Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

günaydın kızlar
2.dir size yaşadıklarımı yazıyorum ama net gittiğinden sayfalarca yazmakla uğraştığım bebek isteme hikayem siliniyor sinir oldum yhaaa
size tek tavsiyem 2 dr ismi
sezai şahvey istanbul
timur gürgan ankara.
6 yıl sonra uğraşlarıma son vermek üzere drmız bu isimleri önerdi.
sizde buralarda yorulmayın
bana bu isimleri öneren dr hiç uğraşma kızım bekleme boşa türkiyede en iyi 2 isim bunlar kesin sonuç alırsın demişti
timur gürgan her tüp bebek kısırlık ve bebekle ilgili olan tüm konu ve sorunda tv konuğu oluyor
kızlar gidin gidin gidin
öyle mahalle arasında kalmış para tuzağı adamları bırakın az az da olsa bi ton para veriyoruz sonuç hep sıfır
burası çok pahalı değil hem olsada en azından kesin sonuç alabiliyoruz
arayın ve her türlü konuşun.
görün bakın ilgiyi
ve allahın izniyle çift çizgiyi
kimseyi görmiyim burda dert yanan, üzülen herkes telf başına alın randevunuzu ve gidin lütfen
sizde benim gibi 3 aya kalmadan hamile kalırsınız inşallahhhhh

günaydın kızlar hekes iyidir umarım
ebrar ablacım kanamam kesildi gibi bu akşam yada yarın sabah ukuycan inş. ayetel kürsileri haber verim dedim

banım yapma bakıyım hem ban diyosun hem kendin yapıyosun panik atagın azıcak şimdi he ucunda ölüm yok inan bana eltinim teyzesi kaç kere tüp aşılama yaptırdı tutmadı yaradan 2 tane sonra kız evlat verdi normal şekilde üzülme ne olur nasıl bir psikolojidesin inan biliyorum yapma ne olur bende üzülüyorum ama burda bak
ah bebekim hastalıklar peşimi bırakmıyoki 90 yıkadıgım halde ütüde yapıyorum okadar dikkatliyim orayada dişimede nankör kardeşim bu vucuthergün bir şeyler oluyo bugünde midem bulanıyo çok fenaeşim sabah seviniyo delümüdür nedür ben fenayım adam karşıma geçmiş gülüyo vallahi tam dayaklık he işşallah sizde tezden hamile kalırsınızda eşim g,ibi kocalarınız karşınıza geçerde sırıtır ha böyle:86::86::86::86::86::86:
canım salıda olabilir önümüzdeki haftaya gidicez rabimden bir şey olmasa canım işşallah pıt pıtları duyarız allahımın izniyle benim yavrum ne yapıyo bu arada bebekim
inan gözlerim dola dola okudum allahım yavrunu sana bagışlasın işşallah

canem iy sen sevdiysen mesele yok bebekim bu arad kafama tokadan başka bir şey takmamaya karar verdim türbanımı saymaksak

niye almasınlar kız bizden iyisini mi bulcaklar.nasılsın canım bu arada hüseyin emremiz nasıl.?
günaydın herkese nasılsınız?? kayifler nasıl???
günaydın canım,ben iyiyim çok şükür sen nasılsın.

lagrima tosti selina hoş geldiniz bebekler ben çıkmam lazım evi temizlicem sonra girebilirsem girerim annemin tansiyon sorunu devam ediyo ondan kadına iş yaptırmamam lazım sonra görüşürüz

lagrima tosti selina hoş geldiniz bebekler ben çıkmam lazım evi temizlicem sonra girebilirsem girerim annemin tansiyon sorunu devam ediyo ondan kadına iş yaptırmamam lazım sonra görüşürüz

hoşbulduk canım sana da kolay gelsin çok dikkat et temizlik yaparken.bebiş var unutma.öptümm canem

şekerlerr ben çıkıyorum .. arkadaşa gideyimde azcık dedikodu yapayım :))) sonra sizinlededikoduya devam.. öpüyorum siziii... Allah aemanet olun...

