Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Kuzular ya ben yarin tartilcam ama ben kendimi bu hastalık surecince kilo almis gibi hsediyorum

Günaydın kizlar, sinirlerim çok bozuk sabah 55 kilo geldim resmen başa dondum.odem deil demekki kalıcı ben gerçekten anlamıyorum olmuo neyi yanlış yapıyorum.ama bu koşuya başladıktan sonra oldu kaslarım da agrio belki onla alakası vardır.neyse tüm motivem girsin gitti 3 haftadır burda uğraşıyorum 1 kilo bile gitmedi.umarim sizin sonuçlar iyi gelir

Tatlim stres yapma kaslar sismis olabilir dun yaomasaydin keske.Malesef cogumuz oyleyiz bir ileri iki geri ama stresin,sinirlenmenin kimseye faydasi yok bununda farkindayiz,sen burda en iyi gidenlerdendin toparlan lutfen,bugun gurup ici motive arttirici fikirler bekliyorum onumuzdeki hafta bomba gibi geliceksin eminim:)

Gunaydin kizlar bugun alti bucukta kalktim uykum gelmedi nedense
Cok heyecanliyim bu hafta ara tartida olmadi eksi oldugumu biliyorum ama nekadar oldugunu bilmiyorum,biraz daha bekleyeyim sonra tartilayim.

Kilo bildirimi 81.7

Dünkü yemekler
kahvaltı 1 dilim ekmek, sahada yumurta,çeyrek avakado,2 zeytin
öğle mantar çorbası, köfte, ıspanak, yoğurt
akşam-mantar çorbası, bezelye yemeği, yoğurt
ara bir ceviz, bir portakal

üzülme canım, 80 kilo kişinin kilo verme mekaniğiyle 55 kilo bir kişinin kilo verme mekaniği birbirinden çok farklıdır, bazal metabolizmamız sizinkinden çok daha fazla yakar, yani oturduğumuz yerde kalori yakarız, spor yaptığımızda kalori yakmamız çok daha fazladır.
https://kosukadini.com/2016/01/17/kosup-kilo-vermenin-sirlari/
https://kosukadini.com/beslenme/
Bir de bu blog yazısına bir bak istersen

Bence sen yaparsın
Seni çok tanımıyorum ama sağlam bir iraden olduğunu hissediyorum
Sakın bırakma kendini

canım spor uzun vadede çok faydası kısa vadede tartıda artı bile gösterebiliyor çünkü spordan sonra kaslar şişiyormuş
yılmak yok

canım spor uzun vadede çok faydası kısa vadede tartıda artı bile gösterebiliyor çünkü spordan sonra kaslar şişiyormuş
yılmak yok
Haklısın Cnm belki kas kutlem artmıştır koşuda yeniyim ama pilatesi bayadır yapiorum.

Sabah 40 dk yürüyüş,kahvaltı 5 gün kurusu ve kahve .bugün sebze çorbası detoksu yapcam bakalım şu 1 kilo yarına gitcekmi.corbami hazirliorum kemik suyuna içinde et de var lahana,karnabahar,kabak,dereotu,maydonoz,saogan,sarımsak,kereviz,havuç,zencefil,kimyon,karabiber,kırmızıbiber tüm gün 2 ser saat aralıklarla bunu icicem.yarin ise yaramış olursa bu şekilde ödemli gunlerinizde size de fikir olmus olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…