Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kardelen5233 aleyna84 SeLiNa23 derdanur KAYRAM29
merhaba arkadaşlar iyisiniz inşallah
Kardelencim iyi gidiyo çalışmalar arada fırsat buldukça topiği merak ediyorum

günayydın kızlar

derdanurcum sagol canım bende bi topiye bakıyım dedim temizlik yapcam sen nasılsın ,

birsencim sagol canım beni sormuşsun sende iyisin İNŞALLAH

kimse kalmadı zaten bende çıkayım uzanırım biraz.zaten karnımda garip bi ağrı var.hoşçakalın:80:

git canim ihmal etme,sayet adetten dolayi olan bir agri degilse.allah sifa versin.

sagolasin canim,allah razi olsun

iyiyim ebrarcim,hic keyfim yok bu aralarsen nasilsin canim?:26:

canim benim yaa,rabbim buyuk,olanda hayir hikmet vardir,sen umidini kesme,rabbim dilerse hersey olur,dilerim rabbim gayretlerini bosa cikarmasin

şekerlerr ben çıkıyorum .. arkadaşa gideyimde azcık dedikodu yapayım :))) sonra sizinlededikoduya devam.. öpüyorum siziii... Allah aemanet olun...

iyi gezmeler canim

allah yardimcin olsun canim,insallah fazla bekletmez seni.bu arada ugurboncugumu bende merak ettim

allah mutlulugunuzu artirsin canim,

kardelen5233 aleyna84 SeLiNa23 derdanur KAYRAM29
merhaba arkadaşlar iyisiniz inşallah
Kardelencim iyi gidiyo çalışmalar arada fırsat buldukça topiği merak ediyorum

canımcım ben cıkmıstım odan goremedım selamnı nasılsın nasıl gıdıyor karsılasamadık bır turlu yaaaa

saol canım ınsallah dedıgın gıbı olur of sıkıldım artık yaaa gercekten bıde herseyde dru aramak falan gıcık bır durum yanı

kızlar bu arada ben bı gırıyom bı cıkıyom haberınız olsun altta gorunuypr olup da yazmassam bılın kı yokumdur gonul koymayın ne olur bu arada pelıncım sende hosgeldın canım

nasılsınız coktandır gıremıyordum aslında gırdıgım oldu ama anıden cıktım hep canım cok sıkkın ayda bı gelen bunalıma düştümhersey üst üste gelıyor bakalım zaman ne gösterıcek buarada tarıh verdıysenızde göremedım gecmıse dönemedım emınım cok bırıkmıstım tekrar hatırlatırsanız sevınırım

HAYIRLI OLSUN

MART AYI LİSTEMİZ

*****************************GARİP***************************10 MART***********************
******************************ELAEZEL*************************13 MART***********************
*****************************KAYRAM*************************16 MART************************
*****************************SUNGER*************************16 MART*************************
*****************************NANELİŞEKER**********************19 MART************************
*****************************EBRAR_53************************25 MART************************
*****************************DERİNSU*************************?? MART************************
*****************************UĞURBONCUĞUM********************27 MART************************
*****************************NİHANCA*************************27 MART************************
*****************************WAY**************************31 MART***************************

NİSAN AYI LİSTEMİZ

******************************SELİNA23************************2 NİSAN***********************
*****************************PELİN67**************************5 NİSAN***********************
*****************************ALEYNA**************************5 NİSAN************************
*****************************EGAL**************************** 6 NİSAN***********************
*****************************ELİXSİR**************************7 NİSAN***********************
*****************************BANU145145***********************7 NİSAN************************
******************************ANATOLİA***********************9 NİSAN***********************
****************************KARDELEN5223********************12 NİSAN***********************

