inş eboşum o senin güzel kalpliligin canım...lütfen üzülme bitanem ya kıyamam sana inan sen üzülünce bende üzülüyorum rabbim sabır versin sana gercekten cok zordur biz şimdiden dayanamıyoruz sen dile kolay on senedir bekliyosun seni cok iyi anlıyorum canım inan ne yazzacagımı bilemedim sadece dualarım seninle inş en kısa zamanda gelir mucizen... allahım ne olur canım arkadaşım eboşuma katından hayırlı saglıklı bir evlat ver arkadaşımın yüzünü güldür artık inş
güle güle canım sende allaha emanet
,ebrar_53+,AnaToLia_,aleyna84,lagrima,kardelen5233+,sevtun2,selam canlarım nasılsınız...
aleyküm selam garip inan ağlayarak okudum ve suan cidden kötü oldum.. hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz... düşündüklerinin duyduklarının aynısını bende duyuyorum bende yaşıyorum bende düşünüyorum.. Rabbim versin hepimize ne diyeyim.. ol demesi yeterli bi ol dese..
başka bir topikten aynen alıntı yaptım..
arkadaslar sakin umutsuzluga kapilmayin benim 3.5 yil boyunca yapmadigim dua uygulamadigm kur,ot,cop kalmadi gecenlerde bi arkadasim bir yazi gonderdi cok temiz kalpli dinine bagli iyi bir arkadas bana bir dua verdi ve persembe aksami basla tam 7 gun yatmadan 2 rekat namaz kil, ve bu duayi oku dedi bende uyguladim namazim gecen hafta bitti ve bugunde testte pozitifi gordum ilahi adalet bu olsa gerek,duayi buraya yazicam lutfen uygulayin hicbirsey kaybetmezsinz,dedigm gbi persembe gunu baslancak yani bu gece baslayabilirsnz yatmadan once 2 rek
Silsile-i aliyye büyüklerinin isimleri
1- Peygamber Efendimiz(s.a.v.)
2- Ebubekr-i Siddik
3- Selman-i Farisi
4- Kasim bin Muhammed
5- Cafer-i Sadik
6- Bayezid-i Bistami
7- Ebul Hasan Harkani
8- Ebu Ali Farmedi
9- Yusuf-i Hemedani
10- Abdülhalik-i Goncdüvani
11- Arif-i Rivegeri
12- Mahmud-i Encirfagnevi
13- Ali Ramiteni
14- Muhammed Bâbâ Semmasi
15- Seyyid Emir Gilâl
16- Seyyid Muhammed Behaeddin Buhari
17- Alâüddin-i Attâr
18- Yakub-i Çerhi
19- Ubeydullah-i Ahrâr
20- Kâdi Muhammed Zâhid
21- Dervis Muhammed
22- Hâcegi Muhammed Emkenegi
23- Muhammed Bakibillah
24- Imam-i Ahmed Rabbani
25- Muhammed Masum Faruki
26- Seyfeddin Faruki
27- Seyyid Nur Muhammed
28- Seyyid Mazhar-i Can-i Canan
29- Seyyid Abdullah Dehlevi
30- Mevlana Halid-i Bagdâdi
31- Seyyid Abdullah Semdini
32- Seyyid Tâhâ-yi Hakkâri
33- Seyyid Muhammed Sâlih
34- Seyyid Sibgatullah-i Hizâni
35- Seyyid Fehim-i Arvâsi
36- Seyyid Abdülhakim-i Arvâsi
37- Hüseyin Hilmi Isik Efendi
BAKARA 128 ayet
Ali Dmran 38-41 arasi ayetleri
Enbiya 89-90 ayetleri
Meryem tamami
ARAF 189 ayeti
HUD 69-76 arasi ayetleri
FURKAN 74 ayeti
SAFFAT 83-113 arasi ayetleri
Nuh 12 ayeti
Sura 49-50 ayetleri
bir arkadasin yazisindan alinti yaptim;
Ya kebir Ya cebbar Ya hayy Ya kayyum Ya halim Ya hamid Ya cevat Ya vehhab Ya afüv Ya Azimül üzema ente Allahül Kebirül Müteal
Süphaneke Ente Allahümme Malikü,ddünya ve Ahiratü eselüke en Tansureni ve Taineneni ala Matlubi Ya Israfil bi hakki Sahibül Bünyetil.
