Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım benim ya ne diycemi bilmiyorum bende seninle aynı duygular icindeyim bide erkekte sorun olmayıp bayandaysa sorun daha kötü oluyo rabbim hepimize sabır versin annelik duygusundan mahrum bırakmasın dualarımızı kabul etsin inş...lütfen üzülme ben artık milletin söylediklerini hic takmıyorum kafama sadece eşime üzülüyorum baba olmak cok istiyo ama malesef benim yüzümden olamıyo...allahım inş hepimizin yüzünü güldürür en kısa zamanda
helloooooooooo ben geldimmmmmmm
h.g canım nasılsın...
evet canım dedigin gibi oldu bir saniye bile düşünmeden edemiyorum ama artık üzülmekte istemiyorum rabbim hepimize hayırlı zamanda bir bebiş nasip etsin inş...
# pelin67
# ugurboncugum
# zehyra
selamün aleyküm kızlar nasılsınız.benim işler biraz hafifledi ben de fırsattan istifade size bi merhaba diyim dedim.ben biraz geçmişe bakıyım kızlar,görüşürüz

a.s canım iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın tatlım...

hoşgeldin canım inşaallah Rabbim gönlüne göre verir
mrb kızlar,,
ayy akşam olsada eve gitsem, karnım ağrıyor yaaa,, çok sıkıldım...
sizler nasılsınız?
geçmiş olsun canım,adet mi olcaksın ondan mı ağrıyo karnın
iyiyimde kız ne olcek bu benim halim yaw fenaları oynuyorum ya allahım affetsin peş peşe geliyo ya dertler allahım bundan kötü etmesin ama okadar dikkat etmemem neden oluyo anlamıyorum ben ya sen nasıl oldun
olsun güzelim geçecek bunlar da geçecek Rabbim sabrını sınıyodur belki bilemeyiz ki.ama sen güçlü bi kadınsın belli,direnirsin.
ayyy içim bi tuhaf oldu yaaaa ne güzel Rabbim yardımcınız olmuş da meleğinizi göndermiş,ne güzel
kızlar çok fena bel agrım var..zor durdum bugün..önce adet olcam diye dedim ama incinmiş gibi acıyo..sagıma zor basıyorum.kalça çıkıgı gibi aynıneyse ben sofrayı kurayım canlar..eşim gelir.
geçmiş olsun canım umarım önemli bişey yoktur
sana da geçmiş olsun tatlım.her hastalığın başı stres.ne geliyosa ondan geliyo başımıza.biraz rahatlasak çok güzel olcak ama o da elimizde değil işte
canım benim kıyamam ben sana.Şeytan sana musallat olmuş,vesvese veriyo.dua oku canım bol bol.hepimiz aynı durumdayız.hatta daha uzun süredir anne olmayı bekleyen arkadaşlarımız var.bebeklerini kaybedenler var.onlara göre yine çok şükür halimize.zor biliyorum ama bu da bizim sınavımız napalım.Allah'ım yardımcımız olsun inşaallah.

iyiyim canım nasıl olayım.bu akşam yine doktora gideceğiz bakalım durum nasıl.inş.bi problem çıkmaz.

ah kzum msnde de gorustuk gercı ama yıne de solemek ıstedım bende aynı durumdayım malesef dıle getrmekten korkuyorum allah bıse sabır versın ve en kısa zamanda bebıslerımızı
canım ne demek erken ne demek benım belkı uzulmeye hakkım yok senı cok ama cok ıyı anlıyorum ve ınanıyorum kı bu topıcte senı anlamayacak arkadas yoktur cnku derdımız ortak dermanımız ortak sorunmuz yavrumuzun olamaması derman ıse allahtan bıze verecegı evımızın nesesı olacak kucagımızı dolduracak bır yavrucuk her soz her duygu aslında bızımde hıssettıgımız ama artık solemkten bıle korktugumuz seyler uzulme demıcem cunku aynı durumdayken kım ne derse desın uzuldugumu bıldıgım ıcın ıse yaramaz bılırım bundan dolayı allah bununla bas etme gucu versın ve bızı daha fazla maddı manevı sıkıntıya sokmadan göndersin minik meleklerimzi
demek grıp oldun he kuzu gecmıs olsun dıkkat et kendıne valla obur konuda artık ben ne dusunecegımı ne dıyecegımı sastım kaldım ve sadece beklemeye karar verdım kımı dıyor amelıyatı adetın ılk gunu sayman gerek ona gore hesapla kımı dıyor baska bısey aman saldım cayıra artık bugun de banyo yapcam yanı gelen gıden yok nede olsa

kız samyelı hamıle ne adet olması

canım hayırlı haberlerle dönersin inş...

