Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

evet canım tam çıkmışım sen gelmişsin iyi olda konuşuruz bi şekilde
sevtuncum iyisin demi bak fazla iş yapma annende yapmasın sonuçta iş bi şekilde yapılıyo bebişine dikkat et

niye almasınlar kız bizden iyisini mi bulcaklar.nasılsın canım bu arada hüseyin emremiz nasıl.?

günaydın canım,ben iyiyim çok şükür sen nasılsın.
demi canım benim gibi hayırlısını nerde bulacaklar hasta olsakta geliyoz bakıyoz yazık ama bana
kayra cım,boncuk ders çalışıyo şu sıralar,ondan dolayı gelemediğini düşünüyorum,birde artık çalışmalara hız verecekti bildiğim kadarıyla.
ama arada gelse,bi selam verse iyi olcek
kardeloş napıyon gezekçi hani güzel haberler ver artık bekletme
derdam nasılsın canım kendini fazla yorma bak ben yordum daha düzelemedim sen yorulunca bebişinde yorulur
kardelen5233 aleyna84 SeLiNa23 derdanur KAYRAM29
merhaba arkadaşlar iyisiniz inşallah
Kardelencim iyi gidiyo çalışmalar arada fırsat buldukça topiği merak ediyorum
kardelen49 derslerden vakit bulda başka çalışmalarda yap cano kendinide fazla yorma
günayydın kızlar

derdanurcum sagol canım bende bi topiye bakıyım dedim temizlik yapcam sen nasılsın ,

birsencim sagol canım beni sormuşsun sende iyisin İNŞALLAH
sende sgl canım birbirimizi sormasak gelmemizin ne önemi var ben iyiyim teşekkürler
kimse kalmadı zaten bende çıkayım uzanırım biraz.zaten karnımda garip bi ağrı var.hoşçakalın:80:
ya selina ben hamiş kalınca karnım çok ağrımıştı bakamadım ama adet günün geçtimi
boncuğum iyi olmana sevindim bişey diyecem ama listede hiç gelmeyenler var onları müsait bi zamanında silsen olurmu tabii kusura bakmazsan
garipcim biz buraya dertleşmeye geliyoruz yoksa rahatlayamayız sen canını sıkma üzülme artık
pelincim sgl inşallah biran önce biterde adetin sonrada bebişin gelmesine vesile olur
# pelin67
# ugurboncugum
# zehyra
selamün aleyküm kızlar nasılsınız.benim işler biraz hafifledi ben de fırsattan istifade size bi merhaba diyim dedim.ben biraz geçmişe bakıyım kızlar,görüşürüz
canancım nasılsın leyleklerin gelmesine az kaldı yazda geliyo inşallah güzel haberler getirsin sana
canım tam bu ara zorluk çekeceğin zaman ama mutlaka iki göğsündende vermeye çalış hem yara olmasını önleyen hemde bebeğin kolay alabileceği meme başları var göğsüne takabilirsin ama emmesede mutlaka sağ çünkü ilerde tıkanıklık yapabilir içerde kanallar tıkanınca apse yapabilir dikkatli ol canım kolay gelsin
geçmiş olsun canım kendine dikkat et

evet cnm oluyo malesef olsun rahatladıysan iyi çok öptüm canom
neyse hanımlar benim çıkmam gerek kızkardeşim gelicek buakşam onu karşılamaya gidicem sonra görüşürüz gece geç gelirim hadi öptümmmm:80:

gözünaydın cnm benim...gece girersin umarım gerçi erkende yatabilirim..benimki bozu katıyo biraz fazla oturunca pc de...duaları okudum az önce cnm ekliyim hemencik.

DURU için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN.....................15bitti
KARDELEN49...........15bitti
BONCUK..................15bitti
EBRAR....................15bitti
SELİNA...................15bitti
SEVTUN.................15bitti
ELİXSİR..................15bitti
KAYRA....................15
EBRAR......................15
LAGRİMA.................15bitti
GARİP.....................15bitti
GÜNEYCANAN..........15bitti
KARDELOŞ..................15bitti
TOSTİ....................15bitti
WAY.......................15bitti
NANELİŞKR..............15bitti
ANATOLİA...............15bitti
SEMRA...................10
SAMYELİ.................10
MİRANDA................10bitti
EGAL......................10bitti
DERDA....................10bitti
BİRSEN.....................8bitti

