evet canım tam çıkmışım sen gelmişsin iyi olda konuşuruz bi şekildecanım negüzel ya çok sevindim inanki bebişe biradım daha yaklaştın inşallah aşılamaya gerek kalmadan buay hamiş olursun
evet bugün işlerim vardı çıktım konuşamadık seninle inşallah başka sefere
çok saol canım allah razı olsun
ayrıca maşallah seninde mucizen habersiz gelmiş allah tamamına erdirsin
birsoş demek hüseyin emre hareketsizdi yirim ben onu sende keşke çikolaya filan yiyip girseydin kızufaklığı aç bırakıyon değilmi döverim ha seni .duaları okumuşsun saol canım
boncuğum nerdesin kuzum merak ettim seni yaa :26:
sevtuncum iyisin demi bak fazla iş yapma annende yapmasın sonuçta iş bi şekilde yapılıyo bebişine dikkat etbanım yapma bakıyım hem ban diyosun hem kendin yapıyosun panik atagın azıcak şimdi heucunda ölüm yok inan bana eltinim teyzesi kaç kere tüp aşılama yaptırdı tutmadı yaradan 2 tane sonra kız evlat verdi normal şekilde üzülme ne olur nasıl bir psikolojidesin inan biliyorum yapma ne olur bende üzülüyorum ama burda bak
ah bebekim hastalıklar peşimi bırakmıyoki 90 yıkadıgım halde ütüde yapıyorum okadar dikkatliyim orayada dişimede nankör kardeşim bu vucuthergün bir şeyler oluyo bugünde midem bulanıyo çok fena eşim sabah seviniyo delümüdür nedür ben fenayım adam karşıma geçmiş gülüyo vallahi tam dayaklık he işşallah sizde tezden hamile kalırsınızda eşim g,ibi kocalarınız karşınıza geçerde sırıtır ha böyle:86::86::86::86::86::86:
canım salıda olabilir önümüzdeki haftaya gidicez rabimden bir şey olmasa canım işşallah pıt pıtları duyarız allahımın izniyle benim yavrum ne yapıyo bu arada bebekim
inan gözlerim dola dola okudum allahım yavrunu sana bagışlasın işşallah
canem iy sen sevdiysen mesele yok bebekim bu arad kafama tokadan başka bir şey takmamaya karar verdim türbanımı saymaksak
demi canım benim gibi hayırlısını nerde bulacaklar hasta olsakta geliyoz bakıyoz yazık ama bana
niye almasınlar kız bizden iyisini mi bulcaklar.nasılsın canım bu arada hüseyin emremiz nasıl.?
günaydın canım,ben iyiyim çok şükür sen nasılsın.
kardeloş napıyon gezekçi hani güzel haberler ver artık bekletmekayra cım,boncuk ders çalışıyo şu sıralar,ondan dolayı gelemediğini düşünüyorum,birde artık çalışmalara hız verecekti bildiğim kadarıyla.
