sağol birsenim h.buldum ama hala tam giremiyorumslm kızlar geçmiş bazı yerlerinde karışmış sizin yeni tekniği deneyelim &EBRARCIM& sgl canım evet bu ara çok yoruldum kendime bakamadım ama dr da bazen çıldırtıyo benim emre bey biraz utangaç dr sevmiyo dün ayrıntılı ultrasona girdim hiç oynamadı dr da bebek hiç oynamıyo sorunmu var dedi gelde çıldırma kendi dr uyku düzeni beliriyo bu aralar arada oynayabilir arada uyur dedi eve gelip yemek yiyince rahatladı oynamaya başladı gelde dr dövme neyse sende kendine dikkat et canım &KARDELOŞ VE SELİNA& patron yardımcı toptan kafayı yemişler rezevasyon yaptracaklarmış ama onları bakırköyde kabul etmez &KARDELENBHR& canım sana iyi ders çalışmalar NANELİŞEKER canım senin duanı okurken eşinin inadı kırılsın diyede niyet ettim SEYDAM sana tekrar geçmiş olsun en azından sorunun ne olduğunu anlamışsın inşallah hayırlısıyla gelir bebişin KAYRACIM temizliğin bitmiş artık yakında çalışmalara başlarsın emre bey iyi kızımda seviniyo gelmesine ama kıskanıyo tabii BANUCUM ilaçlarına tekrar başlamışsın inşallah yumoşlar büyürde bebişin gelmesine sebep olur canım SEMRACIM seninde değerin güzelmiş inşallah hayırlı haberlerin devamını verirsin TOSTİCİM sende iyisin umarım ELİKSİRCİM sende tekrar hoşgeldin aramıza SEVTUN kız nasılsın dr ne zaman gidecen PELİNCİM canım moralini bozma rahatla biraz kendine de iyi bak iyileştinmi bu arada GARİPCİM yeni evine taşınıyomuşsun hayırlı olsun canım DERDAM canım kendine dikkat et işlerini yavaş yap yorulma DERİNİM inşallah hayırlısıyla açarsın dükkanını DURUCUM sende iyiymişsin canım ALEYNAM sen nasılsın canım sende kendine iyi bak SAMYELİM soğuk yiyip içtiysen oda karın ağrısı yapar dikkat et bebişte yapabilir ilk aylar EGALCİM canım sende çoktandır yoktun inşallah fazla gemeden güzel haberler verirsin LAGRİMA teşekkür ederim KARDELEN49 sende iyisin demi canım neyse bu kadar alıntı yeter sanırım ben yoruldum çünkü BU ARADA DUALARIMI OKUDUM herkesin haberi olsun
bencede takma kafana cnmSalı günü gidicem bakalım.
Sağol canım.
İnşallah canım ama artık takmıycam.
Doğru söylüyorsun esasında ama baklım salı ne diyecek doktor.Sorma valla hiç bişey soramıyorsun.
Öyle canım gerisi yalan aslında.
Canım geçmiş olsun dikkat et kendine.
Soğol canım tesellin için öteki alıntın çok uzundu.
Canım her doktor doktor değil sen kendi doktoruna bak üzülme.
Çok hemde arkadaşım bir türlü buluşamadık valla.
Günaydın kızlar sabah ezanıyla uyandım içim daralmış göğsümde bir sıkıntı napıcamı bilemedim önce eşimi kaldırdım sarıl bana dedim beraber dua ettik sonra kliniğe gittik tansiyonumu ölçtürdük iyi çıktı ordan dolaştık bir eczaneden yatıştırıcı aldık içtim ama şu an midem çok bulanıyor karnım korkunç ağrıyor ve ishal gibiyim sanki ne oldu anlamadım tansiyonu ölçen kız bugün sıkıldınmı dedi bugün kendimi mahvettim şimdi düşünüyorumda ne yanlış dimi allah bilir zaten kısmetse olucak kendimi hasta etmeye değmez.
Zaten gece 3 te yatmıştım kuzenime gitmiştik ordada biraz karışıkta yedim galiba hepsi birbirine girdi.İyiki varsınız kızlar hepinizi seviyorum.
ses cıkmayınca demişssin sungerciim biliyorsun rahatsızımcanım ben ayın sekizinde kkya girmedim çok denedim şifremi yazıyodum sayfanın açılmasını beklerken kapanıyodu vallahi belki o zaman şifremi yazınca açık göründüğ ama vallahi hiç giremedim ve ben elixsire giremediğim hafta duaları bamna söyle bende okuyayım ben giremiyorum dedim elixsirle evet konuştuk ama bana giremidiğini ve cezalı olduğunu söyledi hatta ona face den msj at ben okurum sende haber veririsin dedim ama ses çıkmayınca her halde ben de giremediğimi biliyolarki duadan ses çıkmadı dedim ama duamın peşine düştüm sitemimede gelince farkındayım hiçte bu nlara maruz kalmak zorunda değilsin ama vallahi geçmişe giremediğim her sayfaya bakmaya özen gösterdim ve dualar için okunmadı diye yazınca devamını okumadan hemen sebebini açıklamak istedim belki hakkım yok ama ben listede adımı görcem umuduyla devam ettim hatta ağladım eşim şaşırdı ne oldu hayırdır diye anlattım onada hoş o da sana hak verdi o ayrı bi konuda amacım seni yargılamak değil zaten öyle bi hakkı asla kendimde görmedim bişey söyleyeyim derdim bana da dua okunması değil yemin ederim sadece böyle bişeyin içinde olmak bana ayrı bi haz ve güven veriyo sitemim dua okunmayacak diye değil o topluluğun içinde olamamktan duyduğum üzüntü yaptığının zorluklarının farkındayım desemde yapmadığım bi şeyin ne kadar zor olabileceğini bilmem imkansız tabi ama dedin ya derdim aseni yargılamak değildi seni üzmeyui asla düşünmedim ama üzüldüysen gerçekten ben