HAMİŞ LİSTEMİZ

********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR*******************
**********************YABADABADU************************************BİRSEN******************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
******************DİDGOK**********************/**********************SEVTUN****************
***********************QUEEN_BE***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA***************/*******************ZEYNEPKAYGİN*****************
**********************SAMYELİ26**************/*******************SEMRAOZSOY******************

selamun aleykum arkadaslarim,hepiniz iyisiniz insallah?ben bu aralar hic iyi degilim,aslinda paylasmak istemedim,yazipta sizide uzmek istemedim..ama sizden baska konusabildigim kimsem yok
hepiniz zaten zor gunler geciriyor ve morali bozuk,birde ben uzmek asla istemezdim,simdiden özur dilerim hepinizden

dun kahverengi akinti ile basladi adetim,hala öyle devam ediyor..
belki yazacaklarima sen daha yolun basindasin diyeceksiniz,uzun sureler bu hasretle yanan arkadaslarima göre benim yaptigim bir hakliszlik belki,ama YORULDUM ARTIK BEN.......
her ay ümit etmekten.
adetim oldugunda bile ümidime ya üstune görmemi acaba diye devam etmekten yoruldum...
esimi uzgun görmekten yoruldum..
insanlarin daha yokmu?demesinden yoruldum..
surekli aglmaktan yoruldum..
benden sonra evlenipte bebek sahibi olan arkadaslarimin ve akrabalarimin haberini almaktan yoruldum..(asla kiskanmam,rabbim hepsini hayirli evlat eylesin)
kilolu oldugum icin bebek sahibi olmadigimi dusunen cevrem ve akrabalarimdan yoruldum..
her aradigimda bebek soranlardan,doktora gittin mi?sunu kullan bunu kullan diyenlerden yoruldum..
aslinda ben en cok KENDIMDEN YORULDUM
icimde ki acaba hic anne olamayacakmiyim diyen, rabbimden ümidi kesen sesden yoruldum,
rabbim dilerse verir,dilemzse vermez,rabbim her taktirinde benim icin hayirlar vardir diyen dilimden,ama bunu kalbime dedittiremeyen bende yoruldum.
her gördugum bebege dalip gitmekten yoruldum..
surekli laflardan yoruldum..
esimi uzgun görmekten,ve surekli bebegi olan kisilere özenmekten yoruldum..
yine yaz tatili geliyor yine turkiye iznimiz yaklasiyor,ama ben ailemi cok özlememe ragmen gitmek istemiyorum,sirf bu laflardan,her yil ayni seyleri yasamaktan yoruldum
icimden bir ses hic anne olamayacagimi söyluyor,keske bu sözu durdurabilsem...
cok yoruldum artik kizlar,esimin ailesi bebek bekliyor,benim ailem bebek bekliyor,akrabalar bebek bekliyr..

rabbim vermiyorsa benim sucum neeeee????????????ßhersey onun taktiri degil mii??neden anlamaz insanlar....neden bu kadar duyarsiz,acimasizlar?
esim bu konuda öyle uzuluyor kii,inanin surekli kurleri okuyor netten,gidiyor mutfaga kendi hazirlayip yapiyor,saatini sasirmaz...........ama ama amahersey rabbimin taktiri....
evleneli 2 yil oldu,yakinda 3 olucaz,ama ben 1 kere bile hamile kalamadim,o duyguyu hic yasayamadim,

icimden hic birsey yapmak gelmiyor,yaptiklarimin bosuna oldugunu dusunuyorum..

ahhhh arkadaslarim yazacak o kadar cok seyim var kii,sizi daha fazla ruzmek istemiyorum..acilarinizi tazeler ve bir nebze yazdiklarim sizi uzerse,kusuruba bakmayin,sizden baska kimsem yok,doldum artik........

dilerim rabbim,zekeriyya a.s ümidinin tukendigi anda yahyayi müjdeledigi gibi,bizde en yakin zamanda müjde versin..............amiiiiiiiiiiiin..müslumanin müslumana etttigi dua kabulmus,ne olur birbirimize dua edelim..rabbim hepimizin yuzunu guldursun,bizi kimseye özendirmesin,hayirli evlatlar versin

