yine doktordaydık kontrol etti yumoşları.yumoşları diyorum çünkü sol tarafta da varmış hem de19 mm.çatlatma iğnesi oldum sağdaki yumurtam çatlamış ama soldaki duruyo anlayamadım.doktor yarın yine çağırdı bakalım nolcak.o da çatladımı acaba.ya da daha büyüktü iğneden sonramı 19 mm oldu iyice kafam karıştı.neyse çok şükür ilk kez iki yumurtalığımda da yumurtam var çok mutlu oldum. inş döllenir de bebişim gelir artık.
raporum da tamam bugün eşim halletmiş.artık bu ayı da boş geçersek Allah'ın izniyle önümüzdeki ay aşılama var.Allah'ım nolur bu sefer olsun.Yaradan bizi duysun,cümlemizi inş.kızlar ben çıkıyorum bankaya gitmem gerekiyo.yarın duaya katılamıycam derse gidiyorum biliyosunuz.şimdiden kalpten amiiiiiinnnn diyorum.Rabbim yar ve yardımcımız olsun.hepinizi kocaman öptüm
çok saol canım allah razı olsuncanım
darısı başına
tez zamanda hamile kalman dileğiyle
allaha emanet
slm kızlar geçmiş bazı yerlerinde karışmış sizin yeni tekniği deneyelim &EBRARCIM& sgl canım evet bu ara çok yoruldum kendime bakamadım ama dr da bazen çıldırtıyo benim emre bey biraz utangaç dr sevmiyo dün ayrıntılı ultrasona girdim hiç oynamadı dr da bebek hiç oynamıyo sorunmu var dedi gelde çıldırma kendi dr uyku düzeni beliriyo bu aralar arada oynayabilir arada uyur dedi eve gelip yemek yiyince rahatladı oynamaya başladı gelde dr dövme neyse sende kendine dikkat et canım &KARDELOŞ VE SELİNA& patron yardımcı toptan kafayı yemişler rezevasyon yaptracaklarmış ama onları bakırköyde kabul etmez &KARDELENBHR& canım sana iyi ders çalışmalar NANELİŞEKER canım senin duanı okurken eşinin inadı kırılsın diyede niyet ettim SEYDAM sana tekrar geçmiş olsun en azından sorunun ne olduğunu anlamışsın inşallah hayırlısıyla gelir bebişin KAYRACIM temizliğin bitmiş artık yakında çalışmalara başlarsın emre bey iyi kızımda seviniyo gelmesine ama kıskanıyo tabii BANUCUM ilaçlarına tekrar başlamışsın inşallah yumoşlar büyürde bebişin gelmesine sebep olur canım SEMRACIM seninde değerin güzelmiş inşallah hayırlı haberlerin devamını verirsin TOSTİCİM sende iyisin umarım ELİKSİRCİM sende tekrar hoşgeldin aramıza SEVTUN kız nasılsın dr ne zaman gidecen PELİNCİM canım moralini bozma rahatla biraz kendine de iyi bak iyileştinmi bu arada GARİPCİM yeni evine taşınıyomuşsun hayırlı olsun canım DERDAM canım kendine dikkat et işlerini yavaş yap yorulma DERİNİM inşallah hayırlısıyla açarsın dükkanını DURUCUM sende iyiymişsin canım ALEYNAM sen nasılsın canım sende kendine iyi bak SAMYELİM soğuk yiyip içtiysen oda karın ağrısı yapar dikkat et bebişte yapabilir ilk aylar EGALCİM canım sende çoktandır yoktun inşallah fazla gemeden güzel haberler verirsin LAGRİMA teşekkür ederim KARDELEN49 sende iyisin demi canım neyse bu kadar alıntı yeter sanırım ben yoruldum çünkü BU ARADA DUALARIMI OKUDUM herkesin haberi olsun
çok saol canım elimden geldiğince bişeyler yapıyorum inşallah vesile olurda şu liste hamiş dolarcanım üzülme sen senin dua konusunda ne kadar hassas oldunu hepimiz biliyoruz o gün kac defa merak ettiğini ve ne olduğunu sordun haberi olan varmı diye merak ettin üzülme ne olur kafana tama güzelim yaaaa
