amin canım sende sagol yüzü gibi kalbide güzel arkadaşım...canımsın çok saol güzel kalplim allahım seninde gönlüne göre versin
iyiyiz canım uğraşıyoruz oğluşla -kayınvalidem geldi ondan pek giremiyorum nete birde emzirme sorunum var sağ göğsümü tutamıyo sıpa ortalığı yıkıyo onu sağıp mecbur biberonla veriyorum o zamanda biberona alışcak diye korkuyorum 1 saat uyuyo uyanıyo uykular bölük pörçük ama yinede dünyanın en güzel şeyi insanının gözü başka hiç bişey görmüyo allahım inşallah sizlerede nasip eder bu duyguyu
derinsu canım tabi ki fikrini söyleye bilirsin ilk yeni acemi olduğum zaman ciddiyetini bilmiyordum evet bi kere yaptım o hatayı ama ebrarı kırmak yada hatalı gördüğüm için sitem etmedimki böyle anlaşılması üzdü öyle düşünmenizi istemem bunda gerçekten çok uğraştım ama kimseye ulaşamadım elixsire söyledim o da şahid duaları bana bildir dedim face msj gönder ben okurum dedim ondanda ses çıkmadı bu güne kadardaulaşamadım kk ya hatta başka topikten kızlara yönetime msj attıadım üyeliğinde sorun yok dediler yani niye böyle oldu anlayamadım ve çok üzüldüm söz vermiştim ebrara sözümü tutamadım
canım iyilik nolsun..seni merak etmiştik ama sonradan aklıma geldi derslerine çalışıyodur dedim...neden sıktın canını öyle ya.rahat ol fıstıgım..bazen öyle oluyo sıkma canını...inş bebiş yakında gelirde tüm sıkıntıların yok olur gider onun haberinlenasılsınız coktandır gıremıyordum aslında gırdıgım oldu ama anıden cıktım hep canım cok sıkkın ayda bı gelen bunalıma düştümhersey üst üste gelıyor bakalım zaman ne gösterıcek buarada tarıh verdıysenızde göremedım gecmıse dönemedım emınım cok bırıkmıstım tekrar hatırlatırsanız sevınırım
ay garipçim yaa...bencede buna üzülmenin erkeni geçi pek olmaz..istiyosan istiyosundur..Allah boş bırakmıcak kucagını buna inan..vede sürekli insanları düşünüp yaşama...bırak ne düşünürlerse düşünsünler bu yaşadıgını sen seçmedin ve bi kusur degil...o onların cahillikleri...sürekli soranlar utanmalı..bizde dediklerini yaşıyoruz canım sıkılmanı anlıyorum ama hep bebege odaklı yaşamak iyi degil bunu unutma...çok kişi bunu başaramıyo olabilir ama dene en azından...öpüyorum seni.selamun aleykum arkadaslarim,hepiniz iyisiniz insallah?ben bu aralar hic iyi degilim,aslinda paylasmak istemedim,yazipta sizide uzmek istemedim..ama sizden baska konusabildigim kimsem yok
hepiniz zaten zor gunler geciriyor ve morali bozuk,birde ben uzmek asla istemezdim,simdiden özur dilerim hepinizden
dun kahverengi akinti ile basladi adetim,hala öyle devam ediyor..
belki yazacaklarima sen daha yolun basindasin diyeceksiniz,uzun sureler bu hasretle yanan arkadaslarima göre benim yaptigim bir hakliszlik belki,ama YORULDUM ARTIK BEN.......
her ay ümit etmekten.
adetim oldugunda bile ümidime ya üstune görmemi acaba diye devam etmekten yoruldum...
esimi uzgun görmekten yoruldum..
insanlarin daha yokmu?demesinden yoruldum..
surekli aglmaktan yoruldum..
benden sonra evlenipte bebek sahibi olan arkadaslarimin ve akrabalarimin haberini almaktan yoruldum..(asla kiskanmam,rabbim hepsini hayirli evlat eylesin)
kilolu oldugum icin bebek sahibi olmadigimi dusunen cevrem ve akrabalarimdan yoruldum..
