Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Kızlar bu diyet bir kaçamağı bile affetmiyor o yüzden sabretmek gerekiyor hedef kilolarımıza ulaşalım herşeyden abartmadan yicez biraz sabır

Ben geçen sene 3 ay yaptım güzel kilo verdim ondan sonra ekmekte yedim tatlıda ama kilo almadım vermedim de ama artıda görmedim

Sen de muhtemelen benim gibi bir anda vereceksin canim, ben ankaraya gitmeden once neredeyse uc haftadir ayni kiloda gidip geliyordum, deliriyordum ama sonrasinda bir anda vermeye basladim, insallah senin de oyle olur.

Kızlar bu diyet bir kaçamağı bile affetmiyor o yüzden sabretmek gerekiyor hedef kilolarımıza ulaşalım herşeyden abartmadan yicez biraz sabır
Aynen oyle canim, tartida eksi gordukce devam etmek cok kolay oluyor zaten ama uzun sure sabit kalinca benim motivasyonum cok dusuyor, oyle durumlarda sabredebilmek cok onemli gercekten.

Insallah canim,ben de oyle dusunuyorum ama bu duraksamalar sinir bozuyor
Cok iyi anliyorum seni, ben deliriyordum uzun sure sabit kaldigimda ve diyeti birakma noktasina gelmistim, buraya yazmistim hatta :)) ama kacamak yapmadigin surece illa ki sen de benim gibi cok guzel bir eksi goreceksin.

Cok iyi anliyorum seni, ben deliriyordum uzun sure sabit kaldigimda ve diyeti birakma noktasina gelmistim, buraya yazmistim hatta :)) ama kacamak yapmadigin surece illa ki sen de benim gibi cok guzel bir eksi goreceksin.
Yok canim diyete tam gaz devam ederim insallah demekki bir yerlerde hata yapiyor da olabilirim,ozellikle kirmizi et tuketimim cok fazla ve sebze cok tuketmiyorum bu hafta sebze agirlikli besleneyim bakalim fark olacak mi.

Sabah bir muz,bir haşlanmış yumurta, 2 domates peynir, zeytin ve ceviz
Akşam etli nohut yemeği, dereotlu cacık,söğüş salata
2,5 lt su yatana kadar 3 olur
Spor yapıcam

❤Menumu yazmaya geldim❤

Sahurda
Yulaf kepeginden tost ekmegi yaptim
Ve tost yaptım ev yapimi peynirim domates aci biber koydum tostumun icine oh mis
Yaninda bok salatalik yedim
1 bardak sekersiz cay

Ezana yakinda 1 bardak süt ictim

iftarda
Disardaydim
1 kase yoğurt corbasi
Tavuk şïş (izgarada)
1 bardak Ayran
Yanimda goturdugum(yulaf ekmekcik)

Orda ne pideler vardi yagli yagli elimin tersiyle ittim

Tatli da yemedim canlar içim rahat ❤

Spor avmden eve yürüyerek döndük (10 bin adim atmisim)

Şimdi şekersiz Türk kahvesi icerim canlar

Günaydın iyi haftalar 62.8 dün tartıda gördüm. -500 yani. Regl de bitti.
Dün sabah 4 kaşık menemen biraz peynir zeytin 1 dilim ekmek yedim ve de çay.
Öğleden önce 1 kaşık yer fıstığı ezmesi 1 nescafe.
Öğleden sonra tavuk şiş ve bol salata yedim.
Akşam nescafe ve biraz kuruyemiş ile günü bitirdim.
2 saat yürüyüş de cabası.
Bu perşembe kaç çıkacağız bakalım tartıda?
Kilo veren arkadaşları kutlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…