ama arada gelse,bi selam verse iyi olcek
derdam nasılsın canım kendini fazla yorma bak ben yordum daha düzelemedim sen yorulunca bebişinde yorulursaol gülüm mevlam razı olsun öğle yapmaya çalışıyorum ama işler bitmiyo daha bir odaya dokunamadım bile mecbur işte pazartesi misafir gelecek eşim mesai kalıyo ondanda bişey isteyemiyorum
sen naılsını calım
kardelen49 derslerden vakit bulda başka çalışmalarda yap cano kendinide fazla yormakardelen5233 aleyna84 SeLiNa23 derdanur KAYRAM29
merhaba arkadaşlar iyisiniz inşallah
Kardelencim iyi gidiyo çalışmalar arada fırsat buldukça topiği merak ediyorum
sende sgl canım birbirimizi sormasak gelmemizin ne önemi var ben iyiyim teşekkürlergünayydın kızlar
derdanurcum sagol canım bende bi topiye bakıyım dedim temizlik yapcam sen nasılsın ,
birsencim sagol canım beni sormuşsun sende iyisin İNŞALLAH
ya selina ben hamiş kalınca karnım çok ağrımıştı bakamadım ama adet günün geçtimikimse kalmadı zaten bende çıkayım uzanırım biraz.zaten karnımda garip bi ağrı var.hoşçakalın:80:
boncuğum iyi olmana sevindim bişey diyecem ama listede hiç gelmeyenler var onları müsait bi zamanında silsen olurmu tabii kusura bakmazsannasılsınız coktandır gıremıyordum aslında gırdıgım oldu ama anıden cıktım hep canım cok sıkkın ayda bı gelen bunalıma düştümhersey üst üste gelıyor bakalım zaman ne gösterıcek buarada tarıh verdıysenızde göremedım gecmıse dönemedım emınım cok bırıkmıstım tekrar hatırlatırsanız sevınırım
garipcim biz buraya dertleşmeye geliyoruz yoksa rahatlayamayız sen canını sıkma üzülme artıkselamun aleykum arkadaslarim,hepiniz iyisiniz insallah?ben bu aralar hic iyi degilim,aslinda paylasmak istemedim,yazipta sizide uzmek istemedim..ama sizden baska konusabildigim kimsem yok
hepiniz zaten zor gunler geciriyor ve morali bozuk,birde ben uzmek asla istemezdim,simdiden özur dilerim hepinizden
dun kahverengi akinti ile basladi adetim,hala öyle devam ediyor..
belki yazacaklarima sen daha yolun basindasin diyeceksiniz,uzun sureler bu hasretle yanan arkadaslarima göre benim yaptigim bir hakliszlik belki,ama YORULDUM ARTIK BEN.......
her ay ümit etmekten.
adetim oldugunda bile ümidime ya üstune görmemi acaba diye devam etmekten yoruldum...
esimi uzgun görmekten yoruldum..
insanlarin daha yokmu?demesinden yoruldum..
surekli aglmaktan yoruldum..
benden sonra evlenipte bebek sahibi olan arkadaslarimin ve akrabalarimin haberini almaktan yoruldum..(asla kiskanmam,rabbim hepsini hayirli evlat eylesin)
kilolu oldugum icin bebek sahibi olmadigimi dusunen cevrem ve akrabalarimdan yoruldum..
her aradigimda bebek soranlardan,doktora gittin mi?sunu kullan bunu kullan diyenlerden yoruldum..
aslinda ben en cok KENDIMDEN YORULDUM
icimde ki acaba hic anne olamayacakmiyim diyen, rabbimden ümidi kesen sesden yoruldum,
rabbim dilerse verir,dilemzse vermez,rabbim her taktirinde benim icin hayirlar vardir diyen dilimden,ama bunu kalbime dedittiremeyen bende yoruldum.
her gördugum bebege dalip gitmekten yoruldum..
surekli laflardan yoruldum..
esimi uzgun görmekten,ve surekli bebegi olan kisilere özenmekten yoruldum..
yine yaz tatili geliyor yine turkiye iznimiz yaklasiyor,ama ben ailemi cok özlememe ragmen gitmek istemiyorum,sirf bu laflardan,her yil ayni seyleri yasamaktan yoruldum
icimden bir ses hic anne olamayacagimi söyluyor,keske bu sözu durdurabilsem...
cok yoruldum artik kizlar,esimin ailesi bebek bekliyor,benim ailem bebek bekliyor,akrabalar bebek bekliyr..
rabbim vermiyorsa benim sucum neeeee????????????ßhersey onun taktiri degil mii??neden anlamaz insanlar....neden bu kadar duyarsiz,acimasizlar?
esim bu konuda öyle uzuluyor kii,inanin surekli kurleri okuyor netten,gidiyor mutfaga kendi hazirlayip yapiyor,saatini sasirmaz...........ama ama amahersey rabbimin taktiri....
evleneli 2 yil oldu,yakinda 3 olucaz,ama ben 1 kere bile hamile kalamadim,o duyguyu hic yasayamadim,
icimden hic birsey yapmak gelmiyor,yaptiklarimin bosuna oldugunu dusunuyorum..
ahhhh arkadaslarim yazacak o kadar cok seyim var kii,sizi daha fazla ruzmek istemiyorum..acilarinizi tazeler ve bir nebze yazdiklarim sizi uzerse,kusuruba bakmayin,sizden baska kimsem yok,doldum artik........
