banım yapma bakıyım hem ban diyosun hem kendin yapıyosun panik atagın azıcak şimdi heGünaydın kızlar sabah ezanıyla uyandım içim daralmış göğsümde bir sıkıntı napıcamı bilemedim önce eşimi kaldırdım sarıl bana dedim beraber dua ettik sonra kliniğe gittik tansiyonumu ölçtürdük iyi çıktı ordan dolaştık bir eczaneden yatıştırıcı aldık içtim ama şu an midem çok bulanıyor karnım korkunç ağrıyor ve ishal gibiyim sanki ne oldu anlamadım tansiyonu ölçen kız bugün sıkıldınmı dedi bugün kendimi mahvettim şimdi düşünüyorumda ne yanlış dimi allah bilir zaten kısmetse olucak kendimi hasta etmeye değmez.
Zaten gece 3 te yatmıştım kuzenime gitmiştik ordada biraz karışıkta yedim galiba hepsi birbirine girdi.İyiki varsınız kızlar hepinizi seviyorum.
ah bebekim hastalıklar peşimi bırakmıyoki 90 yıkadıgım halde ütüde yapıyorum okadar dikkatliyim orayada dişimede nankör kardeşim bu vucutwaycım tek sen kaldın galiba canım nasılsın ?
KARDELOŞUM VE DERİNİM güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum beni nasıl tanıyosunuz gerçekten çok üzgünüm moralim sıfır oldu resmen ama beni anlamıyanlar kadar anlıyanlarında olduğunu bilmek güzel
KARDELENİM duayı okumuşsun çok saol canım ağzına sağlık
GÖKCEM uğramışsın görüşemedik valla doğru diyon gezip tozmakdan başka yapıcak bişey yok sen nasılsın gökceyi doktora götürmüşsün çok şükür bişey çıkmamış öpüyorum canom güzel yürekli arkadaşım
BANUM YA keşke gelsende konuşsak moralin gerçekten çok bozuk farkındayım ama şuanda tedavidesin ve pozitif olmalısın biliyosun çok etkiliyo allahım hakkında hayırlısını nasip etsin ümit kesmek yok canım
KAYRAM adetin kesilmiş endişelenme canom dediğin gibi yaparsın sen pozitif olmaya devam et olurmu
SEVTUNUM doktoruna sor canım mantarı çok zordur yaa bide çamaşırını ütüleyip giy olurmuallahım şifa versin canım
GARİBİM sen naaptın kuzum yine grüşemedik yaa
PELOŞUM haa şöyle moralini bozma kötü bişey olsa doktor görürdü zaten baharda biçok insanda dengesizlik olabiliyo devam ederse gidersin kuzum iyi düşün iyi olsun
LAGRİMA duayı ekledim ben canım birsenim yanlış listeyi öne çekmiş ondan yani
BİRSOŞUM kılpayı kaçırdım canım öpüyorum seni
DERİNİM belin çok ağrımış hayrolsun ya üşüttünmü acaba dikkat et kuzum kendine
KARDELOŞUM evet canım görüşemedik ya nasip yarında yokum evde
hepinizi öpüyorum arkadaşlar
canım salıda olabilir önümüzdeki haftaya gidicez rabimden bir şey olmasa canım işşallah pıt pıtları duyarız allahımın izniyle benim yavrum ne yapıyo bu arada bebekimslm kızlar geçmiş bazı yerlerinde karışmış sizin yeni tekniği deneyelim &EBRARCIM& sgl canım evet bu ara çok yoruldum kendime bakamadım ama dr da bazen çıldırtıyo benim emre bey biraz utangaç dr sevmiyo dün ayrıntılı ultrasona girdim hiç oynamadı dr da bebek hiç oynamıyo sorunmu var dedi gelde çıldırma kendi dr uyku düzeni beliriyo bu aralar arada oynayabilir arada uyur dedi eve gelip yemek yiyince rahatladı oynamaya başladı gelde dr dövme neyse sende kendine dikkat et canım &KARDELOŞ VE SELİNA& patron yardımcı toptan