her aradigimda bebek soranlardan,doktora gittin mi?sunu kullan bunu kullan diyenlerden yoruldum..
aslinda ben en cok KENDIMDEN YORULDUM
icimde ki acaba hic anne olamayacakmiyim diyen, rabbimden ümidi kesen sesden yoruldum,
rabbim dilerse verir,dilemzse vermez,rabbim her taktirinde benim icin hayirlar vardir diyen dilimden,ama bunu kalbime dedittiremeyen bende yoruldum.
her gördugum bebege dalip gitmekten yoruldum..
surekli laflardan yoruldum..
esimi uzgun görmekten,ve surekli bebegi olan kisilere özenmekten yoruldum..
yine yaz tatili geliyor yine turkiye iznimiz yaklasiyor,ama ben ailemi cok özlememe ragmen gitmek istemiyorum,sirf bu laflardan,her yil ayni seyleri yasamaktan yoruldum
icimden bir ses hic anne olamayacagimi söyluyor,keske bu sözu durdurabilsem...
cok yoruldum artik kizlar,esimin ailesi bebek bekliyor,benim ailem bebek bekliyor,akrabalar bebek bekliyr..
rabbim vermiyorsa benim sucum neeeee????????????ßhersey onun taktiri degil mii??neden anlamaz insanlar....neden bu kadar duyarsiz,acimasizlar?
esim bu konuda öyle uzuluyor kii,inanin surekli kurleri okuyor netten,gidiyor mutfaga kendi hazirlayip yapiyor,saatini sasirmaz...........ama ama amahersey rabbimin taktiri....
evleneli 2 yil oldu,yakinda 3 olucaz,ama ben 1 kere bile hamile kalamadim,o duyguyu hic yasayamadim,
icimden hic birsey yapmak gelmiyor,yaptiklarimin bosuna oldugunu dusunuyorum..
ahhhh arkadaslarim yazacak o kadar cok seyim var kii,sizi daha fazla ruzmek istemiyorum..acilarinizi tazeler ve bir nebze yazdiklarim sizi uzerse,kusuruba bakmayin,sizden baska kimsem yok,doldum artik........
dilerim rabbim,zekeriyya a.s ümidinin tukendigi anda yahyayi müjdeledigi gibi,bizde en yakin zamanda müjde versin..............amiiiiiiiiiiiin..müslumanin müslumana etttigi dua kabulmus,ne olur birbirimize dua edelim..rabbim hepimizin yuzunu guldursun,bizi kimseye özendirmesin,hayirli evlatlar versin
Allah zihin açıklıgı versin gülüm...arkadaşlar merhaba kimse yok ortalarda bende ara ara bakıp çıkıyorum maalesef sınav zamanları malum.
Bugün bi arkadaşımın anlattığını paylaşayım istedim.8 yıldır çocukları olmayan bi arkadaşları varmış en son gittikleri bi dr demişki:aşılama tüp bunlar denenecek sonuçta ama hem maliyetli hem yorucu bi süreç.Ben bundan önce sizin 15 günlük bi tatile çıkmanızı istiyorum ama telefonlar falan kapanacak ve hiç açılmayacak ikinci balayı gibi düşünün herşeyden bütün streslerinizden uzaklaşın demiş.Ve tahmin edilen olmuş o ay hamile kalmış kadın.Ve bunu tüm çocuğu olmayan arkadaşlarına tavsiye etmişler arkadaşlarındanda olumlu sonuç alanlar olmuş.Stres ve telefonlar gerçekten hayatı olumsuz etkiliyo özelliklede erkekler için.Aklınızda olsun denemekte fayda var değil mi
aleykümselam bacımmselamün aleyküm kızlarr nasılsınız yanlış anlamadıysam semracım hamilee cano tebrik ederim Rabbim sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin inşaallah...