kendimi doğru anlatamamışım bunda gerçekten çok üzüldüm çünkü sana bi kere söz vermiştim dualarımı takip edeceğim diye ve yine söylüyorum vallahi elimde olmadı giremedim hatta eşim virüs proğ yükledi ki belki ondandır diye çok uğraştım ama sözümü tutamadım belki kızgınlığım ve sana verdiğim sözü tutamamanın üzüntüsüyle sana yanlış aktatdım ama gerçekten çok üzüldüm elikxsire sor istersen vduaları haber vermesini istemiştim ama ondanda ses çıkmadı keşke sana ulaşabilsydim ama ulaşa bilecek hiç bir şeyim yok tu onun içinde kızdım kendime ama hiç aklıma gelmediki giremiyeceğim en azından arar söylerdim sebebini ona göre haber veriridiim ve sözümden de dönmüş olmazdım tekrar özür dilerim maksadım asla seni yargılamamk olamaz zaten öyle bi hakkım yok sadece arkadaşlığına güvenerek yazmışım bişeyler kızma bana ve ne olu kırılma kırdıysam bağışla düşünmeden oluyo işte inşallah bağışlarsın
selam kıslar nasılsınızz ben hala rahatsıızım fazla giremiyormmah kuzum sabret ve ısyan etmemeye devam et ınsallah sonu cok gusel olacak bu arada sonucların bugun mu cıkıyordu ne zamandı
sende saol bebıkım ay acıktınmı sen kız dundu o coktan doymusundur ama ben yıne de yazıyım dedım
kuzum bıraz daha ıyısındır ınsallah allahım yardımcın ve yardımcımız olsun
canım ınsallah asılamay hıc ama hıc gerek kalmaz da hazır buyumusken bu ay dollenıverır yumosların
ıyı olmaya calısıyorum canım sen nasıl oldun gectı ınsallah hastalıgın
ay kuzu dusunmuyorum zaten normal gunum yarın yada sonrası gun bende pztye kadar beklıcem olmassa drun verdıgı ılacı kullancam
kız nerelerdesın sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım evet cok zordur ama ıyı yapıyorsun toparlanmaya baslamakla yoksa daha da zor olurdu valla bende beklıyorum dru aramıcam be guselım bıktım artık valla
senın soledıklerıne sonuna dek katılıyorum bebıkım
ay senın uykulu goslerını yirim ben zuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
tabıkı de kabul derık balım senı sevmeyen ölsün
ah kuzum benımmmm demek sızı korkuttu heee bak sen cımcımeye
gercekmı kuzu ya kıskanmaya erkenden baslamıs ama e okadar ıstıyordu ya
bende temıslık yaptım sımdı bambaska sıkıntılar var bakalım ınsallah calısmalara baslayabılırım bır gun
ben hep pozıtıfım balım takmamaya calısıyorum elımden geldıgınce bu rada sakın o gusel yuzune golge dusmesın senın ne kadar ugrastıgını ve glmeyenı de gelenı herkese yetısmeye calıstıgınıda bılıyorum uzulme balım benımmmmmmmm
gecmıs olsun tatlım kıyamam ben sana yaaaa ınsallah hersy yoluna gırer
canım yaa hala idrarda yanmam var tam yapamıyorum hastalık bir geldimi hep üst üstte geliyor
YA KIZLAR GERCEKTEN DE BONCUGUM NERELERDE ACEP BENDE COK MERAK EDIYORUM DUN DE AKLIMDAYDI
BU ARADA EBOSUM BEN 30UNU BITIRDIM DUANIN GELIR DIYE KRMIZININ DEVAMI DAHA BEKLIYORUM KUZU KONUSMUSTUK ZATEN SENIN LE OPUYORUM BALIM
hoşgeldin canım.kesinlikle çok iyi bir yöntem.ama nerdee 15 günlük tatil.biz yaz için ayarladık 5 gün oda.işi bırakıp gidemezki 15 gün.arkadaşlar merhaba kimse yok ortalarda bende ara ara bakıp çıkıyorum maalesef sınav zamanları malum.
Bugün bi arkadaşımın anlattığını paylaşayım istedim.8 yıldır çocukları olmayan bi arkadaşları varmış en son gittikleri bi dr demişki:aşılama tüp bunlar denenecek sonuçta ama hem maliyetli hem yorucu bi süreç.Ben bundan önce sizin 15 günlük bi tatile çıkmanızı istiyorum ama telefonlar falan kapanacak ve hiç açılmayacak ikinci balayı gibi düşünün herşeyden bütün streslerinizden uzaklaşın demiş.Ve tahmin edilen olmuş o ay hamile kalmış kadın.Ve bunu tüm çocuğu olmayan arkadaşlarına tavsiye etmişler arkadaşlarındanda olumlu sonuç alanlar olmuş.Stres ve telefonlar gerçekten hayatı olumsuz etkiliyo özelliklede erkekler için.Aklınızda olsun denemekte fayda var değil mi
amin canım inş hepimizin bi vesilesi vardırda gelir bebişler.sen nasılsın?selamün aleyküm kızlarr nasılsınız yanlış anlamadıysam semracım hamilee cano tebrik ederim Rabbim sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin inşaallah...
Aleyna,selina kızlar preseed mi kullanıyorsunuz?Hadi hayırlısı inşaallah vesileniz olur bende aldım ama daha gelmedi... Bu ay zaten boş gececek...
Eboşumm yarın görüşek mi kuzu işin var mı? Bende knt yok arayamıyorum cumartesi de karşıya gidicem o yuzden yarın dedim uygunsan eğer tabi.....
Kardeloş kuzusu sen napıyosun bakem?
Boncugum,derinim,pelinim,deryacım,birsenim,kardelen49,kardelenbhrm,tugcem siz nasılsınız?Çok kalabalığız aklıma gelmeyenler de vardır mutlaka kusura bakmayın canlar he garibimm cnm üzülme hayırlısıyla gelir inş bebişin canını sıkmamaya çalış olur mu?