Salı günü gidicem bakalım.canım neolur ağlama gerçekten bende üzülüyorum sabır ne olur tamam canım yarın sorucam adetin kaçıncı gün olduğu önemli değil ki önemli olan yumurtaların gelişip gelişmediği geliştiyse eğer çatlatma iğnesi yapılır sonrada aşılama işlemine geçilir sen kontrole gittin mi nezaman bakılacak yumurtalarının durumuna
Sağol canım.dualarım hep sizlerle canım rabbim sizlerinde yüzünü güldürsün inşallah gökçede iyi teyzesi hafta sonu dr a götürdük cigerlerine baktı çok şükür iyiymiş :)
canım yanlış bilgi veripde seni üzmeyim bende yaa ilaç kullanma süresini tam hatırlamıyorumama bir ahftadan fazla ilaç kullandım oda adetin 14 yada 15 günü olabiliyo ozamanda yumurta çatlıyo ama senin yumurtan geç çatlıyosa dr ona göre tarih vermiştr korkma canım inş herşey istedigin gibi olur
İnşallah canım ama artık takmıycam.ablam cok sağolsen nasılsın annem yaaa sorma geçirmezmiyiim süperdi özlüyorum herzaman gelemiyor ama arada bir geliyor cok şükür
ayy evet havada süperrr dısarda
pelinim kayram sevtuncum kısaca kısslar nasılsınızz unuttugum olabilir
banucum hormonların yüksek cıkmıss sanırıım üzülme düşerr benimde yüksektii düştü cok şükürr
kardeloşuuum anladım canım bende fazla giremiyorum
neyse kısslar kaçtım görüşürüüüzz
Doğru söylüyorsun esasında ama baklım salı ne diyecek doktor.Sorma valla hiç bişey soramıyorsun.bagnucum sen capada infertiliteye yaptırıyosun dimi kadın doguma deyil ben bu sefer gittim erkek dr vardı cok morelim bozuldu ya
lütfen üzme kendini belki direk tüp için rapor verirler boşuna aşılamayla ugraşmasın tatlım aşılama zamn kaybı biliyosun en ünlü proflar böyle düşünüyo yani ben şahsen rapor için yaptırıyorum cünkü 10 kişiden 2 kişinin tutyo
üzme kendini herşerde bi hayır vardır canım öptüm seni
akşam gelmeyince anladım zaten belki akşam işiniz vardı dimiiiiiiiii rahatsız edilmek istemediniz
benim morel yumurtlama zamnındayım ya iyi adet olunca bozulur
bugun gittim elbisemi aldım biraz düzeldi morelim sende iyisin İNŞALLAH
capadakilere bişi soramıyosun ki minnetle cevap veriyolar sanki bedavaya calışıyolar gecen ay cok tatlı bi kız vardı ben onu cok sevdım ama bu gidimdekileri hiç sevmedim ya
canancım yumurtan catlamış hadi belki 2 si birden dollenir bi arkadaşın öyle oldu şimdi 2 leler hamile canım hakkında hayırlısı
kardelenbahar tedavin hayırlı olsun canım neden kolundan vuruluyosun onu anlayamadım hiç duymamıştım ben biraz acıklarsan bizde bilgileniriz ALLAH izin verirse bende öbür aya ignelere başlıycamda tatlım
kardelen 5323 yanlışmı oldu kız sonundaki sayıları unuttum sen napıyon iyimisin gerci dün cok konuştuk ama sorıyım dedim
aklımda cok kişi vardı unuttum ama
kusuruma bakmayın kızlar öptüm hepinicinizi
Öyle canım gerisi yalan aslında.canım seninde degigin gibi hayırlısı olsun inş bidaki ay gelir minişin...
canım benim kötü şeyler getirme aklına bak benim adetim bitecegine cogaldı... vardır bunda da bi hayır napalım kayracım...
sagol canım benim şimdi daha iyiyim sadece geceleri burnum tıkanıyo yatınca bunada şükür... sen nasılsın bitanem...