cok sagol canım ya hic bırakmıyokı zaten bu grip beni...en iyisini yapıyosun kayracım düşündükce daha cok stres yapıyoruz bende düşünmüyorum cok uzun sürerse doktora giderim artık...

amin canım benim cümlemizinde inş.
bahar sıkıntısı mı bu ya canım bende de aynıydı.ama bugun iyiyim çok şükür.
canım benim ne demek bizi üzmek ya.hepimiz burda derdimizide paylaşıyoruz mutlululuğumuzu da sevincimizide.sakın böyle düşünme.sen hepimizin içinde yaşadıklarını ve dile getiremediği şeyleri yazmışsın.bir kelimesini eksik yaşayan yok burda emin ol.inş yazdıktan sora rahatlamışsındır.ama bundan sonra şunu düşün,biz başkaları için çocuk istemiyoruz.soranlara da böyle dersin.biz ne zaman istersek o zaman olur de sustur.eğer seni üzüyolarsa sende üzeceksin.rabbim büyük hepimizi sevindirecek elbet ama zamanımızı bekliyoruz.sıramız ne zaman gelip bu dünyadan gideceksek,anne olmanın da bi sırası var demekki.biz inançlı insanlarız canım.dua ederek rahatlayabilirsin.üzme kendini desemde kendime bile bunu uygulayamıyorum ama sen üzülmemek için elinden ne geliyosa yapabilirsin.umarım rabbim en kısa zamanda hepimize müjde vermeyi nasip etsin inş.
hiç belli olmaz canım ya sevtunda bi sefer yaramazlık yapmıştı bak hamile zamanımız geldiyse neden olmasın.derslere kafayı yormuşken belki bi süpriz olur canım benim.en kısa zamanda müjde vermek nasip olsun sana inşşşş....

garip hepimiz aynı trenin yolcusuyuz ayrı vagonlardayız ama aynı yere gitmek için ugraşıyoruz seeni o kadar iyi anlıyorum ki bizden daha iyi anlıycak kişide yoktur ama dua etmek ten başka caramizde yok canım bence sevinmelisinki eşin sana destek elleriyle kür hazırlıyomuş ya oda zorluk cıkarsaydı herşey daha kötü olurdu canım
İNŞALLAH cok beklemeyiz bazen bende diyorum hiç anne olamayacakmıyım acaba üzülüyorum sonrada kendime diyorum hakkımda demekki olmaması hayırlı diyorum ALLAHIM herekese veriyo istese banada verir ama vermiyo demekki cocugumun olması benim için hayırlı deyil diyorum teselli ediyorum kendimi bazende boncugun dediyi gibi aylık bunalıma giriyorum bogazıma sıkıyolar herşey üstüme geliyo gibi oluyo bazende iyi oluyorum yaşıyıp gidiyoruz ALLAHIM daha beterinden korusun
sende üzme kendini daha cok başındasın hiç tedavi olmadınız aşılama tüp onları yaptırırsan hemen olcak belki İNŞALLAH hepimiz yakında hayırlısıyla hamile kalırız saglıkla mutlulukla yaşarız İNŞALLAH

senin yaşadıgın yerde ailen yokmu sadece eşinin tarafımı var garip

boncuk burdan bi arkadaş vardı oda 1 kere calışma olmus ve kız hamile kaldı şimdi oglu oldu belli olmaz canım İNŞALLAH sende verirsin bize bu güzel haberi
sayıya bakmıyo bu işler ALLAHIM ol demesine bakıyo canım

bende ovulasyon testi yaptım tek cizgi cıktı kacırdımmı yoksa daha gelmedimi anlamadım hiç calışmada oomadı bu ayda gitti bizim

pelin67,semraozsoy,aleyna84 nasılsınız kızlar.aleyna senin tickerda bugun test günün gösteriyo listede 10 nisan regl tarihin.bi yanlışlık var ama hangisinde?