kafayı yemişler rezevasyon yaptracaklarmış ama onları bakırköyde kabul etmez &KARDELENBHR& canım sana iyi ders çalışmalar NANELİŞEKER canım senin duanı okurken eşinin inadı kırılsın diyede niyet ettim SEYDAM sana tekrar geçmiş olsun en azından sorunun ne olduğunu anlamışsın inşallah hayırlısıyla gelir bebişin KAYRACIM temizliğin bitmiş artık yakında çalışmalara başlarsın emre bey iyi kızımda seviniyo gelmesine ama kıskanıyo tabii BANUCUM ilaçlarına tekrar başlamışsın inşallah yumoşlar büyürde bebişin gelmesine sebep olur canım SEMRACIM seninde değerin güzelmiş inşallah hayırlı haberlerin devamını verirsin TOSTİCİM sende iyisin umarım ELİKSİRCİM sende tekrar hoşgeldin aramıza SEVTUN kız nasılsın dr ne zaman gidecen PELİNCİM canım moralini bozma rahatla biraz kendine de iyi bak iyileştinmi bu arada GARİPCİM yeni evine taşınıyomuşsun hayırlı olsun canım DERDAM canım kendine dikkat et işlerini yavaş yap yorulma DERİNİM inşallah hayırlısıyla açarsın dükkanını DURUCUM sende iyiymişsin canım ALEYNAM sen nasılsın canım sende kendine iyi bak SAMYELİM soğuk yiyip içtiysen oda karın ağrısı yapar dikkat et bebişte yapabilir ilk aylar EGALCİM canım sende çoktandır yoktun inşallah fazla gemeden güzel haberler verirsin LAGRİMA teşekkür ederim KARDELEN49 sende iyisin demi canım neyse bu kadar alıntı yeter sanırım ben yoruldum çünkü BU ARADA DUALARIMI OKUDUM herkesin haberi olsun
inan gözlerim dola dola okudum allahım yavrunu sana bagışlasın işşallahcanım sende sağol
hamile kal inşallah
ama ben unuttuğum an gebe kaldım inan.
gerekli tetkikleri yapın
en iyi dr a gidin
inan allaha havale edince oluyor
umudunuzu yitirmeyin
öyle yol da gözlemeyin
diyorum ya ben unutmuştum
hatta dr a başka nedenle gittim aaaa senin bebeğin var dedi ultrasonda yok canım dedim vallahı dedi dr,
şaka yapmayın ne olur dedim yemin etti
yine ınanmadım çevirdi monitörü baktım yavrum kımıl kımıl şooooooooooooooook 2.5 aylık hamileydim
eşimi çağırdım içeri söylediğimde bırak şakayı dedi içeri girdik dr başladı konuşmaya kocamda tık yok
elini tuttum çıktık dışarı inanmadı başka bi dr gittik vesonrasında bi ton şey hissettik eve geldiğimizde eşimin tek gözü kan çanağına dönmüştü nedenini, sorduğumda şok etkisindendir dedi 1 hafta geçmedi
düşünün artık
allahın hepinize yaşatması dileğiyle
dualarım sizinle
yola devam
ama aklınızdan çıkarın takip etmeyiiiiiiiiiiiiiin
selam kıslar..alıntı karuşuklugu olmuş o nedenle bende direk yasıyom..unutmayım diyede not aldım
kardeloşum aklandıgıma sevindim delü..hayaletlik yok artık gerekli olmadıkçasen naptın kuzu iyimisin...
sevtuncum valla oldu artık yani sacım,koyu oldu cnm..sarıya dönemem malesef...saglık olsun napalım..sende sinirlenmişin gene.haile halinle takılma herşeye boşver.üzme kendini.
semracım tekrar diyim.degerlerinin iyi olmasına sevindim cnm..rabbim devamını nasip etsin saglıcakla..bu arada senden de Allah razı olsun...
banucum hemen moralini bozma testlere cnm yaa...biliyosun moralde hormonları etkiliyo..ilaçla herşey yoluna girer canım ..
