Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

arkadaşlar merhaba kimse yok ortalarda bende ara ara bakıp çıkıyorum maalesef sınav zamanları malum.
Bugün bi arkadaşımın anlattığını paylaşayım istedim.8 yıldır çocukları olmayan bi arkadaşları varmış en son gittikleri bi dr demişki:aşılama tüp bunlar denenecek sonuçta ama hem maliyetli hem yorucu bi süreç.Ben bundan önce sizin 15 günlük bi tatile çıkmanızı istiyorum ama telefonlar falan kapanacak ve hiç açılmayacak ikinci balayı gibi düşünün herşeyden bütün streslerinizden uzaklaşın demiş.Ve tahmin edilen olmuş o ay hamile kalmış kadın.Ve bunu tüm çocuğu olmayan arkadaşlarına tavsiye etmişler arkadaşlarındanda olumlu sonuç alanlar olmuş.Stres ve telefonlar gerçekten hayatı olumsuz etkiliyo özelliklede erkekler için.Aklınızda olsun denemekte fayda var değil mi

sağol birsenim h.buldum ama hala tam giremiyorum ağrım oluyorr
bencede takma kafana cnm

ses cıkmayınca demişssin sungerciim biliyorsun rahatsızım pc basına oturamıyorum hermazn ki gibii ama zaten bende ggiremiyordumm kk ya yeni girmeye basladımm zaten bu haftaki duaları kendinde bulabilirsin artık girebiliyorsun
selam kıslar nasılsınızz ben hala rahatsıızım fazla giremiyormm

garibiim üzülme cnm yazını okudum kıyamam sana yaaaa

neyse görüşürüüz kıslar hepinizi öpüyorumm

hoşgeldin canım.kesinlikle çok iyi bir yöntem.ama nerdee 15 günlük tatil.biz yaz için ayarladık 5 gün oda.işi bırakıp gidemezki 15 gün.

selamün aleyküm kızlarr nasılsınız yanlış anlamadıysam semracım hamilee cano tebrik ederim Rabbim sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin inşaallah...
Aleyna,selina kızlar preseed mi kullanıyorsunuz?Hadi hayırlısı inşaallah vesileniz olur bende aldım ama daha gelmedi... Bu ay zaten boş gececek...
Eboşumm yarın görüşek mi kuzu işin var mı? Bende knt yok arayamıyorum cumartesi de karşıya gidicem o yuzden yarın dedim uygunsan eğer tabi.....
Kardeloş kuzusu sen napıyosun bakem?
Boncugum,derinim,pelinim,deryacım,birsenim,kardelen49,kardelenbhrm,tugcem siz nasılsınız?Çok kalabalığız aklıma gelmeyenler de vardır mutlaka kusura bakmayın canlar he garibimm cnm üzülme hayırlısıyla gelir inş bebişin canını sıkmamaya çalış olur mu?
Ben bişe daha söylicektim ama unuttumneysee aklıma gelirse yazarım artıkın...

amin canım inş hepimizin bi vesilesi vardırda gelir bebişler.sen nasılsın?
kız elixsir geçmiş olsun canem acil şifalarr.

okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

kardelen49,SeLiNa23+,derdanur+,

KIZLAR ACİL CIKMAM LAZIM GÖRÜŞÜRÜZ
hayelet varmış topicde,biz kim olduğunu biliyoz ama o hayalet saklandığını düşünüyo galiba

ah canımcım,hepimizin yaşadığı durumlar bunlar,ama kendini bu kadar yıpratma olur mu?
rabbim en kısa zamanda nasib etsin hepimize bebişler.
helloooooooooo ben geldimmmmmmm
senin his yanlış çıktı zeyhraaaaaaaa
zaten bebek sadece bi seferle oluyo tatlım,yumurta spermi bi kere kaptı mı,bi daha açılmıyo zaten
kız daha dur yaaa,ne ara kaçırdın,daha şu günlerde senin günler,benden bir iki gün önce olduydun zaten.
oooo,tutişim,balım,hoş geldin kuzu,gel öpem seni.
nassın?
dimek ablanla buluşmak istiyon he,kıskanırım ama