Ülya ve bihakki SEMAÜS sadiseti ve bihakki el kevkebül Münrül ebyadi essaidi ve bihakki Ehya Serahya Allahüssamadi ve bihakki e dünya hüvel lahü bi bihakki es baüt Allahül kahiri fevke Ibadihi ve kibele Arsihi ve bihakki el esma Yüsebbihhüllahü bina Israfil illa ma Künte Avni ve ecib daveti vehiye keza keza..
tasarlayip yapmak istedigin bir isi yapmazdan önce ilk persembe günü vekil melegi Israfili araci kilarak iki rakat namaz kilip dileginizi belirtin
ve bu duayi bir kez okuyup bir hafta devam edin ALLAH`in Izniyle dünya islerinden hangisini dilerseniz onu söyleyip isteyin.
persembe günü ilk saatinde evlenmek,alim satim ,devlet isleri için uygun olup bos çevrilmez bu duaya 7 gün devam edebilirseniz insallah dileginize kavusursunuz,bir yakinim okudu dilegi hasil oldu..
allah razı olsun canım inşallah vesile olur saol paylaşımın için
amin cümlemizden...
ebrarım nabıyosun bebgim.. ya bişey sorcam kızlar kelimei tevhid lasım bizede acaba elinde olan falan varmı cumartesi günü 40 mevlüdü varda
inşallah canım
buarada moralin nasıl düzeldi inşallah
Anne olmadan önce
Sıcak yemekler yerdim.
Giysilerim lekesizdi.
Telefonda uzun uzun konuşurdum.
Anne olmadan önce
Ne zaman istersem o zaman yatardım.
Geç yattığım için de dertlenmezdim.
Her gün dişlerimi fırçalar, saçlarımı tarardım.
Anne olmadan önce
Evi her gün temizlerdim.
Oyuncaklara basma, ninnileri unutma gibi dertlerim yoktu.
Anne olmadan önce
Bitkilerimin zehirli olup olmadığı umurumda olmazdı.
Aşı gibi bir derdim yoktu.
Anne olmadan önce
Kimse üstüme ne kustu,
Ne tükürdü,
Ne salyasını akıttı,
Ne çişini yaptı,
Ne de minicik parmaklarıyla çimdikledi.
Anne olmadan önce
Her şey denetimim altındaydı:
Düşüncelerim,
Vücudum,
Ve de aklım.
Mışıl mışıl uyurdum geceleri.
Anne olmadan önce
Salya sümük ağlayan bir çocuğu doktorlar test yapsın ya da iğne vursun diye hiç tutmamıştım.
Yaşlı gözlere bakıp bir de ben ağlamadım.
Basit bir gülümsemeyle hiç dünyalar benim olmamıştı.
Birini uyurken izlemek için geç saatlere kadar oturmamıştım hiç.
Anne olmadan önce
Onu uyurken kucağımda tutmaya doyamayacağım aklıma gelmezdi.
Acısını dindiremediğim zaman yüreğim dağlanmazdı hiç.
Minicik bir şeyin beni bu kadar etkileyebileceğini,
Birini bu kadar sevebileceğimi düşünmezdim.
Bilmezdim anne olmanın bu kadar zevk vereceğini.
Anne olmadan önce
Kalbimin yerinden çıkacakmış gibi atacağını,
Aç karnını doyurmanın anlatılmaz bir duygu olduğunu,
Aramızdaki bağın bu kadar güçlü olduğunu,
Minicik bir şeyin kendimi bu kadar önemli hissetmemi sağlayacağını bilmezdim.
Her şeyin yolunda olup olmadığından emin olmak için
Gece yarısı on dakikada bir kalkmadım hiç.
Anne olmanın o sıcaklığını,
Hazzını,
Sevgisini,
Yürek acısını,
Muhteşemliğini,
Ya da huzurunu yaşayabilecekmiyimmm :'(
eh işte idare ediyoruz ya... yarın dok gitcem ya pek mutlu değilim.. bide bi forumda okudum dangalagın biri yazmış karar veremiyorum anne olsammı olmasammı diye ben bakamam ona falan bende ona biraz döşedim söylemesi ayıp.. Allah ım ya Rabbim verdide o beğenmiyor aptal..
canımsın kuzum allahım hepinizden razı olsun ya dünden beri kötüyüm neden bilmem içimde fırtınalar kopuyo canım yanıyo geçicekde buda delip geçicek
napalım kaderimiz çekicez allahımm dermansız dert vermesin duanızda beni unutmayın kuzum
ebroşum canım nasılsın
canım benim sendende allah razı olsun inan dualarım seninle dedgin gibi gecicek bitanem ama ara sıra insan kötü oluyo hep düşünsek kafayı yerdik heralde allahım sabrını veriyo cok şükür...
canım inşallah güzel şeyler duyarsın
ya otipler herzaman var hayatta malesef umursama allah akıl fikir versin
saol bitanem ben iyiyim sen ve paşamız nasıl
alıştınızmı birbirinize benim için kokla olurmu
birsürü şey yazdım valla..oh rahatladım :)
iyiyiz canım uğraşıyoruz oğluşla -kayınvalidem geldi ondan pek giremiyorum nete birde emzirme sorunum var sağ göğsümü tutamıyo sıpa ortalığı yıkıyo onu sağıp mecbur biberonla veriyorum o zamanda biberona alışcak diye korkuyorum 1 saat uyuyo uyanıyo uykular bölük pörçük ama yinede dünyanın en güzel şeyi insanının gözü başka hiç bişey görmüyo allahım inşallah sizlerede nasip eder bu duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?