sizden baer kızlar iyisiniz inş
kardelen5233 aleyna84 SeLiNa23 derdanur KAYRAM29
merhaba arkadaşlar iyisiniz inşallah
Kardelencim iyi gidiyo çalışmalar arada fırsat buldukça topiği merak ediyorum
sagol garipçim yaa..valla geçmezse gitmek gerek...adette olamadım onunla karıştı bi aciapim yani..
kıslar ben bu gece kalamam heralde..uyumasamda yatarım belim fena..bi yandan da dizimi izlerim..sonra uyurum öptüm hepinizi.
slm kızlar geçmiş bazı yerlerinde karışmış sizin yeni tekniği deneyelim &EBRARCIM& sgl canım evet bu ara çok yoruldum kendime bakamadım ama dr da bazen çıldırtıyo benim emre bey biraz utangaç dr sevmiyo dün ayrıntılı ultrasona girdim hiç oynamadı dr da bebek hiç oynamıyo sorunmu var dedi gelde çıldırma kendi dr uyku düzeni beliriyo bu aralar arada oynayabilir arada uyur dedi eve gelip yemek yiyince rahatladı oynamaya başladı gelde dr dövme neyse sende kendine dikkat et canım &KARDELOŞ VE SELİNA& patron yardımcı toptan kafayı yemişler rezevasyon yaptracaklarmış ama onları bakırköyde kabul etmez &KARDELENBHR& canım sana iyi ders çalışmalar NANELİŞEKER canım senin duanı okurken eşinin inadı kırılsın diyede niyet ettim SEYDAM sana tekrar geçmiş olsun en azından sorunun ne olduğunu anlamışsın inşallah hayırlısıyla gelir bebişin KAYRACIM temizliğin bitmiş artık yakında çalışmalara başlarsın emre bey iyi kızımda seviniyo gelmesine ama kıskanıyo tabii BANUCUM ilaçlarına tekrar başlamışsın inşallah yumoşlar büyürde bebişin gelmesine sebep olur canım SEMRACIM seninde değerin güzelmiş inşallah hayırlı haberlerin devamını verirsin TOSTİCİM sende iyisin umarım ELİKSİRCİM sende tekrar hoşgeldin aramıza SEVTUN kız nasılsın dr ne zaman gidecen PELİNCİM canım moralini bozma rahatla biraz kendine de iyi bak iyileştinmi bu arada GARİPCİM yeni evine taşınıyomuşsun hayırlı olsun canım DERDAM canım kendine dikkat et işlerini yavaş yap yorulma DERİNİM inşallah hayırlısıyla açarsın dükkanını DURUCUM sende iyiymişsin canım ALEYNAM sen nasılsın canım sende kendine iyi bak SAMYELİM soğuk yiyip içtiysen oda karın ağrısı yapar dikkat et bebişte yapabilir ilk aylar EGALCİM canım sende çoktandır yoktun inşallah fazla gemeden güzel haberler verirsin LAGRİMA teşekkür ederim KARDELEN49 sende iyisin demi canım neyse bu kadar alıntı yeter sanırım ben yoruldum çünkü BU ARADA DUALARIMI OKUDUM herkesin haberi olsun
waycım tek sen kaldın galiba canım nasılsın ?