dilerim rabbim,zekeriyya a.s ümidinin tukendigi anda yahyayi müjdeledigi gibi,bizde en yakin zamanda müjde versin..............amiiiiiiiiiiiin..müslumanin müslumana etttigi dua kabulmus,ne olur birbirimize dua edelim..rabbim hepimizin yuzunu guldursun,bizi kimseye özendirmesin,hayirli evlatlar versin
pelincim sgl inşallah biran önce biterde adetin sonrada bebişin gelmesine vesile olurcanım benin gecmiş olsun allah şifa versin niye agırdıkı belin kendine iyi bak görüşemedik senle bi türlü
canım benim sanada kolay gelsin valla bende anlamadım bi yapıştı bırakmıyo beni şu grip gündüzleri iyiyim ama akşam burnum tıkanıyo nefes almakta zorluk cekiyorum canım...kendine iyi bak öpüyorum seni cok....
canım bende seni cok özledim nasıl olayım kareloşum grip oldum yine... allahtan agır gecirmiyorum sen nasılsın görüşmeyeli bitanem bende seni kocaman öpüyorum
ay yerim ben onu demek oyunlarda yapıyo artık maşallah prensesine...bende napıyım canım bi degişiklik yok herşey aynı
birsencim moralımı bozmıyım diyorum ama adetim devam ettikce sinir oluyorum napalım vardır bunda da bi hayır...sagol canım daha iyiyim şimdi hüseyin emremiz nasıl...
eboşum sagol canım artık dedigin gibi yaparım uzun sürerse doktora giderim...bu arada rabbim binlerce kez razı olsun senden canım arkadaşım bizler icin ugraşıyosun... allahım inş en kısa zamanda hayırlısıyla bir bebiş nasip eder sana
canım cok gecmiş olsun kendini üzüyosun sonra rahatsızlanıyosun kendi bünyemızı üzüntüden mahfediyoruz iyi düşün iyi olsun kendine iyi bak bizde seni seviyoruz
canım bebişini hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın inş...rabbim tedaviye gerek kalmadan burdaki butun kızlara hayırlısıyla bir bebiş nasip eder inş...tavsiyelerin icin sagol canım
canım nasılsın iyisndir inş...
gecmiş olsun canım annecigine sen nasılsın bu arada iyisindir inş...
canım cok fazla yorma kendini bebişine ve kendine dikkat et
h.b bitanem... grip oldum ben yine ya ama şükür hafif geciyo...sen nasılsın canım bu arada gecmişteydim o yuzden gec yazdım tatlım...
canım benim canın bebiş meselesi yüzünden sıkkın galiba banada ara sıra oluyo oyle boncugum ama üzülme her şeyin hayırlısı olsun rabbim cok bekletmeden göndersin meleklerimizi en kısa zmanda inş
selam kızlar nasılsınız
canancım nasılsın leyleklerin gelmesine az kaldı yazda geliyo inşallah güzel haberler getirsin sana# pelin67
# ugurboncugum
# zehyra
selamün aleyküm kızlar nasılsınız.benim işler biraz hafifledi ben de fırsattan istifade size bi merhaba diyim dedim.ben biraz geçmişe bakıyım kızlar,görüşürüz
canım tam bu ara zorluk çekeceğin zaman ama mutlaka iki göğsündende vermeye çalış hem yara olmasını önleyen hemde bebeğin kolay alabileceği meme başları var göğsüne takabilirsin ama emmesede mutlaka sağ çünkü ilerde tıkanıklık yapabilir içerde kanallar tıkanınca apse yapabilir dikkatli ol canım kolay gelsiniyiyiz canım uğraşıyoruz oğluşla -kayınvalidem geldi ondan pek giremiyorum nete birde emzirme sorunum var sağ göğsümü tutamıyo sıpa ortalığı yıkıyo onu sağıp mecbur biberonla veriyorum o zamanda biberona alışcak diye korkuyorum 1 saat uyuyo uyanıyo uykular bölük pörçük ama yinede dünyanın en güzel şeyi insanının gözü başka hiç bişey görmüyo allahım inşallah sizlerede nasip eder bu duyguyu
geçmiş olsun canım kendine dikkat etEBRARCIMMMMM
Canım dualarımı okuyamadım ki bilirsin üstüme düşeni yaparım inan bütün gün hastahanedeydim bilgisayar tv herşey açık bırakıp zor attım kendimi içtiğim ilaç zehirlemiş beni yeni geldim hiç halim yok midem bulanıyo karnım ağrıyo iki tane serum verdiler ama hala göğsümde bir ağırlık var.Hepinizi öpüyorum ne olur benim yerime dualarımı okuyun.