Ben bişe daha söylicektim ama unuttumneysee aklıma gelirse yazarım artıkın...
amin canım inş hepimizin bi vesilesi vardırda gelir bebişler.sen nasılsın?
kız elixsir geçmiş olsun canem acil şifalarr.
hayelet varmış topicde,biz kim olduğunu biliyoz ama o hayalet saklandığını düşünüyo galibaokuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
kardelen49,SeLiNa23+,derdanur+,
KIZLAR ACİL CIKMAM LAZIM GÖRÜŞÜRÜZ
ah canımcım,hepimizin yaşadığı durumlar bunlar,ama kendini bu kadar yıpratma olur mu?selamun aleykum arkadaslarim,hepiniz iyisiniz insallah?ben bu aralar hic iyi degilim,aslinda paylasmak istemedim,yazipta sizide uzmek istemedim..ama sizden baska konusabildigim kimsem yok
hepiniz zaten zor gunler geciriyor ve morali bozuk,birde ben uzmek asla istemezdim,simdiden özur dilerim hepinizden
dun kahverengi akinti ile basladi adetim,hala öyle devam ediyor..
belki yazacaklarima sen daha yolun basindasin diyeceksiniz,uzun sureler bu hasretle yanan arkadaslarima göre benim yaptigim bir hakliszlik belki,ama YORULDUM ARTIK BEN.......
her ay ümit etmekten.
adetim oldugunda bile ümidime ya üstune görmemi acaba diye devam etmekten yoruldum...
esimi uzgun görmekten yoruldum..
insanlarin daha yokmu?demesinden yoruldum..
surekli aglmaktan yoruldum..
benden sonra evlenipte bebek sahibi olan arkadaslarimin ve akrabalarimin haberini almaktan yoruldum..(asla kiskanmam,rabbim hepsini hayirli evlat eylesin)
kilolu oldugum icin bebek sahibi olmadigimi dusunen cevrem ve akrabalarimdan yoruldum..
her aradigimda bebek soranlardan,doktora gittin mi?sunu kullan bunu kullan diyenlerden yoruldum..
aslinda ben en cok KENDIMDEN YORULDUM
icimde ki acaba hic anne olamayacakmiyim diyen, rabbimden ümidi kesen sesden yoruldum,
rabbim dilerse verir,dilemzse vermez,rabbim her taktirinde benim icin hayirlar vardir diyen dilimden,ama bunu kalbime dedittiremeyen bende yoruldum.
her gördugum bebege dalip gitmekten yoruldum..
surekli laflardan yoruldum..
esimi uzgun görmekten,ve surekli bebegi olan kisilere özenmekten yoruldum..
yine yaz tatili geliyor yine turkiye iznimiz yaklasiyor,ama ben ailemi cok özlememe ragmen gitmek istemiyorum,sirf bu laflardan,her yil ayni seyleri yasamaktan yoruldum
icimden bir ses hic anne olamayacagimi söyluyor,keske bu sözu durdurabilsem...
cok yoruldum artik kizlar,esimin ailesi bebek bekliyor,benim ailem bebek bekliyor,akrabalar bebek bekliyr..
rabbim vermiyorsa benim sucum neeeee????????????ßhersey onun taktiri degil mii??neden anlamaz insanlar....neden bu kadar duyarsiz,acimasizlar?
esim bu konuda öyle uzuluyor kii,inanin surekli kurleri okuyor netten,gidiyor mutfaga kendi hazirlayip yapiyor,saatini sasirmaz...........ama ama amahersey rabbimin taktiri....
evleneli 2 yil oldu,yakinda 3 olucaz,ama ben 1 kere bile hamile kalamadim,o duyguyu hic yasayamadim,
icimden hic birsey yapmak gelmiyor,yaptiklarimin bosuna oldugunu dusunuyorum..
ahhhh arkadaslarim yazacak o kadar cok seyim var kii,sizi daha fazla ruzmek istemiyorum..acilarinizi tazeler ve bir nebze yazdiklarim sizi uzerse,kusuruba bakmayin,sizden baska kimsem yok,doldum artik........
dilerim rabbim,zekeriyya a.s ümidinin tukendigi anda yahyayi müjdeledigi gibi,bizde en yakin zamanda müjde versin..............amiiiiiiiiiiiin..müslumanin müslumana etttigi dua kabulmus,ne olur birbirimize dua edelim..rabbim hepimizin yuzunu guldursun,bizi kimseye özendirmesin,hayirli evlatlar versin
senin his yanlış çıktı zeyhraaaaaaaahelloooooooooo ben geldimmmmmmm
zaten bebek sadece bi seferle oluyo tatlım,yumurta spermi bi kere kaptı mı,bi daha açılmıyo zatenevet cnm ders calısıyorum ama dıger calısma olmuyor malesef buay cok ümıtlıydım ama bıkez oldu malesefneyapım hayırlısı artık
malesef selınam bne bı süre daha sıze müjde veremıcem hatta hıc veremıcem gıbı gelıyor ınsallah sızlerden gelır o müjdeler
kayram msnde konustuk cnm senınle cok sagol benı merakettıgın ıcın
kızlar gecmıse fazla bakamadım benı soran merak eden herkese cok teşekkür ederım cok ıyısınız
ebusum duamada bıttı yazarsın cnm allah kabuletsın yrn duada bulunurum ınsallah
kız daha dur yaaa,ne ara kaçırdın,daha şu günlerde senin günler,benden bir iki gün önce olduydun zaten.gariphepimiz aynı trenin yolcusuyuz ayrı vagonlardayız ama aynı yere gitmek için ugraşıyoruz seeni o kadar iyi anlıyorum ki bizden daha iyi anlıycak kişide yoktur ama dua etmek ten başka caramizde yok canım bence sevinmelisinki eşin sana destek elleriyle kür hazırlıyomuş ya oda zorluk cıkarsaydı herşey daha kötü olurdu canım
İNŞALLAH cok beklemeyiz bazen bende diyorum hiç anne olamayacakmıyım acaba üzülüyorum sonrada kendime diyorum hakkımda demekki olmaması hayırlı diyorum ALLAHIM herekese veriyo istese banada verir ama vermiyo demekki cocugumun olması benim için hayırlı deyil diyorum teselli ediyorum kendimibazende boncugun dediyi gibi aylık bunalıma giriyorum bogazıma sıkıyolar herşey üstüme geliyo gibi oluyo bazende iyi oluyorum yaşıyıp gidiyoruz ALLAHIM daha beterinden korusun
sende üzme kendini daha cok başındasın hiç tedavi olmadınız aşılama tüp onları yaptırırsan hemen olcak belki İNŞALLAH hepimiz yakında hayırlısıyla hamile kalırız saglıkla mutlulukla yaşarız İNŞALLAH
senin yaşadıgın yerde ailen yokmu sadece eşinin tarafımı var garip
boncuk burdan bi arkadaş vardı oda 1 kere calışma olmus ve kız hamile kaldı şimdi oglu oldu belli olmaz canım İNŞALLAH sende verirsin bize bu güzel haberi
sayıya bakmıyo bu işler ALLAHIM ol demesine bakıyo canım
bende ovulasyon testi yaptım tek cizgi cıktı kacırdımmı yoksa daha gelmedimi anlamadım hiç calışmada oomadı bu ayda gitti bizim
oooo,tutişim,balım,hoş geldin kuzu,gel öpem seni.selamün aleyküm kızlarr nasılsınız yanlış anlamadıysam semracım hamilee cano tebrik ederim Rabbim sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin inşaallah...