ebuşum canım benim nirelerdesin bakim sen delüş...evet cano dünü bırak bugünde tık yokcumaya sarktı şimdide...amannnn sinir oldum gene yawww.
krdlnbhrım emeklerinin karşılıgını alırsın inş canım..inş bu defa olacak inşşşşşşşşşşşş
kayram saclar bi degişti pir degişti sorma bu degişiklik fazla geldi bu sefer bu kadar koyu olsun istemezdim neyse açılır gaarisen napıyosun cnm adetin devamı gelmemiş hayır olsun bakalım..ben mi öyle okudum acep.geçmişi biraz hızlı okudum da.:26:
duygu arkadaşım hoşgelmişsin aramıza..umarım Allahım gönlüne göre verir seninde...
nalannn.bel agrısı mı...benimde çok agrıyo ve incittim ben sanırım..senin neden agrıyo ki acaba.hamile misin yoksa eger öyleyse normaldir,dedigim gibi yazıları biraz hızlı okudum bel agrısı deyince gerisini detaylı okumamış olabilirim...
sunger ulaşamadıgın için haber verememiş olman normal tabiki ama sanırım daha öncede bikaç kere senin haber vermemen yüzünden dua aksamış olması lazım..buna istinaden ebrarı da haklı görüyorum ben...ama yanlışım varsa daha önce olmadıysa düzelt lütfen ben öyle hatırlıyorum çünkü...yani listeden çıkarıldıgın için de sitem etmen yersiz nerden bilebilirdi ki senin gelip gelmeyecegini..çoktandır girmedin çünkü.dua işi hassas iş...seni bu listeyede yazsaydı yine gelmeseydin yine aksayacaktı.bence böyle şeylere alınmayın.listeyi ebrar hazırladıgı için belkide sadece onun cevaplaması gerekir mesajlarını ama kusura bkma cnm bende fikrimi demek istedim.
niye almasınlar kız bizden iyisini mi bulcaklar.nasılsın canım bu arada hüseyin emremiz nasıl.?slm kızlar geçmiş bazı yerlerinde karışmış sizin yeni tekniği deneyelim &EBRARCIM& sgl canım evet bu ara çok yoruldum kendime bakamadım ama dr da bazen çıldırtıyo benim emre bey biraz utangaç dr sevmiyo dün ayrıntılı ultrasona girdim hiç oynamadı dr da bebek hiç oynamıyo sorunmu var dedi gelde çıldırma kendi dr uyku düzeni beliriyo bu aralar arada oynayabilir arada uyur dedi eve gelip yemek yiyince rahatladı oynamaya başladı gelde dr dövme neyse sende kendine dikkat et canım &KARDELOŞ VE SELİNA& patron yardımcı toptan kafayı yemişler rezevasyon yaptracaklarmış ama onları bakırköyde kabul etmez &KARDELENBHR& canım sana iyi ders çalışmalar NANELİŞEKER canım senin duanı okurken eşinin inadı kırılsın diyede niyet ettim SEYDAM sana tekrar geçmiş olsun en azından sorunun ne olduğunu anlamışsın inşallah hayırlısıyla gelir bebişin KAYRACIM temizliğin bitmiş artık yakında çalışmalara başlarsın emre bey iyi kızımda seviniyo gelmesine ama kıskanıyo tabii BANUCUM ilaçlarına tekrar başlamışsın inşallah yumoşlar büyürde bebişin gelmesine sebep olur canım SEMRACIM seninde değerin güzelmiş inşallah hayırlı haberlerin devamını verirsin TOSTİCİM sende iyisin umarım ELİKSİRCİM sende tekrar hoşgeldin aramıza SEVTUN kız nasılsın dr ne zaman gidecen PELİNCİM canım moralini bozma rahatla biraz kendine de iyi bak iyileştinmi bu arada GARİPCİM yeni evine taşınıyomuşsun hayırlı olsun canım DERDAM canım kendine dikkat et işlerini yavaş yap yorulma DERİNİM inşallah hayırlısıyla açarsın dükkanını DURUCUM sende iyiymişsin canım ALEYNAM sen nasılsın canım sende kendine iyi bak SAMYELİM soğuk yiyip içtiysen oda karın ağrısı yapar dikkat et bebişte yapabilir ilk aylar EGALCİM canım sende çoktandır yoktun inşallah fazla gemeden güzel haberler verirsin LAGRİMA teşekkür ederim KARDELEN49 sende iyisin demi canım neyse bu kadar alıntı yeter sanırım ben yoruldum çünkü BU ARADA DUALARIMI OKUDUM herkesin haberi olsun
günaydın canım,ben iyiyim çok şükür sen nasılsın.günaydın herkese nasılsınız?? kayifler nasıl???