kardelen 49 sagol canım hemen cıkmak zorundaydım sende iyisin İNŞALLAH bu ay senden güzel haberler bekliyoz ona göre
ay bu konuşmamda şeye benzedi cocuk sınava girede annesi bak cocugum senden güzel haberler bekliyorum derya ona benzedi tovbe YARABBİM

Pelin gecmiş olsun grip salgını var herkes grip olmuş

selina sen napıyosun presedi kullanmaya başladın mı bide senle ben aynı anda olduk ovulasyon testi kullandıyomusun cift cizgi cıktımı ayyyyyyyyyyy ne cok soru sordum dimi :18:kusura bakma canım

pelin67,semraozsoy,aleyna84 nasılsınız kızlar.aleyna senin tickerda bugun test günün gösteriyo listede 10 nisan regl tarihin.bi yanlışlık var ama hangisinde?

canım ben yine grip oldum ama allahtan cok agır gecirmiyorum...sen nasılsın selinacım...

cok sagol canım evet grip salgını var ama bu grip benim peşimi bırakmadıkı hic bunada şükür napalım aleynacım sen nasılsın...

iyiz canım cok halsiz hissediyorum kendimi balkonlar yıkadım yoruldum üst komsumuda biraz uyardım artık sirkeleme dedim rica ediyorum dedim ama konuşmam faydalı oldumu bilmiyorum fazla kibardım

tickerda yanlışlık var ya onu deyiştircem de gelinle damat kavuşmuş bende kıyamadım altta ki yazıda hiç dikkatimi cekmedi haaa

evet canım 2 sefer kullandım gün aşırı çalışıyoruz.pazartesi bide çarşamba akşam kullandım.ovulasyon kullanmadım canım.tahmini 14.cü gün oluyor.ona göre hareket ediyorum.döngüm 25 gün çünkü.aynı zamanda mı olduk bilmiyorum.benim bugun 11.ci günüm sanırım.
canım ben yine grip oldum ama allahtan cok agır gecirmiyorum...sen nasılsın selinacım...

geçmiş olsun canım.bende iyiyim şükür.yemek işini hallettim geldim yanınıza.

cok sagol canım evet grip salgını var ama bu grip benim peşimi bırakmadıkı hic bunada şükür napalım aleynacım sen nasılsın...

sagol pelincim ii diyelim iyi olalım ya cok halsizim uykum var gözlerim kapanıyo bende grip alcam herhalde

yemek yapmadım eşim gelir birazdan kızlar ben bi yemek yapım gelim şimdilik cıkıyorum görüşürüzzzzzz

bende pazartesi akşamı oldum pazartesi saymassam benimde 10. günüm ben daha hiç kullanmadım test yaptım yumurtlamamışım yada kacırdım artık hayırlısı

İNŞALLAH bu ay hamile kalırsın canım

prsedi kaca kadar cekiyosun bende onaa göre yapıyım bari

sagol canım iyi yapmışsın valla evde yemek olunca daha rahat oluyo insan bende yemeklerimi yaptım rahat rahat oturuyorum...

canım inş grip olmassın dikkat et kendine...güle güle canım kolay gelsin görüşmek üzre

amin canım amin çok teşekkür ederim allah razı olsun meleğinde iyidir inşallah

amin canım inşallah

pazartesi sabahın köründe oldum canım ben.o yüzden 11.ci gün doldu bugun.standart 3gm yazıyodu öyle yaptım ilk gün.sonra ıkının fazlası çıksın diyodu baktım yarısı çıktı.bende bu sefer 2gm çektim daha iyi oldu çok fazla çıkmış olmadı.malum 130 tl aldık har vurup harman savurmamak lazım.2gm ideal bence denersin az gelirse yada fazla gelirse duruma göre yaparsın.ama 1 yada 4 gm yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…