KARDELOŞUM VE DERİNİM güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum beni nasıl tanıyosunuz gerçekten çok üzgünüm moralim sıfır oldu resmen ama beni anlamıyanlar kadar anlıyanlarında olduğunu bilmek güzel
KARDELENİM duayı okumuşsun çok saol canım ağzına sağlık
GÖKCEM uğramışsın görüşemedik valla doğru diyon gezip tozmakdan başka yapıcak bişey yok sen nasılsın gökceyi doktora götürmüşsün çok şükür bişey çıkmamış öpüyorum canom güzel yürekli arkadaşım
BANUM YA keşke gelsende konuşsak moralin gerçekten çok bozuk farkındayım ama şuanda tedavidesin ve pozitif olmalısın biliyosun çok etkiliyo allahım hakkında hayırlısını nasip etsin ümit kesmek yok canım
KAYRAM adetin kesilmiş endişelenme canom dediğin gibi yaparsın sen pozitif olmaya devam et olurmu
SEVTUNUM doktoruna sor canım mantarı çok zordur yaa bide çamaşırını ütüleyip giy olurmuallahım şifa versin canım
GARİBİM sen naaptın kuzum yine grüşemedik yaa
PELOŞUM haa şöyle moralini bozma kötü bişey olsa doktor görürdü zaten baharda biçok insanda dengesizlik olabiliyo devam ederse gidersin kuzum iyi düşün iyi olsun
LAGRİMA duayı ekledim ben canım birsenim yanlış listeyi öne çekmiş ondan yani
BİRSOŞUM kılpayı kaçırdım canım öpüyorum seni
DERİNİM belin çok ağrımış hayrolsun ya üşüttünmü acaba dikkat et kuzum kendine
KARDELOŞUM evet canım görüşemedik ya nasip yarında yokum evde
hepinizi öpüyorum arkadaşlar
Günaydın kızlar sabah ezanıyla uyandım içim daralmış göğsümde bir sıkıntı napıcamı bilemedim önce eşimi kaldırdım sarıl bana dedim beraber dua ettik sonra kliniğe gittik tansiyonumu ölçtürdük iyi çıktı ordan dolaştık bir eczaneden yatıştırıcı aldık içtim ama şu an midem çok bulanıyor karnım korkunç ağrıyor ve ishal gibiyim sanki ne oldu anlamadım tansiyonu ölçen kız bugün sıkıldınmı dedi bugün kendimi mahvettim şimdi düşünüyorumda ne yanlış dimi allah bilir zaten kısmetse olucak kendimi hasta etmeye değmez.
Zaten gece 3 te yatmıştım kuzenime gitmiştik ordada biraz karışıkta yedim galiba hepsi birbirine girdi.İyiki varsınız kızlar hepinizi seviyorum.
şekerlerr ben çıkıyorum .. arkadaşa gideyimde azcık dedikodu yapayım :))) sonra sizinlededikoduya devam.. öpüyorum siziii... Allah aemanet olun...
ah kuzum sabret ve ısyan etmemeye devam et ınsallah sonu cok gusel olacak bu arada sonucların bugun mu cıkıyordu ne zamandı
sende saol bebıkım ay acıktınmı sen kız dundu o coktan doymusundur ama ben yıne de yazıyım dedım
kuzum bıraz daha ıyısındır ınsallah allahım yardımcın ve yardımcımız olsun
canım ınsallah asılamay hıc ama hıc gerek kalmaz da hazır buyumusken bu ay dollenıverır yumosların
ıyı olmaya calısıyorum canım sen nasıl oldun gectı ınsallah hastalıgın
ay kuzu dusunmuyorum zaten normal gunum yarın yada sonrası gun bende pztye kadar beklıcem olmassa drun verdıgı ılacı kullancam
kız nerelerdesın sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım evet cok zordur ama ıyı yapıyorsun toparlanmaya baslamakla yoksa daha da zor olurdu valla bende beklıyorum dru aramıcam be guselım bıktım artık valla
senın soledıklerıne sonuna dek katılıyorum bebıkım
ay senın uykulu goslerını yirim ben zuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
tabıkı de kabul derık balım senı sevmeyen ölsün
ah kuzum benımmmm demek sızı korkuttu heee bak sen cımcımeye
gercekmı kuzu ya kıskanmaya erkenden baslamıs ama e okadar ıstıyordu ya
bende temıslık yaptım sımdı bambaska sıkıntılar var bakalım ınsallah calısmalara baslayabılırım bır gun
ben hep pozıtıfım balım takmamaya calısıyorum elımden geldıgınce bu rada sakın o gusel yuzune golge dusmesın senın ne kadar ugrastıgını ve glmeyenı de gelenı herkese yetısmeye calıstıgınıda bılıyorum uzulme balım benımmmmmmmm
gecmıs olsun tatlım kıyamam ben sana yaaaa ınsallah hersy yoluna gırer
YA KIZLAR GERCEKTEN DE BONCUGUM NERELERDE ACEP BENDE COK MERAK EDIYORUM DUN DE AKLIMDAYDI
BU ARADA EBOSUM BEN 30UNU BITIRDIM DUANIN GELIR DIYE KRMIZININ DEVAMI DAHA BEKLIYORUM KUZU KONUSMUSTUK ZATEN SENIN LE OPUYORUM BALIM
kayamm nasılsın canım hoşgeldin.dün yazmayı unuttum kocişe pekmez fln almışsın.çalışmalara başlıcamızda yedircem yazmışsın.şimdiden yedir canım.şak diye etki yapmıyo onlar.öncesinden olursa daha iyi.bizimkinin ilaçları bitince pek mutlu oldu garibim çok rahatsız ediyomuş ilaçlar ya.stresi bile geçti.bende çok sevindirik oldum yani.kociş mutlu olunca.