Aleyna,selina kızlar preseed mi kullanıyorsunuz?Hadi hayırlısı inşaallah vesileniz olur bende aldım ama daha gelmedi... Bu ay zaten boş gececek...
Eboşumm yarın görüşek mi kuzu işin var mı? Bende knt yok arayamıyorum cumartesi de karşıya gidicem o yuzden yarın dedim uygunsan eğer tabi.....
Kardeloş kuzusu sen napıyosun bakem?
Boncugum,derinim,pelinim,deryacım,birsenim,kardelen49,kardelenbhrm,tugcem siz nasılsınız?Çok kalabalığız aklıma gelmeyenler de vardır mutlaka kusura bakmayın canlar he garibimm cnm üzülme hayırlısıyla gelir inş bebişin canını sıkmamaya çalış olur mu?
Ben bişe daha söylicektim ama unuttumneysee aklıma gelirse yazarım artıkın...
kuzummmmm bitanem aglama yolursun benide üzersin...seni böyle görmek istemiyorum..ama bi yandan da bazen deşarj olmak gerekiyo diye düşünüyorum canım arkadasım benim...dualarım seninle ve tüm arkadasalrımla..bigün gelecek sende çok güzel bi anne olacaksın seni seviyorum
bugün zaten çok kötüydüm bütün gün dışardaydım ama ağlama modunda eşimde habire çaba harcadı beni mutlu etmek için ama olmuyo işte insan içinden gelen acıyı bastıramıyo :85::85:
okadar istiyorumki başımı alıp gitmeyi resmen bıktım bende insanlardan .belki şaşırcaksınız beni ilk kez böyle görüyo olabilirsiniz ama senin anlattığın gibi yorgunum çok ve artık şu düşüncenin kafamdan çıkması için dua ediyorum .artık gelmez ama nolur rabbim diyorum acısı geçsin bari
şuanda bunları ağlıyarak yazıyorum biliyorum seni teselli etmem gerek ama yapamıyorum garibim bukadar zor olduğunu bilmezdim herşeyin yıllar okadar ağırki omuzlarımda :85::85:
sadece sabır istiyorum hepimiz için :85::85::85:
yaaa offf niye böyle olduk kuzum negüzel anlatmışsın
allahım sabır versin
negüzel bizde yaptık ama hiçbişey olmadı yaasevindim okşiler adına acıları dinmiş negüzel
kuzum ya nasılsın özledim seni bugün düşündüm aramayı ama kötüydüm
yarın çok zor bitanem kızkardeşim geliyo ve kısa kalıcak yarın onunla olurum yüksek ihtimal daha sonra olurmu balım .aslında seni görmeyi çok istiyorum çok özledim
amin bersum sago lcnm benim..bi geçmiş olsun diyemedim karşılaşıpta..aslında seni altta gördüm cnm ama yazamadım birsürü alıntı almıştım ve bi yandan yemek yapıyodum git gel mutfak oda arası mekik dokudum herzamanki gibiiyiyiz canım uğraşıyoruz oğluşla -kayınvalidem geldi ondan pek giremiyorum nete birde emzirme sorunum var sağ göğsümü tutamıyo sıpa ortalığı yıkıyo onu sağıp mecbur biberonla veriyorum o zamanda biberona alışcak diye korkuyorum 1 saat uyuyo uyanıyo uykular bölük pörçük ama yinede dünyanın en güzel şeyi insanının gözü başka hiç bişey görmüyo allahım inşallah sizlerede nasip eder bu duyguyu
tmm kuşum öpüldünderinişkom onlinesın ama ben fazla kalamıcam özledim seni kuzu herşey yolundadır inşallah
ben çıkıyorum hepinizi öptüm görüşmek üzere
hoşgeldin kuzum ama benim çıkmam gerek canoya zaten sende çıkarsın kocişin gelir benimkide evde kızdırmayım onu çok öpüyorum
hanımlar görüşmek üzere şimdilik kaçtım ben :80:
EBRARCIMMMMM
Canım dualarımı okuyamadım ki bilirsin üstüme düşeni yaparım inan bütün gün hastahanedeydim bilgisayar tv herşey açık bırakıp zor attım kendimi içtiğim ilaç zehirlemiş beni yeni geldim hiç halim yok midem bulanıyo karnım ağrıyo iki tane serum verdiler ama hala göğsümde bir ağırlık var.Hepinizi öpüyorum ne olur benim yerime dualarımı okuyun.
