Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hoşgeldin kuzum ama benim çıkmam gerek canoya zaten sende çıkarsın kocişin gelir benimkide evde kızdırmayım onu çok öpüyorum

hanımlar görüşmek üzere şimdilik kaçtım ben :80:

canımsın çok saol güzel kalplim allahım seninde gönlüne göre versin
amin canım sende sagol yüzü gibi kalbide güzel arkadaşım...

canım benim maşallah paşana bir hafta olmuş bile ne cabuk zaman geciyo rabbim saglık versin ogluşuna...amin inş bizlerde yavrularımızın kokusunu icimize cekeriz birgün inş...

valla ebroşum sancı kısmı çok zor ama doğurma kısmı kolay 3 ıkınmada tamam bitti dedi dr şaşırdım nası yani doğdu mu dedim ...dikişlerim var ama yinede çabuk ayaklandım çok şükür 1 gece hastanede kaldım ondan sonrada hiç yatmadım normal doğumun öncesi zor ama sonrası rahat oğluş uyanacak ben kaçtım çok öptümmmm

EBRARCIMMMMM
Canım dualarımı okuyamadım ki bilirsin üstüme düşeni yaparım inan bütün gün hastahanedeydim bilgisayar tv herşey açık bırakıp zor attım kendimi içtiğim ilaç zehirlemiş beni yeni geldim hiç halim yok midem bulanıyo karnım ağrıyo iki tane serum verdiler ama hala göğsümde bir ağırlık var.Hepinizi öpüyorum ne olur benim yerime dualarımı okuyun.

tamam cnm artık takma kafaya..ebuşunda dedigi gibi listede herzaman yer var.çıkarılmanın sebebini yanlış anlamışsın sen ondan kaynaklandı zaten...hepimiz birbirimize dua etmeye devam edicez sende olacaksın herkes olacak.yeterki aksaklıklar yaşanmasın..çünkü biliyosun ki duaların 1 tanesi dahi eksik yada fazla olmamalı...haber alınamadıgında bi kişi onun yerine okuyo ve haber vermeyen de okuduysa eger bu sefer fazla okunmuş oluyo..313 kilit...sayı bu kadar önemli olmasaydı derdik ki herkes şu kişiye ayetel kürsü okusun istedigi kadar...
bu arada cnm sen ne yap biliyonmu...kızlardan birinin telini al yakın arkadaslarında..böyle bişey oldugunda en geç perşembe gecesi haber etmiş olursun ona göre davranılır ok

canım iyilik nolsun..seni merak etmiştik ama sonradan aklıma geldi derslerine çalışıyodur dedim...neden sıktın canını öyle ya.rahat ol fıstıgım..bazen öyle oluyo sıkma canını...inş bebiş yakında gelirde tüm sıkıntıların yok olur gider onun haberinle
ay garipçim yaa...bencede buna üzülmenin erkeni geçi pek olmaz..istiyosan istiyosundur..Allah boş bırakmıcak kucagını buna inan..vede sürekli insanları düşünüp yaşama...bırak ne düşünürlerse düşünsünler bu yaşadıgını sen seçmedin ve bi kusur degil...o onların cahillikleri...sürekli soranlar utanmalı..bizde dediklerini yaşıyoruz canım sıkılmanı anlıyorum ama hep bebege odaklı yaşamak iyi degil bunu unutma...çok kişi bunu başaramıyo olabilir ama dene en azından...öpüyorum seni.
Allah zihin açıklıgı versin gülüm...
paylaşımın çok güzel ve umut verici...yapabilen için süper..bende şöyle kocişi alıp köye kaçsam yani kocişlerin köyeama 15 gün patlarım yawwwwtelefon yok bişi yok anamm...
aleykümselam bacımmiyilik saglık sende iyisin inş...çok öpüyorum seni kuzum
kuzummmmm bitanem aglama yolursun benide üzersin...seni böyle görmek istemiyorum..ama bi yandan da bazen deşarj olmak gerekiyo diye düşünüyorum canım arkadasım benim...dualarım seninle ve tüm arkadasalrımla..bigün gelecek sende çok güzel bi anne olacaksın seni seviyorum
amin bersum sago lcnm benim..bi geçmiş olsun diyemedim karşılaşıpta..aslında seni altta gördüm cnm ama yazamadım birsürü alıntı almıştım ve bi yandan yemek yapıyodum git gel mutfak oda arası mekik dokudum herzamanki gibiiyi olmana sevindim bersum..ogluşun totoşunu ısır hafiften benim için
derinişkom onlinesın ama ben fazla kalamıcam özledim seni kuzu herşey yolundadır inşallah

ben çıkıyorum hepinizi öptüm görüşmek üzere
tmm kuşum öpüldün
hoşgeldin kuzum ama benim çıkmam gerek canoya zaten sende çıkarsın kocişin gelir benimkide evde kızdırmayım onu çok öpüyorum

hanımlar görüşmek üzere şimdilik kaçtım ben :80:

evet cano aynen..gelir şimdi..hatta kapının sesi geldi anneee geliyo

Son düzenleme:
kızlar ben sabahta girip alıntıladım bişeyler ama hatlar karıştı yeni okuduklarımı yazabildim..geçmişte yazmadıgım cevaplamadıgım bişy varsa özür dilerim..ben kaçtım canlar.

