Valla canim sana uygun saglikli seylerden yiyebilirsin,corba da yiyebilirsin bol salataylaKızlar akşama davet var ben oruç değilim ne yapayım
Saat 17 gibi yoğurt yesem iftarda da çorba ve salata yesem nasıl olur
Ben de 38 beden kiyafetler almayi ozledim ya hatta mumkunse 36 beden olayimselam kızlar. bugün alışveriş yaptım biraz, 38 beden almayı özlemişim valla :) istediğim inceliğe daha çok var tabii ama havuç pantolonlarda falan small almak çok iyi geldi.
sabah ezine peyniri, yarım simit, domates, salatalık, 1 haşlanmış yumurta
öğlen alışverişteydim; 1 kutu cornflakesli activia, 1 filtre kahve, yarım paket altınbaşak, zero
yarım saat önce de 1 kase yoğurt, salatalık, yarım paket altınbaşak.
su hiç içemedim maalesef, yatana kadar 1.5 litre içerim.
canım yemek yemeden ben doyamıyorum sen nasıl doyuyorsunselam kızlar. bugün alışveriş yaptım biraz, 38 beden almayı özlemişim valla :) istediğim inceliğe daha çok var tabii ama havuç pantolonlarda falan small almak çok iyi geldi.
sabah ezine peyniri, yarım simit, domates, salatalık, 1 haşlanmış yumurta
öğlen alışverişteydim; 1 kutu cornflakesli activia, 1 filtre kahve, yarım paket altınbaşak, zero
yarım saat önce de 1 kase yoğurt, salatalık, yarım paket altınbaşak.
su hiç içemedim maalesef, yatana kadar 1.5 litre içerim.
doymuyorum canım ama karnım da guruldamıyor, ortada bir yerlerdeyim. çok hırs yaptığım için canım yemek bile istemiyor inan ki. 59a odaklandım :)canım yemek yemeden ben doyamıyorum sen nasıl doyuyorsun
61 i gördün mü canımdoymuyorum canım ama karnım da guruldamıyor, ortada bir yerlerdeyim. çok hırs yaptığım için canım yemek bile istemiyor inan ki. 59a odaklandım :)
Canım senin boy kilo kaçtıGünaydın herkese!
Ben de 36 beden giymeye odaklandım.
Yaza ipincecik girelim sofradan doymadan kalksak da olur
Kilom 62.8 canım 64 ile başladım.Canım senin boy kilo kaçtı
kilolarımız yakınmışKilom 62.8 canım 64 ile başladım.
yok canım göremedim, hatta bugün 300 gram fazla çıktım 62.461 i gördün mü canım
canım 53 olduğunda kesinlikle bol olur, arada çok kilo farkı var. ben de dün alışverişteydim ama 9-10 parça şey aldım, kendimi frenledim çünkü 5 kilo daha verince bile şimdi aldığım kotların hiçbirini giyemicem mesela, o yüzden çok pahalı şeyler almadım, sen de öyle yap canım bence bundan sonra.Kızlar bugün 5 tane gömlek aldım kendime hepside 38 beden yalnız eve gelince aklıma geldi ben 53 hedef kiloma düştüğümde bu kıyafetler bana bol olmaz mı ah kendimi kaybettim
Ne zamandır kıyafet almadım zayıflıcam öyle alıcam dedim şimdi Bayramda geliyor memlekette bir aya yakın kalabiliriz bilmiyorum ki kötü mü ettim geçen haftada bayağı bir şey almıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?