canım yaa çok geçmiş olsun bence sana yediklerin dokunmuş bende midemi veya karnımı bozduğumda öyle olurum sanki içimde bir volkan var gibi olur .sana yediğin dokunmuş kuzum dikkat et kendine inşallah daha iyisindir bitanem
günaydın kızlar hekes iyidir umarım
ebrar ablacım kanamam kesildi gibi bu akşam yada yarın sabah ukuycan inş. ayetel kürsileri haber verim dedim
tamam tostim çok saol canım haberde vermemişsin ama ben okundu diyorum kuzum
sevtunum insana rahat varmı yaa şu dünyada biri biter biri başlar rabbim dermansız dert vermesin bugünlerde geçicek .bulantılarda başlamış ufaklık hissettiriyo kendini maşallah
Ebrarcım dualarımı okudum allahım kabul etsin inşallahhhhh
saol bitanem ağzına sağlık
sen nasıl oldun görüşemedik nezamandır
saol güzel kardeşim düşüncelerin için demekki tam ifade edememişim kendimi canım
neyse dedimya sağlık olsun
buarada hangilerini okudun balım yani kimlere diğerinide ben okuyum isim yazarsan sevinirim
inşallah selina cım,inşallah.
ben çıkayım artık,zaten temizliğim yarımdı,birde yarın misafirim gelcekmiş,tlf geldi şimdi,ben kalkıp bi girişim işlere yoğun şekilde.
misafirin geliyomuş canım kolay gelsin uzakdanmı yoksam?
ben duamı akşam okurum balım bitti yazabilirsin
senden anber gülüm iyisin inş
saol derdam ağzına sağlık

kimse kalmadı zaten bende çıkayım uzanırım biraz.zaten karnımda garip bi ağrı var.hoşçakalın:80:
geçmiş olsun kuzum niye ağrır karnın ?özledim seni yaa

bugün zaten çok kötüydüm bütün gün dışardaydım ama ağlama modunda eşimde habire çaba harcadı beni mutlu etmek için ama olmuyo işte insan içinden gelen acıyı bastıramıyo :85::85:
okadar istiyorumki başımı alıp gitmeyi resmen bıktım bende insanlardan .belki şaşırcaksınız beni ilk kez böyle görüyo olabilirsiniz ama senin anlattığın gibi yorgunum çok ve artık şu düşüncenin kafamdan çıkması için dua ediyorum .artık gelmez ama nolur rabbim diyorum acısı geçsin bari
şuanda bunları ağlıyarak yazıyorum biliyorum seni teselli etmem gerek ama yapamıyorum garibim bukadar zor olduğunu bilmezdim herşeyin yıllar okadar ağırki omuzlarımda :85::85:
sadece sabır istiyorum hepimiz için :85::85::85:
peloşum güzel kalplim çok saol canım güzel düşüncelerin için
inşallah doktora gitmeye gerek kalmaz kuzum
boncuğum ya sendemi kötüsün noldu bize kuzum bende gerçekten çok kötüyüm yaa içimde fırtınalar kopuyo :85:
dua için saol ağzına sağlık bitanem
# pelin67
# ugurboncugum
# zehyra
selamün aleyküm kızlar nasılsınız.benim işler biraz hafifledi ben de fırsattan istifade size bi merhaba diyim dedim.ben biraz geçmişe bakıyım kızlar,görüşürüz
cananım nasılsın canım bugün doktora gidecekmişsin hayırlı haberle dön kuzum

yaaa offf niye böyle olduk kuzum negüzel anlatmışsın
allahım sabır versin
negüzel bizde yaptık ama hiçbişey olmadı yaa sevindim okşiler adına acıları dinmiş negüzel

kuzum ya nasılsın özledim seni bugün düşündüm aramayı ama kötüydüm
yarın çok zor bitanem kızkardeşim geliyo ve kısa kalıcak yarın onunla olurum yüksek ihtimal daha sonra olurmu balım .aslında seni görmeyi çok istiyorum çok özledim

DURU için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN.....................15
KARDELEN49...........15bitti
BONCUK..................15bitti
EBRAR....................15bitti
SELİNA...................15bitti
SEVTUN.................15bitti
ELİXSİR..................15bitti
KAYRA....................15
BANU......................15
LAGRİMA.................15bitti
GARİP.....................15bitti
GÜNEYCANAN..........15bitti
ELAEZEL..................15
TOSTİ....................15bitti
WAY.......................15bitti
NANELİŞKR..............15bitti
ANATOLİA...............15bitti
SEMRA...................10
SAMYELİ.................10
MİRANDA................10bitti
EGAL......................10bitti
DERDA....................10bitti
BİRSEN.....................8bitti

NANELİŞKR için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN........................15
KARDELEN49...............15bitti
BONCUK.....................15bitti
EBRAR.......................15bitti
DURU........................15bitti
SELİNA......................15bitti
SEVTUN....................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
KAYRA......................15
BANU........................15
LAGRİMA...................15bitti
GARİP.......................15bitti
GÜNEYCANAN.............15bitti
ELAEZEL....................15
TOSTİ.......................15bitti
WAY.........................15bitti
ANATOLİA.................15bitti
SEMRA.....................10
SAMYELİ...................10
MİRANDA..................10bitti
EGAL........................10bitti
DERDA......................10bitti
BİRSEN......................8biti