niye almasınlar kız bizden iyisini mi bulcaklar.nasılsın canım bu arada hüseyin emremiz nasıl.?
günaydın canım,ben iyiyim çok şükür sen nasılsın.
lagrima tosti selina hoş geldiniz bebekler ben çıkmam lazım evi temizlicem sonra girebilirsem girerim annemin tansiyon sorunu devam ediyo ondan kadına iş yaptırmamam lazım sonra görüşürüz
ah kuzum sabret ve ısyan etmemeye devam et ınsallah sonu cok gusel olacak bu arada sonucların bugun mu cıkıyordu ne zamandıyok canım kalçadan birde koldan vuruluyorum neyapıyım sonu güzel olur inşallah canım benim seninde eşinin yüreğine yaradan bir ses versinde tedaviye başlarsın inşallah offff çok zormuş bu sınav ben ne sınavlar verdim böyle çaresiz kalmadım isyan etmiyorum
sende saol bebıkım ay acıktınmı sen kız dundu o coktan doymusundur ama ben yıne de yazıyım dedımcanım kayracım nasılsın bakalım iyi dileklerin için sağol canım bu arda ben çok acıktım ya
kuzum bıraz daha ıyısındır ınsallah allahım yardımcın ve yardımcımız olsunÇok doğru diyosun ama insan isyan ediyor işte inşallah benimde düşer çabucak kilolardan etken sanırım Aç kız kollarını geldim şöyle bir sarılıp ağlıyım.
Nerdesin canım ya canım çok sıkkın ne olucak bilmiyorum doktoru aradım salı günü gel bakalım dedi ama bunlar hep para işi ne olucak bilmiyorum çok mutsuzum şu anda Allahım inşallah herşey düzelir diye dua ediyorum ama beynim yerinde çıkıyor göz yaşlarımı durduramıyorum off ya ağlamıycam diyorum ağlıyorum.
Sana kolay gelsin cancazım annenede selam söyle benimkilerde çağırıyo ama yataktan çıkmak dahi gelmiyor şu anda içimden.
Öyle canım ama elimde değil şu an herşeyin en kötüsünü düşünüyorum ne yazıkki.
Heralde ben hiç bir zaman anne olamıycam ve bu topiğin en kıdemlisi olucam ne yazıkki ::::))))
canım ınsallah asılamay hıc ama hıc gerek kalmaz da hazır buyumusken bu ay dollenıverır yumoslarınAllah'ım hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah canım.
almamaya çalıştım canım,ama bu geçmiş var ya beni bitiriyo yaa
hoşbulduk canım
katlancaz gülüm napalım herşey meleklerimiz için demi
tüh yaaaaa yine yetişemedim iki lafın belini kıramadık gitti
ben de iyiyim güzelim.sen de hamile kaldın ama hastalıktan da kurtulamadın gitti yaw.neyse Allah'ım daha büyük dert vermesin inş.Rabbim hayırlısıyla yavrunu kucağına aldığın günleri de göstersin
evet yaaa ben gelene kadar herkes çıkmış offfff
sen bence yine de sor canım arası baya var bişey kaybetmezsin.
açıklama yapsın nolcakki
aleyna
ebrar
pelin
uğurboncuğum
tedavin hayırlı olsun demişler sağolun canlarım.inşaallah aşılamaya gerek kalmadan gelir bebişin demişler,Allah razı olsun kızlar hepinizden.