kardelen5233 aleyna84 SeLiNa23 derdanur KAYRAM29
merhaba arkadaşlar iyisiniz inşallah
Kardelencim iyi gidiyo çalışmalar arada fırsat buldukça topiği merak ediyorum
saol canım ınsallah dedıgın gıbı olur of sıkıldım artık yaaa gercekten bıde herseyde dru aramak falan gıcık bır durum yanıgit canim ihmal etme,sayet adetten dolayi olan bir agri degilse.allah sifa versin.
sagolasin canim,allah razi olsun
iyiyim ebrarcim,hic keyfim yok bu aralarsen nasilsin canim?:26:
canim benim yaa,rabbim buyuk,olanda hayir hikmet vardir,sen umidini kesme,rabbim dilerse hersey olur,dilerim rabbim gayretlerini bosa cikarmasin
iyi gezmeler canim
allah yardimcin olsun canim,insallah fazla bekletmez seni.bu arada ugurboncugumu bende merak ettim
allah mutlulugunuzu artirsin canim,
canım benin gecmiş olsun allah şifa versin niye agırdıkı belin kendine iyi bak görüşemedik senle bi türlükızlar çok fena bel agrım var..zor durdum bugün..önce adet olcam diye dedim ama incinmiş gibi acıyo..sagıma zor basıyorum.kalça çıkıgı gibi aynıneyse ben sofrayı kurayım canlar..eşim gelir.
canım benim sanada kolay gelsin valla bende anlamadım bi yapıştı bırakmıyo beni şu grip gündüzleri iyiyim ama akşam burnum tıkanıyo nefes almakta zorluk cekiyorum canım...kendine iyi bak öpüyorum seni cok....canim benim uzulme,herseyde bir hayir var,hem rabbim buyuktur,bakarsin umutlarinin tukendigi anda,sevindirir seniii,hic uzulme,allah sifa versin,kolayliklar ihsan etsin.
allah razi olsun kizlar,sizlerin vesilesi ile basarabildimayrica bu rengi sabitleyemiyormuyuz??sanirim her seferinde duzenlemek gerekiyor
canim uzulme,herseyde bir hayir hikmet var.rabbim nasip edecektir insallah
canim allah emeklerini bosa cikarmasin,yarin doktora gideceksin sanirim,iyi haberlerle dönersin insallah
sagolasin ebrarim,evet cok zor tasinmak,gerci 1 ay var bizim tasinmamiza,ama ben yavas yavas basladim,sonradan zorluk olmasin diyee,yok canim keske hamile olsam,inan o kadar cok isterdim kii,kendimden umidim yok,ama rabbim dilerse olur,rabbimden ümidim var yanii
bizimde 1 ay var tasinmamiza kayracim,bende simdiden basladim toprlanmaya,sonrasinda zorluk olmasin diye..ama yineden zor tasinmak,telas yaniii,neyse saglik olsun canim..hayirdir canim,neden devami gelmedi adetinin,ameliyat ile alkali olabilir mii?doktorunla görus istersen,ihmal etme
hosgeldin aramiza canim,daha yenisin,insallah rabbim hayirli evlatlar versin
canim benim,rabbim emeklerini bosa cikarmasin,yuzunu guldursun tatlim
bende iyiyim canim cok sukur,neden keyifsizsin canim,hayirdir??bazen banada oluyor öyle,inan herseyi özelliklede su bebek meselesini kendimize cok stres ettigimizden kaynaklaniyor,bosver uzme kendini,rabbim nasip edecek insallah,ama herseyin vakti saati var,vakti saati gelmedi demek kii
canim benim yaa,seninde bu aralar grip birakmadi pesini,allah yardimcin olsun,sifa versin..bende iyiyim canim ne olsun,yavas yavas evi toparlamaya basladim
kizlar hosgeldiniz aramiza,
cok haklisin canim,ama nasil dusunmeden yapabiliyorsunuz ben anlayamiyorum,bir turlu bunu beceremedim,her zaman aklimda yaniii,ruyalarimda bile kendimi hep hamile göruyorum,hep tersine cikiyor ne diyeyim,allah hepimize hayirli evlatlar versin..seninde kucagina almak nasip etsin bebegini tatlim
canım bende seni cok özledim nasıl olayım kareloşum grip oldum yine... allahtan agır gecirmiyorum sen nasılsın görüşmeyeli bitanem bende seni kocaman öpüyorumselam kuzu,merak ettim ama iyiymişsin,yarında kocişin evde olur görüşemeyiz,bugünde ben erken yatarım,bakalım ne vakit buluşucazzzz.