evet cnm oluyo malesef olsun rahatladıysan iyi çok öptüm canombersum maşallah canım yaaçok sevindim kolay olmasına
dikişlerde iyileşicektir enkısa zamanda inşallah
oğluşunu ve seni çok öptüm
ayy kıyamam sana kuzum ya çok geçmiş olsun allahım şifa versin şükür atlattın nasıl zehirledi yaa yumurtlama için içtiğinmi yoksa başka ilaçmı ?allahım korumuş canım
duayı düşünme ben okurum senin yerine canım sen iyi olmaya bak allaha emanetsin canım
kanka biliyosun yaa arada oluyo işte biraz deşarz oldum çok şükür iyiyim şimdi
sen nasılsın datlum üzülme sen kıyamam sana
herkese selam ben cee diyip kaçıyorum
neyse hanımlar benim çıkmam gerek kızkardeşim gelicek buakşam onu karşılamaya gidicem sonra görüşürüz gece geç gelirim hadi öptümmmm:80:
abla nanelı ve durununkı okundu sırayla okudugum ıcın yanı anatolıanınkı kaldı bende bugun banyo yapamadım yarın yapıcam sen bu haftaya da benı yazabılırsın olurmu balımcanım yaa çok geçmiş olsun bence sana yediklerin dokunmuş bende midemi veya karnımı bozduğumda öyle olurum sanki içimde bir volkan var gibi olur .sana yediğin dokunmuş kuzum dikkat et kendine inşallah daha iyisindir bitanem
tamam tostim çok saol canım haberde vermemişsin ama ben okundu diyorum kuzum
sevtunum insana rahat varmı yaa şu dünyada biri biter biri başlar rabbim dermansız dert vermesin bugünlerde geçicek .bulantılarda başlamış ufaklık hissettiriyo kendini maşallah
saol bitanem ağzına sağlık
sen nasıl oldun görüşemedik nezamandır
saol güzel kardeşim düşüncelerin içindemekki tam ifade edememişim kendimi canım
neyse dedimya sağlık olsun
buarada hangilerini okudun balım yani kimlere diğerinide ben okuyum isim yazarsan sevinirim
misafirin geliyomuş canım kolay gelsin uzakdanmı yoksam?
saol derdam ağzına sağlık
geçmiş olsun kuzum niye ağrır karnın ?özledim seni yaa
bugün zaten çok kötüydüm bütün gün dışardaydım ama ağlama modunda eşimde habire çaba harcadı beni mutlu etmek için ama olmuyo işte insan içinden gelen acıyı bastıramıyo :85::85:
okadar istiyorumki başımı alıp gitmeyi resmen bıktım bende insanlardan .belki şaşırcaksınız beni ilk kez böyle görüyo olabilirsiniz ama senin anlattığın gibi yorgunum çok ve artık şu düşüncenin kafamdan çıkması için dua ediyorum .artık gelmez ama nolur rabbim diyorum acısı geçsin bari
şuanda bunları ağlıyarak yazıyorum biliyorum seni teselli etmem gerek ama yapamıyorum garibim bukadar zor olduğunu bilmezdim herşeyin yıllar okadar ağırki omuzlarımda :85::85:
sadece sabır istiyorum hepimiz için :85::85::85:
peloşum güzel kalplim çok saol canım güzel düşüncelerin için
inşallah doktora gitmeye gerek kalmaz kuzum
boncuğum ya sendemi kötüsün noldu bize kuzum bende gerçekten çok kötüyüm yaa içimde fırtınalar kopuyo :85:
dua için saol ağzına sağlık bitanem
cananım nasılsın canım bugün doktora gidecekmişsin hayırlı haberle dön kuzum
yaaa offf niye böyle olduk kuzum negüzel anlatmışsın
allahım sabır versin
negüzel bizde yaptık ama hiçbişey olmadı yaasevindim okşiler adına acıları dinmiş negüzel
kuzum ya nasılsın özledim seni bugün düşündüm aramayı ama kötüydüm
yarın çok zor bitanem kızkardeşim geliyo ve kısa kalıcak yarın onunla olurum yüksek ihtimal daha sonra olurmu balım .aslında seni görmeyi çok istiyorum çok özledim
gecmıs olsun cnım allah korumuş vallaEBRARCIMMMMM
Canım dualarımı okuyamadım ki bilirsin üstüme düşeni yaparım inan bütün gün hastahanedeydim bilgisayar tv herşey açık bırakıp zor attım kendimi içtiğim ilaç zehirlemiş beni yeni geldim hiç halim yok midem bulanıyo karnım ağrıyo iki tane serum verdiler ama hala göğsümde bir ağırlık var.Hepinizi öpüyorum ne olur benim yerime dualarımı okuyun.