Ebrarcım dualarımı okudum allahım kabul etsin inşallahhhhh

derinsu canım tabi ki fikrini söyleye bilirsin ilk yeni acemi olduğum zaman ciddiyetini bilmiyordum evet bi kere yaptım o hatayı ama ebrarı kırmak yada hatalı gördüğüm için sitem etmedimki böyle anlaşılması üzdü öyle düşünmenizi istemem bunda gerçekten çok uğraştım ama kimseye ulaşamadım elixsire söyledim o da şahid duaları bana bildir dedim face msj gönder ben okurum dedim ondanda ses çıkmadı bu güne kadardaulaşamadım kk ya hatta başka topikten kızlara yönetime msj attıadım üyeliğinde sorun yok dediler yani niye böyle oldu anlayamadım ve çok üzüldüm söz vermiştim ebrara sözümü tutamadım

ah kuzum sabret ve ısyan etmemeye devam et ınsallah sonu cok gusel olacak bu arada sonucların bugun mu cıkıyordu ne zamandı
canım kayracım nasılsın bakalım iyi dileklerin için sağol canım bu arda ben çok acıktım ya
sende saol bebıkım ay acıktınmı sen kız dundu o coktan doymusundur ama ben yıne de yazıyım dedım
kuzum bıraz daha ıyısındır ınsallah allahım yardımcın ve yardımcımız olsun
canım ınsallah asılamay hıc ama hıc gerek kalmaz da hazır buyumusken bu ay dollenıverır yumosların
ıyı olmaya calısıyorum canım sen nasıl oldun gectı ınsallah hastalıgın
ay kuzu dusunmuyorum zaten normal gunum yarın yada sonrası gun bende pztye kadar beklıcem olmassa drun verdıgı ılacı kullancam
ben okudum duayı Allah kabul etsin, hayırlara vesile olsun inşallah
kız nerelerdesın sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım evet cok zordur ama ıyı yapıyorsun toparlanmaya baslamakla yoksa daha da zor olurdu valla bende beklıyorum dru aramıcam be guselım bıktım artık valla
senın soledıklerıne sonuna dek katılıyorum bebıkım
ay senın uykulu goslerını yirim ben zuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
slm ben geldim kabul edermisiniz ? geçmiş bakabilirsem azcık bakıyım
tabıkı de kabul derık balım senı sevmeyen ölsün
ah kuzum benımmmm demek sızı korkuttu heee bak sen cımcımeye
gercekmı kuzu ya kıskanmaya erkenden baslamıs ama e okadar ıstıyordu ya
bende temıslık yaptım sımdı bambaska sıkıntılar var bakalım ınsallah calısmalara baslayabılırım bır gun
ben hep pozıtıfım balım takmamaya calısıyorum elımden geldıgınce bu rada sakın o gusel yuzune golge dusmesın senın ne kadar ugrastıgını ve glmeyenı de gelenı herkese yetısmeye calıstıgınıda bılıyorum uzulme balım benımmmmmmmm
gecmıs olsun tatlım kıyamam ben sana yaaaa ınsallah hersy yoluna gırer

YA KIZLAR GERCEKTEN DE BONCUGUM NERELERDE ACEP BENDE COK MERAK EDIYORUM DUN DE AKLIMDAYDI
BU ARADA EBOSUM BEN 30UNU BITIRDIM DUANIN GELIR DIYE KRMIZININ DEVAMI DAHA BEKLIYORUM KUZU KONUSMUSTUK ZATEN SENIN LE OPUYORUM BALIM

KIZLAR PC BASINDAN KALKIYORUM ESIM GELIR BIRAZDAN YEMEGE PC ACIK KK DA ACIK OKUCAM ARa ara yazamassam kızmayın gormemısım demektır

kayra cım,boncuk ders çalışıyo şu sıralar,ondan dolayı gelemediğini düşünüyorum,birde artık çalışmalara hız verecekti bildiğim kadarıyla.
ama arada gelse,bi selam verse iyi olcek

kayamm nasılsın canım hoşgeldin.dün yazmayı unuttum kocişe pekmez fln almışsın.çalışmalara başlıcamızda yedircem yazmışsın.şimdiden yedir canım.şak diye etki yapmıyo onlar.öncesinden olursa daha iyi.bizimkinin ilaçları bitince pek mutlu oldu garibim çok rahatsız ediyomuş ilaçlar ya.stresi bile geçti.bende çok sevindirik oldum yani.kociş mutlu olunca.

kayra cım,boncuk ders çalışıyo şu sıralar,ondan dolayı gelemediğini düşünüyorum,birde artık çalışmalara hız verecekti bildiğim kadarıyla.
ama arada gelse,bi selam verse iyi olcek

profumm hoşgeldin canem.nasılsın.topikte bi ara herkes regli oluyo sora nedense daha az giriyolar.çok çalışkan bizim topiğin kızları ondan gelemiyolarrr.boncuğumda inş geldiğinde güzel haberler verecekkkk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…