dimek beğenmeyen almasın diyon he mi
evet,bi kere yanlış yazmışın sayıları,ama olsun,ben ben olduğumu anladım
sen naparsın,kaçta kalktın ki?:26:
pelincim,naber kuzu,gel öpem,özledim seni.
ikinizde hoş geldiniz kızlar.
süngercim,ben hatırlıyorum ki,ebroş kaç defa sünger nerde kaldı,acaba okudu mu diye sordu,kaç defa duayı okuyanlar haber versinde dedi,illakide sebebini merak etti ama,nerden bilebilirdi senin ulaşamadığını,bundan öncede aksaklıklar olduğu için,çıkarmasına kızmamak gerekir bencede.
ayrıca iksir de hepimizin msn var,bize söyleseydi,biz iletirdik kesinlikle,burda suçlu ebrar değil,ayrıca çok uğraşıyo,çok titizleniyo liste için,hakkı geçiyo bizlere,biraz daha özenle yaklaşılması gerekirken sitem etmenize üzülecektir eminim ki.
ay yerim ben onu demek oyunlarda yapıyo artık maşallah prensesine...bende napıyım canım bi degişiklik yok herşey aynıpelincim çok sagol canım gökcede bende iyiyiz çok şükür hafta sonu dr a götürmüştüm bogazında balgam var gibi ses çıkartıyodu ama oyun oynarken tükürük topluyomuş bogazında ondan balgamlı gibi oluyomuşbakalım gökce hanım bizi daha ne kadar korkutucak sen nasılsın nasıl gidiyo canım?
semraozsoycum hayırlı olsun canım hamileymişsin çok sevindim rabbim tamamına erdirsin saglıkla dünyaya gelsin inşşşşş darısıda diger arkadaşlarımıza olsun
derinim artık internetin oldumu yaaa görüşemez olduk senle canım benim özledim senii
boncugumuda göremiyorum hiçinş iyisindir canım
birsencim moralımı bozmıyım diyorum ama adetim devam ettikce sinir oluyorum napalım vardır bunda da bi hayır...sagol canım daha iyiyim şimdi hüseyin emremiz nasıl...slm kızlar geçmiş bazı yerlerinde karışmış sizin yeni tekniği deneyelim &EBRARCIM& sgl canım evet bu ara çok yoruldum kendime bakamadım ama dr da bazen çıldırtıyo benim emre bey biraz utangaç dr sevmiyo dün ayrıntılı ultrasona girdim hiç oynamadı dr da bebek hiç oynamıyo sorunmu var dedi gelde çıldırma kendi dr uyku düzeni beliriyo bu aralar arada oynayabilir arada uyur dedi eve gelip yemek yiyince rahatladı oynamaya başladı gelde dr dövme neyse sende kendine dikkat et canım &KARDELOŞ VE SELİNA& patron yardımcı toptan kafayı yemişler rezevasyon yaptracaklarmış ama onları bakırköyde kabul etmez &KARDELENBHR& canım sana iyi ders çalışmalar NANELİŞEKER canım senin duanı okurken eşinin inadı kırılsın diyede niyet ettim SEYDAM sana tekrar geçmiş olsun en azından sorunun ne olduğunu anlamışsın inşallah hayırlısıyla gelir bebişin KAYRACIM temizliğin bitmiş artık yakında çalışmalara başlarsın emre bey iyi kızımda seviniyo gelmesine ama kıskanıyo tabii BANUCUM ilaçlarına tekrar başlamışsın inşallah yumoşlar büyürde bebişin gelmesine sebep olur canım SEMRACIM seninde değerin güzelmiş inşallah hayırlı haberlerin devamını verirsin TOSTİCİM sende iyisin umarım ELİKSİRCİM sende tekrar hoşgeldin aramıza SEVTUN kız nasılsın dr ne zaman gidecen PELİNCİM canım moralini bozma rahatla biraz kendine de iyi bak iyileştinmi