EBRARCIMMMMM
size demiştim ya belim ağrıyor... dayanamıyorum adet günüm 19 ama bi kan tahlil yaptırıyım şimdi doktorumuzun yanından geliyoruz kan sonucum çıktı ordan doktorumun yanına gittik. kan sonucu 85,55 çıktı gebelik pozitif görünüyor.doktora gösterdik sonucu bugün benim progestanım bitmişti hemen yazdı dedi bu ilaca devam fakat bizi biraz üzücü bişey söyledicumartesi bidaha kantesti istedi ve dediki bu değerin cumartesi 2 katına çıkması lazım henüz çok az benim için değer dedi. durumlar bunlar bende arkadaşlar...
yok kız daha 11.ci günüm bitti.tarihim 2 nisan.herhalde yumurtluyom ondan ağrıdı sanırım.çok keskin sancılardı ama.hayırlısı.evet canım tam çıkmışım sen gelmişsin iyi olda konuşuruz bi şekilde
sevtuncum iyisin demi bak fazla iş yapma annende yapmasın sonuçta iş bi şekilde yapılıyo bebişine dikkat et
demi canım benim gibi hayırlısını nerde bulacaklar hasta olsakta geliyoz bakıyoz yazık ama bana
kardeloş napıyon gezekçi hani güzel haberler ver artık bekletme
derdam nasılsın canım kendini fazla yorma bak ben yordum daha düzelemedim sen yorulunca bebişinde yorulur
kardelen49 derslerden vakit bulda başka çalışmalarda yap cano kendinide fazla yorma
sende sgl canım birbirimizi sormasak gelmemizin ne önemi var ben iyiyim teşekkürler
ya selina ben hamiş kalınca karnım çok ağrımıştı bakamadım ama adet günün geçtimi
boncuğum iyi olmana sevindim bişey diyecem ama listede hiç gelmeyenler var onları müsait bi zamanında silsen olurmu tabii kusura bakmazsan
garipcim biz buraya dertleşmeye geliyoruz yoksa rahatlayamayız sen canını sıkma üzülme artık
pelincim sgl inşallah biran önce biterde adetin sonrada bebişin gelmesine vesile olur
canancım nasılsın leyleklerin gelmesine az kaldı yazda geliyo inşallah güzel haberler getirsin sana
canım tam bu ara zorluk çekeceğin zaman ama mutlaka iki göğsündende vermeye çalış hem yara olmasını önleyen hemde bebeğin kolay alabileceği meme başları var göğsüne takabilirsin ama emmesede mutlaka sağ çünkü ilerde tıkanıklık yapabilir içerde kanallar tıkanınca apse yapabilir dikkatli ol canım kolay gelsin
geçmiş olsun canım kendine dikkat et
size demiştim ya belim ağrıyor... dayanamıyorum adet günüm 19 ama bi kan tahlil yaptırıyım şimdi doktorumuzun yanından geliyoruz kan sonucum çıktı ordan doktorumun yanına gittik. kan sonucu 85,55 çıktı gebelik pozitif görünüyor.doktora gösterdik sonucu bugün benim progestanım bitmişti hemen yazdı dedi bu ilaca devam fakat bizi biraz üzücü bişey söyledicumartesi bidaha kantesti istedi ve dediki bu değerin cumartesi 2 katına çıkması lazım henüz çok az benim için değer dedi. durumlar bunlar bende arkadaşlar...