dün yine doktordaydık kontrol etti yumoşları.yumoşları diyorum çünkü sol tarafta da varmış hem de19 mm.çatlatma iğnesi oldum sağdaki yumurtam çatlamış ama soldaki duruyo anlayamadım.doktor yarın yine çağırdı bakalım nolcak.o da çatladımı acaba.ya da daha büyüktü iğneden sonramı 19 mm oldu iyice kafam karıştı.neyse çok şükür ilk kez iki yumurtalığımda da yumurtam var çok mutlu oldum. inş döllenir de bebişim gelir artık.
raporum da tamam bugün eşim halletmiş.artık bu ayı da boş geçersek Allah'ın izniyle önümüzdeki ay aşılama var.Allah'ım nolur bu sefer olsun.Yaradan bizi duysun,cümlemizi inş.kızlar ben çıkıyorum bankaya gitmem gerekiyo.yarın duaya katılamıycam derse gidiyorum biliyosunuz.şimdiden kalpten amiiiiiinnnn diyorum.Rabbim yar ve yardımcımız olsun.hepinizi kocaman öptüm
ıyı olmaya calısıyorum canım sen nasıl oldun gectı ınsallah hastalıgınablam cok sağolsen nasılsın annem yaaa sorma geçirmezmiyiim süperdi özlüyorum herzaman gelemiyor ama arada bir geliyor cok şükür
ayy evet havada süperrr dısarda
pelinim kayram sevtuncum kısaca kısslar nasılsınızz unuttugum olabilir
banucum hormonların yüksek cıkmıss sanırıım üzülme düşerr benimde yüksektii düştü cok şükürr
kardeloşuuum anladım canım bende fazla giremiyorum
neyse kısslar kaçtım görüşürüüüzz
ay kuzu dusunmuyorum zaten normal gunum yarın yada sonrası gun bende pztye kadar beklıcem olmassa drun verdıgı ılacı kullancamcanım seninde degigin gibi hayırlısı olsun inş bidaki ay gelir minişin...
canım benim kötü şeyler getirme aklına bak benim adetim bitecegine cogaldı... vardır bunda da bi hayır napalım kayracım...
sagol canım benim şimdi daha iyiyim sadece geceleri burnum tıkanıyo yatınca bunada şükür... sen nasılsın bitanem...
banucum üzülme lütfen hemen umutsuzluga kapılma rabbim ol dedikten sonra sende ne kadar olumsuz şeyler olsada olur... hakkında hayırlısı olsun inş en kısa zamanda bebişin gelir canım...
canım inş bu acıların sonunda rabbim seni güzel bir bebişle mukafatlandırır hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip eder...
eboşum canım benim valla icimi rahatlatıyosun söyledigin sözlerle allah razı olsun bende artık öyle düşünüyorum belkide düşükten sonra düzensizleşmiş olabilir ona baglıyorum ben cünkü hic böyle olmazdı canım...bide ayetel kürsilere katılamadıgım icin üzülüyorum bir an once bitsinde bende güzel arkadaşlarım icin okuyım istiyorum...sen nasılsın tattlım kendine iyi bak öpüyorum seni kocaman...
canım nasılsın minik gökcemiz nasıl kendine ve prensesimize iyi bak öpüyorum ikinizide...
önemli degil canım sendende allah razı olsun...senin adına cok sevindim doktordan güzel haberlerle dönmüşsün inş en kısa zamanda hamile kalıp saglıklı bebişini kucagına alırsın...
canım ben iyiyim sagol sen nasıl oldun iyisindir inş öpüyorum seni cok...
gecmiş olsun canım kendine ve bebişine dikkat et fazla yorma kendini...bende iyiyim sagol canım...
canım üzme kendini lütfen ama insan ara sıra keyifsiz olabiliyo bu arada bende pazar işini hic sevmiyorum bekarken ablamla zor giderdim evlenince mecbur gidiyosun işte...
canım bence doktora gidip bi kan tahlili iste adetinede az kalmış seni heveslendirmek istemem ama bel agrısı hamilelik belirtisidir hatta benim arkadaşımda senin gibi olmuştu doktora gitti ve hamile oldugunu ögrendi hakkında hayırlısı olsun...