bu arada GARİPCİM yeni evine taşınıyomuşsun hayırlı olsun canım DERDAM canım kendine dikkat et işlerini yavaş yap yorulma DERİNİM inşallah hayırlısıyla açarsın dükkanını DURUCUM sende iyiymişsin canım ALEYNAM sen nasılsın canım sende kendine iyi bak SAMYELİM soğuk yiyip içtiysen oda karın ağrısı yapar dikkat et bebişte yapabilir ilk aylar EGALCİM canım sende çoktandır yoktun inşallah fazla gemeden güzel haberler verirsin LAGRİMA teşekkür ederim KARDELEN49 sende iyisin demi canım neyse bu kadar alıntı yeter sanırım ben yoruldum çünkü BU ARADA DUALARIMI OKUDUM herkesin haberi olsun
eboşum sagol canım artık dedigin gibi yaparım uzun sürerse doktora giderim...bu arada rabbim binlerce kez razı olsun senden canım arkadaşım bizler icin ugraşıyosun... allahım inş en kısa zamanda hayırlısıyla bir bebiş nasip eder sanawaycım tek sen kaldın galiba canım nasılsın ?
KARDELOŞUM VE DERİNİM güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum beni nasıl tanıyosunuz gerçekten çok üzgünüm moralim sıfır oldu resmen ama beni anlamıyanlar kadar anlıyanlarında olduğunu bilmek güzel
KARDELENİM duayı okumuşsun çok saol canım ağzına sağlık
GÖKCEM uğramışsın görüşemedik valla doğru diyon gezip tozmakdan başka yapıcak bişey yok sen nasılsın gökceyi doktora götürmüşsün çok şükür bişey çıkmamış öpüyorum canom güzel yürekli arkadaşım
BANUM YA keşke gelsende konuşsak moralin gerçekten çok bozuk farkındayım ama şuanda tedavidesin ve pozitif olmalısın biliyosun çok etkiliyo allahım hakkında hayırlısını nasip etsin ümit kesmek yok canım
KAYRAM adetin kesilmiş endişelenme canom dediğin gibi yaparsın sen pozitif olmaya devam et olurmu
SEVTUNUM doktoruna sor canım mantarı çok zordur yaa bide çamaşırını ütüleyip giy olurmuallahım şifa versin canım
GARİBİM sen naaptın kuzum yine grüşemedik yaa
PELOŞUM haa şöyle moralini bozma kötü bişey olsa doktor görürdü zaten baharda biçok insanda dengesizlik olabiliyo devam ederse gidersin kuzum iyi düşün iyi olsun
LAGRİMA duayı ekledim ben canım birsenim yanlış listeyi öne çekmiş ondan yani
BİRSOŞUM kılpayı kaçırdım canım öpüyorum seni
DERİNİM belin çok ağrımış hayrolsun ya üşüttünmü acaba dikkat et kuzum kendine
KARDELOŞUM evet canım görüşemedik ya nasip yarında yokum evde
hepinizi öpüyorum arkadaşlar
canım cok gecmiş olsun kendini üzüyosun sonra rahatsızlanıyosun kendi bünyemızı üzüntüden mahfediyoruz iyi düşün iyi olsun kendine iyi bak bizde seni seviyoruzGünaydın kızlar sabah ezanıyla uyandım içim daralmış göğsümde bir sıkıntı napıcamı bilemedim önce eşimi kaldırdım sarıl bana dedim beraber dua ettik sonra kliniğe gittik tansiyonumu ölçtürdük iyi çıktı ordan dolaştık bir eczaneden yatıştırıcı aldık içtim ama şu an midem çok bulanıyor karnım korkunç ağrıyor ve ishal gibiyim sanki ne oldu anlamadım tansiyonu ölçen kız bugün sıkıldınmı dedi bugün kendimi mahvettim şimdi düşünüyorumda ne yanlış dimi allah bilir zaten kısmetse olucak kendimi hasta etmeye değmez.