gözünaydın arkadaşım inşallah değerin yükselir inşallah sağlıklı bi gebeliktir
kıslar eşim kahve istemişti yaptım şimdide ona eşlik etmeye gidiyom yanlız içmesin bende süt ısıttım kendime karnım bi acaip..
nalancım tebrik ederim cnm o gün yazdıgında ben hamile olabilecegini düşünmüştüm zaten..Allah tamamına erdirsin...
yok kız daha 11.ci günüm bitti.tarihim 2 nisan.herhalde yumurtluyom ondan ağrıdı sanırım.çok keskin sancılardı ama.hayırlısı.
reglin geçmediği için değerin böyle çıkmış ama bence çok düşük değil.yumurtlamadan 1 hafta sonra 50 çıkar.yumurtlama olduğun güne göre öyle çıkmıştır geç yumurtlamışsındır.dr un olumlu şeyler diyeceğine daha bişey yokken sizi kuşkulandırmış.bence başka bir dr bul.her huylandığını pat diye söylerse dr sen kafana taktıklarınla strese girersin.gözün aydın canım rabbim sağlıklı bir hamilelikle yavrunu kucağına almak nasip etsin inş.
canımm benim yaa doğru söylüyosun çünküm ben şimdi stres oldum yaa gerçek insan çok etkileniyor yaasevinicemmi üzülücemi anlamadım cumartesi şu değerin yükselişini görmeden bana rahat yok valla ( birdde dünyanın parasını veriyoz özle gidiyoruz (
valla canım hiiçç stres yapma.çünkü hangi gün yumurtladığını bilemezsin düzenli yumurta takibi yaptırdınmı bu ay? yumurtlama olduktan sonra spermin tutunup gitmesi fln nerden baksan 3-4 gün.ondan sora kanda bhcg değeri yükselmeye başlar.buda standart değer yumurtlamadan 1 hafta sonrası 50 dir.100-150 diye yükselir senin daha günün geçmemiş bile.ben bu sitede regl günü iken tahlil yaptırıp 30 lu 40lı sonuçlarla hala sağlıklı hamilelik geçiren insanlarda gördüm.boşuna stres yaparsın işte o zaman değerleri kendin etkilersin.takma kafana.eminim yükselicektir.
valla canım hiiçç stres yapma.çünkü hangi gün yumurtladığını bilemezsin düzenli yumurta takibi yaptırdınmı bu ay? yumurtlama olduktan sonra spermin tutunup gitmesi fln nerden baksan 3-4 gün.ondan sora kanda bhcg değeri yükselmeye başlar.buda standart değer yumurtlamadan 1 hafta sonrası 50 dir.100-150 diye yükselir senin daha günün geçmemiş bile.ben bu sitede regl günü iken tahlil yaptırıp 30 lu 40lı sonuçlarla hala sağlıklı hamilelik geçiren insanlarda gördüm.boşuna stres yaparsın işte o zaman değerleri kendin etkilersin.takma kafana.eminim yükselicektir.
martın 3 ünde çatlama iğnesi oldum. Ve haftası pazartesi doktora gittim.konrol yaptı ultrasonda dedi yumurta dengesiz bu iyi bişey düzensiz görünüyor dedi vr sanki rahim arkasında sıvı var gibi görünüyor dedi ve ogünde birliktelik yapmamızı istedi ve biz yapmadık tabi moralimiz bozuktu özel bi sebepten ertesi gün yaşadık ve ogün progestan verdi bana oda bugün bitti.bu akşam gene verdi devam dedi..
kuzum saol evet geldi kardeşim bende daha iyiyim beni seven ve düşünen dostlarımın olduğunu bilmek çok güzel seviyorum sizi yaaevet cnm oluyo malesef olsun rahatladıysan iyi çok öptüm canom
gözünaydın cnm benim...gece girersin umarım gerçi erkende yatabilirim..benimki bozu katıyo biraz fazla oturunca pc de...duaları okudum az önce cnm ekliyim hemencik.