kızlar çok fena bel agrım var..zor durdum bugün..önce adet olcam diye dedim ama incinmiş gibi acıyo..sagıma zor basıyorum.kalça çıkıgı gibi aynıneyse ben sofrayı kurayım canlar..eşim gelir.
canım benin gecmiş olsun allah şifa versin niye agırdıkı belin kendine iyi bak görüşemedik senle bi türlü
canım benim sanada kolay gelsin valla bende anlamadım bi yapıştı bırakmıyo beni şu grip gündüzleri iyiyim ama akşam burnum tıkanıyo nefes almakta zorluk cekiyorum canım...kendine iyi bak öpüyorum seni cok....
canım bende seni cok özledim nasıl olayım kareloşum grip oldum yine... allahtan agır gecirmiyorum sen nasılsın görüşmeyeli bitanem bende seni kocaman öpüyorum
ay yerim ben onu demek oyunlarda yapıyo artık maşallah prensesine...bende napıyım canım bi degişiklik yok herşey aynı
birsencim moralımı bozmıyım diyorum ama adetim devam ettikce sinir oluyorum napalım vardır bunda da bi hayır...sagol canım daha iyiyim şimdi hüseyin emremiz nasıl...
eboşum sagol canım artık dedigin gibi yaparım uzun sürerse doktora giderim...bu arada rabbim binlerce kez razı olsun senden canım arkadaşım bizler icin ugraşıyosun... allahım inş en kısa zamanda hayırlısıyla bir bebiş nasip eder sana
canım cok gecmiş olsun kendini üzüyosun sonra rahatsızlanıyosun kendi bünyemızı üzüntüden mahfediyoruz iyi düşün iyi olsun kendine iyi bak bizde seni seviyoruz
canım bebişini hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın inş...rabbim tedaviye gerek kalmadan burdaki butun kızlara hayırlısıyla bir bebiş nasip eder inş...tavsiyelerin icin sagol canım
günaydın kızlar hekes iyidir umarım
ebrar ablacım kanamam kesildi gibi bu akşam yada yarın sabah ukuycan inş. ayetel kürsileri haber verim dedim
canım nasılsın iyisndir inş...
lagrima tosti selina hoş geldiniz bebekler ben çıkmam lazım evi temizlicem sonra girebilirsem girerim annemin tansiyon sorunu devam ediyo ondan kadına iş yaptırmamam lazım sonra görüşürüz
gecmiş olsun canım annecigine sen nasılsın bu arada iyisindir inş...

nasılsınız kılar ben temizliği hala bitiremedim size bi bakıyım dedim
canım cok fazla yorma kendini bebişine ve kendine dikkat et
h.b bitanem... grip oldum ben yine ya ama şükür hafif geciyo...sen nasılsın canım bu arada gecmişteydim o yuzden gec yazdım tatlım...

canım benim canın bebiş meselesi yüzünden sıkkın galiba banada ara sıra oluyo oyle boncugum ama üzülme her şeyin hayırlısı olsun rabbim cok bekletmeden göndersin meleklerimizi en kısa zmanda inş

selam kızlar nasılsınız

kayra cım,boncuk ders çalışıyo şu sıralar,ondan dolayı gelemediğini düşünüyorum,birde artık çalışmalara hız verecekti bildiğim kadarıyla.
ama arada gelse,bi selam verse iyi olcek
evet cnm ders calısıyorum ama dıger calısma olmuyor malesef buay cok ümıtlıydım ama bıkez oldu malesefneyapım hayırlısı artık
profumm hoşgeldin canem.nasılsın.topikte bi ara herkes regli oluyo sora nedense daha az giriyolar.çok çalışkan bizim topiğin kızları ondan gelemiyolarrr.boncuğumda inş geldiğinde güzel haberler verecekkkk.
malesef selınam bne bı süre daha sıze müjde veremıcem hatta hıc veremıcem gıbı gelıyor ınsallah sızlerden gelır o müjdeler
kayram msnde konustuk cnm senınle cok sagol benı merakettıgın ıcın
kızlar gecmıse fazla bakamadım benı soran merak eden herkese cok teşekkür ederım cok ıyısınız
ebusum duamada bıttı yazarsın cnm allah kabuletsın yrn duada bulunurum ınsallah

ah garıbım bende senınle aynı durumdayım cnm ıkı yıl gectı hala evde ıkı kısıyız gözyaslarım kurudu artık aglamaktan ınsanlardan kacmaktan bıktım ınsallah cnm ınsallah bırgün bızde verıcez müjdelerı

ınsallah pelınım cok sagol hayatımızın odak noktası oldu malesefhayırlısı ınsallah umarım bızd eyasarız o mutlulugu en kısa zamanda

# pelin67
# ugurboncugum
# zehyra
selamün aleyküm kızlar nasılsınız.benim işler biraz hafifledi ben de fırsattan istifade size bi merhaba diyim dedim.ben biraz geçmişe bakıyım kızlar,görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…