banucum üzülme lütfen hemen umutsuzluga kapılma rabbim ol dedikten sonra sende ne kadar olumsuz şeyler olsada olur... hakkında hayırlısı olsun inş en kısa zamanda bebişin gelir canım...
canım inş bu acıların sonunda rabbim seni güzel bir bebişle mukafatlandırır hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip eder...
eboşum canım benim valla icimi rahatlatıyosun söyledigin sözlerle allah razı olsun bende artık öyle düşünüyorum belkide düşükten sonra düzensizleşmiş olabilir ona baglıyorum ben cünkü hic böyle olmazdı canım...bide ayetel kürsilere katılamadıgım icin üzülüyorum bir an once bitsinde bende güzel arkadaşlarım icin okuyım istiyorum...sen nasılsın tattlım kendine iyi bak öpüyorum seni kocaman...
canım nasılsın minik gökcemiz nasıl kendine ve prensesimize iyi bak öpüyorum ikinizide...
önemli degil canım sendende allah razı olsun...senin adına cok sevindim doktordan güzel haberlerle dönmüşsün inş en kısa zamanda hamile kalıp saglıklı bebişini kucagına alırsın...
canım ben iyiyim sagol sen nasıl oldun iyisindir inş öpüyorum seni cok...
gecmiş olsun canım kendine ve bebişine dikkat et fazla yorma kendini...bende iyiyim sagol canım...
canım üzme kendini lütfen ama insan ara sıra keyifsiz olabiliyo bu arada bende pazar işini hic sevmiyorum bekarken ablamla zor giderdim evlenince mecbur gidiyosun işte...
canım bence doktora gidip bi kan tahlili iste adetinede az kalmış seni heveslendirmek istemem ama bel agrısı hamilelik belirtisidir hatta benim arkadaşımda senin gibi olmuştu doktora gitti ve hamile oldugunu ögrendi hakkında hayırlısı olsun...
sevtunum cok gecmiş olsun canım hastalıklarda peşini bırakmadı hayırlısı olsun bebişine ve kendine cok dikkat et...
selam kızlar ben geldim ama yine kimse yok galiba ne kadar şanssızım ya ne zaman gelsem siz olmuyosunuz gecede ben gelemiyorum neyse kendinize iyi bakın hepinizi cok öpüyorum
Canım geçmiş olsun dikkat et kendine.kızlar çok fena bel agrım var..zor durdum bugün..önce adet olcam diye dedim ama incinmiş gibi acıyo..sagıma zor basıyorum.kalça çıkıgı gibi aynıneyse ben sofrayı kurayım canlar..eşim gelir.
Soğol canım tesellin için öteki alıntın çok uzundu.kizlar ben cikiyorum,biraz yorgunum bugun,size iyi muhabbetlerhepiniz allaha emanet olun
Canım her doktor doktor değil sen kendi doktoruna bak üzülme.slm kızlar geçmiş bazı yerlerinde karışmış sizin yeni tekniği deneyelim &EBRARCIM& sgl canım evet bu ara çok yoruldum kendime bakamadım ama dr da bazen çıldırtıyo benim emre bey biraz utangaç dr sevmiyo dün ayrıntılı ultrasona girdim hiç oynamadı dr da bebek hiç oynamıyo sorunmu var dedi gelde çıldırma kendi dr uyku düzeni beliriyo bu aralar arada oynayabilir arada uyur dedi eve gelip yemek yiyince rahatladı oynamaya başladı gelde dr dövme neyse sende kendine dikkat et canım &KARDELOŞ VE SELİNA& patron yardımcı toptan kafayı yemişler rezevasyon yaptracaklarmış ama onları bakırköyde kabul etmez &KARDELENBHR& canım sana iyi ders çalışmalar NANELİŞEKER canım senin duanı okurken eşinin inadı kırılsın diyede niyet ettim SEYDAM sana tekrar geçmiş olsun en azından sorunun ne olduğunu anlamışsın inşallah hayırlısıyla gelir bebişin KAYRACIM temizliğin bitmiş artık yakında çalışmalara başlarsın emre bey iyi kızımda seviniyo