Aleyna,selina kızlar preseed mi kullanıyorsunuz?Hadi hayırlısı inşaallah vesileniz olur bende aldım ama daha gelmedi... Bu ay zaten boş gececek...
Eboşumm yarın görüşek mi kuzu işin var mı? Bende knt yok arayamıyorum cumartesi de karşıya gidicem o yuzden yarın dedim uygunsan eğer tabi.....
Boncugum,derinim,pelinim,deryacım,birsenim,kardelen49,kardelenbhrm,tugcem siz nasılsınız?Çok kalabalığız aklıma gelmeyenler de vardır mutlaka kusura bakmayın canlar he garibimm cnm üzülme hayırlısıyla gelir inş bebişin canını sıkmamaya çalış olur mu?
canım yaa çok geçmiş olsun bence sana yediklerin dokunmuş bende midemi veya karnımı bozduğumda öyle olurum sanki içimde bir volkan var gibi olur .sana yediğin dokunmuş kuzum dikkat et kendine inşallah daha iyisindir bitanemGünaydın kızlar sabah ezanıyla uyandım içim daralmış göğsümde bir sıkıntı napıcamı bilemedim önce eşimi kaldırdım sarıl bana dedim beraber dua ettik sonra kliniğe gittik tansiyonumu ölçtürdük iyi çıktı ordan dolaştık bir eczaneden yatıştırıcı aldık içtim ama şu an midem çok bulanıyor karnım korkunç ağrıyor ve ishal gibiyim sanki ne oldu anlamadım tansiyonu ölçen kız bugün sıkıldınmı dedi bugün kendimi mahvettim şimdi düşünüyorumda ne yanlış dimi allah bilir zaten kısmetse olucak kendimi hasta etmeye değmez.
Zaten gece 3 te yatmıştım kuzenime gitmiştik ordada biraz karışıkta yedim galiba hepsi birbirine girdi.İyiki varsınız kızlar hepinizi seviyorum.
tamam tostim çok saol canım haberde vermemişsin ama ben okundu diyorum kuzumgünaydın kızlar hekes iyidir umarım
ebrar ablacım kanamam kesildi gibi bu akşam yada yarın sabah ukuycan inş. ayetel kürsileri haber verim dedim
sevtunum insana rahat varmı yaa şu dünyada biri biter biri başlar rabbim dermansız dert vermesin bugünlerde geçicek .bulantılarda başlamış ufaklık hissettiriyo kendini maşallahbanım yapma bakıyım hem ban diyosun hem kendin yapıyosun panik atagın azıcak şimdi heucunda ölüm yok inan bana eltinim teyzesi kaç kere tüp aşılama yaptırdı tutmadı yaradan 2 tane sonra kız evlat verdi normal şekilde üzülme ne olur nasıl bir psikolojidesin inan biliyorum yapma ne olur bende üzülüyorum ama burda bak
ah bebekim hastalıklar peşimi bırakmıyoki 90 yıkadıgım halde ütüde yapıyorum okadar dikkatliyim orayada dişimede nankör kardeşim bu vucuthergün bir şeyler oluyo bugünde midem bulanıyo çok fena eşim sabah seviniyo delümüdür nedür ben fenayım adam karşıma geçmiş gülüyo vallahi tam dayaklık he :işşallah sizde tezden hamile kalırsınızda eşim g,ibi kocalarınız karşınıza geçerde sırıtır ha böyle:86::86::86::86::86::86:
canım salıda olabilir önümüzdeki haftaya gidicez rabimden bir şey olmasa canım işşallah pıt pıtları duyarız allahımın izniyle benim yavrum ne yapıyo bu arada bebekim
inan gözlerim dola dola okudum allahım yavrunu sana bagışlasın işşallah
canem iy sen sevdiysen mesele yok bebekim bu arad kafama tokadan başka bir şey takmamaya karar verdim türbanımı saymaksak
saol bitanem ağzına sağlıkEbrarcım dualarımı okudum allahım kabul etsin inşallahhhhh
saol güzel kardeşim düşüncelerin içinah kuzum sabret ve ısyan etmemeye devam et ınsallah sonu cok gusel olacak bu arada sonucların bugun mu cıkıyordu ne zamandı
sende saol bebıkım ay acıktınmı sen kız dundu o coktan doymusundur ama ben yıne de yazıyım dedım
kuzum bıraz daha ıyısındır ınsallah allahım yardımcın ve yardımcımız olsun
canım ınsallah asılamay hıc ama hıc gerek kalmaz da hazır buyumusken bu ay dollenıverır yumosların
ıyı olmaya calısıyorum canım sen nasıl oldun gectı ınsallah hastalıgın
ay kuzu dusunmuyorum zaten normal gunum yarın yada sonrası gun bende pztye kadar beklıcem olmassa drun verdıgı ılacı kullancam
kız nerelerdesın sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben hep pozıtıfım balım takmamaya calısıyorum elımden geldıgınce bu rada sakın o gusel yuzune golge dusmesın senın ne kadar ugrastıgını ve glmeyenı de gelenı herkese yetısmeye calıstıgınıda bılıyorum uzulme balım benımmmmmmmm
gecmıs olsun tatlım kıyamam ben sana yaaaa ınsallah hersy yoluna gırer
YA KIZLAR GERCEKTEN DE BONCUGUM NERELERDE ACEP BENDE COK MERAK EDIYORUM DUN DE AKLIMDAYDI
BU ARADA EBOSUM BEN 30UNU BITIRDIM DUANIN GELIR DIYE KRMIZININ DEVAMI DAHA BEKLIYORUM KUZU KONUSMUSTUK ZATEN SENIN LE OPUYORUM BALIM
misafirin geliyomuş canım kolay gelsin uzakdanmı yoksam?inşallah selina cım,inşallah.
