canım benim ya ne diycemi bilmiyorum bende seninle aynı duygular icindeyim bide erkekte sorun olmayıp bayandaysa sorun daha kötü oluyo rabbim hepimize sabır versin annelik duygusundan mahrum bırakmasın dualarımızı kabul etsin inş...lütfen üzülme ben artık milletin söylediklerini hic takmıyorum kafama sadece eşime üzülüyorum baba olmak cok istiyo ama malesef benim yüzümden olamıyo...allahım inş hepimizin yüzünü güldürür en kısa zamandaselamun aleykum arkadaslarim,hepiniz iyisiniz insallah?ben bu aralar hic iyi degilim,aslinda paylasmak istemedim,yazipta sizide uzmek istemedim..ama sizden baska konusabildigim kimsem yok
hepiniz zaten zor gunler geciriyor ve morali bozuk,birde ben uzmek asla istemezdim,simdiden özur dilerim hepinizden
dun kahverengi akinti ile basladi adetim,hala öyle devam ediyor..
belki yazacaklarima sen daha yolun basindasin diyeceksiniz,uzun sureler bu hasretle yanan arkadaslarima göre benim yaptigim bir hakliszlik belki,ama YORULDUM ARTIK BEN.......
her ay ümit etmekten.
adetim oldugunda bile ümidime ya üstune görmemi acaba diye devam etmekten yoruldum...
esimi uzgun görmekten yoruldum..
insanlarin daha yokmu?demesinden yoruldum..
surekli aglmaktan yoruldum..
benden sonra evlenipte bebek sahibi olan arkadaslarimin ve akrabalarimin haberini almaktan yoruldum..(asla kiskanmam,rabbim hepsini hayirli evlat eylesin)
kilolu oldugum icin bebek sahibi olmadigimi dusunen cevrem ve akrabalarimdan yoruldum..
her aradigimda bebek soranlardan,doktora gittin mi?sunu kullan bunu kullan diyenlerden yoruldum..
aslinda ben en cok KENDIMDEN YORULDUM
icimde ki acaba hic anne olamayacakmiyim diyen, rabbimden ümidi kesen sesden yoruldum,
rabbim dilerse verir,dilemzse vermez,rabbim her taktirinde benim icin hayirlar vardir diyen dilimden,ama bunu kalbime dedittiremeyen bende yoruldum.
her gördugum bebege dalip gitmekten yoruldum..
surekli laflardan yoruldum..
esimi uzgun görmekten,ve surekli bebegi olan kisilere özenmekten yoruldum..
yine yaz tatili geliyor yine turkiye iznimiz yaklasiyor,ama ben ailemi cok özlememe ragmen gitmek istemiyorum,sirf bu laflardan,her yil ayni seyleri yasamaktan yoruldum
icimden bir ses hic anne olamayacagimi söyluyor,keske bu sözu durdurabilsem...
cok yoruldum artik kizlar,esimin ailesi bebek bekliyor,benim ailem bebek bekliyor,akrabalar bebek bekliyr..
rabbim vermiyorsa benim sucum neeeee????????????ßhersey onun taktiri degil mii??neden anlamaz insanlar....neden bu kadar duyarsiz,acimasizlar?
esim bu konuda öyle uzuluyor kii,inanin surekli kurleri okuyor netten,gidiyor mutfaga kendi hazirlayip yapiyor,saatini sasirmaz...........ama ama amahersey rabbimin taktiri....
evleneli 2 yil oldu,yakinda 3 olucaz,ama ben 1 kere bile hamile kalamadim,o duyguyu hic yasayamadim,
icimden hic birsey yapmak gelmiyor,yaptiklarimin bosuna oldugunu dusunuyorum..
ahhhh arkadaslarim yazacak o kadar cok seyim var kii,sizi daha fazla ruzmek istemiyorum..acilarinizi tazeler ve bir nebze yazdiklarim sizi uzerse,kusuruba bakmayin,sizden baska kimsem yok,doldum artik........
dilerim rabbim,zekeriyya a.s ümidinin tukendigi anda yahyayi müjdeledigi gibi,bizde en yakin zamanda müjde versin..............amiiiiiiiiiiiin..müslumanin müslumana etttigi dua kabulmus,ne olur birbirimize dua edelim..rabbim hepimizin yuzunu guldursun,bizi kimseye özendirmesin,hayirli evlatlar versin
h.g canım nasılsın...helloooooooooo ben geldimmmmmmm
evet canım dedigin gibi oldu bir saniye bile düşünmeden edemiyorum ama artık üzülmekte istemiyorum rabbim hepimize hayırlı zamanda bir bebiş nasip etsin inş...ah garıbım bende senınle aynı durumdayım cnm ıkı yıl gectı hala evde ıkı kısıyız gözyaslarım kurudu artık aglamaktan ınsanlardan kacmaktan bıktım ınsallah cnm ınsallah bırgün bızde verıcez müjdelerı
ınsallah pelınım cok sagol hayatımızın odak noktası oldu malesefhayırlısı ınsallah umarım bızd eyasarız o mutlulugu en kısa zamanda
# pelin67
# ugurboncugum
# zehyra
selamün aleyküm kızlar nasılsınız.benim işler biraz hafifledi ben de fırsattan istifade size bi merhaba diyim dedim.ben biraz geçmişe bakıyım kızlar,görüşürüz
a.s canım iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın tatlım...