Zaten gece 3 te yatmıştım kuzenime gitmiştik ordada biraz karışıkta yedim galiba hepsi birbirine girdi.İyiki varsınız kızlar hepinizi seviyorum.
canım bebişini hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın inş...rabbim tedaviye gerek kalmadan burdaki butun kızlara hayırlısıyla bir bebiş nasip eder inş...tavsiyelerin icin sagol canımgünaydın kızlar
2.dir size yaşadıklarımı yazıyorum ama net gittiğinden sayfalarca yazmakla uğraştığım bebek isteme hikayem siliniyor sinir oldum yhaaa
size tek tavsiyem 2 dr ismi
sezai şahvey istanbul
timur gürgan ankara.
6 yıl sonra uğraşlarıma son vermek üzere drmız bu isimleri önerdi.
sizde buralarda yorulmayın
bana bu isimleri öneren dr hiç uğraşma kızım bekleme boşa türkiyede en iyi 2 isim bunlar kesin sonuç alırsın demişti
timur gürgan her tüp bebek kısırlık ve bebekle ilgili olan tüm konu ve sorunda tv konuğu oluyor
kızlar gidin gidin gidin
öyle mahalle arasında kalmış para tuzağı adamları bırakın az az da olsa bi ton para veriyoruz sonuç hep sıfır
burası çok pahalı değil hem olsada en azından kesin sonuç alabiliyoruz
arayın ve her türlü konuşun.
görün bakın ilgiyi
ve allahın izniyle çift çizgiyi
kimseyi görmiyim burda dert yanan, üzülen herkes telf başına alın randevunuzu ve gidin lütfen
sizde benim gibi 3 aya kalmadan hamile kalırsınız inşallahhhhh
canım nasılsın iyisndir inş...günaydın kızlar hekes iyidir umarım
ebrar ablacım kanamam kesildi gibi bu akşam yada yarın sabah ukuycan inş. ayetel kürsileri haber verim dedim
gecmiş olsun canım annecigine sen nasılsın bu arada iyisindir inş...lagrima tosti selina hoş geldiniz bebekler ben çıkmam lazım evi temizlicem sonra girebilirsem girerim annemin tansiyon sorunu devam ediyo ondan kadına iş yaptırmamam lazım sonra görüşürüz
canım cok fazla yorma kendini bebişine ve kendine dikkat etnasılsınız kılar ben temizliği hala bitiremedim size bi bakıyım dedim
h.b bitanem... grip oldum ben yine ya ama şükür hafif geciyo...sen nasılsın canım bu arada gecmişteydim o yuzden gec yazdım tatlım...saol canım ınsallah dedıgın gıbı olur of sıkıldım artık yaaa gercekten bıde herseyde dru aramak falan gıcık bır durum yanı
kızlar bu arada ben bı gırıyom bı cıkıyom haberınız olsun altta gorunuypr olup da yazmassam bılın kı yokumdur gonul koymayın ne olur bu arada pelıncım sende hosgeldın canım
nasılsınız coktandır gıremıyordum aslında gırdıgım oldu ama anıden cıktım hep canım cok sıkkın ayda bı gelen bunalıma düştümhersey üst üste gelıyor bakalım zaman ne gösterıcek buarada tarıh verdıysenızde göremedım gecmıse dönemedım emınım cok bırıkmıstım tekrar hatırlatırsanız sevınırım
evet cnm ders calısıyorum ama dıger calısma olmuyor malesef buay cok ümıtlıydım ama bıkez oldu malesefkayra cım,boncuk ders çalışıyo şu sıralar,ondan dolayı gelemediğini düşünüyorum,birde artık çalışmalara hız verecekti bildiğim kadarıyla.
ama arada gelse,bi selam verse iyi olcek
profumm hoşgeldin canem.nasılsın.topikte bi ara herkes regli oluyo sora nedense daha az giriyolar.çok çalışkan bizim topiğin kızları ondan gelemiyolarrr.boncuğumda inş geldiğinde güzel haberler verecekkkk.