ben çıkayım artık,zaten temizliğim yarımdı,birde yarın misafirim gelcekmiş,tlf geldi şimdi,ben kalkıp bi girişim işlere yoğun şekilde.
saol derdam ağzına sağlıkben duamı akşam okurum balım bitti yazabilirsin
senden anber gülüm iyisin inş
geçmiş olsun kuzum niye ağrır karnın ?özledim seni yaakimse kalmadı zaten bende çıkayım uzanırım biraz.zaten karnımda garip bi ağrı var.hoşçakalın:80:
selamun aleykum arkadaslarim,hepiniz iyisiniz insallah?ben bu aralar hic iyi degilim,aslinda paylasmak istemedim,yazipta sizide uzmek istemedim..ama sizden baska konusabildigim kimsem yok
hepiniz zaten zor gunler geciriyor ve morali bozuk,birde ben uzmek asla istemezdim,simdiden özur dilerim hepinizden
belki yazacaklarima sen daha yolun basindasin diyeceksiniz,uzun sureler bu hasretle yanan arkadaslarima göre benim yaptigim bir hakliszlik belki,ama YORULDUM ARTIK BEN.......
her ay ümit etmekten.
adetim oldugunda bile ümidime ya üstune görmemi acaba diye devam etmekten yoruldum...
benden sonra evlenipte bebek sahibi olan arkadaslarimin ve akrabalarimin haberini almaktan yoruldum..(asla kiskanmam,rabbim hepsini hayirli evlat eylesin)
kilolu oldugum icin bebek sahibi olmadigimi dusunen cevrem ve akrabalarimdan yoruldum..
her aradigimda bebek soranlardan,doktora gittin mi?sunu kullan bunu kullan diyenlerden yoruldum..
icimde ki acaba hic anne olamayacakmiyim diyen, rabbimden ümidi kesen sesden yoruldum,
rabbim dilerse verir,dilemzse vermez,rabbim her taktirinde benim icin hayirlar vardir diyen dilimden,ama bunu kalbime dedittiremeyen bende yoruldum.
yine yaz tatili geliyor yine turkiye iznimiz yaklasiyor,ama ben ailemi cok özlememe ragmen gitmek istemiyorum,sirf bu laflardan,her yil ayni seyleri yasamaktan yoruldum
cok yoruldum artik kizlar,esimin ailesi bebek bekliyor,benim ailem bebek bekliyor,akrabalar bebek bekliyr..
rabbim vermiyorsa benim sucum neeeee????????????ßhersey onun taktiri degil mii??neden anlamaz insanlar....neden bu kadar duyarsiz,acimasizlar?
esim bu konuda öyle uzuluyor kii,inanin surekli kurleri okuyor netten,gidiyor mutfaga kendi hazirlayip yapiyor,saatini sasirmaz...........ama ama amahersey rabbimin taktiri....
evleneli 2 yil oldu,yakinda 3 olucaz,ama ben 1 kere bile hamile kalamadim,o duyguyu hic yasayamadim,
ahhhh arkadaslarim yazacak o kadar cok seyim var kii,sizi daha fazla ruzmek istemiyorum..acilarinizi tazeler ve bir nebze yazdiklarim sizi uzerse,kusuruba bakmayin,sizden baska kimsem yok,doldum artik........
dilerim rabbim,zekeriyya a.s ümidinin tukendigi anda yahyayi müjdeledigi gibi,bizde en yakin zamanda müjde versin..............amiiiiiiiiiiiin..müslumanin müslumana etttigi dua kabulmus,ne olur birbirimize dua edelim..rabbim hepimizin yuzunu guldursun,bizi kimseye özendirmesin,hayirli evlatlar versin
peloşum güzel kalplim çok saol canım güzel düşüncelerin içincanım benin gecmiş olsun allah şifa versin niye agırdıkı belin kendine iyi bak görüşemedik senle bi türlü
canım benim sanada kolay gelsin valla bende anlamadım bi yapıştı bırakmıyo beni şu grip gündüzleri iyiyim ama akşam burnum tıkanıyo nefes almakta zorluk cekiyorum canım...kendine iyi bak öpüyorum seni cok....
canım bende seni cok özledim nasıl olayım kareloşum grip oldum yine... allahtan agır gecirmiyorum sen nasılsın görüşmeyeli bitanem bende seni kocaman öpüyorum
ay yerim ben onu demek oyunlarda yapıyo artık maşallah prensesine...bende napıyım canım bi degişiklik yok herşey aynı
birsencim moralımı bozmıyım diyorum ama adetim devam ettikce sinir oluyorum napalım vardır bunda da bi hayır...sagol canım daha iyiyim şimdi hüseyin emremiz nasıl...
