Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kayra cım,boncuk ders çalışıyo şu sıralar,ondan dolayı gelemediğini düşünüyorum,birde artık çalışmalara hız verecekti bildiğim kadarıyla.
ama arada gelse,bi selam verse iyi olcek
ya demek ole bencede arada gelsın belkımde surprız yapcektır
aldım kuzu aldım da krımızıları goremedıgım ıcın bı ıse yarayacagını dusunmuyorum

profumm hoşgeldin canem.nasılsın.topikte bi ara herkes regli oluyo sora nedense daha az giriyolar.çok çalışkan bizim topiğin kızları ondan gelemiyolarrr.boncuğumda inş geldiğinde güzel haberler verecekkkk.
iyidir selina cım.
ya bizim kür işi yattı yaaa,üç gün içti adam,dördfüncü güne unutmuş sabah içmeyi,bende artık hep akşamları vercem.
benim durum iyi demeye başladı,bende kızdı,benim durum kötü mü de kür uyguluyom diyepatakladım biraz.
yok,o manada demedim,unutursamda zarar etmez falan dedim dedi,neyse bende zaten bıktım kür hazırlamaktan.
nasılsınız kılar ben temizliği hala bitiremedim size bi bakıyım dedim

kendini fazla yorma derda cım,minik kuş nasıl,kıpırdıyo mu bıcır bıcır?

tam dayaklık bu kocalar.dediğin gibi hazırlaması bi dert zaten.7 gün sıksaydı dişini sonrası rahat oluyo akşam 1 bardak olunca.eninde sonunda içiliyo unutulmuyo yani.neler yedirdim içirdim gık demedi çok şükür.şimdi bak rahat ne ilaç var ne kür.ben ilaçların yanında keçiboynuzunu kaynatıp kürünü yaptım 7 gün 2 bardak içti sonra 1 bardağa düşünce sabahları da pekmeziyle arısütü polen bal karışımı yediriyodum toplamda 2 şer kavanoz bitirdi maşallah.inş bi işe yarar.zaten erkeklerin sperm deposu 3 ayda bir yenilenirmiş.kullandıkları hemen etki etmez ki o yüzden düzenli yiyip içecek 3 ay sonra etkisini gösterecek.inş.

ıyıyım kuzum sen nasılsın bu arada bence kendını fazla yormamalısın

saol balım senden naber canım inmş iyisindir

ya işin aslı,gerçekten onda hiç sorun yok çok şükür,ben tedbir amaçlı içiriyorum,neyse böyle davm etcek artık.

hoşgeldin canım.ben iyiyim sen nasılsın.geleyim yardıma canım sen yorma kendini bitircem diye uğraşma ara ara yaparsın.

saol gülüm mevlam razı olsun öğle yapmaya çalışıyorum ama işler bitmiyo daha bir odaya dokunamadım bile mecbur işte pazartesi misafir gelecek eşim mesai kalıyo ondanda bişey isteyemiyorum
sen naılsını calım

ya işin aslı,gerçekten onda hiç sorun yok çok şükür,ben tedbir amaçlı içiriyorum,neyse böyle davm etcek artık.

zaten sorun olmadığı için önemsemiyodur içmeyi.bizimki tahlilde görünce eksiklendi tabi sesini çıkarmadan içti yedi.inş ikimizinde çektiği eziyete değmiştir.

iyi diyelim iyi olalım canım şükür halimize.çalışıyoz bol bol misafir gelsin nolcak canım sen hamilesin kim senin kusuruna bakıcak.doğuma yakın temizlikçi tutarsın.yorma kendini .

hımm canım ben sen yınede dıkkatlı ol bebısının hakkı var bılıyosun opuyorum sızı cok

kızlar ben cıkıyorum hade bayyyyyyyyy

iyi diyelim iyi olalım canım şükür halimize.çalışıyoz bol bol misafir gelsin nolcak canım sen hamilesin kim senin kusuruna bakıcak.doğuma yakın temizlikçi tutarsın.yorma kendini .

inş herşey güzle olucak canım benim seninm ve herkez için dualarım sizinle mevlam kabul eder inş

zaten sorun olmadığı için önemsemiyodur içmeyi.bizimki tahlilde görünce eksiklendi tabi sesini çıkarmadan içti yedi.inş ikimizinde çektiği eziyete değmiştir.

inşallah selina cım,inşallah.
ben çıkayım artık,zaten temizliğim yarımdı,birde yarın misafirim gelcekmiş,tlf geldi şimdi,ben kalkıp bi girişim işlere yoğun şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…