iyi yapmışsın canım ağzına sağlık banlanmada
bersum maşallah canım yaavalla ebroşum sancı kısmı çok zor ama doğurma kısmı kolay 3 ıkınmada tamam bitti dedi dr şaşırdım nası yani doğdu mu dedim ...dikişlerim var ama yinede çabuk ayaklandım çok şükür 1 gece hastanede kaldım ondan sonrada hiç yatmadım normal doğumun öncesi zor ama sonrası rahat oğluş uyanacak ben kaçtım çok öptümmmm
ayy kıyamam sana kuzum ya çok geçmiş olsun allahım şifa versin şükür atlattın nasıl zehirledi yaa yumurtlama için içtiğinmi yoksa başka ilaçmı ?allahım korumuş canımEBRARCIMMMMM
Canım dualarımı okuyamadım ki bilirsin üstüme düşeni yaparım inan bütün gün hastahanedeydim bilgisayar tv herşey açık bırakıp zor attım kendimi içtiğim ilaç zehirlemiş beni yeni geldim hiç halim yok midem bulanıyo karnım ağrıyo iki tane serum verdiler ama hala göğsümde bir ağırlık var.Hepinizi öpüyorum ne olur benim yerime dualarımı okuyun.
tamam cnm artık takma kafaya..ebuşunda dedigi gibi listede herzaman yer var.çıkarılmanın sebebini yanlış anlamışsın sen ondan kaynaklandı zaten...hepimiz birbirimize dua etmeye devam edicez sende olacaksın herkes olacak.yeterki aksaklıklar yaşanmasın..çünkü biliyosun ki duaların 1 tanesi dahi eksik yada fazla olmamalı...haber alınamadıgında bi kişi onun yerine okuyo ve haber vermeyen de okuduysa eger bu sefer fazla okunmuş oluyo..313 kilit...sayı bu kadar önemli olmasaydı derdik ki herkes şu kişiye ayetel kürsü okusun istedigi kadar...
bu arada cnm sen ne yap biliyonmu...kızlardan birinin telini al yakın arkadaslarında..böyle bişey oldugunda en geç perşembe gecesi haber etmiş olursun ona göre davranılır ok
canım iyilik nolsun..seni merak etmiştik ama sonradan aklıma geldi derslerine çalışıyodur dedim...neden sıktın canını öyle ya.rahat ol fıstıgım..bazen öyle oluyo sıkma canını...inş bebiş yakında gelirde tüm sıkıntıların yok olur gider onun haberinle
ay garipçim yaa...bencede buna üzülmenin erkeni geçi pek olmaz..istiyosan istiyosundur..Allah boş bırakmıcak kucagını buna inan..vede sürekli insanları düşünüp yaşama...bırak ne düşünürlerse düşünsünler bu yaşadıgını sen seçmedin ve bi kusur degil...o onların cahillikleri...sürekli soranlar utanmalı..bizde dediklerini yaşıyoruz canım sıkılmanı anlıyorum ama hep bebege odaklı yaşamak iyi degil bunu unutma...çok kişi bunu başaramıyo olabilir ama dene en azından...öpüyorum seni.