eboşum sagol canım artık dedigin gibi yaparım uzun sürerse doktora giderim...bu arada rabbim binlerce kez razı olsun senden canım arkadaşım bizler icin ugraşıyosun... allahım inş en kısa zamanda hayırlısıyla bir bebiş nasip eder sana
canım cok gecmiş olsun kendini üzüyosun sonra rahatsızlanıyosun kendi bünyemızı üzüntüden mahfediyoruz iyi düşün iyi olsun kendine iyi bak bizde seni seviyoruz
canım bebişini hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın inş...rabbim tedaviye gerek kalmadan burdaki butun kızlara hayırlısıyla bir bebiş nasip eder inş...tavsiyelerin icin sagol canım
canım nasılsın iyisndir inş...
gecmiş olsun canım annecigine sen nasılsın bu arada iyisindir inş...
canım cok fazla yorma kendini bebişine ve kendine dikkat et
h.b bitanem... grip oldum ben yine ya ama şükür hafif geciyo...sen nasılsın canım bu arada gecmişteydim o yuzden gec yazdım tatlım...
canım benim canın bebiş meselesi yüzünden sıkkın galiba banada ara sıra oluyo oyle boncugum ama üzülme her şeyin hayırlısı olsun rabbim cok bekletmeden göndersin meleklerimizi en kısa zmanda inş
selam kızlar nasılsınız
boncuğum ya sendemi kötüsün noldu bize kuzum bende gerçekten çok kötüyüm yaa içimde fırtınalar kopuyo :85:evet cnm ders calısıyorum ama dıger calısma olmuyor malesef buay cok ümıtlıydım ama bıkez oldu malesefneyapım hayırlısı artık
malesef selınam bne bı süre daha sıze müjde veremıcem hatta hıc veremıcem gıbı gelıyor ınsallah sızlerden gelır o müjdeler
kayram msnde konustuk cnm senınle cok sagol benı merakettıgın ıcın
kızlar gecmıse fazla bakamadım benı soran merak eden herkese cok teşekkür ederım cok ıyısınız
ebusum duamada bıttı yazarsın cnm allah kabuletsın yrn duada bulunurum ınsallah
cananım nasılsın canım bugün doktora gidecekmişsin hayırlı haberle dön kuzum# pelin67
# ugurboncugum
# zehyra
selamün aleyküm kızlar nasılsınız.benim işler biraz hafifledi ben de fırsattan istifade size bi merhaba diyim dedim.ben biraz geçmişe bakıyım kızlar,görüşürüz
gariphepimiz aynı trenin yolcusuyuz ayrı vagonlardayız ama aynı yere gitmek için ugraşıyoruz seeni o kadar iyi anlıyorum ki bizden daha iyi anlıycak kişide yoktur ama dua etmek ten başka caramizde yok canım bence sevinmelisinki eşin sana destek elleriyle kür hazırlıyomuş ya oda zorluk cıkarsaydı herşey daha kötü olurdu canım
İNŞALLAH cok beklemeyiz bazen bende diyorum hiç anne olamayacakmıyım acaba üzülüyorum sonrada kendime diyorum hakkımda demekki olmaması hayırlı diyorum ALLAHIM herekese veriyo istese banada verir ama vermiyo demekki cocugumun olması benim için hayırlı deyil diyorum teselli ediyorum kendimibazende boncugun dediyi gibi aylık bunalıma giriyorum bogazıma sıkıyolar herşey üstüme geliyo gibi oluyo bazende iyi oluyorum yaşıyıp gidiyoruz ALLAHIM daha beterinden korusun
sende üzme kendini daha cok başındasın hiç tedavi olmadınız aşılama tüp onları yaptırırsan hemen olcak belki İNŞALLAH hepimiz yakında hayırlısıyla hamile kalırız saglıkla mutlulukla yaşarız İNŞALLAH
senin yaşadıgın yerde ailen yokmu sadece eşinin tarafımı var garip
boncuk burdan bi arkadaş vardı oda 1 kere calışma olmus ve kız hamile kaldı şimdi oglu oldu belli olmaz canım İNŞALLAH sende verirsin bize bu güzel haberi
sayıya bakmıyo bu işler ALLAHIM ol demesine bakıyo canım
bende ovulasyon testi yaptım tek cizgi cıktı kacırdımmı yoksa daha gelmedimi anlamadım hiç calışmada oomadı bu ayda gitti bizim
negüzel bizde yaptık ama hiçbişey olmadı yaaarkadaşlar merhaba kimse yok ortalarda bende ara ara bakıp çıkıyorum maalesef sınav zamanları malum.
Bugün bi arkadaşımın anlattığını paylaşayım istedim.8 yıldır çocukları olmayan bi arkadaşları varmış en son gittikleri bi dr demişki:aşılama tüp bunlar denenecek sonuçta ama hem maliyetli hem yorucu bi süreç.Ben bundan önce sizin 15 günlük bi tatile çıkmanızı istiyorum ama telefonlar falan kapanacak ve hiç açılmayacak ikinci balayı gibi düşünün herşeyden bütün streslerinizden uzaklaşın demiş.Ve tahmin edilen olmuş o ay hamile kalmış kadın.Ve bunu tüm çocuğu olmayan arkadaşlarına tavsiye etmişler arkadaşlarındanda olumlu sonuç alanlar olmuş.Stres ve telefonlar gerçekten hayatı olumsuz etkiliyo özelliklede erkekler için.Aklınızda olsun denemekte fayda var değil mi
selamün aleyküm kızlarr nasılsınız yanlış anlamadıysam semracım hamilee cano tebrik ederim Rabbim sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin inşaallah...
hoşgördüm kuzu sağolasın hee istiyorum ama buluşamıyoruz malesef:)kskanma kızz gel ist'a snlede buluşakkoooo,tutişim,balım,hoş geldin kuzu,gel öpem seni.
nassın?