NANELİŞKR için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN........................15bitti
KARDELEN49...............15bitti
BONCUK.....................15bitti
EBRAR.......................15bitti
DURU........................15bitti
SELİNA......................15bitti
SEVTUN....................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
KAYRA......................15
EBRAR........................15
LAGRİMA...................15bitti
GARİP.......................15bitti
GÜNEYCANAN.............15bitti
KARDELOŞ....................15bitti
TOSTİ.......................15bitti
WAY.........................15bitti
ANATOLİA.................15bitti
SEMRA.....................10
SAMYELİ...................10
MİRANDA..................10bitti
EGAL........................10bitti
DERDA......................10bitti
BİRSEN......................8biti

ANATOLİA için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN49..............15bitti
DURU.........................15bitti
SEVTUN.....................15bitti
KAYRA.......................15
EBRAR........................15
GARİP........................15bitti
NANELİŞKR................15bitti
SEMRA......................10
SAMYELİ....................10
MİRANDA...................10bitti
EGAL.........................10bitti
DERDA.......................10bitti
BİRSEN.......................8bitti

Son düzenleme:
abla nanelı ve durununkı okundu sırayla okudugum ıcın yanı anatolıanınkı kaldı bende bugun banyo yapamadım yarın yapıcam sen bu haftaya da benı yazabılırsın olurmu balım
gecmıs olsun cnım allah korumuş valla
kızlar herkesı teker teker okudum ama kendımde yazacak gucu bulamıyorum banada oldu olan su an durumumu herkes tahmın edıyordur aglamaktan şiş gozler vs herkesın yasadıgı durumlar ıste lagrımanın yazısını okuduktan sonra ıyıce dagıldım neyse kuzular kusuruma bakmayın bıseyler demeyı ve kendımı avutmayı cok ısterdım ama bogazım hıckırıklarımı tutmaktan acıyor allaha emanet olun ıyı gecelr

cnm çok geçmiş olsun ya üzüldüm...iyice dinlen cnm tekrar geçmiş olsun..

kayram yaa üzülme kuzu nolur neler konustuk geçen..güçlü olucan başka yolu yok öptüm seni.

Banu geçmiş olsun ebrarın dediği gibi yumurtlama ilacımı zehirlemiş seni yaaa Allah iyilik versin.

Birsencim söylemeye çekindim aslında gece gündüz çalışıyorumhüseyin emre korkutma anneyi bol bol hareket lütfenya ben o duyguyu çok merak ediyorum nasip olur inşallah bizlerede

Derincim köy süper fikir tecrübelerime dayanarak bol bol oksijen organik gıdalar imkanımız olsa keşke.

Ebrarcım gözünaydın kardeşin geliyomuş ne güzel sıkıldığın bi anda iyi gelicek sana bu ziyaret inşallah

Boncuk bunalım yok tatlım sabır birazcık daha sende ders çalışıyosun heralde Allah zihin açıklığı versin sanada

Son düzenleme:
size demiştim ya belim ağrıyor... dayanamıyorum adet günüm 19 ama bi kan tahlil yaptırıyım şimdi doktorumuzun yanından geliyoruz kan sonucum çıktı ordan doktorumun yanına gittik. kan sonucu 85,55 çıktı gebelik pozitif görünüyor.doktora gösterdik sonucu bugün benim progestanım bitmişti hemen yazdı dedi bu ilaca devam fakat bizi biraz üzücü bişey söyledi cumartesi bidaha kantesti istedi ve dediki bu değerin cumartesi 2 katına çıkması lazım henüz çok az benim için değer dedi. durumlar bunlar bende arkadaşlar...

gözünaydın arkadaşım inşallah değerin yükselir inşallah sağlıklı bi gebeliktir

kıslar eşim kahve istemişti yaptım şimdide ona eşlik etmeye gidiyom yanlız içmesin bende süt ısıttım kendime karnım bi acaip..

nalancım tebrik ederim cnm o gün yazdıgında ben hamile olabilecegini düşünmüştüm zaten..Allah tamamına erdirsin...

yok kız daha 11.ci günüm bitti.tarihim 2 nisan.herhalde yumurtluyom ondan ağrıdı sanırım.çok keskin sancılardı ama.hayırlısı.

reglin geçmediği için değerin böyle çıkmış ama bence çok düşük değil.yumurtlamadan 1 hafta sonra 50 çıkar.yumurtlama olduğun güne göre öyle çıkmıştır geç yumurtlamışsındır.dr un olumlu şeyler diyeceğine daha bişey yokken sizi kuşkulandırmış.bence başka bir dr bul.her huylandığını pat diye söylerse dr sen kafana taktıklarınla strese girersin.gözün aydın canım rabbim sağlıklı bir hamilelikle yavrunu kucağına almak nasip etsin inş.