sevtunum cok gecmiş olsun canım hastalıklarda peşini bırakmadı hayırlısı olsun bebişine ve kendine cok dikkat et...
selam kızlar ben geldim ama yine kimse yok galiba ne kadar şanssızım ya ne zaman gelsem siz olmuyosunuz gecede ben gelemiyorum neyse kendinize iyi bakın hepinizi cok öpüyorum
kız nerelerdesın sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnben okudum duayı Allah kabul etsin, hayırlara vesile olsun inşallah
canım evet cok zordur ama ıyı yapıyorsun toparlanmaya baslamakla yoksa daha da zor olurdu valla bende beklıyorum dru aramıcam be guselım bıktım artık vallacanim benim uzulme,herseyde bir hayir var,hem rabbim buyuktur,bakarsin umutlarinin tukendigi anda,sevindirir seniii,hic uzulme,allah sifa versin,kolayliklar ihsan etsin.
allah razi olsun kizlar,sizlerin vesilesi ile basarabildimayrica bu rengi sabitleyemiyormuyuz??sanirim her seferinde duzenlemek gerekiyor
canim uzulme,herseyde bir hayir hikmet var.rabbim nasip edecektir insallah
canim allah emeklerini bosa cikarmasin,yarin doktora gideceksin sanirim,iyi haberlerle dönersin insallah
sagolasin ebrarim,evet cok zor tasinmak,gerci 1 ay var bizim tasinmamiza,ama ben yavas yavas basladim,sonradan zorluk olmasin diyee,yok canim keske hamile olsam,inan o kadar cok isterdim kii,kendimden umidim yok,ama rabbim dilerse olur,rabbimden ümidim var yanii
bizimde 1 ay var tasinmamiza kayracim,bende simdiden basladim toprlanmaya,sonrasinda zorluk olmasin diye..ama yineden zor tasinmak,telas yaniii,neyse saglik olsun canim..hayirdir canim,neden devami gelmedi adetinin,ameliyat ile alkali olabilir mii?doktorunla görus istersen,ihmal etme
hosgeldin aramiza canim,daha yenisin,insallah rabbim hayirli evlatlar versin
canim benim,rabbim emeklerini bosa cikarmasin,yuzunu guldursun tatlim
bende iyiyim canim cok sukur,neden keyifsizsin canim,hayirdir??bazen banada oluyor öyle,inan herseyi özelliklede su bebek meselesini kendimize cok stres ettigimizden kaynaklaniyor,bosver uzme kendini,rabbim nasip edecek insallah,ama herseyin vakti saati var,vakti saati gelmedi demek kii
canim benim yaa,seninde bu aralar grip birakmadi pesini,allah yardimcin olsun,sifa versin..bende iyiyim canim ne olsun,yavas yavas evi toparlamaya basladim
kizlar hosgeldiniz aramiza,
cok haklisin canim,ama nasil dusunmeden yapabiliyorsunuz ben anlayamiyorum,bir turlu bunu beceremedim,her zaman aklimda yaniii,ruyalarimda bile kendimi hep hamile göruyorum,hep tersine cikiyor ne diyeyim,allah hepimize hayirli evlatlar versin..seninde kucagina almak nasip etsin bebegini tatlim
senın soledıklerıne sonuna dek katılıyorum bebıkımselam kuzu,merak ettim ama iyiymişsin,yarında kocişin evde olur görüşemeyiz,bugünde ben erken yatarım,bakalım ne vakit buluşucazzzz.
dimek beğenmeyen almasın diyon he mi
evet,bi kere yanlış yazmışın sayıları,ama olsun,ben ben olduğumu anladım
sen naparsın,kaçta kalktın ki?:26:
pelincim,naber kuzu,gel öpem,özledim seni.
ikinizde hoş geldiniz kızlar.