dimek ablanla buluşmak istiyon he,kıskanırım ama
kuzum ya nasılsın özledim seni bugün düşündüm aramayı ama kötüydüm
yarın çok zor bitanem kızkardeşim geliyo ve kısa kalıcak yarın onunla olurum yüksek ihtimal daha sonra olurmu balım .aslında seni görmeyi çok istiyorum çok özledim
hoşgördüm kuzu sağolasın hee istiyorum ama buluşamıyoruz malesef:)kskanma kızz gel ist'a snlede buluşakk
tamam eboşum problem değil ne zaman uygun olursan artık,bu arada Rabbim sana dayanma gücü versin dile kolay 10 sene biz 3-4 sene olunca bunalıma giriyoruzAllah inşaallah en ksa zamanda gönderir bebişini tek dileğim...
canım ben ayın sekizinde kkya girmedim çok denedim şifremi yazıyodum sayfanın açılmasını beklerken kapanıyodu vallahi belki o zaman şifremi yazınca açık göründüğ ama vallahi hiç giremedim ve ben elixsire giremediğim hafta duaları bamna söyle bende okuyayım ben giremiyorum dedim elixsirle evet konuştuk ama bana giremidiğini ve cezalı olduğunu söyledi hatta ona face den msj at ben okurum sende haber veririsin dedim ama ses çıkmayınca her halde ben de giremediğimi biliyolarki duadan ses çıkmadı dedim ama duamın peşine düştüm sitemimede gelince farkındayım hiçte bu nlara maruz kalmak zorunda değilsin ama vallahi geçmişe giremediğim her sayfaya bakmaya özen gösterdim ve dualar için okunmadı diye yazınca devamını okumadan hemen sebebini açıklamak istedim belki hakkım yok ama ben listede adımı görcem umuduyla devam ettim hatta ağladım eşim şaşırdı ne oldu hayırdır diye anlattım onada hoş o da sana hak verdi o ayrı bi konuda amacım seni yargılamak değil zaten öyle bi hakkı asla kendimde görmedim bişey söyleyeyim derdim bana da dua okunması değil yemin ederim sadece böyle bişeyin içinde olmak bana ayrı bi haz ve güven veriyo sitemim dua okunmayacak diye değil o topluluğun içinde olamamktan duyduğum üzüntü yaptığının zorluklarının farkındayım desemde yapmadığım bi şeyin ne kadar zor olabileceğini bilmem imkansız tabi ama dedin ya derdim aseni yargılamak değildi seni üzmeyui asla düşünmedim ama üzüldüysen gerçekten ben kendimi doğru anlatamamışım bunda gerçekten çok üzüldüm çünkü sana bi kere söz vermiştim dualarımı takip edeceğim diye ve yine söylüyorum vallahi elimde olmadı giremedim hatta eşim virüs proğ yükledi ki belki ondandır diye çok uğraştım ama sözümü tutamadım belki kızgınlığım ve sana verdiğim sözü tutamamanın üzüntüsüyle sana yanlış aktatdım ama gerçekten çok üzüldüm elikxsire sor istersen vduaları haber vermesini istemiştim ama ondanda ses çıkmadı keşke sana ulaşabilsydim ama ulaşa bilecek hiç bir şeyim yok tu onun içinde kızdım kendime ama hiç aklıma gelmediki giremiyeceğim en azından arar söylerdim sebebini ona göre haber veriridiim ve sözümden de dönmüş olmazdım tekrar özür dilerim maksadım asla seni yargılamamk olamaz zaten öyle bi hakkım yok sadece arkadaşlığına güvenerek yazmışım bişeyler kızma bana ve ne olu kırılma kırdıysam bağışla düşünmeden oluyo işte inşallah bağışlarsın
canım yaa çok geçmiş olsun bence sana yediklerin dokunmuş bende midemi veya karnımı bozduğumda öyle olurum sanki içimde bir volkan var gibi olur .sana yediğin dokunmuş kuzum dikkat et kendine inşallah daha iyisindir bitanem
tamam tostim çok saol canım haberde vermemişsin ama ben okundu diyorum kuzum
sevtunum insana rahat varmı yaa şu dünyada biri biter biri başlar rabbim dermansız dert vermesin bugünlerde geçicek .bulantılarda başlamış ufaklık hissettiriyo kendini maşallah
saol bitanem ağzına sağlık
sen nasıl oldun görüşemedik nezamandır
saol güzel kardeşim düşüncelerin içindemekki tam ifade edememişim kendimi canım
neyse dedimya sağlık olsun
buarada hangilerini okudun balım yani kimlere diğerinide ben okuyum isim yazarsan sevinirim
misafirin geliyomuş canım kolay gelsin uzakdanmı yoksam?
saol derdam ağzına sağlık
geçmiş olsun kuzum niye ağrır karnın ?özledim seni yaa
bugün zaten çok kötüydüm bütün gün dışardaydım ama ağlama modunda eşimde habire çaba harcadı beni mutlu etmek için ama olmuyo işte insan içinden gelen acıyı bastıramıyo :85::85:
okadar istiyorumki başımı alıp gitmeyi resmen bıktım bende insanlardan .belki şaşırcaksınız beni ilk kez böyle görüyo olabilirsiniz ama senin anlattığın gibi yorgunum çok ve artık şu düşüncenin kafamdan çıkması için dua ediyorum .artık gelmez ama nolur rabbim diyorum acısı geçsin bari
şuanda bunları ağlıyarak yazıyorum biliyorum seni teselli etmem gerek ama yapamıyorum garibim bukadar zor olduğunu bilmezdim herşeyin yıllar okadar ağırki omuzlarımda :85::85:
sadece sabır istiyorum hepimiz için :85::85::85:
peloşum güzel kalplim çok saol canım güzel düşüncelerin için
inşallah doktora gitmeye gerek kalmaz kuzum
boncuğum ya sendemi kötüsün noldu bize kuzum bende gerçekten çok kötüyüm yaa içimde fırtınalar kopuyo :85:
dua için saol ağzına sağlık bitanem
cananım nasılsın canım bugün doktora gidecekmişsin hayırlı haberle dön kuzum
yaaa offf niye böyle olduk kuzum negüzel anlatmışsın
allahım sabır versin
negüzel bizde yaptık ama hiçbişey olmadı yaasevindim okşiler adına acıları dinmiş negüzel
yarın çok zor bitanem kızkardeşim geliyo ve kısa kalıcak yarın onunla olurum yüksek ihtimal daha sonra olurmu balım .aslında seni görmeyi çok istiyorum çok özledim
saol bitanem allah razı olsun duanda ablanı unutma olurmu zor günler geçiriyorum ruhenhoşgördüm kuzu sağolasın hee istiyorum ama buluşamıyoruz malesef:)kskanma kızz gel ist'a snlede buluşakk
tamam eboşum problem değil ne zaman uygun olursan artık,bu arada Rabbim sana dayanma gücü versin dile kolay 10 sene biz 3-4 sene olunca bunalıma giriyoruzAllah inşaallah en ksa zamanda gönderir bebişini tek dileğim...