DURU için AYETEL KÜRSİ listesi
DERİN.....................15bitti
KARDELEN49...........15bitti
BONCUK..................15bitti
EBRAR....................15bitti
SELİNA...................15bitti
SEVTUN.................15bitti
ELİXSİR..................15bitti
KAYRA....................15
EBRAR......................15
LAGRİMA.................15bitti
GARİP.....................15bitti
GÜNEYCANAN..........15bitti
KARDELOŞ..................15bitti
TOSTİ....................15bitti
WAY.......................15bitti
NANELİŞKR..............15bitti
ANATOLİA...............15bitti
SEMRA...................10
SAMYELİ.................10
MİRANDA................10bitti
EGAL......................10bitti
DERDA....................10bitti
BİRSEN.....................8bitti
NANELİŞKR için AYETEL KÜRSİ listesi
DERİN........................15bitti
KARDELEN49...............15bitti
BONCUK.....................15bitti
EBRAR.......................15bitti
DURU........................15bitti
SELİNA......................15bitti
SEVTUN....................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
KAYRA......................15
EBRAR........................15
LAGRİMA...................15bitti
GARİP.......................15bitti
GÜNEYCANAN.............15bitti
KARDELOŞ....................15bitti
TOSTİ.......................15bitti
WAY.........................15bitti
ANATOLİA.................15bitti
SEMRA.....................10
SAMYELİ...................10
MİRANDA..................10bitti
EGAL........................10bitti
DERDA......................10bitti
BİRSEN......................8biti
ANATOLİA için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.......................15bitti
DERİN........................15bitti
KARDELEN49..............15bitti
BONCUK.....................15bitti
DURU.........................15bitti
SELİNA......................15bitti
SEVTUN.....................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
KAYRA.......................15
EBRAR........................15
LAGRİMA...................15bitti
GARİP........................15bitti
GÜNEYCANAN.............15bitti
KARDELOŞ....................15bitti
TOSTİ.......................15bitti
WAY.........................15bitti
NANELİŞKR................15bitti
SEMRA......................10
SAMYELİ....................10
MİRANDA...................10bitti
EGAL.........................10bitti
DERDA.......................10bitti
BİRSEN.......................8bitti
offf hep benden oldu yaa kayram nolur üzülme seviyorum seni balımabla nanelı ve durununkı okundu sırayla okudugum ıcın yanı anatolıanınkı kaldı bende bugun banyo yapamadım yarın yapıcam sen bu haftaya da benı yazabılırsın olurmu balım
gecmıs olsun cnım allah korumuş valla
kızlar herkesı teker teker okudum ama kendımde yazacak gucu bulamıyorum banada oldu olan su an durumumu herkes tahmın edıyordur aglamaktan şiş gozler vs herkesın yasadıgı durumlar ıste lagrımanın yazısını okuduktan sonra ıyıce dagıldım neyse kuzular kusuruma bakmayın bıseyler demeyı ve kendımı avutmayı cok ısterdım ama bogazım hıckırıklarımı tutmaktan acıyor allaha emanet olun ıyı gecelr
evet kuzum ya sorma ona çok ihtiyacım vardı kısada olsa geldi şükürBanu geçmiş olsun ebrarın dediği gibi yumurtlama ilacımı zehirlemiş seni yaaa Allah iyilik versin.
Birsencim söylemeye çekindim aslında gece gündüz çalışıyorumhüseyin emre korkutma anneyi bol bol hareket lütfen ya ben o duyguyu çok merak ediyorum nasip olur inşallah bizlerede
Derincim köy süper fikir tecrübelerime dayanarakbol bol oksijen organik gıdalar imkanımız olsa keşke.
Ebrarcım gözünaydın kardeşin geliyomuş ne güzel sıkıldığın bi anda iyi gelicek sana bu ziyaret inşallah
Boncuk bunalım yok tatlım sabır birazcık daha sende ders çalışıyosun heralde Allah zihin açıklığı versin sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?