ANATOLİA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.......................15bitti
DERİN........................15
KARDELEN49..............15bitti
BONCUK.....................15bitti
DURU.........................15bitti
SELİNA......................15bitti
SEVTUN.....................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
KAYRA.......................15
BANU........................15
LAGRİMA...................15bitti
GARİP........................15bitti
GÜNEYCANAN.............15bitti
ELAEZEL....................15
TOSTİ.......................15bitti
WAY.........................15bitti
NANELİŞKR................15bitti
SEMRA......................10
SAMYELİ....................10
MİRANDA...................10bitti
EGAL.........................10bitti
DERDA.......................10bitti
BİRSEN.......................8bitti

Son düzenleme:
oooo,tutişim,balım,hoş geldin kuzu,gel öpem seni.
nassın?
dimek ablanla buluşmak istiyon he,kıskanırım ama
hoşgördüm kuzu sağolasın hee istiyorum ama buluşamıyoruz malesef:)kskanma kızz gel ist'a snlede buluşakk

tamam eboşum problem değil ne zaman uygun olursan artık,bu arada Rabbim sana dayanma gücü versin dile kolay 10 sene biz 3-4 sene olunca bunalıma giriyoruzAllah inşaallah en ksa zamanda gönderir bebişini tek dileğim...

kızlar bana müsade kardeşim gelecek yemek hazırlıyım annem yok evde daha sonra girerim belki Allah'a emanet olun

ist bula gelince,sizin evin önünde incem servisten,olar mı

sungercim benim sitemim sadece beni suçsuz yere yargılaman oldu yani açıklamanı yapmışsın sonrada listede görmeyince ismini haketmediğim halde bazı şeyler yazmışsın bu benim ağırıma giden .keşke sadece açıklamanı yapıp bitirseydin haa ben onun üstüne sana kötü bir söz söylesem haklı olarak sitem edersin .ben hayatım boyunca kimseyi kırmadım emin ol .33 yaşındayım insanları incitmemek için hep kendimi incittim .bağışlamak filan nedemek yaa haşa haddimiz yok buna .biz arkadaşız bundan sonra böyle sorun olmasını istemem .eğer burda olmaya devam edersen beni daha iyi tanırsın elbet .
şuanda gerçekten kötüyüm yani bukonuyla alakalı değil ama içimde fırtınalar kopuyo benim derdim evlat hasreti butarz şeyleri kafama takmak istemiyorum .çünkü yeterince sorunum var canım .burda bulunma nedenim bu zaten yoksa ne işim var kkda .konuyu uzatmaya gerek yok sen katılmak istersen herzaman dua listesinde yer var sana tabi topicimizdede

#
# lagrima+
# aleyna84
# pelin67
# kardelen5233+
# AnaToLia_
# ebrar_53+
canlarım alıntı aldım geri getti be yıkıldım okadar da ugraşmıştım neyse ben çıkıyorum namaz saatim geldi eşimde evde kusura bakamyın artık eşimde kızıyo işi varmış güzel bir gece diliyorum kocişlerinizle

abla kız neden böyle oldun sen devamlı pozitiftin bişimi oldu canım

kardelen gelmemiştir dimi ama gelsede bu ay calışmıycam eşimle konuştum yarın kalp dr gidiyorum ALLAH izin verirse kalbim agrıyo sırtıma vuruyo tehlike arz ediyo artık ordanda anneme gitmeyi düşünüyorum eşim izin verdi

ALLAHIM saglık versin herseyin başı saglık

anatolyam pred gecen ay kullandım bişi olmadı belki bu ay dedim ama oda dr işi cıktı hakkımızda hayırlısı canım

saol bitanem allah razı olsun duanda ablanı unutma olurmu zor günler geçiriyorum ruhen
allahım hepimize dayanm gücü versin çok öpüyorum seni
arıyacağım kuzum müsayit olunca
kızlar bana müsade kardeşim gelecek yemek hazırlıyım annem yok evde daha sonra girerim belki Allah'a emanet olun
kolay gelsin balım evdekilere selam söyle

inş eboşum o senin güzel kalpliligin canım...lütfen üzülme bitanem ya kıyamam sana inan sen üzülünce bende üzülüyorum rabbim sabır versin sana gercekten cok zordur biz şimdiden dayanamıyoruz sen dile kolay on senedir bekliyosun seni cok iyi anlıyorum canım inan ne yazzacagımı bilemedim sadece dualarım seninle inş en kısa zamanda gelir mucizen... allahım ne olur canım arkadaşım eboşuma katından hayırlı saglıklı bir evlat ver arkadaşımın yüzünü güldür artık inş

güle güle canım sende allaha emanet

,ebrar_53+,AnaToLia_,aleyna84,lagrima,kardelen5233+,sevtun2,selam canlarım nasılsınız...