banucum geçmiş olsun ben bugün doktora sordum adetin 20. günü aşılama olurmu diye hayır olmaz dedi çok geç ve adetin 20. günü aşılamalar yumurtlama sorunu olanlarda yapılır dedi canım

arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldı.4 yıllık evliyim ve eşimle bebiş istiyoruz artık.Yeni başladık.Size bir sorum olcak.Adetten sonra hamile kalma ihtimali varmıdır?normalde 26 bilemedin 27. gün aralıklarla adet olurdum.tam adetim geçikti dedim.29.gün adet oldum(( Hüsrana uğradım.adetim 3 gün sürdü.Birden kesildi.Adet olmadan önce mide bulantım vardı.Buaralar bile sabah kalktığımda midem bulanıyor.Sizce neden?Şimdiden teşekkür ederim..:44:

bersum maşallah canım yaa çok sevindim kolay olmasına
dikişlerde iyileşicektir enkısa zamanda inşallah
oğluşunu ve seni çok öptüm
ayy kıyamam sana kuzum ya çok geçmiş olsun allahım şifa versin şükür atlattın nasıl zehirledi yaa yumurtlama için içtiğinmi yoksa başka ilaçmı ?allahım korumuş canım
duayı düşünme ben okurum senin yerine canım sen iyi olmaya bak allaha emanetsin canım

kanka biliyosun yaa arada oluyo işte biraz deşarz oldum çok şükür iyiyim şimdi
sen nasılsın datlum üzülme sen kıyamam sana

herkese selam ben cee diyip kaçıyorum

DURU için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN.....................15
KARDELEN49...........15bitti
BONCUK..................15bitti
EBRAR....................15bitti
SELİNA...................15bitti
SEVTUN.................15bitti
ELİXSİR..................15bitti
KAYRA....................15
EBRAR......................15
LAGRİMA.................15bitti
GARİP.....................15bitti
GÜNEYCANAN..........15bitti
KARDELOŞ..................15bitti
TOSTİ....................15bitti
WAY.......................15bitti
NANELİŞKR..............15bitti
ANATOLİA...............15bitti
SEMRA...................10
SAMYELİ.................10
MİRANDA................10bitti
EGAL......................10bitti
DERDA....................10bitti
BİRSEN.....................8bitti

NANELİŞKR için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN........................15
KARDELEN49...............15bitti
BONCUK.....................15bitti
EBRAR.......................15bitti
DURU........................15bitti
SELİNA......................15bitti
SEVTUN....................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
KAYRA......................15
EBRAR........................15
LAGRİMA...................15bitti
GARİP.......................15bitti
GÜNEYCANAN.............15bitti
KARDELOŞ....................15bitti
TOSTİ.......................15bitti
WAY.........................15bitti
ANATOLİA.................15bitti
SEMRA.....................10
SAMYELİ...................10
MİRANDA..................10bitti
EGAL........................10bitti
DERDA......................10bitti
BİRSEN......................8biti

ANATOLİA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.......................15bitti
DERİN........................15
KARDELEN49..............15bitti
BONCUK.....................15bitti
DURU.........................15bitti
SELİNA......................15bitti
SEVTUN.....................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
KAYRA.......................15
EBRAR........................15
LAGRİMA...................15bitti
GARİP........................15bitti
GÜNEYCANAN.............15bitti
KARDELOŞ....................15bitti
TOSTİ.......................15bitti
WAY.........................15bitti
NANELİŞKR................15bitti
SEMRA......................10
SAMYELİ....................10
MİRANDA...................10bitti
EGAL.........................10bitti
DERDA.......................10bitti
BİRSEN.......................8bitti

neyse hanımlar benim çıkmam gerek kızkardeşim gelicek buakşam onu karşılamaya gidicem sonra görüşürüz gece geç gelirim hadi öptümmmm:80:

gecmiş olsun deriniim

selam kısslar nasılsınızz
sagol kuşum..öpüyorum..sen nasılsın canım?
oyyy gökçoşa bak senn tükrükle oynarken neler etmiş
bende çok özledim seni canım benim yaa.görüşelim bi ara..ebuşula konusunca soruyorum seni hep çok öptüm gökçem.
bu teknik iyidir biz önceden hep böyle yapardık...alıntıdan haberimiz olmadıgı sıralarda
ay senin doktoru dövesim geldi ya.niye böyle hamişlerin moralini sıfıra indiriyolar takma kafaya cnm.
slm kızlar bende tedavime başladım banada duaaaa okuyun kızlar
hayırlı olsun cnm listeye katılıp sende okuyabilirsen neden olmasın okuruz tabi...
incittimmi üşüttüm mü bilmiyom valla kuzum bakcaz bi çaresine..ama bugün daha iyi sankim...şimdide kasıklar başladı gene..olcam sanırım...Allahım inşşşş
hay Allah neden öyle oldun acaba...üzülme cnm çok da dogru düünmüşsün yarıca...evet kısmetse olacak yıpratma kendini...

bu alıntıları sabah yapmıştım yazamamıştım...şimdi yazdım canlar..mutfaga gidiyom gene:)

‎"Allah Bir Kulunu Severse, O Kulun Yalvarmasını İşitmek İçin, Kendisini Sıkıntıya Maruz Bırakır." hadisi şerif... yaşasın Rabbim bizi seviyor :))))
hayırlı geceler..Allah rahatlık versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…