kolay gelsin balım evdekilere selam söylekızlar bana müsade kardeşim gelecek yemek hazırlıyım annem yok evde daha sonra girerim belki Allah'a emanet olun
inş eboşum o senin güzel kalpliligin canım...lütfen üzülme bitanem ya kıyamam sana inan sen üzülünce bende üzülüyorum rabbim sabır versin sana gercekten cok zordur biz şimdiden dayanamıyoruz sen dile kolay on senedir bekliyosun seni cok iyi anlıyorum canım inan ne yazzacagımı bilemedim sadece dualarım seninle inş en kısa zamanda gelir mucizen... allahım ne olur canım arkadaşım eboşuma katından hayırlı saglıklı bir evlat ver arkadaşımın yüzünü güldür artık inşcanım yaa çok geçmiş olsun bence sana yediklerin dokunmuş bende midemi veya karnımı bozduğumda öyle olurum sanki içimde bir volkan var gibi olur .sana yediğin dokunmuş kuzum dikkat et kendine inşallah daha iyisindir bitanem
tamam tostim çok saol canım haberde vermemişsin ama ben okundu diyorum kuzum
sevtunum insana rahat varmı yaa şu dünyada biri biter biri başlar rabbim dermansız dert vermesin bugünlerde geçicek .bulantılarda başlamış ufaklık hissettiriyo kendini maşallah
saol bitanem ağzına sağlık
sen nasıl oldun görüşemedik nezamandır
saol güzel kardeşim düşüncelerin içindemekki tam ifade edememişim kendimi canım
neyse dedimya sağlık olsun
buarada hangilerini okudun balım yani kimlere diğerinide ben okuyum isim yazarsan sevinirim
misafirin geliyomuş canım kolay gelsin uzakdanmı yoksam?
saol derdam ağzına sağlık
geçmiş olsun kuzum niye ağrır karnın ?özledim seni yaa
bugün zaten çok kötüydüm bütün gün dışardaydım ama ağlama modunda eşimde habire çaba harcadı beni mutlu etmek için ama olmuyo işte insan içinden gelen acıyı bastıramıyo :85::85:
okadar istiyorumki başımı alıp gitmeyi resmen bıktım bende insanlardan .belki şaşırcaksınız beni ilk kez böyle görüyo olabilirsiniz ama senin anlattığın gibi yorgunum çok ve artık şu düşüncenin kafamdan çıkması için dua ediyorum .artık gelmez ama nolur rabbim diyorum acısı geçsin bari
şuanda bunları ağlıyarak yazıyorum biliyorum seni teselli etmem gerek ama yapamıyorum garibim bukadar zor olduğunu bilmezdim herşeyin yıllar okadar ağırki omuzlarımda :85::85:
sadece sabır istiyorum hepimiz için :85::85::85:
peloşum güzel kalplim çok saol canım güzel düşüncelerin için
inşallah doktora gitmeye gerek kalmaz kuzum
boncuğum ya sendemi kötüsün noldu bize kuzum bende gerçekten çok kötüyüm yaa içimde fırtınalar kopuyo :85:
dua için saol ağzına sağlık bitanem
cananım nasılsın canım bugün doktora gidecekmişsin hayırlı haberle dön kuzum
yaaa offf niye böyle olduk kuzum negüzel anlatmışsın
allahım sabır versin
negüzel bizde yaptık ama hiçbişey olmadı yaasevindim okşiler adına acıları dinmiş negüzel
kızlar bana müsade kardeşim gelecek yemek hazırlıyım annem yok evde daha sonra girerim belki Allah'a emanet olun
selamun aleykum arkadaslarim,hepiniz iyisiniz insallah?ben bu aralar hic iyi degilim,aslinda paylasmak istemedim,yazipta sizide uzmek istemedim..ama sizden baska konusabildigim kimsem yok
her ay ümit etmekten.
canım görüşmek üzere sıkma canını alıntı almış kadar oldun çok öptüm iyi akşamlar#
# lagrima+
# aleyna84
# pelin67
# kardelen5233+
# AnaToLia_
# ebrar_53+
canlarım alıntı aldım geri getti be yıkıldım okadar da ugraşmıştım neyse ben çıkıyorum namaz saatim geldi eşimde evde kusura bakamyın artık eşimde kızıyo işi varmış güzel bir gece diliyorum kocişlerinizle
abla kız neden böyle oldun sen devamlı pozitiftin bişimi oldu canım
kardelen gelmemiştir dimi ama gelsede bu ay calışmıycam eşimle konuştum yarın kalp dr gidiyorum ALLAH izin verirse kalbim agrıyo sırtıma vuruyo tehlike arz ediyo artık ordanda anneme gitmeyi düşünüyorum eşim izin verdi
ALLAHIM saglık versin herseyin başı saglık
anatolyam pred gecen ay kullandım bişi olmadı belki bu ay dedim ama oda dr işi cıktı hakkımızda hayırlısı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?