gelmesine ama kıskanıyo tabii BANUCUM ilaçlarına tekrar başlamışsın inşallah yumoşlar büyürde bebişin gelmesine sebep olur canım SEMRACIM seninde değerin güzelmiş inşallah hayırlı haberlerin devamını verirsin TOSTİCİM sende iyisin umarım ELİKSİRCİM sende tekrar hoşgeldin aramıza SEVTUN kız nasılsın dr ne zaman gidecen PELİNCİM canım moralini bozma rahatla biraz kendine de iyi bak iyileştinmi bu arada GARİPCİM yeni evine taşınıyomuşsun hayırlı olsun canım DERDAM canım kendine dikkat et işlerini yavaş yap yorulma DERİNİM inşallah hayırlısıyla açarsın dükkanını DURUCUM sende iyiymişsin canım ALEYNAM sen nasılsın canım sende kendine iyi bak SAMYELİM soğuk yiyip içtiysen oda karın ağrısı yapar dikkat et bebişte yapabilir ilk aylar EGALCİM canım sende çoktandır yoktun inşallah fazla gemeden güzel haberler verirsin LAGRİMA teşekkür ederim KARDELEN49 sende iyisin demi canım neyse bu kadar alıntı yeter sanırım ben yoruldum çünkü BU ARADA DUALARIMI OKUDUM herkesin haberi olsun
waycım tek sen kaldın galiba canım nasılsın ?
KARDELOŞUM VE DERİNİM güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum beni nasıl tanıyosunuz gerçekten çok üzgünüm moralim sıfır oldu resmen ama beni anlamıyanlar kadar anlıyanlarında olduğunu bilmek güzel
KARDELENİM duayı okumuşsun çok saol canım ağzına sağlık
GÖKCEM uğramışsın görüşemedik valla doğru diyon gezip tozmakdan başka yapıcak bişey yok sen nasılsın gökceyi doktora götürmüşsün çok şükür bişey çıkmamış öpüyorum canom güzel yürekli arkadaşım
BANUM YA keşke gelsende konuşsak moralin gerçekten çok bozuk farkındayım ama şuanda tedavidesin ve pozitif olmalısın biliyosun çok etkiliyo allahım hakkında hayırlısını nasip etsin ümit kesmek yok canım
KAYRAM adetin kesilmiş endişelenme canom dediğin gibi yaparsın sen pozitif olmaya devam et olurmu
SEVTUNUM doktoruna sor canım mantarı çok zordur yaa bide çamaşırını ütüleyip giy olurmuallahım şifa versin canım
GARİBİM sen naaptın kuzum yine grüşemedik yaa
PELOŞUM haa şöyle moralini bozma kötü bişey olsa doktor görürdü zaten baharda biçok insanda dengesizlik olabiliyo devam ederse gidersin kuzum iyi düşün iyi olsun
LAGRİMA duayı ekledim ben canım birsenim yanlış listeyi öne çekmiş ondan yani
BİRSOŞUM kılpayı kaçırdım canım öpüyorum seni
DERİNİM belin çok ağrımış hayrolsun ya üşüttünmü acaba dikkat et kuzum kendine
KARDELOŞUM evet canım görüşemedik ya nasip yarında yokum evde
hepinizi öpüyorum arkadaşlar
canım ben ayın sekizinde kkya girmedim çok denedim şifremi yazıyodum sayfanın açılmasını beklerken kapanıyodu vallahi belki o zaman şifremi yazınca açık göründüğ ama vallahi hiç giremedim ve ben elixsire giremediğim hafta duaları bamna söyle bende okuyayım ben giremiyorum dedim elixsirle evet konuştuk ama bana giremidiğini ve cezalı olduğunu söyledi hatta ona face den msj at ben okurum sende haber veririsin dedim ama ses çıkmayınca her halde ben de giremediğimi biliyolarki duadan ses çıkmadı dedim ama duamın peşine düştüm sitemimede gelince farkındayım hiçte bu nlara maruz kalmak zorunda değilsin ama vallahi geçmişe giremediğim her sayfaya bakmaya özen gösterdim ve dualar için okunmadı diye yazınca devamını okumadan hemen sebebini açıklamak istedim belki hakkım yok ama ben listede adımı görcem umuduyla devam