Allah zihin açıklıgı versin gülüm...
paylaşımın çok güzel ve umut verici...yapabilen için süper..bende şöyle kocişi alıp köye kaçsam yani kocişlerin köyeama 15 gün patlarım yawwww telefon yok bişi yok anamm...
aleykümselam bacımmiyilik saglık sende iyisin inş...çok öpüyorum seni kuzum
kuzummmmm bitanem aglama yolursun benide üzersin...seni böyle görmek istemiyorum..ama bi yandan da bazen deşarj olmak gerekiyo diye düşünüyorum canım arkadasım benim...dualarım seninle ve tüm arkadasalrımla..bigün gelecek sende çok güzel bi anne olacaksın seni seviyorum
amin bersum sago lcnm benim..bi geçmiş olsun diyemedim karşılaşıpta..aslında seni altta gördüm cnm ama yazamadım birsürü alıntı almıştım ve bi yandan yemek yapıyodum git gel mutfak oda arası mekik dokudum herzamanki gibiiyi olmana sevindim bersum..ogluşun totoşunu ısır hafiften benim için
tmm kuşum öpüldün
evet cano aynen..gelir şimdi..hatta kapının sesi geldi anneee geliyo
kızlar iyi akşamlar
sagol kuşum..öpüyorum..sen nasılsın canım?gecmiş olsun deriniim
selam kısslar nasılsınızz
oyyy gökçoşa bak senn tükrükle oynarken neler etmişpelincim çok sagol canım gökcede bende iyiyiz çok şükür hafta sonu dr a götürmüştüm bogazında balgam var gibi ses çıkartıyodu ama oyun oynarken tükürük topluyomuş bogazında ondan balgamlı gibi oluyomuşbakalım gökce hanım bizi daha ne kadar korkutucak sen nasılsın nasıl gidiyo canım?
semraozsoycum hayırlı olsun canım hamileymişsin çok sevindim rabbim tamamına erdirsin saglıkla dünyaya gelsin inşşşşş darısıda diger arkadaşlarımıza olsun
derinim artık internetin oldumu yaaa görüşemez olduk senle canım benim özledim senii
boncugumuda göremiyorum hiçinş iyisindir canım
bu teknik iyidir biz önceden hep böyle yapardık...alıntıdan haberimiz olmadıgı sıralardaslm kızlar geçmiş bazı yerlerinde karışmış sizin yeni tekniği deneyelim &EBRARCIM& sgl canım evet bu ara çok yoruldum kendime bakamadım ama dr da bazen çıldırtıyo benim emre bey biraz utangaç dr sevmiyo dün ayrıntılı ultrasona girdim hiç oynamadı dr da bebek hiç oynamıyo sorunmu var dedi gelde çıldırma kendi dr uyku düzeni beliriyo bu aralar arada oynayabilir arada uyur dedi eve gelip yemek yiyince rahatladı oynamaya başladı gelde dr dövme neyse sende kendine dikkat et canım &KARDELOŞ VE SELİNA& patron yardımcı toptan kafayı yemişler rezevasyon yaptracaklarmış ama onları bakırköyde kabul etmez &KARDELENBHR& canım sana iyi ders çalışmalar NANELİŞEKER canım senin duanı okurken eşinin inadı kırılsın diyede niyet ettim SEYDAM sana tekrar geçmiş olsun en azından sorunun ne olduğunu anlamışsın inşallah hayırlısıyla gelir bebişin KAYRACIM temizliğin bitmiş artık yakında çalışmalara başlarsın emre bey iyi kızımda seviniyo gelmesine ama kıskanıyo tabii BANUCUM ilaçlarına tekrar başlamışsın inşallah yumoşlar büyürde bebişin gelmesine sebep olur canım SEMRACIM seninde değerin güzelmiş inşallah hayırlı haberlerin devamını verirsin TOSTİCİM sende iyisin umarım ELİKSİRCİM sende tekrar hoşgeldin aramıza SEVTUN kız nasılsın dr ne zaman gidecen PELİNCİM canım moralini bozma rahatla biraz kendine de iyi bak iyileştinmi bu arada GARİPCİM yeni evine taşınıyomuşsun hayırlı olsun canım DERDAM canım kendine dikkat et işlerini yavaş yap yorulma DERİNİM inşallah hayırlısıyla açarsın dükkanını DURUCUM sende iyiymişsin canım ALEYNAM sen nasılsın canım sende kendine iyi bak SAMYELİM soğuk yiyip içtiysen oda karın ağrısı yapar dikkat et bebişte yapabilir ilk aylar EGALCİM canım sende çoktandır yoktun inşallah fazla gemeden güzel haberler verirsin LAGRİMA teşekkür ederim KARDELEN49 sende iyisin demi canım neyse bu kadar alıntı yeter sanırım ben yoruldum çünkü BU ARADA DUALARIMI OKUDUM herkesin haberi olsun
hayırlı olsun cnm listeye katılıp sende okuyabilirsen neden olmasın okuruz tabi...slm kızlar bende tedavime başladım banada duaaaa okuyun kızlar
incittimmi üşüttüm mü bilmiyom valla kuzum bakcaz bi çaresine..ama bugün daha iyi sankim...şimdide kasıklar başladı gene..olcam sanırım...Allahım inşşşşwaycım tek sen kaldın galiba canım nasılsın ?