süngercim,ben hatırlıyorum ki,ebroş kaç defa sünger nerde kaldı,acaba okudu mu diye sordu,kaç defa duayı okuyanlar haber versinde dedi,illakide sebebini merak etti ama,nerden bilebilirdi senin ulaşamadığını,bundan öncede aksaklıklar olduğu için,çıkarmasına kızmamak gerekir bencede.
ayrıca iksir de hepimizin msn var,bize söyleseydi,biz iletirdik kesinlikle,burda suçlu ebrar değil,ayrıca çok uğraşıyo,çok titizleniyo liste için,hakkı geçiyo bizlere,biraz daha özenle yaklaşılması gerekirken sitem etmenize üzülecektir eminim ki.
ay senın uykulu goslerını yirim ben zuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusagol garipçim yaa..valla geçmezse gitmek gerek...adette olamadım onunla karıştı bi aciapim yani..
kıslar ben bu gece kalamam heralde..uyumasamda yatarım belim fena..bi yandan da dizimi izlerim..sonra uyurum öptüm hepinizi.
tabıkı de kabul derık balım senı sevmeyen ölsünslm ben geldim kabul edermisiniz ? geçmiş bakabilirsem azcık bakıyım
ah kuzum benımmmm demek sızı korkuttu heee bak sen cımcımeyepelincim çok sagol canım gökcede bende iyiyiz çok şükür hafta sonu dr a götürmüştüm bogazında balgam var gibi ses çıkartıyodu ama oyun oynarken tükürük topluyomuş bogazında ondan balgamlı gibi oluyomuşbakalım gökce hanım bizi daha ne kadar korkutucak sen nasılsın nasıl gidiyo canım?
semraozsoycum hayırlı olsun canım hamileymişsin çohttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/Roflol.gifk sevindim rabbim tamamına erdirsin saglıkla dünyaya gelsin inşşşşş darısıda diger arkadaşlarımıza olsun
derinim artık internetin oldumu yaaa görüşemez olduk senle canım benim özledim senii
boncugumuda göremiyorum hiçinş iyisindir canım
gercekmı kuzu ya kıskanmaya erkenden baslamıs ama e okadar ıstıyordu yaslm kızlar geçmiş bazı yerlerinde karışmış sizin yeni tekniği deneyelim &EBRARCIM& sgl canım evet bu ara çok yoruldum kendime bakamadım ama dr da bazen çıldırtıyo benim emre bey biraz utangaç dr sevmiyo dün ayrıntılı ultrasona girdim hiç oynamadı dr da bebek hiç oynamıyo sorunmu var dedi gelde çıldırma kendi dr uyku düzeni beliriyo bu aralar arada oynayabilir arada uyur dedi eve gelip yemek yiyince rahatladı oynamaya başladı gelde dr dövme neyse sende kendine dikkat et canım &KARDELOŞ VE SELİNA& patron yardımcı toptan kafayı yemişler rezevasyon yaptracaklarmış ama onları bakırköyde kabul etmez &KARDELENBHR& canım sana iyi ders çalışmalar NANELİŞEKER canım senin duanı okurken eşinin inadı kırılsın diyede niyet ettim SEYDAM sana tekrar geçmiş olsun en azından sorunun ne olduğunu anlamışsın inşallah hayırlısıyla gelir bebişin KAYRACIM temizliğin bitmiş artık yakında çalışmalara başlarsın emre bey iyi kızımda seviniyo gelmesine ama kıskanıyo tabii BANUCUM ilaçlarına tekrar başlamışsın inşallah yumoşlar büyürde bebişin gelmesine sebep olur canım SEMRACIM seninde değerin güzelmiş inşallah hayırlı haberlerin devamını verirsin TOSTİCİM sende iyisin umarım ELİKSİRCİM sende tekrar hoşgeldin aramıza SEVTUN kız nasılsın dr ne zaman gidecen PELİNCİM canım moralini bozma rahatla biraz kendine de iyi bak iyileştinmi bu arada GARİPCİM yeni evine taşınıyomuşsun hayırlı olsun canım DERDAM canım kendine dikkat et işlerini yavaş yap yorulma DERİNİM inşallah hayırlısıyla açarsın dükkanını DURUCUM sende iyiymişsin canım ALEYNAM sen nasılsın canım sende kendine iyi bak SAMYELİM soğuk yiyip içtiysen oda karın ağrısı yapar dikkat et bebişte yapabilir ilk aylar EGALCİM canım sende çoktandır yoktun inşallah fazla gemeden güzel haberler verirsin LAGRİMA teşekkür ederim KARDELEN49 sende iyisin demi canım neyse bu kadar alıntı yeter sanırım ben yoruldum çünkü BU ARADA DUALARIMI OKUDUM herkesin haberi olsun
ben hep pozıtıfım balım takmamaya calısıyorum elımden geldıgınce bu rada sakın o gusel yuzune golge dusmesın senın ne kadar ugrastıgını ve glmeyenı de gelenı herkese yetısmeye calıstıgınıda bılıyorum uzulme balım benımmmmmmmmwaycım tek sen kaldın galiba canım nasılsın ?