aleyküm selam garip inan ağlayarak okudum ve suan cidden kötü oldum.. hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz... düşündüklerinin duyduklarının aynısını bende duyuyorum bende yaşıyorum bende düşünüyorum.. Rabbim versin hepimize ne diyeyim.. ol demesi yeterli bi ol dese..

başka bir topikten aynen alıntı yaptım..
arkadaslar sakin umutsuzluga kapilmayin benim 3.5 yil boyunca yapmadigim dua uygulamadigm kur,ot,cop kalmadi gecenlerde bi arkadasim bir yazi gonderdi cok temiz kalpli dinine bagli iyi bir arkadas bana bir dua verdi ve persembe aksami basla tam 7 gun yatmadan 2 rekat namaz kil, ve bu duayi oku dedi bende uyguladim namazim gecen hafta bitti ve bugunde testte pozitifi gordum ilahi adalet bu olsa gerek,duayi buraya yazicam lutfen uygulayin hicbirsey kaybetmezsinz,dedigm gbi persembe gunu baslancak yani bu gece baslayabilirsnz yatmadan once 2 rek
Silsile-i aliyye büyüklerinin isimleri

1- Peygamber Efendimiz(s.a.v.)
2- Ebubekr-i Siddik
3- Selman-i Farisi
4- Kasim bin Muhammed
5- Cafer-i Sadik
6- Bayezid-i Bistami
7- Ebul Hasan Harkani
8- Ebu Ali Farmedi
9- Yusuf-i Hemedani
10- Abdülhalik-i Goncdüvani
11- Arif-i Rivegeri
12- Mahmud-i Encirfagnevi
13- Ali Ramiteni
14- Muhammed Bâbâ Semmasi
15- Seyyid Emir Gilâl
16- Seyyid Muhammed Behaeddin Buhari
17- Alâüddin-i Attâr
18- Yakub-i Çerhi
19- Ubeydullah-i Ahrâr
20- Kâdi Muhammed Zâhid
21- Dervis Muhammed
22- Hâcegi Muhammed Emkenegi
23- Muhammed Bakibillah
24- Imam-i Ahmed Rabbani
25- Muhammed Masum Faruki
26- Seyfeddin Faruki
27- Seyyid Nur Muhammed
28- Seyyid Mazhar-i Can-i Canan
29- Seyyid Abdullah Dehlevi
30- Mevlana Halid-i Bagdâdi
31- Seyyid Abdullah Semdini
32- Seyyid Tâhâ-yi Hakkâri
33- Seyyid Muhammed Sâlih
34- Seyyid Sibgatullah-i Hizâni
35- Seyyid Fehim-i Arvâsi
36- Seyyid Abdülhakim-i Arvâsi
37- Hüseyin Hilmi Isik Efendi

BAKARA 128 ayet
Ali Dmran 38-41 arasi ayetleri
Enbiya 89-90 ayetleri
Meryem tamami
ARAF 189 ayeti
HUD 69-76 arasi ayetleri
FURKAN 74 ayeti
SAFFAT 83-113 arasi ayetleri
Nuh 12 ayeti
Sura 49-50 ayetleri

bir arkadasin yazisindan alinti yaptim;

Ya kebir Ya cebbar Ya hayy Ya kayyum Ya halim Ya hamid Ya cevat Ya vehhab Ya afüv Ya Azimül üzema ente Allahül Kebirül Müteal
Süphaneke Ente Allahümme Malikü,ddünya ve Ahiratü eselüke en Tansureni ve Taineneni ala Matlubi Ya Israfil bi hakki Sahibül Bünyetil.
Ülya ve bihakki SEMAÜS sadiseti ve bihakki el kevkebül Münrül ebyadi essaidi ve bihakki Ehya Serahya Allahüssamadi ve bihakki e dünya hüvel lahü bi bihakki es baüt Allahül kahiri fevke Ibadihi ve kibele Arsihi ve bihakki el esma Yüsebbihhüllahü bina Israfil illa ma Künte Avni ve ecib daveti vehiye keza keza..
tasarlayip yapmak istedigin bir isi yapmazdan önce ilk persembe günü vekil melegi Israfili araci kilarak iki rakat namaz kilip dileginizi belirtin
ve bu duayi bir kez okuyup bir hafta devam edin ALLAH`in Izniyle dünya islerinden hangisini dilerseniz onu söyleyip isteyin.
persembe günü ilk saatinde evlenmek,alim satim ,devlet isleri için uygun olup bos çevrilmez bu duaya 7 gün devam edebilirseniz insallah dileginize kavusursunuz,bir yakinim okudu dilegi hasil oldu..

canım görüşmek üzere sıkma canını alıntı almış kadar oldun çok öptüm iyi akşamlar

nebiliyim kuzum yaa geldiler galiba arada oluyo bi noktada patlıyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…