KARDELOŞUM VE DERİNİM güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum beni nasıl tanıyosunuz gerçekten çok üzgünüm moralim sıfır oldu resmen ama beni anlamıyanlar kadar anlıyanlarında olduğunu bilmek güzel
KARDELENİM duayı okumuşsun çok saol canım ağzına sağlık
GÖKCEM uğramışsın görüşemedik valla doğru diyon gezip tozmakdan başka yapıcak bişey yok sen nasılsın gökceyi doktora götürmüşsün çok şükür bişey çıkmamış öpüyorum canom güzel yürekli arkadaşım
BANUM YA keşke gelsende konuşsak moralin gerçekten çok bozuk farkındayım ama şuanda tedavidesin ve pozitif olmalısın biliyosun çok etkiliyo allahım hakkında hayırlısını nasip etsin ümit kesmek yok canım
KAYRAM adetin kesilmiş endişelenme canom dediğin gibi yaparsın sen pozitif olmaya devam et olurmu
SEVTUNUM doktoruna sor canım mantarı çok zordur yaa bide çamaşırını ütüleyip giy olurmuallahım şifa versin canım
GARİBİM sen naaptın kuzum yine grüşemedik yaa
PELOŞUM haa şöyle moralini bozma kötü bişey olsa doktor görürdü zaten baharda biçok insanda dengesizlik olabiliyo devam ederse gidersin kuzum iyi düşün iyi olsun
LAGRİMA duayı ekledim ben canım birsenim yanlış listeyi öne çekmiş ondan yani
BİRSOŞUM kılpayı kaçırdım canım öpüyorum seni
DERİNİM belin çok ağrımış hayrolsun ya üşüttünmü acaba dikkat et kuzum kendine
KARDELOŞUM evet canım görüşemedik ya nasip yarında yokum evde
hepinizi öpüyorum arkadaşlar
hay Allah neden öyle oldun acaba...üzülme cnm çok da dogru düünmüşsün yarıca...evet kısmetse olacak yıpratma kendini...Günaydın kızlar sabah ezanıyla uyandım içim daralmış göğsümde bir sıkıntı napıcamı bilemedim önce eşimi kaldırdım sarıl bana dedim beraber dua ettik sonra kliniğe gittik tansiyonumu ölçtürdük iyi çıktı ordan dolaştık bir eczaneden yatıştırıcı aldık içtim ama şu an midem çok bulanıyor karnım korkunç ağrıyor ve ishal gibiyim sanki ne oldu anlamadım tansiyonu ölçen kız bugün sıkıldınmı dedi bugün kendimi mahvettim şimdi düşünüyorumda ne yanlış dimi allah bilir zaten kısmetse olucak kendimi hasta etmeye değmez.
Zaten gece 3 te yatmıştım kuzenime gitmiştik ordada biraz karışıkta yedim galiba hepsi birbirine girdi.İyiki varsınız kızlar hepinizi seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?