KARDELOŞUM VE DERİNİM güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum beni nasıl tanıyosunuz gerçekten çok üzgünüm moralim sıfır oldu resmen ama beni anlamıyanlar kadar anlıyanlarında olduğunu bilmek güzel
KARDELENİM duayı okumuşsun çok saol canım ağzına sağlık
GÖKCEM uğramışsın görüşemedik valla doğru diyon gezip tozmakdan başka yapıcak bişey yok sen nasılsın gökceyi doktora götürmüşsün çok şükür bişey çıkmamış öpüyorum canom güzel yürekli arkadaşım
BANUM YA keşke gelsende konuşsak moralin gerçekten çok bozuk farkındayım ama şuanda tedavidesin ve pozitif olmalısın biliyosun çok etkiliyo allahım hakkında hayırlısını nasip etsin ümit kesmek yok canım
KAYRAM adetin kesilmiş endişelenme canom dediğin gibi yaparsın sen pozitif olmaya devam et olurmu
SEVTUNUM doktoruna sor canım mantarı çok zordur yaa bide çamaşırını ütüleyip giy olurmuallahım şifa versin canım
GARİBİM sen naaptın kuzum yine grüşemedik yaa
PELOŞUM haa şöyle moralini bozma kötü bişey olsa doktor görürdü zaten baharda biçok insanda dengesizlik olabiliyo devam ederse gidersin kuzum iyi düşün iyi olsun
LAGRİMA duayı ekledim ben canım birsenim yanlış listeyi öne çekmiş ondan yani
BİRSOŞUM kılpayı kaçırdım canım öpüyorum seni
DERİNİM belin çok ağrımış hayrolsun ya üşüttünmü acaba dikkat et kuzum kendine
KARDELOŞUM evet canım görüşemedik ya nasip yarında yokum evde
hepinizi öpüyorum arkadaşlar
gecmıs olsun tatlım kıyamam ben sana yaaaa ınsallah hersy yoluna gırerGünaydın kızlar sabah ezanıyla uyandım içim daralmış göğsümde bir sıkıntı napıcamı bilemedim önce eşimi kaldırdım sarıl bana dedim beraber dua ettik sonra kliniğe gittik tansiyonumu ölçtürdük iyi çıktı ordan dolaştık bir eczaneden yatıştırıcı aldık içtim ama şu an midem çok bulanıyor karnım korkunç ağrıyor ve ishal gibiyim sanki ne oldu anlamadım tansiyonu ölçen kız bugün sıkıldınmı dedi bugün kendimi mahvettim şimdi düşünüyorumda ne yanlış dimi allah bilir zaten kısmetse olucak kendimi hasta etmeye değmez.
Zaten gece 3 te yatmıştım kuzenime gitmiştik ordada biraz karışıkta yedim galiba hepsi birbirine girdi.İyiki varsınız kızlar hepinizi seviyorum.
kayra cım,boncuk ders çalışıyo şu sıralar,ondan dolayı gelemediğini düşünüyorum,birde artık çalışmalara hız verecekti bildiğim kadarıyla.
ama arada gelse,bi selam verse iyi olcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?