inşallah canım benim dualarım hep bu yönde ALLAH ım hayırlısını nasip ettt... hepimiz için hayırlısı olsun cnm ya.. cumartesiyi bekliyorum heyecanla inşallah yükselirr..
gözünaydın arkadaşım inşallah değerin yükselir inşallah sağlıklı bi gebeliktir

afiyet olsun canım :)) teşekkürler cnm benim inşallah ALLAH hepimizn emeklerini boşa çıkartmasın..

canımm benim yaa doğru söylüyosun çünküm ben şimdi stres oldum yaa gerçek insan çok etkileniyor yaa sevinicemmi üzülücemi anlamadım cumartesi şu değerin yükselişini görmeden bana rahat yok valla( birdde dünyanın parasını veriyoz özle gidiyoruz(

valla canım hiiçç stres yapma.çünkü hangi gün yumurtladığını bilemezsin düzenli yumurta takibi yaptırdınmı bu ay? yumurtlama olduktan sonra spermin tutunup gitmesi fln nerden baksan 3-4 gün.ondan sora kanda bhcg değeri yükselmeye başlar.buda standart değer yumurtlamadan 1 hafta sonrası 50 dir.100-150 diye yükselir senin daha günün geçmemiş bile.ben bu sitede regl günü iken tahlil yaptırıp 30 lu 40lı sonuçlarla hala sağlıklı hamilelik geçiren insanlarda gördüm.boşuna stres yaparsın işte o zaman değerleri kendin etkilersin.takma kafana.eminim yükselicektir.

MAŞALLAH kız cok bilgilisin bu konularda kardeleni aratmıyosun

sana özel mesaj attım canım bi bak istersen

martın 3 ünde çatlama iğnesi oldum. ve haftası pazartesi doktora gittim.konrol yaptı ultrasonda dedi yumurta dengesiz bu iyi bişey düzensiz görünüyor dedi vr sanki rahim arkasında sıvı var gibi görünüyor dedi ve ogünde birliktelik yapmamızı istedi ve biz yapmadık tabi moralimiz bozuktu özel bi sebepten ertesi gün yaşadık ve ogün progestan verdi bana oda bugün bitti.bu akşam gene verdi devam dedi..

nalan hayırlı ugurlu olsun allah tamamına erdirsin sen hangi şehirdesin dr kim canım cok beyendim dr heryi kontrol etmiş ben okdar takip yaptırdım hiç böyle şeyler duymadım

kuzum saol evet geldi kardeşim bende daha iyiyim beni seven ve düşünen dostlarımın olduğunu bilmek çok güzel seviyorum sizi yaa
geldinmi bilmiyorum ama kuzum galiba kaçırdım seni
offf hep benden oldu yaa kayram nolur üzülme seviyorum seni balım
duayıda gece okuycam nasipse sen merak etme canım
evet kuzum ya sorma ona çok ihtiyacım vardı kısada olsa geldi şükür

ayyy çok sevindim tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin inşallah değerin yükselir canım

DURU için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN.....................15bitti
KARDELEN49...........15bitti
BONCUK..................15bitti
EBRAR....................15bitti
SELİNA...................15bitti
SEVTUN.................15bitti
ELİXSİR..................15bitti
KAYRA....................15bitti
EBRAR......................15bitti
LAGRİMA.................15bitti
GARİP.....................15bitti
GÜNEYCANAN..........15bitti
KARDELOŞ..................15bitti
TOSTİ....................15bitti
WAY.......................15bitti
NANELİŞKR..............15bitti
ANATOLİA...............15bitti
SEMRA...................10
SAMYELİ.................10
MİRANDA................10bitti
EGAL......................10bitti
DERDA....................10bitti
BİRSEN.....................8bitti

NANELİŞKR için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN49...............15bitti
DURU........................15bitti
SEVTUN....................15bitti
KAYRA......................15bitti
EBRAR........................15bitti
GARİP.......................15bitti
ANATOLİA.................15bitti
SEMRA.....................10
SAMYELİ...................10
MİRANDA..................10bitti
EGAL........................10bitti
DERDA......................10bitti
BİRSEN......................8biti

ANATOLİA için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN49..............15bitti
DURU.........................15bitti
SEVTUN.....................15bitti
KAYRA.......................15bitti
KARDELEN49........................15bitti
GARİP........................15bitti
NANELİŞKR................15bitti
SEMRA......................10
SAMYELİ....................10
MİRANDA...................10bitti
EGAL.........................10bitti
DERDA.......................10bitti
BİRSEN.......................8bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…