ettim hatta ağladım eşim şaşırdı ne oldu hayırdır diye anlattım onada hoş o da sana hak verdi o ayrı bi konuda amacım seni yargılamak değil zaten öyle bi hakkı asla kendimde görmedim bişey söyleyeyim derdim bana da dua okunması değil yemin ederim sadece böyle bişeyin içinde olmak bana ayrı bi haz ve güven veriyo sitemim dua okunmayacak diye değil o topluluğun içinde olamamktan duyduğum üzüntü yaptığının zorluklarının farkındayım desemde yapmadığım bi şeyin ne kadar zor olabileceğini bilmem imkansız tabi ama dedin ya derdim aseni yargılamak değildi seni üzmeyui asla düşünmedim ama üzüldüysen gerçekten ben kendimi doğru anlatamamışım bunda gerçekten çok üzüldüm çünkü sana bi kere söz vermiştim dualarımı takip edeceğim diye ve yine söylüyorum vallahi elimde olmadı giremedim hatta eşim virüs proğ yükledi ki belki ondandır diye çok uğraştım ama sözümü tutamadım belki kızgınlığım ve sana verdiğim sözü tutamamanın üzüntüsüyle sana yanlış aktatdım ama gerçekten çok üzüldüm elikxsire sor istersen vduaları haber vermesini istemiştim ama ondanda ses çıkmadı keşke sana ulaşabilsydim ama ulaşa bilecek hiç bir şeyim yok tu onun içinde kızdım kendime ama hiç aklıma gelmediki giremiyeceğim en azından arar söylerdim sebebini ona göre haber veriridiim ve sözümden de dönmüş olmazdım tekrar özür dilerim maksadım asla seni yargılamamk olamaz zaten öyle bi hakkım yok sadece arkadaşlığına güvenerek yazmışım bişeyler kızma bana ve ne olu kırılma kırdıysam bağışla düşünmeden oluyo işte inşallah bağışlarsınöncelikle selam diyorum hoşgeldin sunger
demek kkya girememişsin ama ben senin profilinede baktım ayın 8nde girmiş gözüküyordun ayrıca iksire sordum msnde dediki ben gördüm ama duayla ilgili bişey söylemedi dedi hee giremediğinide söyledi .yanlız bunun hassas bir konu olduğunu herzaman söyledim sizden kendim için bişey istemiyorumki size 1 kere okunuyosa banada 1kere okunuyo .hem kaç defa yazmışım sungerden ses yok nerde acep merak ettim diye .yani gerçekten sitemini anlıyamıyorum neyapsaydım seni yazıp aynı sıkıntıyı cuma günü yinemi yaşasaydık .bugün girdin ve günlerden çarşamba duaya iki gün var seni yazmadıysam bu listeden çıktın anlamına gelmez ama asıl siz beni hiç tanımamışsınız bukadar uğraşırken elimden gelen fedakarlığı yaparken asıl bunları duymak beni çok ama çok üzdü .ben kimsenin kimseye hakkı geçmesin diye uğraşıyorum .ve ogün biliyomusun senden hala haber gelmediğini görünce biyandan kahvaltı hazırlayıp biyandan duaları okuyup biyandanda dua hazırladım bunları söylemek istemezdim ama oturup eşimle kahvaltı etmedim sırf dua yüzünden ben sorumluluk aldıysam yerine gelmesi için çaba harcarım ama hala bunu anlamamanız üzdü beni .gelip açıklamanı yapmışsın tamam bizde insanız anlarız olmuştur bişey ama arkasından sitem etmen gerçekten çok üzdü .biliyomusun ben herhafta dua listesi hazırlıyorum ve kim adetli kim değil onları takip ediyorum .adetli olana dua yazmıyorum onlardamı listeden çıkmış oluyo hayır ertesi hafta yeniden yazılıyo .ben bu işi ALLAH RIZASI İÇİN yapıyorum .ve topicde olduğum sürecede devam edicek nasipse hakkım sonuna kadar helal olsun sanada herkesede ama ben isterdimki yargılarken durup düşünseydin keşke .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?