ah garıbım bende senınle aynı durumdayım cnm ıkı yıl gectı hala evde ıkı kısıyız gözyaslarım kurudu artık aglamaktan ınsanlardan kacmaktan bıktım ınsallah cnm ınsallah bırgün bızde verıcez müjdelerıselamun aleykum arkadaslarim,hepiniz iyisiniz insallah?ben bu aralar hic iyi degilim,aslinda paylasmak istemedim,yazipta sizide uzmek istemedim..ama sizden baska konusabildigim kimsem yok
hepiniz zaten zor gunler geciriyor ve morali bozuk,birde ben uzmek asla istemezdim,simdiden özur dilerim hepinizden
dun kahverengi akinti ile basladi adetim,hala öyle devam ediyor..
belki yazacaklarima sen daha yolun basindasin diyeceksiniz,uzun sureler bu hasretle yanan arkadaslarima göre benim yaptigim bir hakliszlik belki,ama YORULDUM ARTIK BEN.......
her ay ümit etmekten.
adetim oldugunda bile ümidime ya üstune görmemi acaba diye devam etmekten yoruldum...
esimi uzgun görmekten yoruldum..
insanlarin daha yokmu?demesinden yoruldum..
surekli aglmaktan yoruldum..
benden sonra evlenipte bebek sahibi olan arkadaslarimin ve akrabalarimin haberini almaktan yoruldum..(asla kiskanmam,rabbim hepsini hayirli evlat eylesin)
kilolu oldugum icin bebek sahibi olmadigimi dusunen cevrem ve akrabalarimdan yoruldum..
her aradigimda bebek soranlardan,doktora gittin mi?sunu kullan bunu kullan diyenlerden yoruldum..
aslinda ben en cok KENDIMDEN YORULDUM
icimde ki acaba hic anne olamayacakmiyim diyen, rabbimden ümidi kesen sesden yoruldum,
rabbim dilerse verir,dilemzse vermez,rabbim her taktirinde benim icin hayirlar vardir diyen dilimden,ama bunu kalbime dedittiremeyen bende yoruldum.
her gördugum bebege dalip gitmekten yoruldum..
surekli laflardan yoruldum..
esimi uzgun görmekten,ve surekli bebegi olan kisilere özenmekten yoruldum..
yine yaz tatili geliyor yine turkiye iznimiz yaklasiyor,ama ben ailemi cok özlememe ragmen gitmek istemiyorum,sirf bu laflardan,her yil ayni seyleri yasamaktan yoruldum
icimden bir ses hic anne olamayacagimi söyluyor,keske bu sözu durdurabilsem...
cok yoruldum artik kizlar,esimin ailesi bebek bekliyor,benim ailem bebek bekliyor,akrabalar bebek bekliyr..
rabbim vermiyorsa benim sucum neeeee????????????ßhersey onun taktiri degil mii??neden anlamaz insanlar....neden bu kadar duyarsiz,acimasizlar?
esim bu konuda öyle uzuluyor kii,inanin surekli kurleri okuyor netten,gidiyor mutfaga kendi hazirlayip yapiyor,saatini sasirmaz...........ama ama amahersey rabbimin taktiri....
evleneli 2 yil oldu,yakinda 3 olucaz,ama ben 1 kere bile hamile kalamadim,o duyguyu hic yasayamadim,
icimden hic birsey yapmak gelmiyor,yaptiklarimin bosuna oldugunu dusunuyorum..
ahhhh arkadaslarim yazacak o kadar cok seyim var kii,sizi daha fazla ruzmek istemiyorum..acilarinizi tazeler ve bir nebze yazdiklarim sizi uzerse,kusuruba bakmayin,sizden baska kimsem yok,doldum artik........
dilerim rabbim,zekeriyya a.s ümidinin tukendigi anda yahyayi müjdeledigi gibi,bizde en yakin zamanda müjde versin..............amiiiiiiiiiiiin..müslumanin müslumana etttigi dua kabulmus,ne olur birbirimize dua edelim..rabbim hepimizin yuzunu guldursun,bizi kimseye özendirmesin,hayirli evlatlar versin
ınsallah pelınım cok sagol hayatımızın odak noktası oldu malesefcanım benim canın bebiş meselesi yüzünden sıkkın galiba banada ara sıra oluyo oyle boncugum ama üzülme her şeyin hayırlısı olsun rabbim cok bekletmeden göndersin meleklerimizi en kısa zmanda inş
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?